סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ד' נובמבר 27, 2024 1:54 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1499 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60  הבא

מה יקרה ?
סמוטריץ׳ יתקפל - ממשלת מיעוט 59 בתמיכת רע״מ 3%  3%  [ 1 ]
נתניהו מסכים להיות שני ברוטציה, שנה ראשונה בנט/ליכודניק אחר , ממשלת 65 ימנית 15%  15%  [ 5 ]
ממשלת אחדות בנט-לפיד 53%  53%  [ 18 ]
בחירות 5 29%  29%  [ 10 ]
סך הכל הצבעות : 34
מחבר הודעה
הודעהפורסם: א' ינואר 09, 2022 8:05 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
זה נחמד שאתה משקיע את כל המלל הזה מול אנשי קש.

השיח כאן הוא על העובדות לגבי התנהלות הרבנים הבכירים של הציונות הדתית בנושאי תקיפה מינית, ועל עובדות בפועל לגבי תקיפות מיניות שאירעו על ידי מי מהם.

המשפט "הציבור הד"ל הוא בור ובעל דעות קדומות" לא נאמר כאן על ידי אף אחד. כתבתי מפורשות על הנושא המיני בישיבות תיכוניות בדור שלי, ומה שנכון לדור שלי בוודאי נכון לאלה שלפניי, ועובדתית גם אחריי (מתי נחשף מוטי אלון?).כמו כן נכתב על ידי אנשים מסוימים על מאפיינים מסוימים של בוגרי "הר המור" ודומיהם שהם מכירים, ואהוד עושה כל שביכולתו להצדיק את הסטריאוטיפ (אינפנטיליות, אטימות, אמונה עיוורת בצדקת הדרך וכו').

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 09, 2022 9:49 am 
Hall of Famer

אגב, אם אתה רוצה בכל זאת הכללה מדויקת ככל שהכללה יכולה להיות מדויקת על הציבור הד"ל, אז כבר אמרתי שהאמונה הרחבה ב"נשמה יהודית" או ב"סגולה" מולדת של יהודים רק כי נולדו ל"אמא יהודייה" היא כר נוח לגזענות על גווניה, ולכן בבסיס הרעיוני אין הבדל בין הדתי-לאומי ה"מתון" לכהניסט המצוי. שניהם יוצאים מנקודת ההנחה שהיהודי "קדוש" יותר מעצם מהותו מאשר כל מי ש"אינו יהודי", וזה לפעמים על בסיס של דם האם בלבד. תפישה גזענית טהורה, גם אם ינסו להוכיח בפליק-פלאקים רעיוניים שמה פתאום גזענים (בניגוד לכהניסטים שפשוט מודים בזה).

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 09, 2022 10:42 am 
Sophomore

הכהן, מה עם הקונספירציה שהרב טאו מתנגד לפסיכולוגיה ופסיכיאטריה?
יש לך עדכון מאיפה לקחת את זה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 09, 2022 4:37 pm 
Junior

אין לי בעיה שתקרא לזה גזעני. מבחינתי אתה גם יכול לקרוא גזעני להולנדי שיטען שבני עמו בממוצע הכי גבוהים בעולם, ושבדי שיטען ששבדים העם השקדן ביותר כי יש להם ממוצע גבוה מכולם בפסיכומטרי. תגיד מה שאתה רוצה. העם היהודי ברובו מהמסורתי עד החרדי, מאמין שיש סגולה לעם ישראל, ה' בחר בו , השרה שכינתו בארץ, יהודי יכול בפוטנציאל להגיע לנבואה בשונה משאר העמים, משגיח עלינו שונה משאר העמים, וכו. תקרא לזה גזענות, הכל טוב

הרב טאו והרב דרוקמן לדעתי יודו בטעותם כאן ועכשיו. אני לא חושב שיש להפחית מחומרת הדבר. הם טעו ויש לזה השלכות מטורפות. הם יודו בזה לדעתי. מספיק לראות שכמעט כל רבני הר המור, ראשי ישיבותיה ושלוחותיה הלכו עם הרב אליהו למרות שהרב טאו במוסדות אלו הוא מעין משה רבינו.

יש גם אנסים בציבור החרדלי. זבל יש בכל מקום. זבל זה לא ראיה לכלום. תאמין לי שגם טייסים, מטכליסטים ורופאים , שעוברים סינון אדיר עד לרמת האלפיון העליון בחברה בערך, יש ביניהם זבל אנסים ומטרידים. לא רק רבנים. נתונים זה ראיה. מראים תופעה שאפשר לדבר עליה. הנתונים מראים שיש הרבה יותר מקרים בציבור החילוני, ובגלל שבנות דתיות מפחדות להיחקר קם פורום תקנה. החילונים אומרים שאצל דתיים יש המון/יותר הטרדות אבל סוגרים את זה בישיבות (קשקוש) שהדתיים משתיקים ומגלים לעיר אחרת, כל דתי שאני מכיר יצחק בקול גדול כשישמע את טענות ההשתקה המופרכת הזו. הלאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 09, 2022 5:03 pm 
Sophomore

סליחה אבל ההשוואה לגובה של ההולנדים חסרת בסיס, אין שום קשר בין השוואה עובדתית להשוואה אמונית\אידיאולוגית או מה שזה לא יהיה.
גם הדוגמא עם השבדים לא משהו.

ואני בכלל לא חושב שבציבור הדתי יש יותר מקרים של עבירות מין בציבור החילוני, אבל אני כן חושב שזה עצוב מאוד שדמות סופר מובילה בזרם מסוים של הציבור הדתי מכשיר ומלבין אונס, וזה ממש לא משנה אם הוא יודה שהוא טעה, מה שנאמר נאמר.
ומה שיותר גרוע זה שלחקים מהציבור הדתי אין את היכולת (או הרצון) לגרש בבושת הפנים מכשיר אנסים.

אתה רוצה לחשוב שאתה נמצא באיזה מגדלור רוחני, לך על זה, אבל אל תצפה שנזרום איתך כשהמציאות מראה שמכשירי אנסים זוכים להערצה עיוורת בחלקים מהמגזר שלך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 09, 2022 5:06 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

FLASH כתב:
אין לי בעיה שתקרא לזה גזעני. מבחינתי אתה גם יכול לקרוא גזעני להולנדי שיטען שבני עמו בממוצע הכי גבוהים בעולם, ושבדי שיטען ששבדים העם השקדן ביותר כי יש להם ממוצע גבוה מכולם בפסיכומטרי. תגיד מה שאתה רוצה. העם היהודי ברובו מהמסורתי עד החרדי, מאמין שיש סגולה לעם ישראל, ה' בחר בו , השרה שכינתו בארץ, יהודי יכול בפוטנציאל להגיע לנבואה בשונה משאר העמים, משגיח עלינו שונה משאר העמים, וכו. תקרא לזה גזענות, הכל טוב

לימדו אותך בישיבה את ההבדל בין עובדה (ההולנדים בממוצע הכי גבוהים) לבין דעה/אמונה (היהודי המסורתי עד החרדי מאמין שיש בו סגולה מיוחדת)?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 09, 2022 5:30 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
נמתין בסבלנות להודאתו של הרב פאגוט בטעותו... כן....
מה לדעתכם יקרה קודם? הודאתו של הרב פאגוט בטעותו (מספיק אחת, לא תריך את כולן), או העזיבה של הטרויקה את מכבי?
אני חושב שהעזיבה של הטרויקה לא תקרה בעתיד הנראה לעין, אבל היא תבוא לפני שהרב פאגוט יודה בטעות.
גם הקמת העיר של אילון מאסק על מאדים, הפיכתה של השמש לענק אדום, והתכנסות היקום בחזרה לנקודה סינגולרית - כולם יקרו לפני הודאת הרב פאגוט בטעות.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 09, 2022 7:08 pm 
Sophomore

3&D כתב:
ומה שיותר גרוע זה שלחקים מהציבור הדתי אין את היכולת (או הרצון) לגרש בבושת הפנים מכשיר אנסים.

הוא לא מכשיר אנסים, למרות הטעות שלו.
אני רוצה להסביר מדוע אני חושב כך, ואף להדגים זאת.

אם הרה"ג טאו שליט"א היה אומר משפטים כמו :
"היא רצתה" או "היא פיתתה אותו כי היא התלבשה לא צנוע" או "לה גם יש חלק באשמה",
או אז זה היה באמת זה היה רע מאד.

אבל הרה"ג טאו שליט"א לא מכשיר אנסים, כי הוא פשוט חושב שכל המקרה הזה הוא המצאה. קונספירציה.
אתם יכולים לומר שהוא טועה (כמובן להגיד זו בצורה מכובדת כי הוא גדול דור), אבל לא מעבר לזה.
אם הרה"ג טאו היה "מכשיר אנסים" סביר שהיינו שומעים על הרבה מקרים בציבור החרד"לי, משום שאנשים מושפעים ממנו. אבל אנו יודעים שהמצב הוא הפוך - מדובר בציבור שחי חיים נורמליים.

עכשיו הדגמה קטנה שאני מקווה שאחריה ניישר קו, שכן תסכימו עם מה שאני כותב :

יש המון-המון אנשים בעולם שחושבים שה 11 בספטמבר זה קונספירציה של הממשל האמריקאי.
הם באמת מאמינים בזה.
עכשיו, אפשר לומר שהם טועים ושהם מדברים שטויות.
אבל לא ממש שמעתי אפילו פעם אחת מישהו טוען כלפיהם שהם "מכשירי רוצחי המונים", ובטח שהם לא השפיעו על מישהו לבצע רצח המונים

עכשיו, אני חוזר על השאלה ששאלתי את "הכהן", עכשיו זה כלפי "ראי" ו - "הגנה ושלשות".
איפה ראיתם שהרב טאו מתנגד לפסיכולוגיה והפסיכיאטריה?
לא מצאתי משהו מובהק כזה פה בדיון.
אנא סייעו לחבר פורום!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 09, 2022 10:06 pm 
Junior

הוא לא מכשיר אנסים, הוא טעה ובענק. התקשורת הדתית לאומית תורנית וקבוצות הווצאפ של הדוסים, המתנחלים וכו, המון רבנים אחרים הוציאו שיעורים וסרטונים לוידאו שהם יוצאים נגד האמירה שלו בכל הישיבות. הדיבור הכללי הוא על חילול ה' גדול שנגרם בעקבות הדברים של הרב טאו. זה עצוב מאוד מאוד, והראיה זה הדיון כאן בפורום. הרבנים בישיבות שלו יצאו נגדו. ומדובר בישיבה שכולם מעריצים כל שביב שיוצא לו מהפה. אין פה שני צדדים, יש רב אחד מול כל השאר.

sir charles כתב:
FLASH כתב:

לימדו אותך בישיבה את ההבדל בין עובדה (ההולנדים בממוצע הכי גבוהים) לבין דעה/אמונה (היהודי המסורתי עד החרדי מאמין שיש בו סגולה מיוחדת)?

מה הקשר בין גזענות לאבחנה בין עובדה לאמונה?
לימדו אותך במוסד הכה-חינוכי-ערכי שלמדת בו מה זה בכלל גזענות?
חוק העונשין 144א
144א.הגדרות [תיקון: תשמ״ו, תשנ״ח־2]
בסימן זה –
”גזענות“ – רדיפה, השפלה, ביזוי, גילוי איבה, עוינות או אלימות, או גרימת מדנים כלפי ציבור או חלקים של האוכלוסיה, והכל בשל צבע או השתייכות לגזע או למוצא לאומי־אתני.

אין שום השפלה או ביזוי, עוינות או אלימות, באמירה שליהודים יש פוטנציאל לנבואה, השראת שכינה והשגחה מיוחדת מה', שהוא נתן לנו את הארץ וסגולה מיוחדת וכו. זה כמו שאני אגיד שכל הטוניסאים שפגשתי הם אנשים ממש טובים ושמחים, אז אני מאמין שהטונסאים אנשים טובים ושמחים יותר מהשאר. זו לא גזענות. ערבים יכולים לחיות כאן בארץ בשלום כל עוד הם לא תוקפים אותנו ורוצים לגור בשלום כאן. פניהם לטרור? אהלן וסהלן, ארחיק אותם ממני כמו שארחיק כל רוצח שתוקף אותי - יורה בו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 09, 2022 10:30 pm 
Hall of Famer

אני כלכך אוהב את השלב שפלאש מצטרף לאהוד כדי להראות את האיכות המצרפית של לוגיקה חרד"לית. מה שבטוח, על לפחות שני יוזרים דתיים בסלניוז אלוהים דילג כשהוא חילק את הפוטנציאל המיוחד.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 10, 2022 1:27 am 
Hall of Famer

אני מניח שהלוגיקה המופלאה של הטרול מופעלת גם כלפי נאו נאצים, והם בעיניו בסך הכל מאמינים שוגגים בקונספירציות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 10, 2022 8:53 am 
Hall of Famer

לנאו נאצים אין פוטנציאל רוחני מיוחד ויכולת להגיע לנבואה.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 10, 2022 10:28 am 
Sophomore

נאו נאצים מבצעים פשעים ומסיתים נגד יהודים. זו עשייה וזה דבר שנגדו צריך לפעול.
אבל אם מישהו סתם חושב שהיהודים זה גזע דפוק והוא לא עושה עם זה כלום, אז מה אני יכול לעשות . . .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 10, 2022 10:34 am 
Junior

מה זאת אומרת "מה אני יכול לעשות"? ללמד עליו זכות כמובן! שוגג, אחרי הכל...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 10, 2022 10:43 am 
Sophomore

נביא בעירו כתב:
מה זאת אומרת "מה אני יכול לעשות"? ללמד עליו זכות כמובן! שוגג, אחרי הכל...

נביא יקר, איני אוהב דמגוגיה, אבל לעיתים אני נופל בה.
זו רשימת הנופלים של מכינת "בני דוד" עלי :
https://www.bneidavid.org/Web/He/Galed/ ... fault.aspx

זה כולל שמות של אנשים כמו עמנואל מורנו, רועי קליין ואוריאל פרץ. זכרם לברכה.
כל המכינה הזו ינקה (גם) מתורתו וגדולתו של הרה"ג טאו שליט"א.

שאני רואה אנשים מכנים גדול דור "חרא", "רשע" ופנינים נוספות, אני חייב למחות.

אני מבין שבעניין של הרה"ג טאו יש רגישויות בגלל כל מיני התבטאויות, אבל עדיין, צריך לכבד עד כמה שניתן דעות שונות משלכם, בטח של אדם גדול, מורה דרך ומנהיג בישראל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 10, 2022 10:44 am 
Hall of Famer

ehud כתב:
נאו נאצים מבצעים פשעים ומסיתים נגד יהודים. זו עשייה וזה דבר שנגדו צריך לפעול.

לא כולם מבצעים פשעים. חלקם, למעשה רובם, רק שוגגים שמאמינים בתיאוריות קונספירציה על יהודים, ולא בהכרח פגעו במישהו או גרמו למישהו לפגוע במישהו (אם כן - תוכיח).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 10, 2022 10:46 am 
Hall of Famer

כשהטרול אומר "אני לא אוהב דמגוגיה", רק אני מקבל ישר את האימג' של ארז אדלשטיין אומר "אני לא הולך לדבר על השופטים"?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 10, 2022 10:53 am 
Sophomore

ראי שעל הקיר כתב:
כשהטרול אומר "אני לא אוהב דמגוגיה", רק אני מקבל ישר את האימג' של ארז אדלשטיין אומר "אני לא הולך לדבר על השופטים"?

מעולם לא טענתי שהקונספרציה של הרה"ג טאו לגבי קצב ו-ולדר היא דבר מבורך או נטרלי. להפך, זה דבר שלילי, גם אם זה שגגה.
וכמו שהמתקרא FLASH כתב, גם אני קראתי בירחוני הציבור הדתי לאומי בסופ"ש ("בשבע" ולמיטב זכרוני עוד) והיו שם ביקורות די חריפות כלפי האמירה של הרה"ג טאו. ממש על גבי עיתונים חרד"לים.
אין לי בעיה גם עם ביקורת על דבריו של הרה"ג טאו, אבל אני אבקש שזה יהיה בטוב טעם, עם כל הקושי הנפשי שנלווה.
אני גם טענתי שהניסיון להראות כאילו דבריו של הרה"ג טאו מעודדים אנסים, הוא פשוט לא נכון.
יש פה חברה דתיים בפורום, והגיע הזמן להתחשב גם בהם. עם אחד אנחנו!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 10, 2022 12:55 pm 
Hall of Famer

אני מקווה שהאמירה שטאו חתיכת חרא אנושי היא טובת טעם דיה.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 10, 2022 2:17 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

FLASH כתב:
sir charles כתב:
FLASH כתב:

מה הקשר בין גזענות לאבחנה בין עובדה לאמונה?
לימדו אותך במוסד הכה-חינוכי-ערכי שלמדת בו מה זה בכלל גזענות?
חוק העונשין 144א
בסימן זה –
”גזענות“ – רדיפה, השפלה, ביזוי, גילוי איבה, עוינות או אלימות, או גרימת מדנים כלפי ציבור או חלקים של האוכלוסיה, והכל בשל צבע או השתייכות לגזע או למוצא לאומי־אתני.

אין שום השפלה או ביזוי, עוינות או אלימות, באמירה שליהודים יש פוטנציאל לנבואה, השראת שכינה והשגחה מיוחדת מה', שהוא נתן לנו את הארץ וסגולה מיוחדת וכו. זה כמו שאני אגיד שכל הטוניסאים שפגשתי הם אנשים ממש טובים ושמחים, אז אני מאמין שהטונסאים אנשים טובים ושמחים יותר מהשאר. זו לא גזענות. ערבים יכולים לחיות כאן בארץ בשלום כל עוד הם לא תוקפים אותנו ורוצים לגור בשלום כאן. פניהם לטרור? אהלן וסהלן, ארחיק אותם ממני כמו שארחיק כל רוצח שתוקף אותי - יורה בו.

אתה מתייחס לאמירה כמו "ההולנדים בממוצע הכי גבוהים" שזו אמירה מגובה בעובדות, כשם שאתה מתייחס לאמירות כמו "אלוהים בחר ביהודים מכל העמים", "ליהודים פוטנציאל להגיע לנבואה" ו-"היהודים הם עם סגולה", שהן, מה לעשות, קשקוש פגאני שאינו מגובה באף עובדה ותירוץ של קנאים דתיים יהודים להרגיש נעלים על פני עמים אחרים.
אני תמיד שמח לעזור היכן שהישיבה נכשלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 10, 2022 3:25 pm 
Junior

שלום פעוטון נחמה. שוב
חוק העונשין 144א
בסימן זה –
”גזענות“ – רדיפה, השפלה, ביזוי, גילוי איבה, עוינות או אלימות, או גרימת מדנים כלפי ציבור או חלקים של האוכלוסיה, והכל בשל צבע או השתייכות לגזע או למוצא לאומי

אין פה שום קשר לעובדות/אמונות. גם כשהבסיס לגזענות הם עובדות (=צבע, מוצא) זו גזענות בהינתן רדיפה/עוינות וכו.

איך יכול להיות שאנשים בני 30-50 לא מבינים מה היא גזענות (או לא רוצים להבין)
איך יכול להיות שאחרי שציטטתי, יש פה כשל בהבנת הנקרא כנראה אם משווים אנשים שאומרים (עזבו , חיים בסרט , מדמיינים) שיש להם פוטנציאל לנבואה , לנאצים שהרגו וטבחו בכל מה שזז

אתם רואים תרגום לשפת הסימנים של ההגדרה הזו ? לקרוא ליובל המבולבל שידגים?

החינוך החילוני הנאור עלאק... פשוט בדיחה מהלכת .
פעוטון נחמה זה מחמאה בשביל מה שהולך פה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 10, 2022 4:02 pm 
Hall of Famer

אילו נאו נאצים הרגו וטבחו בכל מה שזז, אדוני בעל הבנת הנקרא העילאית שרק מערכת החינות הדתית יכולה להפיק?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 10, 2022 4:09 pm 
Sophomore

ראי שעל הקיר כתב:
אילו נאו נאצים הרגו וטבחו בכל מה שזז, אדוני בעל הבנת הנקרא העילאית שרק מערכת החינות הדתית יכולה להפיק?

אתה משווה בין ניאו נאצים לבין האנשים שאחראים על החינוך של יהודים כמו עמנואל מורנו ורועי קליין?

בין אנשים רעי לב לאנשים רמי מעלה?
אתה לא מתבייש תגיד לי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 10, 2022 4:10 pm 
Sophomore

Jesus

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 10, 2022 4:12 pm 
Hall of Famer

ehud כתב:
ראי שעל הקיר כתב:

אתה משווה בין ניאו נאצים לבין האנשים שאחראים על החינוך של יהודים כמו עמנואל מורנו ורועי קליין?

בין אנשים רעי לב לאנשים רמי מעלה?
אתה לא מתבייש תגיד לי?

אני צריך להתבייש? לוגיקה שלך, טרול. לפי כל הפרמטרים ששטחת פה כל עוד הם לא עשו בפועל משהו, ואין לך הוכחה ישירה שאמונתם גרמה למישהו לעשות משהו, הם כולה קונספירטורים שנפלה בהם שגגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1499 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 54, 55, 56, 57, 58, 59, 60  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 42 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: