סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' דצמבר 01, 2024 12:32 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1933 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58 ... 78  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ב' אפריל 08, 2019 9:25 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
מי המצביעים שיעברו לכחול לבן אם לפיד יוותר על הרוטציה?

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 08, 2019 9:37 am 
Hall of Famer

אני לא מדבר הרבה עם סביבתי על פוליטיקה, אבל אני מכיר לפחות אחד כזה.

יהיר לפיד מייצר המון אנטגוניזם, והרבה אנשים התפכחו מהבלוף שלו על האיש בעל כוחות העל שלמרות 0 השכלה ו-0 נסיון רלוונטי חושב שהוא יכול לנהל את המדינה (היום יש לו יותר מ0 נסיון, אבל לא בטוח שהרזומה שלו מרשים במיוחד).

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 08, 2019 10:50 am 
Junior

עמוס לב כתב:
מי המצביעים שיעברו לכחול לבן אם לפיד יוותר על הרוטציה?
לא מדובר על אלה שקיבלו החלטה כבר, אלא בעיקר על הקולות הצפים, הציבור שאין לו דעה חד משמעית, תקרא להם שמאל רך-מרכז-ימין רך, זה לא משנה. הם רק צריכים את הטריגר הזה שיגרום להם לשלשל את הפתק "X" ביום הבוחר.

ביטול רוטציה זה איזהשהו טריגר די רציני.

גנץ הוא מרענן הרבה יותר מלפיד, מושא להערצה רבה יותר, יותר "עמך" וצנוע. והעובדות מדברות בעד עצמן, הוא גם נתפס בעיניי הליכוד גם כמוקש חלש יותר...רוב הארטילריה של אנשי הליכוד מפנים בזמן האחרון היא כלפיו. ההדגשה שזו מפלגת לפיד-גנץ, וממש לאחרונה העלו סרטון של אזרח אשר ניצב בקלפי, מתלבט מה לשים, ואט-אט כל הפתקים נהפכים ל"לפיד", למעט אחד של מחל.

ע"פ ההערכות הקולות הצפים מונים 8-9 מנדטים שרובם יבחרו לבסוף באחת מהמפלגות הגדולות. גנץ הרבה יותר אטרקטיבי וימשוך הרבה יותר קולות צפים (למרות כל הניסיונות להציגו כלא שפוי ואיש שמאל). דרך אגב זו גם הסיבה למפולת של המחנה הציוני. אבי גבאי פשוט מעורר אנטגוניזם ענק. למרות כל הצעדים שעשה, והם בהחלט צעדים ראויים להערכה החל מהתפטרותו כשר להגנת הסביבה (תחת מפלגת כולנו אבל לא משנה), צריך להודות שזה לא זה.

יאיר לפיד כבר "עשה את שלו" בבחירות 2013 עם 19 מנדטים. ההתעקשות לרוטציה תעלה בשלטון נוסף של הליכוד, הלוואי ואתבדה.

נערך לאחרונה על ידי אדום88 בתאריך ב' אפריל 08, 2019 10:54 am, נערך 2 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 08, 2019 10:52 am 
Hall of Famer

כחלון הודיע שאם הוא לא יקבל את תיק האוצר הוא לא ישב בקואליציה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 08, 2019 10:53 am 
Junior

RREEDDTT. כתב:
ממילא אי אפשר לשבת בקואליציה ו/או באופוזיציה מבלי לעבור את אחוז החסימה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 08, 2019 11:07 am 
Hall of Famer

RREEDDTT. כתב:

ככה זה מו"מ קואליציוני, אתה מתחיל הכי שר אוצר שלך ולאט לאט התיק של שר להגנת הסביבה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 08, 2019 1:34 pm 
Hall of Famer

לא יודע, קשה לי להאמין שיש אנשים שמתלבטים בין כחול לבן לליכוד או אפילו מפלגת ימין אחרת ואז משתכנעים לא להצביע לכחול לבן כי לפיד יהיה ברוטציה לראשות הממשלה. יכול להיות שיש אנשים מהצד השמאלי של המפה שזה מה שמפריע להם, אבל זה לא ישנה את תמונת הבחירות. רק מעבר מהליכוד וימינה לכחול לבן או קולות נוספים שלא ישארו בבית, אלא ילכו להצביע ישנו את התוצאה.
לא חושב שביטול הרוטציה גורם לכך.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 08, 2019 3:25 pm 
Sophomore

אני מכיר אחד כזה בעבודה.

חשב להצביע לגנץ. אחרי שבועיים ראה כמה ראיונות של לפיד מהעבר אצל ליאור שליין ועבר להצביע ביבי.
האמת? אני לא מסוגל להצביע לביבי ואני חושב שלהצביע לו זו יריקה במוסדות המשפט והאכיפה ובעיקר חוסר מוסריות כלשהו.
מצד שני, גם אותי מזעזעת המחשבה שיאיר לפיד יהיה ראש הממשלה.
לדעתי הוא היה שר אוצר בסדר גמור ואפילו טוב וטיפל בבור שהשאיר שטייניץ אבל לדעתי לפיד חסר אחריות,די פזיז ולא בוגר. כבר היה עדיף רוטציה עם בוגי איתי הלילה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 08, 2019 3:49 pm 
Sophomore

אבו שוקרי כתב:
אני מכיר אחד כזה בעבודה.

חשב להצביע לגנץ. אחרי שבועיים ראה כמה ראיונות של לפיד מהעבר אצל ליאור שליין ועבר להצביע ביבי.
האמת? אני לא מסוגל להצביע לביבי ואני חושב שלהצביע לו זו יריקה במוסדות המשפט והאכיפה ובעיקר חוסר מוסריות כלשהו.
מצד שני, גם אותי מזעזעת המחשבה שיאיר לפיד יהיה ראש הממשלה.
לדעתי הוא היה שר אוצר בסדר גמור ואפילו טוב וטיפל בבור שהשאיר שטייניץ אבל לדעתי לפיד חסר אחריות,די פזיז ולא בוגר. כבר היה עדיף רוטציה עם בוגי איתי הלילה.

נשמע כמו בן אדם מאוד לא רציני. לא יאיר לפיד, זה שאמרת שאתה מכיר.

העדיפות הראשונה היא להעיף את הדיקטטור בהתהוות, אדם מושחת, מפלג ומסית שלא בוחל בשום דבר.
בשביל זה אני מוכן לספוג גם שנתיים וחצי עם יאיר לפיד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 08, 2019 3:53 pm 
Hall of Famer

יאיר לפיד אמור אם כבר להיות שנה וחצי. גנץ ב2.5 הראשונות (תיאורטי כמובן).

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 08, 2019 5:06 pm 
Sophomore

יעקב ברדוגו.
מי שרוצה להבין את הארדואניזציה שיקשיב לגל"צ ב-17:00.
השלטון שם קומיסר ליד המיקרופון שינבח בחמת זעם כל אימת שמוזכר השם בני גנץ או כחול לבן. לשמוע ולא להאמין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 08, 2019 10:18 pm 
Hall of Famer

ואראל סג"ל זה לשמוע ולהאמין? וריקלין? וערוץ 20? ופאקינג ישראל היום? ושרון ורני?

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 08, 2019 10:22 pm 
Freshman

Hacohen כתב:
עומרי1 כתב:
Hacohen כתב:

תרחיב

שיטת מיסוי אחידה על כלל האוכלוסיה (עם אפשרות לפטור ממס עד לרמת שכר מסוימת) שאמורה להיות שוויונית יותר, להפחית משמעותית את העלמות המס ולעודד אנשים ליזום ולהרוויח יותר (נשמע מצחיק, אבל כמה פעמים שמעתם את המשפט "אין לי מה לעבוד יותר ממה שאני עובד עכשיו, גם ככה מס הכנסה ישתה לי את ההפרש"?).
השיטה נהוגה בעיקר במזרח אירופה, אך גם בחלק מהמדינות במרכז אירופה וארה"ב. לרוב המס האחיד עומד שם על 10-15 אחוז.

פוסט מעניין בנושא

אני יועץ מס, אז תרשה לי קצת.

כשאתה אומר "שוויונית", אתה מתכוון לזה אחרת לגמרי מההגדרה המקובלת. בשבילך האפשרות שמיכאל שטראוס ישלם את אותו שיעור מס כמו פועל ייצור במפעל שלו היא "שוויונית" כי שטראוס בן אדם וגם הפועל בן אדם אז דין שווה לשניהם. כמובן שבפועל מדובר במס רגרסיבי, כלומר 20% מס לפועל זה מאד משמעותי ומכביד ברמת הקיום הבסיסי, אבל בשביל שטראוס זו מתנה משמיים כי גם ב80% מס הוא יכול לחיות בכמה רמות טובות מעל הפועל. מס רגרסיבי מגדיל בהכרח את אי השוויון במשק, זה בסיסי. שוויון כלכלי נמדד במדד ג'יני, מס שטוח יגדיל משמעותית את אי השוויון.

לעניין "העלמות המס", זה טיעון דפוק מ2 טעמים:

1. זה כמו שתתיר מסחר בסמים קשים כדי שיפסיק סחר לא חוקי

2. רשויות המיסים בכל העולם משתפות פעולה באופן הדוק יותר ויותר להעברת מידע, והאפשרויות של תושב ישראל במצב החוקי הנוכחי והמתפתח להעלים מס הולכות ונסגרות.

מס תמיד יהיה פחות מ100%, ואף אחד לא יעצור יוזמה כלכלית רווחית בגלל מס. לכל היותר גופים גדולים ידרשו הטבות מס כמקובל בכל העולם, אבל אני מאד לא חושש ממצב שבו הכלכלה תואט בגלל מס.

סלח לי שההגדרה המקובלת לא מעניינת אותי, אני מפרש שוויון בדרך אחרת.

בשיטת המס השטוח, אותו פועל שאתה מדבר עליו או שלא ישלם מיסים או שישלם סכום נמוך (כאמור, ברוב המדינות המס עומד על 10-15 אחוז כשבישראל אם אתה עובר עובר את ה-9 אלף, המס שלך קופץ כבר ל-20%). אבל השורה התחתונה בהודעה שלך היא לא כמה הפועל מרוויח, אלא מה הפער בינו לבין העשיר. כחלון אמר לפני כמה ימים "אני לא יודע איך העניים יהיו יותר עשירים, אני יודע איך העשירים יהיו קצת יותר עניים" וזו בעצם הבעיה הכי גדולה - שלאף אחד לא אכפת איך לחלשים יהיה יותר כסף, העיקר שלחזקים יהיה קצת פחות, כאילו שזה מה שישנה פה סדרי עולם.

לעניין העלמת המס - כמובן שזה לא אותו דבר. מה שחשוב להבין בעניין ההפחתה המשמעותית בהעלמות המס, זה העובדה שההכנסה מגביית המיסים תרד הרבה פחות מכפי שהיא אמורה לרדת על הנייר, כשעל פי ההערכות אנחנו מדברים על העלמות מס בסדר גודל של עשרות מיליארדי ש"ח בשנה.

shmueliki כתב:

קראתי בעיון את הפוסט שצירפת
קודם כל עדיין כמדומני תישאר אותו בעיית תמריצים שתיארת, שכן המס הקבוע צפוי להיות הרי רק החל מרמת הכנסות מסוימת (מעניין מהי אגב), ואז להרוויח מעל לאותה מדרגה זה כבר שכר ממוסה (בשיעור לא נמוך מן הסתם), ולכאורה מדוע להתאמץ לשם כך וכו'...
שנית, אני מניח שמאוד חשוב מהי נקודת המוצא ממנה הולכים לאותו המהלך, ובאינטואיציה שלי מדינת ישראל על מאפייניה השונים (אי שיוויון גדול, שיעורי עוני לא מבוטלים, ציבורים שלמים שיוצאים פחות בכל מקרה לשוק העבודה) - לא בנויה לרפורמות מהפכניות מסוג זה, שאף עלולות להיות אסוניות למדי לעניות דעתי (בפרט במציאות הישראלית - שלך תדע אם עוד שנתיים לא יהפכו מחדש את כל מדיניות המיסוי שוב עקב קואליציה שונה לחלוטין...).

השיטה לא מושלמת, אבל היא כן מצמצמת משמעותית את מספר המקרים בהם יש בעיית תמריצים.

מסכים לגבי החלק השני ואפילו אוסיף ואומר שאם ביום הראשון שגלעד אלפר יהיה באוצר (אם וכאשר) הוא יכניס את המס השטוח - המדינה תקרוס.
זה תהליך הדרגתי שמצריך גם עבודה במישורים אחרים (למשל צמצום הוצאות הממשלה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 08, 2019 10:29 pm 
Hall of Famer

מכיוון שאני בוגר ויכוח אחד או שניים בפורום הזה, אצטרך לשאול אותך עומרי:

1) אתה יודע מה זה מס פרוגרסיבי ומס רגרסיבי, ומה ההשפעה של כל אחד מהם על הכלכלה באופן מחקרי?

2) אתה יודע מה זה מדד ג'יני ולמה הוא חשוב?

לעניין העלמות המס, סלח לי אבל אתה סתם זורק מספרים לאוויר ומערבב משאלות לב ודעות. אין שום קשר בין שיטת מס לאכיפת העלמות מס, שום קשר.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 08, 2019 10:51 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
אחד הדברים המצחיקים היום זה איך הצעירים עברו די מהר מ"העם דורש צדק חברתי" לרצון לכלכלה ליברטריאנית מוחלטת.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 08, 2019 11:00 pm 
Junior

הצעירים שמצביעים לזהות היו בגיל יסודי בתקופת המחאה החברתית

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 08, 2019 11:06 pm 
Hall of Famer

ראי שעל הקיר כתב:
אחד הדברים המצחיקים היום זה איך הצעירים עברו די מהר מ"העם דורש צדק חברתי" לרצון לכלכלה ליברטריאנית מוחלטת.

מה שעוד יותר מצחיק (כלומר, עצוב) זה שרבים מהם לא ידעו להסביר למה בעצם הם תומכים כלכך בשיטות כלכליות שידפקו אותם עד העצם.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 09, 2019 12:32 am 
Hall of Famer

דרך אגב, למה פייגלין תומך בלגלזציה של קנאביס?
אם זה בגלל שקנאביס עוזר לחולים, אז לא צריך לגלזיציה. תקל את ההגבלות על קבלת קנאביס רפואי, תגדיל את השוק בארץ של קנאביס רפואי ותפנה את המאמצים שלך לספק את הסחורה לשוק הנדרש.
לפי מה שאני שמעתי, עניין הקנאביס הרפואי הוא הנימוק של פייגלין ללגליזיציה שהוא שם בראש סדר העדיפויות שלו.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 09, 2019 5:33 am 
Junior

עמוס לב כתב:
דרך אגב, למה פייגלין תומך בלגלזציה של קנאביס?
אם זה בגלל שקנאביס עוזר לחולים, אז לא צריך לגלזיציה. תקל את ההגבלות על קבלת קנאביס רפואי, תגדיל את השוק בארץ של קנאביס רפואי ותפנה את המאמצים שלך לספק את הסחורה לשוק הנדרש.
לפי מה שאני שמעתי, עניין הקנאביס הרפואי הוא הנימוק של פייגלין ללגליזיציה שהוא שם בראש סדר העדיפויות שלו.

כי לגיליזציה נשמע מגניב וגורם להמון בורים ותמימים להצביע לו כי הם חושבים שהוא הולך להפוך אותנו לאמסטרדם או מינימום פראג. בפועל, גם הוא כנראה יודע שזה לא יקרה כ"כ מהר ושהכי הרבה שהוא יקבל בתקופה הקרובה זה מה שאתה אומר - הקלה על ההגבלות והתהליכים לאלה שבאמת צריכים את זה. מספר 2 שלו, הרב אמסלם, גם אמר את זה השבוע בראיון טלוויזיוני. כששאלו אותו האם הם הולכים לדרוש לגיליזציה במו"מ הוא דיבר על לגיליזציה לחולים.

ראי שעל הקיר כתב:

בעיקר הכללה מצחיקה ומנותקת. המחאה לא נתמכה ע"י 100% מצעירי ישראל, כנראה שגם לא ע"י 70%. לפייגלין לא מצביעים היום 30% מצעירי ישראל וכנראה שגם לא 10%. גם ב-2011 היו מספיק קולות של צעירים שדיברו נגד המחאה ודרישותיה ודיברו על ליברטיאניזם/קפיטליזם כפתרון.

אדום88 כתב:
הצעירים שמצביעים לזהות היו בגיל יסודי בתקופת המחאה החברתית

בוא נגיד שמהקולות שרואים ברשתות החברתיות הצעירים של פייגלין ברובם המוחלט לא בני 18 ולא נשארו 3 כיתות. יותר בכיוון של בני 25-30, כלומר תיכוניסטים-חיילים-סטודנטים בימי המחאה. טוב, חלקם כנראה לא היו סטודנטים באותה תקופה אלא מסטולים בהודו.

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 09, 2019 11:08 am 
Junior

#התחלנו

האזינו למה ששמעון ריקלין החל להפיץ בדקות האחרונות ברחבי הרשתות החברתיות
https://twitter.com/Riklin10/status/1115520016022110208

מי המטומטם שעשה את זה ועד כמה צריך להיות אידיוט כדי לחשוב שזו הקלטה אמיתית?
מישהו מצליח לשמוע משהו?

פשוט הזוי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 09, 2019 12:00 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

אדום88 כתב:
#התחלנו

האזינו למה ששמעון ריקלין החל להפיץ בדקות האחרונות ברחבי הרשתות החברתיות
https://twitter.com/Riklin10/status/1115520016022110208

מי המטומטם שעשה את זה ועד כמה צריך להיות אידיוט כדי לחשוב שזו הקלטה אמיתית?
מישהו מצליח לשמוע משהו?

פשוט הזוי.

אני בכלל שמעתי שם שגנץ חשף את עצמו מול ארלוזרוב, מה שגרם לאחרון לחטוף שבץ ולמות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 09, 2019 12:37 pm 
Freshman

Hacohen כתב:
מכיוון שאני בוגר ויכוח אחד או שניים בפורום הזה, אצטרך לשאול אותך עומרי:

1) אתה יודע מה זה מס פרוגרסיבי ומס רגרסיבי, ומה ההשפעה של כל אחד מהם על הכלכלה באופן מחקרי?

2) אתה יודע מה זה מדד ג'יני ולמה הוא חשוב?

לעניין העלמות המס, סלח לי אבל אתה סתם זורק מספרים לאוויר ומערבב משאלות לב ודעות. אין שום קשר בין שיטת מס לאכיפת העלמות מס, שום קשר.

יודע, וראה איזה פלא - עדיין יש לי (וללא מעט מדינות) דעה שונה משלך.
אם כבר הזכרת את מדד ג'יני, אז חלק מהמדינות עם הערך הנמוך ביותר הן כאלה עם מס שטוח או שהשתמשו במס שטוח עד לא מכבר.

לגבי העלמות המס - לא יודע איזה מספרים אני סתם זורק, אבל בכל העלמת מס יש עניין של רווח מול סיכון. ככל שפוגעים לי פחות ברווח (מס נמוך יותר), כך הסיכון פחות משתלם. ככל שהסיכון פחות משתלם, כך פחות אנשים מעלימים מס.
כמובן שיש משתנים נוספים כמו מהי רמת הסיכון (שזה כבר קשור לאכיפה), אבל לרגע לא טענתי שאפשר להגיע למצב של 0 העלמות מס ע"י שינוי השיטה בלבד, או בכלל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 09, 2019 12:58 pm 
Sophomore

"לא מעט מדינות" = 25 לפי ויקיפדיה, מתוכן 6 לא באמת מדינות אלא מחוזות אוטונומיים פחות או יותר ברוסיה, שני איים בריטיים בתעלה, וגרינלנד אחת. השאר הן מדינות מהגוש הקומוניסטי לשעבר, ועוד כמה כלכלות כושלות כמו בוליביה ובליז. ללא בדיקה מעמיקה לגבי מצבה של כל אחת מהמדינות, היחידות שמשתמשות במס שטוח לחלוטין והכלכלה שלהן היא לא כשלון (אני חושב) הן הבלטיות - ליטא ואסטוניה. אולי גם הונגריה ובולגריה במצב סביר (כאמור, לא בדקתי לעומק).

אגב, כל המדינות הללו, למרות שימוש במס שטוח, הן בהחלט לא הדוגמאות הראשונות שקופצות לראש כשחושבים על שוק ליברטריאני. עוד אגב - אפילו בסינגפור, שמדורגת תמיד במקומות הראשונים במדדים של שוק חופשי, מערכות הבריאות, החינוך, והתחבורה הציבורית מנוהלות ומתוקצבות ע"י המדינה לחלוטין או בשילוב עם שוק פרטי (לפי ויקיפדיה, מכל מקום). רק אומר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 09, 2019 1:14 pm 
Sophomore

הבעיה היא לא במיסים. פרוגסיבי או לא. הבעיה במערכת מוניטרית שמדרדרת את הציבור לחובות והורסת את הכלכלה והחברה.
ייאמר לזכותו של פייגלין, שהוא הפוליטיקאי היחידי שדיבר על זה בצורה ישירה, וחטף בראש מעומר מואב וקהילת התל"חניקים.

גם רוגל אלפר מתנגד למערכת המונטרית הקיימת ותומך בביטקוין (פייגלין מצדד בהחזרת תקן הזהב, אבל זה גם בסדר מבחינתי).

אילו הייתי סבור שזה הטיקט המרכזי שלהם, הייתי גם מצביע להם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 09, 2019 1:27 pm 
Sophomore

איתי, אם יש לך כוח וחשק, אשמח אם תוכל להרחיב ולהסביר למה הבעיה היא במערכת המוניטרית ולמה מעבר לביטקוין/תקן הזהב הוא פתרון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1933 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 52, 53, 54, 55, 56, 57, 58 ... 78  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: עופר האדום ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: