סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' נובמבר 23, 2024 1:55 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 212 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: השרדות VIP 2020
הודעהפורסם: ד' יולי 29, 2020 2:28 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
הפרישה של נאווה ומעבר השבטים עוד איכשהו היו נסבלים אם היו עומדים בפני עצמם, סוג של להשתין בבריכה, ההדחה של רגב שלא קרתה כבר הייתה להשתין לבריכה מהמקפצה של ה-10 מ' על הראש של המציל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 29, 2020 2:45 pm 
מנהל פורום

אבל במאקרו זה יוצר מחנות ברורים שאחד מהם חלש וקטן, והשני חזק וגדול. וזה יוצר פחות אפשרויות חיבור ו"בלאגן", מה שמקטין את האפשרויות האסטרטגיות במשחק. זה לכאורה נגד האינטרס של ההפקה. הרי כמעט אף פעם אין עונה שיש קבוצה אחת שבאמת שולחת אחד אחד את מועמדי הברית החלשה. כי בשלב מסוים החלשים מהברית החזקה מבינים שהם יהיו אחרונים בשרשרת המזון, ואז בדרך כלל יש התהפכויות והדברים המעניינים קורים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 29, 2020 3:17 pm 
Sophomore

Shiver כתב:
אבל במאקרו זה יוצר מחנות ברורים שאחד מהם חלש וקטן, והשני חזק וגדול. וזה יוצר פחות אפשרויות חיבור ו"בלאגן", מה שמקטין את האפשרויות האסטרטגיות במשחק. זה לכאורה נגד האינטרס של ההפקה. הרי כמעט אף פעם אין עונה שיש קבוצה אחת שבאמת שולחת אחד אחד את מועמדי הברית החלשה. כי בשלב מסוים החלשים מהברית החזקה מבינים שהם יהיו אחרונים בשרשרת המזון, ואז בדרך כלל יש התהפכויות והדברים המעניינים קורים.

ומצד שני,
אם איכשהו היה לך מהפך ופתאום היית נשאר עם רביעייה אחרונה של עידן, קוזי'קרו, ג'רבי ואלינה (ואולי גם אילנה\בני\דוד בסיטואציות מסוימות), אז וואלה כנראה שהיו כמה פרקים די משעממים ופחות מושכי רייטינג,
מאשר הקרב שיהיה בין אסי לישראל (שאגב כבר דווח בכמה מקומות שהיה ביניהם פיצוץ והם לא בקשר היום, אז סביר להניח שקרה משהו די מעניין על האי)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 29, 2020 4:20 pm 
מנהל פורום

kfir כתב:
שתי משימות אתמול מסריחות אחת אחת מהתערבות -
איפה לבני יש יתרון על קוז'י.... בוא נראה.... בוא נשים משימה שנותנת עדיפות לבעל הרגל הקטנה יותר.
טוב שלא עשו משימה של מעבר דרך חריץ בקיר בדיוק בגודל שקוז'י לא עובר בו....

המשימה השניה מסריחה לא פחות.
משימת חסינות אישית שתלויה לגמרי במאזן הכוחות מול הבריתות ומראש לא משאירה סיכוי למישהו מהברית הקטנה לזכות בה. טמטום מוחלט והפוך לכוונה שמאחורי משימות החסינות האישית.

הקיצר, עונה פח.

רק להרחיב את מה שנכתב כבר מעליי,
בסופו של דבר הרי זה לא שבהפקה רוצים שצד אחד ינצח. אותם מעניין הרייטינג. עונה שלמה רק של עידן חביבים וירדן ג'רבים (שלא לדבר על קוז'יקרואים...) תהיה עונה הכי משעממת. הם רוצים את המהפכים, ואת הקללות והאקשן. אז אני לא מבין כל כך למה שהם ינסו למנוע שוב פעם מהפך, הפעם לכיוון ה"טובים".
לגבי מה שקרמבו כתב - אולי אם תשאר רק החבורה של אסי וישראל אז זה יהיה יותר מעניין לצפייה, מאשר רק החוברה של עידן, אבל זה עדיין יהיה פחות מעניין משילוב של החבורות. הרי גם אם בהפקה היו מנסים עכשיו לעזור לברית של עידן וירדן, אין משהו שמונע מהם אחר כך להשפיע לצד השני כדי שלא יהיה מצב שישארו רק המשעממים.

לגבי בני ברוכים - הוא טמבל וזה ברור שעשה את הצעד בלי באמת לחשוב אסטרטגית ואחר כך ניסה למצוא לזה צידוקים (וכל פעם שינה גירסאות)... אבל... אם באמת חושבים מה יותר טוב לבני, אז אולי באמת הוא פעל נכון. באופן מסורתי אם כבר מישהו כמו בני מגיע לשלב כזה בהישרדות, אז הוא גם מגיע עד לגמר, מתוך הנחה של היתר שעדיף להתמודד בגמר מול מישהו שאין כמעט סיכוי שהמושבעים יצביעו לו. זה גם באמת נכון. הסיכוי שלו לזכות הוא גם ככה אפסי. השאלה היא באיזה מצב יש לו סיכוי לקבל יותר קולות - אם הוא בגמר מול אסי וישראל ובמושבעים יושבים קוז'י, ירדן ועידן. או שאם הוא בגמר מול עידן וירדן ובמושבעים יש את אסי וחבורתו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 29, 2020 4:23 pm 
Hall of Famer

לדעתי בני הוא goat מושלם ועידן חביב שמבין דבר אחד או שניים באסטרטגיה מעל כולם למעט אסי בוזגלו היה לוקח אותו בכיף ובששון לגמר לצידו. לדעתי זה היה ה - end game של עידן.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 29, 2020 4:27 pm 
Junior

להפקה מתחילת העונה יש העדפה ברורה לצד ה"הצבעוני" יותר- אסי, ליטל, ישראל ושות', ונראה שנעשו לא מעט מאמצים לשמור עליהם.
אם קוז'י לוקח את בני, הם מגיעים למועצה בשוויון קולות.
בשביל ליצר יתרון במצב כזה, צריך שהמקום האחרון במשימת החסינות יהיה מברית ה"משעממים" וכך נוסף לו פתק "שובר שוויון" שמבטיח יתרון 5-4 לברית של אסי... משימת החסינות הזו הבטיחה את זה באופן אינהרנטי.

כלומר, משימת החסינות כמובן תוכננה עוד לפני שבני ניצח את קוז'י, ועוד לא היתה מיותרת...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 31, 2020 1:15 pm 
Senior

Krembo2 כתב:
Shiver כתב:

ומצד שני,
אם איכשהו היה לך מהפך ופתאום היית נשאר עם רביעייה אחרונה של עידן, קוזי'קרו, ג'רבי ואלינה (ואולי גם אילנה\בני\דוד בסיטואציות מסוימות), אז וואלה כנראה שהיו כמה פרקים די משעממים ופחות מושכי רייטינג,
מאשר הקרב שיהיה בין אסי לישראל (שאגב כבר דווח בכמה מקומות שהיה ביניהם פיצוץ והם לא בקשר היום, אז סביר להניח שקרה משהו די מעניין על האי)

זה אחד הדברים שהכי מפריעים לי בהשירדות הישראלי - מאיפה ההנחה הזו שמה שהכי מעניין לצפייה זה לראות חבורה של קאקות מתפוצצים אחד על השני? למה מלכתחילה כל מי שהם מביאים לתכנית שם זה או אנשים עם אינטליגנציה וכריזמה של נעלי בית, או אנשים שרוב תרומתם לתכנית זה לצעוק על משתתפים אחרים או סתם חבר'ה משעממים לגמרי?

למה לא לשים טיפה יותר דגש על אינטליגנציה, חברתית בפרט ולא לחפש אנשים מעט יותר שנונים, או מעניינים באיך שהם מספרים סיפור?

הליהוק בגרסא הישראלית, מהמעט שראיתי היא פשוט נורא, לא פחות מכמה שהעריכה והטוויסטים גרועים, כולם משדרים פשוט זלזול הצופה, כאילו כל מה שמעניין אותו זה מין שילוב בין הבוזגלוס לקרב כסאות כתר בימית 2000.

אפילו ברמה האסטרטגית עושה רושם שגם 14 שנים אחרי העונה הראשונה לא הצליחו להמריא מעבר לדבקות עיקשת בבריתות וזגזוג אקראי שרק מכעיס את כולם מבלי שאף אחד יעריך את המהלך, זה לפחות לפי לפי מה שהספקתי לראות. אני טוב פה בגדול?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 31, 2020 1:55 pm 
Hall of Famer

לא מכיר לא יודע, אבל כן חובה לציין שבעוד הגרסה האמריקאית נצפית על ידי מכורים לדבר בלבד, מסתבר שכל העם רואה את הגרסה הישראלית

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 31, 2020 2:28 pm 
Senior

אין ספק ואני מודע לזה.
ברור לי שבישראל אי אפשר להרשות לעצמך להפיק הישרדות ולעשות אותה נישתית לקהל מעריצים של הפורמט בלבד, אבל מפה ועד לרמה הנמוכה של המשתתפים לאורך העונות יש קפיצה גדולה.
אני ממש לא רואה סיבה שזה מה שזה יצריך כדי למשוך את הקהל הרחב, ההפך - אם יש משהו שהם הצליחו להוכיח עם הישרדות הישראלי זה שלא באמת משנה מה הם יזרקו על הצופים, כל עוד הם ישדרו את זה מאה פעמים בפריים-טיים אנשים ימשיכו לראות את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 01, 2020 10:20 pm 
Senior

stavs כתב:
אם כבר, אז סתם תהיה - מישהו עדיין עוקב אחרי הגרסא האמריקאית במקרה?
עדיין לא התחלתי לראות אותה, אבל בימים אלו מתקרבת לסיומה העונה ה40 של הסדרה, לא פחות, ולראשונה בהיסטוריה ואחרי הרבה שנים של המתנה, מדובר בעונה שמורכבת עולה ממנצחים של עונות עבר.
אז בשנים האחרונות הפורמט קצת איבד גובה בעונות מסוימות, יש הרבה יותר גימיקים מבעבר וג'ף פרובסט אשכרה נראה זקן סוף סוף אחרי שני עשורים בשמש טרופית, אבל אני חייב להודות שזה אחד הדברים היותר מרגשים שקרו מבחינתי ברמה הטלוויזיונית.

אם זה מעניין מישהו - אחלה עונה, לא כל הטוויסטים והחידושים עוברים טוב, חלקם אפילו די הורסים ובכל זאת הרמה האסטרטגית והדמויות עושים עונה טובה מאוד.
מתחילה בyes ביום ראשון עם לדעתי פרק אחד בכל ערב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 02, 2020 11:19 am 
Hall of Famer

אז בני יעבור שוב צד היום? ויהיה מעניין לראות מה יקרה עם פסלון החסינות של עידן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 02, 2020 11:37 am 
Junior

stavs כתב:
אין ספק ואני מודע לזה.
ברור לי שבישראל אי אפשר להרשות לעצמך להפיק הישרדות ולעשות אותה נישתית לקהל מעריצים של הפורמט בלבד, אבל מפה ועד לרמה הנמוכה של המשתתפים לאורך העונות יש קפיצה גדולה.

לא מסכים איתך שהרמה של הקאסט נמוכה... חוץ מליטל שהיא באמת לא יציבה מבחינה רגשית שאר הקאסט נע בין בינוני לאחלה.
בוזגלו ספציפית הוא ליהוק מצוין לדעתי. בנאדם חכם וכריזמטי עם פיוז קצר בענייני אגו. אני חושב שאם הוא ינצח בסופה של העונה הוא יהיה מנצח ראוי בהחלט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 02, 2020 11:41 am 
מנהל פורום

RREEDDTT. כתב:

זכרתי משהו שיש למישהו ביטול-פיסלון זה נכון?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 02, 2020 11:43 am 
מנהל פורום

sheky כתב:
stavs כתב:
אין ספק ואני מודע לזה.

לא מסכים איתך שהרמה של הקאסט נמוכה... חוץ מליטל שהיא באמת לא יציבה מבחינה רגשית שאר הקאסט נע בין בינוני לאחלה.
בוזגלו ספציפית הוא ליהוק מצוין לדעתי. בנאדם חכם וכריזמטי עם פיוז קצר בענייני אגו. אני חושב שאם הוא ינצח בסופה של העונה הוא יהיה מנצח ראוי בהחלט.

הקאסט לכאורה טוב, אבל נוצרה בראשון בוזגלו דינמיקה אלימה ורעילה, של החרמות, העלבות בלתי פוסקות, קללות, הקטנה של האחרים.
בשלב הראשון בני ברוכים, אחרי זה החיצים הופנו לאלינה, ועכשיו נראה שהסוציומטרי פגע ישירות גם באלה (צדק פואטי).
ממש קשה לצפייה. מה בדיוק אמורים להבין בני נוער שצופים בדבר הזה ולא מסוגלים לעשות נכון את ההפרדה בין משחק למציאות? (נראה שגם חלק מהמשתתפים לא יכולים).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 02, 2020 11:52 am 
Hall of Famer

לא שאסי בוזגלו חף מאלימות מילולית, אבל אצלו היא קיימת במידה שעוד ניתן לעכל. האלים האמיתי זה ישראל.
אבל כאילו, באמת, אתה מצפה מתוכניות ריאליטי שיחשבו מה אמורים להבין בני נוער מהתכנים שהם מעבירים? כאילו אתה לא נמצא בעשור הנוכחי עם כל תוכניות הריאליטי?

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 02, 2020 11:55 am 
Junior

הילדים שלי עוד קטנים אבל אני מאוד מקווה שכשהם יגדלו הם לא יחשבו שתוכניות ריאליטי זו דוגמא לאיך צריך להתנהג.

ספציפית החיצים לאלינה זה דוחה אבל אני באמת מאמין שהרבה מהם זה בגלל הדרך הבאמת מוזרה שהיא עשתה את זה. היא הייתה מאוד קרובה אליהם ואפילו ראו את זה כשאסי הגן עליה בהדחה של קוז'יקרו ו"הקריב" את ליטל כדי להגן עליה. אני מאמין שהם באמת שאם היא הייתה אומרת "זה משחק, הרגשתי שיותר חכם לי להיות איתם" הם היו הרבה פחות דוחים.

אגב, אסי לדעתי הוא גם קאסט מוצלח והוא גם לא בנאדם רע... ישראל לעומת זאת הוא בנאדם אלים ברמות לטעמי והוא הדמות העיקרית שגורמת לי לאי נוחות שם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 02, 2020 12:07 pm 
מנהל פורום

sheky כתב:
stavs כתב:
אין ספק ואני מודע לזה.

אני מסכים. לא היה פה משהו חריג במיוחד... חוץ מכאמור ליטל. אל תשכחו את סמיון שאומנם יצא טמבל והראה שהוא לא כזה גאון הישרדות כמו שניתן היה לחשוב תחילה, אבל הוא כן היה אסטרטג ובמקביל "דמות" שמביאה גם רייטינג. תמיד היו משתתפים מיותרים כמו אלה, אין מה לעשות.
הבעיה הייתה האווירה שההפקה החליטה לקדם - הדירוג החברתי זה כבר משהו שמאוד השפיע כל פעם, גם הקטעים עם השבטים והמעברים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 02, 2020 12:26 pm 
Hall of Famer

Shiver כתב:
RREEDDTT. כתב:

ביטול חסינות אישית ולא ביטול פיסלון .אלה מחזיקה בזכות הזו אבל כאמור זה לא ביטול פיסלון וכנראה יהיה מועצת שבט דרמטית במיוחד הערב.לדעתי עידן יעביר את הפיסלון לירדן ובני יחזור להיות בן ברית שלהם ואז הכל פתוח....

נערך לאחרונה על ידי RREEDDTT. בתאריך א' אוגוסט 02, 2020 12:29 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 02, 2020 12:27 pm 
Hall of Famer

מסכים עם כולם לגבי ישראל, אדם אלים ודוחה, מה שאפשר לזקוף לזכותו זה שהוא חכם והוא קולט סיטואציות מהר מאוד (קלט את הפוטנציאל הנפיץ בין בני לבין אסי בשניה). אסי דמות ריאליטי בהחלט מוצלחת, אבל נראה שהאגו שלו בהחלט הולך להוות בעיה רצינית מבחינתו. דבר אחד שלא הבנתי זה למה הברית של עידן הולכת דווקא על רגב הלמל"מ שלא מאיים על אף אחד במקום ללכת ישר על אחד הראשים-אסי או ישראל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 02, 2020 12:34 pm 
Senior

אתמול ראיתי את הפרק של הישרדות אחרי די הרבה זמן שהתנתקתי מחמת המיאוס.
אני חייב להבין שאני לא מבין את הכתרים שתולים באסי אבוטבול כשחקן מוצלח. הוא חזק וכריזמטי אבל מנוהל על ידי הרגש מהתחלה ועד הסוף. הבנתי שהיה קטע מוצלח עם "המרה" של בני אבל חוץ מזה, לא ראיתי אצלו יותר מדי תכנוןמורכב או סתם מורכבות. ההצלחה שלו היא במידה רבה "ברוט פורס"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 02, 2020 12:43 pm 
מנהל פורום

rony כתב:
מסכים עם כולם לגבי ישראל, אדם אלים ודוחה, מה שאפשר לזקוף לזכותו זה שהוא חכם והוא קולט סיטואציות מהר מאוד (קלט את הפוטנציאל הנפיץ בין בני לבין אסי בשניה). אסי דמות ריאליטי בהחלט מוצלחת, אבל נראה שהאגו שלו בהחלט הולך להוות בעיה רצינית מבחינתו. דבר אחד שלא הבנתי זה למה הברית של עידן הולכת דווקא על רגב הלמל"מ שלא מאיים על אף אחד במקום ללכת ישר על אחד הראשים-אסי או ישראל.

ההיגיון שלי: אם הפסלון מוענק לירדן ובני עורק, אז ההצבעות יהיו 4-4.
ואז נשאר לחשוב מי כדאי שיגיע למבחן האש.
אסי וישראל חזקים פיזית ועלולים לנצח.
אלה היא לכאורה האחרונה בהיררכיה והזדמנות עתידית למהלכים אז חבל להדיח אותה.
מי נשאר? רגב...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 02, 2020 12:44 pm 
מנהל פורום

RREEDDTT. כתב:
Shiver כתב:
RREEDDTT. כתב:

ביטול חסינות אישית ולא ביטול פיסלון .אלה מחזיקה בזכות הזו אבל כאמור זה לא ביטול פיסלון וכנראה יהיה מועצת שבט דרמטית במיוחד הערב.לדעתי עידן יעביר את הפיסלון לירדן ובני יחזור להיות בן ברית שלהם ואז הכל פתוח....

והיא יכולה לפני כל מועצת שבט להחליט לבטל את החסינות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 02, 2020 12:51 pm 
Hall of Famer

Shiver כתב:
rony כתב:

ההיגיון שלי: אם הפסלון מוענק לירדן ובני עורק, אז ההצבעות יהיו 4-4.
ואז נשאר לחשוב מי כדאי שיגיע למבחן האש.
אסי וישראל חזקים פיזית ועלולים לנצח.
אלה היא לכאורה האחרונה בהיררכיה והזדמנות עתידית למהלכים אז חבל להדיח אותה.
מי נשאר? רגב...

לא ראיתי עדיין את הפרק של אתמול. הברית של עידן יוצאים מתוך נק' הנחה שהברית השניה מודעים לפסלון חסינות והולכים להעביר את הקולות מירדן למישהו אחר? כי אם לא, אז כל הקולות מול ירדן מבוטלים והם לא צריכים בכלל את בני. הם מחליטים מי להעיף. כלומר צריך לגייס את בני, אבל להגיד לו להצביע עם אסי, כדי שניתן יהיה להשתמש בקול של בני לבליינד סייד להדחה הבאה ולא לבזבז אותו עכשיו.

בגלל הסיפור של שומר הבקתה, לא כדאי בשלב הזה להפיל מישהו מהחזקים, כי אז הסיכוי שהוא ייקח לך כל במועצת השבט הוא גדול. לא כל פעם קורה נס שהמשימה באורך פלאי מתאימה למתמודד ספציפי ולא מתאימה למתמודד חזק יותר, בלי קשר כמובן להפקה. הייתי הולך על אלה, אבל יכול להיות פה גם שיקול אסטרטגי. אני לא רואה את רגב עורק. את אלה, אם המספרים לא יפלו לטובתה אני כן רואה עורקת בשניה.

דרך אגב, לאן התאדה צמיד הווטו?

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 02, 2020 12:56 pm 
Hall of Famer

תומר כתב:
אתמול ראיתי את הפרק של הישרדות אחרי די הרבה זמן שהתנתקתי מחמת המיאוס.
אני חייב להבין שאני לא מבין את הכתרים שתולים באסי אבוטבול כשחקן מוצלח. הוא חזק וכריזמטי אבל מנוהל על ידי הרגש מהתחלה ועד הסוף. הבנתי שהיה קטע מוצלח עם "המרה" של בני אבל חוץ מזה, לא ראיתי אצלו יותר מדי תכנוןמורכב או סתם מורכבות. ההצלחה שלו היא במידה רבה "ברוט פורס"

הפרק האחרון לא היה מייצג, עד כמה שאני ראיתי, עד עכשיו הוא היה חזק מאוד, גם במשימות וגם בתמרון אנשים שסביבו שישארו נאמנים לו, הברית שלו היא ברזל, הרבה יותר חזקה מכל ברית אחרת. הוא כן נפל מול בני למלכודת האגו, במקום לתת לבני לנצח מתוך הבנה שבשלב זה, זה לא באמת משנה, לנפח אותו שירגיש טוב ויצביע איתם נגד ירדן, ולפוצץ את הבלון שלא יצטרכו אותו, הוא הלך וניסה לפוצץ אותו עכשיו, ובהחלט אפשרי שזה יתפוצץ לו בפרצוף. מה שכן, בני מרגיש לי קצת כמו שתול של ההפקה, לכאורה מתמודד חלש שהיה אמור להיות מודח כבר בפרקים הראשונים, בפועל, הוא כל פעם משמש כלי כדי לשמור את המשחק מעניין ושאף ברית לא תתחזק יותר מדי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 02, 2020 1:25 pm 
Hall of Famer

לא אחת במשימת הסוציומטרי אנשים נופלים בפח שאליו חותרת המשימה - ומרעים את מצבם הרבה יותר מאי השגת שרשרת חסינות כזו אחרת.
הרי במצב הנתון רק שרשרת לירדן/עידן הייתה משנה באמת משהו (כי אז לכאורה הם יכולים לבטח את עצמם עם השרשרת והפסלון), ואותם הרי מעיפים כבר על התחלת המשימה ובקלות - ממש על פי הגדרה מתמטית של רוב.
לכן מה שהייתי מצפה מאיזה "שחקן מתוחכם" זה לא ליפול לפח הזה - וכל פעם ששואלים שאלה על משהו ממש שלילי פשוט בלקוניות לרשום את עצמו כתשובה - ככה אתה לא סתם מסתכסך עם מתחרים אחרים.
הרי מה יצא בשורה התחתונה אתמול? גם שרשרת החסינות היא אצל בני (ולא מישהו מ"ליבת ברית בוזגלו"), גם הסתכסכו איתו, וגם אולי נוצר מבוא לקרע עם אלה - כי כנראה שחלק מחבריה רשמו עליה דברים לא טובים פה ושם - וזה לא נעם לה.

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 212 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 30 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: