סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' פברואר 21, 2025 1:56 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1480 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57 ... 60  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: חרבות ברזל 2.0
הודעהפורסם: ד' פברואר 05, 2025 7:57 pm 
Senior

בלוג: הצג בלוג (0)
הגירה מרצון שמגיעה אחרי עשרות שנות כיבוש ושנה וחצי של השמדה שיטתית שנועדה בדיוק עבור המטרה הזו היא לא הגירה מרצון. אפשר להגיד הייתי שמח אם מחר בבוקר לא היו ערבים יותר, אבל לא צריך להעמיד פנים שהגירה מרצון היא דבר שקיים או יכול להיות קיים במצב הנוכחי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 05, 2025 8:06 pm 
Junior

אין לי שום בעיה שיתנו לכל מי שרוצה לעזוב. אני רוצה שיתנו להם לחזור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 05, 2025 8:11 pm 
Freshman

נביא בעירו כתב:

ומה אם התנאי יהיה שמי שחוזר יתחייב לא לעסוק יותר בטרור ורצח ויהיה מסוגל לספק ערבות להתחייבות הזאת?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 05, 2025 8:19 pm 
מנהל פורום

אני רק שאלה, כל הישראלים שעזבו את הארץ בעקבות ה 7.10 (ואני מכיר מספר דו ספרתי של כאלה אישית),אם הם ירצו לחזור נצטרך להחתים אותם על התחייבות לא לעסוק בהשמדת עם וכיבוש?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 05, 2025 8:20 pm 
Junior

שי לי אפס מושג מה זה אומר לספק ערבות להתחייבות לא לעסוק בטרור, אבל אינסטינקטיבית - נראה לי פייר אינף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 05, 2025 8:23 pm 
Freshman

ציפה דריפה אלמדלסי כתב:
אני רק שאלה, כל הישראלים שעזבו את הארץ בעקבות ה 7.10 (ואני מכיר מספר דו ספרתי של כאלה אישית),אם הם ירצו לחזור נצטרך להחתים אותם על התחייבות לא לעסוק בהשמדת עם וכיבוש?

לא חושב שלמישהו מהם תהיה בעיה עם זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 05, 2025 8:24 pm 
Freshman

נביא בעירו כתב:
שי לי אפס מושג מה זה אומר לספק ערבות להתחייבות לא לעסוק בטרור, אבל אינסטינקטיבית - נראה לי פייר אינף.

למשל, הסכמה להיות מגורש בכוח אם מישהו ממשפחתך יעסוק בטרור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 05, 2025 8:33 pm 
Hall of Famer

אני עדיין די בטוח שהסיכוי לטרנספר הוא מזערי עד בלתי קיים, והסיכוי שאם יהיה טרנספר מישהו ייתן להם לחזור הוא בלתי קיים עד ממש בלתי קיים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 05, 2025 8:38 pm 
Freshman

גם אני.
מצד שני, אם הייתה שואל אותי לפני כמה שנים למה יש יותר סיכוי -טרנספר, חזרה של טראמפ לבית הלבן או מלחמה טוטאלית בין רוסיה לאוקראינה, כנראה שהייתי בוחר באפשרות הראשונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 05, 2025 8:42 pm 
Sophomore

כמו שאמרתי התכנית של טראמפ נשמעת קישקוש בלבוש כי אין מי שיקבל את העזתים. אבל מה שהשתנה בשנה וחצי האחרונות הוא לא רק ה 7 באוקטובר אלא גם שעזה הרוסה לחלוטין. יותר מזה ישראל נכשלה בחיסול החמאס כך שעכשיו נראה שהעתיד הצפוי הוא חידוש הטרור בעוצמה רבה. קשה כרגע לראות סיכוי למדינה פלסטינית שוחרת שלום לצד ישראל. יתכן שאם לפני שנה היו משתפים פעולה עם מדינות ערב והרשות הפלסטינית דברים היו נראים אחרת. טראמפ צודק בזה שאדם נורמלי לא ירצה לחזור לעזה. וללא נורמלים צריך להתייחס אחרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 05, 2025 8:54 pm 
Freshman

נביא בעירו כתב:

אני מניח שהיה ו (לא חושב שזה באמת יקרה) ארהב/ישראל יחליטו שהשטח הזה שלהן והצעת הטרנספר תעמוד ללא זכות שיבה כל עוד הן שולטות, אתה עדיין תהיה בעד שהאנשים האומללים של המקום האומלל הזה יזכו לחיים חדשים וטובים יותר.

"יתנו להם לחזור" בתאכלס אומר שתהיה מדינה פלסטינית שם. או אולי שליטה ערבית אחרת, נניח סעודית. בגדול, אני בעד. הלוואי שהסעודים והקטארים ומי שרוצה (אבל לא אנחנו, הכסף שלי צריך לממן ילדים בעוטף עזה, לא בעזה) ישכיבו על עזה עשרות מיליארדי דולרים כדי שתוך כמה שנים זה יהיה מקום ראוי למחיית אדם.

אישית אם אני הייתי עזתי אני חושב שהייתי קצת סקפטי לגבי תהליך השיקום של הגיהנום הנוכחי, לא משנה מי מבטיח מה, כי אני למוד הבטחות ומלחמות והנחת המוצא שלי היא שמתישהו יהיה פיצוץ נוסף ואולי אני אזכה לשרוד עוד סבב של מלחמה בשביל לחזות בעוד סבב של שיקום.
אם היו נותנים לי כמה מאות אלפי דולרים ומעמד חוקי במדינה מערבית הייתי לוקח את ההצעה הזאת מהר מהר לפני שייגמר או שמישהו ייתחרט גם אם התנאים לכך לא כוללים זכות חזרה לעזה או כל עז אחרת שיכולים לדחוף לי לעסקה הזאת.
לדעתי, למי שבאמת אכפת מהחיים של העזתים, אמור לתמוך היום בטרנספר כזה. כן, גם אם ה-"מרצון" הזה של היום הוא תוצאה של סבל ארוך שנגרם לו. חשוב יותר הוא מה שקורה היום ומה שיקרה בעתיד. וכן, גם אם זה סוג של התגשמות חלומות הימין. לאישה העזתית והילדות שלה לא באמת משנה אם בישראל גם בימין הקיצוני וגם בשמאל יש מי שישמחו מכך שהן יקבלו חיים טובים יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 05, 2025 10:30 pm 
Junior

בינתיים, דוברת הבית הלבן מדגישה שהתכנית של טראמפ מדברת על מעבר *זמני* של עזתים שיוכלו לחזור לרצועה כשהיא תשוקם. מסכנים כל השמאל הציוני שכבר מיהרו לחשוף את התת מודע שלהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 05, 2025 10:37 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
פלאש, מה עם ההצעה שלי?
ההתפכחות שלך ב-2028 תהייה כואבת.

אבל אני - עלתה לי מחשבה אחרת במישור הפילוסופי, שאולי כשנראה מאמר של בכיר סעודי בעיתון ישראלי נגד הרעיון הזה נבין מה הקטע שלו באמת. כמו שהיה עם הסיפוח לפני הסכמי אברהם.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 05, 2025 10:50 pm 
Sophomore

מה גורם לכם לחשוב שאם לא היה "כיבוש" לא היה 7 באוקטובר או שהיו לפלסטינים איזה רצון להקים מדינה לצד מדינת ישראל?(ישראל לא שולטת בעזה, ממניעים ביטחוניים שולטת בגבולות ובמעבר סחורות).
כאילו, כמה אתם מזלזלים בפלסטינים?
הם אומרים לכם שהם רוצים להשמיד אתכם, להעיף אתכם, מבצעים טרור כבר עשרות שנים, מסרבים פעם אחר פעם להקמת מדינה פלסטינית לצד מדינה יהודית.
כאילו, חלאס-די. לא רואה שום בעיה בטרנספר של עם שרוצה להשמיד אותך, מבצע בך פיגועי טרור ופותח נגדך במלחמה פעם אחר פעם. בעצם ההשארה שלהם פה היא הדבר הכי לא טבעי שיש. בעבר, היית פותח במלחמה ומפסיד ולא מקבל את הריבונות של המנצח -היו מעיפים אותך. אבל לא, בואו נלך נגד כל הגיון ונשאיר שני עמים כל כך שונים מכל בחינה, שאחד מהם לא מקבל את עצם קיומה של מדינה יהודית- באותו שטח. יקרו רק דברים טובים.

זה לא יאמן. ה 7/10 לא העיר אתכם? איפה אתם חיים? תמותו כדי שלעם המחורבן הזה יהיה מדינה? אלה שטבחו, אנסו ושרפו את פעילי השלום? עם הדבר הזה אתם רוצים וחושבים שאפשר לחיות?
חבר טוב שלי עוד מטפל בעצמו מהנקרופיליה שראה ממחבלי עזה כשהוקפץ ב 7/10. אשכרה ירה בעזתי שאנס גופה של נערה.
זה מה שאתם רוצים? תפאדל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 05, 2025 10:51 pm 
Sophomore

ולמען הסר ספק- אם העזתים משנים או היו משנים את עורם אין לי איזה בעיה לחלק את המדינה חצי חצי כולל ירושלים כולל הכל.
אבל אני? אני לא מזלזל בהם. זה די ברור מה רצונם.

אבל, הרעיון לא ישים. אף אחד לא ייקח אותם בכח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 05, 2025 11:41 pm 
Junior

אבו שוקרי כתב:
מה גורם לכם לחשוב שאם לא היה "כיבוש" לא היה 7 באוקטובר או שהיו לפלסטינים איזה רצון להקים מדינה לצד מדינת ישראל?(ישראל לא שולטת בעזה, ממניעים ביטחוניים שולטת בגבולות ובמעבר סחורות).
הם אומרים לכם שהם רוצים להשמיד אתכם, להעיף אתכם, מבצעים טרור כבר עשרות שנים, מסרבים פעם אחר פעם להקמת מדינה פלסטינית לצד מדינה יהודית.
כאילו, חלאס-די. לא רואה שום בעיה בטרנספר של עם שרוצה להשמיד אותך, מבצע בך פיגועי טרור ופותח נגדך במלחמה פעם אחר פעם. בעצם ההשארה שלהם פה היא הדבר הכי לא טבעי שיש. בעבר, היית פותח במלחמה ומפסיד ולא מקבל את הריבונות של המנצח -היו מעיפים אותך. אבל לא, בואו נלך נגד כל הגיון ונשאיר שני עמים כל כך שונים מכל בחינה, שאחד מהם לא מקבל את עצם קיומה של מדינה יהודית- באותו שטח. יקרו רק דברים טובים.

זה לא יאמן. ה 7/10 לא העיר אתכם? איפה אתם חיים? תמותו כדי שלעם המחורבן הזה יהיה מדינה? אלה שטבחו, אנסו ושרפו את פעילי השלום? עם הדבר הזה אתם רוצים וחושבים שאפשר לחיות?
חבר טוב שלי עוד מטפל בעצמו מהנקרופיליה שראה ממחבלי עזה כשהוקפץ ב 7/10. אשכרה ירה בעזתי שאנס גופה של נערה.
זה מה שאתם רוצים? תפאדל.

ניתחת נכון. כל מי שלא בעד טרנספר כנראה בעד שפלסטינים יאנסו גופות של נערות ישראליות. הסקת מסקנות - 100/100!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 05, 2025 11:49 pm 
Hall of Famer

נביא בעירו כתב:
אבו שוקרי כתב:

זה מה שאתם רוצים? תפאדל.

ניתחת נכון. כל מי שלא בעד טרנספר כנראה בעד שפלסטינים יאנסו גופות של נערות ישראליות. הסקת מסקנות - 100/100!

שלא לדבר על הבנת הנקרא שלך.

בכל מקרה, מאד הגיוני שמה שאבו שוקרי כותב זה מה שמניע את לפיד, גנץ והאחרים לא להגיד כלום - כי האמת היא שאם זה יקרה (זה לא יקרה, אבל אם זה יקרה) - זה פתרון בן זונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 06, 2025 12:08 am 
מנהל פורום

מוזר, בעיני שהשמאל אומר כבר שנים שאם לא נעשה מה שצריך לעשות, קרי, תהליך מדיני, נגיע לקטסטרופה, ואז הקטסטרופה מגיעה ושוב מסתכלים על שמאלנים כעל הוזים.
למרבה המזל יש רק 8 שמאלנים והם כולם מעשנים, אז בזוועות הבאות כנראה שלא יהיה כבר מי שיזכיר לכם שכולכם טועים וטעיתם.

למען הסר ספק, טרנספר זה לא פתרון מדיני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 06, 2025 12:18 am 
Freshman

אבו שוקרי כתב:

זה מה שאתם רוצים? תפאדל.

לא, זה לא באמת העיר, כי אף אחד לא חשב גם לפני זה שאין לפחות כמה עשרות אלפים טובים שמתים לעשות בכולנו שפטים. מעט מאוד מאלה שאתה שואל אותם פה אם "זה מה שהם רוצים" לא רוצים שום דבר בגלל דאגה יתרה לאותם עשרות אלפים חיות אדם ואת רובם גם לא באמת מעניין גורלם של האנשים הפשוטים בעזה או ביו"ש. מעניין אותם אנחנו, החיים שלנו, של הילדים והנכדים העתידיים שלהם, ואכפת להם מצלם האנוש של האנשים שחיים סביבם, הרבה יותר משאכפת להם מצלם האנוש של אלה שמעבר לגדר.

וכן, יש שם הרבה חיות אדם, אבל קודם כל אלה דברים שאמרו גם אבותינו וסבינו על המצרים, ובימינו אנו אפשר להתרכז באלפים שיצאו לטבוח או בעשרות אלפים שצהלו ברחובות בעקבות הטבח, ואפשר להתרכז בכך שברשות הפלסטינית לא גינו או משהו כזה ושאיימן עודה שמח משחרור אסירים או משהו כזה,
אבל אפשר גם להתמקד בכך שבעזה היו עדיין איזה שני מליון איש שנשארו בבית ולא יצאו לחגוג ולבזות גופות בשביעי לאוקטובר, ואתה לא יודע כמה מהן שמחו וכמה ביכו את הרגע כי ידעו על האסון שיבוא עליהם בתגובה,
ואפשר להתמקד בכך שבאיזורי השליטה של הרשות הפלסטינית לא יצא אף אחד להצטרף לטבח שכנראה היה מסיים את היום הזה בחמש ספרות של גופות אם איזה מאה-מאתיים חמושים היו יוצאים באותו יום, כנ"ל לגבי ערביי ישראל המושמצים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 06, 2025 12:33 am 
Hall of Famer

FLASH כתב:
שאלו את טראמפ הלילה על מדינה פלסטינית. אמר שהסעודים לא דורשים זאת

אפשר לומר שהוא משקר , מטעה, הכל מיקוח למו"מ, אבל וואלה לא רואה סיבה שישקר. האיש ביצע מהלכים חד צדדים לישראל בקדנציה הקודמת. האיש לא שם על אף אחד. הוא בדיוק הודיע שיפנה 2 מיליון איש , הודיע שישתלט על איזה 7 חבלי ארץ בשבועיים, אשכרה עמד ליד נתניהו ואמר מפורשות שארה"ב תשלוט בעזה (מה שסמוטגביר ודאי יתנגדו וכנראה נתניהו לא הכיר עד אותו רגע)

אבל אחרי חצי שעה בערך הסעודים הודיעו שהוא אכן משקר.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 06, 2025 2:37 am 
Senior

אבו שוקרי כתב:

זה מה שאתם רוצים? תפאדל.

לא אחי, זה מה שאתה רצית. אתה, אבו שוקרי, רצית לראות חמאסניקים אונסים גופות של נערות.

אנחנו אמרנו לך אל תעלו את החמאס לשלטון. אמרנו לך אל תיתנו להם כסף. אתה אמרת לא. אני אבו שוקרי חושב שהחמאס טוב לנו. טוב לנו שהערבושים יהיו מפולגים ככה נוכל להמשיך לשלוט בהם לנצח. הכי חשוב שלא תהיה מדינה פלסטינית ובשביל זה אני, אבו שוקרי מסלניוז, מוכן להקריב את כל תושבי העוטף ואת טובי בנותנו.

אז תפאדל אבו שוקרי. הצלחת. אתה ועושה דבריך הבאת את השביעי לאוקטובר בתכנון מוקפד של שנים על שנים. מקווה שאתה מספר לחבר שלך איך זה הכל לטובתו. אני חושב שפעם הבאה עדיף שלא תרצה שיאנסו גופות של נערות, אבל שנינו יודעים שזה לא יקרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 06, 2025 8:53 am 
Sophomore

אני אף פעם לא הצבעתי ביבי, ולא תומך או תמכתי בהתעצמות חמאס. אני כן נגד הסגר הימי והאווירי מכיוון שכפי שחזינו בעצמנו, זה לא מונע מהם להכניס גם ככה כל מה שהם רוצים. רק שם אותנו באור רע יותר. אבל אני לא חושב שהם חיו חיים כאלה רעים. פאקינג 126474 בתי חולים עם 2 מילון איש.
אני כן חושב שזלזל בעזתים ובכוונות שלהם זה פשוט חבל. כמה אפשר לנסות את אותו הדבר שוב ושוב ולקוות לתוצאה שונה. כמה פעמים הצענו להם מדינה?
בעזה הרוב חמאס. לא מקבל את הטיעון שמדובר בעשרות אלפים, זה לא סביר בעליל.
אני מבין שלנסות לתת להם מדינה עם ברק, אולמרט ועוד ועוד לא מספיק. איך תהליך מדיני היה עוזר? במה בדיוק? עם מי תדברו, עם החמאס?
תכלס, אם ישראל פותחת את הגבול באוויר ובים (נמלים) אתם באמת חושבים שהיה טוב. כלומר, כן היו לפלסטינים נמל תעופה ונמל ימי, ומה קיבלנו? טרור.
דרך אגב, אני מקווה שאתם יודעים שהפלסטינים יצאו דרך הגבול המצרי די בחופשיות עד שגם שם הם התחילו לעשות צרות ובעיות בטחוניות לפי המצרים.

ולא דברנו על הפן המוסרי. מה הבעיה להעיף עם שפתח נגדך במלחמה והפסיד. זה מה שקרה עד כה על פי ההיסטוריה- והסכסוך הישראלי פלסטיני הוא בדיוק המראה של זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 06, 2025 8:54 am 
Sophomore

אתה מצחיק אותי. אתה חושב שאם הייתה מדינה פלסטינית חמאס לא היה בשלטון? :hi_hi_hi:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 06, 2025 8:55 am 
Sophomore

וחוץ מזה, תעבדו על הבנת הנקרא שלכם. לא כתבתי בשום מקום ובשום דרך שרציתם שיאנסו גופות או יפגעו במישהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 06, 2025 10:33 am 
Junior

״אשכרה ירה בעזתי שאנס גופה של נערה. זה מה שאתם רוצים? תפאדל״.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1480 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 51, 52, 53, 54, 55, 56, 57 ... 60  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 4 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: