סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ד' נובמבר 27, 2024 2:15 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1911 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69 ... 77  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ג' אפריל 20, 2021 3:18 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
3&D כתב:
מה אתה אומר ראי, עדיין בימינה מעדיפים בבירור עוד בחירות על ממשלת איזולירבנד כזו או אחרת?

מה שאמרתי כל הזמן. תלוי אם בנט רוצה לסמן וי על "הייתי ראש ממשלה", לוותר על הנהגת הימין לאורך זמן (את זה אפשר לעשות רק מהליכוד) וללכת לעשות לביתו בבחירות הקרובות (שלא יהיו רחוקות לדעתי - כי גם אם בנט החליט כך, יהיה לו מאד קשה להקים את הממשלה הזו ולדעתי בלתי אפשרי לשמור על שלמותה לאורך זמן).

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 20, 2021 3:27 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
yoya כתב:
אהוד למה לדעתך קקל שהתפקיד שלה הוא רכישת קרקעות במדינת ישראל צריכה להיות מעורבת בפרוייקטים מעבר לגבולות המדינה?
לא אני קבעתי מה הם גבולות המדינה, זה מוגדר בחוקי מדינת ישראל.

קרל היתה קיימת הרבה לפני מדינת ישראל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 20, 2021 3:28 pm 
Sophomore

אני רק שאלה:
אם ביבי מסיים את תקופת המנדט שלו בלי שהצליח להקים ממשלה, ונניח שהמנדט עובר ללפיד/לכנסת - למה ל"גוש השינוי" במצב הזה לתת לבנט את ראשות הממשלה? הרי במצב זה, האופציה של ממשלת ביבי כבר לא קיימת, נכון? ולפיד כבר הראה שעם רע"מ הוא יכול לעבוד, מניח שהוא יודע לעבוד גם עם עודה וטיבי, ולשניהם יהיה הרבה יותר קל אם בנט יהיה בחוץ או למצער לא כרוה"מ. רוצה לשאול, בנט לא יאבד את קלף המיקוח שאיתו הוא מנסה לסחוט את המערכת ולהפוך לרוה"מ מראשות מפלגה זוטרה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 20, 2021 3:31 pm 
Senior

אבימאל כתב:
yoya כתב:
אהוד למה לדעתך קקל שהתפקיד שלה הוא רכישת קרקעות במדינת ישראל צריכה להיות מעורבת בפרוייקטים מעבר לגבולות המדינה?

השאלה שבאמת צריכה להישאל היא למה בסיטואציה הנוכחית שבה יש מדינה ומוסדות ותקציב (לפעמים), צריך גוף חוץ ממשלתי שיתעסק ברכישת אדמות.
קק"ל הוקמה בתקופה שלישוב לא היו כלים אחרים לגאולת או "גאולת" אדמות, עכשיו יש ויש אז למה צריך אותם בכלל חוץ מג'ובים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 20, 2021 3:33 pm 
Sophomore

ראי שעל הקיר כתב:
3&D כתב:
מה אתה אומר ראי, עדיין בימינה מעדיפים בבירור עוד בחירות על ממשלת איזולירבנד כזו או אחרת?

מה שאמרתי כל הזמן. תלוי אם בנט רוצה לסמן וי על "הייתי ראש ממשלה", לוותר על הנהגת הימין לאורך זמן (את זה אפשר לעשות רק מהליכוד) וללכת לעשות לביתו בבחירות הקרובות (שלא יהיו רחוקות לדעתי - כי גם אם בנט החליט כך, יהיה לו מאד קשה להקים את הממשלה הזו ולדעתי בלתי אפשרי לשמור על שלמותה לאורך זמן).

הנהגת הימין לאורך זמן...זה לא יקרה מהליכוד, ברקת,כץ, רגב ("חברתו הטובה"), אדלשטיין, לא יתנו לו להתקרב לזה בכלל.
הוא תמיד ייחשב שם לאאוטסיידר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 20, 2021 3:33 pm 
Hall of Famer

קקל הוא פרויקט גזעני שתפקידו להעביר קרקעות מערבים ליהודים.
זה משעשע אותי כמה אי נוחות זה גורם לציונות החילונית להתבונן במראה.ף

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 20, 2021 3:35 pm 
Senior

לא הבנתי מאיפה הציטוט הזה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 20, 2021 3:35 pm 
Sophomore

אבימאל כתב:
yoya כתב:

אכן כך. אבל לאחר קום המדינה, חוקק חוק קק"ל שמגדיר את תפקידיה ומסדיר את מעמדה ויחסיה עם המדינה.
מתוך תזכיר ההתאגדות של הארגון:

"לקנות, לרכוש בחכירה או בחליפין, לקבל בחכירה או באופן אחר קרקעות,
יערות, זכויות חזקה ושיעבודי-הנאה וכל זכויות כיוצא באלו, וכן נכסי-דלא-ניידי מכל סוג אחר, בתחום שנקבע (והוא כולל, לפי מובנו בתזכיר זה, את מדינת ישראל בכל שטח הנתון לשיפוטה של ממשלת ישראל) או בכל חלק ממנו, לשם
יישוב יהודים על הקרקעות והנכסים האמורים;"

שטחי יהודה ושומרון הכבושים לא נתונים לשיפוטה של ממשלת ישראל, כי אם תחת שלטון צבאי. החוק הישראלי לא חל עליהם. לכן, למיטב הבנתי ההדיוטית (מוזמנים משפטני הפורום להעמיד אותי על טעותי), לקק"ל אין עניין ו/או סמכות לפעול בשטחים הכבושים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 20, 2021 3:36 pm 
Hall of Famer

תומר כתב:
עופר האדום כתב:
חפש בגוגל ״עמית סגל סקנדינביה״.

חיפשתי והגבלתי לתוצאות מהשבוע האחרון ולא קיבלתי תוצאות שהשכילוני

גונן בן יצחק כתב משהו על מועדוני גייז בסקנדינביה בהקשר של הציטוט של לוסי אהריש שניתן היה להבין ממנו לגבי הנטיות כביכול של עמית סגל. לא יודע אם זה נכון או לא, אבל לעשות אאוטינג לאדם זה גם מכוער וגם לא רלוונטי לדיון.

בכל מקרה, אם אני הייתי בא מרקע דתי שמרני כמו סגל והיו עושים לי אאוטינג בצורה כזו, זה בוודאי היה משבר אישי לא פשוט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 20, 2021 3:39 pm 
Hall of Famer

ido כתב:
אני רק שאלה:
אם ביבי מסיים את תקופת המנדט שלו בלי שהצליח להקים ממשלה, ונניח שהמנדט עובר ללפיד/לכנסת - למה ל"גוש השינוי" במצב הזה לתת לבנט את ראשות הממשלה? הרי במצב זה, האופציה של ממשלת ביבי כבר לא קיימת, נכון? ולפיד כבר הראה שעם רע"מ הוא יכול לעבוד, מניח שהוא יודע לעבוד גם עם עודה וטיבי, ולשניהם יהיה הרבה יותר קל אם בנט יהיה בחוץ או למצער לא כרוה"מ. רוצה לשאול, בנט לא יאבד את קלף המיקוח שאיתו הוא מנסה לסחוט את המערכת ולהפוך לרוה"מ מראשות מפלגה זוטרה?

כי סער לא יזרום עם ממשלה שכולה מבוססת על תמיכת המשותפת , ובגלל ש(אני מקווה) יאיר לפיד איש ישר ולא סובב את בנט כדי שיעזור לו להקים ממשלה ואז יזרוק אותו לכלבים.

ואגב , גם עם המשותפת אין 61 , כי אחד מהם הוא מבל״ד.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 20, 2021 3:41 pm 
Hall of Famer

אחרי שביבי נתן למהלך הזה הכשר למהדרין מן המהדרין,אני לא ראה למה סער צריך להיות יותר צדיק מהאפיפיור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 20, 2021 3:43 pm 
Hall of Famer

עידו - "תזכיר ההתאגדות" הוא לא תורה מסיני ואין סיב לא לשנות אותו.
בכל מקרה קניית קרקעות ביו'ש ממש לא נראים לי רחוקים ממטרות המקורית של הארגון.
תומר - לא ציטטתי אף אחד. רק נתתי אבחנה שנראה לי שקצת קשה להתמודד איתה היום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 20, 2021 3:43 pm 
Hall of Famer

כי עדיין סער לא במקום של לאפשר ממשלת מיעוט שמבוססת על כל הרשימה המשותפת כולל בל״ד. לא יקרה.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 20, 2021 3:47 pm 
Sophomore

מסכים עם אבימאל. וזה לא שסער יהיה הנציגות הימנית היחידה בקואליציה שכוללת את ליברמן. גם גנץ הוא לא בדיוק שמאל אידאולוגי.
ומה הקשר ליושרה של לפיד? זה לא שבנט פועל למניעת הקמה של ממשלה ברשות הנאשם, להפך. בטח ובטח אחרי שבנט הלך עם הנאשם ולא עם לפיד בהצבעה על הועדה המסדרת. אני באמת לא מבין למה צריך לתת לדרעק הזה את רוה"מ כשזו כשהוא בפירוש מתייחס אל האופציה כאיזו רשת בטחון מובנת מאליה, ודי מתייחס אל הגוש כמקפצה לצרכיו האישיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 20, 2021 3:54 pm 
Sophomore

אבימאל כתב:

כפי שאמרתי, משפטן אני לא ואני לא יודע מה המעמד החוקי של "תזכיר התאגדות". אין לי עכשיו זמן וכוח לבדוק, אבל אני די משוכנע שהוא מבוסס בלשונו על לשון חוק קק"ל. אולי לא תורה מסיני, ואפשר לשנות - אבל בהליך מסודר של שינוי חקיקה. לא במעשים המנוגדים לו.
ושוב - המטרה "המקורית" של הארגון לא רלוונטית מרגע שמדינת ישראל קמה וחוק קק"ל עבר בכנסת.

אבימאל כתב:
קקל הוא פרויקט גזעני שתפקידו להעביר קרקעות מערבים ליהודים.
זה משעשע אותי כמה אי נוחות זה גורם לציונות החילונית להתבונן במראה.ף

לא הבנתי מה אתה רוצה כאן. אבל אני מזמין אותך לקרוא את הטור של ב.מיכאל בהארץ, בדיוק על הנושא של ציונות וציונות דתית. והדגמה נוספת כמה הרצל היה חד אבחנה וכמה אין שום קשר בין החזון האוטופי שלו לבין מדינת ישראל 2021, שנראית יותר ויותר כמו הסכנות מפניהן הזהיר. כמובן שכמעט אף אחד לא יודע את זה כי כתביו של הרצל וחזונו לא נלמדים במערכת החינוך הממלכתית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 20, 2021 3:56 pm 
Hall of Famer

ido כתב:
מסכים עם אבימאל. וזה לא שסער יהיה הנציגות הימנית היחידה בקואליציה שכוללת את ליברמן. גם גנץ הוא לא בדיוק שמאל אידאולוגי.
ומה הקשר ליושרה של לפיד? זה לא שבנט פועל למניעת הקמה של ממשלה ברשות הנאשם, להפך. בטח ובטח אחרי שבנט הלך עם הנאשם ולא עם לפיד בהצבעה על הועדה המסדרת. אני באמת לא מבין למה צריך לתת לדרעק הזה את רוה"מ כשזו כשהוא בפירוש מתייחס אל האופציה כאיזו רשת בטחון מובנת מאליה, ודי מתייחס אל הגוש כמקפצה לצרכיו האישיים.

אני לא רואה את זה קורה..... סער לא יסתמך על כלל המשותפת כולל בל״ד , זה לא הולך לקרות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 20, 2021 3:57 pm 
Hall of Famer

rony כתב:
תומר כתב:
עופר האדום כתב:
חפש בגוגל ״עמית סגל סקנדינביה״.

חיפשתי והגבלתי לתוצאות מהשבוע האחרון ולא קיבלתי תוצאות שהשכילוני

גונן בן יצחק כתב משהו על מועדוני גייז בסקנדינביה בהקשר של הציטוט של לוסי אהריש שניתן היה להבין ממנו לגבי הנטיות כביכול של עמית סגל. לא יודע אם זה נכון או לא, אבל לעשות אאוטינג לאדם זה גם מכוער וגם לא רלוונטי לדיון.

בכל מקרה, אם אני הייתי בא מרקע דתי שמרני כמו סגל והיו עושים לי אאוטינג בצורה כזו, זה בוודאי היה משבר אישי לא פשוט.

1. אולי סגל נעלב מהאאוטינג, אבל איך זה קשור להיעדרות? הציוץ היה ב16.4, אתמול היה ה19.4. וגם למה שההיעלבות מציוץ של פעיל מחאה יהווה תירוץ לפרשן הפוליטי הבכיר של הערוץ להיעדר?

2. לעניין האאוטינג עצמו, עמדתי היא שכאשר אדם חי את חייו הפרטיים כפי שרוצה לחיות אותם, ולא מביע עמדות ציבוריות בעניין-שיחיה. לא זכור לי שסגל התבטא בנושא להט"ב כך שזה לכאורה מכוער ולא קשור. מצד שני הוא היה שופר לעלילות נגד המפגינים ("ניסו לפרוץ לבלפור") ולכל עמדה ביביסטית בערך, כך שאת העוינות האישית מהבלפוריסטים הוא הרוויח בעבודה לא מעטה.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 20, 2021 3:57 pm 
Senior

אבימאל כתב:

נו, אז שישנו את התקנון אבל לפעול מראש בניגוד לו זה אפעס לא לעניין

ולגבי הציטוט, לא הצלחתי להבין. אתה כתבת "קקל הוא פרויקט גזעני שתפקידו להעביר קרקעות מערבים ליהודים", ואז ציינת שזו אבחנה שקשה להתמודד אתה.
אז אני שואל, אבחנה של מי, שלך או של השמאל? ולמי קשה להתמודד איתה, לך או לשמאל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 20, 2021 3:59 pm 
Hall of Famer

הפתרון לפלונטר כלכך פשוט...

סוגרים תמיכה עם הערביות על ממשלה, ללא מחויבות קואליציונית בנושאים מדיניים-בטחוניים.

תבוא סוגיה מדינית-בטחונית על הפרק, אני בטוח שהימנים הטובים והנאמנים מהאופוזיציה ישימו ערכים לפני הכל, ויצביעו כי שמחייבת טובת המדינה.

וזה לפני דגל התורה שלדעתי כבר פוזלת חזק לגוש השינוי.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 20, 2021 4:01 pm 
Sophomore

עופר האדום כתב:
ido כתב:

אני לא רואה את זה קורה..... סער לא יסתמך על כלל המשותפת כולל בל״ד , זה לא הולך לקרות.

השאלה כמה סער שמח בכלל לראות את בנט רוה"מ. במצב הזה, לסער יש בדיוק את אותה יכולת לדרוש להיות רוה"מ כמו לבנט (וגם לליברמן, ואני בספק כמה אהבה יש בינו לבין בנט). חוץ מזה, שמרגע שביבי נכשל, לא הייתי שולל על הסף חבירה של החרדים (בפרט יהדות התורה) לממשלה הזו (למרות מס השפתיים של גפני היום). כך או כך, בנט נשאר עם אקדח ריק מכדורים ואין שום סיבה שהגוש יתקפל בפניו ויאפשר לו לדרוך עליו בכניסתו לבלפור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 20, 2021 4:03 pm 
Hall of Famer

שמע , אני מאוד מאוד אשמח אם זה יקרה , אבל לצערי זה לא יקרה. מזכיר - זה אומר שהממשלה תלויה על נציג בל״ד..... אף אחד מרשימת סער לא יזרום לזה לדעתי , אבל נחמד לפנטז.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 20, 2021 4:24 pm 
Hall of Famer

לענ"ד המהלך האחרון שם את סער בעמדת יתרון ברורה על בנט, ששוב יצא ילד הכאפות הלוזר שהוא רגיל להיות.

ממשלת רוטציה לפיד-סער צריכה להיות המתווה, ולהפעיל לחץ על דגל התורה ועריקי ימין

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 20, 2021 4:27 pm 
Hall of Famer

למה רוטציה עם סער, ולא עם ליברמן למשל ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 20, 2021 4:45 pm 
Hall of Famer

עופר האדום כתב:
למה רוטציה עם סער, ולא עם ליברמן למשל ?

כי אני לא חושב שליברמן רוצה להיות ראש ממשלה. יש לו יותר מדי קופות שרצים. לא בכדי הוא פשוט העביר תמיכה ללפיד. אלי אבידר בעיניי אחלה מועמד, אבל לא ריאלי לסיבוב הזה. וגם אם רוצים את דגל, בעיה לפיד-ליברמן שיסתמנו כממשלת טורפי חרדים. סער מרכך את הפינה.

לפיד כמנהיג הגוש מרכז-שמאל, סער כמנהיג הסמן הימני, פוליטיקאים מנוסים בלי חקירות משטרתיות בעברם. יעבוד.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 20, 2021 5:07 pm 
Hall of Famer

סתם שאלה תיאורטית.
מה אם ריבלין מטיל את הרכבת המשימה על יולי אדלשטיין (מס 2 בליכוד). לכאורה זה מסיים את המשבר מידית,לא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1911 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 63, 64, 65, 66, 67, 68, 69 ... 77  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 10 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: