סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' נובמבר 29, 2024 2:29 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 251 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: א' ינואר 29, 2012 7:20 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
אפשר להגיד את זה על כל מי שנתפס משתמש בסמים או בממריצים אסורים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 29, 2012 7:22 pm 
Junior

פארטי פופר - תן לנפח את הת'רד הזה בתיאוריות קונספירטיביות א-לה צ'ורצ'יץ ופנאן. כפי שכבר ציינתי, תקרית הגלולה, היא רק הסימפטום שהצית את הדיון לגבי התעלומה ששמה הוא נולה. ביצת ההפתעה היא האישיו היותר רציני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 29, 2012 7:25 pm 
Freshman

מה אפשר להגיד על כל מי שנתפס נוטל סמים?
חלק ראו כאן שחקן נוטל כדור והביצועים שלו השתפרו והסיקו שמדובר בסמים. יש המון כדורים שמיועדים לשפר ביצועים והם חוקיים לחלוטין. זה לא שמצאו אצלו בדם שאריות של סמים אסורים.

ואפשר לינק לעניין ביצת ההפתעה?

ולמה תעלומה? כולנו מניחים שיש מחזור יכולת של ספורטאי, שבין היתר מושפעת מהגיל שלו, הניסיון שהוא צבר וכד'. ויש תחום אפור שקשה לנו להבין, כמו בכל תחום (מה לעזאזל קרה לדני רובס פתאום? איך מי שכתב את רכבות ומכתב קטן איבד את זה לחלוטין? וקלפטר ודמיון חופשי, למה הוא לא כותב עוד כאלו?). היכולת המשופרת של נולה לא הגיחה משום מקום - כולם הסכימו שהוא כישרוני ממש, וחלקכם גם ציינתם שמה שהכשיל אותו הם פרמטרים שמקובל לחשוב שהם קלים יחסית לשיפור (כושר גופני לקוי).

זה לא פלויד לאנדיס שהגיע משום מקום ובגיל 27 (לדוגמא) ביצע פריצה עצומה, שלא נשענת על כלום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 29, 2012 7:29 pm 
Junior

http://sports.walla.co.il/?w=/196/1893575

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 29, 2012 7:38 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
אולי כי כדור לגיטימי אין סיבה לקחת תחת מגבת?

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 29, 2012 7:42 pm 
Freshman

טוב, סתם הערה בנוגע לביצה - אם נשאיל מהמדיניות של איגוד האופניים:
איגוד האופניים אינו אוסר על שימוש באוהלי חמצן. שיטת אימון ידועה למדי היא שימוש בטריינר (מתקן שמקבע את האופניים ומאפשר אימון התנגדות) באוהל חמצן.
הדבר שאסור לעשות הוא כמובן עירויי דם: לקיחת התוצר של אימוני גובה (דם עשיר בכדוריות דם אדומות. נדמה לי שהדבר המדויק יותר הוא מוגדלות ולא מרובות) בזמן תקופת הבנייה של הרוכבים והזרקתו לרוכב בתקופת עומס. אאל"ט, הרציונאל העיקרי לכך הוא החשש מזיהומים של הרוכבים ופגיעה בבריאות שלהם.
אם נשאיל את המדיניות הזו על נולה - אין שום פסול במה שהוא עושה. אפשר אולי לטעון שזה מעניק יתרון גדול מדי לכוכבים על השחקנים מהדרג הבינוני (זה בכל זאת מכשיר יקר) ואולי בגלל זה יש לפסול את השימוש בביצה, אבל אני לא חושב שזה הלך הרוח בארגונים האלו.

וראי - אולי החשש הוא בדיוק מתגובות כאלו, של כל מיני צופים שלא לגמרי מכירים את העניינים האלו. כמו שהנסיבה שהוא נטל מתחת למגבת מחשידה בעינייך, בעיניי העובדה שמדובר בנטילה תוך כדי משחק שמשודר באמצעות 30 מצלמות ומתמקדות בו היא נסיבה שמנקה אותו.
(אגב, אני לא מבין גדול בטניס, אבל הוא לא יכל לבקש הפסקה בתואנה רפואית, לרדת לחדרי הלבשה ולקחת שם את הסם, אילו דובר בסם?)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 29, 2012 8:01 pm 
Junior

בכל מקרה, הסאבטכסט בדברי נדאל לפני המשחק, מבטא את התהיות של כולם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 29, 2012 11:35 pm 
Hall of Famer

אני מוכרח להודות שצפיתי וצפיתי ולא הבנתי מה חרי האף הגדול הזה?
מה כל כך "מדהים".
גם מטס וילנדר ביורוספורט אמר שבגמר הזה לא היה יותר מדי חוץ מדרמה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 29, 2012 11:53 pm 
Junior

היתה רמה מאוד גבוהה. אולי לא היו מהלכים גאוניים יותר מדי אבל הם שניהם ירקו דם על כל נקודה. זה כמו בכדורסל, דאנקים ומהלכים מדהימים לעומת הגנה.
פלוס היתה גם דרמה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 30, 2012 12:38 am 
Hall of Famer

לוטרה, בחיאת. "החשש מהתגובות"? אנשים בהפסקות בין הגיימים לוקחים כל מיני דברים, אוכלים ושותים כל מיני דברים בכל מיני צבעים, לך תדע מה יש שם. הם לא מחביאים את הראש מאחורי מגבת כשהם עושים את זה.
אחרי זה כשקורייר שאל אותו איך פתאום הוא חזר לחיים, הוא מגמגם: משקאות אנרגיה, אכלתי בננה...

ולגבי פסק הזמן הרפואי, אני לא מכיר את החוקים של זה, אני יודע שאתה מוגבל בכמה כאלה אתה יכול לקחת ומתי אתה יכול לקחת אותם. יכול להיות שכבר לא הייתה לא אפשרות לקחת אחד, לא יודע, גם לא ראיתי את כל המשחק.
יתרה מזו, כשאתה לוקח פסק זמן לשירותים או בתואנה רפואית אתה מלווה לחדר ההלבשה על ידי נציג של הטורניר. למעשה זה הזמן שבו אתה יכול הכי פחות להחביא את עצמך לדעתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 30, 2012 1:12 am 
Junior

בפסק זמן רפואי בדרך כלל לא יורדים לחדרי הלבשה. בכל מקרה פיזיותרפיסט או רופא (לא סגור) בודק אותך ומחליט אם זו פציעה או תוצר של תשישות. אם הוא מחליט פציעה יש לו 5 דקות לטפל בך. אם לא אז אתה פשוט צריך להמשיך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 06, 2012 1:42 pm 
Junior

בסוף השבוע נערך גביע הפדרציה באילת.
נשותינו הפליאו בעליבותן. בלטה במיוחד שחר פאר שניצחה את קרייצ'ק ההולנדית המדורגת 73 בעולם בשיניים אחרי שלהולנדית כבר היתה נקודת משחק, לאחר מכן הובסה על ידי דה בריטו הכוסית המדוגת 136 בעולם 2:6, 1:6 ולסיום קינחה בהפסד לבלטשה האנגלית המדוגת 57 בעולם. על הדרך גם הפגינה טניס מביך בזוגות.

אחת, דניס חזניוק, חושפת מעט מהמתרחש בנבחרת ומאורחותיהן של פאר והכוכבת השניה, יוליה גלושקו.

http://www.nrg.co.il/online/3/ART2/334/ ... =3&cat=631

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 06, 2012 2:43 pm 
Hall of Famer

אני כל כך לא סובל את שחר פאר , שאפילו די נהניתי מהדיווחים על ההפסד של ישראל בדבר הזה , וגם לגמרי לא מופתע מהחמודה (ממש) שאמרה מה שאמרה.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 06, 2012 5:19 pm 
Hall of Famer

אני לא אתפלא אם חזניוק תחזור לייצג את אוקראינה בקרוב אחרי הראיון הזה (ולא שאני נגדה או משהו, אני מאד בעדה ואין לי ספק שלפחות רוב מה שהיא אומרת נכון).
נדמה לי שהיה לפני כמה שנים קטע עם שחקנית אחרת שעלתה מאוקראינה, או מאיזה ארץ ברית-המועצותית אחרת, הגיעה לדירוג 200 או משהו כזה, שגם היא התלוננה על היחס שהיא מקבלת באיגוד ובסוף חזרה לייצג את הארץ ממנה באה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 06, 2012 9:04 pm 
Junior

ראי, אתה מתכוון ליבגניה סברנסקי. פרשה בינתיים. אחיה הקטן משחק בארץ.
לגבי חזניוק, את אוקראינה היא כנראה לא תייצג. ובכל מקרה, נראה את ליאור מור וחבורת האימפוטנטים לא מזמנים אותה אם היא תיכנס לטופ 100 ומעלה, והיא בהחלט יכולה לעשות את זה. לגבי הדברים שהיא אומרת - ושמעתי אותם גם ישירות ממנה, הרוב כנראה נכון ומקבל חיזוק גם מאנשי טניס אחרים שהיו באילת. גם הדברים שקשורים לשחר פאר, ולעובדה שהיא הייתה עסוקה שם יותר בשחר צוברי מאשר בהכנה למשחקים. גם היחס אליה, בשנתיים האחרונות, מחפיר. זה נובע מחילוקי דעות בין המאמן שלה לבין האיגוד, ומזה שבתקופות המאוד קשות שלה אף אחד לא טרח לסייע לה למרות שידעו שהיא פוטנציאל ענק, וכשכבר הואילו לזמן אותה לנבחרת - התייחסו אליה כמו לזבל ועשו הכל כדי שהיא תרגיש לא רצויה.
אין מה לומר, מגיע לנבחרת הזאת להמשיך ליהנות משחר פאר ומיוליה גלושקו עוד הרבה שנים. עם ציפי אובזילר זה לא היה קורה.

עוֹד נַפְשִׁי דְּרוֹר שׁוֹאֶפֶת, לֹא מְכַרְתִּיהָ לְעֵגֶל-פָּז, כִּי עוֹד אַאֲמִין גַּם בָּאָדָם, גַּם בְּרוּחוֹ, רוּחַ עָז... יָשׁוּב יִפְרַח אָז גַּם עַמִּי, וּבָאָרֶץ יָקוּם דּוֹר, בַּרְזֶל-כְּבָלָיו יוּסַר מֶנּוּ, עַיִן-בְּעַיִן יִרְאֶה אוֹר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 06, 2012 11:36 pm 
Sophomore

זה רק אני או שיוליה גלושקו היא אחת השחקניות עם האופי-משחק המחורבן ביותר שיש? ראיתי את כל המשחקים, לצערי, ובכל אחד מהם היא שידרה התנהגות של ילדה מפונקת, לא מוכשרת במיוחד, שכועסת על כל העולם ואחותו: גוערת בילדי כדורים; מטיחה מחבטים בספסל; ובעיקר עושה תנועות ייאוש מעצבנות. זה רק אני?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 07, 2012 2:50 am 
Hall of Famer

לא, זה לא רק אתה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 08, 2012 12:43 am 
Hall of Famer

בוריס בקר מנסה ענף ספורט חדש : http://www.youtube.com/watch?v=DpWRx4Uf ... re=related

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 08, 2012 11:43 am 
Junior

אתמול בשידור חי ביורוספורט פאר הובסה על ידי גרגס 1:6, 3:6 תוך 51 דקות.
זה היה מפגן טניס מביש, לא רק התוצאה אלא איך שפאר נראתה על המגרש. שחקנית מוגבלת, חסרת אונים, אפילו המלחמה להגיע לכל כדור נעלמה. על הסרב ועל הפורהנד חבל בכלל לדבר.
נתון מדהים הוא כמות הווינרים במשחק - לפאר 4, לגרגס 35. בסיום המערכה הראשונה אגב זה עמד על 0:19. אפילו אנה פיסטולצי בימי הבונקר הגדולים ביותר לא הגיעה לממדים כאלה של אנטי טניס.

מכל מקום, גרגס נראית ממש ממש טוב והטניס התקפי ושובה עין, ממש כמו המראה.
חבל שגם אצל פאר הטניס הוא כמו שהיא נראית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 10, 2012 4:05 am 
Hall of Famer

והיום נפתחים משחקי הבית העליון של גביע דייויס 2012, וזה הזמן לפירוט המסורתי.

ספרד – קזחסטן (חימר, אולם): אלמגרו, גרנויירס, חואן קרלוס פררו, מרק לופז – קוקושקין, גולובב, יורי שוקין, יבגני קורולב. גם כשספרד עולה בהרכב השני שלה, אין סיכוי לנבחרת המתאזרחים של קזחסטן ששחקניה נמצאים בירידה גדולה מאז ההעפלה ההיסטורית לבית העליון.

אוסטריה – רוסיה (קשה, אולם): מלצר, היידר-מאורר, אוליבר מראש, אלכסנדר פייה – יוז'ני, אלכס בוגומולוב ג'וניור, דוידנקו, קוניצין. הרוסים יציגו ביחידים את אחד השחקנים החמים של התקופה האחרונה, בוגומולוב האמריקאי שנולד ברוסיה וחוזר לייצג את מולדתו.

קנדה – צרפת (קשה, אולם): ראוניץ', פוספיסיל, דנסביץ', דניאל נסטור – צונגה, מונפיס, בנטו, לודרה. מי כמונו יודע שלא כדאי לזלזל בקנדים, בטח עכשיו כשראוניץ' בריא.

שווייץ – ארה"ב (חימר, אולם): פדרר, ואברינקה, קיודינלי, מיכאל לאמר – פיש, איזנר, ראיין האריסון, מייק בראיין. איזה משחק. מילא אנדי רודיק שהוא היום האמריקאי השלישי בדירוג - היעדרותו של בוב בראיין קריטית ועלולה לפגוע בנקודת הזוגות שכמעט תמיד הולכת אוטומטית לאמריקאים. אין ספק ששווייץ פיבוריטים לאור כושרו של פדרר. שידורים ישירים לאורך כל סוף השבוע ב-5+ לייב.

צ'כיה – איטליה (קשה, אולם): ברדיך, סטפאנק, לוקאס רוסול, פרנטיסק צ'רמאק – ספי, סטראצ'ה, בוללי, ברצ'יאלי. ל'כים יש שחקן זוגות ייעודי בצמרת העולמית (צ'רמאק), אבל סביר להניח שברדיך וסטפאנק שוב יעשו את כל המשחקים (וגם ינצחו).

יפן – קרואטיה (קשה, אולם): נישיקורי, גו סואדה, טאצומה איטו, יואיצ'י סוגיטה – דודיג, קרלוביץ', אנטוניו ואיץ', לוברו זובקו. הטניס היפני בעלייה גדולה, בית עליון אחרי 26 שנים, שחקן בצמרת העולמית וגו סואדה הוותיק שנכנס סוף סוף למאייה הראשונה. לא יהיה קל לקרואטים.

גרמניה – ארגנטינה (חימר, אולם): פלוריאן מאייר, פצ'נר, סדריק-מרסל שטבה, טומי האס – מונקו, צ'לה, נלבנדיאן, אדוארדו שוונק. גרמניה ללא פיליפ קולשרייבר הבלתי נגמר שנמצא גם בכושר טוב, אני מהמר על ארגנטינה במקרה הזה. נצחון חוץ באולם בבמברג שמוכר לנו מהכדורסל.

סרביה – שבדיה (קשה, אולם): טיפסרביץ', טרויצקי, דושאן לאיוביץ', ננאד זימוניץ' – שני אלמונים ביחידים, יוהאן ברונסטרום ורוברט לינשטט בזוגות. חבל על הזמן, גם ללא ג'וקוביץ' המותש זה ייגמר בהרבה דמעות שבדיות. בלי סודרלינג אין להם עם מי לשחק, והיובש בטניס השבדי שנמשך כבר הרבה זמן ממש זועק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 10, 2012 6:43 pm 
Hall of Famer

יפן 1 - קרואטיה 1. גו סואדה, 90 בעולם, עם נצחון הירואי על איוון דודיג. קרלוביץ' הביס את קיי נישיקורי.

גרמניה 0 - ארגנטינה 1. נצחון קל לחואן מונקו על פיליפ פצ'נר. דויד נלבנדיאן מועדף למשחק השני על פני חואן איגנסיו צ'לה, והמשחק שלו מול פלוריאן מאייר עכשיו מתחיל.

סרביה 1 - שבדיה 0. כצפוי, שבדי אלמוני 1 לא מקשה על טיפסרביץ'. כרגע מתחיל המשחק השני בין טרויצקי לשבדי אלמוני 2.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 10, 2012 7:41 pm 
Hall of Famer

שווייץ 0 - ארה"ב 1. משחק אדיר היה פה. ארבע וחצי שעות, חמש מערכות, מערכה חמישית של 9:7, דרמות ומהלכים גדולים לצד טעויות מטופשות, ונצחון פשוט ענק של מרדי פיש על ואברינקה. פדרר ואיזנר ישחקו את המשחק השני, 5+ (לא לייב). הקהל השווייצרי רועש ועושה אווירה, למרות שכמעט אין את פעמוני הפרות המפורסמים שלהם. חבל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' פברואר 11, 2012 1:09 am 
Hall of Famer

שוויץ 0 - ארה"ב 2!!!! תצוגה חלשה במיוחד של רוג'ר פדרר, ג'ון איזנר מנצח בקלות מפתיעה ב-4 מערכות. מישהו יכול להסביר לי למה השווייצרים בחרו לשחק דווקא על חימר?

ספרד 2 - קזחסטן 0. חואן קרלוס פררו נזקק ל-5 מערכות מול קוקושקין, אלמגרו מסתדר יפה יותר עם גולובב.

אוסטריה 2 - רוסיה 0. עוד פעם הרוסים על השטויות שלהם. איגור קוניצין עלה לשחק במקום יוז'ני, וכמעט הפתיע את יורגן מלצר. אנדראס היידר-מאורר, ההוא שהובס בקלות ע"י דודי סלע בדייויס לפני שנתיים, עם נצחון יפה ומפתיע על אלכס בוגומולוב הרוסי-אמריקאי.

צ'כיה 1 - איטליה 0. ראדק סטפאנק שוב מוכיח יכולות של איש ברזל ומנצח ב-5 מערכות את אנדראס ספי. ברדיך בדרך לנצחון על בוללי עם 2:1 במערכות + שבירה.

קנדה - צרפת טרם החל.

סרביה 2 - שבדיה 0. צפוי, למרות שטרויצקי מאבד מערכה באופן מפתיע, אבל זה הכל.

גרמניה 0 - ארגנטינה 2. ההימור על נלבנדיאן במקום צ'לה מוכיח את עצמו, נלבי חוזר מפיגור ומנצח את פלוריאן מאייר ב-4 מערכות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' פברואר 11, 2012 9:11 am 
Junior

ראי שעל הקיר כתב:
שוויץ 0 - ארה"ב 2!!!! תצוגה חלשה במיוחד של רוג'ר פדרר, ג'ון איזנר מנצח בקלות מפתיעה ב-4 מערכות. מישהו יכול להסביר לי למה השווייצרים בחרו לשחק דווקא על חימר?

.

הכנה של פדרר לרולאן גארו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' פברואר 11, 2012 2:52 pm 
Hall of Famer

כן, הא? :)
אני באמת לא מבין אותם. יש לך את אחד הטניסאים הכי טובים בעולם, משחק ביתי שלך שאתה יכול לבחור את המשטח - ואתה בוחר את המשטח הכי פחות נוח לו.

בינתיים:
צ'כיה 2 - איטליה 0. ברדיך כצפוי משלים את הנצחון השני.
קנדה 1 - צרפת 1. צונגה מנצח את מיודענו פוספיסיל, משום מה צרפת מעלה למשחק השני את ז'וליאן בנטו ולא את מונפיס. מילוש ראוניץ' מנצח אותו ומשווה.
יפן 1 - קרואטיה 2. דודיג וקרלוביץ' עולים גם בזוגות ומביאים לקרואטיה יתרון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 251 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: קרטמן ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: