סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ג' נובמבר 19, 2024 1:40 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 2876 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83 ... 116  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ד' יולי 12, 2023 11:06 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (0)
אתה מדבר שטויות. אתה מתייחס לזה כאילו מדובר סתם בעוד החלטה של להעביר כמה מיליארדים לחרדים או להתחלויות.
אנשים לא העלו על דעתם לסרב להתנדב למילואים בגלל שממשלות עשו פעולה זו או אחרת. ברגע שבאה ממשלה שמתנהלת כמו ארגון פשע לכל דבר, מעבירה או מתכננת להעביר חוקים שלמעשה משנים את כל שיטת המשטר ונותנים להם כוח אבסולוטי להשתלט על כל משאבי המדינה ולפעול לא לטובת המדינה, אלא לטובת אוכלוסייה מאוד מסויימת (שלא לדבר על לטובת אנשים ספציפיים מסויימים), שמתכננת לפגוע פגיעה קשה בעתיד המדינה ובאותם אנשים ובמשפחות של מי שמצפים מהם להמשיך ולהלחם כאילו הכל כרגיל. אז עם כל זה, לא הגיוני טיפה שיגידו "עד כאן"??

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 12, 2023 11:34 am 
Hall of Famer

לא מתווכח. עד כאן.
תודה ושלום.
יתפלאו לראות שהשמיים לא יפלו ושיסתדרו בלעדיהם.
(וגם ששום דבר מההזיות האפוקלפטיות שלהם לא קשור לכלום)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 12, 2023 11:49 am 
מנהל פורום

אבימאל כתב:
לא מתווכח. עד כאן.
תודה ושלום.
יתפלאו לראות שהשמיים לא יפלו ושיסתדרו בלעדיהם.
(וגם ששום דבר מההזיות האפוקלפטיות שלהם לא קשור לכלום)

מה בדיוק זה הזויות אפוקליפטיות תגיד לי??
דברים שהתרחשו בהונגריה, אליה מרבים לנסוע אנשים המקורבים לשלטון או אפילו חברי ממשלה עצמם, ושמדברים בגלוי על יישום צעדים שנעשו בה גם בארץ, זה אפוקליפטי?
אז נכון שאנשים לא מובלים שם למשרפות, אבל גם קריסה של הכלכלה ופגיעה קשה באיכות החיים ובזכויות של מיעוטים זה אסון גדול עבור המון אנשים. נכון, חלקם יכולים להגר, כפי שהונגרים רבים עשו, אבל הרבה ישראלים כן רוצים להישאר בארץ ולהיות מסוגלים להתקיים פה בכבוד ובאורח החיים שבו בחרו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 12, 2023 12:46 pm 
Hall of Famer

אני חושב שנבחרי ציבור רוצים להבחר, יודעים שחגיגות כאלה יעיפו אותם על טיל.
הליכוד עף לאופוזיציה כבר פעמיים בשני העשורים האחרונים,ואם ינהג בהפקרות הוא יעוף לשם בפעם השלישית.
וכל רואי השחורות,יתפלאו לראות שהוא ינהג הרבה יותר באחריות מאשר בתחזיות האפוקלפטיות שלהם. (או שיראו אותו עף לאופוזיציה,שזה מן הסתם לא תחזית פסימית עבורם)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 12, 2023 1:04 pm 
Hall of Famer

כשאתה אומר "אם הליכוד ינהג בהפקרות" - אתה כנראה מתכוון שמה שאנחנו רואים כעת (אינספור כספים קואליציוניים למטרות שלא מקדמות את המדינה לשום מקום, חוקים פרסונליים, מינויים אישיים, פתיחת תקנים חדשים למקורבים וכו' וכו', ובכלל אפס טיפול ב"חיים עצמם") זה עדיין לא בגדר "הפקרות". אני לא מדבר כאן בכלל על ימין/שמאל/רפורמה, אלא באופן ענייני על השוטף.

צריך להבין את המשמעות האמיתית של "צבא בלי מילואים" כי הכותרות/סיסמאות לא מבהירות את זה מספיק לטעמי. אני מדבר ספציפית על "מטה חיל האוויר", בו אני משרת/מתנדב במילואים (ולא מתיימר לתת תובנה על קרבי/מודיעין וכו').
ללא כמויות עצומות של אנשי מילואים (שמה לעשות, חלקם הגדול הם המכונים "ישראל הראשונה", "סרבנים" וכו') מטה חיל האוויר פשוט קורס. לא רק בלחימה, אלא גם בשוטף (בטח כאשר "השוטף" בשנים האחרונות מלווה בכל כך הרבה פעילות הגנתית, התקפית וכו'). כמות העבודה והאנשים המעורבים בכל מטס שיוצא, בתחומי התכנון, בקרה, שליטה, תחזוקה, חימוש, מודיעין, לוחמה אלקטרונית וכו' וכו' היא פסיכית. זה לא 2 טכנאים ו-2 טייסים כמו שמנסים לצייר את זה.

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 12, 2023 1:23 pm 
Hall of Famer

ההפקרות של הליכוד היום,להערכתי תעלה לו בשלטון.
בנוגע לאנשי מטה בחיל האוויר- כמו שאמרתי,אני מאמין שעברנו מלחמות בתנאים קשים יותר. הלא משתמטים ימצאו את הדרך להסתדר בלי הסרבנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 12, 2023 1:37 pm 
Junior

התקווה והציפייה שלי היא שאם באמת הממשלה תיכנע למאיימים באי התנדבות/השתמטות משירות מילואים, אז שיבוא גל כזה גם מטעם תומכי הרפורמה - שיודיעו שגם הם לא עושים מילואים.
מבחינת הימין, שום תסריט שבו לא מעבירים רפורמה לא יכול להתקבל. לא יכול להיות שרצון של רוב העם לרפורמה במערכת המשפט לא יבוא לידי ביטוי בגלל הפגנות של הצד המתנגד ואיומים של לוחמים שלא להתייצב למילואים.
על מרכיבי הרפורמה בוודאי שאפשר להתווכח, אבל ללפיד וגנץ עלה השתן לראש והם סיכלו את השיחות. יחד עם זאת, אני מתקשה להאמין שלא ישובו לשיחות במוקדם או במאוחר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 12, 2023 1:44 pm 
מנהל פורום

זה כן אני כתב:
התקווה והציפייה שלי היא שאם באמת הממשלה תיכנע למאיימים באי התנדבות/השתמטות משירות מילואים, אז שיבוא גל כזה גם מטעם תומכי הרפורמה - שיודיעו שגם הם לא עושים מילואים.
מבחינת הימין, שום תסריט שבו לא מעבירים רפורמה לא יכול להתקבל. לא יכול להיות שרצון של רוב העם לרפורמה במערכת המשפט לא יבוא לידי ביטוי בגלל הפגנות של הצד המתנגד ואיומים של לוחמים שלא להתייצב למילואים.
על מרכיבי הרפורמה בוודאי שאפשר להתווכח, אבל ללפיד וגנץ עלה השתן לראש והם סיכלו את השיחות. יחד עם זאת, אני מתקשה להאמין שלא ישובו לשיחות במוקדם או במאוחר.

קודם כל ברור לי שהמממשלה לא "תיכנע" ולו כי מדובר בגנבים מושחתים שהמדינה מעניינת להם את הביצה השמאלית. אז יחסמו, אז לא יתנדבו למילואים, מה איכפת להם, זה פוגע להם בכיס? באינטרס? לא...
אבל אם ונגיד... ראינו מה הכמות של "תומכי רפורמה" שבסוף עושים משהו. רוב התומכים האמיתיים, אלה שבאמת מרוויחים מהממשלה המושחתת (וגם זה רק לטווח הקצר) הם כאלה שלא משרתים במילא או כאלה שעדיף לכולנו שלא ישרתו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 12, 2023 2:03 pm 
Junior

ודים כתב:
זה כן אני כתב:

קודם כל ברור לי שהמממשלה לא "תיכנע" ולו כי מדובר בגנבים מושחתים שהמדינה מעניינת להם את הביצה השמאלית. אז יחסמו, אז לא יתנדבו למילואים, מה איכפת להם, זה פוגע להם בכיס? באינטרס? לא...
אבל אם ונגיד... ראינו מה הכמות של "תומכי רפורמה" שבסוף עושים משהו. רוב התומכים האמיתיים, אלה שבאמת מרוויחים מהממשלה המושחתת (וגם זה רק לטווח הקצר) הם כאלה שלא משרתים במילא או כאלה שעדיף לכולנו שלא ישרתו.

טוב, בוא נבדוק כמה חובשי כיפה ואנשים מהפריפריה משרתים ביחידות הכי קרביות בצה"ל. בוא גם נלך למחקר שהתפרסם לא מזמן על כך שמרבית חללי צה"ל מגיעים מהפריפריות, שסטטיסטית מצביעים יותר למפלגות הימין באופן משמעותי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 12, 2023 2:12 pm 
מנהל פורום

זה כן אני כתב:
ודים כתב:
זה כן אני כתב:

טוב, בוא נבדוק כמה חובשי כיפה ואנשים מהפריפריה משרתים ביחידות הכי קרביות בצה"ל. בוא גם נלך למחקר שהתפרסם לא מזמן על כך שמרבית חללי צה"ל מגיעים מהפריפריות, שסטטיסטית מצביעים יותר למפלגות הימין באופן משמעותי.

חחחחחח... אותם "אנשים מהפריפריה" שמשרתים בצבא ועושים מיל' הם רובם הוחלט נגד ההפיכה. אתה מדבר על מיעוט קולני ואלים ששירתו בעיקר בתור עובדי רס"ר או מקס' מג"ב.
ולגבי חובשי הכיפה - אם הכוונה היא למתנחלים, אז הם (אלה שהם לא נערי גבעות עבריינים) אומנם ממשיכים באחוזים גבוהים לתפקידי פיקוד, אבל אני בספק אם הם יותר ממס' זניח מכלל המשרתים במילואים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 12, 2023 2:20 pm 
Junior

ודים כתב:
חחחחחח... אותם "אנשים מהפריפריה" שמשרתים בצבא ועושים מיל' הם רובם הוחלט נגד ההפיכה. אתה מדבר על מיעוט קולני ואלים ששירתו בעיקר בתור עובדי רס"ר או מקס' מג"ב.
ולגבי חובשי הכיפה - אם הכוונה היא למתנחלים, אז הם (אלה שהם לא נערי גבעות עבריינים) אומנם ממשיכים באחוזים גבוהים לתפקידי פיקוד, אבל אני בספק אם הם יותר ממס' זניח מכלל המשרתים במילואים.

הבנתי, אז כל המשרתים מהפריפריה הם בכלל מתנגדי רפורמה, וכל השאר שבעד הרפורמה הם עובדי הרס"ר ושאר הדפקטים. מעניין איך זה מסתדר עם אחוזי ההצבעה הגבוהים מאוד שם למפלגות ימין שתומכות ברפורמה.
תמשיך לספר לעצמך את השקרים הללו, תרעיל את הנפש שלך חופשי בשקרים מגוחכים. האמת היא שהצבא צריך את תומכי הרפורמה לא פחות ממה שהוא צריך את מתנגדיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 12, 2023 2:22 pm 
מנהל פורום

שוב, אנחנו מדברים על מתנדבים למיל'. לא כל מי שעושה שירות סדיר וכן מדובר בהכללות מאוד גסות ולא, לא עשיתי מחקר מעמיק, אבל כמו שאתה זורק אמירות כאלה, אז גם אני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 12, 2023 2:26 pm 
Junior

1. אתה זה שהתחיל עם זריקת הרעל שלפיה מתנגדי הרפורמה הם הם שומרי הארץ, המתנדבים הדגולים ואלו שהמערכת לא תשרוד בלעדיהם, בעוד שתומכי הרפורמה הם בכלל כאלה שראו את הצבא בעיקר מכלא 6. אתה טוען שתומכי הרפורמה לא עושים מילואים? תוכיח אתה את הטענה המפגרת הזאת או שמראש אל תטען אותה ותברח למקומות של "לא עשיתי מחקר אבל גם אתה לא".

2. יש לי המון חברים שעושים מילואים ביחידות קרביות, ומרבית הלוחמים באותן יחידות מגיעים מרקע יחסית דומה. רובם אנשים שמצביעים ימין באופן עקבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 12, 2023 2:28 pm 
Hall of Famer

ודים וזל'א. אני לא חושב שסרבנות תועיל לאיזשהו צד (מול ממשלה נחושה לא ביבי שנבהל מהר).
המיינסטרים הרחב מתייצב למילואים ולא מושפע מפוליטיקה.
עשרות שנים של כיבוש והשמאלנים ממשיכים להתגייס.
פינוי ימית, אוסלו, התנתקות ועדיין ימנים ממשיכים לבא לצבא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 12, 2023 2:30 pm 
Junior

אבימאל כתב:
ודים וזל'א. אני לא חושב שסרבנות תועיל לאיזשהו צד (מול ממשלה נחושה לא ביבי שנבהל מהר).
המיינסטרים הרחב מתייצב למילואים ולא מושפע מפוליטיקה.
עשרות שנים של כיבוש והשמאלנים ממשיכים להתגייס.
פינוי ימית, אוסלו, התנתקות ועדיין ימנים ממשיכים לבא לצבא.

ועכשיו המשוואה הזאת מתחילה להישבר, לאור ההשתמטות המסתמנת של המתנגדים לרפורמה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 12, 2023 2:36 pm 
Hall of Famer

הטיעונים הללו ("הציבור רוצה רפורמה") כבר עברו מן העולם.
בכל סקר שהוא, רוב רובו של הציבור נגד "הרפורמה" כפי שבאה לידי ביטוי במציאות. הוא אולי בעד "רפורמה" ברמה האוטופית.
בסוף כמעט בכל חוק/שינוי מבני/העברה תקציבית משמעותית שמבוצעת - רוב הציבור נגד. מישהו באמת חושב שרוב הציבור בעד שהחרדים יקבלו יותר כסף ממה שהתרגלו בשביל לא ללמד ליבה? בעד חוק פרסונלי עבור המקורב של דרעי לראשות עיריית טבריה? בעד 1000 תקנים חדשים לרבנים? בעד דחיית כינוס/ביטול הועדה לבחירת שופטים ולשכת עורכי הדין? בעד פירוק "הרשות לקידום מעמד האישה"? בעד סגירת התאגיד? בעד מינוי אנשי ליכוד חסרי ניסיון והכשרה לכל משרות המנכ"לים הציבוריים? בעד ביטול עילת הסבירות - שרק תגביר את "המינויים מטעם"?
Just to name a few...
בסוף זו המציאות, זו "הרפורמה", אלו ההצבעות והמהלכים בשטח.

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 12, 2023 2:39 pm 
Junior

רוב הציבור הוא בעד הרפורמה. 64 מנדטים מדבירם בעד עצמם, ישמע שחוק ומעצבן כמה שישמע.
אני מבין שהטרנד האחרון הוא בעצם לספר לנו שאף אחד לא בעצם ידע על הרפורמה בזמן הבחירות, אבל זה חרטא. הרפורמה תפסה חלק נכבד מאוד ומי שטוען שלא הוא פשוט שקרן או שחושב שכולם טיפשים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 12, 2023 2:42 pm 
Hall of Famer

64 מנדטים (שזה גם 50-50 מההצבעות בפועל, כן?) זה נכון לנובמבר 2022.
מאז עברנו כמה דברים...

באופן דומה אתה יכול לטעון שבן-גביר הוא שר פופולרי ומצליח כי הוא מביא משילות והציבור מאחוריו.

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 12, 2023 2:44 pm 
Junior

נחכה לבחירות הבאות.
אנשים ידעו בדיוק למה הם מצביעים. ואם ממשלת הימין תיפול בבחירות הבאות זה רק בגלל שלא מימשה את מה שהבטיחה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 12, 2023 2:51 pm 
Junior

הלמ"ס פרסם היום תוצאות סקר חברתי שנערך מינואר 22' (נערך מדי שנה החל מ - 2002) עד סוף ינואר 23' וממנו עולה כי 49% מהיהודים שנשאלו, בעד הפרדת דת ומדינה.
כאמור, רובו המוחלט של הסקר נערך בתוך שנת 22'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 12, 2023 2:54 pm 
Junior

זה כן אני כתב:
רוב הציבור הוא בעד הרפורמה. 64 מנדטים מדבירם בעד עצמם, ישמע שחוק ומעצבן כמה שישמע.
אני מבין שהטרנד האחרון הוא בעצם לספר לנו שאף אחד לא בעצם ידע על הרפורמה בזמן הבחירות, אבל זה חרטא. הרפורמה תפסה חלק נכבד מאוד ומי שטוען שלא הוא פשוט שקרן או שחושב שכולם טיפשים.

שחוק...מעצבן ולא נכון.
אמסלם בעצמו אומר שהתבקש שלא לדבר על הרפורמה טרם הבחירות.
https://twitter.com/arnon_lior/status/1 ... 8186755073

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 12, 2023 2:58 pm 
Hall of Famer

אני לא חושב שיש או אין רוב זו שאלה מעניינת.
מתנגדי הרפומה לא חושבים שהרוב רשאי לקבל החלטות על עתידו גם ככה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 12, 2023 3:02 pm 
Junior

טוב לקיץ' עשה טובה תתעסק במצע של המועמדים שהצבעת להם או לחלופין בבלוג הנצחי שאתה מנהל כאן על הכלכלה הישראלית, ואל תגיד לי אם אני ושכמותי ידענו או לא ידענו בדיוק מה המצע של מפלגות הימין שלהן הצבענו יחד עם עוד מיליוני בעלי זכות בחירה, ואל תנסה למכור לנו שלמעשה סדרת ראיונות של מועמדי הימין לכנסת, שעסקו בדיוק ברפורמה (ומנגד מסע הפחדה של השמאל מפני "ריסוק מערכת המשפט"), היו למעשה פרי דמיונינו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 12, 2023 3:44 pm 
Junior

אבימאל כתב:
אני לא חושב שיש או אין רוב זו שאלה מעניינת.
מתנגדי הרפומה לא חושבים שהרוב רשאי לקבל החלטות על עתידו גם ככה.

מה זאת אומרת?
כשרויות ואין תחב"צ בשבת, מה זה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' יולי 12, 2023 4:56 pm 
Hall of Famer

לא הבנתי את הקשר.
אני אומר שהרציונל מאחורי התנגדות לרפורמה הוא חוסר האמון בהכרעת הרוב ('שיחליט להרוג את כל הג'ינג'ים').
לא רואה מדוע משאל עם ישנה משהו למתנגדים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 2876 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 77, 78, 79, 80, 81, 82, 83 ... 116  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 20 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: