סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' נובמבר 24, 2024 5:36 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 5749 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57 ... 230  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ד' נובמבר 01, 2023 9:35 am 
Sophomore

בלוג: הצג בלוג (0)
בממרי מפורסם על אינדיקציות לרצון איראן לפתיחת חזית ברמת הגולן ואיסוף מודיעין לקראת תקיפה. אני מקווה שבהנהגה הפוליטית והצבאית למדו את הלקח ולא שוקדים על השמרים.

https://www.memri.org.il/cgi-webaxy/item?5959

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 01, 2023 9:46 am 
Hall of Famer

אין ספק שהדרג הפוליטי במוכנות מלאה

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 01, 2023 10:11 am 
Junior

Lakic כתב:
לפי האנשים בטוויטר - היו כמה יירוטים מעל אילת בדקות האחרונות.
כנראה שמבסוטים על חוסר התגובה שלנו החבר'ה שם בתימן.

https://twitter.com/1717Bazz/status/1719488453635690989

ספינות חיל הים הגיעו למפרץ אילת.
---
חושב על עצמי כבוליביאני שהמדינה שלו מציגה תוצר לנפש מעליב של 3,270$, מתעסקת בשגרירים ושטויות עם מדינה במזרח התיכון במקום להתעסק בחיים הפנים ארציים הדועכים של המדינה שלו...ככה זה העולם כנראה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 01, 2023 11:12 am 
Hall of Famer

אז אולי כדאי, כבוליביאני, שתחשוב על כך שכל מדינה מנהלת יחסי חוץ במסגרת מכלול רחב של אינטרסים, ושכנראה למדינה שלך יש סיבה למה לבצע פעולה דווקא מול מדינה מסוימת.

בכל מקרה, ישראל כמו ישראל. היתה כאן מתקפת טרור רצחנית איומה באכזריותה, כל העולם המערבי התייצב לצדנו מיד, ואנחנו מתעקשים לבזבז את כל הקרדיט חזק ומהר עם פנטזיות על רצח עם, טרסנפר המוני והפצצות מאסיביות על שכונות מגורים.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 01, 2023 11:18 am 
Junior

כל משאית שנכנסת זו לא משאית, זה סמי טריילר. אם אתם מדברים במונחי משאיות שנכנסות, צריך להכפיל לפחות בפי 2.5.
ראיתי את המשאיות שנעות היום לכיוון מעבר הגבול. בעיקר אלה של UNICEF זה הרבה יותר גדול ממשאיות שגרתיות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 01, 2023 11:47 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
אני תמיד תמה איך נלחמים ארגון טרור ששוהה ופועל בתוך, או מתחת, לשכונות מגורים - בלי להפציץ את שכונות המגורים. ועוד יותר כך בהינתן שרוצים להימנע עד כמה שניתן מכניסה קרקעית לשם.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 01, 2023 11:49 am 
Hall of Famer

אני לא אומר שניתן להימנע. אבל במסגרת מה שחייבים, יש 2 אפשרויות: או שישראל לא בדיוק משתדלת לעשות כמיטב יכולתה למנוע פגיעה בלא-מעורבים, או שהיא כושלת לחלוטין בהסברת המצב החוצה. כנראה שיש כאן שילוב מסוים של גם וגם.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 01, 2023 11:52 am 
Hall of Famer

אפשרות שלישית היא שבכל הנושא המעורפל של "פרופורציה", בוודאי כשהאויב פועל בהגדרה מתוך המרחב האזרחי, היא שמישראל נדרשים סטנדרטים שלא נדרשים מאחרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 01, 2023 11:56 am 
Hall of Famer

בעניין אחר, הדיווחים מעזה מתמעטים (מהצד העזתי). נראה שבאמת יש להם בעיות תקשורת ואינטרנט רציניות. גם "נטבלוקס" שמודדת תנועה ברשת אומרת את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 01, 2023 12:00 pm 
Junior

Hacohen כתב:
אני לא אומר שניתן להימנע. אבל במסגרת מה שחייבים, יש 2 אפשרויות: או שישראל לא בדיוק משתדלת לעשות כמיטב יכולתה למנוע פגיעה בלא-מעורבים, או שהיא כושלת לחלוטין בהסברת המצב החוצה. כנראה שיש כאן שילוב מסוים של גם וגם.

האם יש לך מידע מהימן על היקף ההרוגים שם? אני שואל ברצינות.
הרי ראינו את אותו משרד הבריאות ממהר לומר 10 דקות אחרי פגיעת הטיל של הג'יהד בבית החולים שנהרגו 500.
למחרת השמש עלתה וראינו פגיעה בחניה של בניין שהרופא שיניים שאני מטפל אצלו, יש לו קליניקה גדולה יותר.
רבע מהסרטונים שיש שם זה שחקן של החמאס שפעם הוא פצוע קשה, פעם הוא רופא, פעם יש לו תינוק, פעם הוא לוחם.
https://twitter.com/EllaTravelsLove/sta ... 9409857829

והאם כל מה שאתה אומר כרגע, הוא בתוך הקונטקסט שהאנשים שנמצאים שם כבר לפני יותר משבועיים הונחו שוב ושוב לעזוב את צפון ומרכז הרצועה לאזור הדרום?
----
החל מאתמול בלילה, ירידה חדה בתקשורת ברצועה. כמו לפני כמה ימים.
גם לאחר שהצליחו לאושש את התקשורת, היא לא חזרה לרמות של טרום הנפילה הגדולה.
----
תמונה של משאית אחת, לדוגמא, שתיכנס היום לעזה
תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 01, 2023 12:05 pm 
Hall of Famer

מעבר רפיח נפתח לראשונה ליציאה של בעלי דרכונים זרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 01, 2023 1:18 pm 
Hall of Famer

ראי שעל הקיר כתב:
מעבר רפיח נפתח לראשונה ליציאה של בעלי דרכונים זרים.

ומאות פצועים.הוקמו 2 בתי חולים שדה ברפיח המצרית.
השאלה מה יעשו עם דרום רצועת עזה אחריי שכוחותנו יטפלו בצפון הרצועה כי יש שם למעלה ממיליון אזרחים שעזבו ולהחזיר אותם לבתים שרובם לא קיימים בצפון לא נראה לי סביר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 01, 2023 1:19 pm 
Hall of Famer

Lakic כתב:
Hacohen כתב:

האם יש לך מידע מהימן על היקף ההרוגים שם? אני שואל ברצינות.
הרי ראינו את אותו משרד הבריאות ממהר לומר 10 דקות אחרי פגיעת הטיל של הג'יהד בבית החולים שנהרגו 500.
למחרת השמש עלתה וראינו פגיעה בחניה של בניין שהרופא שיניים שאני מטפל אצלו, יש לו קליניקה גדולה יותר.
רבע מהסרטונים שיש שם זה שחקן של החמאס שפעם הוא פצוע קשה, פעם הוא רופא, פעם יש לו תינוק, פעם הוא לוחם.
https://twitter.com/EllaTravelsLove/sta ... 9409857829

והאם כל מה שאתה אומר כרגע, הוא בתוך הקונטקסט שהאנשים שנמצאים שם כבר לפני יותר משבועיים הונחו שוב ושוב לעזוב את צפון ומרכז הרצועה לאזור הדרום?
----
החל מאתמול בלילה, ירידה חדה בתקשורת ברצועה. כמו לפני כמה ימים.
גם לאחר שהצליחו לאושש את התקשורת, היא לא חזרה לרמות של טרום הנפילה הגדולה.
----
תמונה של משאית אחת, לדוגמא, שתיכנס היום לעזה
תמונה

אין לי מידע עודף על מקורות המידע הגלויים. גם לא נקבתי במספר הרוגים כולל עד כה בעזה. ברור לכולנו שהוא כולל אזרחים והרבה. מה מזה נצרך לצורך מבצעי, שאלה טובה וחשובה.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 01, 2023 3:08 pm 
Hall of Famer

מדינת ישראל עושה כל מאמץ להשתין בזרנוק על פצעי הנרצחים, וממנה את צבי סוכות-האיש וחווארה, שכמובן לא גויס לצבא-ליו"ר ועדת המשנה של ועדת חו"ב לענייני הגדה.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 01, 2023 3:30 pm 
Senior

Hacohen כתב:
מדינת ישראל עושה כל מאמץ להשתין בזרנוק על פצעי הנרצחים, וממנה את צבי סוכות-האיש וחווארה, שכמובן לא גויס לצבא-ליו"ר ועדת המשנה של ועדת חו"ב לענייני הגדה.

ראיתי ואשכרה הלכתי לשתות משהו להירגע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 01, 2023 4:34 pm 
Hall of Famer

אני מקווה שכל אזרח מפנים את המשמעות, שועדת חוץ ובטחון ממנה לתפקיד הממונה על הגדה אדם שהוא:

1. אחד מנערי הגבעות הקיצוניים ביותר

2. לא גויס

3. נעצר פעמים רבות על אלימות ו-ונדליזם בגדה

3. אחד הגורמים למחסור בכוחות בטחון על גבול עזה בשבת השחורה

זה הדם שלכם ושל הילדים שלכם, רק אומר.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 01, 2023 4:48 pm 
Junior

לפני שבוע אחד הבכירים של החמאס התראיין בלבנון, זה ראיון שאני מניח שצפו בו בישראל אבל רק כעת הוא מתפוצץ בטוויטר.
אם הצמרת צפתה בו, היא מבינה היטב מה לעשות. הוא מאוד מאוד ברור שם.
https://twitter.com/MEMRIReports/status ... 4090075199

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 01, 2023 5:22 pm 
Junior

מניין ההרוגים מבין חיילנו בתוך הרצועה, עלה ל - 15.
13 הם מגבעתי. 11 הם מתקרית הנגמ"ש.
ישנם מספר פצועים קשה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 01, 2023 5:43 pm 
Senior

וזה אחרי יום וחצי של לחימה. אלוהים יודע כמה יהרגו במערכה הזו. אני רחוק מלהיות מומחה צבאי ואין לי מושג מה נכון לעשות כדי להפיל את החמאס (אם זה בכלל אפשרי), אבל זה הולך להיות סיוט שלא ברא השטן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 01, 2023 5:45 pm 
Hall of Famer

לא צריך להיות מומחה צבאי כדי להבין שלחימה באחד האיזורים הצפופים בעולם, מול ארגון שהתכונן שנים ארוכות, התחמש היטב ובנה עיר תת-קרקעית, תגבה מחיר דמים כבד מאד מכוחותינו.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 01, 2023 6:13 pm 
Sophomore

אין שום ספק שתקופת הלחימה תהיה קשה לישראל ולפלסטינאים. הרבה דם ישפך. אבל יתכן שמעז יצא מתוק. תחושת הבטן שלי שלאמריקאים נשבר הזין מכל ההתכתשות בין ישראל לפלסטינאים וגם לחלק ממדינות ערב, מצריים וערב הסעודית למשל. זה רע לעסקים ומוביל לחוסר יציבות פוליטית. יתכן שהאמריקאים מראים נוכחות כאן כדאי לוודא שישראל תחסל את החמאס בלי לבצע רצח עם ולאחר מכן הם יכפו על ישראל פיתרון שתי מדינות כשמדינות ערב כופות על הרשות פשרות. קשה לי לראות פתרון יציב אחר. זה כמובן wishful thinking אבל אפשר לקוות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 01, 2023 6:47 pm 
Hall of Famer

חחחח
סליחה, אתה מהאחרונים שעדיין חושבים ששתי מדינות זה דבר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 01, 2023 6:49 pm 
Hall of Famer

מה גם שאני לא חושב שיש כאן מקום לביטוי 'מעז יצא מתוק' אחרי ש 1500 אזרחים מתו. זה לא מתוק, זה קיום

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 01, 2023 7:53 pm 
Sophomore

נורטון כנראה שכחת את העיברית שלך. מעז יצא מתוק הוא ביטוי שאומר שמדבר רע יצא דבר טוב. הביטוי הוא מהסיפור ששמשון הרג אריה ודבורים בנו כוורת בגוויה של האריה. זכותך להיות ציני, אני משתדל לחשוב בצורה חיובית. עד עכשיו האמריקאים עזרו לנו בתור ידידים אבל לא הרגישו שזה פוגע נורא באינטרסים אמריקאיים. כרגע נראה לי שהם הרגישו שהסיכסוך התחיל להזיק לאינטרסים שלהם בצורה רצינית. לכן אני מאמין שדרישות יוצגו לשני הצדדים בלי מקום רב לדיון. אם איזשהו צד ינסה להתחמק יותר מידי התגובה תהיה כואבת. זו תחושת בטן לא נבואה.יש לך תחזית אחרת? בבקשה תציג אותה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' נובמבר 01, 2023 8:01 pm 
Hall of Famer

אני גם יודע מה זה מעז יצא מתוק, וגם מכיר את מקור הביטוי בתור דתל״ש (כמובן). בוא נגיד שיש הבדל בין אריה מת (שזה ״עז״ כי זה אריה, אבל זה דבר טוב בעיקרון) לבין 1,500 יהודים מתים. בכל זאת. אין כאן יציאה של מתוק מכלום.

תחזית אחרת? ניצחון מוחץ, הרתעה (לאויבינו שהם לא עזה) שלא לומר חוסר יכולת להילחם מצד עזה, לא לדורות, אבל לחצי דור כזה, יהיה נחמד, ואם בינתיים הערבים בעזה ובשטחים יחליטו שאולי בכל זאת קדמה עדיף מאשר מוות (עם עזרה שלנו, למה לא), אז אולי גם יותר מאשר חצי דור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 5749 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57 ... 230  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot], קרטמן ו 13 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: