סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' נובמבר 23, 2024 1:07 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 212 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 5, 6, 7, 8, 9  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: השרדות VIP 2020
הודעהפורסם: א' אוגוסט 02, 2020 1:44 pm 
Freshman

בלוג: הצג בלוג (0)
לא שאני מצפה מתוכניות ריאליטי להיות חינוכיות, אבל דבר שמאוד מפריע לי בהן הוא שפחות או יותר מאז שי-חי וההצלחה שלו בהופעה הראשונה באח הגדול, ה"אמת שלי" על שלל ניסוחיה ("האמת הפנימית", "האמת בפרצוף", "אני דוגרי" וכו') הפכה לתירוץ מקובל להתנהגות בריונית, להשפלות, להתלהמות ובעצם לכל דבר שתרצו, ואפילו יש ציפייה שאולי אפילו מתממשת במציאות, ש"האמת" הזאת תביא נקודות זכות.
סתם דוגמה מהפרק האחרון (זהירות - ספוילר לא מעניין): גיא זוארץ שאל את ישראל למה לדעתו הרוב לא ירצו לשמור על קשר עם אלינה אחרי המשחק. היו לישראל הרבה דרכים לענות על זה את מה שהוא חושב באמת גם מבלי לפגוע באלינה החבוטה, למשל להגיד משהו בסגנון "רוב חברי השבט, ואני ביניהם, לא אוהבים/סולדים/כועסים על המהלך שעשתה בהדחה של ליטל ומאז תפסו ממנה מרחק", אבל במקום זאת הוא העדיף להיכנס בה בפעם העשרים מאז ההדחה, עם אמירות על האופי שלה ועל בני בריתה שלא מעוניינים בה, כשכמובן סיכם את הנושא ב"זאת האמת". עכשיו, מילא זה היה נאמר באותה מועצת שבט או יום אחרי, בלהט הרגע מה שנקרא, אבל כשזה נאמר בפעם המי יודע כמה באותו שבוע, מבלי שאלינה עצמה הייתה מעורבת בכלל בסיטואציה, זו בריונות נטו.

תומר כתב:
אתמול ראיתי את הפרק של הישרדות אחרי די הרבה זמן שהתנתקתי מחמת המיאוס.
אני חייב להבין שאני לא מבין את הכתרים שתולים באסי אבוטבול כשחקן מוצלח. הוא חזק וכריזמטי אבל מנוהל על ידי הרגש מהתחלה ועד הסוף. הבנתי שהיה קטע מוצלח עם "המרה" של בני אבל חוץ מזה, לא ראיתי אצלו יותר מדי תכנוןמורכב או סתם מורכבות. ההצלחה שלו היא במידה רבה "ברוט פורס"

אסי בוזגלו*.
המקרה עם בני היה טעות מצחיקה של אגו, אבל כנראה הטעות הראשונה של בוזגלו במשחק. מנגד, הוא אולי לא עשה מהלכים שטרם נראו כמותם בהישרדות, אבל ההעברה של בני בהדחת קוז'יקרו, הברית שעשה עם אלה ועדי ביטי מאחורי גבה של אלינה בהדחה המפתיעה של זהר, היכולת לזהות מי איתו ומי נגדו, לנצל מצבים ולהבין שלבקתה הטריקית אסור לשלוח אנשים מהברית השניה גם אם הם מאוד רוצים (והם יודעים למה) - כל זה מבחינתי ממתג אותו כשחקן מוצלח ביחס להישרדות ישראל לדורותיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 02, 2020 1:51 pm 
Hall of Famer

אני לא בטוח שההדחה של זוהר הייתה נכונה. זאת הייתה הדחה של אגו. ברור היה שאסי צריך לטפל בזוהר וזוהר לא הבן אדם שצריך לרוץ איתו עד הסוף. הוא זיהה את זה יפה. אבל הוא רץ קדימה והדיח אותו והחליש את השבט פיזי. במצב עניינים רגיל מאד יכול להיות שהשבט שלו היה מפסיד משימות חסינות ומגיע מדולל לאיחוד. בפועל ישראל הצטרף לשבט ולברית שלו ושינה לחלוטין את יחסי הכוחות וכך ההדחה של זוהר יצאה לו טוב.

אבל בסה"כ אסי בעיני שחקן טוב. עוד משהו שהוא עושה ממש טוב זה ליצור יחסים אמיתיים עם אנשים. למעט דוד דביר, וכעת כמובן אלינה, אני לא חושב שיש נגדו רגשות רעים. אם הוא יצליח להגיע לגמר עם אלה וישראל המיליון אצלו בהליכה אחורה עם 2 רגליים קשורות.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 02, 2020 1:53 pm 
Junior

עומרי1 כתב:
סתם דוגמה מהפרק האחרון (זהירות - ספוילר לא מעניין): גיא זוארץ שאל את ישראל למה לדעתו הרוב לא ירצו לשמור על קשר עם אלינה אחרי המשחק. היו לישראל הרבה דרכים לענות על זה את מה שהוא חושב באמת גם מבלי לפגוע באלינה החבוטה, למשל להגיד משהו בסגנון "רוב חברי השבט, ואני ביניהם, לא אוהבים/סולדים/כועסים על המהלך שעשתה בהדחה של ליטל ומאז תפסו ממנה מרחק", אבל במקום זאת הוא העדיף להיכנס בה בפעם העשרים מאז ההדחה, עם אמירות על האופי שלה ועל בני בריתה שלא מעוניינים בה, כשכמובן סיכם את הנושא ב"זאת האמת". עכשיו, מילא זה היה נאמר באותה מועצת שבט או יום אחרי, בלהט הרגע מה שנקרא, אבל כשזה נאמר בפעם המי יודע כמה באותו שבוע, מבלי שאלינה עצמה הייתה מעורבת בכלל בסיטואציה, זו בריונות נטו.

אני מסכים שזו בריונות נטו אבל אלינה התהפכה עליהם בקטע ממש מוזר (לפחות לפי איך שזה מצטייר בטלויזיה).
היא הייתה דביקה עם ליטל ולאבי-דאבי עם אסי וישראל בקטע מוגזם באנטינג-אנטינג ונראה שלפחות אסי היה מאוד נאמן כלפיה כפי שניתן היה לראות בהצבעה לליטל כשפחדו שלקוז'י יש חסינות (וזה בלי לדבר עם אלינה, זה בא מאסי בטבעיות). אין בעיה שהיא החליפה צד, זה משחק והכל אבל כנראה כדי להשקיט את המצפון שלה היא התחילה לדבר על היחס שלהם כלפיה (במועצת השבט שבו החליפה צד) והיא ממש הציגה אותם בצורה אחרת לחלוטין מאיך שזה הצטייר בטלויזיה.
זה לא תירוץ להתנהגות הדוחה שלהם כלפיה אבל זה יכול קצת להסביר אותה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 02, 2020 1:57 pm 
מנהל פורום

Shiver כתב:
rony כתב:
מסכים עם כולם לגבי ישראל, אדם אלים ודוחה, מה שאפשר לזקוף לזכותו זה שהוא חכם והוא קולט סיטואציות מהר מאוד (קלט את הפוטנציאל הנפיץ בין בני לבין אסי בשניה). אסי דמות ריאליטי בהחלט מוצלחת, אבל נראה שהאגו שלו בהחלט הולך להוות בעיה רצינית מבחינתו. דבר אחד שלא הבנתי זה למה הברית של עידן הולכת דווקא על רגב הלמל"מ שלא מאיים על אף אחד במקום ללכת ישר על אחד הראשים-אסי או ישראל.

ההיגיון שלי: אם הפסלון מוענק לירדן ובני עורק, אז ההצבעות יהיו 4-4.
ואז נשאר לחשוב מי כדאי שיגיע למבחן האש.
אסי וישראל חזקים פיזית ועלולים לנצח.
אלה היא לכאורה האחרונה בהיררכיה והזדמנות עתידית למהלכים אז חבל להדיח אותה.
מי נשאר? רגב...

********** ספוילר להמשך ************

כבר לפני כמה זמן התפרסם ברשת ספוילר, כאשר היה איזה סרטון שפורסם בטעות ולא טושטש תחילה, בו רואים בעצם מי השבעה האחרונים שנשארו.
לפי הסרטון, מי שאמור להיות מודח היום הוא אכן רגב.

***************** ספוילר למעלה ****************

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 02, 2020 2:29 pm 
Freshman

עמוס לב כתב:
אני לא בטוח שההדחה של זוהר הייתה נכונה. זאת הייתה הדחה של אגו. ברור היה שאסי צריך לטפל בזוהר וזוהר לא הבן אדם שצריך לרוץ איתו עד הסוף. הוא זיהה את זה יפה. אבל הוא רץ קדימה והדיח אותו והחליש את השבט פיזי. במצב עניינים רגיל מאד יכול להיות שהשבט שלו היה מפסיד משימות חסינות ומגיע מדולל לאיחוד. בפועל ישראל הצטרף לשבט ולברית שלו ושינה לחלוטין את יחסי הכוחות וכך ההדחה של זוהר יצאה לו טוב.

אבל בסה"כ אסי בעיני שחקן טוב. עוד משהו שהוא עושה ממש טוב זה ליצור יחסים אמיתיים עם אנשים. למעט דוד דביר, וכעת כמובן אלינה, אני לא חושב שיש נגדו רגשות רעים. אם הוא יצליח להגיע לגמר עם אלה וישראל המיליון אצלו בהליכה אחורה עם 2 רגליים קשורות.

יש הרבה הגיון מאחורי המחשבה לא להעיף את החזקים בהתחלה, אבל הבסיס מתחיל בלהיות רוב בשבט, ובגלל זה אני חושב שזאת הייתה החלטה של משחק מבחינת בוזגלו. הוא זיהה שזהר מספיק חכם וכריזמטי כדי להיות דמות חזקה במשחק וניסה לחבור אליו, אבל כשאתה בברית עם שחקן כזה ולא יכול לסמוך עליו, אתה בבעיה גדולה. אם בני באמת היה מודח במקום זהר, בהדחה הבאה אסי היה יכול למצוא את עצמו במיעוט יחד עם רגב ואולי אלה, אל מול דוד ואלינה כשעדי ביטי וזהר מכריעים לאן זה יילך, וכזכור לזהר הייתה ברית סודית עם אלינה.

אגב, בשבט השני הברית של עידן וג'רבי כמעט שילמה ביוקר על ההחלטה ההפוכה - להדיח את החלשה שאיתך (אילנה) ולא את החזק מהברית השניה (ישראל). אם אני זוכר נכון, מה שהציל אותם בסוף היה הטוויסט של שומר הבקתה שיכול לקחת קול וההחלטה בדקה ה90 של סמיון, שהיה בשתי הבריתות, לחבור אליהם.

sheky כתב:

אני מסכים שזו בריונות נטו אבל אלינה התהפכה עליהם בקטע ממש מוזר (לפחות לפי איך שזה מצטייר בטלויזיה).
היא הייתה דביקה עם ליטל ולאבי-דאבי עם אסי וישראל בקטע מוגזם באנטינג-אנטינג ונראה שלפחות אסי היה מאוד נאמן כלפיה כפי שניתן היה לראות בהצבעה לליטל כשפחדו שלקוז'י יש חסינות (וזה בלי לדבר עם אלינה, זה בא מאסי בטבעיות). אין בעיה שהיא החליפה צד, זה משחק והכל אבל כנראה כדי להשקיט את המצפון שלה היא התחילה לדבר על היחס שלהם כלפיה (במועצת השבט שבו החליפה צד) והיא ממש הציגה אותם בצורה אחרת לחלוטין מאיך שזה הצטייר בטלויזיה.
זה לא תירוץ להתנהגות הדוחה שלהם כלפיה אבל זה יכול קצת להסביר אותה.

לא חולק עליך. בדיון עם שמואליקי קצת לפני ההדחה, רציתי לכתוב באחת התגובות שאני לא רואה שום פוטנציאל לעריקה בהדחות הקרובות לאור ההתקרבות של אלינה לחברי הברית של אסי. הם באמת עשו הכל נכון איתה ואני מבין את הכעס וההפתעה מהמהלך ומההסבר הצולע שלה, אבל בחייאת, תדעו גם לעצור מתישהו. רק לפני שבועיים הזדעקתם על היחס שליטל המקללת קיבלה מחברי השבט השני, איפה הביקורת העצמית שלכם?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 02, 2020 2:51 pm 
Junior

מסכים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 03, 2020 3:33 am 
Hall of Famer

שני רצפים של 4 קולות לאותו המתחרה מתוך 8...
ההסתברות לכך: כ-3%
נו שוין

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 03, 2020 9:00 am 
מנהל פורום

עומרי1 כתב:
לא חולק עליך. בדיון עם שמואליקי קצת לפני ההדחה, רציתי לכתוב באחת התגובות שאני לא רואה שום פוטנציאל לעריקה בהדחות הקרובות לאור ההתקרבות של אלינה לחברי הברית של אסי. הם באמת עשו הכל נכון איתה ואני מבין את הכעס וההפתעה מהמהלך ומההסבר הצולע שלה, אבל בחייאת, תדעו גם לעצור מתישהו. רק לפני שבועיים הזדעקתם על היחס שליטל המקללת קיבלה מחברי השבט השני, איפה הביקורת העצמית שלכם?

והנה לפי הפרומואים עידן ואסי סוגרים עסקה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 03, 2020 9:00 am 
מנהל פורום

ודים כתב:
Shiver כתב:
rony כתב:
מסכים עם כולם לגבי ישראל, אדם אלים ודוחה, מה שאפשר לזקוף לזכותו זה שהוא חכם והוא קולט סיטואציות מהר מאוד (קלט את הפוטנציאל הנפיץ בין בני לבין אסי בשניה). אסי דמות ריאליטי בהחלט מוצלחת, אבל נראה שהאגו שלו בהחלט הולך להוות בעיה רצינית מבחינתו. דבר אחד שלא הבנתי זה למה הברית של עידן הולכת דווקא על רגב הלמל"מ שלא מאיים על אף אחד במקום ללכת ישר על אחד הראשים-אסי או ישראל.

ההיגיון שלי: אם הפסלון מוענק לירדן ובני עורק, אז ההצבעות יהיו 4-4.
ואז נשאר לחשוב מי כדאי שיגיע למבחן האש.
אסי וישראל חזקים פיזית ועלולים לנצח.
אלה היא לכאורה האחרונה בהיררכיה והזדמנות עתידית למהלכים אז חבל להדיח אותה.
מי נשאר? רגב...

********** ספוילר להמשך ************

כבר לפני כמה זמן התפרסם ברשת ספוילר, כאשר היה איזה סרטון שפורסם בטעות ולא טושטש תחילה, בו רואים בעצם מי השבעה האחרונים שנשארו.
לפי הסרטון, מי שאמור להיות מודח היום הוא אכן רגב.

***************** ספוילר למעלה ****************

זה לא קרה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 03, 2020 9:33 am 
Hall of Famer

טכנית עוד יכול לקרות אם אלינה חוזרת מהביקתה ורגב מודח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 03, 2020 10:25 am 
מנהל פורום

rony כתב:
טכנית עוד יכול לקרות אם אלינה חוזרת מהביקתה ורגב מודח.

יש עוד ביקתה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 03, 2020 10:33 am 
Hall of Famer

אלינה אמרה שהיא הולכת לביקתה ואף אחד לא סתר אותה, אז כנראה שכן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 03, 2020 11:29 am 
מנהל פורום

כנראה, כי המשימה באותו צילום עוד לא התקיימה ומופיעים בה שבעה משתתפים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 03, 2020 4:21 pm 
Sophomore

Shiver כתב:
עומרי1 כתב:

והנה לפי הפרומואים עידן ואסי סוגרים עסקה...

עוד לא הבנתם שכל מה שרואים בפרומואים האלה זאת חרטא אחת גדולה?
סתם מיינדפאק של ההפקה...חוזר על עצמו כל פעם מחדש.
נראה לי השיא היה עם "מה בני אמר??? הדבר הכי נמוך ושפל שנאמר אי פעם בריאליטי!"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 03, 2020 4:53 pm 
מנהל פורום

אני חייב לציין שגם גיא זוארץ יורד לתהומות לכלוך ורפש בכל רגע פנוי.
הוא מנצל כל משימה (ולא רק הסוציומטרי שבה זה טבעי), אפילו משימות פיזיות כדי ללבות את היצרים והסכסוכים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 12, 2020 3:16 am 
Hall of Famer

מישהו הבין מה בדיוק היה בהצבעות? מישהו (אלה?) התקפל ולא הצביע לירדן אלא לעידן?

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 12, 2020 11:13 am 
Sophomore

השועלים תכננו להצביע בני. כמו שראינו בפרק, אסי לא בדיוק הסכים להקשיב לישראל ואלה, וכנראה לא הכין תכנית גיבוי למקרה שהשרשרת עוברת לבני, מה שיצר בלבול וחוסר תיאום.
לפי הפרומו לפרק הבא אלה לא שוללת אופציה להצביע אסי, אז יש סיכוי שהצביעה עידן במודע כדי לעצבן את השייח.
בכללי, אסי עשה רושם טוב מאוד לאורך העונה אבל במאני טיים השתן קצת עלה לו לראש. האגו שלו נפוח מדי והפיוז עולה לעיתים קרובות, יש תחושה שזה יתהפך עליו ואפילו לפני הגמר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 12, 2020 12:21 pm 
Hall of Famer

קשה לי מאוד להאמין שזה בלבול וחוסר תיאום, זה מתאים אולי להצבעה ראשונה בעונה
יש לי תחושה שזה איזה "מרד" של אלה, גם מתוך רצון להתחנף לירדן בקרוב

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 12, 2020 12:26 pm 
Hall of Famer

הפתיע אותי מאוד שירדן העבירה את שרשרת החסינות לבני ושיבשה לשועלים את כל התוכניות ומצד שני יש לה בן ברית קבוע עד סוף המשחק ועם בני זה לא דבר שמובן מאליו.
רגב היום מול אלינה .מי הולך הביתה ומי נשאר בבקתה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 12, 2020 12:36 pm 
Hall of Famer

מה ההפתעה הגדולה מהעברת השרשרת?
הרי התסריט שבני במקביל לקבלת השרשרת יצביע ירדן - הוא די קלוש אפילו בסטנדרטים של בני
אז ככה הם גם קבעו למעשה את מי להדיח כרצונם (ומצילים את בני), וגם מרוויחים עוד נאמנות עתידית לכאורה

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 23, 2020 10:09 pm 
Hall of Famer

מה לעזאזל אסי עשה עם כל הכוח שהיה לו?
הרי כרגע במקרה הטוב הוא עם עידן כצמד מול שלושה, אז כן - "הגיוני" שבני יהיה בלי קול כרגיל - אבל זה הימור ענק
במקום זה בלי ספק יכל להדיח את בני או אלינה (לזה עידן היה זורם אני מניח), ולהישאר במצב טוב בהרבה

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 24, 2020 11:36 am 
Junior

איזה ״מזל״ היה לאסי שמתוך בערך 300 עוגיות שהיו על הדלפק הוא לקח בדיוק את זו עם הפתק ״הצבעה כפולה״ דבוקה מאחור :roll:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 24, 2020 12:58 pm 
Freshman

עוד על אותו ה"מזל" שאופף סביב מתמודדים מסוימים מפיו של מתמודד העבר, עומר רוזן:
https://tmi.maariv.co.il/celebs-news/Article-781714

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 24, 2020 1:19 pm 
Hall of Famer

שוויק1 כתב:
איזה ״מזל״ היה לאסי שמתוך בערך 300 עוגיות שהיו על הדלפק הוא לקח בדיוק את זו עם הפתק ״הצבעה כפולה״ דבוקה מאחור :roll:

אולי זה בכלל חוזר מזל משווע, כי על שאר העוגות פיזרו לו דברים יותר טובים...

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 02, 2020 1:50 pm 
Hall of Famer

נערך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 212 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 5, 6, 7, 8, 9  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 17 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: