סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' פברואר 17, 2025 9:22 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 331 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 14  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ד' ספטמבר 09, 2015 10:55 am 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
למה זה מפתיע אותך ?
רוב התקופה הגדולה של נדאל היתה במקביל להוד פדרריותו.
מה לעשות שרולאן גארוס פלוס שניים-שלושה גמרי גרנד סלאם כל שנה לא הספיקו למקום ראשון....

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 09, 2015 9:28 pm 
Freshman

אני מסכים איתך שהסיבה לכך היא שנדאל פרץ כשפדרר היה בשיאו ואילו ג'וקוביץ' הגיע לשיא כשהשניים כבר התחילו לרדת ברמה, אבל זה עדיין נתון לא שגרתי בהתחשב בהפרשי התארים ביניהם ובעובדה שהם בערך בני אותו גיל ומשחקים באותה תקופה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 11, 2015 10:04 pm 
Junior

סיפור מדהים בגמר הנשים. רוברטה וינצ׳י, בת 32, מהמקום ה42 בעולם שמעולם לא עברה רבע גמר בגראנד סלאם, מנצחת אתסרינה וויליאמס בחצי הגמר. תפגוש בגמר את פלביה פנטה, בת 33, שהישג השיא שלה היה חצי גמר - פעם אחת. שתיהן איטלקיות, וזה כמובן מפגש ראשון בהיסטוריה בגמרים בין שתי שחקניות איטלקיות.

עוֹד נַפְשִׁי דְּרוֹר שׁוֹאֶפֶת, לֹא מְכַרְתִּיהָ לְעֵגֶל-פָּז, כִּי עוֹד אַאֲמִין גַּם בָּאָדָם, גַּם בְּרוּחוֹ, רוּחַ עָז... יָשׁוּב יִפְרַח אָז גַּם עַמִּי, וּבָאָרֶץ יָקוּם דּוֹר, בַּרְזֶל-כְּבָלָיו יוּסַר מֶנּוּ, עַיִן-בְּעַיִן יִרְאֶה אוֹר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 11, 2015 10:35 pm 
Junior

באמת מדהים.
הכל היה מוכן לסרינה סלאם ופתאום באות שתי איטלקיות שמדורגות מחוץ ל30 הראשונות ומעיפות את המדורגות 1 ו2.

מזכיר שאיטלקיה כבר זכתה בעבר בגראנד סלאם - סקיאבונה בצרפת ב2010.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 12, 2015 1:59 am 
Junior

צ'יליץ' התעלל בסרב של נולה. שליש מהמשחקונים שלקח היו שבירות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 12, 2015 9:33 am 
Sophomore

פדרר - דיוקוביץ בגמר. בגברים אין הפתעות.

האם זכיה של פדרר תגרום לו לפרוש כבר השנה?
או שנראה אותו לעוד עונה אחת. (מעריך שעוד עונה)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 12, 2015 11:36 am 
Hall of Famer

לדעתי הוא רוצצה אולימפיאדה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 12, 2015 12:13 pm 
Junior

פדרר לא יוותר על ההזדמנות לנסות לזכות בזהב אולימפי. לא מאמין שיפרוש לפני כן.

עוֹד נַפְשִׁי דְּרוֹר שׁוֹאֶפֶת, לֹא מְכַרְתִּיהָ לְעֵגֶל-פָּז, כִּי עוֹד אַאֲמִין גַּם בָּאָדָם, גַּם בְּרוּחוֹ, רוּחַ עָז... יָשׁוּב יִפְרַח אָז גַּם עַמִּי, וּבָאָרֶץ יָקוּם דּוֹר, בַּרְזֶל-כְּבָלָיו יוּסַר מֶנּוּ, עַיִן-בְּעַיִן יִרְאֶה אוֹר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 12, 2015 12:25 pm 
Sophomore

הוא כבר אמר אתמול שהוא נשאר לפחות עד האולימפיאדה. הוא מתלבט אם לשחק גם יחידים, גם זוגות (עם וואורינקה) וגם מעורבים (עם הינגיס).

ובכלל, למה לפרוש? הוא השחקן מספר 2 בעולם גם כרגע. בלי מתחרים. אם הוא נהנה מטניס, למה שלא ימשיך לשחק?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' ספטמבר 12, 2015 3:09 pm 
Hall of Famer

מארי מתחרה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 13, 2015 11:34 pm 
Junior

הסיכוי היחיד של פדרר מחר זה לנצח בשלוש מערכות. אם יפסיד מערכה הוא יפסיד גם את המשחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 14, 2015 7:37 am 
Junior

עומרי1 כתב:
אם כבר מדברים על נובאק - נדאל, אז נתון שדי הפתיע אותי הוא שלמרות שלנדאל יש 5 סלאמס יותר ו-23 תארים יותר בסה"כ, ג'וקוביץ' עבר אותו כבר בלמעלה מ-20 שבועות במקום הראשון בדירוג העולמי במצטבר והפער רק יגדל בחודשים הקרובים. פדרר, אגב, רחוק ממנו במעל שנתיים וחצי.

כתבתי כבר בעבר - הנתון של כמות השבועות במקום ראשון מעיד אך ורק על איכותו של המדורג מספר 2.
בעיניי נתון שולי לגמרי אל מול כמות הזכיות בגראנד סלאמים.

לאמא שלך היו גם רגעים שבהם היתה לה פחות נחת. הגענו למשחק חוץ בחולון, וכל הקהל שם התחיל לשיר 'מוכתרי ההומו, מוכתרי ההומו'. רצתי אליה וצעקתי לה 'אסתר, אני נשבע לך שזה לא נכון, עם חצי מהבנות בקיבוץ הוא כבר היה'"
(עמית גל לאמיר מוכתרי)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ספטמבר 15, 2015 11:27 pm 
Hall of Famer

דיוקוביץ שולט בסבב היום כמו אלוהים בימיו הגדולים.
4 גמרים.
אלוהים יודע איך אין לו גראנד סלאם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 16, 2015 10:04 am 
Junior

בטח שאלוהים יודע, כי כמו אלוהים (בזמנו) הוא לא מצליח לקחת את הרולאן גארוס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 16, 2015 10:51 am 
Junior

לגבי האולימפיאדה, בריו מתקיים טורניר חימר של 500.
אם הטניס שם ישוחק על חימר אז לפדרר אין מה לחפש שם.

נגמרה עונת הגראנד סלאמים.
שאלות מסקרנות-
כמה גראנד סלאמים לנדאל ולפדרר יש בקנה ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 16, 2015 11:06 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
אני מהמר ששניהם יקחו עוד אחד לפחות עד סוף הקריירה. נדאל מתישהו יצליח להגיע בריא לעוד רולאן גארוס אחד לפחות ופדרר יצליח לחבר את הכמעטים שלו בשנתיים האחרונות לעוד זכיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 16, 2015 11:47 am 
Hall of Famer

לאומית, דובר על זה שבריו ישחקו על מגרש קשה בשביל פדרר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 16, 2015 12:47 pm 
Hall of Famer

0 לנדאל, שכרגע נראה שלא מצליח אפילו להגיע לרבעי גמר. הפך להיות לגמרי סתם עוד שחקן וטוב שכך, אף פעם לא סבלתי אותו.
פדרר אולי עוד יזכה, למרות שאני בספק גדול. כרגע הוא עדיין שני בעולם (יחד עם מארי, נניח), בגלל שהתחרות לא משהו, אבל מתישהו גם הוא יזדקן. למרות זאת, הדחה מפתיעה של ג'וקוביץ' מתישהו שנה הבאה, יכולה פוטנציאלית לתת הזדמנות נוספת לפדרר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 16, 2015 1:54 pm 
Junior

פדרר ייקח את האוסטרליאן הקרוב.
מארי ידיח את נולה בחמש מערכות בחצי הגמר רק כדי להיות מובס בגמר.

לגבי נדאל - יפרוש ביוני 2016.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 18, 2015 12:44 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
וכמעט בלי שהרגשנו, צפוי לנו סוף שבוע מרתק של דייויס - חצאי הגמר, ופלייאוף הבית העליון.

חצאי הגמר:

בריטניה - אוסטרליה (קשה, אולם): אנדי מארי, דניאל אוונס, ג'יימי מארי, דומיניק אינגלוט - טומיץ', סם גרות', קוקינאקיס, לייטון יואיט. בריטניה ויתרה על הדשא של וימבלדון והלכה על הבית של המארים בגלזגו. אוסטרליה בלי קיריוס הכשרוני אבל הילדותי והבלתי צפוי, בריטניה עם דניאל אוונס שהיה הבטחה גדולה שלא מומשה כמס' 2 שלה במקום ג'יימס וורד. משחק שיוכרע על הזוגות, כרגע מומחי הזוגות אינגלוט וג'יימי מארי מצוותים, אבל יש לי הרגשה שהאחים ישחקו יחד גם בזוגות.

בלגיה - ארגנטינה (קשה, אולם): גופן, דרסיס, רובן במלמנס, קימר קופיאנס - לאונרדו מאייר, דלבוניס, דייגו שוורצמן, קרלוס ברלוק. שתי נבחרות שמתמחות על חימר, כנראה שהארגנטינאים יותר, או שהבלגים מעריכים שעל משטח קשה יש להם יתרון גדול יותר. בלגיה בהרכב מלא, גם ארגנטינה עם ההרכב שהתגבש בשנים האחרונות והפך לקבוע. אני הולך עם הבלגים, שאם יעלו לגמר - זה יהיה גמר ראשון שלהם מזה 111 שנים! לא טעות, מאה ואחת עשרה שנים.

פלייאוף הבית העליון:

הודו - צ'כיה (קשה, חוץ): יוקי באמברי, סומדב שוורמן, רוהאן בופאנה, לאנדר פאאס - ייז'י וסלי, לוקאס רוסול, אדם פאבלסק, ראדק סטפאנק. צ'כיה בלי ברדיך ובתקופה של חילופי דורות, אבל איכויות היחידים שלה יספיקו כדי לקחת. להודים יש יתרון רק בזוגות, עם רוהאן בופאנה שהוא אחד מהזוגאים הטובים בעולם, ולאנדר פאאס הבלתי נגמר. זה לא יספיק.

שווייץ - הולנד (קשה, אולם): פדרר, ואברינקה, קיודינלי, הנרי לקסונן - דה באקר ועוד שלושה. גם בהרכבים מלאים זה אמור היה להיות טיול לשווייץ, וכשהולנד באה בלי רובין האסה וגם בלי שחקני הזוגות המצויינים שלה - זה ייגמר כבר אחרי יומיים.

רוסיה - איטליה (קשה, אולם): גבאשווילי, דונסקוי, קראבצ'וק, אנדריי רובלב - ספי, פוניני, בוללי, פאולו לורנצי. אחרי הנצחון המדהים על ספרד בבית האזורי, רוסיה חוזרת לבמה הגדולה באירקוצק הרחוקה. האיכויות אומרות איטליה, אבל אחרי מה שהיה נגד ספרד לא הייתי ממהר להמר נגד הנבחרת של טרפישב.

אוזבקיסטן - ארה"ב (חימר, חוץ): איסטומין, דוסטוב, ועוד שניים - ג'ק סוק, סטיב ג'ונסון, סם קוורי, דולנד יאנג. ג'ון איזנר איננו, וגם הבראיינים. אבל בכל זאת, ארבעה שחקני טופ-50 שכולם גם שחקני טופ-100 בזוגות אמורים להספיק לאמריקאים.

קולומביה - יפן (חימר, חוץ): סנטיאגו חירלדו, אלחנדרו פאיה, חואן סבסטיאן קבאל, רוברט פראח - נישיקורי, טארו דניאל, ועוד שניים. נישיקורי זה נישיקורי, אבל ללא גו סואדה ויואיצ'י סוגיטה איש המפתח של התחרות הוא מס' 2 היפני - הצעיר העולה טארו דניאל. לקולומביה יש יתרון מכריע בזוגות, ודניאל יצטרך לקחת משחק יחידים אם יפן רוצה לעלות.

הרפובליקה הדומיניקנית - גרמניה (קשה, חוץ): אסטרייה-בורגוס, הרננדז-פרננדז, ועוד שניים - בנימין בקר, קולשרייבר, דסטין בראון, פיליפ פצ'נר. איזו חגיגה בסנטו דומינגו, פלייאוף בית עליון ראשון בהיסטוריה של המדינה שלא ידעה מה זה טניס עד לא מזמן, עם הלייט בלומר (באנדרסטייטמנט) ויקטור אסטרייה בורגוס שהביא אותה לשם. למרות זאת, הבדל האיכות גדול מדי לדעתי. גרמניה עם נבחרת חזקה מאד, כולל דסטין בראון האקס-ג'מייקני.

ברזיל - קרואטיה (חימר, חוץ): בלוצ'י, ז'ואאו סוזה, ברונו סוארס, מרסלו מלו - בורנה צ'וריץ', איוון דודיג, פרנקו סקוגור, מאטה דליץ'. מרין צ'יליץ' הלך לנוח, וקרואטיה תתבסס על צ'וריץ' הצעיר מאד והמוכשר מאד. הדירוגים אומרים משחק שקול, לדעתי הביתיות, הנסיון, והיתרון בזוגות של ברזיל (למרות איוון דודיג) ינצחו פה.

פולין - סלובקיה (קשה, אולם): ינוביץ', פז'יסייזני, מרצין מטקובסקי, לןקאש קובוט - מרטין קליזן, נורברט גומבוס, אנדריי מרטין, איגור זלנאי. באמת משחק שיכול ללכת לכל כיוון. קליזן הוא האיכותי מכולם, אבל לפולין יש יתרון ביתיות וזוג טוב יותר. השאלה היא איך יתפקדו מספרי 2, שניהם טניסאי מאייה שנייה, וכבר לא ממש ילדים, כנראה זה מה שהם יכולים. יהיה מעניין שם.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 18, 2015 12:49 am 
Hall of Famer

משחקים מעניינים בבתים האזוריים: בבית האירופי 1 יהיו משחקי הישרדות, כשבמרכזם ספרד - מי היה מאמין - תתארח בדנמרק על הזכות לא לשחק משחק הישרדות אחרון בהחלט מול שבדיה המתחדשת. במשחק ההישרדות השני ליטא, עם ריקרדס ברנקיס המצוין, מול אוקראינה שמגיעה בהרכב חסר מאד בלי דולגופולוב וסטחובסקי. המפסידה תלך למשחק הישרדות אחרון מול סלובניה, שהגיעה לשם אחרי ההפסד בישראל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 18, 2015 1:31 pm 
Hall of Famer

תוצאות מעניינות מאד בינתיים.

הודו 1 - צ'כיה 1. הצעירים מאכזבים, בעיקר ייז'י וסלי שמובס ע"י סומדב דוורמן שכבר ראה דבר או שניים בטניס. זה קרה אחרי שלוקאס רוסול הביס את יוקי באמברי.

רוסיה 1 - איטליה 0. האיטלקים מעדיפים להעלות את סימונה בוללי ליחידים ולא את ספי, והוא מפסיד לטיימוראז גבאשווילי. כרגע במשחק השני המאד מסקרן, פאביו פוניני פוגש את הילד המאד מוכשר אנדריי רובלב, שהביא לרוסיה את הנקודה המכרעת בנצחון המדהים על ספרד.

אוזבקיסטן 1 - ארה"ב 0. חמש מערכות ושני טיי ברייק, אבל בסוף דניס איסטומין מכניע את סטיב ג'ונסון. עכשיו משחקים במשחק השני ג'ק סוק ופארוק דוסטוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 18, 2015 5:19 pm 
Hall of Famer

רוסיה 1 - איטליה 1. אחרי מערכה ראשונה שקולה פוניני לא מתקשה בשתיים הבאות.

אוזבקיסטן 1 - ארה"ב 1. גם כאן מערכה ראשונה שקולה ושתיים קלות לג'ק סוק על דוסטוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 18, 2015 5:26 pm 
Hall of Famer

בריטניה 1 - אוסטרליה 0. קל לאנדי מארי על קוקינאקיס.
בחצי הגמר השני דויד גופן בדרך לנקודה ראשונה לבלגיה עם שתי מערכות + שבירה על דלבוניס.

שווייץ 1 - הולנד 0. זה היה קרוב מאד להפתעה, תימו דה באקר הוביל 2:1 במערכות ו-3:0 ברביעית עם טניס מדהים והראה למה היה הבטחה עצומה כששלט בגילאי הנוער. אבל מיד אחרי זה הראה למה ההבטחה לא קרתה - נפילה מנטלית עצומה עלתה לו ב-6 גיימים רצופים, ופתאום ואברינקה עם שבירה בחמישית. דה באקר עוד חזר ושבר, אבל נפילה מנטלית נוספת עם 4 טעויות נוראיות רצופות הביאה לואברינקה 8:6 בחמישית.
במשחקי פלייאוף נוספים - תומש בלוצ'י בדרך לנקודה עבור ברזיל עם 2:0 במערכות על מאטה דליץ'. מרטין קליזן עם יתרון של מערכה + שבירה על פז'יסייזני. גם המשחק ההיסטורי ברפובליקה הדומיניקנית התחיל, גרמניה העלתה את דסטין בראון והראסטות, ויקטור אסטרייה בורגוס מוביל 3:2 בראשונה עם שבירה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 18, 2015 6:28 pm 
Hall of Famer

בלגיה 1 - ארגנטינה 0. דוטיד גופן משלים את העבודה.

פולין 0 - סלובקיה 1. מרטין קליזן משלים גם הוא את העבודה.
מי שלא משלים בינתיים את העבודה הוא תומס בלוצ'י, שכבר היה על סף נצחון, אבל מאטה דליץ' לוקח את השלישית ומוביל עם שבירה ברביעית ופתאום יש משחק.
בינתיים אני מסתכל על המשחק ברפובליקה הדומיניקנית. מעט קהל של משוגעים לדבר, כנראה טניס בכל זאת עדיין לא תפס שם. דסטין בראון שיחק בעבר דייויס עבור ג'מייקה, זה המשחק הראשון שלו עבור גרמניה, וממש עכשיו הוא לקח את השנייה מול אסטרייה בורגוס והשווה ל-1:1.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 331 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 14  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 4 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: