סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' פברואר 21, 2025 1:50 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1480 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56 ... 60  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חרבות ברזל 2.0
הודעהפורסם: ד' פברואר 05, 2025 10:18 am 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
אם השמדה היתה ישימה - מה רובנו היה אומר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 05, 2025 10:21 am 
Sophomore

מרגיש יותר כמו טריק פוליטי בשביל לבלבל את הציבור ולשמור על הקואליציה עוד כמה חודשים.
ואולי כבר גם תוכנית את מי להאשים בכשלון - אופוזיציה.
ימים יגידו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 05, 2025 11:09 am 
Hall of Famer

אני כשמאלני (טפו) לא חושב שאם יש תוכנית שיהיו מדינות שיוכלו לקלוט את כולם והעזתים יהגרו לשם בהסכמה וכו׳, לא חושב שתוכנית כזאת תהיה מנוגדת לאזישהו עיקרון ״שמאלני״. זה שאני חושב שבחיים לא יקרה כזה דבר ושזה יהפוך לריאלי באיזושהי צורה זה משהו אחר.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 05, 2025 11:14 am 
Sophomore

עלה בדעתכם שאולי מדובר במנוף לחץ על חמאס להחזיר את כל החטופים?
ואם הם לא יחזירו את כל החטופים באמת מגיע להם לעוף מכאן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 05, 2025 11:38 am 
Hall of Famer

עופר האדום כתב:
אני כשמאלני (טפו) לא חושב שאם יש תוכנית שיהיו מדינות שיוכלו לקלוט את כולם והעזתים יהגרו לשם בהסכמה וכו׳, לא חושב שתוכנית כזאת תהיה מנוגדת לאזישהו עיקרון ״שמאלני״. זה שאני חושב שבחיים לא יקרה כזה דבר ושזה יהפוך לריאלי באיזושהי צורה זה משהו אחר.

כשמאלני, אני לא יכול לשלול מהיסוד פתרון של הגירה שהיא לא בכפייה בכוח, למדינות סבירות (נניח-לא סומליה) ועם פיצוי משמעותי, אבל אני לא חושב שלהחריב למישהו את הבית לחלוטין ואז להציע לו בית חדש במרחק מאות (אלפי) ק"מ, אולי ביבשת אחרת, באמת עונה להגדרה של "מרצון", גם אם אין כאן כפייה בכוח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 05, 2025 11:43 am 
מנהל פורום

כשמאלני אני בכלל לא מבין מה זה אומר "הגירה כפתרון".
הגירה היא או קורית אורגנית, או לא. אם מייצרים תנאים שמחייבים הגירה, אני לא מבין איפה השמאלנות כאן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 05, 2025 12:04 pm 
Hall of Famer

rony כתב:
עופר האדום כתב:

כשמאלני, אני לא יכול לשלול מהיסוד פתרון של הגירה שהיא לא בכפייה בכוח, למדינות סבירות (נניח-לא סומליה) ועם פיצוי משמעותי, אבל אני לא חושב שלהחריב למישהו את הבית לחלוטין ואז להציע לו בית חדש במרחק מאות (אלפי) ק"מ, אולי ביבשת אחרת, באמת עונה להגדרה של "מרצון", גם אם אין כאן כפייה בכוח.

כן, אבל לא החריבו לו את הבית סתם כי בא למישהו, אלא כי ההנהגה שלהם חדרה למדינה השכנה וביצעה שם מיני שואה. זה שטי להם בית כרגע הם צריכים להתלונן בעיקר כלפי השלטון שלהם.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 05, 2025 12:23 pm 
Junior

גנץ, לפיד ואפילו יאיר גולן - לאף אחד מהם אין את הביצים להגיד ״תודה. אבל לא תודה. טרנספר זה רעיון לא טוב״. איזו בושה…

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 05, 2025 12:52 pm 
Hall of Famer

עופר האדום כתב:
rony כתב:
עופר האדום כתב:

כן, אבל לא החריבו לו את הבית סתם כי בא למישהו, אלא כי ההנהגה שלהם חדרה למדינה השכנה וביצעה שם מיני שואה. זה שטי להם בית כרגע הם צריכים להתלונן בעיקר כלפי השלטון שלהם.

הנקודה שלי היא שגם אם הם יהגרו עכשיו כי הרסו להם את הבית, אי אפשר לקרוא לזה "מרצון" (מינוס עזתים שרצו להגר כבר קודם ופשוט לא הייתה להם את האפשרות, לא יודע כמה כאלו יש).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 05, 2025 1:02 pm 
Sophomore

השאלה היא מהן האפשרויות הריאליות? אני לא מאמין שניתן ליישם את הרעיון של טראמפ אלא אם כל מדינות המערב יפתחו את הגבולות שלהן לפליטים פלסטינים, מה שלא נראה לי ריאלי בכלל. אבל מבחינה מוסרית, יש פה שתי קבוצות שטובחות אחת בשניה כבר יותר ממאה שנים. השנאה הולכת וגוברת ואני מתקשה לראות איך מגיעים לפתרון של שלום וביטחון לשתי הקבוצות. הזכות לחיות גוברת על זכויות אחרות. ואם הפיתרון הכי סביר לממש את הזכות הזאת זה גירוש או פינוי של אחת הקבוצות, אז זה עדיף על טבח בלתי נגמר. כמובן שפינוי כזה רצוי שיהיה ברצון ומוכרח שיהיה הומני, כלומר לא לזרוק אנשים לאמצע המדבר או הים ולהגיד להם תסתדרו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 05, 2025 2:18 pm 
Junior

;;-)))

בלי להעליב, קורא ושואל את עצמי איך פורום של מצביעי מרצ - חד"ש (ולפיד) מעביר פה דיון שעד לפני 24 שעות נראה שנלקח מקבוצת הוצאפ של בן גביר עם בנצי גופשטיין ובן ארי.
"טרנספר? או רק מרצון? או רק רצוי מרצון, ועדיף שיהיה הומני? הם היו הולכים גם על השמדה?"
WTF.

וכך גם לגבי שאר הרשת
כתבה מרכזית בYNET: "העם היהודי הוא רחמן וביישן, לפיכך אני אזכיר פה לחברינו המבולבלים וקצרי הזיכרון: רק לפני 16 חודשים טבחו בנו, שחטו את התינוקות שלנו אפילו בלי למצמץ, אנסו חוגגות במסיבה בנובה וחטפו זקנות על קלנועית. רק לפני 16 חודשים. רבים מיפי הנפש שסולדים עכשיו מהתוכנית הסופר מוצדקת של טראמפ, גרים להם בכיף על אדמות מהן גורשו בכוח ערבים שרצחו בנו הרבה פחות מחובבי הרצח שמאכלסים את רצועת עזה. אני מתערב שאם התוכנית תבוא לידי מימוש, תוך עשור לכל היותר, כל תושב צפון תל אביב שעכשיו נחרד מהתוכנית רק כי בנימין נתניהו מוביל אותה, יטיס במו ידיו לשמיים את מחירי הדירות עם מרפסת לים על חורבות שיח' עג'לין" וכו' וכו'

מה שהכי מצחיק שסמוטגביר יצאו אמאמאמא של השמאלנים בלילה אחד. איפה השיווק שלכם, 14, כל הימין, סמוטגביר? עכשיו תצפו בערוץ 12 מוכר את התכנית הזו כדבר הכי הומני עלי אדמות, כי הרי מי רוצה טבח אינסופי ולגור בהריסות לעשר שנים, הרי אנקל סאם אמר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 05, 2025 2:35 pm 
Sophomore

כרגע כל התכנית של טראמפ היא מגדלים פורחים, אז לא הייתי ממהר לחגוג. מלבד זאת מדובר על עזה ולא הגדה המערבית. כך שגם אם איך שהוא זה יקרה, לא מדובר בפיתרון הבעיה הפלסטינית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 05, 2025 3:39 pm 
Hall of Famer

פרט לבירבור אינסופי, לא ייצא מזה כלום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 05, 2025 3:41 pm 
Hall of Famer

אני רואה לא מעט פרשנים שטוענים שפינוי הרצועה הוא עז של טראמפ כדי להלחיץ את הפלסטינים כך שייתנו אור ירוק להסכם שלום מלא עם ישראל, החזרה מלאה של החטופים וגירוש של הנהגת החמאס בתמורה למדינה פלסטינית בראשות אש"ף בגבולות כאלו ואחרים. הגזר לנתניהו אמור להיות הסכם שלום אזורי שירשם על שמו, כשכמובן שסעודיה ופרס נובל לשלום הם הפרס הגדול. לא יודע כמה אמת יש בזה, כבר ויתרתי מזמן על ניסיונות להבין מה עובר בראש המופרע של טראמפ ולמה מתוך כל בליל השטויות שהוא פולט הוא באמת מתכוון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 05, 2025 4:08 pm 
Junior

שאלו את טראמפ הלילה על מדינה פלסטינית. אמר שהסעודים לא דורשים זאת

אפשר לומר שהוא משקר , מטעה, הכל מיקוח למו"מ, אבל וואלה לא רואה סיבה שישקר. האיש ביצע מהלכים חד צדדים לישראל בקדנציה הקודמת. האיש לא שם על אף אחד. הוא בדיוק הודיע שיפנה 2 מיליון איש , הודיע שישתלט על איזה 7 חבלי ארץ בשבועיים, אשכרה עמד ליד נתניהו ואמר מפורשות שארה"ב תשלוט בעזה (מה שסמוטגביר ודאי יתנגדו וכנראה נתניהו לא הכיר עד אותו רגע)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 05, 2025 5:32 pm 
Senior

בוגי יעלון: ״אנחנו עושים תהליך של טיהור אתני בעזה״
בערך כולם בישראל : ״אתה אנטישמי גזען״
טראמפ: ״כל עזה שבורה, לא ברור איך זה קרה, אבל אנחנו נעביר את כל הערבושים משם״
בערך כולם בישראל : ״זה רעיון מעניין. חשיבה מחוץ לקופסא!״

ברור ש״התכנית״ (לא כל נפיחה זו תכנית) לא תקרה, אבל חלון האוברטון של הסכסוך נמצא איפשהו בין מולדת לכ״ח. עצוב מאוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 05, 2025 6:14 pm 
Sophomore

itay2 כתב:
עלה בדעתכם שאולי מדובר במנוף לחץ על חמאס להחזיר את כל החטופים?
ואם הם לא יחזירו את כל החטופים באמת מגיע להם לעוף מכאן.

זהו שבמערכת הביטחון מביעים חשש שחמאס לא ילך על שלב ב כדי שתהיה לו תעודת ביטוח אחריי הדברים של טראמפ.הכוונות של טראמפ טובות אבל כרגע מדובר במדע בידיוני :mrgreen:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 05, 2025 6:31 pm 
Hall of Famer

נביא בעירו כתב:
גנץ, לפיד ואפילו יאיר גולן - לאף אחד מהם אין את הביצים להגיד ״תודה. אבל לא תודה. טרנספר זה רעיון לא טוב״. איזו בושה…

שוב, יש פשוט מצב שהם חושבים שזה רעיון כן טוב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 05, 2025 6:37 pm 
Senior

זה הופך את זה ליותר גרוע

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 05, 2025 6:49 pm 
Junior

זה גם יותר גרוע וגם הם נשארים אותם פחדנים פשוט לכיוון השני: איפה היו כל שאיפות הטרנספר שלכם כל השנים? רציתם לגרש אבל פחדתם מהאמריקאים? עלובים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 05, 2025 7:30 pm 
Hall of Famer

נביא בעירו כתב:
זה גם יותר גרוע וגם הם נשארים אותם פחדנים פשוט לכיוון השני: איפה היו כל שאיפות הטרנספר שלכם כל השנים? רציתם לגרש אבל פחדתם מהאמריקאים? עלובים.

כל השנים לא היה 7/10

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 05, 2025 7:32 pm 
Hall of Famer

אבל אתם צודקים, יותר עדיף עוד 75 שנות כיבוש ומאות אלפי הרוגים משני הצדדים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 05, 2025 7:35 pm 
מנהל פורום

ולכן אני ממש חושב שצריך להפסיק לכבוש ולתת לפלסטינים מדינה עצמאית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 05, 2025 7:45 pm 
Freshman

אני רק שאלה. כל הישראלים שעזבו את הארץ בעקבות ה 7.10 (ואני מכיר מספר דו ספרתי של כאלה אישית), זה הגירה מרצון או טרנספר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 05, 2025 7:50 pm 
Freshman

נביא בעירו כתב:

זה בערך אותו דיון שהיה לי פה עם ראי בנושא של בנט ועסקת החטופים: זאת לא הייתה פחדנות להגיד עד היום (או עד השביעי לעשירי) שזה לא כ-ז-ה נורא אם לתושבי עזה תהיה האפשרות לעבור למקום טוב יותר עם תנאים סביבתיים ואישיים (מענקים) טובה יותר. זאת הייתה התאבדות פוליטית.

בנימה אישית, אני הרבה (הרבה, הרבה) יותר שמאלה מהאנשים שציינת. גם אני תמיד אמרתי בשיחות פרטיות שאני אשמח מאוד אם חלק/רוב/כל תושבי עזה יקבלו הצעה טובה ויעזבו לעתיד טוב יותר. אני מניח שגם הם "העזו" להגיד דברים כאלה בשיחות פרטיות כשהם ידעו שהאמירה הזאת לא תסנדל אותם או תגמור אותם פוליטית (או, חמור מזה, תוציא עליהם צווי מעצר באירופה).
למי שאמר את הדברים האלה לפני המלחמה האחרונה גם יש את הזכות להגיד הנה, צדקתי. מהלך כזה של הגירה מרצון אחרי, נניח, שומר חומות, כנראה שלא היה מציל את קורבנות השביעי לאוקטובר, אבל הוא בטוח היה מציל הרבה קורבנות עזתיות תמימות.
עכשיו המקום הזה עיי חורבות. מוכה עוני ומחלות. מוכה שכול שנגע בכל אחד ואחת ממועמדי הטרנספר הזה. הלוואי שיתנו לכמה שיותר מהם את ההזדמנות לעבור למקום טוב יותר ולחיות חיים טובים יותר. פחות מעניין כרגע שזה גם גורם לזיקפה לבנגביר וסמוטריץ שכנראה מדמיין כבר איך הוא מוחק מהרשימה המפורסמת שלו את אחת הפנטזיות המיניות שהוא חשב שהוא לא יכול לממש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1480 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56 ... 60  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 7 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: