סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' נובמבר 23, 2024 12:44 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 332 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 14  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: מחשבות רנדומליות
הודעהפורסם: ש' ספטמבר 18, 2021 11:11 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
רק לדייק, יס השאירו את החיפוש שלהם פעיל. כלומר לא יכולת להיכנס לספריית ה - VOD ולחפש את נערות שעשועים, כי אתה חושק לראות שוב ביום כיפור את אחת מהקלאסיקות הגדולות של הקולנוע, אבל אם לחצת על הכפתור הכחול של החיפוש ורשמת נערות שעשועים ובמקרה היצירה הגדולה גם הייתה בשירות ה - VOD אז יכולת לתבל את יום הכיפורים שלך בדרמה אנושית כובשת.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 19, 2021 3:07 am 
Junior

תם הטקס. השניים הנותרים נתפסו הלילה בג'נין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 19, 2021 9:32 am 
Junior

עמוס לב כתב:
רק לדייק, יס השאירו את החיפוש שלהם פעיל. כלומר לא יכולת להיכנס לספריית ה - VOD ולחפש את נערות שעשועים, כי אתה חושק לראות שוב ביום כיפור את אחת מהקלאסיקות הגדולות של הקולנוע, אבל אם לחצת על הכפתור הכחול של החיפוש ורשמת נערות שעשועים ובמקרה היצירה הגדולה גם הייתה בשירות ה - VOD אז יכולת לתבל את יום הכיפורים שלך בדרמה אנושית כובשת.

בסטינג לפחות (הסטרימינג של יס) היה VOD פתוח על מלא

ואני לגמרי מסכים עם ראי בדיון מול צ'ארלס - כמו שאל על לא טסים בשבת כי החרדים יחרימו אותם אחרת, כך גם החברות האלו מעדיפות את ההודעות הנרגנות של צ'ארלס (תקן אותי אם אני טועה, אבל אתה לא באמת תעבור ספקית על זה) על העזיבה האקטיבית של אנשים שזה ב"דם ליבם".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 19, 2021 10:40 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

sheky כתב:
עמוס לב כתב:

בסטינג לפחות (הסטרימינג של יס) היה VOD פתוח על מלא

ואני לגמרי מסכים עם ראי בדיון מול צ'ארלס - כמו שאל על לא טסים בשבת כי החרדים יחרימו אותם אחרת, כך גם החברות האלו מעדיפות את ההודעות הנרגנות של צ'ארלס (תקן אותי אם אני טועה, אבל אתה לא באמת תעבור ספקית על זה) על העזיבה האקטיבית של אנשים שזה ב"דם ליבם".

נכון, אני לא אעבור ספק בגלל יום כיפור. גם יש אלטרנטיבות (נטפליקס) וגם אני לא קנאי דתי שיעזוב ספק כלשהו רק כי הוא עובד בשבת/חג.
והמשפט המודגש הוא בדיוק הבעיה. העובדה שכל החברות האלה שאמורות לשרת את כלל הציבור עושות שמיניות באוויר ופוגעות בציבור החילוני (וגם אני משער שמפסידות כסף במקרה של אל על עם הויתור על טיסות בשבת) רק בשביל שלא לפגוע ברגשות החרדים, שמצידם יכולים לבחור פשוט שלא להשתמש בשירות בשבת/חג אבל מעדיפים להיעלב ולהחרים כל חברה שלא תתיישר לפיהם - זו מהות ההדתה.
אני נדהם כל פעם מחדש כיצד התרגלנו (כחילונים) לחיות במדינה שמצפצפת עלינו בשם הסטטוס קוו המזורגג ואנחנו פשוט מקבלים את זה בהכנעה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 19, 2021 10:51 am 
Junior

אבל אני לא חושב שזו הדתה, אני חושב שזה עניין של עלות מול תועלת.
נגיד ועכשיו בשכונה מסוימת תהיה מסה קריטית של צמחוניים ויש לי בית קפה שמגיש מעט מנות בשריות. במקרה כזה אני אעדיף להוריד את מנת השניצל/המבורגר שאני מגיש לצהרים כדי לא להרחיק את הצמחוניים מאשר לשמור את ה10% הזה מהתפריט שלי בשם העקרון.
זו לא כפייה אלא החלטה עסקית שלא רוצה להרחיק אנשים שיש להם בעיות עם זה שיוצאת מהנחה שאלו שאני כן פוגע בהם לא באמת ירתעו.

ואגב, אתה מוכיח בדיוק את הנקודה של ספקיות הטלויזיה - הרבה יותר מפריע לאנשים שמשדרים בכיפור מאשר שמפריע לאחרים שלא משדרים בכיפור. סיכוי מאוד נמוך שאתה או דומך (אני בדומך למען הסר ספק) תעזבו את השירות ולעומת זאת סיכוי סביר שלא מעט אנשים שאיכפת להם כן יעזבו לחברה ש"לא מבזה את הדת/כיפור/יהדות/ווטאבר".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 19, 2021 11:09 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
אל על היא דווקא דוגמה לא טובה, למעשה היא דוגמה הפוכה, כי היא כן מקרה של כפייה דתית פר אקסלנס. ההחלטה (המקורית) לא לטוס בשבת התקבלה בממשלה משיקולים פוליטיים, ונכפתה על החברה כנגד רצונה גם כשהיא הופרטה בעזרת מניית הזהב שהמדינה שמרה לעצמה, או משהו כזה. הבעלים הקודמים (לא מדבר על הנוכחי שהוא חרדי) התחננו שיתאפשר להם לטוס בשבת.
הבעלים הנוכחי הוא חרדי אז הוא עושה את שיקוליו מאמונתו, כולל הפסקת הבלוף הגלוי שנקרא סאן דור (וכנראה מאמין שדווקא כך הוא גם יראה ברכה בעמלו), וגם זו זכותו - כל עוד הוא מחליט בעצמו ובלי שמישהו כופה עליו את זה. כנ"ל רמי לוי בישראייר.

מה כן דוגמה טובה? אף אחד לא כופה על זוגלובק לייצר רק נקניקים כשרים, למשל. הם מקבלים החלטה משיקולי תועלת עסקית וכוחות שוק, וזו זכותם המלאה גם אם הצ'רלסים של העולם יכחילו בפנים.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 19, 2021 11:11 am 
Junior

לא היה סיפור שאחת החברות הפסיקו לטוס בשבת כי החרדים החרימו אותם וזה עלה להם ים כסף? אולי זו ישראייר? אולי אני לא בכיוון בכלל?

אם ההחלטה של אל על נובעת ממה שאתה מתאר זו אכן כפייה בהגדרה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 19, 2021 11:16 am 
Hall of Famer

ישראייר כמדומני טסה בשבת עד שרמי לוי קנה אותה לאחרונה, והוא החליט משיקוליו האמוניים להפסיק.
אל על זה מקרה שונה. החברה הפסיקה לטוס בשבת בשנות ה-80 עוד כשהייתה חברה ממשלתית, בהחלטת ממשלה משיקולים קואליציונים. כשהחברה הופרטה הממשלה שמרה לעצמה מניית זהב שאפשרה לה לכפות גם על הבעלים הפרטיים לא לטוס בשבת (אם לא לוקחים בחשבון את הבלוף של סאן דור שכולם ידעו עליו), כנגד שיקוליהם העסקיים. הם מאד רצו לטוס בשבת ולא הסתירו את זה.
בנוסף, איזה כוח שוק יש לחרדים ולדתיים נגד אל על? מה האלטרנטיבות שלהם? לטוס בחברות זרות שטסות בשבת ומגישות ממש לידם גם אוכל לא כשר. נראה אותם.

הבעלים החדשים הוא כאמור חרדי שגם ככה לא היה מאפשר לחברה לטוס בשבת, אז מבחינתו זה לא משנה. הוא גם הפסיק את הבלוף של סאן דור, וכל עוד הוא עושה את זה משיקוליו שלו ולא בכפייה מלמעלה זו זכותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 19, 2021 11:24 am 
Sophomore

חרדים טסים בחברות זרות, לפחות חלק מהזרמים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 19, 2021 11:37 am 
Hall of Famer

יפה. מה שזה אומר זה שאיומי החרם שלהם הם קשקוש, אם אין להם שום דבר עקרוני נגד לטוס בחברה שטסה בשבת ומגישה אוכל לא כשר, גם לחלק מהחרדים ובטח לדתיים ומסורתיים. וגם לזרמים החרדים שכן מקפידים אין באמת אלטרנטיבה, גם אם אל על תטוס בשבת האלטרנטיבות שלהם (מבחינה דתית) עוד יותר גרועות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 19, 2021 11:40 am 
Sophomore

בטוח שחברה זרה שטסה בשבת זה גרוע מחברה ישראלית שטסה בשבת?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 19, 2021 12:04 pm 
Junior

אני די בטוח שחברה ישראלית שטסה בשבת גרועה בהרבה מחברה זרה.
לחרדים (למיטב הבנתי) מפריע שיהודים מחללים שבת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 19, 2021 12:58 pm 
Hall of Famer

החברה הישראלית מגישה, למשל, אוכל כשר לכולם. חברה זרה תגיש, ממש ליד החרדי, אוכל לא כשר ואולי אפילו חזיר. אם זה עדיף להם, סבבה. לא הפריע לחרדים הבלוף של סאן דור ולא הפריע להם שתחזוקת המטוסים נעשתה בשבת, גם זה יהודים שמחללים שבת.
אבל למה אני הולך רחוק. המדינה שמרה לעצמה מניית זהב (גם) בשביל זה, כי מבחינה עסקית - אם לא מכניסים פנימה שיקולים אמוניים, או אם אתה לא חושב שאלוהים ידאג לך כשתשמור שבת - לטוס בשבת זו החלטה הגיונית שהבעלים הקודמים מאד רצו לקחת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 19, 2021 2:26 pm 
Senior

בעניין ה VOD אני מסכים עם ראי שטען שמדובר בהחלטה עסקית לגיטימית. מה שמפריע לי זה פחות ההחלטה של החברה ויותר הסנטימנט של אלו שדורשים (לכאורה) מהחברה להפסיק את השירות בכיפור כדי למנוע חילול כיפור שנעשה בדלת אמות.
בין אם יש אנשים שזה אשכרה מפריע להם (ואני אישית לא חושב שיש מסה משמעותית של אנשים שזה אשכרה מפריע להם אבל מה אני יודע) ובין אם זה רק ניחוש מושכל - גם אם מוטעה - של מנהלי הוט ויס, זו אשכרה ייצוג שממש מעציב/מעצבן אותי של דתיות ושל תפיסת הדת.

אז אשאל: מבין הגולשים הדתיים בסלניוז, יש מישהו שבאמת חשוב לו שחילוני לא יראה טלוויזיה ביום כיפור (בהנחה שיהודי לא נאלץ לעבוד ביוה"כ כדי לספק את השירות הזה)?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 19, 2021 4:11 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

תומר כתב:
בעניין ה VOD אני מסכים עם ראי שטען שמדובר בהחלטה עסקית לגיטימית. מה שמפריע לי זה פחות ההחלטה של החברה ויותר הסנטימנט של אלו שדורשים (לכאורה) מהחברה להפסיק את השירות בכיפור כדי למנוע חילול כיפור שנעשה בדלת אמות.
בין אם יש אנשים שזה אשכרה מפריע להם (ואני אישית לא חושב שיש מסה משמעותית של אנשים שזה אשכרה מפריע להם אבל מה אני יודע) ובין אם זה רק ניחוש מושכל - גם אם מוטעה - של מנהלי הוט ויס, זו אשכרה ייצוג שממש מעציב/מעצבן אותי של דתיות ושל תפיסת הדת.

אז אשאל: מבין הגולשים הדתיים בסלניוז, יש מישהו שבאמת חשוב לו שחילוני לא יראה טלוויזיה ביום כיפור (בהנחה שיהודי לא נאלץ לעבוד ביוה"כ כדי לספק את השירות הזה)?

זה בדיוק מה שמפריע לי. לא האם ההחלטה של חברת הכבלים לגיטימית או לא (שמשום מה ראי בטרחנותו שאינה יודעת שובע הפך את זה למהות הויכוח) אלא מדוע מלכתחילה כל החברות האלו נכנעות לתכתיבי הדת בלי ויכוח בכלל, במיוחד כשהרבה פעמים החרדים "מחליקים" דברים שלא מסתדרים עם חוקי הדת (ע"ע תחזוקת המטוסים או שידורי טלויזיה בשבת וגם השטות של פלאפונים כשרים).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 19, 2021 4:38 pm 
Senior

לא זה מה שכתבתי.
אני יכול להבין אם החברות נכנעות לתכתיבי הדת גם אם אני חושב שהן טועות. אני מתקשה להבין למה אלו הם תכתיבי הדת. מה אכפת לבנאדם דתי אם אני רואה או לא רואה VOD אצלי בבית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 19, 2021 5:34 pm 
Hall of Famer

sir charles כתב:
תומר כתב:

זה בדיוק מה שמפריע לי. לא האם ההחלטה של חברת הכבלים לגיטימית או לא (שמשום מה ראי בטרחנותו שאינה יודעת שובע הפך את זה למהות הויכוח) אלא מדוע מלכתחילה כל החברות האלו נכנעות לתכתיבי הדת בלי ויכוח בכלל, במיוחד כשהרבה פעמים החרדים "מחליקים" דברים שלא מסתדרים עם חוקי הדת (ע"ע תחזוקת המטוסים או שידורי טלויזיה בשבת וגם השטות של פלאפונים כשרים).

כי זו חברה עסקית והם חושבים שזה נכון להם עסקית, ידידי בעל הבנת הנקרא הלקויה (לא בפעם הראשונה ובטח לא האחרונה). אם לא כופים עליהם החלטה בתנאי הרשיון והם מקבלים החלטה ממניעים עסקיים - מי אתה בכלל שתגיד להם מה אמורים להיות "עקרונותיהם"?
וזו כן מהות הויכוח. זו חברה שלהם ולא שלך, ועובדה שאתה הוכחה חיה שהם מעריכים נכון לפחות כלפיך - אתה לקוח שחושב שזה כל כך עקרוני עד כדי "כפיה דתית", ובכל אתה לא תעבור שירות בגלל זה ולא ייגרם להם נזק. את הדבר האחד שאתה יכול לעשות בתור לקוח ממורמר בנושא כל כך "עקרוני" (עאלק) אתה לא עושה, אז עכשיו בוא תגיד להם שהם טועים...
זו החלטה עסקית קרה וחופשית שאפשר שלקבל גם ממניעים כאלה, כפי שהראיתי במקרים אחרים. אתה זה שמבקש לכפות פה מדיניות נגד החלטה עסקית חופשית של החברה.

ובמאמר מוסגר, אם אתה לא רוצה שיתווכחו איתך, לך למקום שבו לא מתווכחים איתך. כאן זה לא המקום הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 19, 2021 7:37 pm 
Hall of Famer

הסיפור עם אלעל והשבת היה כזה: בשעתו הם היו טסים חלקית בשבת , אבל אם אני לא טועה לא כ"אלעל" אלא הטיסות שלהם סומנו כ"ספיישל" או משהו כזה. לא כל הטיסות היומיות היו בשבת כמו בימי חול, אבל כאמור - היו.
ב-1982 הגיע הסיפור הזה עם איסור מוחלט של טיסה בשבת כהוראה מהממשלה. זה לווה בבלגאנים גדולים מצד עובדי אלעל שהתנגדו, וזה הגיע למצב שהיו כמה הפגנות של עובדי אלעל בכניסה לבן גוריון שהם ניסו למנוע מדתיים ומחרדים להכנס לשדה. בכלל היה אז בלגאן עצום באלעל שלא טסה מספטמבר 82' ועד ינואר 83' בערך.
בסופו של דבר, כאמור, הם הפסידו ואלעל הפסיקה לטוס בשבת. בהמשך הוקמה סאן-דור לטיסות צ'ארטר שאכן טסה בשבת. לדיילות בסאן-דור היה צעיף תכלת בניגוד לצעיף ארגמן שהיה להן באלעל....

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 21, 2021 7:16 pm 
Hall of Famer

בואו נראה מה ישאר מאל-על בתוך הבלגאן הנוכחי. האוצר מציב שורה של התניות לתמיכה שהיא קריטית לחברה, עד כה הבעלים ההזוי משתין מהמקפצה על הסיכומים ועכשיו נראה שלא תהיה לו כלכך ברירה.

לעניין דיוני הדת, נתקלתי בפוסט הזה של ד"ר תומר פרסיקו. קראו כדי לחדד לעצמכם את הערוגה הרוחנית של הכיפות הסרוגות:

לאחרונה הוקם גוף בשם "איחוד רבני תורת הארץ הטובה", שמתיימר להמשיך את דרכו של הרב צבי יהודה הכהן קוק ז"ל. כל הגאונים הגדולים שם: דב ליאור, חיים דרוקמן, שמואל אליהו, אליקים לבנון וכו'. כעת הוציא הגוף חוברת מאמרים ששמה "זהותה היהודית של מדינת ישראל" שנוגע בעצם לכינון מדינת הלכה. להלן כמה פנינים.
נתחיל עם הרב יעקב אריאל. מבכירי רבני הציונות הדתית, לשעבר מועמד להיות הרב הראשי לישראל, היה גם נשיא ארגון רבני Tzohar צהר. ובכן הרב אריאל מחזיק שבמדינת הלכה שוויון זכויות הוא רק ליהודים (ראו צילום תחת הכותרת "שוויון זכויות"). לא-יהודים לא יוכלו להתמנות לתפקידים ציבוריים בכירים "המייצגים את כלל המדינה": כלומר לא יוכלו להיות שרים שאינם יהודים, יש לשער שגם חברי כנסת. לא-יהודים יהיו במעמד "גר תושב" בלבד, כלומר לא באמת אזרחים.
נמשיך עם הרב דוד חי כהן, ראש ישיבת נתיבות ישראל ורב שכונה בבת ים. על פי כהן "חזון הנביאים" (ראו צילום עם מילים אלה בתחילתו) שהתחייבו אליו נציגי העם במגילת העמצאות כולל גם איסור "פריצות וחיי הוללות פרועים", ספציפית "פריצות נשים". ואפרופו זה, הוא קובע (צילום של סעיף ד.) ש"אין לכער את רחובותינו בתמונות נשים חשופות".
על פי הרב כהן גם אין כל כפייה בכפיית שמירת שבת, פסח ויום כיפור -ראו צילום "חוקי התורה שומרים על זהותנו כעם". ולהפך "הזנחה ערכית" בשם "חופש הפרט" היא "התאבדות לאומית". כנראה שבמדינת הלכה לא יתאפשר חופש הפרט (ראו צילום המתחיל עם "ברור כי ההזנחה הערכית").
לבסוף, הרב אורי כהן, שעומד בראש בית מדרש מר"ץ, קובע שבשבת (ראו צילום שמדבר על "שבת") חייבת להישמר הפרהסיה באופן הלכתי. "לכן יושבתו הנמלים, שדות התעופה, שיודרי כלי התקשורת הציבורית וכדומה". למה לא. ומעניין מה כולל ה"כדומה" הזה.
בקיצור זה מה שרבנים בכירים בציונות הדתית מפרסמים בקשר לחזונם. מדינת הלכה אנטי-שוויונית, פטריארכלית, אנטי-דמוקרטית. השקפת עולם דוגמטית, פשטנית, חסרת מעוף, חסרת תבונה. ואפשר רק לדמיין מה הם רוצים ולא מעזים לפרסם. כמה עצוב שאלה נחשבים רבנים בכירים.

והנה מיצוי של כל הטענה שלי שאין בעצם שום הבדל אידאולוגי מהותי בין בסיס האמונה הכהניסטית לבסיס האמונה של החברים הנחמדים שלנו מהכיפות הסרוגות. צוד, למשל, בחור חביב לכל הדעות, רואה באנשים כמו שמואל אליהו ואליקים לבנון מורי דרך רוחניים ענקיים שהוא עפר לרגליהם.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 21, 2021 10:58 pm 
Hall of Famer

פוסט טיפוסי. לא בגלל שהוא לא נכון (והוא נכון אחו שילינג, כוס אמא של הרבנים המוזכרים)) אלא כי הוא לא באמת קשור לכלום חוץ מליבוי של נושא טעון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 22, 2021 1:01 am 
Hall of Famer

סליחה נורטון, לא ידעתי שלפני שאני כותב משהו (נכון גם לשיטתך, תודה לאל הטוב!) בפורום, בייחוד בעוף-טופיק, בייחוד ייחודי בפורום "מחשבות רנדומליות" אני צריך לעבור דרכך.

ונורא משעשע שאתה אומר שאני "מלבה נושא טעון" כשאני מביא טקסטים ערכיים-אידאולוגיים של רועיו הרוחניים הבכירים של אחד הציבורים החשובים במדינה, שמבטא תורת גזע וכפייה. זה לא אני "מלבה נושא טעון", זה רבנים מלבים שנאה, גזענות וכפייה בכל יום כבר עשרות שנים לדורות של תלמידים, ומדי פעם מישהו טורח לכתוב על זה משהו.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 22, 2021 8:20 am 
Hall of Famer

וגם אני חייב לציין שפול פוט היה ממש חרא קטן.

(שזה גם נכון, וגם ממש לא קשור לכלום)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 22, 2021 8:26 am 
Hall of Famer

לא! רק לא פול פוט! הראית לנו מה זה. עכשיו שנים הפורום יריב על זה.

"לא קשור לכלום" זה בדיוק מה ש"רנדומלי" אמור להיות, לא ככה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 22, 2021 8:30 am 
Hall of Famer

וזה מצחיק כי הנושא סופר-רלוונטי לחיים של כל מי שחי פה, מה שקצת קשה להגיד על דעתו של נורטון על פול פוט.

אולי גם צריך לשלוח לפרסיקו הודעה שיסיר את הפוסט, מה זה רלוונטי בכלל, סתם מלבה נושאים טעונים. הרי הראוי זה שהמנהיגים הרוחניים-אידאולוגיים של הציונות הדתית יפרסמו תורת גזע וכפייה, ואף אחד לא ידבר על זה בשום מקום כי זה סתם מלבה וכו'.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ספטמבר 23, 2021 1:39 am 
Freshman

יש בכלל אנשים מתחת לגיל 50 שעוד מנויים של יס / הוט? למה?
יש סלקום TV אם אתם רוצים ערוצי ספורט, ומגוון של שירותי סטרימינג כבסיס.
קצת הזוי שהקטע של ערוצים עוד קיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 332 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 14  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 54 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: