סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ה' פברואר 20, 2025 10:35 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1266 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 47, 48, 49, 50, 51  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: רצועת עזה
הודעהפורסם: ה' אוגוסט 28, 2014 9:59 am 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
איפה שמעת זלזול ? אמרתי שלציין שפגענו בחלק הארי זה לא נכון. יש שם כפי שאמרתי סדר גודל של 35-40 כבדים שמריצים את העסק ומוגדרים כמבוקשים כבדים על ידי השב״כ, אנחנו פגענו ב-3 מהם במקרה הטוב.
בין מי שלא פגענו, מפקד חטיבת עזה אחמד רנדור, מפקד חטיבת הצפון אימן נופל, המחליף של ג׳עברי מרואן עיסא, מפקד חטיבת חאן יונס מחמד סנואר ואחיו יחיא סנואר והרשימה עוד ארוכה. גם אין וודאות שפגענו במחמד דיף, ב-2006 היינו בטוחים שחיסלנו אותו והוא צץ אחרי 4 חודשים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 28, 2014 10:06 am 
Junior

טעות טעה טועים

נערך לאחרונה על ידי רן בתאריך ה' אוגוסט 28, 2014 10:23 am, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 28, 2014 10:15 am 
Junior

גינות מיכאל כתב:
לא יודע מה אתם רוצים, מכל הלהג של חמאס על אינסוף דרישות ותביעות הוא השיג אפס בריבוע, הוא יצא למלחמה בגלל סיבה מסוימת כדי להשיג מטרה מסוימת, כשדובריו חזרו השכם והערב בכל לשון של שבועה ונדר שבלי אותם תביעות לא תהיה הפסקת אש בשום אופן, והוא נכשל בכך לחלוטין בכל קנה מידה שהוא, כשעל הדרך הוא איבד חלק ארי מההנהגה שלו, נעצרו גם חלק ניכר ממשוחררי העיסקה שהוא כל כך טרח עבורה, הוא בבידוד חסר תקדים בעולם הערבי, והוא ספג נזק בל ישוער (בלשון המעטה) לכל תשתית אפשרית.

אז כפי שכתבתי כאן בעבר, גם אם חמאס היה נשאר עם תרנגול מקרקר אחד הוא היה מודיע על "נצחונו", נו, אז סמי אבו זוהרי אמר שתושבי עוטף עזה יכולים לשוב לבתיהם, איזה נצחון מפואר...

קבל. פעם הבאה תכין שיעורי בית שאתה אומר ״אף אחד״. למרות שלפי התגובות שלך אני לא מתפלא, אני מתרשם שאתה בעיקר קורא את התגובות של עצמך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 28, 2014 10:19 am 
Junior

הייתי מתקן בשמחה וגם מודה שפספסתי אבל לפי התגובות שלך אני מתרשם שאתה גס רוח וטורח בכח כל פעם לצרף את העקיצות הילדותיות שלך לתגובות אז אני לא אטרח.
אבל זה פורום גדול ואין סיבה שנצטרך להגיב האחד לשני יותר מידי. אין לי לחפש בדיונים של הפועל חולון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 28, 2014 10:31 am 
Junior

רן כתב:
הייתי מתקן בשמחה וגם מודה שפספסתי אבל לפי התגובות שלך אני מתרשם שאתה גס רוח וטורח בכח כל פעם לצרף את העקיצות הילדותיות שלך לתגובות אז אני לא אטרח.
אבל זה פורום גדול ואין סיבה שנצטרך להגיב האחד לשני יותר מידי. אין לי לחפש בדיונים של הפועל חולון.

אני לא רוצה להגיד אתה התחלת כי בכך אני ארד לרמה שלך.

תעשה חיים. הפועל חולון תשרוד גם את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 28, 2014 11:00 am 
Junior

גינות מיכאל כתב:
לאומית, נובמת.

חלק מנביאי הזעם כאן משוכנעים מבצע עופרת יצוקה היה הצלחה גדולה של ישראל וודאי בהשוואה למבצע הנוכחי, תוכל למצוא מאותה תקופה נאומי ניצחון מפוארים של משעל שלא יביישו את אלבומי הרהב של סיום מלחמת ששת הימים בצה"ל, כך שהענין צריך להימדד בהתאם לאנשים ולאופי השיח.

שוב, לדעתי, חלק מתחושת ה"נכשלנו" במלחמה נובעת מיהירות יתר ותחושה לפיה חמאס הוא ארגון קיקיוני וחלש (ביטוי תמוה שנתקלתי בו כמה פעמים לאחרונה), לא כך היא דעתי, חמאס הוא ארגון שנהנה בחמש השנים האחרונות מאספקה בלתי נגמרת של כסף ותחמושת, ונערך בדקדקנות למבצע מעין זה, יש לו גם נקודת יתרון מובהקת וכמעט חסרת תקדים בהיסטוריה של המלחמות בדמות היכולת להסתתר מאחורי אזרחים והיעדר כל מחויבות לכללים בינלאומיים, כאשר הצד השני (=צה"ל) מוגבל מאוד בשל מחויבותו לכללים הנ"ל, ומכאן מסקנותי.

גינות, מי שאחראי להתחמשות החמאס ב-5 השנים האחרונות ובפרט אחרי עמוד ענן זה מי שקמפיין הבחירות שלו הוא חזק מול החמאס.
ואותי האמת פחות מעניין מה הצהיר זה או אחר בחמאס. אם ראש הממשלה אומר אחרי 50 יום שהוא לא יכול להבטיח שקט סימן שנכשלנו במטרות המבצע שזה השבת השקט לדרום.
ולעניין זה, כל הדיבורים על נגיב בעוצמה, בני מוות, ניכנס על כל מנהרה וכו׳ הם אות מתה, גיבובי שטויות שאין להן אחיזה במציאות לאור הסעיף בהסכם הפסקת האש שאוסר על ישראל לחסל או לפעול קרקעית. רק על זה הייתי מפיל את כל העניין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 28, 2014 11:39 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
גינות, לאור פלפולי ההלכה שלך אני מניח שאתה מתגאה בכישורי הבנת הנקרא שלך. עכשיו תמצא לי איפה אמרתי שחמאס הוא ארגון קיקיוני וחלש.
למעשה אמרתי את ההיפך הגמור. הת'רד הזה התפתח למפלצת, אבל כמי שיודע לחפש קוצו של יו"ד במשניות בטח יש לך את הסבלנות לחפש, ותמצא לא מעט מקומות שבהן אמרתי שחמאס הוא ארגון הטרור החזק בעולם, או לפחות אחד מהשניים החזקים. וזו בדיוק, אבל בדיוק, הסיבה למה אני חושב שהשארתו בשלטון בעזה היא האופציה הכי גרועה לישראל. יש ארגונים אולי יותר קיצוניים ממנו מבחינת אידאולוגיה, אבל הם חסרי היכולות שלו, ומבחינת אידאולוגיה + יכולת חמאס הוא האופציה הכי גרועה לישראל.

מצד שני גם לא צריך להיסחף. שוב אחזור על זה למרות התלונות - עדיין מדובר על צבא של גג 25000 לוחמים (ויש האומרים שאני מגזים מאד במספר הזה) שכולם רגלים, בלי חיל אוויר, בלי חיל ים, בלי שריון, בלי תותחים, בלי נ"מ ראוי לשמו, והוא כולו נצור וכלוא בשטח פצפון ומכוסה היטב מודיעינית. כשאתה מצייר אותו כיריב שאמור להיות שקול לצה"ל הגדול עם כל יכולותיו, ולמרות מגבלותיו, אתה מעיד על התוצאה יותר טוב ממני.

מילה לגבי הנאום של נתניהו והמשפט המקומם "גם ארה"ב לא הצליחה להשמיד את אל קאעדה". אבל ארה"ב נכנסה למדינת הטליבאן - אנשים שכחו שהטליבאן השתלט על אפגניסטן כולה למעט שטח קטן מאד בצפון - וגירשה אותו מהשלטון, ומאז הוא אולי מנסה לחזור ויש באפגניסטן מלחמת אזרחים, אבל את ארה"ב גופא הוא לא מטריד. אל קאעדה בכלל התפזר לכל רוח, מהיכולות של הגוף שהוציא לפועל את 11 בספטמבר נשאר יחסית מעט מאד. וזו מלחמה שמוגדרת ע"י כמעט כולם ככשלון אמריקאי, כן? מן הסתם בגלל היעדים השאפתניים, ולדעתי המיותרים, של השלטת דמוקרטיה יציבה באפגניסטן. אבל יעדים בנוסח מה שישראל צריכה לדעתי להשיג בעזה האמריקאים השיגו גם השיגו.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 28, 2014 12:37 pm 
Junior

איפה אמרתי שאמרת?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 28, 2014 2:31 pm 
Hall of Famer

אתקן את עצמי. לא פנית אלי באופן אישי, אבל טענת שמשם נובעת תחושת הכשלון. לא מניה ולא מקצתיה. לפחות בקרב אלה בפורום שאיתם אתה מתדיין, שטוענים שבמקרה הטוב ישראל לא ניצחה כאן ולא השיגה אפילו את יעדיה המצומצמים ממילא, ולא מדובר כאן רק בי, נדמה לי שאין אף אחד שטוען שחמאס הוא ארגון חלש שאפשר לזלזל בו. כן טענו שיחסית לכוחו של צה"ל אין סיבה שחמאס ישתולל עלינו 50 יום, שבסיומם אפילו השקט ארוך הטווח שלשמו יצאנו לא מובטח לנו. תחושת הכשלון נובעת מניתוח המצב והתוצאה, לא משום שמזלזלים בחמאס.
מה עם תושבי הדרום? האם לדעתך תחושת הכשלון שלהם נובעת מזה שחמאס הוא חלש וקיקיוני? או שמא היא נובעת מזה שלא סופרים אותם ושבטחונם מופקר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 28, 2014 5:28 pm 
Junior

כשהתייחסתי למדברים על ארגון קטן וקיקיוני התייחסתי לאינספור ציטוטים כאלו שמצאתי ברשת לאו דווקא לכותבים כאן, מה לעשות אני מתכתב לפעמים גם עם דעות שאני קורא בחוץ.

לגופו של ענין, אני חושב שלא כל סל שנקלע לחובתה של קבוצה כלשהיא מחייב הסקת מסקנות על כישלון וחדלון אישים שלה, יש מנגד מתנגד.

אנו חיים במציאות בה יש לנו אויב שהתחמש ומתחמש ללא הרף ולכן זה "נורמלי" (חלילה ללא הפרשנות המילולית של המילה, כמובן) שיהיו לנו נפגעים בסבבי עימות כאלו ואחרים, החל בפדאיון בחטיפות מטוסים, באולימפיאדת מינכן וכו' ,וכלה באוטובוסים מתפוצצים או בטילים שנורים, אנו חיים כך קרוב ל70 שנה וכנראה נמשיך לחיות כך בתקופה הקרובה.

ענינים כאלו נבחנים בפרספקטיבה הרחבה, לדוגמא: נאצר חסם את מיצרי טיראן כדי לחנוק את ישראל ולהשלים את השמדתה, ישראל יצאה למלחמה בה איבדה מאות מבניה, אך פתחה את גבולותיה, ובמקרה דנן, חמאס פתח במערכה על מנת להשיג לעצמו נמל ימי ושדה תעופה, ולשחרר את אסירי עסקת שליט, זו היתה מבחינתו המטרה היחידה של המבצע הזה, כי חמאס הצהיר על כך בכל מקום אפשרי ובכל נאום, המטרה של ישראל היתה להגן על אזרחיה וגבולותיה ככל האפשר ולהנחית מכה על החמאס, כדי לקבוע עובדה מוחלטת וחד משמעית לפיה ירי טילים או התקפות טרור לא יתנו לחמאס שום יתרון או הישג מעבר למה שהיה לו קודם, ובך למנוע ממנו רצון או מוטיבציה כלשהיא לחזור על איוולת זו בשנית, ובכך היא הצליחה ללא צל של ספק.

המציאות בשטח היא שירי דו צדדי לא משרת את האינטרסים שלהם, כי הוא תמיד נגמר במספרים חסרי פרופורציה לרעתם, ולכן, -כפי שהם עצמם טוענים-, הם מוכנים לסבול סבל כה רב, ולשלם את המחיר, רק אם וכאשר הוא יביא להם הישג שלא היה ברשותם קודם, ובכך הם נכשלו כישלון חרוץ.

ובנושא זה ממש, בעיון קצר בת'רד מצאתי כמה וכמה הודעות, אשמח אם תתייחס אליהם:

ראי שעל הקיר כתב:

אני חושב שישראל טועה גם בהערכתה את מידת הבידוד של חמאס בעולם. הוא יותר מבודד משהיה בתקופת מורסי, בוודאי; אבל הוא לא איזה אי בודד. ציר קטאר-טורקיה הוא חזק מאד, אולי אפילו יותר מהמצרים. ולדעתי לא תרחק השעה שארה"ב, בהכירנו את נשיאה, תתמוך דווקא ביוזמה הזו ולא בזו המצרית. ואז ישראל אכלה אותה בענק.

ראי שעל הקיר כתב:
אז אחרי שהפסקת האש תתקבל עם כל תנאיהם או לפחות רובם, בוא ניפגש עוד שנה עם נ.מ. וטילים מונחים, ופיגועי מנהרות איכותיים.
מעכשיו אתה הביץ' שלהם. עובדה שהם לא מפחדים יותר להתחיל איתך עימותים מיוזמתם כשמשהו לא מוצא חן בעיניהם, וזה רק ילך וייעשה יותר ככה, כי הם ישתכללו וירגישו בטוחים בעצמם.

רן שאל אותך:
רן כתב:
ראי: מי אמר שצריך להסכים להפסקת אש בתנאים שלהם? את זה אתה מחבר לעניין בלי קשר. ברור שאסור לתת להם פרס על ההתקפות שלהם.

וענית לו:
ראי שעל הקיר כתב:
לדעתי לא תהייה שום הפסקת אש אחרת. אין להם שום סיבה לעשות הפסקת אש אחרת, כי הם ושלטונם לא מאויימים.
ומאחר שאני חושב שישראל טועה בתפיסתה את חמאס כגוף מבודד ומנוסה, וטועה גם בהערכתה את מאזן הכוחות בין מצרים לבין קטאר וטורקיה, זה אומר שגם הזמן דוחק - כי בקרוב יכפו עלינו הפסקת אש כזו, או מאד דומה לה.

איני צריך להזכיר שהיוזמה המצרית התקבלה במלואה.

והנה עמיתך לדעה מצא דיווח על כך שחמאס מקשיח עמדות ושוב נשבע לא לקבל את היוזמה המצרית, כעדות לחולשתו של נתניהו:

לאומית כתב:
והחמאס כמובן רואה את ההתנהלות של פחדניהו ומיד מקשיח עמדות.

http://www.nrg.co.il/online/1/ART2/601/ ... =666&loc=1

נו, ועכשיו?

ראי שעל הקיר כתב:
נקודת המבט של רוב המתווכים, בטח קטאר וטורקיה, היא לעזור לחמאס להגשים את מטרותיו. אני חושב שהם חושבים בדיוק כמונו שנתניהו לא רוצה, או חושב שהוא לא יכול, להכריע את חמאס.
לכן אני חושב שחמאס יגשים את מטרותיו וינצח במלחמה.

ראי שעל הקיר כתב:

ואני מסכים לגמרי עם לאומית. ישראל קבעה לעצמה מראש יעדים פצפונים וטקטיים שהם בושה, והיא אפילו אותם לא תשיג. חמאס קבע לעצמו ייעדים שישנו מהותית לטובה את מצבו האסטרטגי, והוא גם ישיג אותם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 28, 2014 5:34 pm 
Junior

גינות: בדיונים כאלו בדרך כלל אף אחד לא באמת משתכנע בכלום זה יותר הייד פארק שבו כולם רק נותנים את שלהם מרבית הזמן, אבל את פרס ההשקעה אתה ללא ספק מקבל.
את התגובה הזו לכתוב לקח לא מעט זמן קריאה ולא מעט עריכה. קבל ח"ח. :D

נערך לאחרונה על ידי רן בתאריך ה' אוגוסט 28, 2014 5:43 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 28, 2014 5:40 pm 
Junior

שימחתני, בעולם הערכים שגדלתי עליו למדנו שאת השכר מקבלים לפי ההשקעה ולאו דווקא לפי התוצאה :D

והנה עוד אדם, שלא השתכנע מבנט וליברמן: http://www.nrg.co.il/online/1/ART2/613/ ... =666&loc=4

נ.ב. רק בקשה אחת יש לי, אין טעם לגרור את הדיון למחוזות אישיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 28, 2014 6:51 pm 
Junior

במהלך החיפושים אחר אהרון סופר, תלמיד ישיבה חרדי, נמצאה גופה ביער ירושלים. היא נלקחה לזיהוי. לפי חלק מהאתרים זה אכן הוא.
עדיין לא ברור הרקע למותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 28, 2014 8:17 pm 
Senior

גינות מיכאל כתב:
...
נ.ב. רק בקשה אחת יש לי, אין טעם לגרור את הדיון למחוזות אישיים.

זו הודעה שמריחה מחילונופוביה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 28, 2014 9:16 pm 
Hall of Famer

גינות, קצת הגזמת - ולא רק אתה - בהערכת תמידותה של הפסקת האש הזו. מדובר על הפסקת אש לחודש. מצהירים עליה כ"לא מוגבלת בזמן", אבל היא לחודש כי בעוד חודש מתחילים להתעסק בדברים הגדולים באמת. כמו הפסקות האש הקודמות, רק שמבקום שבוע היא נמשכת חודש. אחרי זה ממשיכים לדון בדרישות חמאס, הוא בסך הכל דחה את הדיון בהן לחודש, וכשהוא לא יקבל אותן לדעתי תתחדש האש, כי למה לא בעצם?
אתה גם מגדיר לא נכון את מטרות חמאס. המטרה הראשונה שלו, מטרת העל, הייתה לפתוח את המצור. אתה יכול לומר שהוא נכשל, כשהוא בסך הכל הצליח לפתוח את המצור. לא בצורה מלאה כמו שרצה, השאר נדחה בחודש. המעברים נפתחים והוא מקבל סחורות, ובעיקר - הדבר העיקרי פה - חומרי בנייה בהסכמת ישראל, ולא משנה כמה פיקוח ישראלי יהיה מבחוץ, ברור לאן הם ילכו אחרי שהם כבר בפנים.
בדרך הוא השיג מאזן אימה מול ישראל, הראה שהוא יכול לסלק חבל ארץ שלם בישראל מיושביו, ויצר שבר אמון של אוכלוסיית הדרום על הרשויות.
בקיצור, בסוף החודש הזה ולאחר שהאש תתחדש שוב להערכתי, חמאס - אחרי עוד סבב שיקח X זמן - יקבל לפחות את הנמל הימי. יהיה שם ניסוח על "פיקוח בינלאומי הדוק" בצורה כלשהי שתאפשר לביבי להעביר את זה למי שיאמין לו, אבל מנסיוננו אנחנו יודעים מה מנגנוני פיקוח כאלה באמת שווים.

וישראל, מה השיגה ישראל מכל מטרותיה? ישראל הצהירה לפני המבצע על מטרה אחת - שקט ממושך לתושבי הדרום. "ממושך" קרי יותר מהשנה וחצי-שנתיים האופייניים בין סבב לסבב. אפילו ביבי בעצמו אומר שאי אפשר לומר ישראל השיגה את המטרה שלה. אחרי זה, תוך כדי המבצע, צצו המטרות האחרות, קרי המנהרות והפירוז. המנהרות - השמדנו אני מניח מה שידענו, די ברור שלא ידענו על הכל. את הפירוז לא השגנו. אז חמאס השיג חלק קטן ממטרותיו ואת היתר דחה בזמן מועט, ישראל השיגה אפס בריבוע. שקט ממושך לתושבי הדרום - ביבי בעצמו אומר שלא בטוח שהשגנו. פירוז - יוק. מנהרות - ברור שנשארו.

הדבר שכן הפתיע אותי, ופה באמת טעיתי בענק, הוא הכוח של הציר המצרי מול קטאר וטורקיה. פה באמת מגיע לביבי קרדיט (וגם לסיסי) שהצליחו לשמר את הציר הזה ולהעיף את טורקיה וקטאר מהמשחק הדיפלומטי. גם התגובה של האמריקאים הפתיעה אותי, היה נראה בהתחלה שהם בהחלט מושכים לכוון קטאר וטורקיה, ומיחסם לצדדים המעורבים חשבתי שאף אחד לא יזיז אותם מזה. ובסוף גם הם נעלו אותם בחוץ - וזה לא בא מעצמו, אני מניח שהיה פה מאמץ ישראלי עצום שהצליח, וגם על זה מגיע קרדיט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 28, 2014 9:31 pm 
Hall of Famer

מילה לגבי "חמאס קיבל את היוזמה המצרית כמו שהוצגה בתחילת הלחימה".
אולי אני לא זוכר טוב, אבל היוזמה המצרית בתחילת הלחימה לא אמרה משהו כמו - "קודם כל מפסיקים את האש בלי שום תנאי, אחרי X זמן של שקט באים לדבר בקהיר"?

ולזה אני חייב להתייחס.
גינות מיכאל כתב:
אנו חיים במציאות בה יש לנו אויב שהתחמש ומתחמש ללא הרף ולכן זה "נורמלי" (חלילה ללא הפרשנות המילולית של המילה, כמובן) שיהיו לנו נפגעים בסבבי עימות כאלו ואחרים, החל בפדאיון בחטיפות מטוסים, באולימפיאדת מינכן וכו' ,וכלה באוטובוסים מתפוצצים או בטילים שנורים, אנו חיים כך קרוב ל70 שנה וכנראה נמשיך לחיות כך בתקופה הקרובה.

1. מי אמר שמטרת המבצע היא שהוא יסתיים ב-0 נפגעים?
2. החלק המודגש - הרי מטרת המבצע של ישראל הייתה בדיוק שלא נמשיך לחיות כך בתקופה הקרובה. לפחות לא מצד עזה. אם אתה מקבל שכן נמשיך לחיות כך בתקופה הקרובה, אז אתה עצמך בעצם אומר שישראל נכשלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 28, 2014 9:55 pm 
Hall of Famer

ראי לפי בצלם ב-16.12.13 חודשה ברמה מסוימת הכנסת חומרי הבנייה, חודשיים אחרי חשיפת המנהרה. את זה ראיתי ברפרוף עכשיו, בתקווה שאני לא טועה.

http://www.btselem.org/hebrew/gaza_stri ... s_shortage

Sent from my GT-I9500 using Forum Runner

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 28, 2014 10:36 pm 
Hall of Famer

לפי הדו"ח, אם לא פספסתי משהו, מדובר על כמויות זעירות, ורק לגופים בינלאומיים (בעיקר אונרא) ולצרכיהם. לא ראיתי שאושרה הכנסה של חומרים לגופים שלטוניים פלסטינים או קבלנים פרטיים פלסטינים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 28, 2014 10:58 pm 
Hall of Famer

ומה עכשיו עם ההסכם?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 28, 2014 10:58 pm 
Hall of Famer

נערך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 07, 2014 9:43 pm 
Junior

עושה רושם שנפתרה תעלומת מחמד דיף. מטח הפצצות הראשון לא התפוצץ, ייתכן שבזמן הזה ועד המטח השני דיף הצליח להדחק לאיזה מנהרה שמן הסתם היתה בבית בו הסתתר.
זו גם הסיבה שהפלסטינים טוענים בתוקף שהוא חי. פשוט כי הוא חי...
ב-2006 לקח לו 4 חודשים עד שהוא הראה סימן חיים, כנראה שזה מה שיקרה גם הפעם.

http://mobile.mako.co.il/news-military/ ... 1898243326

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 08, 2014 10:17 am 
Sophomore

פאק, אם זה באמת המצב אז באמת יש לו 20 נשמות. כמה מזל, אלוהים.

ובאופן לא מפתיע במיוחד, מוסר ''גורם ביטחוני'' שבעזה החלו שיקומי המנהרות (ולא שילד בכיתה א' לא היה עולה על זה לבדו) ואני שואל האם זו לא הפרה בוטה במיוחד של הפסקת האש? מילא להתחמש, שגם זה נתון למחלוקת, אבל אשכרה לשקם מנהרות שמובילות הישר לשטח ישראל זו הפרה חמורה של הפסקת האש. אבל שביבי האפס ימשיך לזיין במוח עד כמה ניצחנו ועד כמה החמאס קיבל "מפלה קשה". 70 הרוגים מתו לחינם במבצע חסר התכלית הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 08, 2014 11:13 am 
Hall of Famer

כמה פעמים עד הנסיון הזה הוא ניצל? 4 לא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 09, 2014 8:46 am 
Junior

http://glz.co.il/1138-49805-HE/Galatz.aspx

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 16, 2014 9:21 pm 
Junior

מזל טוב. בצהריים יעלון אומר שלא צפוי ירי מרצועת עזה בתקופה הקרובה. בערב נוחתת רקטה באשכול.
מצפה לתגובה הבלתי פרופורציונלית שנתניהו ויעלון הבטיחו לנו בזמנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1266 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 47, 48, 49, 50, 51  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 10 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: