סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' נובמבר 23, 2024 3:25 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 288 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 12  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ב' ינואר 28, 2019 9:41 am 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
idansha כתב:
הרסי הוקינס כתב:
idansha כתב:
הרסי הוקינס כתב:
באמת המון דעות בליכוד הנוכחי בנוגע לתחום המדיני. כל הדרך מ"לזיין את הערבים" וכלה ב"לזרוק את כל הערבים לים". נובמת. מי זה "קשת לגיטימיות של דעות"?

שמעת ליכודניק אומר משהו על היפרדות מלאה בדמות הפרדה מדינית מהפלסטינים? וכשאני אומר ליכודניק, אני לא מתכוון לאיזה נאום מס-שפתיים או תמרון של ביבי, א-לה-בר-אילן.

איך אתה יודע להבדיל בין מס שפתיים של ביבי לבין משהו שהוא באמת מתכוון אליו?

אתה באמת שואל? בעזרת המציאות כמובן.

כן, אני באמת שואל מתי אתה מאמין שראש הממשלה דובר אמת ומתי הוא עושה ספין.
נראית לי שאלה לגיטימית. גם לא ברור מה מס השפתיים בלהגיד משהו שמאלני בהתחשב באופי הליכוד בשנים האחרונות.

אני חושב שיש מספיק דברים "ימניים" שהוא אמר וגם לא קרו. אולי הם מס שפתיים?

זה מאוד פשוט. אני לא מאמין למילה שיוצאת לו מהפה. אני מאמין רק למה שקורה בשטח ובמציאות, ובודק אחר כך איך התיישב מה שהוא אמר עם מה שבאמת קרה. נקודת המוצא שלי הוא שמהפה שלו יוצא רק מה שהוא חושב שהמאזינים שלו צריכים לשמוע. לדעתי כל חוקר יתקשה מאוד למצוא קורלציה בין מה שביבי אומר למה שהוא עושה.

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 28, 2019 9:48 am 
Freshman

סבבה הרסי, כמו שאמרתי התבססתי אך ורק על מה שהבאת קודם לגבי שניהם.

אבל בגדול, הימין כן מתנגד למדינה פלסטינית בד בבד להתנגדות עזה עוד יותר למדינה אחת. אין סתירה בין השניים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 28, 2019 9:57 am 
Junior

אחלה.
מכיר את הגישה, והשניים האלו הלכו מעבר אליה.

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 28, 2019 10:13 am 
Freshman

סתם כהערת אגב, אני חושב שהיות שההבדלים בין "אוטונומיה פלסטינית" ומדינה פלסטינית ללא צבא עם איזורי ביטחון ישראלים מטושטשים גם כך, אזי שהמדובר בויכוח טרמינולוגי בלבד ולא מהותי. סה"כ ההבדל בין אלה שמסכימים לסוג הראשון ואלה שמסכימים לסוג הזה לא כזה גדול, אם בכלל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 28, 2019 11:04 am 
Sophomore

הרסי הוקינס כתב:
נקודת המוצא שלי הוא שמהפה שלו יוצא רק מה שהוא חושב שהמאזינים שלו צריכים לשמוע.

זה בהחלט נכון.
ציטוט:
לדעתי כל חוקר יתקשה מאוד למצוא קורלציה בין מה שביבי אומר למה שהוא עושה.

על זה לא נראה לי שחשבת עד הסוף.
יש קורלציה מאוד ברורה.
בנימין נתניהו מחזיק באסטרטגיה מאוד פשוטה: לטובת מדינת ישראל והעם היושב בציון, חיוני שבנימין נתניהו יעמוד בראשה.
משם הוא מנגן משמיעה.

אני אומר את זה גם בהערכה, לא לגמרי כביקורת. אני באמת מאמין שהוא באמת מאמין שזה באמת ככה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 28, 2019 11:06 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
זה לא קשור. אין ספק שביבי פועל למען שיריון מעמדו כראש ממשלה ותו לא. אבל זה לא אומר שיש קשר בין מה שהוא אומר ומה שהוא עושה, שלזה הרסי התייחס.

בעיקרון אין דבר יותר חסר ערך מהמלים שיוצאות לביבי מהפה. אין אף אדם בעולם כולל גדולי מעריציו שיחשבו שיש להן קשר כלשהו לאמת או למציאות בעולם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 28, 2019 11:37 am 
Sophomore

אני לא מבין את ההיגיון שלך.

אם נתניהו אכן מעוניין כאסטרטגיה להישאר בראשות הממשלה, יש קשר הדוק בין מה שהוא אומר ומה שהוא עושה: הוא אומר כל מה שנדרש כדי להישאר עושה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 28, 2019 11:41 am 
Junior

כן, אבל בדרך כלל כשהוא מדבר, הוא מדבר על מה שהוא הולך לעשות. אתה מתייחס למתא של הדברים, ואנחנו לתוכן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 28, 2019 11:42 am 
Sophomore

לא רוצה להפריע לכם, אבל כל מועמדי הלח לפריימריז הצהירו פומבית שהם יצביעו בהתאם להחלטת ראש התנועה והמשמעת הקואליציונית בכל סוגיה מדינית בטחונית. הם באמת לא הולכים לעסוק בזה, זה לא בלוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 28, 2019 11:58 am 
Hall of Famer

וגם אפשר לחשוב עד כמה התחום המדיני הוא כזה רלוונטי שאוטוטו מצביעים על תוכנית השלום של נתניהו בכנסת......

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 28, 2019 12:10 pm 
Sophomore

חוקת הליכוד כוללת כל מיני דברים שאני ממש בספק עם הל"חניקים מסכימים איתם.
דוגמה אקראית: מספר חברי המרכז בכל סניף ליכוד נקבע לפי מספר הקולות שהתנועה קיבלה בבחירות הכלליות האחרונות בקלפיות שבתחום הסניף. המפתח הוא חבר מרכז לכל 100 קולות.
חוץ מביהודה ושומרון (וחבל עזה, במקור).
הסניפים ביו"ש מקבלים עדיפות כפולה: חבר מרכז על 50 קולות.

אני בטוח שהליכוד החדש מזדהה עמוקות עם העניין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 28, 2019 12:31 pm 
Hall of Famer

נו , ואם לא מזדהה עמוקות עם זה, אז מה ?

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 28, 2019 12:51 pm 
Sophomore

אז ה'זרימה' עם ראש התנועה היא לא יותר מכסות עיניים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 28, 2019 1:20 pm 
Hall of Famer

לא הבנתי מה הקשר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 28, 2019 2:57 pm 
מנהל פורום

דעתן בגרוש כתב:
בתור אחד שהיה בליכוד הרבה זמן (והצביע למפלגה כי התכוונתי באמת להיות חלק מהמפלגה), אני בהחלט תומך בזכותו של כל אחד לנצל את השיטה כראות עיניו.
אני כן רואה קצת פחות דיסוננס בין "שתי גדות" לבין משה פייגלין מאשר, נניח, יוסי יונה.

הליכוד מושחת לגמרי, לא נשארה שם שום תקווה דמוקרטית - אבל אם זה שומר על השפיות שלך, 64 שקל בשנה למנגנון של נתניהו זה לא מחיר מופרך.

דעתן, מתוך סקרנות, מה גרם לך אז לכתוב שהליכוד מושחת לגמרי (נכתב בדצמבר 2016)?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 29, 2019 12:16 pm 
Junior

רגע רגע רגע, פתאום אני קולט: עופר, אתה לא אמרת שאתה מצביע לגנץ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 29, 2019 12:22 pm 
Hall of Famer

כנראה כן , עד שאצליח להחזיר את הליכוד למקום המוסרי שלו. 8)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 29, 2019 12:46 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
גנץ זורם עם נתניהו בנושא המדיני?

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 29, 2019 1:51 pm 
Junior

ראי שעל הקיר כתב:
גנץ זורם עם נתניהו בנושא המדיני?

תלוי
דין שתיקה כדין הסכמה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 29, 2019 1:59 pm 
Sophomore

blue כתב:
דעתן, מתוך סקרנות, מה גרם לך אז לכתוב שהליכוד מושחת לגמרי (נכתב בדצמבר 2016)?

לליכוד יש חוקה ומוסדות, אבל למעשה הכל מתנהל לפי ראש התנועה.
אני חושב ששרון השחית את המנגנון, אבל ניתנת האמת להיאמר שההערצה המקודשת למנהיג החלה בבגין המבורך, וזו נטייה שקרובה מאוד למעין פאשיזם פנים מפלגתי.
נתניהו לא טמן ידו בצלחת, ואחרי שהפסיד בהצבעה גלויה מול אנשי פייגלין, הוא לא התקשה בכלל למחוק אותם (אותנו דאז).
בכלל, הליכי ההצבעה הגלויה ההיא הם דוגמה מצויינת.
יש מועד קבוע בחוקה לקיום הפריימריז, וגם הפרדה בין הבחירות לרשימה ולראשות.
נתניהו החליט על פריימריז בזק לרשימה ולראשות יחד, והדבר דרש החלטה של מרכז הליכוד. הצמדה של שני העניינים היתה לטובת נץניהו, כי שני היריבים שלו, דני דנון ומשה פייגלין ייאלצו לפצל מאמץ בין הראשות לרשימה. דנון ופייגלין התקוממו, ופנו לבית הדין שקבע שבחוקה באמת כתוב מה שכתוב בחוקה, אז קבעו כינוס מרכז הליכוד.
בכינוסים כאלה זה עובד ככה: מינגלינג ושמוזינג וכיבוד קל-כבד, ואז לקראת שמונה מתחילים להתכנס באולם לקול נאומי עסקנים ופוליטיקאים. ממש לפני שמונה יו"ר המרכז מציג את ההצעה ומצביעים הצבעה גלויה. היו"ר מכריז על ניצחון הצעתו של ראש התנועה - וראש התנועה עולה לבמה לנאום ניצחון בדיוק בזמן הנכון: כמה דקות אחרי תחילת המהדורה של שמונה.

שים לב שלא כללתי ספירה בתיאור הנ"ל, וזה בגלל שהיא לא נחוצה. ברור שהצעתו של ראש התנועה זוכה לרוב. גם אם היא לא.

דני דנון היה אז יו"ר המרכז, וכזכור עמד להתמודד על ראשות התנועה, כך שגם לו היה אינטרס שההצבעה תתנהל כראוי.
בזמן המינגלינג פשטה שמועה שדנון סגר דיל עם נתניהו (והוא אכן קיבל את התמורה... ), ולכן קצת פחות הופתענו כשהוא ניהל את ההצבעה בהתעלמות מהטענות על חריגה מהנהלים (הוא הצמיד את שתי ההצעות: להקדים את הפריימריז ולהצמיד את הבחירות לרשימה ולראשות. החוקה מחייבת הצבעה בנפרד על כל הצעה שעלתה), חריגה שהיטיבה עם נתניהו.
הוא הכריז על הצבעה גלויה, והכריז שההצעה אושרה - למרות שלמעשה היה רוב קל באולם למי שהצביע נגד.
הדברים האלה תמיד עובדים לפי מי שצועק יותר חזק.
אז צעקנו. דרשנו הצבעה חשאית - כלומר הצבעה שבה באמת ייספרו הקולות ויהיה משקיף לכל צד.

מזה כבר לא היה אפשר להתעלם, אז דנון הכריז על התייעצות שבסופה הוחלט שאכן היה רוב להצעה. כמובן שהודענו שנעתור. כבר לא היה אפשר להכריז על ניצחונו המפואר של יו"ר התנועה המהולל, ונאום נתניהו בוטל.
ואז, כאמור, הוא הבין שבאמת יש לנו כוח וגמר אותנו in short order.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 29, 2019 2:03 pm 
Junior

עופר, וזה מוסרי בעיניך להתפקד למפלגה אחת ולהצביע לאחרת?

אגב, עוד מישהו שם לב שהסיסמא של גנץ "ישראל לפני הכל" היא למעשה deutschland uber alles?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 29, 2019 4:17 pm 
Senior

בגרמנית זה מעל הכל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 29, 2019 4:48 pm 
Sophomore

The line "Germany, Germany above all" meant that the most important goal of 19th-century German liberal revolutionaries should be a unified Germany which would overcome loyalties to the local kingdoms, principalities, duchies and palatines

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 30, 2019 7:09 am 
Junior

בינתיים הליכוד העיפו לא רק מהתמודדות אלא מהתנועה את שני המועמדים האחרונים של הל״ח
כי אמרו בראיון לערוץ 2 שיצביעו בעד תח״צ בשבת, אפילו אם ש״ס יפילו את הממשלה על זה.
מעניין על איזה סעיף בחוקת הליכוד זה נשען

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 30, 2019 10:26 am 
Junior

תומר כתב:
בגרמנית זה מעל הכל

אני יודע. כלומר, אתה בא ומתקן ואומר שבגרמנית ההעדפה היא בציר ה Y, לעומת הסיסמה של גנץ, שם ההעדפה היא בציר ה X?

materna כתב:
The line "Germany, Germany above all" meant that the most important goal of 19th-century German liberal revolutionaries should be a unified Germany which would overcome loyalties to the local kingdoms, principalities, duchies and palatines

כן, אני יודע שזו הסיסמה של ביסמרק באיחוד גרמניה. רק שמה לעשות, בעידן המודרני הסיסמה הזו נוצלה על ידי המפלגה הנאצית וקיבלה משמעות חדשה, ובטח שבתודעה היהודית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 288 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 12  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 26 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: