סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' נובמבר 23, 2024 12:48 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 180 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ב' מרץ 01, 2021 10:24 am 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
תגיד אתה מסתכל על מה אתה מגיב?
פעם נוספת הפעם לאט: הרבנים ומנהיגי הציבור קראו לו להתפטר, להודות פומבית במעשיו ולהתנצל, ב2016 מיד אחרי המעשה הקימו ועדת רבנים שתשמע עדויות, איזו מן הגנה זו?? לקרוא לנאשם להודות במעשיו בלי שהתלוננו עליו??

בוכריס ואשל ואלון קיבלו 0 הגנה מהרגע שהחשד הפך אמיתי, הם הוקעו

הציבור הדתי לאומי הוא הערכי והמוקיע ביותר מעשים מהסוג הזה. הלוואי שלציבור החילוני היתה חצי מהכבוד שהדתיים רוכשים לנשים וחצי מהרצון למנוע פגיעה בהם. אם אתחיל למנות את כמות האנסים והמטרידים בעלי השררה ללא כיפה על הראש אסיים שבוע הבא

אין דבר כזה שבטיות/חמולות במגזר הדתי/חרדלי , זו בסיס הטעות שלכם. אבל נו, מרתון קשקשת מה אני מפריע

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 01, 2021 10:44 am 
מנהל פורום

FLASH כתב:
פעם נוספת הפעם לאט: הרבנים ומנהיגי הציבור קראו לו להתפטר, להודות פומבית במעשיו ולהתנצל, ב2016 מיד אחרי המעשה הקימו ועדת רבנים שתשמע עדויות, איזו מן הגנה זו?? לקרוא לנאשם להודות במעשיו בלי שהתלוננו עליו??

הציבור הדתי לאומי הוא הערכי והמוקיע ביותר מעשים מהסוג הזה. הלוואי שלציבור החילוני היתה חצי מהכבוד שהדתיים רוכשים לנשים וחצי מהרצון למנוע פגיעה בהם. אם אתחיל למנות את כמות האנסים והמטרידים בעלי השררה ללא כיפה על הראש אסיים שבוע הבא

אין דבר כזה שבטיות/חמולות במגזר הדתי/חרדלי , זו בסיס הטעות שלכם. אבל נו, מרתון קשקשת מה אני מפריע

אין שבטיות? אתה מקשקש. יש וחצי. מסביב לישוב, לבתי הכנסת, לישיבות, לתנועות הנוער, לפעילות המוניציפלית והפוליטית ועוד. זה להיות עיוור לא לראות את זה.

"בוכריס ואשל ואלון קיבלו 0 הגנה מהרגע שהחשד הפך אמיתי, הם הוקעו" -
כאן בדיוק הבעיה. הנחת המוצא שאותם מורמים מעם לא יכולים לעשות כאלה מעשים, והעברת הקורבן מדורי גיהנום עד שבאמת משוכנעים שהחשד והמעשים הם אמיתיים, בין השאר כדי להשאיר את אותו קהילה ללא רבב.
וכמה מקרים כאלו מטוייחים בקהילה, למה למתלוננות/ים לפתוח כאלה סיפורים כאשר הם יודעים שאוטומטית אותה דמות תקבל הגנה מטעם מובילי הקהילה?

"הרבנים ומנהיגי הציבור קראו לו להתפטר, להודות פומבית במעשיו ולהתנצל, ב2016 מיד אחרי המעשה הקימו ועדת רבנים שתשמע עדויות, איזו מן הגנה זו?? לקרוא לנאשם להודות במעשיו בלי שהתלוננו עליו??" -
ממתי צריך ועדת רבנים לשמיעת עדויות? האם יש לנו מערכת משפט מקבילה שיכולה לחרוץ גורלות (התשובה היא כן)?
בבקשה לעודד לפנות למשטרה, להתלונן ולא לסגור את הדברים במחשכים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 01, 2021 11:38 am 
Hall of Famer

FLASH כתב:

פעם נוספת ולאט, סלומיאנסקי הואשם על ידי מספר נשים ונשאר בכנסת לעוד כמעט 3 שנים, אפילו את ראשות ועדת הכספים לא לקחו ממנו פורמלית. מי אלו האנשים האלו שקראו לו להתפטר? מי הוקיע אותו? חוץ אולי משולי מועלם שהיא לא רב ואין לה סמכות לכלום. תראה לי ראיה אחת רצינית ל-"הוקעה" שהוקיעו אותו ולאיך הוא נפגע.

בוכריס קיבל הגנה, הבאתי לך דוגמה אחת של גרשון הכהן, בהחלט דמות בולטת, ואם היה לי זמן פנוי בכיף הייתי מביא עוד.

אשל ממשיך לתפקד כמוציא ומביא של ראש הממשלה, מנהל עבורו את המו"מ הקואליציוני במשך חודשים, תראה לי דוגמה אחת (!) של מישהו מהציונות הדתית שהזדעק, שאמר מילה, תראה לי פעם אחת שבנט, סמוטריץ' או כל פוליטיקאי אחר שמייצג את הציונות הדתית שביקש שלא לשבת עם האיש הזה במו"מ הקואליציוני.

אני טענתי טענות והבאתי לך יופי של סימוכין, תעשה טובה ותביא משהו חוץ מדיבורים חסרי שום גיבוי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 01, 2021 11:47 am 
Sophomore

להגיד "מהרגע שהחשד הפך אמיתי" מסביר בדיוק למה אתה חושב שאתה והציבור הדתי לאומי נמצאים על איזה אולימפוס של ערכים ומוסר
מה שאתה מפספס זה העניין המאוד סובייקטיבי הזה , הרגע הזה, שקרה מאוחר יותר לציבור תומכיו של בוכריס מאשר לאישה חילונית ממוצעת, שבדרך להבנה המאוחרת אותו ציבור העביר את המתלוננות מסע השחרה ושיימניג דוחה במיוחד, אבל היי, העיקר שמתישהו החשד הפך לאמיתי.
מוסיף עוד יותר לתחושתי שאם לא הציבור החילוני הסיכוי ש"החשד היה הופך לאמיתי" היה קטן הרבה יותר, אבל העיקר אתה טופח לעצמך על האגו שברגע שברור לך לגמרי שאותו אדם הוא חלאת אדם אז אפשר להוקיע אותו, ממש טוטם של ערכיות וכבוד לנשים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 01, 2021 12:06 pm 
Junior

האם ה"כבוד לנשים" זה אותו כבוד ששם אותם בעזרת נשים ולא מאפשר להן לשיר מול גברים?
או שזו בכלל אותה הגנה מפורסמת שהן מקבלות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 01, 2021 2:17 pm 
Hall of Famer

FLASH כתב:

אני מניח שסלומיאנסקי, בוכריס ואשל מתקשים למצוא מניינים שיקבלו אותם להתפלל בהם, נכון? הקהילה שלהם הוקיעה אותם, בוודאי? עברו ישוב? הוצאו מן הקהל? מה קורה איתם היום?

על אלון כבר הרחבתי קודם. בזיון היסטרי וטירוף דעת. חברי "תקנה" העידו שקיבלו עדויות מחרידות (והוא הודה!), ובמקום לפרסם מיידית קול קורא לציבור להתרחק ממנו-שלחו אותו ל"גלות" והוא המשיך לפגוע. וגם אחרי שהמשיך לפגוע חיימק'ה דרוקמן הצדיק והקדוש קירב אותו והצהיר שמאמין בו ובחפותו. אז הוא פגע שוב. אופסי.

כן, אין שבטים בכיפות הסרוגות, מה פתאום. בערך כל ה"שבט" (קבוצת גיל) שלי בבני עקיבא עדיין בקשר מגיל 14, כולם נראים בערך אותו דבר ושייכים פחות או יותר לאותן קהילות. שלא לדבר על מקומות לא שבטיים בכלל כמו התנחלויות או גבעת שמואל או שכונות מסוימות בפ"ת. וואו איזה הזיה.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 01, 2021 3:02 pm 
Hall of Famer

אגב, בגן של הבנות שלי היה עובד הומוסקסואל מוצהר, שבשלב כלשהו נחקר במשטרה על פגישה מינית עם קטין בגיל העשרה. הוא לא נחקר חלילה בקשר לפגיעה בילדי הגן ואפילו לא שהיחסים עם אותו קטין לא היו בהסכמה, אבל באותו יום שזה פורסם הוא כבר לא היה בגן. לא נכנס פה לדיון המוסרי/משפטי, אבל אני חושב שהשוואה לטיפולו של המגזר הנעלה מכל במוטי אלון היא מתבקשת.

עוד מקרה שזכור לי, חוקר משפטי מבריק מאחד המוסדות האקמיים המובילים שהכרתי כאחד מהחבר'ה של חבר טוב, נתפס בצ'אט כלשהו בדיבורים מיניים עם מי שחשב שהיא קטינה. גם לו נעצרה הקריירה בערך באותו רגע.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 01, 2021 3:31 pm 
Junior

כל הטעות שלכם מבוססת על מחשבה הזויה שיש לדתיים איזושהי ועדת טיפול משלהם, מערכת אכיפה כלשהי, איגוד הדתיים המקושקש שבו גם חברים בנט וסמוטריץ או הרב דרוקמן שמשתיקים את כולם לא לדבר ולטייח הכל. אני קורא וצוחק מהעלאק טיוח

אין ציבור כזה, הדתיים הלאומיים לא משויכים לשום מפלגה/תנועה/ועדה/מערך רבני. אין רב שמנהיג אותם ואין מי שיקום ויגיד משהו כי אף הרוב לא יקשיב למי שיגיד. לא בהתנחלויות לא בשוהם לא בפתח תקווה. כלום. איזה חצי בכלל לא מכירים מי זה הרב דרוקמן/הרב שמואל. הדתיים מפולגים ביניהם כמו החילונים והראייה שאין להם מפלגה גדולה, הם מתפצלים לאיזה 7.

מי תמך בבוכריס? הקרובים אליו. לא הדתיים, כי אין ביניהם שום שבטיות.

מה זה אומר מניין שיסכים לקבל אותם? אנחנו חיים באותה פלנטה?
אני ואתה יכולים ברגע זה ללבוש מכנס טייץ נשי גופיה ובנדנה עם נבוט ביד ומסכה בדמותו של בוכריס ולהתפלל ברוב המניינים בארץ באופן קבוע. אין שום סלקטור שימנע ממך , סמוך עלי. תוכל להגיע מזיע מטיול 30 קמ עם מכנס קצר ויעלו אותך לתורה, מניסיון

אישית התפללתי עם מדי צהל בקביעות בהרבה מניינים חרדיים במקומות המסוכנים, בר אילן עד בית ישראל. בקביעות, במגוון חסידויות, בישיבת מיר. פעם אחת טענו שזה מחליש אותם רוחנית, היה איזה ויכוח קצר, הבחור הסתלק. המשכתי לבוא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 01, 2021 3:43 pm 
Hall of Famer

לא הבנתי.

המצאנו את פורום "תקנה"? למה הוא הוקם? למה הוא נועד?

לא היתה משמעות לתמיכה של חיים דרוקמן במוטי אלון?

אופק בוכריס שילם איזשהו מחיר משמעותי בקהילתו הדתית על היותו נואף (בכל זאת עשרת הדיברות, עם כל הכבוד לזיעה שלך)?

מי מנהיגי הציבור ומאיזה ציבור שכתבו מכתב תמיכה למשה קצב *אחרי* שהורשע באונס? האם אתה לא מחשיב אותם כמנהיגיך האישיים?

זה יפה איך מצד אחד אתה גם שייך לציבור הכי נעלה מוסרית ומצד שני גם הציבור הזה למעשה לא מתקיים אלא ממוחנו הקודח וההוזה.

אגב, אני מקווה ששאר חברי הפורום מתחילים להבין איך לא רק "גויים" הם נחותים באופן מובנה, אלא גם כל מי שאינו חרד"לי שהוא לכל הפחות תינוק שנשבה. אולי תזכרו את זה בפעם הבאה שנורא יפריע בעין איך כותבים את השם של האליל שבחר אותם להיות הנעלים באדם.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 01, 2021 3:55 pm 
Hall of Famer

פלאש, עזוב "מועצת הדתיים העליונה", אתה טוען שהחברה מוקיעה אותם, אבל לא הצלחת לסתור אפילו דוגמה אחת שהבאתי. אני מביא לך את סלומיאנסקי, ש-10 נשים העידו על התנהגות כזו מצידו, 2-3 מהן התלוננו ובסוף לא הסכימו להעיד מחשש לכך שהן או המשפחות שלהן יסבלו מכך, ואפילו במפלגה שלו לא טרחו להעיף אותו לאלף עזאזלים, אז אם אתה טוען שהתנהגות כזו מוקעת קטגורית בציבור הד"ל ומביאים לך עוד מקרה ועוד מקרה שבהם זה פשוט לא קרה, אבל כנראה שהציבור הד"ל ההו-כה-נעלה מוסרית עם כל העגלה המלאה שלו עדיין לא מתייחס לכל הנושא של הטרדות מיניות ותקיפות מיניות ברצינות הראויה.

רוצה עוד דוגמה? תראה איך אתר סרוגים מתייחס לאופק בוכריס רק 3 שנים אחרי שהורשע:

https://www.srugim.co.il/303264-%D7%94% ... 7%94%D7%AA

הכותרת מדברת על קצין "עתיר זכויות ומוערך במגזר", בהמשך כתבו שהוא היה מועמד לתפקיד הרמטכ"ל, ורק בסוף, בפסקה האחרונה, הזכירו כבדרך אגב את עניין התקיפות המיניות. ככה מתייחסים לאדם מוקע?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 01, 2021 4:04 pm 
Sophomore

אהבתי שרשום שהקריירה שלו נקטעה בעקבות תלונות, ממש אבירי מוסר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 01, 2021 4:09 pm 
Junior

את טענותיך על סלומיאנסקי סתרתי, הרבנים קראו לו להתפטר ולהודות פומבית. אתה פשוט לא מבין שאף אחד בציבור לא כפוף אליהם אז לא הקשיבו להם, לא במפלגה ולא בכלום. באותה מידה אני יכול לטעון נגדך על למה הליכוד לא מוקיעים את ביבי, או למה קדימה לא זרזו את אולמרט להתפטר מיד, מכאן שהחילונים גנבים, 2 ראיות.

כנל על בוכריס, לא יודע איזו קהילה אמורה להוקיע אותו כשהוא יכול להמשיך להתגורר איפה שבא לו ולהתפלל איפה שבא לו. מי יעיף אותו? הגבאי? השומר בכניסה ליישוב? ראש המועצה? הרב הראשי בישראל? מה יגידו? תשמע יש חוק שאתה אזרח חופשי אמנם, אנחנו קהילה דתית סגורה שמטייחת אז תעוף מפה? איזה ניתוק מהמציאות... פחחח

אתר סרוגים הקדיש שליש מהכתבה על מעשיו של בוכריס שהורשע.
כשאני אומר מוקיע, הכוונה הדתיים בכללותם מוקיעים כאלו מעשים. לא הקהילה כי אין כזו (גם אם יש במסגרות מצומצמות=כמה מאות איש,הם ודאי לא מטייחות כלום, להפך)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 01, 2021 4:14 pm 
Sophomore

אם הייתי טוען שחילונים הם מגני השחיתות הגדולים ביותר אז אתה היית בצדק מציג את ביבי ואולמרט ולא מבין מה אני רוצה מחייך
בגלל זה אנחנו לא מבינים מאיפה הטענה המוזרה הזו שהדתיים הם איזה מגדלור חריג של מוסריות בכל הקשור להטרדות מיניות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 01, 2021 4:17 pm 
Hall of Famer

אה, אז מוקיעים בכללי, לא אוהבים, אבל כשצריך גם לעשות משהו, נניח להעיף את ניסן סלומיאנסקי מהמפלגה או להגיד שלא מוכנים לשבת למו"מ עם נתן אשל, או לתאר את אופק בוכריס כמשהו שהוא קצת פחות מ-"קצין מוערך ועתיר זכויות במגזר ומחוצה לו" אז קצת מסתבכים ולא עושים כלום.

לגבי הציבור החילוני, אני לא טענתי שום דבר על מידותיו המוסריות, אתה זה שמתהלל במוסריות המופלאה של המגזר הד"ל, אבל כשהמוסריות הזו נמדדת במבחן התוצאה אז פתאום אין קהילה, ואף אחד לא מקשיב לרבנים (אילו רבנים אגב? הבאת איזושהי דוגמה?) ונכון שהוא הטריד אבל הוא גם היה גיבור או רב חשוב או פעיל פוליטי שהביא לנו הרבה כסף ובכלל בן דוד שלי פגש אותו פעם והוא היה ממש אחלה בחלה אז מה אתם עושים עניין?

ואגב, אני אשמח מאוד אם הליכוד היו מוקיעים את ביבי כבר ב-2016 כשהחקירות החלו, וגם את אולמרט אני שמח מאוד שבעטו לאלף עזאזלים, אבל אני לרגע לא טענתי שהליכוד או קדימה הם איזה סמל ומופת למוסריות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 01, 2021 4:29 pm 
Junior

https://m.maariv.co.il/news/politics/Article-566885

אני לא חושב שהדתיים סמל למוסריות דרך אגב. כתבתי שהם מכבדים מאוד נשים (לפחות בעולם הישיבות)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 01, 2021 4:33 pm 
Junior

https://m.ynet.co.il/Articles/4908161
הנה טיוח

https://www.google.com/amp/s/www.srugim ... fid=225996
עוד טיוח

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 01, 2021 4:41 pm 
Hall of Famer

FLASH כתב:
שמוליקי, יש 0 הכלה בציונות הדתית לעבירות מין מכל סוג שהוא, מדמויות כלשהן מכל תפקיד שהוא. השמות שציינת לא קשורים לסרוגים/מוקעים אחרי המעשים

אין כזה דבר טיוח עבירות בקהילות הדתיות.
יש לזה יותר הכלה באגף החילוני. זה גם קורה שם בודאות במספרים גבוהים יותר, עבירות מהסוג הזה

זה מה שאתה כתבת, ואני הראיתי לך שזה פשוט לא נכון. הציונות הדתית הכילה את סלומיאנסקי הלבבי במפלגת הדגל שלה במשך 3 שנים אחרי שנחשף כי הטריד מינית, אתר סרוגים מכיל את אופק בוכריס "המוערך ובעל הזכויות", בנט וסמוטריץ' מכילים את הצלם החובב נתן אשל ויושבים איתו למו"מ, ערוץ 20 על ריקליניו וסגליו ממשיך להכיל את המטריד מינית ינון מגל ועוד כהנה וכהנה.

יש צדיקים בתחום כמו שמואל אליהו, בלי טיפת ציניות (ולמרות שבמקרים אחרים אני מזדעזע מעמדותיו), אבל להגיד 0 הכלה זה בולשיט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 01, 2021 4:43 pm 
Hall of Famer

אז נסכם את משנתו של פלאש:

הדתיים באופן כללי מוקיעים פגיעות מיניות, אבל באופן פרטני אין מה לעשות.

בישיבות מאד מכבדים נשים, למרות שהן לא קיימות שם.

מאד מזכיר לי את אמירתו הקלאסית של סר צ'קלס לפלאש: הכי אני אוהב שאתה עומד על דעתך לגבי דברים שלא קרו ולא סביר שהם יקרו.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 01, 2021 4:44 pm 
Hall of Famer

rony כתב:
FLASH כתב:
שמוליקי, יש 0 הכלה בציונות הדתית לעבירות מין מכל סוג שהוא, מדמויות כלשהן מכל תפקיד שהוא. השמות שציינת לא קשורים לסרוגים/מוקעים אחרי המעשים

אין כזה דבר טיוח עבירות בקהילות הדתיות.
יש לזה יותר הכלה באגף החילוני. זה גם קורה שם בודאות במספרים גבוהים יותר, עבירות מהסוג הזה

זה מה שאתה כתבת, ואני הראיתי לך שזה פשוט לא נכון. הציונות הדתית הכילה את סלומיאנסקי הלבבי במפלגת הדגל שלה במשך 3 שנים אחרי שנחשף כי הטריד מינית, אתר סרוגים מכיל את אופק בוכריס "המוערך ובעל הזכויות", בנט וסמוטריץ' מכילים את הצלם החובב נתן אשל ויושבים איתו למו"מ, ערוץ 20 על ריקליניו וסגליו ממשיך להכיל את המטריד מינית ינון מגל ועוד כהנה וכהנה.

יש צדיקים בתחום כמו שמואל אליהו, בלי טיפת ציניות (ולמרות שבמקרים אחרים אני מזדעזע מעמדותיו), אבל להגיד 0 הכלה זה בולשיט.

שמואל אליהו ככל הידוע לי בעיקר פעל נגד עזרא שיינברג, שהשוני העיקרי לגביו זה שהוא בעל נשים של חברי קהילתו.

הוא גם היה מאלה שקיבלו את ה"עדות הנוספת" על מוטי אלון אז כשכבר היה ברור לחלוטין שמדובר בפוגע מיני חסר עכבות, הוא המליץ להתרחק ממנו.

לגבי קצב, ככל הידוע לי תמך בו.

לגבי בוכריס, לא שמעתי שצייץ משהו.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

נערך לאחרונה על ידי Hacohen בתאריך ב' מרץ 01, 2021 4:46 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 01, 2021 4:46 pm 
Junior

איזה כיף לכתוב פעם שביעית שהרב אליהו יצא פובמית שוב ושוב נגד סלומינסקי, והעיד נגדו

חוזר ואומר, אין הכלה, ולשבת עם מו"מ למישהו אומר כלום
גנץ ישב עם ביבי אז לשיטתך גנץ מכיל שוחד

https://www.makorrishon.co.il/nrg/onlin ... 8/107.html
עוד טיוח
פי 2 הטרדות במקומות עבודה שרובם חילונים לעומת מקומות שרובם דתיים. אבל הרי מקור ראשון עיתון דתי שמטייח אונס קהילתי בהתנחלויות ובישיבות, ברור

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 01, 2021 4:48 pm 
Hall of Famer

אז גם העיד נגד סלומיאנסקי, סבבה.

בוא נשים את אליהו על תקן אחד שמוכן לצאת נגד פגיעות מיניות סדרתיות.

שונותו מעידה על הכלל.

מה עם מכתב הרבנים לקצב? מה הוא מעיד? או שאין לו משמעות? למה הוקם פורום "תקנה"? האם טיפולו במוטי אלון היה ראוי?

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 01, 2021 4:55 pm 
Junior

מה קשור פורום תקנה? הוקדם להתמודד עם עבירות מין במקרים שלא מוכנים להתלונן נגד בעלי מרות/פוחדים מפרסום. אז גם יוהל"ם מוכיח שהחילונים אנסים סדרתיים ומטייחים, כי למה יוהל"ם-לכו למשטרה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 01, 2021 5:00 pm 
Junior

https://www.israelhayom.co.il/article/35313
עוד טיוח. רבנים יצאו נגד קצב.אבל זה עיתון ימני שמטייח, ובכלל גם אם זה נכון הרבנים האלה רק מעידים על הכלל שבעד מעשי אונס. אהא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 01, 2021 5:05 pm 
Junior

https://youtu.be/3-76-AeCkPA
עוד טיוח. רבנים מזהירים לא להתקרב לרב אלון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 01, 2021 5:09 pm 
Hall of Famer

גנץ לשיטתי בהחלט מכיל שוחד, זו אחת הסיבות העיקריות שהוא התרסק מ-35 מנדטים ללגרד את אחוז החסימה, לא מבין מה הנקודה שלך?

ושוב, אתה טענת 0 הכלה בציבור הד"ל לפגיעות מיניות, וזה בולשיט מארץ הבולשיטים, יש יופי של הכלה וקבלה בציבור הזה למטרידים ופוגעים מינית. כל הטיעונים שלך לגבי חילונים פשוט לא תקפים ולא רלוונטיים לדיון כי אף אחד לא טען לגביהם שום דבר כזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 180 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 112 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: