סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ד' נובמבר 13, 2024 9:30 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1752 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 71  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: כדורגל ישראלי 21/22
הודעהפורסם: ב' ספטמבר 20, 2021 4:38 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
גם העניין של זריקת חפצים ייפתר רק בתביעות אזרחיות.
היום יש מצלמות באצטדיונים, אפשר לזהות בן אדם בודד שזורק חפצים וכבר היו מקרים מעולם.
אבל הקבוצות לא רוצות את זה, כי יותר משהן מפחדות מהיריבות או מהקהל של היריבות - הן מפחדות מהקהל שלהן-עצמן.
אז שישלמו הקבוצות. שישלמו דרך האף מצידי. שלא יהיה להן כסף לשחקנים. אין לי שום אמפתיה כלפיהן.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 23, 2021 11:09 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
דור מיכה מתכוון לתבוע כ -2 מיליון ש"ח ממכבי ת"א.
"לאחר התלבטות ארוכה שנבעה בעיקר מתקוותו לחזור, קשר הפועל באר שבע צפוי לתבוע את מועדון נעוריו בעקבות שחרורו בקיץ שעבר בגין פרשת הקטינות, שגרם לפגיעה כלכלית של מאות אלפי יורו".
https://sports.walla.co.il/item/3461354

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 24, 2021 12:04 am 
Sophomore

איזה אפס, גם שם את ה"התנצלות" שלו בקונטקסט

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 24, 2021 2:48 pm 
Hall of Famer

מעניין אם יש למכבי עילה לתביעה נגדית בסכומים דומים על הנזקים התדמיתיים שנגרמו לה מהפרשה.
בלי להיות משפטן התחושה שלי היא שלא (קשה לכמת את הנזק כספית, והוא יצא נקי פלילית) ואם זה כך אז חבל. הייתי מת לראות את מכבי מנקנקת אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 24, 2021 3:06 pm 
Junior

לא הצלחתי להבין על מה התביעה שלו ואיך היא הגיעה לסכום הזה.
כשרק התחילה הפרשה, מכבי השעתה אותו ואת אצילי מה שהגיוני לגמרי במקרה של עבירה כזו שיכולה להוביל, במקרים מסוימים, לכלא. בתקופה הזו שילמה את כל שכרו. בהמשך, עוד טרם הכל התבהר, הקבוצה העבירה אותו לקבוצת צמרת בקפריסין כאשר אני מניח שגם פה, השלימה את שכרו ואנחנו כבר כמעט חצי שנה בתוך האירוע והוא לא קופח בשקל. אולי התביעה שלו מתבבסת על זה שלאחר שהתיק נסגר מחוסר אשמה, הוא רצה לחזור למכבי ת"א ולקיים את החוזה שלו בעוד מכבי לא רצתה ועכשיו הוא עבר לבאר שבע. אם כן, יותר הגיוני היה לבקש את הפער בין המשכורות שאם אני זוכר נכון, נותרו לו שנתיים בחוזה ואני מניח שבגג, מדובר בפער של כ -200 אלף דולר לכל התקופה. לא כל-כך 2 מיליון ש"ח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 24, 2021 3:42 pm 
Hall of Famer

נראה לי שעורכי דין מסביב ממש חיממו אותו שיש לו פה קייס (מן הסתם התועלת העיקרית תהיה להם עצמם...).
אין לי שום ספק שזו תביעה "לא חכמה" מצידו, אפילו אם יגרד מהם כמה מאות אלפי שקלים. הוא ישרוף את עצמו עוד יותר ברמה הציבורית, אולי יהיו אפילו מחאות/הפגנות שוב כנגדו - בשביל מה הוא תכלס צריך את זה.

יואב, הבנתי שחלק מהטיעון הוא שלא השלימו את שכרו כפי שהיו אמורים.

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 24, 2021 5:42 pm 
Junior

shmueliki כתב:
נראה לי שעורכי דין מסביב ממש חיממו אותו שיש לו פה קייס (מן הסתם התועלת העיקרית תהיה להם עצמם...).
אין לי שום ספק שזו תביעה "לא חכמה" מצידו, אפילו אם יגרד מהם כמה מאות אלפי שקלים. הוא ישרוף את עצמו עוד יותר ברמה הציבורית, אולי יהיו אפילו מחאות/הפגנות שוב כנגדו - בשביל מה הוא תכלס צריך את זה.

יואב, הבנתי שחלק מהטיעון הוא שלא השלימו את שכרו כפי שהיו אמורים.

אם כך, אז זה משהו אחר.
אני מניח שאצילי, מעבר לכך שהוא נשוי וזה עוד סיבה רק לנסות ולהוריד את הלהבות מצידו, חוזה בדיוק את מה שאתה אומר וכרגע בגזרתו שקט.

גם איך הוא יתמודד עם זה שיציגו לו בבית משפט את עצמו אומר שהוא "טעיתי, מבקש סליחה ומקבל על עצמי את כל האחריות" ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 24, 2021 7:19 pm 
Freshman

ממש לא חכם מצידו. הוא פותח את עצמו לחקירה בבית משפט פתוח על המעשים שהביאו להשעייתו.
ניחוש שלי, מכבי תשלים לו חלק מהשכר והוא יירד מהעץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 25, 2021 10:57 pm 
Sophomore

אני באופן לא ברור מחבב את זהבי אבל נחמד להיזכר מידי פעם שמדובר בדוש רציני

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 04, 2021 1:39 am 
Hall of Famer

אני חייב שמישהו יסביר לי את האדום שבאר שבע קיבלה
שחקן הגיע ראשון לכדור, ולאחר מכן פגע (אמנם בזווית שנראית ממש לא טוב) ביריב שהפתיע אותו מהצד
אבל זה לא היה איזה גליץ' פרוע מסוכן קדימה, אלא תנועה סבירה למדי שעושים עשרות פעמים במשחק ובמקרה הסתיימה לא טוב
פאול אני מבין, צהוב אולי
אדום?!

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 04, 2021 8:29 am 
Junior

צוות שיפוט גרוע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 04, 2021 11:59 am 
Sophomore

זה והפנדל בתוספת הזמן היו החלטות השיפוט הסבירות היחידות ב"משחק" הזה, שלדעתי היה אחד מהבזיונות השיפוטיים הגדולים שראיתי. החוקה אומרת, נעיצה של פקקים = אדום. לפעמים זה נראה כמו חוסר מזל, וזה היה המקרה אתמול. החוקה מנסה למנוע מצב ששחקנים יסבלו מכסה חוסר מזל, כי סוג כזה של פגיעה גומר קריירה. רוצה לומר, אם יש סיכוי שתשבור למישהו קרסול - תוותר על הניסיון להשיג את הכדור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 04, 2021 12:18 pm 
Sophomore

ראיתי עכשיו תקציר
הפנדל בתוספת הזמן זה פנדל ואדום ברור וקל, בלם דביל.
הפנדל הראשון של חיפה זה פנדל ברור בעיניי ואני לא מבין למה ה VAR התערב ועל מה המהומה.
הפנדל עם האדום של אצילי, לא בדקו אם הכדור עבר את הקו? כי אם כן זה הזייה. אם לא עבר אז החלטה נכונה כמובן.
האדום של גורדנה- לא אהבתי בכלל, ואני ממש לא בטוח שזו החלטה נכונה, אבל זו בטח לא שערוריית שיפוט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 04, 2021 2:39 pm 
Sophomore

הבעיה האמיתית היא שאחרי הפנדל והאדום בהתחלה השופט בפנקסנות על גבול ההזויה החליק לב"ש לפחות חמישה אירועים ששווים אדום, שלושה מהם לאותו שחקן:

צהוב שני ואדום לאלחמיד (אגב, בשתי הזדמנויות שונות, שתיהן עבירות ברורות על אצילי מאחור), אדום לדדיה על מרפק לפנים של חזיזה (גם אם זה רק צהוב, התגובה שלו שווה צהוב שני), אדום*2 ללופס על תנועת שיסוף גרון, פעם בכל מחצית, ואדום (שלדעתי שווה הרחקה לחצי עונה, הרבה יותר חמור מקרב דחיפות או אגרופים) ללופס על דריכה כפולה מכוונת ומכוערת עם הפקקים על קרסול של שחקן ששוכב על הדשא.

במקרה של אלחמיד, לא קוראים לשופט לואר על צהוב, גם אם זה צהוב שני. איך זה יכול להיות שהאירועים של לופס עברו חלק?

בכלל לא מדבר על זה שרוני לוי היה צריך להיות ביציע בדקה 20.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 04, 2021 11:22 pm 
Hall of Famer

לא ראיתי את המשחק למעט תקציר, אז אני לא יכול להגיד כלום על האירועים האלה מלבד המקרה של דדיה וחזיזה שלי נראה כמו הצגה של חזיזה (ואחרי שחזיזה היה זה שתפס אותו וניער אותו).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 05, 2021 8:24 am 
Sophomore

לא הופיעו בתקציר האירועים למעט דדיה וחזיזה שגם לי נראה כמו הצגה לגמרי, והתגובה של דדיה הייתה סבירה ולא מצדיקה שום כרטיס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 09, 2021 9:02 pm 
Hall of Famer

כל פעם אותו סיפור - היריבה עושה שינוי במחצית, ועד שרוטנשטיינר מבין מה קורה וחושב מה לעשות אנחנו חוטפים אחד או שניים.
אולי צריך לעשות דראפיץ'-ברדה בנבחרת. שרוטנשטיינר יאמן מחצית ראשונה ומישהו אחר את השנייה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 09, 2021 9:16 pm 
Sophomore

שאלת תם, הגול השני של סקוטלנד, לא משחק מסוכן?
ארד כבר צלל לנגיחה, מאית שניה והסטופקס בראש.

דבר ששמתי לב אליו, השחקנים שלנו פשוט רכיכות ואיטיים במחשבה שאין דברים כאלה. זה לא שאנחנו ממש נמוכים, פשוט עד ששחקן אצלנו מגיב למהלך עובר יובל, ואם הוא מגיב בזמן, הוא צופה את מהלך הכדור באופן שגוי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 09, 2021 9:56 pm 
Hall of Famer

נקודת המפתח היא "צלל לנגיחה". הוא הוריד את הראש אל גובה הרגל. יכול להיות שהיה אפשר להגיד שבכל מקרה זה משחק מסוכן כי הסטופקס קדימה, אבל לא בגלל הראש של ארד. והשער נפסל בהתחלה ואושר אחרי זה ב-VAR.
בכל אופן, כדאי שארד יגיע ראשון לכדור כשהוא שני מטר לפני השחקן, ואז לא היו דנים בזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 09, 2021 10:19 pm 
Sophomore

מי היה מאמין שנבחרת ישראל תקבל גול דקה 94 ועוד מקרן. כל כך לא מתאים לנו.
מזל שיש דור עתיד שמתדפק על הדלת והוכיח גם הוא לפני כמה ימים שאפשר לקבל 2 גולים ב-5 דקות האחרונות ולהפסיד.
יש למה לצפות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 19, 2021 11:30 am 
Hall of Famer

אתמול נשבר שיא של טירוף לה פמיליה של ביתר שהיכו אוהדים אחרים של ביתר בגלל שהעזו לעודד את השחקן המוסלמי מול הפועל ת''א בבלומפילד וזה נגמר ב10 פצועים חלקם במצב בינוני .בהתחלה זה היה רק קללות...
אבל למרבה הצער, זה הידרדר מהר לאלימות ביציע. אוהד אחד הגיע לבית חולים עם שן שבורה, השני עם שבר בצלעות, אחד נוסף עם שבר באף, ואוהדת שהגיעה למשחק עם קביים הופלה והוכתה כי הייתה חלק מהחבורה שסירבה לשתף פעולה עם חרם העידוד של קמסו מארה והקבוצה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 23, 2021 12:45 am 
Hall of Famer

הנצחונות של שתי הישראליות בקשקוש בלבוש מעלות את ישראל למקום ה-21 בדירוג המדינות של אופ"א. כלומר ישראל חזרה למקום ממנו ירדה אחרי שמחקו לה את 2016/17. זו הייתה עונה טובה יחסית - ב"ש עלתה משלב הבתים של הליגה האירופית לנוקאאוט, מכבי הגיעה לשלב הבתים באירופית אחרי 4 סייבובי מוקדמות מלאים, בית"ר הגיעה עד הפלייאוף אחרי שעברה שלושה סיבובים. לכן ישראל ירדה בדירוג כשהעונה הזו נמחקה מהחישוב.
ישראל מן הסתם עדיין רחוקה מהמקום ה-15 שממנו מקבלים עוד קבוצה למוקדמות האלופות וקבוצה אחת בליגה האירופית, היא נושאת על גבה את שתי העונות הגרועות 2018/19 ו-2019/20 ותצטרך לחכות שלוש שנים שהן תימחקנה מהחישוב. כלומר שנתיים שתימחק הראשונה בהן, עוד שנה שתימחק גם השנייה, וזו תהייה ההזדמנות לשפר משמעותית את הדירוג ואולי להתקרב למקום ה-15.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 23, 2021 11:51 pm 
Junior

מכבי קיבלה הזדמנות, אולי חד פעמית - ערמות של כסף ודירוג על משחקים כאשר היא שיחקה באירופה כבר 200 משחקים מתחילת העונה והיריבות הכי קשות שפגשה בהן היו מכבי פ"ת ומכבי נתניה. הזייה אמיתית. חייבת לנצח את הקבוצה החלשה מבין השלוש, בחוץ ולהשיג לפחות ניצחון אחד מתוך שניים בבית. הרבה כסף ודירוג על הכף. המלחמה על העלייה מהמקום הראשון היא מול האוסטרים. אני מתקשה לראות קבוצות מהמפעל הזה עולות אם הן יצטרכו להתמודד בנוק-אאוט מול נושרות מהליגה האירופית - זה כמעט ולא אותו ענף (לכן צריכה לעשות הכל בכדי לסיים ראשונה) תלות כמה רצון יהיה לאותן קבוצות כמובן.

בלי קשר לנאמר מעלה - מכבי ת"א קבוצה חלשה, שנבנתה בצורה פושעת את החשבון הם ישלמו על זה בשנים הקרובות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 24, 2021 9:25 am 
Hall of Famer

לתומי לא אבין את הזלזול הקיצוני במפעל, שדי חוצה אוהדים ותקשורת.
על אף התוצאה הבאמת מדהימה של 0-5, הלסינקי מקום שני בפינלנד (אמנם בתקופה מזעזעת בה צברה 3 הפסדים רצופים בליגה המקומית, מתוך 4 שלהם בעונה כולה...), האם מישהו היה מהמר על "מכבי פ"ת/מכבי נתניה" שיסיימו כסגנית אלופת פינלנד (ואף קרוב למקום הראשון, ורחוק מהמקום השלישי)? אני בספק רב.
ברור שמכבי ת"א קיבלה בית קל באופן יחסי, אבל הבית של מכבי חיפה לא היה מבייש בית בליגה האירופית למשל.
אז אם ממילא חלק מהבתים כאן הם ברמה גבוהה (עבור קבוצות ישראליות), ובהינתן שעוברים שלב אפשר כבר לפגוש קבוצות שנושרות מהליגה האירופית - יופי של מפעל, ובפרט מצוין עבור קבוצות ישראליות ככזה שמגדיל להן את ההסתברות לא לסיים עונה אירופית בספטמבר ולצבור קצת כסף.

בהשוואה לכדורסל זה כמו להגיד שליגת האלופות היא לא רמה - בזמן שהפועל ירושלים מתמודדת בבית המוקדם עם קרשיאקה ומנרסה.

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 24, 2021 9:33 am 
Sophomore

הליגה הפינית מקום 38 באירופה, זו ליגה פח לחלוטין.
וזו עוד הקבוצה הכי טובה ביחס לדרג שלה (וגם היא בדיחה), השתיים האחרון הן מגה פח ביחס לדרג שלהן.

זה מפעל חביב מאוד, כסף טוב ואחלה לדירוג, אבל גם אם מכבי יעלו פה לבתים מהמקום הראשון זה עדיין לא יהיה קמפיין בטופ 10 של קבוצות ישראליות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1752 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 71  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Majestic-12 [Bot], עופר האדום ו 22 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: