סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' נובמבר 23, 2024 8:47 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 763 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 31  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: א' דצמבר 02, 2018 3:37 pm 
Senior

בלוג: הצג בלוג (0)
ראי שעל הקיר כתב:
לטביה מדרג 6 - גם כן הנבחרת החזקה ביותר בדרג כנראה.
בקיצור קיבלנו סוג של מוקשים בדרגים הנמוכים.

שהם הדרגים החשובים

את הדרגים הגבוהים אולי נצליח לעקוץ פה ושם אבל אם נעלה זה יהיה בזכות צבירת נקודות עקבית מהנבחרות שמדורגות מתחתינו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 02, 2018 3:51 pm 
Hall of Famer

תומר כתב:
ראי שעל הקיר כתב:
לטביה מדרג 6 - גם כן הנבחרת החזקה ביותר בדרג כנראה.
בקיצור קיבלנו סוג של מוקשים בדרגים הנמוכים.

שהם הדרגים החשובים

את הדרגים הגבוהים אולי נצליח לעקוץ פה ושם אבל אם נעלה זה יהיה בזכות צבירת נקודות עקבית מהנבחרות שמדורגות מתחתינו

מסכים לגמרי, לטובת הדירוג שלנו עדיף שנוציא את המקסימום מדרגים 4-5-6, וכאן בהחלט יכול להיות שהסתבכנו ונפסיד לא מעט נקודות לקבוצות שמדורגות מתחתינו.

מצד שני, עדיף בית עם פולין ואוסטריה שמשאיר סיכוי קטן לעלות מאשר בית עם, נניח, צרפת וגרמניה שאפשר לסגור אותו לפני שהוא התחיל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 02, 2018 5:14 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
היה קטע מטורף בהגרלה, שנערכה בדבלין. ראיתי את זה בשידור חי.
אחרי שהולנד וגרמניה הוגרלו יחד לאותו בית, הגיעו לדרג השלישי - ויצאה נבחרת אירלנד. כל הקהל האירי באולם נאנח בסוג של "הלך עלינו".....
ואז התברר שיש איזשהו חוק שמונע מהם, בתור אחת המארחות של היורו, להיות בבית הזה. הם הועברו לבית הבא, בית הרבה יתר סביר (שווייץ ודנמרק). צהלה עלתה באולם...
ואז הגרילו לבית של הולנד וגרמניה, במקום אירלנד, את... צפון אירלנד. פה כבר היו צחוקים באולם.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 02, 2018 6:12 pm 
Hall of Famer

rony כתב:
לטובת הדירוג שלנו

למה אמור להיות אכפת לנו כל כך מהדירוג שלנו ?
חשבתי לתומי שהמטרה האחת והיחידה היא לעלות לטורניר גדול
ואם כן , אז בשיטה הנוכחית של "ליגת האומות" - ירידת דרגים עתידית יכולה אף לעזור במטרה ...

ראי שעל הקיר כתב:
ואז התברר שיש איזשהו חוק שמונע מהם, בתור אחת המארחות של היורו, להיות בבית הזה.

כמדומני שהתקנה היא שלא יהיו 3 מארחות יורו ( יש 12 כאלו עכשיו - הטורניר כבר אינו מרוכז ) באותו הבית , שאז לכאורה אתה כבר מבטיח מראש שאחת מהן לא תעלה באופן ישיר...
זה כמובן קצת מלאכותי , כי ממילא סביר שלא כל ה-12 יעלו , אבל זה מה שהחליטו .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 02, 2018 6:23 pm 
Hall of Famer

כן, הבנתי שיש איזה חוק בנוגע לכמות המארחות שיש באותו בית מוקדם, לא התעמקתי בו, למדתי רק 4 שנים בטכניון וזה לא מספיק כדי להבין את חוקי אופ"א.
רק סיפרתי את הסיפור שראיתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 03, 2018 3:18 pm 
Hall of Famer

קטע גדול עם ג'ובאני רוסו ואשתו בדרבי של חיפה, קלטתי את זה כבר בזמן אמת...
https://www.sport5.co.il/HTML/Articles/ ... 97619.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 03, 2018 3:24 pm 
Hall of Famer

קראתי היום שבנבחרת שוקלים לארח את המשחקים היחסית גדולים (פולין ואוסטריה) בטדי.
הביאו את הפופקורן - אני רוצה לראות מה יהיה כשהנבחרת עם שישה שחקנים ערבים תארח בטדי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 03, 2018 3:35 pm 
Senior

ואני קראתי את דאבור מספר איך בזמן ההגרלה הוא שמע קריאות שמחה מחבריו האוסטרים כשישראל הוגרלה לבית של האוסטרים (הייתה פעם חתימה של מישהו בסלניוז על עניין כזה, כמה שישראל היא בעצמה הגרלה קלה, לא?)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 03, 2018 3:48 pm 
Hall of Famer

מה מפליא? גם אני, אם הייתי אוהד <הכנס פה כל נבחרת שאינה בדרג השלישי>, הייתי שמח לקבל מהדרג השלישי את ישראל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 03, 2018 3:58 pm 
Senior

לא מפליא בכלל, סתם מחזיר לפרופורציות את מי שמתלהב מההגרלה הנוחה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 03, 2018 4:10 pm 
Junior

גוטמן התפטר.

התירוץ הרישמי: בעיות בריאותיות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 03, 2018 4:44 pm 
Senior

צרבת?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 03, 2018 5:00 pm 
Hall of Famer

לפני שלושה שבועות הוא היה בריא כמו שור, אני מבין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 03, 2018 5:34 pm 
Hall of Famer

העונה הזו מצחיקה רצח.
פז חסדאי כתב בשישי טור גדול:

https://sports.walla.co.il/item/3204130 ... _yNmAkolSU

ציטוט:
ליגת העל בכדורגל חוזרת אחרי שלושה שבועות, שבמהלכם אומנם לא קרה כלום, אף כדור לא נבעט, אף שער לא נכבש, אבל כמה השתנה פה, וכמה לא השתנה פה, אפשר כבר להשתגע מציפייה. שלושה שבועות אופייניים, קלאסיים, רגילים וייחודיים, ששוב ממחישים שלא רק שהמשחק הוא שולי, אלא עד כמה אין בו צורך אמיתי, כמה העניין המרכזי הוא בדמויות ובאינטריגות, שלמעשה אפשר היה להמשיך לקיים את הענף רק עם מסיבות עיתונאים, דיווחים מהאימונים, ציטוטים עלומי שם, ספקולציות מופרכות ורכבות מאמנים.

יובל נעים, למשל, מהטיפוסים הקלאסיים בז'אנר, מיודענו, חברו הוותיק של חובב הכדורגל המקומי, שב לזירה בגאווה, ושוב ניצבת בפניו משימה מאתגרת, שהוא לא נרתע ממנה, לא חושש, אלא מגיע באמונה גדולה. הרי יש פה חומר שחקנים שאפשר להוציא ממנו הרבה יותר. כן כן, יובל שלנו חוזר לקווים במ.ס אשדוד, ואומנם הרזומה שלו כמאמן שנוי במחלוקת, אף קבוצה לא מעזה לבחור בו כמאמן ראשי בתחילת העונה, אף אחת לא נואשת מספיק, כולן סבורות שמגיע להן משהו יותר טוב (עדיף הימור על מילבסקי אלמוני מאשר נעים המוכר), ובכל זאת יובל שלנו תמיד מוזכר כמועמד להגיע כמאמן מחליף. ואכן מתישהו הוא מגיע כמאמן מחליף, מדי פעם עושה עבודה טובה, מדי פעם פחות טובה, אבל מה זה משנה?

ונגיד שיצליח להשאיר את אשדוד בליגה, או יירד איתה, מה זה משנה? מה זה חשוב אם זו אשדוד או כפר סבא? מה ההבדל בין הקבוצות? מה הציפיות מהקבוצות האלה, אם לא לקצת גרוטסקה. בני סכנין, למשל, מינתה כמאמן את עמיר תורג'מן, ובטוחה שעם עמיר תורג'מן היא יכולה להגיע הרבה יותר גבוה, הרי יש פה חומר שחקנים שאפשר להוציא ממנו יותר. המטרה היא פלייאוף עליון, למה לא? זה לא בשמים. הרי עמיר תורג'מן זה לא בני בן זקן, זה משהו אחר לגמרי. כי איכשהו לעמיר תורג'מן יש הילה של מאמן כישרוני, אולי בגלל כמה חודשים טובים בבית"ר תל אביב רמלה. יש לו המון פוטנציאל. תמיד זה פוטנציאל. משהו היפותטי, שאולי ימומש, אולי לא.

כך או כך בסכנין אופטימיים, מאמינים בשינוי, מאמינים בתורג'מן, ובל נשכח שגם המינוי שלו הגיע אחרי דרמה במאבק על זהות עוזר המאמן: האם זה יהיה עודד קוטר או ארז בלפר. הרי מדובר בהחלטה דרמטית, כזו שיכולה לשנות גורל של מועדון, ותכריע האם סכנין תשחק מול 3,000 צופים מיואשים בדוחא, או שמא מול 3,000 צופים מיואשים בדוחא. אבל אילו סכנין הייתה חושבת על טובת הכדורגל הישראלי, הייתה משאירה את המאמן הקודם. מבחינת האוהד המקומי, בני בן זקן הוא דמות הרבה יותר מעניינת. הרבה יותר נלעגת. כזו שכיף יותר לעקוב אחריה. העונה בבית"ר הוסיפה לו עומק, קצת נפח, רצון לבדוק לאן זה יכול להתפתח, איך זה עוד יכול להידרדר. זה מה שנשאר.

בהפועל תל אביב מינו לתפקיד המאמן את אופיר חיים, עוד אחד שבמעומעם זכורים לו כמה רגעי קסם כמאמן (כנראה זו הקדנציה המרשימה שלו בעפולה), כך שברור למה אוהדי הפועל אופטימיים: הרי אופיר חיים הוא ממש לא קובי רפואה. זה משהו אחר לגמרי. הוא מאסכולה שונה לחלוטין. הוא גדל בתרבות אחרת, התחנך על עקרונות אחרים, מאמין בשיטה אחרת. הוא לא הולך עם ה-1:4:5 המיושן אלא דוגל ב-1:1:4:4 מודרני. הוא בא לעבוד קשה ולא מאמין בקיצורי דרך. מהסגל הזה לא רק אפשר, אלא גם צריך להוציא הרבה יותר. אבל בעצם, הסיפור של הפועל תל אביב העונה ממחיש במדויק את צורת המעקב של האוהד הישראלי, שמנוגדת לכל העקרונות הספורטיביים. מבחינתנו, באופן אירוני, שלא יהיו גולים במשחקים שלה בכלל! הרי 0:0 להפועל תל אביב זה הרבה יותר מצחיק מכל תוצאה אחרת. ככל שישעממו יותר, כך יהיה יותר כיף. והנה סיפורו של הכדורגל הישראלי ואוהדיו: אדם צופה במשחק, ומפלל שלא יהיו בו גולים. מפלל לשיעמום, ומתמסר אליו. למי אכפת מהכדורגל, רק תנו אקשן לפני ואחרי.

מי שמתמחה בז'אנר היא כמובן בית"ר ירושלים, הקבוצה שבמקום האחרון בליגה, שכאילו מרגישה מחויבת לספק לליגה סיפורים משונים ודמויות תמוהות. בימים אלה כל פיסת מידע חדשה שמגיעה על משה חוגג, כל ידיעה שחושפת את אופיו המסתמן, מעניינת פי כמה וכמה מהמשחקים של קבוצתו. במקביל ערן לוי שולח רמזים, קלינגר עונה לו במסיבות עיתונאים, ושוב מירב העניין בקבוצה הזאת הוא חדר ההלבשה, חוסר האיזון בין הגורמים השונים, הידיעה שעם טביב כבעלים היא הצליחה הרבה יותר, ובקיצור, האסון הבלתי נמנע שעומד להתרחש, בתקווה שלנגד עינינו.

אבל אין ספק שכמו תמיד בשנים האחרונות, מעל כולן ניצבת מכבי חיפה, שהוסיפה לקלחת הלוהטת גם ככה את אלי גוטמן, שהוא כמו זיקוק שנזרק למדורה. כל משפט שלו, כל מסע"ת שלו, הכל רק מצית ומדליק, גורם לאוהד לחכוך ידיו בהנאה ולצעוק "איזה קונצרט". השבוע, למשל, הנאום המשתפך על הקשר העמוק שלו למכבי חיפה היה עונג אמיתי, מסעיר הרבה יותר מהכדורגל. המשחק הראשון שלו הסתיים בניצחון, אבל אף אחד לא זוכר את הגולים, או את האירועים עצמם, אלא רק את התמונות שלו מודה לאוהדים ושם יד על הלב. אז באמת, זה נחמד שליגת העל חוזרת, אבל בואו ניתן למשחקים כבר להיגמר, ונעבור ישר לפולואים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 03, 2018 6:23 pm 
Hall of Famer

באמת שחסר רק שגוטמן יגיד כעת ש"זו קבוצה של גיא לוזון"
יותר מצחיק מזה כבר אין ...

כמדומני אגב ש-50% הצלחה של גוטמן הם הכי טוב של מאמן חיפה בשנים האחרונות ...

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 03, 2018 6:53 pm 
Hall of Famer

עכשיו הוא יכול לחזור לתחרות האיפור המהיר בערוץ הספורט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' דצמבר 08, 2018 9:15 pm 
Hall of Famer

אין ת'רד על הליגה, אז ננצל את הת'רד הזה. יוסי בניון שוב לא מרוצה ממעמדות בקבוצה :du_ma_et: הפעם אלישע לוי הודיע לו שהוא לא יפתח בהרכב הפותח ובניון כמו מקצוען אמיתי שהוא אמר שאם ככה, אז הוא לא בא למשחק. השחקן הושעה. אני מאד הצטערתי בזמנו שמכבי פ"ת לא שחררה את בניון לקרקס של משה חוגג בירושלים. אולי זה יקרה בתקופה הקרובה, אמן ואמן.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' דצמבר 08, 2018 10:14 pm 
Hall of Famer

ואם כבר ת'רד על הליגה, מכבי ביתרון 2-0 על בני יהודה, ואם היא מנצחת היום זה כבר 11 נק' ממקום 2, ו-12 נק' ממקום 3 (עם משחק חסר)
לא שאני עוקב הרבה בשנים האחרונות, אבל לא זוכר עונה שבתוך סיבוב אחד כבר הוכרעה האליפות

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 09, 2018 12:09 am 
Hall of Famer

אני בספק כמה תקדימים יש בעולם לכך שבסוף סיבוב המשחקים הראשון :
1. שתי הקבוצות עם התקציבים הנמוכים הליגה ( או מאוד קרוב לכך , איני בקיא בנושא ) נמצאות במקומות 2-3 .
2. שתי נועלות הטבלה ( בהנחה שהפועל ת"א לא תנצח את בית"ר ) בעלות תקציב מעל החציוני ( בית"ר הרבה יותר אפילו ) .

מראה הרבה על הליגה , ניצול משאבים בצורה נכונה וכו' .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 09, 2018 12:46 am 
Hall of Famer

בית"ר מתנהלת כמו חנות מכולת
טביב כמו טביב השאיר אחריו תל חורבות
חוגג עושה הרבה דאווינים אבל מתחת לדאווין נראה שלא מסתתר יותר מדי

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 09, 2018 12:56 am 
Hall of Famer

מכבי גדולה על הליגה בלי להיות גדולה בעצמה, היא פשוט הכי מסודרת וממושמעת.
קודוס למאמן חמוץ הפנים שלה שמצליח לנהל את רוטציית האגואים בלי פרצופים חמוצים. כל אחד נכנס, עושה את העבודה, לפעמים ממשיך ולפעמים לא והכל נראה סבבה לפחות כלפי חוץ. מזכיר את העונה הראשונה של ג'ורדי.
והקטע הוא שמכבי עושה את זה הפעם בלי מישהו שגדול על הליגה. אין זהבי, אין פריצה. באמת, אי אפשר לזהות מישהו אחד או שניים שסוחבים את הקבוצה על הגב שלהם. הם עושים את זה ביחד, ושוב, קודוס למאמן. למרות שהיריבות שלה צריך לומר מאד מאד חלשות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 09, 2018 4:31 pm 
Freshman

כבר לא מעט שנים אני שומע שהיריבות מאוד חלשות (זה תמיד מתחיל מ"השנה תהיה ליגה חזקה, תראה מה עשו בבית"ר, חיפה ונתניה/הפועל חיפה/בני יהודה/מכבי פ"ת" ומהר מאוד הופך ל"הליגה הכי חלשה שהייתה פה"). לצורך העניין, גם בעונה שעברה הקבוצה הזו של מכבי, עם המאמן הזה כמובן, הייתה רצה לאליפות.

בכל מקרה, מה שהכי מרשים במכבי של איביץ', וזה בהמשך לטענה שלך על המחסור בשחקן כמו זהבי ופריצה, זה שאת הקבוצה הזאת הרימו עם מגבלות הפייר פליי, בלי שום רכש מפוצץ ועם הרבה שחקני בית שחזרו ממקומות שונים ומשונים. הייתי רוצה להגיד שזאת תהיה עונת מפנה למועדון ולשחקני הבית הנ"ל, אבל חוץ מדור פרץ (שהתבלט כבר בעונה שעברה) ודן גלזר, אני בספק אם ייצאו מפה עוד שחקני הרכב לגיטימיים. ברסקי, פיבן, כהן וחוזז יכולים, אולי, להיות אחלה שחקני רוטציה, אבל נראה שלא יותר מזה בקבוצה שהשאיפות שלה הן אליפות והעפלה לאירופה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 09, 2018 4:43 pm 
Hall of Famer

משום מה נדמה לי שלפחות אני כתבתי על קבוצות הצמרת החלשות שלנו עוד בזמן המשחקים באירופה בתחילת העונה, כשהן נראו כמו כלום בערך, עוד לפני שכולן עפו.

אפרופו מגבלות הפייר פליי, אני עדיין חושב שמכבי משחקת באש בהסכם האימוץ עם חברה של הבעלים שאין לה למיטב ידיעתי שום אינטרס כלכלי בישראל וגם לא בכלל באירופה. צינור להעברת כספים של הבעלים במקום הכנסות אמיתיות, שזה בדיוק למה תפסו אותה על פייר פליי מלכתחילה. אני חושב שבמוקדם או במאוחר ינקנקו אותה על זה, אבל נראה, אולי פיפ"א לא תשים לב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 09, 2018 8:31 pm 
Hall of Famer

עומרי1 כתב:
זה תמיד מתחיל מ"השנה תהיה ליגה חזקה, תראה מה עשו בבית"ר, חיפה ונתניה/הפועל חיפה/בני יהודה/מכבי פ"ת"

מי שאומר את זה אלו העיתונאים שרק שואפים להחמיא לקבוצות האהובות עליהם , מקורבים וכו' . שום קשר למציאות .
בסוף "קבוצות שהתחזקו" מסיימות בפלייאוף התחתון , קבוצה שכולם הורידו ליגה כמו חדרה מתייצבת בצמרת , ובני יהודה ללא רכש כלל ( כולל מחאות עצומות והזויות מצד האוהדים שלהם ) עושה בית ספר במרבית משחקיה .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 18, 2018 12:20 am 
Hall of Famer

שתי הקבוצות עם המאזן הביתי הגרוע ביותר בליגת העל : מכבי חיפה ובית"ר ירושלים

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 763 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 31  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו 65 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: