סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' נובמבר 30, 2024 6:20 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 370 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 15  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ג' אוגוסט 06, 2013 9:20 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
מי שמוציא את זהבי במצב כזה לא מכיר את השחקנים שלו. נקודה.

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 06, 2013 9:21 pm 
Junior

תשמע, זה מעניין את אוהדי מכבי. אני רק מסתכל כי מכבי שמו את השלישי ואני רוצה לוודא שהם לא יעלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 06, 2013 9:28 pm 
Junior

matan 2.0 כתב:
תשמע, זה מעניין את אוהדי מכבי. אני רק מסתכל כי מכבי שמו את השלישי ואני רוצה לוודא שהם לא יעלו.

אם זה מעניין גם אותי, למרות שאני לרוב לא רואה כדורגל ולא אוהד קבוצה מסויימת, אז אני בטוח שזה מעניין עוד רבים. והעובדה שאפילו אתה רואה את המשחק, מהסיבות שלך יהיו אשר יהיו, מעידה שגם אתה לא לגמריי אדיש לו, והיית מעדיף לראות בטלוויזיה מאשר לחפש כל מיני לינקים מעצבנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 06, 2013 9:36 pm 
Junior

או.קיי, עדיין זה לא מפריע לי שזה בצ'רלטון. צ'רלטון הם הצד המעולה של הקפיטליזם - הם נותנים מוצר הרבה יותר איכותי (ללא כל מיני אולפנים וכאלה) שכולל המון שידורים ישירים. זה היה בהחלט נחמד אם היתה להם אפשרות של PPV ואז היה אפשר להזמין רק את המשחק עבור תמורה צנועה של, נגיד, 5-10 שקלים, ואז גם היה אפשר לבחור את המשחקים שחשובים לך. אם אני לא טועה, אסור לשדר משחקים של הנבחרת בערוצים הללו. ההגבלה הזאת נראית לי מספיקה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 06, 2013 9:43 pm 
Junior

כשמדובר בשידורי אקסטרה מליגות אירופאיות(כדורסל, כדורגל, כדוריד וכו'), או משחקים מהליגה שבעבר לא היו משודרים אז אני בהחלט תומך שלהם, אפילו נלהב. אבל כשמשחק כזה מגיע לשם זה עוד מכה קשה לחובב הספורט הממוצע. אני בהחלט רואה מצב שאם מכבי\הפועל\חיפה מגיעים לליגת האלופות בשנים הקרובות, המשחקים ישודרו בערוץ הזה. זה לא מצב שצריך לקבל בשוויון נפש לדעתי. וכמו שאמרת, העובדה שלא מאפשרים להזמין משחק ספציפי היא גם תעודת עניות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 06, 2013 9:51 pm 
Junior

הרסי הוקינס כתב:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 06, 2013 9:58 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
בסופו של דבר עלתה הקבוצה הטובה יותר, ולא במעט, עם כל הכבוד לקאמבק שהתחיל בפיגור מעשי של 5:0.
למכבי, למרות שלושת השערים, יש בעייה רצינית בהתקפה כרגע. פריצה מאד לא בכושר, מיכה ובן חיים לא שחקנים שישימו גולים בצרורות, ואת יצחקי אני לא סובל , בלאי של שחקן לדעתי, חלש איטי נמוך ובעיקר טיפש, טיפש טיפש. גם אם ישים פה ושם גול הוא בעיקר יהרוס התקפות בהחלטות שכונה.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 06, 2013 10:02 pm 
Junior

פיגור של 4.5-0 יותר נכון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 06, 2013 10:19 pm 
Sophomore

אין אפס, שיש לך מגנים כמו ייני וזיו, אתה לא תעבור את באזל. כל שלושת השערים הגיעו מטעויות כאלה או אחרות של שניהם, בעיקר בגלל האיטיות שלהם. הצרה היא, שמאנה לא בסגל ולא ברור מה טיבו בכלל ואין למכבי יותר זרים להחתים, בגלל ההחתמה התמוהה של "גאטוסו הסרבי".

לחלק ההתקפי של מכבי אני לא דואג, יש בו כל כך הרבה עומק וכישרון שעוד כמה דברים צריכים להתחבר (בכל זאת, יצחקי, בן-חיים ואלטמן לא היו שנה שעברה) וכמה יכנסו לכושר (פריצה...) ויהיה בסדר. הקישור של מכבי קטלני, לא פחות. השלישיה אלברמן-ראדי-זהבי גם במשחקים לא טובים וטעויות כמו היום, בסוף נותנים תפוקה ומניעים קדימה.

לליגה זה אמור להספיק ובפור (בלי לזלזל בחיפה), ליגה אירופאית? תלוי את מכבי יקבלו בהגרלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 06, 2013 10:26 pm 
Sophomore

בעיניי מכבי שיחקו יפה מאד במשך דקות ארוכות ובהכירנו את נפש הכדורגלן הישראלי וההיסט' שלו העובדה שהסיכוי המעשי היה נמוך מאד זו דווקא נקודה לזכותה. סוזה טעה כמובן בחילוף של זהבי (חשב כנראה שמרגוליס יתיש את השוויצרים בלחות של ת"א), אך בסה"כ הקבוצה עמדה מאד יפה והמשחק שטף רוב הזמן וגם היה תכליתי. המבחן האמיתי יהיה בנוק אאוט בליגה האירופית על אף ששם מכבי עשויה לקבל קבוצה קשה עוד יותר.
הכושר הגופני של מכבי מדהים. להערכתי זה יספיק לה בליגה שלנו לאליפות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 06, 2013 10:33 pm 
Freshman

זה מצחיק לחשוב שאם מכבי היו עוברים את באזל היה להם סיכוי יותר גבוה להגיע לליגת האלופות מאשר להגיע לליגה האירופית דרך הסיבוב הרביעי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 06, 2013 11:10 pm 
Junior

פשוט מדהים הקטע הזה עם יואב זיו, שחקן כל כך טיפש שהבעיטה הכי מדויקת שלו היתה זו בנעל לפרצוף של הקוון. והבחור באנקר בהרכב לא משנה המאמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 06, 2013 11:17 pm 
Sophomore

גם ייני באנקר וזה עוד פחות ברור, ניחא היה באנקר בלם או קשר אחורי, מגן הוא בחיים לא. התקווה שמאנה יכנס לכושר ובן-הרוש יכנס להרכב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 07, 2013 12:18 am 
Junior

למי שתהה, אני דיי בטוח שנעשה תיקון בחוק והוא אומר שמשחקי חוץ של קבוצות ישראליות במפעלים האירופאיים ישודרו בערוצים פתוחים - וואן, 5, 5+. משחקי בית יכולים להיות משודרים בערוצי פרימיום.

זיו, למרות השדרוג שעבר בעונה הקודמת הן בקבלת ההחלטות שלו והן בגלל שיש לו צמד בלמים מעולה שמחפה עליו הרבה, לא מתאים לרמה הזאת. ברמה הזאת הכל קורה מהר יותר, צריך לצפות שדברים יקרו לפני שהם קורים, צריך לקבל את ההחלטות מהר יותר וזה שהוא משחק על קו שמאל בלי רגל שמאל, מקשה עליו עוד יותר. הסיפור עם מאנה מוזר, יכול להיות שהבחור עוד לא התאושש מהפציעה אז, אבל אם לא התאושש, עולה התהייה האם באמת היה כדאי להמר עליו. החורים של זיו באגף היו בדיוק אותם חורים שהיו בבאזל רק ששם זה נגמר בחצאי הזדמנויות ופה בפנדל ושער.

לא הייתי מוציא את זהבי, סביר שסוזה פשוט לא מכיר את ההסיטוריה והדברים שעשה הבחור. קילר אינסטינקט וווינר מדהים. לא טקטיקה ולא נעליים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 07, 2013 12:36 am 
Junior

הרסי הוקינס כתב:

שימו בצד את כל סיפורי ההירואיזם של זהבי, להוציא את הטעות בשער- זהבי היה הכי טוב על הדשא!

על מה אנחנו מדברים בכלל? הוא היה האחראי המוביל למהפך של מכבי (שער של יכולת אישית נהדרת). הלחץ שהוא מפעיל במרכז המגרש, היכלת שלו לשחק בנגיעה, האחד על אחד והסטארט מהמקום כשכדור זז לשטח. זהבי הוא שחקן עם איכויות לרמות האלו.

וכאן אני חייב קצת לקטול את המאמי של הקהל- דור מיכה. יש סיבה שגיא לוזון לא התהלב ממנו נגד קבוצות אירופאיות. מיכה מאוד מוכשר אבל הוא לא מתאים לרמות הללו. כמו המון ישראלים צעירים ומוכשרים. הוא לא עוצר כדור מספיק נקי ובמשחק מהיר אין זמן לתיקונים. הוא לא יודע לשחק בנגיעה. בכל פעם שהוא מקבל כדור הוא חושב, נוגע, מנסה לעבור. זה לא עובד ברמות הללו, זה בדיוק ההבדל של לשחק עם זהבי.
מיכה גם לא נע מספיק טוב לשטחים מתים. הוא כל הזמן רוצה את הכדור לרגל וזה מאט את המשחק. שזה מוביל לחילוף האווילי הנוסף של מרגוליס במקום בן חיים. ככה אני אוהב לראות את בן חיים- שחקן כנף נטו ולא איזה חלוץ שעטנז. בן חיים על האגף הוא שחקן קטלני, בייחוד כשהוא מקבל את הכדור לשטח ולא לרגל (ואז הוא חושב פחות)
שניים מתוך שלושת השחקנים שהיו אחראים למהפך הגדול של מכבי יצאו החוצה ומאותו הרגע המשחק פשוט נגמר. גם אם מכבי הגיעה לעוד מצבים, זה כבר לא היה תולדה של משחק מהיר של נגיעה בכדור. אלא של ירידה מבוהלת מדי של באזל לאחור.

האמת היא שבאזל הייתה כ"כ מבוהלת ומכבי הייתה בכזה מומנטום שאם סוסה לא היה נוגע, מכבי אשכרה יכולה הייתה לעשות את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 07, 2013 9:14 am 
Hall of Famer

עבור המפספסים - יש ברשת תקציר נורמלי ?
( ולא , 3 דקות למשחק של 6 שערים ושלל מצבים זה לא סביר מבחינתי )

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 07, 2013 10:54 am 
Junior

באופן מוזר משהו, לא היו הרבה מצבים מעבר לשערים שהובקעו, גם לא נקודות נוספות ראויות לאיזכור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 07, 2013 11:16 am 
Hall of Famer

גינות מיכאל כתב:
באופן מוזר משהו, לא היו הרבה מצבים מעבר לשערים שהובקעו, גם לא נקודות נוספות ראויות לאיזכור.

ראיתי רק את החצי שעה האחרונה אז פיספסתי את כל השערים, אבל בדקות האחרונות היו 2-3 הזדמנויות מצוינות למכבי כולל הצלה גדולה של השוער של באזל מנגיחה (לא ראיתי של מי).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 07, 2013 11:18 am 
Hall of Famer

בדקות הסיום היו למכבי 2 מצבים מצוינים בדמות נגיחות, אחת עם הצלה נהדרת של השוער שלהם והשנייה הלכה החוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 07, 2013 11:21 am 
Junior

צודקים, עזבתי את המשחק 5 דקות לסוף...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 07, 2013 11:30 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
rony כתב:
גינות מיכאל כתב:

ראיתי רק את החצי שעה האחרונה אז פיספסתי את כל השערים, אבל בדקות האחרונות היו 2-3 הזדמנויות מצוינות למכבי כולל הצלה גדולה של השוער של באזל מנגיחה (לא ראיתי של מי).

הנגיחה הזו הייתה של טיבי, זו שהלכה החוצה דקה אחרי זה - נדמה לי של פריצה, או אולי קרלוס גרסיה שקפץ יחד איתו.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 07, 2013 3:53 pm 
Sophomore

האמת, שסוסה הכניס את מיכה במקום זיו, אמרתי לעצמי שזה מאמן עם ביצים וגארסיה מעולם לא היה עושה מהלך כזה. מצד שני, גארסיה לא היה פותח עם מערך 4-4-2 שהקבוצה לא רגילה לשחק איתו ומאבד את מרכז השדה. סביר להניח שהוא גם לא היה מוציא בשיא המומנטום את זהבי. אגב, זהבי אמנם איבד את הכדור בשער השני, אבל הסגירה או יותר נכון אי הסגירה של זיו באגף היא הגורם לשער (כמו השער הראשון).

בכלל, מכבי בסוף שיחקה עם מערך הזוי והרכב עם שני שחקנים שסביר מאוד להניח לא יראו הרבה דקות גם בליגה-מרגוליס ואיינבינדר, שהראשון לא מתאים לרמה הזאת והשני דווקא הראה ניצוצות. מה שחשבתי עליו אתמול, איפה דאבור בכל הסיפור הזה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 07, 2013 7:03 pm 
Hall of Famer

אני בכלל לא מבין את כל התנהלות הקיץ האחרון ( וזה לא טרוניות אחרי הדחה , אלא מחשבות "שקולות" ) .
הרי בשנה שעברה היה די קונצנזוס שעיקר החיזוק צריך לבוא בעמדות המגנים , אז ייני כנראה ימשיך לשחק מגן למשך עוד עונה , כאשר במקום זיו הביאו זר ( סביר ומעלה על פניו ) שאף אחד לא מבין מה קורה איתו .
מנגד , היו גם רכישות מיותרות להחריד ( לטעמי פחות או יותר כל הישראלים החדשים פרט לטל בן חיים , שאותו אפשר להגדיר בכל זאת כשחקן שבאמת משדרג קבוצה ) , כאשר שחקנים צעירים שהיו לגיטימיים ומעלה בעונה שעברה ( דאבור , מיכה ולוגסי וכו' ) הופכים לשוליים למדי השנה , וזה לא שהביאו תותחים רציניים על חשבונם .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 07, 2013 11:34 pm 
Junior

מכבי נראו טוב, אולי היו טעויות בחילופים אבל באופן כללי מאוד התרשמתי מהמשחק שלהם: קבוצתיים, מאומנים, משחקים לרוב חכם, לא מעכבים את הכדור, משחקים בנגיעה, עומדים טוב על המגרש, בלי יותר מדי אגו וניסיונות אישיים, יפה מאוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 08, 2013 2:26 am 
Sophomore

shmueliki כתב:
אני בכלל לא מבין את כל התנהלות הקיץ האחרון ( וזה לא טרוניות אחרי הדחה , אלא מחשבות "שקולות" ) .
הרי בשנה שעברה היה די קונצנזוס שעיקר החיזוק צריך לבוא בעמדות המגנים , אז ייני כנראה ימשיך לשחק מגן למשך עוד עונה , כאשר במקום זיו הביאו זר ( סביר ומעלה על פניו ) שאף אחד לא מבין מה קורה איתו .
מנגד , היו גם רכישות מיותרות להחריד ( לטעמי פחות או יותר כל הישראלים החדשים פרט לטל בן חיים , שאותו אפשר להגדיר בכל זאת כשחקן שבאמת משדרג קבוצה ) , כאשר שחקנים צעירים שהיו לגיטימיים ומעלה בעונה שעברה ( דאבור , מיכה ולוגסי וכו' ) הופכים לשוליים למדי השנה , וזה לא שהביאו תותחים רציניים על חשבונם .

לגביי המגנים אני מסכים איתך, מה גם שהיו ידיעות על משאים ומתנים עם כמה וכמה מגנים. אני מאמין שזיו לא ישאר בהרכב הרבה זמן, יש את מאנה ואת בן-הרוש. כנראה בונים על רוטציה בעמדת המגן הימני בין ייני לזיו, לליגה סה"כ זה מספיק, לאירופה בהחלט שלא.

לגביי שאר ההחתמות, חוץ מהחתמה האחרונה (הסרבי), אני לא מסכים איתך. קבוצה שרוצה לזכות שוב באליפות ואולי להגיע לאנשהו באירופה, צריכה סגל רחב ותחרות על כל עמדה וזה מה שנכון לעכשיו יש למכבי. חשוב גם לזכור, שלא מעט משחקני ההרכב של מכבי נכון להיום, עברו את גיל ה30 ואין לדעת מה יקרה העונה מבחינת כושר או פציעות. למכבי יש ספסל מאוד כישרוני, שאני דיי בטוח שכמה שחקנים משם (בן-הרוש, אייניבנדר, מיכה, אלטמן, דאבור), יקבלו הרבה דקות העונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 370 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 15  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: