סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' נובמבר 16, 2024 9:38 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 2876 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 116  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ב' פברואר 06, 2023 11:58 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
אני יועץ מס, ולמדתי כמה קורסים משפטיים (בהצלחה לא רעה למען האמת) במסגרת לימודי ראיית חשבון.

אבל עשרים האגורות שלי על מערכת המשפט, זה שיש מקום לדיון על שינוי שיטות ונוהגים, ויש גם מה לתקן בהתנהלות הפרקליטות והשופטים. אלא שאין בימים אלה שום קשר בין המחלוקת "לשם שמיים" בין אהרון ברק לדניאל פרידמן נאמר, לבין העובדה שארגון פשיעה מנסה להשתלט על מערכת המשפט. שום דבר ממה שאנחנו רואים היום לא היה בא לעולם אם נתניהו לא היה נאשם בעבירות קשות, וכנ"ל שותפו דרעי. זה ברור לחלוטין. יריב לוין שהיום עולה עם בולדוזר על "עילת הסבירות" בשם נתניהו, היה זה שב2006 עתר לבג"צ בשם "נכס צאן הברזל בשיטת המשפט, עילת הסבירות" בשם נתניהו, נגד אולמרט. אין כאן שום מחלוקת מהותית, רק צרכים פרסונליים.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 07, 2023 12:03 am 
Junior

Hacohen כתב:
אני יועץ מס, ולמדתי כמה קורסים משפטיים (בהצלחה לא רעה למען האמת) במסגרת לימודי ראיית חשבון.

אבל עשרים האגורות שלי על מערכת המשפט, זה שיש מקום לדיון על שינוי שיטות ונוהגים, ויש גם מה לתקן בהתנהלות הפרקליטות והשופטים. אלא שאין בימים אלה שום קשר בין המחלוקת "לשם שמיים" בין אהרון ברק לדניאל פרידמן נאמר, לבין העובדה שארגון פשיעה מנסה להשתלט על מערכת המשפט. שום דבר ממה שאנחנו רואים היום לא היה בא לעולם אם נתניהו לא היה נאשם בעבירות קשות, וכנ"ל שותפו דרעי. זה ברור לחלוטין. יריב לוין שהיום עולה עם בולדוזר על "עילת הסבירות" בשם נתניהו, היה זה שב2006 עתר לבג"צ בשם "נכס צאן הברזל בשיטת המשפט, עילת הסבירות" בשם נתניהו, נגד אולמרט. אין כאן שום מחלוקת מהותית, רק צרכים פרסונליים.

מסכים.
תודה על ההתייחסות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 07, 2023 12:20 am 
Hall of Famer

https://he.wikipedia.org/wiki/%D7%94%D7 ... 7%9F_(1999)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 07, 2023 1:28 am 
Hall of Famer

כן, נורטון? אני מניח שאתה שוב במצב שבו אתה מניח שאתה שנון ו/או חכם ו/או הוכחת משהו כי שמת לינק? אתה רוצה גם לנסות לנסח עמדה במילים או שאתה מוותר מראש (לא בטוח שזו תהיה טעות מצדך)?

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 07, 2023 2:10 am 
Hall of Famer

ואני מניח שבגלל שהיום זה יום שני, אתה שוב במצב רוח לריב עם אנשים (למשל, עם גרנט בפורום המקביל).

אני גם לא חושב שהוכחתי יותר מדי. אני רק אומר דבר פשוט - הגרעין של חוסר ההסכמה של (לפחות חלקים מ-) הימין עם מערכת המשפט, קודם בהרבה מאד שנים למה שהולך עם נתניהו.
עכשיו, אני לא אומר שזה לא תורם. ויותר מכך - אני אפילו לא אומר שזה לא יותר מאשר תורם. אבל אני כן אומר שהמשפט ״ שום דבר ממה שאנחנו רואים היום לא היה בא לעולם אם נתניהו לא היה נאשם בעבירות קשות״ מוטל בספק.
ובתור מישהו שחי ב-99, וזוכר את ההפגנה ההיא היטב (אם כי לא השתתף בה, אבל חבריי הטובים וכו׳) - אני כל כך לא מופתע מהעובדה שברגע ש (כמה מחבריי הטובים) נמצאים בשלטון, הם סוף סוף מיישמים את אותו החזון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 07, 2023 9:47 am 
Hall of Famer

בלי שום קשר לימי השבוע ולמה שקורה בפורום המקביל (אם האופן שבו גרנט התדיין נראה לך סביר), לאקיץ' שאל אותי שאלה עניינית וקיבל ממני תשובה עניינית. אתה באת ושמת לינק חצי-שבור. למה אתה מצפה? להתייחסות עניינית/מכבדת? מה הטיעון שלך? עכשיו אתה כותב איזשהו טיעון, אבל מישהו אמור לחלץ את זה מתוך לינק לערך לא-קיים בויקי? למה לא פשוט לכתוב את העמדה שלך ולהתדיין עליה?

לגבי "המחלוקת של הימין עם מערכת המשפט". החרדים הם לא בהכרח ימין, בטח לא ב99, ובטח שהמחלוקת שלהם עם בית המשפט ב99 לא היתה על רקע "ימניותם". יש פער מובנה בין העובדה שמבחינת החרדים דין תורה הוא הדין העליון, לבין כך שבחברה אזרחית חילונית דינו של בית המשפט העליון הוא הקובע. ברור שזה יצר, מייצר וייצר חיכוכים, לא על זה הדיון. גם הבכי הקבוע של המתנחלים בכל פעם שמחליטים לפנות איזה פיסטין הוא לא שורש המחלוקת כאן.

מנדלבליט, אדם חרדי שהיה יד ימינו של נתניהו ובן למשפחה בית"רית מהבית, אמר את זה במילים האלה ממש: כל מה שאנחנו רואים היום זה תוצאה של הנסיון של נתניהו לברוח מתוצאות משפטו. נתתי גם הוכחה עובדתית למעשה של לוין-נתניהו מ2006, שמנוגד ב180 מעלות למעשיהם היום, כשהאינטרס האישי היה שונה. זו הוכחה לדבריי. לינק שבור לויקי זה לא הוכחה לדבריך וגם לא דרך אינטיליגנטית להתדיין.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 07, 2023 10:27 am 
מנהל פורום

אני לא מבין משהו - בכל (או לפחות רוב) הדיונים בנושא ההפיכה שאני ראיתי משום מה לא מתייחסים לזהות היוזמים/מבצעים/תומכים.
אפשר לדבר על היתרונות והחסרונות ולעבור סעיף סעיף עד מחר, אבל האינטרס והתזמון שעומדים מאחורי המהלך הם מה שהכי בעייתי פה!
זה לא משנה בכלל אם השינוי הזה אמור לשפר את המערכת, ברגע שמי שדוחף לשינויים זה ביבי, דרעי ובן גביר אסור לתת לזה לקרות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 07, 2023 10:31 am 
Junior

פרמיית הסיכון של ישראל ל - 10 שנים (CDS) ממשיכה לעלות והיא כבר בשיא של שנתיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 07, 2023 12:07 pm 
Hall of Famer

מדהים שכל הגופים הבינ"ל המכובדים, לא רואים שהרפורמה המשפטית רק תקדם פה את הכלכלה (כך על פי יוזמיה)
תעלומה של ממש

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 07, 2023 12:59 pm 
Freshman

רוטמן ויריב לוין מדברים על שינויים במערכת המשפט כבר שנים. וכך גם גורמים רבים מהצד הימני (וגם לא מעטים מהשמאל). תמיד משמאלו של ביבי היה מי שימנע את זה. מבחינה פוליטית השמאל את הביא על עצמו את מה שקורה כעת בהחרמתו של ביבי, כשהגורמים הכי מתונים ו'שמאליים' בקואליציה אלו חבר'ה כמו גלנט ודיכטר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 07, 2023 1:29 pm 
מנהל פורום

המושג הזה (חרם) זה עוד טמטום שאני לא מבין איך הצליח לחלחל לשפה בהקשר של ביבי (כמו הניגוד ימין-שמאל כשבפועל זה לא קשור בכלל למציאות). אף אחד לא מחרים את ביבי. זה כמו להגיד שהציונות הדתית מחרימים את רע"מ. יש מפלגות וציבור שהחליטו שלא מתאים להם ראש ממשלה כל כך מושחת. על זה המפלגות האלה קיבלו קולות וביבי הוא במקרה ראש ממשלה ממש מושחת. אם זה חרם, אז על כל דבר אפשר להגיד חרם. למה ה-WNBA מחרימים שחקנים גברים לשחק בליגה? למה טבעונים עושים חרם על שיפודיות??

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 07, 2023 1:37 pm 
Junior

ברגע שאלו תוצאות הבחירות היו, לפיד וגנץ היו חייבים ללכת ולדבר עם ביבי.
אפילו לא בשביל להצליח בסוף לשבת ביחד, אלא בשביל שהמנוף לחץ של השותפים הטבעיים שלו יהיה פחות.
מה שהם עשו לו בהסכמים הקואליציוניים, שמעו, זה כבר ברמה של לא נעים.
כמובן שעבור בוחריו ביבי הוא חזק מתמיד, אבל זה רוה"מ הכי לחיץ שאני זוכר. שתו אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 07, 2023 1:54 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
ודים כתב:
אני לא מבין משהו - בכל (או לפחות רוב) הדיונים בנושא ההפיכה שאני ראיתי משום מה לא מתייחסים לזהות היוזמים/מבצעים/תומכים.
אפשר לדבר על היתרונות והחסרונות ולעבור סעיף סעיף עד מחר, אבל האינטרס והתזמון שעומדים מאחורי המהלך הם מה שהכי בעייתי פה!
זה לא משנה בכלל אם השינוי הזה אמור לשפר את המערכת, ברגע שמי שדוחף לשינויים זה ביבי, דרעי ובן גביר אסור לתת לזה לקרות.

הרפורמה בתצורתה הנוכחית היא הרבה מעבר לפרסונות. אני מסכים שהיא מתאפשרת בגלל הפרסונות המעורבות, בעיקר בגלל נתניהו ומשפטו - אבל מהותה עוד לפני מי שמבצע אותה הוא לקבע פה שלטון של רשות מבצעת ואין בלתה. כל העאלק-איזונים שכאילו שמים בדרך הם לא ריאלים, וזו בדיוק מטרתם - להוות עלה תאנה לא ריאלי.
בלי קשר לפרסונות המבצעות, הרפורמה הזו היא דרך בטוחה לדיקטטורה, או פסאודו-דמוקרטיה כמו ברוסיה או טורקיה.
גם אם היה מצבע אותה יריב לוין לבדו, שלמיטב ידיעתי לא נפל בו רבב משפטי או פלילי - היא עדיין הייתה כזו.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 07, 2023 1:57 pm 
Hall of Famer

Lakic כתב:
אפילו לא בשביל להצליח בסוף לשבת ביחד, אלא בשביל שהמנוף לחץ של השותפים הטבעיים שלו יהיה פחות.
כמובן שעבור בוחריו ביבי הוא חזק מתמיד, אבל זה רוה"מ הכי לחיץ שאני זוכר. שתו אותו.

לא היה טעם לדבר עם ביבי כי הוא לא היה רוצה את גנץ ולפיד. ברגע שיש לו אפשרות לממשלה הנוכחית, הוא הולך איתה - כי הוא בעצמו רוצה את הרפורמה הזו (מה שאולי לא היה קודם).
אתה יוצא מתוך הנחה שהוא לא רוצה את הרפורמה, ושאם גנץ ולפיד היו בממשלה הוא היה משתמש בהם כדי לחסל אותה. לדעתי אין טעות גדולה מזו.
הסכם של גנץ ולפיד איתו לא היה שווה את הנייר שעליו היה חתום, כי אין לו עניין לעצור את הרפורמה הזו - להיפך. הוא היה זורק אותם מיד כשהיה אפשר, כלומר כשהיה סוגר את ההסכמים שאנחנו רואים עכשיו - והם היו משלמים את המחיר הפוליטי של פתאים שהלכו להסכם עם ביבי, הנוכל שכבר רימה את שניהם בעבר, ומה הם בדיוק חשבו שיקרה?...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 07, 2023 2:15 pm 
Hall of Famer

ודים כתב:
המושג הזה (חרם) זה עוד טמטום שאני לא מבין איך הצליח לחלחל לשפה בהקשר של ביבי (כמו הניגוד ימין-שמאל כשבפועל זה לא קשור בכלל למציאות). אף אחד לא מחרים את ביבי. זה כמו להגיד שהציונות הדתית מחרימים את רע"מ. יש מפלגות וציבור שהחליטו שלא מתאים להם ראש ממשלה כל כך מושחת. על זה המפלגות האלה קיבלו קולות וביבי הוא במקרה ראש ממשלה ממש מושחת. אם זה חרם, אז על כל דבר אפשר להגיד חרם. למה ה-WNBA מחרימים שחקנים גברים לשחק בליגה? למה טבעונים עושים חרם על שיפודיות??

בדיוק

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 07, 2023 2:45 pm 
Freshman

ראי שעל הקיר כתב:
Lakic כתב:

לא היה טעם לדבר עם ביבי כי הוא לא היה רוצה את גנץ ולפיד. ברגע שיש לו אפשרות לממשלה הנוכחית, הוא הולך איתה - כי הוא בעצמו רוצה את הרפורמה הזו (מה שאולי לא היה קודם).
אתה יוצא מתוך הנחה שהוא לא רוצה את הרפורמה, ושאם גנץ ולפיד היו בממשלה הוא היה משתמש בהם כדי לחסל אותה. לדעתי אין טעות גדולה מזו.
הסכם של גנץ ולפיד איתו לא היה שווה את הנייר שעליו היה חתום, כי אין לו עניין לעצור את הרפורמה הזו - להיפך. הוא היה זורק אותם מיד כשהיה אפשר, כלומר כשהיה סוגר את ההסכמים שאנחנו רואים עכשיו - והם היו משלמים את המחיר הפוליטי של פתאים שהלכו להסכם עם ביבי, הנוכל שכבר רימה את שניהם בעבר, ומה הם בדיוק חשבו שיקרה?...

מבחינת עמדות ליברמן וסער יכלו ודאי ללכת איתו. ביבי רוצה את הרפורמה אבל לא בטוח שבצורתה הקיצונית הנוכחית (ולדעתי היא עוד תקוצץ משמעותית, בין היתר בהתערבותו. ויש מצב שהכל כבר מתוכנן.). קידום תכנית כמו שסער הציע אם היה נכנס לקואליציה (ואצלו זו וודאי החרמה), הייתה זוכה להרבה יותר הסכמה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 07, 2023 3:02 pm 
מנהל פורום

איזה עמדות?! לליברמן וסער יש אג'נדה מדיניות ימנית (וכלכלית? לפחות ליברמן...). לביבי ולליכוד אין אג'נדה מדינית ימנית, בטח לא בכל הקשור למעשים וכלכלית כל עוד הולכים עם ש"ס זה גם שמאל כלכלי מובהק.
ליברמן וסער החליטו שיש להם בנוסף גם אג'נדה של לא לתת לאדם עם שלושה כתבי אישום על הראש (שלא לדבר על שגעון גדלות + אישה ובן מטורללים ששולטים עליו) להיות ראש ממשלה. אז לא, הם לא יכלו ללכת איתו, ואם כן היו הולכים או ילכו איתו זו יהיה נגד האג'נדה שהצהירו עליה. הם לא עושים חרם על ביבי כי הם ברוגז איתו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 07, 2023 3:09 pm 
Hall of Famer

תדהמה
ציטוט:
שר האוצר בצלאל סמוטריץ' בוחן עשרות התנגדויות של גופים, מומחים ורופאים להחלטתו לבטל את המס על משקאות ממותקים

https://www.ynet.co.il/economy/article/r13aut1to

מי יכל לחזות מראש שמשקאות ממותקים לא טובים לבריאות?!
חבל שיש הסכמים קואלציוניים שנהוג לקיים
באסה

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 07, 2023 3:12 pm 
Hall of Famer

ציון כתב:
ראי שעל הקיר כתב:
Lakic כתב:

מבחינת עמדות ליברמן וסער יכלו ודאי ללכת איתו. ביבי רוצה את הרפורמה אבל לא בטוח שבצורתה הקיצונית הנוכחית (ולדעתי היא עוד תקוצץ משמעותית, בין היתר בהתערבותו. ויש מצב שהכל כבר מתוכנן.). קידום תכנית כמו שסער הציע אם היה נכנס לקואליציה (ואצלו זו וודאי החרמה), הייתה זוכה להרבה יותר הסכמה.

ליבמרן ובעיקר סער היו מקבלים מביבי את אותו יחס. זה לא שלא היינו שם כבר...
יש סיבה למה כל אלה לא רוצים ללכת איתו. העניין העקרוני שמדובר באדם שיכור כוח ומושחת הוא לא נר לרגלי כולם, אבל גם אם למישהו פחות איכפת מזה - כן איכפת לו שביבי רימה אותו בעבר והוא יודע שהסכם איתו הוא לא הסכם, ושלא רק שביבי יזרוק אותו - הוא (כלומר זה שחתם עם ביבי) ישלם על זה מחיר פוליטי כבד.
לי אין ספק בכלל שביבי רוצה את הרפורמה כמות שהיא, בצורתה הכוללת שמבטיחה את כוחה האבסולוטי של הרשות המבצעת (כלומר בעיקר שלו עצמו) אחרי שהבין שאשכרה יכולה להיווצר קונסטלציה שבה הוא יהיה באופוזיציה, ובטח ועל אחת כמה וכמה כשהוא עצמו נמצא כנאשם במערכת המשפט. כל מה שהוא רצה או חשב או הסתייג לפני המשפט שלו - לא באמת רלוונטי, לעניות דעתי. גם ככה כבר אמרתי לפני המשפט שהאיש (שהוא בסך הכל איש חכם מאד וסופר מוכשר שעשה גם לא מעט דברים חיוביים לישראל) עבר עם הזמן תהליך שהפך אותו לשיכור כוח ומסוכן; המשפט הוא הקש ששבר את גב הגמל במובן הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 07, 2023 4:04 pm 
Freshman

זה שהוא הבין שהוא עלול למצוא עצמו באופוזיציה זו סיבה דווקא לרכך את הרפורמה. הקשר בין היותו נאשם ליכולת של הרפורמה להשפיע על המשפט שלו קיים, אבל הוא בסופו של דבר די רחוק וספקולטיבי. אולי אני נאיבי אבל די ברור לי שיש הרבה עיזים בתוך הרפורמה. הימור שלי: הדבר שבאמת חשוב לקואליציה (וכולם מבינים ששם הקרב העיקרי) זה שינוי הוועדה לבחירת שופטים. על זה תהיה מלחמה, אבל זה ככל הנראה יעבור. פסקת התגברות לא תהיה, אבל חוקי יסוד יהיו חסינים (מה בג"ץ יעשה עם זה זו שאלה אחרת). ויגיעו לנוסחת פשרה על רוב בין השופטים לביטול חוקים, וגם על הסדרת מעמד היועמ"שים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 07, 2023 4:16 pm 
Hall of Famer

ההיפך. הרפורמה בצורתה המלאה מאפשרת לו לעשות הרבה דברים שיאפשרו לו להמשיך לשלוט. הוא בעצם יכול לחוקק כל חוק שהוא והקואליציה שלו רוצים, ולבית המשפט אין באמת אפשרות לעשות דבר וחצי דבר. על כל תגובה של בית המשפט הרפורמה דואגת לאפשר לפוליטיקאים השליטים תגובת נגד שתנטרל אותה באופן מעשי.
וכמובן שינוי הוודעה לבחירת שופטים והכפפתה המוחלטת לשליטים רק תעמיק את זה יותר עם הזמן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 07, 2023 4:31 pm 
Freshman

טוב, אתה מדבר פה על חשש מתרחיש אפוקליפטי שאני לא שותף לו ושמונע דיון ענייני. אם ממשלה תחליט למשל לבטל את הבחירות, הבעיה לא תהיה ביכולת להפעיל על החלטה כזו ביקורת שיפוטית, אלא במצב החברתי הקטסטרופלי שמאפשר דבר כזה, שזה וודאי חורג מדיון במשפט חוקתי. אם אנשים כמו סער, ליברמן וגנץ יכנסו לקואליציה, תהיה להם השפעה רבה על מערכת המשפט גם בהינתן שהרפורמה תעבור. אני עדיין לא חושב שחלומו של ביבי היא קואליציה שמתפרשת מאלמוג כהן עד ניסים ואטורי. לביבי מגרעות רבות ומגוונות, בעיני אין לו מאפיינים של דיקטטור (לשרה כנראה שכן).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 07, 2023 5:48 pm 
Junior

ציון, הנקודה המהותית היא שכל (או רוב?) דמוקרטיה שהתדרדרה התחילה בנקודה של החלשת מערכת המשפט.
גם ברוסיה ובטורקיה יש בחירות, אפילו בבלארוס היו בחירות ב2020, אתה באמת מאמין שזה משקף בצורה מלאה את רצון העם? אתה באמת מרגיש שציבור המצביעים מקבל את כל המידע שהוא יכול כדי לקבל החלטה מושכלת או שיש שליטה על המידע שעובר לציבור?

אני לא יודע אם החלשת מערכת המשפט והכפפת כל המערכות לרשות המבצעת בהכרח מובילה לדיקטוטרה/סמי דמוקרטיה, אבל זה בוודאות תנאי הכרחי לקיום של אחת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 07, 2023 6:23 pm 
Hall of Famer

לגבי ביבי כדיקטטור, אני הקטן התחלתי לדבר על זה ב2014, כשנתניהו לקח את משרד התקשורת במקביל להיותו ראש ממשלה. לא היה לי ספק שהוא מתעקש על תיק שנחשב עד אז לזוטר, לא בשביל לעשות רפורמות לטובת הציבור אלא כדי לבצר את השליטה ו/או האיום שלו על כלי תקשורת. את התוצאות של מה שהוא זרע אז, רואים היום.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 07, 2023 6:47 pm 
Freshman

שקי- תומכי הרפורמה סבורים שבית המשפט, שהוא גוף לא נבחר, הוא הדיקטטור וצריך לרסן אותו ולהחזיר את מעמדו לשהיה בעבר ולמקובל בדמוקרטיות אחרות. וזה דווקא המעשה הדמוקרטי - החזרת השלטון לעם. זה לא בינארי, כל דמגוג יכול לצעוק 'דמוקרטיה'. לדעתי זו בגדול מחלוקת לגיטימית שצריכה להיות מוכרעת בפשרה. זה לא כזה מסובך.

הכהן - ברור ששוק התקשורת היה חשוב לביבי. אבל שוב, מה האיזון ? על איזה רקע הוא ניסה לשנות אותו ? גם היום אחרי שהשוק השתנה, לא נראה לי שמישהו סבור שביבי שולט על התקשורת בארץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 2876 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 116  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 47 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: