סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' נובמבר 23, 2024 1:02 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 380 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 16  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ג' ינואר 28, 2014 8:29 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (0)
Mook כתב:
ציפה דריפה אלמדלסי כתב:
מוק, טבעון זה בסדר?
שלו ביער.

http://www.shalevbayaar.co.il/

אני זוכר שהייתי שם לפני איזה 7 שנים בערך. המקום נחמד מאוד אבל גם יומרני מאוד. המנות היו רחוקות מלהפיל אותי.

יש מצב שחלה השתפרות? שווה לתת צ'אנס?

כן, יש שיפור. לא מסעדה מפילה, אבל נחמד שם וטעים מאד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 28, 2014 9:38 am 
Junior

ראובן, קלואליס נחשבת במשך השנים לאחת ממסעדות העלית בארץ. זה לא סוג האוכל שאני אוכל כך שזה לא מסקרן אותי - אבל לכל מי שאוהב דגים ומסעדות יוקרה, העסקית הזו היא אפשרות נגישה יחסית לבחינת מקום שעד היום נודע כמסעדת אוליגרכים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 28, 2014 12:17 pm 
Sophomore

בוצ'רי סבירה, סתם עוד מסעדת בשרים.
ב-250 שקל לאדם, בהתחשב בזה שאלו מחו"ל ובהנחה שאתה רוצה שיחוו אוכל "ישראלי" במהות, הייתי הולך על ברטי בקינג ג'ורג' או אדורה בבן יהודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 28, 2014 6:33 pm 
Junior

זה יהיה בוצ'רי. נקווה לטוב...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 10, 2014 10:58 am 
Junior

לא יודע אם זה שייך לכאן או לת'רד ע"ש אמיר שפירא - אבל ננוצ'קה המצוינת הפכה בשבוע שעבר לטבעונית.
קצת מבאס.... :du_ma_et:

בוצ'רי עם האורחים השבדים היה אגב מצוין מבחינת הבשר, אבל קטסטרופה מבחינת המחיר.
הקצב היה נדיב מדי בכמויות שחתך לאורחים ולפני שהבנתי מה קורה עברתי את ה-2000 ש"ח (התקציב היה 1500).
הכניס אותי לאי נעימות בעבודה, כי חרגתי בהרבה וצריך לתת הסברים למנהלים כדי לקבל החזר....

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 10, 2014 11:10 am 
Hall of Famer

אני בטוח שלו היית מצלם, היו לך הסברים מצוינים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 10, 2014 12:42 pm 
Junior

סקרן לגבי ההסברים שניתנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 10, 2014 2:11 pm 
Junior

שום דבר מיוחד חוץ מדמוניזציה מופרזת של הקצב המרושע, הערמומי ותאב הבצע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 10, 2014 3:53 pm 
Junior

נו... קצת יותר ונטילים החודש חביבי...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 10, 2014 4:07 pm 
Junior

Mook כתב:
נו... קצת יותר ונטילים החודש חביבי...

:lol:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 21, 2014 2:45 pm 
Hall of Famer

אין לי כוח לעבור על הכל. למישהו יש המלצה על מסעדה באזור בית ינאי?

דרישות:
1. פתוח בשבת
2. בשרי (לא דגים)
3. לא צריך לקחת משכנתא

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 30, 2014 1:06 pm 
Hall of Famer

אכלתי אתמול בשעות הערב המאוחרות (22:30) בפונדק דהלוקס היפואית עם ידידה. הזמנו קומבו מיקס דה לוקס לשניים, ב138 ש"ח. היה פחות בשר ממה שחשבנו, אם אני בא רעב אני מחסל את הכמות לבד בלי שום בעיה, אבל בכל זאת הלכתי עם בלונדה תל אביבית אז נשאר מה לאכול. הקומבו מורכב מבייבי ריבס לבן, אונטריב מפורק למעין סיבים וחזה אווז. הבייבי ריבס הם החלק המוצלח ביותר, תיבול מוצלח (מתקתק) ועשייה מדויקת. האונטריב היה לא רע בכלל, אבל קצת שיעמם ושיווע ללחם, ובעקרון אמורים לקבל עם המנה לחם תירס-אבל לא הגיע. חזה אווז טעים, אבל מתקרר מאד מהר.

המקום עצמו קטן, באווירת שוק הפשפשים של הלילה שהיא נחמדה דווקא, צעירה ולא רשמית עם הרבה מקומות בילוי פתוחים מסביב. קינחנו בגילדה ב"כפיתולינה" הסמוכה, יש לו גלידת באונטי וגלידת קולפי לא רעות בכלל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 30, 2014 1:30 pm 
Sophomore

אני אכלתי בבר-מסעדה חדש בבן ציון 1 (זה גם השם) בתל אביב.
פתח אותו בחור שהיה שף (או סו-שף) בטוטו לפני כן.
המנות קטנות יחסית, יצויין שהמלצר טרח לציין את זה ישר. המחירים שלהן נעים בין 30 ל-60 ש"ח למנה.
אכלנו כל מיני מנות. מנה ראשונה של פיתה דרוזית עם לבנה, שהייתה טעימה וגדולה ביחס לשאר המנות.
עיקריות היו פיש אנד צ'יפס מפילה של דג כלשהו. כריך חזה חוף ובייקון ברוטב הולנדז. שיפוד של "בין הפילה לסינטה" (ככה כתוב בתפריט), צלי שייטל קטן וחמוד וקערת קלמארי (גם לא קטנה). הכל נע בין טעים לטעים מאד.
השיא היה הקינוח. שתי פרוסות פרנץ' טוסט שלדעתי שחה בחמאה בשבוע האחרון, בתוך מעין ענן של גבינת מסקרפונה מוקצפת עם סוכר, חתיכות תותים ואגוזי מלך. אני לא איש של קינוחים, אבל הדבר הזה היה פשוט אירזיסטבל. כנראה הקינוח הכי טעים שאכלתי במסעדה.

בסך הכל החוויה כולה הייתה נחמדה מאד. המקום חדש והתפריט הוא תפריט הרצה, ככה שיכול להיות המחירים ינועו צפונה בקרוב, אבל מומלץ לדגום למי שבאזור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 30, 2014 2:06 pm 
Freshman

גם אני הייתי בפונדק דלוקס לאחרונה, פעמיים.
בפעם הראשונה התאכזבתי, בעיקר מהשירות אבל גם מהאוכל שכמו שנדב אמר הגיע במינונים קטנים מהמצופה, במיוחד בגזרת התוספות שהגיעו בכוסות קטנטנות או שקית צ'יפס קטנה וכמעט ריקה. מה שכן, קינחתי שם בסנדביץ בטן חזיר שהיה לא רע בכלל, עמוס בבשר וכל טוב.
החלטתי לתת ניסיון שני כי הייתי באזור וקיוויתי שהנפילה הקודמת הייתה בשל כך שהמקום עוד היה חדש מאוד והעובדה שחלק גדול ממה שרצינו להזמין לא היה במלאי (כולל הבייבי-בק ריבס). הפעם ויתרתי על ענייני המיקס בשרים למיניהם והזמנתי סנדביץ אונטריב, וצמד נקניקיות עם צ'יפס קרעי תפו"א. שתי המנות היו מצוינות והשירות היה יותר נחמד הפעם. בקיצור מומלץ להגיע דווקא לא בשביל גולת הכותרת של המקום אלא בשביל סנדביץ טוב או נקניקיות עם איזה בקבוק בירה נחמד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 30, 2014 4:54 pm 
Hall of Famer

אה, ולפני איזה חודש אכלתי ב"טופולינו" האיטלקית-ירושלמית עם ידידה אחרת.

מקום קטן וכשר על אגריפס (איזור מחנה יהודה), ביקורות טובות בד"כ, כולל של השותף לדירה של הידידה שהוא מבקר מסעדות בעיתון כלשהו.

לא זול. שירות מצוין. בעלת בית חביבה, שמסבירה בפירוט רב (דגש על: רב) על המנות. הזמנו לפתיחה צלחת אנטיפסטי, שמגיע בהגשה קצת שונה מהרגיל. לא רע בכלל. לעיקריות הגברת הזמינה פילה לוקוס ברוטב טונאטו (רוטב שומני טבול בטונה), אני הלכתי על ניוקי ערמונים. הפרטנרית התאכזבה מהמנה שלה, שהיתה יקרה למדי אבל משעממת ולא סיפקה בשורה כלשהי. אני ציפיתי למנה עשירה, הניוקי הגיע בכמות מכובדת, אבל הרוטב היה דליל במרקם ובטעמים ועיביתי אותו עם קערית שלמה של פרמזן והרבה פלפל שחור גרוס, שהביא אותו לדרגה של מנה טעימה.

לקינוח הזמנו טירמיסו, הפרטנרית עפה עליו אבל אני טעמתי מוצלחים ממנו לא במעט.

מסקנה?

מקום די רומנטי בסך הכל, שירות חביב מאד, אני בטוח שיש מנות מוצלחות יותר משאכלנו. יש מצב שאחזור אם אהיה שוב בירושלים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 30, 2014 5:55 pm 
Hall of Famer

נדב, אתה מוכרח להפסיק לכתוב כמו מבקר מסעדות. זה הסגנון הבזוי ביותר שיש.
אני אמליץ על גוז' ודניאל בבני ציון.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 30, 2014 5:58 pm 
Hall of Famer

עמוס לב כתב:
נדב, אתה מוכרח להפסיק לכתוב כמו מבקר מסעדות. זה הסגנון הבזוי ביותר שיש.
אני אמליץ על גוז' ודניאל בבני ציון.

א. לא מנסה לחקות אף אחד, כך יוצא לי באופן טבעי.

ב. למה בזוי?

אני יכול להבין למה הסגנון של שגיא כהן (שידידנו יובל אמר עליו בזמנו משפט מדויק: אי אפשר להאמין לאחד שאוכל רק במסעדות מעולות או גרועות) בזוי. אבל מה רע באיך שאני כותב?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 30, 2014 6:09 pm 
Junior

עזוב נדב, אין לך מה לחזור לטופולינו. הרושם שקיבלת מדויק. סתם מקום יקר ובינוני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 30, 2014 6:13 pm 
Hall of Famer

מאדים כתב:
עזוב נדב, אין לך מה לחזור לטופולינו. הרושם שקיבלת מדויק. סתם מקום יקר ובינוני.

תודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 30, 2014 6:13 pm 
Hall of Famer

אכלתי לפני שלושה שבועות ב"מונא" בירושלים.
לעומת הביקורות המושקעות שיש פה אצא שטחי. מודה- אני לא זוכר בדיוק מה הזמנתי, אני רק זוכר שאני ו-2 הבחורות שהיו איתי (ולא הזמנו את אותם הדברים) יצאנו בהרגשה נהדרת. מסעדה מעולה, מיקום נהדר בבניין אבן ישן. מומלץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 30, 2014 8:14 pm 
Hall of Famer

למה בזוי? סגנון מתחנחן, יענו מתחכם, אבל לא באמת מתוחכם. כמעט תמיד זה עם הגברת, החצי השני או ווטאבר כינוי עבש שהמבקר קם איתו בבוקר. תמיד יהיה איזה חצי משפט פאנץ' שהמחבר מן הסתם חשב שהוא מגניב לאללה, אבל הוא בעיקר מעייף.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 30, 2014 8:22 pm 
Hall of Famer

טוב, לא יודע למי בדיוק אני מתחנחן פה.

כשאתה אומר בתחילת הקטע שבאת עם ידידה או חבר, אתה לא רוצה לחזור כל פעם על אותה מילה: "הידידה הזמינה, הידידה חשבה", אז מוצאים איזה כינוי. אני מעדיף ה"פרטנר/ית", זה נראה לי הולם ולא בזוי.

מקווה שלא העמסתי בחצאי פאנצ'ים יעני-מגניבים-אך-מעייפים-לאללה, כי שוב, אני לא מנסה להרשים אף אחד אלא להעביר את החוויה באופן המדויק ביותר (ונדמה לי שאני אפילו מצליח, פה ושם). קל לכתוב: "היינו שניים, הוזמנו ראשונה סבבה ו2 עיקריות לא משביעות, קינוח נחמד ומלצריות כוסיות". אז כמו שלאומית טען בזמנו שאני משתדל לחקות את יעוז סבר (!), אמשיך לחשוב שבסך הכל נחמד קצת להרחיב ולכתוב בשפה אחרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 01, 2014 12:37 pm 
Junior

אני עם נדב.
הוא כותב בסדר גמור ולא משעמם.
כשאני חושב על ללכת למסעדה מסוימת, זו רמת הפירוט שאני מחפש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 01, 2014 12:48 pm 
Hall of Famer

ואם כבר, אז לא ביקורת מסעדות ספציפית אבל ציריך:
לא, לא אכלתי כאן במסעדות עם מישלן, ולא שילמתי יותר מ 30 או 40 פרנק (פרנק שווה טיפה יותר מדולר) לאף מסעדה, אבל בינתיים חווית האוכל בציריך פשוט דוחה. מילא זה שהמסעדות נעו בין בינוני ואכיל לבין חרא, גם השירות די איטי. אבל גרוע מכך, שתיים מהחוויות הכי גרועות שהיו לי במסעדה כלשהי היו כאן בציריך.
בראשונה, חבר דווקא הזמין המבורגר (22 פרנק או משהו כזה. לא זול), שהיה מגעיל ברמות, הוא ביקש להחליף, אבל השאירו לו את הצלחת עם ההמבורגר משום מה. כשהגיע החשבון, התברר למה - הם אשכרה רצו לחייב על המבורגר שהוא לקח ממנו ביס. עשר דקות רבנו עם המלצר (הבחורה שאיתנו דיברה שוויץ-דויטש), כולל אמירה שלו שהוא יזכור היטב את הפנים שלנו לפעם הבאה. (חתיכת איום, בהתחשב בעובדה שהמקום מוקף בעוד מסעדות, ושגם אם הוא לא היה זוכר את הפנים שלנו, לא הייתי משלם להם עוד שקל). בסוף, לא שילמנו על ההמבורגר אבל יצאנו בתחושה מגעילה.
המקום השני היה תחושה קצת פחות מגעילה אבל עדיין. במסעדה תאילנדית, ניסו לדחוף לנו איזה משהו בשם LAAM. ברור שהתפריט כולו בגרמנית, אבל כששאלנו, הוא אמר שזה דומה לקארי וזה טעים. הגיעו פיסות עוף יבשושיות שלא נגענו בהם כמעט. אז נכון - לא ביקשו שיחליפו מנה, והגיוני שנשלם, כי החלטנו מאוחר מדי שזה מגעיל. אבל בא מלצר, רואה צלחת מלאה על השולחן כשהוא מפנה, ולא מציע קינוח על חשבון הבית, או למצער, רק כדי שנצא בהרגשה טובה - שישאל משהו, שיברר, שיבדוק אם הוא יכול לעשות משהו. שייתן הנחה של פרנק.

שום כלום, אבל בשני המקומות טיפ הם לא קיבלו. אבל אכלתי בעשרות מסעדות בארה"ב, בלונדון ובארץ (ובעוד כמה עשרות מדינות), וזה מוזר שדווקא בשוויץ הכה קורקטית היו שתי חוויות קיצוניות יחסית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 01, 2014 12:58 pm 
Hall of Famer

בהודעה הפותחת של הת'רד הזה כתבתי איך בטחנה שבמטולה המלצר ראה כמות יפה מהמנה שלא נאכלה, אחרי שכבר פעם אחת קיבל תלונה עליה, ולא התעניין בכלל ולא כל שכן לא הציע כל פיצוי.

הסיפור שלך על הקארי הזכיר לי את חווית האוכל המגעילה שחוויתי בפראג. אני תמיד בודק המלצות בטריפאדוויזר, וממש מטר מהמלון שלי היתה מסעדה יעני-ארגנטינאית שקיבלה המלצות חמות והם אף הצמידו את הדירוג שלהם לחלון. לאור חיבתי למסעדות ארגנטינאיות והעובדה שאת הבשר הכי טעים שאכלתי במסעדה אכלתי בPAMPERO הארגנטינאית שבברצלונה, שמחתי מאד. בואו נאמר שמדובר בגרסא צ'כית למסעדה ארגנטינאית. חלש מאד. ביום אחר הלכתי לאכול במסעדה אסיאתית מעוצבת וחביבה למראה במרכז העיר. הזמנתי איזו מנה יעני תאינלנדית או וייטנאמית בקארי. שוב, הגרסא הצ'כית. רע. תתמקדו בבירה כשאתם שם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 380 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 16  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 12 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: