סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' נובמבר 23, 2024 12:17 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 180 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 4, 5, 6, 7, 8  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ב' מרץ 01, 2021 5:22 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
שום הכלה.
בכל סיפור היו כאלו שאמרו לא היה לא נברא. כאלו שהתנגדו. כשהאמת יצאה לאור, אף אחד לא הכיל ולא תמך.

בחילוני לעומת זאת פי 2 הטרדות לפי המחקר שהבאתי. מעניין למה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 01, 2021 5:41 pm 
Hall of Famer

FLASH כתב:
שום הכלה.
בכל סיפור היו כאלו שאמרו לא היה לא נברא. כאלו שהתנגדו. כשהאמת יצאה לאור, אף אחד לא הכיל ולא תמך.

בחילוני לעומת זאת פי 2 הטרדות לפי המחקר שהבאתי. מעניין למה

בנט וסמוטריץ' לא הכילו את סלומיאנסקי במשך שנים במפלגה שלהם *אחרי* שהסיפור יצא? גרשון הכהן לא השווה את בוכריס לפאקינג דוד המלך *אחרי* פרשת ההטרדות? ריקלין הפסיק להגיש תכניות עם ינון מגל?

ואתה ממשיך לתקוף אנשי קש, אף אחד לא אמר שבמגזר החילוני אין הכלה מיותרת לעבירות מין, הטענה *שלך* הייתה שהמגזר הד"ל לא מכיל ולא תומך במטרידים ותוקפנים מיניים, והטענה שלך הוכחה כבולשיט מוחלט בעוד ועוד מקרים. הרבנים שיצאו נגד קצב באו *בתגובה* להמוני רבנים שתמכו בקצב, הכילו וקיבלו אותו, אתה לא יכול לטעון שאין הכלה וקבלה, המקסימום שאתה יכול לטעון במקרה הזה זה שלא כולם מכילים ומקבלים.

ולגבי הרבנים שמזהירים שלא להתקרב למוטי אלון? זה מ-2018, הטענות נגדו הובאו לפורום תקנה ב-2005, הפירסום היה ב-2010, ההרשעה ב-2013, איפה הרבנים האלו היו כל השנים האלו? אפילו הרב יעקב אריאל מפורום תקנה כתב ש-"המקרים שהובאו במשפט הם "דגי רקק" לעומת ה"לוויתנים" שהובאו לפני הפורום". אגב, אפילו את תואר הרבנות הסכימו שלא לשלול ממנו אחרי שהסכים, ברוב טובו, שלא לכהן כרב בפועל.

נערך לאחרונה על ידי rony בתאריך ב' מרץ 01, 2021 5:41 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 01, 2021 5:41 pm 
Sophomore

ואולי במגזר החילוני מתלוננים פי 2?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 01, 2021 5:43 pm 
Sophomore

לא לכהן רב בפועל עד 2023*, וזה הגיע למצב הזה אחרי ששוב התלוננו נגדו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 01, 2021 6:00 pm 
Hall of Famer

איך אפשר להתייחס לפרשת מוטי אלון כמשהו אחר מאשר פארסה מבזה שאפשרה לו להמשיך לפגוע מינית?

אבל טוב לראות שפלאש שומר על עקביות בסגנון הויכוח, מקובי ועד פגיעות מיניות בחברה הדתית.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 01, 2021 6:11 pm 
Hall of Famer

FLASH כתב:
שום הכלה.

בואו ננסה לראות אם הבוט יתכנת את עצמו מחדש:

1) *אחרי* שמשה קצב הורשע באונס, הוא זכה למכתב תמיכה מעשרות רבנים, ביניהם כאלה שמקובלים כגדולי רבני החרד"לים כמו צבי טאו שלמה אבינר.

2) *אחרי* שמעשיו *הממושכים, ולאחר הפרות רבות של סיכומים בחתימתו והתראות שקיבל* של מוטי אלון נחשפו לציבור, *ואחרי שהוגש נגד אלון כתב אישום*,חיים דרוקמן צידד בו וזימן אותו להעביר שיעורים אצלו במוסד חינוכי שנחשב לחוד חנית במגזר. לאחר שאלון הורשע בפגיעות מיניות וכשיש נגדו עדויות רבות למעשיו, ולמרות שקריו והפרות חוזרות ונשנות של התחייבויותיו, *לא נשללה ממנו תעודת הרבנות, והוא יוכל לחזור לשמש כרב בעוד כשנתיים וחצי*

איך זה מסתדר עם "אף אחד לא הכיל ולא תמך"?

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 01, 2021 6:31 pm 
Junior

אותי יותר מרשימה אגב הקפיצה הלוגית בין "הציונות הדתית זהו ציבור מגוון, לא מאורגן ולא שבטי ולכן אין לו יכולת להוקיע כציבור אנשים ספציפיים", לבין "הדתיים בכללותם מוקיעים אנשים כאלה".
כלומר, זה ציבור סופר מגוון עם מיליון רבדים שלא יכול להתאחד לשום מטרה (גם כשזו נעלה כמו נידוי מטרידים מינית מהקהילה), אבל איכשהו לכל הדתיים (אינדיבידואלית, הרי לא מדובר בציבור שבטי) יש אפס סובלנות לכאלה שביצעו עבירות מין ויש אפס טיוחים בקהילות הדתיות. ממש נס גלוי.
כמובן שזה תמיד מלווה ב"אני אומר מידיעה" ו"בוודאות", כאילו עבודת התזה של הדובר עסקה בנושא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 01, 2021 7:16 pm 
Hall of Famer

וזה למרות שכמו שציינתי, ישנם כמה מכנים משותפים אידאולוגיים לכלל הסרוגים (או לרוב מוחלט שלהם) וכמובן בראשם קדושת הנדל"ן שמאחרי הקו הירוק. בואו נעשה סקר בציבור הסרוג כמה תומכים בנסיגה מהשטחים ונראה כמה הציבור מגוון רעיונית ובלתי ניתן לשום הכללה בכלל.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 01, 2021 7:40 pm 
Hall of Famer

שזה אגב בערך אותו דבר כמו ״בואו נעשה סקר בקרב הציבור החילוני לראות כמה מהם תומכים בחופש לנסוע בשבת״ ונראה כמה הציבור שם מגוון רעיונית.
בחיי, יש עוד דברים חוץ מאשר שטחים בעולם, וכן יש הבדלים די מובהקים בין הציבור החרדל״י לציבור ממנו אתה באת, למשל, נדב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 01, 2021 7:55 pm 
Hall of Famer

נורטון כתב:
שזה אגב בערך אותו דבר כמו ״בואו נעשה סקר בקרב הציבור החילוני לראות כמה מהם תומכים בחופש לנסוע בשבת״ ונראה כמה הציבור שם מגוון רעיונית.
בחיי, יש עוד דברים חוץ מאשר שטחים בעולם, וכן יש הבדלים די מובהקים בין הציבור החרדל״י לציבור ממנו אתה באת, למשל, נדב.

סבבה, אז אתה מסכים שערך העל שמאחד את כל הציבור הסרוג זה אמונה בקדושת הנדל"ן מעבר לקו הירוק. כמו שטענתי בהתחלה. ואני מוסיף ואומר שהוא חשוב מכל ערך אחר.

וברור לי שהחבר'ה שלמדו איתי בישיבה התיכונית מתעניינים בספורט, בקריירה שלהם ובהשקעות יותר מאשר בהקמת הסנהדרין. ועדיין העקרונות האידאולוגיים של: (הכנס כאן שם של אליל שאסור לכתוב בסלניוז) בחר בנו, אנחנו נעלים באיזשהו אופן על כל שאר האנושות, המדינה מחויבת ב"צביון יהודי" (כלומר אורתודוקסי), הלא-יהודים במדינת ישראל לא יכולים להיות לגמרי שווי זכויות כאן וכמובן עקרון העל שהוזכר על קדושת הנדל"ן פחות או יותר מקובלים על כמעט כל הריינג' שבין רווקים נצחיים מגב"ש עם כיפת גרוש לבין אהוד, פלאש וסמוטריץ'.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 01, 2021 8:23 pm 
Sophomore

Hacohen כתב:
נורטון כתב:
ועדיין העקרונות האידאולוגיים של: (הכנס כאן שם של אליל שאסור לכתוב בסלניוז) בחר בנו, אנחנו נעלים באיזשהו אופן על כל שאר האנושות, המדינה מחויבת ב"צביון יהודי" (כלומר אורתודוקסי), הלא-יהודים במדינת ישראל לא יכולים להיות לגמרי שווי זכויות כאן וכמובן עקרון העל שהוזכר על קדושת הנדל"ן פחות או יותר מקובלים על כמעט כל הריינג' שבין רווקים נצחיים מגב"ש עם כיפת גרוש לבין אהוד, פלאש וסמוטריץ'.

שילוב של חצאי אמיתויות ודברים נכונים שלא ברור לי מה הבעיה בהם.

"ה' בחר בנו" - בחר בנו להוביל את כולם לדבקות בו. לא להשתין מכולם מהמקפצה כמו שאתה מנסה לצייר.

"אנחנו נעלים . . ." - בתור מי שאמור להוביל את כולם, יש לנו צלם אלוקים דומיננטי/בולט יותר. בדיוק כמו ששחקני NBA הם חזקים יותר. פרופסורים באוניברסיטה הם חכמים יותר. ומנהלים בכירים הם בעלי יכולת ניהול גבוהה יותר.

"המדינה מחוייבת בצביון יהודי" - ב"ה רוב העם רוצה את זה. גם מסורתיים, ואפילו חילוניים ממוצעים צרכים שרותי דת ואמונה, אוהבים ורוצים צביון יהודי.

"הלא יהודים לא יכולים להיות שווי זכויות לגמרי" - אני אענה בשאלה, אשמח אם תוכל להשיב.
אתה היית מאפשר רמטכ"ל ערבי?
אתה היית מאפשר "חוק שבות" הגון יותר, למשל למי שיוכיח שאבותיו גרו פה בעבר ?
במידה והתשובה לשתי השאלות האלו אינה 100%, סימן שאתה מסכים איתי.
במידה והתשובה לשתי השאלות אלו היא 100% כן, האם אתה מבין את ההשלכות של זה?
אתה באמת תהיה מוכן לגור במדינה שרובה תהיה מבוססת על חוק שבות כזה?

"קדושת הנדל"ן . . ." - כולנו יונקים מהתורה, וזה ההכוונה שמשתקפת ממנה (אתה מוזמן גם להסביר לשאר תומכי ליבוביץ' שיקראו בתורה).
חוץ מזה, אתה מתאר את זה כאילו "קדושת הנדלן" זה משהו זר לאנושות . . .
עניין של טריטוריה הוא דבר שמאז ומעולם היה חיוני עבור כלל האנושות, ולא צריך להסביר מדוע.
שוב, קל וחומר שליהודים זה גם יותר קל כי זה חתום באישור של בורא העולם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 01, 2021 8:26 pm 
Hall of Famer

Hacohen כתב:
נורטון כתב:

סבבה, אז אתה מסכים שערך העל שמאחד את כל הציבור הסרוג זה אמונה בקדושת הנדל"ן מעבר לקו הירוק. כמו שטענתי בהתחלה. ואני מוסיף ואומר שהוא חשוב מכל ערך אחר.

וברור לי שהחבר'ה שלמדו איתי בישיבה התיכונית מתעניינים בספורט, בקריירה שלהם ובהשקעות יותר מאשר בהקמת הסנהדרין. ועדיין העקרונות האידאולוגיים של: (הכנס כאן שם של אליל שאסור לכתוב בסלניוז) בחר בנו, אנחנו נעלים באיזשהו אופן על כל שאר האנושות, המדינה מחויבת ב"צביון יהודי" (כלומר אורתודוקסי), הלא-יהודים במדינת ישראל לא יכולים להיות לגמרי שווי זכויות כאן וכמובן עקרון העל שהוזכר על קדושת הנדל"ן פחות או יותר מקובלים על כמעט כל הריינג' שבין רווקים נצחיים מגב"ש עם כיפת גרוש לבין אהוד, פלאש וסמוטריץ'.

בגדול, כן. בקטן - לדעתי יש אחוז לא מבוטל של דתיים לייט שמאלנים ונדמה לי שכל מי שיש לו חברים דתיים (לייט) רבים מכיר לא מעט כאלה. (אחוז לא מבוטל... נניח 10-20 אחוז)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 01, 2021 8:43 pm 
Sophomore

הוקיץ' כתב:
אני רק אגיד שאני מכיר לא מעט דתיים מהזרם המאוד כללי שנקרא "הציונות הדתית" (כולל חברים מאוד טובים שלי) ואני אספר שמהמדגם האולי כן ואולי לא מייצג שלי, רובם האמינו בעליונות היהודים על שאר העמים ועליונות ערכית של דתיים על פני לא דתיים. כמה מהם האמינו בסתר ליבם בתורת הגזע ועקרונות מרחב המחייה של אהוד אני מן הסתם לא יודע וגם לא אנסה להעריך.
האמת שמה שאותי הכי הדהים זה שרבים מהם חשבו שחלק מהדברים האלה (ובכלל חלק לא קטן מהתפיסות הדתיות, כולל לגבי מאורעות היסטוריים) מוכחים על ידי המדע.

"ועליונות ערכית של דתיים על פני לא דתיים"

קצת מצחיק לקרוא את זה אחרי שקוראים את חברי הפורום מנסים להראות עליונות ערכית חילונית על פני דתיים. :)

"רובם האמינו בעליונות היהודים על שאר העמים" -
כמו שברמת הפרט יש אנשים גבוהים יותר, ערכיים יותר, חכמים יותר או עשירים יותר (אני מניח שלזה אתה לא מתכחש),
כך ברמת הלאום (שמורכב מהרבה פרטים) יש עמים ערכיים יותר, כנים יותר, (וגם עשירים יותר או גבוהים יותר).
כאשר מאמינים שהקב"ה בחר בנו כדי להוביל את כולם לאמת, אז אנחנו צריכים להיות קצת יותר מהשאר.
בדיוק כמו שקצין בצבא הוא מבחינות מסוימות יותר משאר חייליו (אני מקווה שאתה לא מתכחש לזה).

"בתורת הגזע ועקרונות מרחב המחייה של אהוד"

אין שום "תורת גזע" של אהוד.
למשל, כתבתי לך בעבר שאני בעד לבצע סגר בכל מקום שבו יש הרבה רוצחים פוטנציאלים, ולא רק איפה שיש ערבים.
כתבת פעם שאתה "איש מדע", אתה באמת מחויב לאמת?
אתה יודע להסתכל בכנות על סטטיסטיקות (למשל אם נשווה בין יהודים לערבים, לענייננו) ולומר באיזה ציבור יש יותר רציחות?
אתה מסוגל להיות כנה או שתמשיך להיות משועבד לפרעה הזה שנקרא "דת הפוליטיקלי קורקט" ?

חוץ מזה, כמו שכבר הסברתי (ואני אשתדל להמשיך לעשות את זה בכל מקום בו תפזר שקרים) -
היהדות היא דת שבטית. כל אחד שרוצה מוזמן להצטרף. אין פה שום "תורת גזע" כמו שאתה משקר במצח נחושה.
למשל, אתה מוזמן לחפש סיפור על לוחם חיזבאללה שהתגייר, והיום הוא חי כמו כל יהודי שומר תורה ומצוות.
וכן לא חסרים סיפורים אחרים על התגיירות.

אני מקווה שתהיה מסוגל להתגבר על נטיית השקר שקיימת בך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 01, 2021 8:49 pm 
Sophomore

מרגש לראות שגם אהוד שמח מקביעת בג"צ שכל אחד שרוצה מוזמן להצטרף!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 01, 2021 8:57 pm 
Hall of Famer

ehud כתב:
הוקיץ' כתב:
כמו שברמת הפרט יש אנשים גבוהים יותר, ערכיים יותר, חכמים יותר או עשירים יותר (אני מניח שלזה אתה לא מתכחש),
כך ברמת הלאום (שמורכב מהרבה פרטים) יש עמים ערכיים יותר, כנים יותר, (וגם עשירים יותר או גבוהים יותר).
כאשר מאמינים שהקב"ה בחר בנו כדי להוביל את כולם לאמת, אז אנחנו צריכים להיות קצת יותר מהשאר.
בדיוק כמו שקצין בצבא הוא מבחינות מסוימות יותר משאר חייליו (אני מקווה שאתה לא מתכחש לזה).

חוסר מודעות עצמית קיצונית - קווים לדמותה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 01, 2021 9:29 pm 
Hall of Famer

נורטון כתב:
Hacohen כתב:
נורטון כתב:

בגדול, כן. בקטן - לדעתי יש אחוז לא מבוטל של דתיים לייט שמאלנים ונדמה לי שכל מי שיש לו חברים דתיים (לייט) רבים מכיר לא מעט כאלה. (אחוז לא מבוטל... נניח 10-20 אחוז)

20% דתיים שמאלנים סרוגים זה לדעתי הגזמה פרועה. אולי יש 5% עם עמדות מדיניות שמאלה מכחול לבן.

אגב, אני לא מגיב לאהוד כי באמת חבל על אנרגיה טובה שתיזרק על הזיה, אבל אני שמח שהוא ממשיך להפיץ בדבקות את האור החרד"לי ולהצית בלבבות את האחווה בין כל חלקי העם הנבחר ונתיניו.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 01, 2021 9:31 pm 
Sophomore

נורטון כתב:
ehud כתב:
הוקיץ' כתב:

חוסר מודעות עצמית קיצונית - קווים לדמותה.

אני לא רואה בזה גזענות. בטח ובטח לא במובן הקלאסי של "תורת גזע" כמו שרומזים פה.
אתה יודע במה יהודים הם יותר מהשאר?
יהודים הם יותר מהשאר ב"נשמה" - משהו שאני לא באמת יכול להגדיר.
אני כן יכול לומר שזה משהו שמאפשר להם לדבוק יותר בקב"ה, וכתוצאה מכך, מין הסתם, להיות ערכיים יותר.
כי אם אתה באמת מאמין שיש טוב אינסופי, אז ככל שתדבוק בו יותר, תהיה גם אתה יותר טוב ואינסופי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 01, 2021 9:36 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
כמו שאמר פעם אוהד בית"ר אלמוני - "זה לא גזענות, זה אמת!"
נורטון, רצית משמרת ערב? קיבלת.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 01, 2021 9:40 pm 
Sophomore

מסכים עם אהוד שיש משהו אלוהי באינסוף, לראייה -
1 + 1/4 + 1/9 + 1/16 + . . . . . . = (Pi^2)/6

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 01, 2021 9:53 pm 
Junior

אהוד, אתה רושם כל כך הרבה שטויות, כל כך הרבה הזיות וכל כך הרבה זבל שזה מהמם בעיני. בחיים לא נתקלתי בבנאדם אמיתי שחושב דברים נוראיים כל כך.

אם אתה טוען שיהדות זה "נשמה" ולא תורת גזע, אנא ענה לי על שאלון קצר
1) האם אני יהודי? אם כן מדוע.
2) האם סת' רוגן יהודי? אם כן מדוע.
3) האם חבר שלי שולמן שיש לו אבא יהודי ואמא לא יהודיה יהודי? אם כן מדוע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 01, 2021 9:53 pm 
Junior

אהוד, אתה רושם כל כך הרבה שטויות, כל כך הרבה הזיות וכל כך הרבה זבל שזה מהמם בעיני. בחיים לא נתקלתי בבנאדם אמיתי שחושב דברים נוראיים כל כך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 01, 2021 10:08 pm 
Hall of Famer

sheky כתב:
בחיים לא נתקלתי בבנאדם אמיתי שחושב דברים נוראיים כל כך.

אם היית גדל במכוני האינדוקטרינציה של ה"ציונות הדתית", היית פוגש לא מעט כאלה בשלב מאד מוקדם בחייך.

אני חושב שסביר לומר שרוב משמעותי של חניכי המכונים ותנועות הנוער הנספחות, כשהם בגילאים צעירים נניח מחטיבה עד צבא כולל, די מחזיקים בדעות כאלה: מאמינים בודאות מוחלטת שהם הנבחרים, שהם נעלים, שהערבים הם אסופת רוצחים שאנחנו עושים להם טובה וכל מיני וריאציות על אהוד.

זה שילוב של אינפנטיליות טבעית לגילאים הצעירים וכמובן אינדוקטרינציה חזקה של כל מיני קוקניקים שצוד מעריץ.

אחר כך הם מגלים את החיים, מגלים איך החיים מתנגשים עם כל מיני עקרונות דתיים, נוטשים חלק מהם, מבינים שהם לא באמת כאלה נעלים ונבחרים ובאופן כללי מתבגרים ונשארים עם נספחים כמו שתיארתי.

אלה שלא מתבגרים, הופכים לסמוטריץ', פלאש ואהוד.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 01, 2021 10:16 pm 
Sophomore

sheky כתב:

נפתח את ההגדרה של גזענות בויקי :
גִּזְעָנוּת היא עמדה שלפיה בקרב בני אדם מתקיים קשר הכרחי בין מוצאם לבין תכונות אופי מסוימות

עכשיו, האם תסכים איתי שאם כל גוי יכול להיות יהודי, אז לא קיים "קשר הכרחי" בין "תכונות אופי" מסוימות (במקרה שלנו - "נשמה") לבין המוצא?
האם אתה מסכים עם ההגדרה הזו של ויקי?
יש לך הגדרה אחרת לגזענות? הגדרה נוקשה יותר שאני לא מכיר?

אני מאמין שהרב מסביר יותר טוב ממני.

https://www.ynet.co.il/articles/0,7340, ... 15,00.html

נערך לאחרונה על ידי ehud בתאריך ב' מרץ 01, 2021 10:31 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 01, 2021 10:23 pm 
Hall of Famer

כן, הרב גם נתן נימוקים מטומטמים מקוריים לטיעוניו המטומטמים, בעוד טיעונך המטומטם נשען על ויקיפדיה בלבד.

בהחלט טוב יותר.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 01, 2021 10:28 pm 
Sophomore

Hacohen כתב:
אני חושב שסביר לומר שרוב משמעותי של חניכי המכונים ותנועות הנוער הנספחות, כשהם בגילאים צעירים נניח מחטיבה עד צבא כולל, די מחזיקים בדעות כאלה: מאמינים בודאות מוחלטת שהם הנבחרים, שהם נעלים, שהערבים הם אסופת רוצחים שאנחנו עושים להם טובה וכל מיני וריאציות על אהוד.
.

אם תמשיך לשקר, זה לא יעזור לך להתגבר על טמטום הלב שלך.

לא אמרתי שהערבים הם "אסופת רוצחים".
כתבתי שפוטנציאל הרצח שם הוא גבוה יותר. אלו הנתונים.
בדיוק כמו שבשעות ה 90 פוטנציאל הרצח בשכונות היהודיות פרדס כץ ורמת עמידר היה גבוה יותר (בקרב יהודים כמובן)
אתה מתכחש לזה?
האם שוב תמשיך להתחמק משאלה זו?

לגבי זה שאנחנו "נבחרים".
אני מבקש בשיחות איתי תפסיק להשתמש במושג החלקי הזה.
המושג המלא הוא "נבחרים כדי להוביל את העולם".
בדיוק כמו שקצין נבחר. לא כי הוא "נבחר", אלא כי הוא נועד להוביל את הפלוגה/מחלקה/גדוד למקום גבוה יותר.

לגבי זה שאנו "נעלים", אין לי מושג למה אתה מתכוון.
יש לנו פוטנציאל נשמתי (דבקות באלוקים) גבוה יותר.

יש קושיות טובות על האמונה והדת, ויש שאלות שצריכות מענה, אבל אתה פשוט עושה פה דברים מכוערים, שקרים מגעילים באופן יום יומי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 180 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 4, 5, 6, 7, 8  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 70 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: