סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' נובמבר 25, 2024 12:54 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 5749 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66 ... 230  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ב' נובמבר 06, 2023 1:32 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
יצאתי מהלופ ראי

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 06, 2023 1:35 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
יאללה ביי.

משהו לא ממש קשור - "ארץ נהדרת" הביאו היום כמה שוסים טובים מאד.
הקטע של ה"התפכחתי" בתחילת התוכנית, הקטע עם השרים המיותרים במשרדים המיותרים, הקטע של ה"פאליווד" עם השחקן ההוא של חמאס שמופיע ברשת בתפקידים שונים (מי שעוקב בטוויטר יודע על מי מדובר), והקטע של ה-woke-ים בקולג' שמפגינים בעד הפלסטינים ומדברים עם החמאסניק - היו כולם מצויינים.
היו גם קטעים חלשים כמו החיקויים של דניאל הגרי ושל נסראללה שלא באמת מצחיקים, גם הקטע עם יצחק בריק היה חלש. אבל בסך הכל תוכנית טובה וחדה מאד.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 06, 2023 2:10 am 
Hall of Famer

ועכשיו שאני בבית ויכול לכתוב, ולא על הטלפון וכותב במהלך הליכה מהאוטו לבית הקפה, אז ככה.
נדב, אתה נורא נורא טיפש, למעשה, אני בספק אם יש הבדל גדול בינך לבין שימפנזה ממוצעת, פרט לכך שהשימפנזה יודעת להסתגל טוב ממך למציאות, ואילו אתה כנראה מתנסח קצת יותר טוב (לא שזו חוכמה, אתה נורא אלים בכתיבה שלך, כשאין עכבות די קל להתנסח יפה.).
כתבת שפיגועי אוסלו הם בגלל גולדשטיין, שזה נחמד אם שוכחים לרגע שזה קרה בערך חודשיים ורבע אחרי חתימת אוסלו (ואחרי שב 92 ו 93 היו מספיק פיגועים, ברוך ה׳, כן, גם בתוך תחומי הקו הירוק, אם כי אמת שבדרך כלל נגד חיילים) ושמדובר בהאשמת קרבן קלאסית. סליחה באמת שברוך גולדשטיין קרה, זה בטח מצדיק את כל הקווי 18 בעולם שבאו אחר כך, ובעיקר את היכולת של הטרוריסטים לפגוע בישראל בעקבות הסכמי אוסלו. תער אוקאם לעומת זאת אומר שאם יש רצף של פיגועים מאז ומתמיד פחות או יותר, כולל 90, 91, 93 ו 95, כנראה שהסיבה היא לא בדיוק ברוך גולדשטיין. אבל היי, אתה יודע כי אתה לא ״בור״. אתה סתם נורא טיפש.

המשפט הזה אגב מגוחך לחלוטין:
ציטוט:
זה שלפלסטינים יש נראטיב חזרה לכל הארץ מהים עד הנהר, נכון. גם ליהודים יש. זה סכסוך שנפתר ברמה המדינית כבר מזמן. כל העולם מכיר במהם הגבולות האזרחיים הלגיטימיים. אף אחד לא מפקפק בזכות הישראלית להחזיק צבא. יש לישראל את בת הברית הבטחונית החזקה בעולם. יש לה בריתות בטחוניות עם שכנותיה מדרום וממזרח, שגם הן מחוזקות על ידי ארה"ב. אף אחד לא יהיה מוכן להגדיל את הכח הצבאי הפלסטיני, שכנראה לעולם יישאר מוגבל לנשק קל ורקטות. מי שלוקחים את ישראל לסיבוב של עשרות שנים בשטחים, סיבוב שמסוכן לבטחון הישראלי, אלה המתנחלים. זוהי הדעה הרווחת בקרב ראשי שב"כ, אנשי מטכ"ל ודורות של אנשי בטחון ישראלים בכירים.

א. כי ליהודים אין באמת נרטיב כזה. כלומר, יש לאי אלו מתנחלים וכאלה. ולצערי כרגע גם לאנשים כמו עמיחי אליהו, אבל היסטורית ומעשית מדובר במיעוט לא חשוב. (למרות שכאמור לצערי הוא נעשה קצת יותר חשוב בשנה האחרונה). להשוות את זה לחשיבות של הנרטיב בעולם המוסלמי זה שקר וכזב.
ב. רבים רבים מפקפקים בזכות הישראלית לעשות הרבה דברים, כמו שיוכיחו שגרירויות טורקיה, צ׳ילה ובוליביה.
ג. הכח הצבאי הפלסטיני יגדל יפה מאד, אם נעלים עין וכל עוד הוא תלוי באירן.
ג. שוב, הקונספציה המפגרת הזאת של השטחים. רוב השמאלנים שאני מכיר התפכחו בשביעי באוקטובר מהקשקוש הזה. ביום שבו הכיבוש יסביר את מלחמות ישראל טרם הכיבוש (48, התשה, ששת הימים), ביום שהקשקוש המפגר הזה יסביר את כינון אשף ב 1964. ביום שהקשקוש המטומטם הזה יסביר את כל הטרור האיסלאמי טרם 1948. ביום שהקשקוש המפגר הזה יסביר למה טרוריסטים כבר עשרות שנים מנסים לפגוע בערי ישראל, עמוק בתוך הקו הירוק (והשטח הלגיטימי). ביום הזה, תחזור אליי. עד אז תפסיק עם הפנטזיות המפגרות שלך על האשמת הקרבן.

את כל השאר פלאש ואורן כבר כתבו. פשוט אין קורלציה, לא תקופתית ולא גאוגרפית בין הנרטיב המטומטם שלך על הכיבוש לבין מצב הבטחון בישראל. הוא לא קיים, פרט אצל אנשים שאוהבים להאשים את הקרבן.

בקיצור, לך שימפנזה, תמצא בננה. עדיף לכולם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 06, 2023 2:59 am 
Hall of Famer

קודם הוכחת שאתה מאד מטומטם בקצת מילים. עכשיו הראית בהרבה מילים. אם לא הייתי יודע כמה אתה מטומטם מדיונים קודמים, הייתי מופתע מכמה שאתה מטומטם. אבל אני יודע כמה אתה מטומטם, אז אני לא מופתע מכך שכתבת עוד פוסט ממש מטופש בעוד נושא שאתה לא מבין בו כלום. כמו כמעט כל נושא שראיתי שכתבת עליו אי-פעם בפורום. אתה השילוב הכי מגוחך שראיתי בין פשטנות וחוסר ידע. טיפש שאין דברים כאלה.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 06, 2023 3:21 am 
Hall of Famer

שוב, מנומק להפליא
שימפנזה, כבר אמרתי

המבין הגדול עם מוח הציפור. אני באמת מצטער על כך שאתה כל כך מוגבל בכל דבר חוץ מאשר היכולת לקלל. שימפנזה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 06, 2023 3:25 am 
Hall of Famer

ואגב, הסבלנות שלי לשימפנזות מוגבלים ומטומטמים כמוך, נגמרה בשביעי באוקטובר. תמשיך לשנוא ולהאשים את הקרבן
כיבוש עאלק. שימפנזה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 06, 2023 3:32 am 
Hall of Famer

כאמור, אתה כה מטומטם שאינך מסוגל להבין אפילו קצה בדל טענה שלי. האשמת קורבן, נו. "הסבלנות שלי נגמרה בשביעי באוקטובר" עאלק. מקליפורניה, לא פחות. גם מטומטם להפליא וגם חסר תועלת.

אגב, לא קיללתי לרגע. תיארתי מצב נתון. פשוט מטומטם וחסר תועלת.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 06, 2023 3:35 am 
Hall of Famer

ביום שתסביר איך הכיבוש קשור לכל הפיגועים, המלחמות והשנאה לפני ולכל הפיגועים מאז מחוץ לקו הירוק, תפתח את הפה. עד אז, תמשיך לנהום את החרטוטים הסליחה, אבל באמת מפגרים לחלוטין שלך
שימפנזה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 06, 2023 3:45 am 
Hall of Famer

מעולם לא טענתי את הטענה שאתה חושב שאני טוען, אבל מכיוון שאתה כה מטומטם, אתה גם לא מבין את זה וגם לא תצליח להבין מה אני כן טוען. אז בוא נשמר את "חוסר הסבלנות" שלך (בחיי. גם כזה מטומטם, גם כזה חסר תועלת), ותחזור לווטסאפ של מצפה יריחו כדי לעשות תחרות טמטום עם עמיחי אליהו, שם דווקא יש לך סיכוי לנצח.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 06, 2023 3:48 am 
Hall of Famer

אגב, אם היית טורח לקרוא איזה ספר או שניים של חוקרים אמיתיים של תולדות הסכסוך, נגיד הלל כהן שגם כתב ספר מעמיק על תרפ"ט, אז עדיין היית נשאר מטומטם אבל היית פחות בור.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 06, 2023 3:52 am 
Hall of Famer

סבא שלי הוא ניצול תרפ'ט
קראתי מספיק

שימפנזה

אגב, בתור אוטואנטישמי, גייס חמישי עם שנאה עצמית גם ברמת הפרט (כי אחרת לא היית כזה בבון אלים), יש לך חוצפה לומר שממקום מושבי בקליפורניה אסור לי לדבר. מותר לי לעשות מה שבא לי, ובתור שימפנזה, אתה יכול או לנהום או לשתוק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 06, 2023 4:02 am 
Hall of Famer

אה, סבא שלך ניצול תרפט אז קראת מספיק.

וואו כמה שאתה מטומטם.

אגב, ברור שמותר לך לדבר מקליפורניה, זה רק מעמיד באור מגוחך במיוחד את ה"סבלנות שנגמרה לך". אוי לנורטון נגמרה הסבלנות. מה נעשה עם זה? טיפש.

אוטואנטישמי וגיס חמישי תקרא לחברים שלך, אם יש, יא תשפוכת מקולקלת של זרע לבטלה. כל מי שראה אותך-יודע.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 06, 2023 4:09 am 
Hall of Famer

נולדתי, אז קשה לקרוא לזה זרע לבטלה אבל מכיוון שהתייחסת למראה שלי, אז אתה סוף סוף צודק במשהו. כי איש יפה, אני לא
אבל שימפנזה גזענית שחושבת שהנהימות שלה הם יותר מנהימות למרות גבב השטויות שאתה מוציא המקלדת ושנשאר ער עד 3 בלילה אצלו כדי להגיב למישהו באינטרנט כי שאר החיים הבריוניים שלו כל כך עצובים, ובגלל הצורך הנפשי העמוק שלו להמשיך לקלל ולשפוט את כולם, כל הזמן, אתה כן.
תמשיך לריב עם העולם, אני מבין שזה פותר לך חסך משמעותי. מסכן

שימפנזה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 06, 2023 4:13 am 
Hall of Famer

ואל תגיד לי שאתה עד כדי כך מטומטם שאתה לא מבין שבגדול, מה שיצא מהקיום העלוב שלך, הוא להיות בריון מקלדת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 06, 2023 4:15 am 
Hall of Famer

אתה לא רק מטומטם, חסר תועלת ומכוער, אתה גם המתקרבן הכי גרוע פה.

אבל בדבר אחד דייקת, עובדה שקשה לפספס, אם כי כמובן לא הבנת את משמעותה כי אתה מטומטם: נולדת. ובגלל שנולדת זה זרע לבטלה.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 06, 2023 4:52 am 
Hall of Famer

'כל מי שראה אותך- יודע'
זה מה שאתה כתבת,שפיך של שימפנזה. לא כתבת 'כל מי ששמע אותך או דיבר איתך' . כתבת 'ראה'

בחיי כמה שאתה מטומטם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 06, 2023 5:08 am 
Hall of Famer

Hacohen כתב:
נורטון כתב:
הוא היה בחור טוב, באמת
היחיד שהגיע מהכיתה שלי איתי ללוויה של רבין.... כי כל השאר שנאו מדי, מכדי לבוא

זכרו בבקשה את העדות הזאת כשאתם שומעים שוב שמטורף אחד (תימני עם כיפה שחורה, לא באמת משלנו) הכתים ציבור שלם של ימין דתי מלא אהבת עם ומדינה.

אגב, הציטוט המפגר הזה שלך היום, הוא זה שמבחינתי התחיל את היום
אתה, עם המוח ברמת בגרות של ילד בגיל 7 שלך, מוח שהוא נטול יכולת כלשהי להבחין בין שחור ולבן ולקלוט ניואנסים, לקחת משהו שכתבתי, הוצאת אותו לגמרי מהקשרו וכתבת את הקשקוש למעלה שמשרת שום דבר חוץ מאשר את האג׳נדה הגזענית שלך. לא, 99%. מהאנשים שלמדו איתי לא רצו לרצוח את רבין, בבון.
אחרי זה הייתי צריך להסביר והסברתי, אבל בעולם נורמלי לא הייתי צריך להסביר, כי הייתי מצפה שבפורום של מבוגרים, לא יהיו משתתפים מוגבלים עם רמת בגרות של כיתה ב׳ ורמת הבנה של כיתה ג׳.

שימפנזה. כבר אמרתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 06, 2023 9:50 am 
Hall of Famer

אגב אם הוזכרו הפיגועים בתחומי הקו הירוק לפני 94', רובם היו כנגד אזרחים והתבססו בתחילת ה-90' על סכינאות (לא נכנס לזהות הארגונים שאנשיהם ביצעו פיגועים אלו, אלא רק לעניין הפיגועים כשלעצמם)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 06, 2023 10:35 am 
Sophomore

כתבות ראשיות בבילד הגרמני שחוששות מאוד לעתיד גרמניה ולעצם קיומה, בשל ההפגנות האלימות של פליטים ואיסלאמיסטים אחרים בברלין, דיסילדורף ויתר גמניה.
הכותרת הראשית "דאגה למדינה" מסבירה את הכל.
בעיקר בולטות ומעוררות דאגה הם סממניים דעשיים קלאסיים: דגל השאדה, קריאות לכינון שריעה, אלהו אכבר, ושלטים של: "אומה אחת, יחידה אחת, פתרון אחד- ח'ליפה".
ביקורת קשה כנגד הטיפול באותם גורמים (קוראים לדברי ראש ממשלת גרמניה "בלה בלה") שרק מדברים אבל לא מענישים.

גם זה בעקבות הכיבוש הגרמני ודיכוי הפליטים המסכנים?

אני יודע שזה קשה לגרמנים, אבל הפתרון הוא גירוש. אין פתרון אחר. חלקים נרחבים מידי באוכלוסיה המוסלמית רוצים להשתלט עם העולם (ממש לא רק הערבים), ולא מסתירים את זה. עוד כמה עשרוץ שנים הם יגיעו למצב של בריטניה וצרפת, שכבר כנראה לא הפיך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 06, 2023 10:40 am 
Junior

אבו שוקרי כתב:
כתבות ראשיות בבילד הגרמני שחוששות מאוד לעתיד גרמניה ולעצם קיומה, בשל ההפגנות האלימות של פליטים ואיסלאמיסטים אחרים בברלין, דיסילדורף ויתר גמניה.
הכותרת הראשית "דאגה למדינה" מסבירה את הכל.
בעיקר בולטות ומעוררות דאגה הם סממניים דעשיים קלאסיים: דגל השאדה, קריאות לכינון שריעה, אלהו אכבר, ושלטים של: "אומה אחת, יחידה אחת, פתרון אחד- ח'ליפה".
ביקורת קשה כנגד הטיפול באותם גורמים (קוראים לדברי ראש ממשלת גרמניה "בלה בלה") שרק מדברים אבל לא מענישים.

גם זה בעקבות הכיבוש הגרמני ודיכוי הפליטים המסכנים?

אני יודע שזה קשה לגרמנים, אבל הפתרון הוא גירוש. אין פתרון אחר. חלקים נרחבים מידי באוכלוסיה המוסלמית רוצים להשתלט עם העולם (ממש לא רק הערבים), ולא מסתירים את זה. עוד כמה עשרוץ שנים הם יגיעו למצב של בריטניה וצרפת, שכבר כנראה לא הפיך.

יצא לי בימים האחרונים לראות הרבה קטעי וידיאו מהרבה הפגנות. אני חושב שהמשטרה הגרמנית היא מהיותר נחושות כנגדם. ראיתי גם בחקיקה כלשהי שמקודמת בנושא. אלה שבכלל לא מבינים ולא בכיוון אלה האנגלים. מעבר להפגנות שכללו אלימות כנגד שוטרים, השוטרים עצמם מורידים שלטים של החטופים והגדילו לעשות כשאמרו לוטרנים בריטים שלא להניף את דגל המדינה, בריטניה, ליד הפגנה פרו-חמאס. הם לא באירוע.
אני חושב שאחד מהקטעים היותר זכורים לי ואולי גם לא אשכח הרבה זמן, זה וידיאו שבו כמה אנגלים שמגיעים לאזור שבו יש הפגנה דיי אלימה מצד הפרו-חמאס והשוטרים מפרידים תוך כדי מעט אלימות בין הצדדים עד שהמשטרה מרחיקה את האנגלים תוך שאחד המהגרים קורא להם White Trash.

https://twitter.com/IhatedemonRats/stat ... 8609077385

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 06, 2023 10:55 am 
Sophomore

ואם כבר הגמל לא רואה את הדבשת של עצמו. ספרד.
אני מודה שאני לא מאוד מעורה בפנים הספרדי ובעניין עם הקאלונים והבאסקים, אבל מדהימה אותי החוצפה ועזות המצח של עם שמסרב לתת עצמאות לשני איזורים נרחבים שלו לציבור שאשכרה מדבר בניב אחר (אגדיל לאמר אפילו שפה אחרת) ושואף להגדרה עצמית. מאיפה התמיכה בפלסטינים כאשר אתם מדכאים ציבור דורש בהגדרה עצמית וכבר לא משתמש באלימות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 06, 2023 11:24 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
זה לא הדבר היחיד שבו הם לא רואים את דבשתם.
הם דורשים למשל את גיברלטר מהבריטים, כי זה אצלם בבית, זה אמור להיות שלהם, לא ככה? אבל כשמדברים איתם על שתי הערים שהם מחזיקים בחוף מרוקו הם אומרים - זה לא אותו דבר.

לגבי אותה הפגנה של וטרנים בריטים שהשוטרים אמרו להם להוריד את דגל בריטניה - זה הרבה יותר מזה. אחד הוטרנים אמר להם - כשהם יצעדו פה עם דגלי חמאס, גם כן תבקשו מהם להוריד את הדגל? השוטר אמר לו - לא. הם הרבה.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 06, 2023 11:31 am 
Junior

התקשורת חוזרת לאט לאט לרצועה. מעריך שנתחיל לראות שם יותר קטעי וידיאו על דברים שקרו שם בלילה האחרון.
בהנחה והוא באמת היה חריג בהיקפו מבחינת עצימות התקיפות כפי שאל גז'ירה ותושבים ישראליים שגרים יחסית בסמוך, דיווחו.
דובר צה"ל עדכן - "כוחות קרקעיים של צה"ל השתלטו הלילה על מוצב חמאס בשטח עזה. במוצב זה היו לחמאס עמדות תצפית, מתחמי אימונים לפעילי הטרור וכן מנהרות טרור. בפעולה זו חוסלו מספר מחבלים".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 06, 2023 11:36 am 
Sophomore

מעניין אילו צידוקים הם מוצאים לעצמם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 06, 2023 12:06 pm 
Junior

אחד הסעיפים בדיון המאלף, המנומק והתרבותי בין נורטון להכהן (מזכיר קצת את הבדיחה של the aristocrats למי שמכיר) היה שאלת הנראטיב של ״כל הארץ שלנו״. אז אני רק אעיר, לא חלילה כדי לסייע למי מהצדדים, שבזמן שיותר ויותר קולות טוענים בשיא הרצינות שהקריאה לפלסטין חופשית מהים עד הנהר היא קריאה לג׳נוסייד (לא פחות!), קווי היסוד הרשמיים של הממשלה הנוכחית נפתחים במשפט הבא, שחור על גבי לבן: ״לעם היהודי זכות בלעדית ובלתי ניתנת לערעור על כל מרחבי ארץ ישראל״. סתם ככה, שיהיה לפרוטוקול…

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 5749 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 60, 61, 62, 63, 64, 65, 66 ... 230  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 71 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: