סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ד' נובמבר 27, 2024 2:03 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 716 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 29  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: מהומות בארה"ב
הודעהפורסם: א' יוני 07, 2020 1:02 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
דה בלאזיו ראש עיריית ניו יורק כבר יותר מ-6 שנים. גרסטי ראש עיריית לוס אנג'לס כבר 7 שנים. וזה לפני שספרתי רצפים של עשרות שנים של ראשי עירייה מאותה מפלגה, כמו במינאפוליס. זה לא מספיק זמן כדי ללמוד את הנושא, לגבש דעה ולבצע שינויים בהתאם? אם השוויית לשר משטרה בישראל, אם שר משטרה היה משרת בתפקיד 7 שנים ולא עושה שינוי שנראה נדרש, ושאפילו מסתדר עם השקפת עולמו הפוליטית - היו באים אליו בטענות ובצדק.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 07, 2020 1:22 am 
Senior

בלוג: הצג בלוג (0)
באופן אירוני לחלוקת ימין-שמאל קלאסית, אחת הבעיות המרכזיות היא ועדי העובדים של השוטרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 07, 2020 8:13 am 
Hall of Famer

Yuval כתב:
והנה, ה-NFL ורוג'ר גודל מודיעים לכלל האומה שהם טעו כשמנעו משחקים להביע מחאה פוליטית. צעד היסטורי עבור הארגון שנחשב להכי שמרני מבין ליגות הספורט הגדולות.

אפשר להיות ציני לגבי זה, אבל זה בעיני שינוי מחשבתי עצום, אפילו אם רק למראית עין (שזה לא מבוטל), של ליגת הספורט הכי פופולארית באמריקה.

We, the NFL, condemn racism and the systematic oppression of Black People. We, the NFL, admit we were wrong for not listening to NFL players earlier and encourage all to speak out and peacefully protest. We, the NFL, believe Black Lives Matter. #InspireChange

https://twitter.com/NFL/status/1269034074552721408

ועדיין בהודעה ההיסטורית הזאת לא נאמר השם קולין קאפרניק, זה ששילם בקריירה על הבעת המחאה ולמעשה על הכנסת מחאה פוליטית לאן.אף.אל. יש רבים שרואים בהודעה זאת עוד צעד מחושב של תאגיד שזיהה איפה הרווח ונהג בהתאם ולא באמת שינוי מדיניות.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 07, 2020 9:30 am 
Senior

ברור לי שאין סיכוי בעולם שהם ידברו מפורשות על קופרניק, בין היתר בגלל שהיה הסכם ביניהם בתביעה שלו.

ואני לא מצפה או אכפת לי מה באמת חושב שהתאגיד, אכפת לי איך הוא מתנהג. ואם הרוח הנושבת חזקה מספיק כדי להפוך את העמדה הרשמית של הארגון הכי שמרן בספורט האמריקאי, אני מאוד מרוצה מהרוח.

לצפות מרוג'ר גודל לעמוד בהפגנות ולזרוק חזרה מיכלים של גז מדמיע זה לא ריאלי. בעיני זה הישג משמעותי מאוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 07, 2020 10:14 am 
Hall of Famer

זה לא אחד מהמקרים שבהם מישהו כאן היה אומר "שמחת זקנתי, איזה שינוי ואיזה נעליים, הכל כסף"?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 07, 2020 10:22 am 
Senior

מה היה ההסכם בתביעה? אני לא חושב שההסכם אסר עליהם להגיד שהם טעו (אם כי אני מניח שהודאה בטעות היא בדיוק הנקודה שבה הם יצטרכו לשלם המון כסף)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 07, 2020 12:02 pm 
Senior

ההסכם לא פורסם למיטב ידיעתי, אני מניח שאף יועץ משפטי לא יאפשר להם לפנות ישירות לקופרניק.

וראי, אני לא מכיר את הרפרנס אבל אני שוב אומר שבעיני זה שינוי/ניצחון משמעותי. הכל היה כסף גם לפני שנתיים והם החליטו אז באופן גורף לעמוד כנגד השחקנים המוחים. הם החליטו לשנות לחלוטין את העמדה בנושא. אני באמת לא חושב שיכול להיות ניצחון יותר משמעותי בנושא ספציפית ב-NFL. אף אחד לא מצפה שהליגה תפתור את בעיות הגזענות בארצות הברית, אבל כשהליגה הכי פופולארית ביי פאר משנה, תהא הסיבה אשר תהא, את העמדה שלה מהתנגדות מוחלטת למחאה ללהגיד בלאק לייף מטרס זה שינוי.

אם זה שרוג'ר גודל עומד מול המצלמה ואומר טעינו זה לא הישג, אז באמת שהמטרות הן בלתי אפשריות בהקשר הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 07, 2020 5:27 pm 
Hall of Famer

ציטוט מהטור של רון מיברג בסוף השבוע:

בספר שרואה אור השבוע חוקרים כתבים של ה"וושינגטון פוסט" את מארג השקרים והתודעה הכוזבת של טראמפ. הוא שיקר 18 אלף פעמים במהלך נשיאותו ומעולם לא הכיר בשקר או התנצל עליו. תדירות השקרים שלו עלתה מחמש פעמים ביום בשנה הראשונה לנשיאותו ליותר מ־23 שקרים ביום במהלך 2020.

יאמר לנו אינג' ראי, על הלוגיקה שלו והריאלפוליטיק, מהו היחס הראוי לדבריו של אדם שכזה? יחס של אמון או יחס של שקרן מועד?

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 07, 2020 5:40 pm 
Hall of Famer

יאמר ראי שגם אם הוא גזען מועד, אם הוא בא "להפיץ את תורתו" להאשים את כל הסינים באשר הם סינים - כשהוא אומר קבל עם ועולם פעם אחרי פעם שאין לו דבר וחצי דבר איתם, אלא שהוירוס בא מסין, זה קצת counter productive "למטרה".

ושוב, אני חושב שלשמר את סין והתנהגותה בתחילת ההתפרצות בתודעה זה חשוב מאד. אי אפשר לפטור את זה ב"כולם כבר יודעים שזה בא מסין". יש מספיק כוחות שרוצים לעזוב את סין במנוחה בגלל אינטרסים כאלה ואחרים (מסחריים למשל), ולדעתי אסור לאפשר שזה יקרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 07, 2020 8:05 pm 
Hall of Famer

1) הוא בא להאשים מישהו אחר כי הוא תמיד מאשים מישהו אחר. ואם המישהו הזה "זר", אז בכלל טוב.

2) מה המשמעות של בנאדם שאומר משהו "קבל עם ועולם" אם הוא משקר 18,000 פעם?

3) לנתח את התגובה של סין ולפעול בהתאם זה בסדר גמור. איך לדעתך פעל דונלד טראמפ כנשיא אמריקאי שידע על הסכנה?

4) כן, טראמפ הוא זה שהולך לגבות מחיר מלא מהסינים על התנהלותם בקורונה. תעיר אותי כשזה יקרה.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 07, 2020 11:07 pm 
Junior

לוושינגטון פוסט יש אגנדה מאוד ברורה.
לצטט אותם זה טיפה פרובלמטי. באותה מידה ראי יכול לצטט את הנשיונל ריוויו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 07, 2020 11:17 pm 
Hall of Famer

לא מכיר את שני העתונים, אבל אני לא פוסטמודרניסט ואצלי עוד יש אבחנה בין אמת עובדתית לשקר עובדתי, ואם טרחו לספור לו כמות כזו של שקרים פחות מעניין אותי מהי האג'נדה (שיכולה להיות, רחמנא ליצלן, שאיפה לנשיא שאינו שקרן פתולוגי). ראי השתמש בטיעון "טראמפ אמר", ואני רק מראה מה שווה "טראמפ אמר".

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 07, 2020 11:35 pm 
Senior

קורובייב כתב:
לוושינגטון פוסט יש אגנדה מאוד ברורה.
לצטט אותם זה טיפה פרובלמטי. באותה מידה ראי יכול לצטט את הנשיונל ריוויו.

זה ציטוט מושלם שמראה את כל הבעיה בחברה הפוסט מודרניסטית של היום.
למעלה זה למטה, אמת זה שקר. הכל אותו דבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 08, 2020 7:14 am 
Hall of Famer

לגמרי. שהרי מה לי ולנשיונל ריוויו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 08, 2020 7:57 am 
Senior

תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 08, 2020 8:07 am 
Hall of Famer

היי ראי בוקר טוב מה נשמע. נשארתי עם שתי שאלות פתוחות שחשוב לי להבין ממך תעזור לי בקשה. שאלה אחת זה למה צריך להתיחס למה שהנשיא טראמפ אומר אם ברור שהוא כזה שקרן. שאלה שניה זה מה הנשיא טראמפ עשה עם הקורונה בתור הנשיא של אמריקה בלי קשר לסינים. זה מאד חשוב לי לדעת מה שאתה חושב אז תגיד. יום טוב ראי אני מחכה תודה.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 08, 2020 8:12 am 
Hall of Famer

צוות התקשוב שלי העיר את תשומת לבי להודעתך.
חלילה לי מלתת לך לחכות, אבל השאלות אינן פתוחות. עניתי לשתיהן, אני יודע שאתה אדם עסוק אבל דפדף למעלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 08, 2020 8:24 am 
Senior

אפשר להיות גם ציני פה, אבל בעיני זה מרשים שמיט רומני, על מאות מיליוניו והמושב הרפובליקני מיוטה שלו, צועד בהפגנה של בלאק לייף מטרס.

מדהים שלפני 8 שנים הוא היה מועמד לנשיאות מטעם הרפובליקנים והיום הוא שמאל קיצוני עבור מה שהוגדר מחדש כימין האמריקאי. זה נושא שאמור להיות בי-פרטיזן לחלוטין.

זה גם כל כך בולט באיזה קלות הרפובליקנים היו יכולים להשתמש באירוע הזה כנקודת מפנה ביחס שלהם לשחורים ומיעוטים ולהיפך ובמקום זה בחרו להסיר כל סיכוי לקבל קולות של מיעוטים בבחירות.

אני עדיין חושב שטראמפ פייבוריט, אבל הוא בהחלט הופך את התחרות למעניינת. בוגאס הליין זז משמעותית ועכשיו עומד על 50/50.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 08, 2020 8:26 am 
Hall of Famer

היי ראי תודה שאתה עונה אבל אני מצטער הסתכלתי בכל ההודעות שלך ולא ראיתי שאתה רושם על זה שטראמפ שקרן בכלל ואיך צריך להתייחס לדברים שאומר בנאדם שהוא שקרן ככה.

וגם לא רשמת פה למעלה על איך שטראמפ התנהג בתור הנשיא של אמריקה בקורונה חוץ מזה שהוא אמר סין ואז סין אשמה בהכל.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 08, 2020 8:31 am 
Hall of Famer

מאחר שהדיון שלנו היה על אמירת "הוירוס הסיני", עניתי לך.
אשר לדבר השני, כנראה הגיע הזמן שתפעיל את צוות התקשוב שלך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 08, 2020 8:34 am 
Hall of Famer

Yuval כתב:
אפשר להיות גם ציני פה, אבל בעיני זה מרשים שמיט רומני, על מאות מיליוניו והמושב הרפובליקני מיוטה שלו, צועד בהפגנה של בלאק לייף מטרס.

מדהים שלפני 8 שנים הוא היה מועמד לנשיאות מטעם הרפובליקנים והיום הוא שמאל קיצוני עבור מה שהוגדר מחדש כימין האמריקאי. זה נושא שאמור להיות בי-פרטיזן לחלוטין.

זה גם כל כך בולט באיזה קלות הרפובליקנים היו יכולים להשתמש באירוע הזה כנקודת מפנה ביחס שלהם לשחורים ומיעוטים ולהיפך ובמקום זה בחרו להסיר כל סיכוי לקבל קולות של מיעוטים בבחירות.

אני עדיין חושב שטראמפ פייבוריט, אבל הוא בהחלט הופך את התחרות למעניינת. בוגאס הליין זז משמעותית ועכשיו עומד על 50/50.

בלי להיות אמריקנולוג גדול ולהכיר לעומק את מפעליו, תמיד היתה לי חיבה מסוימת לרומני. גם העובדה שהוא היה מושל רפובליקני/מורמוני במדינה כמו מסצ'וסטס אומרת שהוא עוף קצת שונה.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 08, 2020 8:36 am 
Hall of Famer

ראי שעל הקיר כתב:
מאחר שהדיון שלנו היה על אמירת "הוירוס הסיני", עניתי לך.
אשר לדבר השני, כנראה הגיע הזמן שתפעיל את צוות התקשוב שלך.

אה חחח הדיון שלנו היה על הרבה דברים אתה כל הזמן רשמת על הוירוס הסיני כי אתה חושב שטראמפ חושב שזה חשוב להגיד כל הזמן סיני כדי שכולם ידעו כל הזמן שהוירוס סיני ונשנא את סין הרבה ונעשה לה דברים.

אבל מזה אני שאלתי אותך כמה פעמים למה הוא אמר גם זר ולא רק סיני ולמה צריך להאמין לו בכלל אם הוא כזה שקרן ועל הדברים האלה בכלל לא ענית ולא רשמת כלום.

וגם אין לי צוות תקשוב אני לא יודע למה אתה מתכוון אני לא ראיתי שאתה מדבר על מה שטראמפ עשה לא טוב בתור הנשיא של אמריקה אז אולי תעזור לי תראה לי איפה רשמת תודה.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 08, 2020 8:52 am 
Hall of Famer

מי שפונה אלי כמו שאתה פנית כנראה מניח שיש לי צוות תקשוב שעוקב אחרי הודעותיו ומתריע לי. מכאן גם התשובה שעניתי לך על זה.
עכשיו הגיע הזמן שתפעיל את שלך.

אשר לסין, עניתי גם על זה. כן, זה חשוב שסין תישאר בתודעה כל הזמן ותקושר לוירוס הזה באופן שוטף. אף אחד לא יחקור את סין אם זה לא יקרה, גם אם "כולם כבר יודעים מאיפה הוירוס", כי יש כוחות חזקים מאד שמפחדים ממנה וקוראים לא לחקור אותה ולא ללחוץ עליה (בעיקר כוחות מסחריים ועסקיים, אבל גם פוליטיקאים) ואפשר לראות את זה קורה במדינות אחרות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 08, 2020 9:05 am 
Hall of Famer

אבל ראי, חזרת הרבה מאד פעמים על מה שאתה חושב לגבי ה"שמירה בתודעה" של מעשי הסינים, ושם אנחנו סתם חלוקים.

אתה מתעקש לא לענות לשאלות הישירות: 1) מהי מידת האמון שצריך לייחס לדבריו של טראמפ? 2) מה דעתך על תפקודו כנשיא אמריקאי לאורך כל משבר הקורונה, והאם מה שחשוב יותר כרגע לעם האמריקאי זה "שמירה בתודעה" של אשמתה של סין מה שזה לא אומר, או הפקת לקחים מתפקודו של הנשיא שלהם?

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 08, 2020 9:16 am 
Hall of Famer

1. מאחר שדיברנו על דבר מסויים שטראמפ אמר, עליו עניתי. באופן כללי? הוא יכול להיות שקרן מועד, וגזען מועד, אבל אם הוא בא להפיץ תורה גזענית על הסינים הוא עושה בזה עבודה גרועה מאד...
2. הוא דיבר הרבה שטויות עד הזיות, אמרתי את זה כבר. מהאקונומיקה דרך ההידרוקסיכלורוקין ועד לעימותים הפומביים עם המדענים, בעיקר פאוצ'י שנראה באמת מסכן לצדו. צוות התקשוב שלך נכשל וגם אתה.
בדברים אחרים, כמו הדרישה לסגר, הוא כן הקשיב לצוותים הרפואיים ופעל על פי הנחיותיהם עד כמה שיכלתי להבחין.
לגבי מה היה אמור לעשות מעבר לזה, אני לא מספיק מתמצא לדעת מה אמור להיות אחריותו הישירה ומה אחריות המדינות. אני מניח שהקו הראשון אמור להיות המדינות, והוא אמור להעמיד להם סיוע פדרלי איפה שהן דורשות ומבקשות. אבל אני לא מכיר מספיק לעומק את מבנה הכוח וחלוקת הסמכויות.
מצד שני הוא עשה כמה דברים טובים כמו עצירת הטיסות מסין (צעד שעליו הוא גונה, כמובן, כי גם זה גזעני...) ואחר כך מאירופה, והעברת סיוע של טריליונים לעסקים וישירות לאנשים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 716 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 29  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: