סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ד' נובמבר 27, 2024 4:30 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 288 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ב' פברואר 04, 2019 4:20 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
ראובן כתב:
א. הליכודניקים החדשים ממליצים על מועמד "נוער גבעות" מובהק (יהודה גליק), וזה בזמן שנערי הגבעות המקוריים נטשו את הליכוד והקימו את זהות. אם כי מן הסתם יש שם עדיין לובי מתנחלי גדול.
ב. העובדה שהליכודניקים החדשים ממליצים על פוליטיקאים שהם במקרה הטוב מור אוף ת'ה סיים ובמקרה הרע חלאות מוחלטות, ואפילו לא מסוגלים לאלץ את הנבחרים שלהם להגיע משהו אלמנטרי כמו שראש ממשלה שיש נגדו כתב אישום על שוחד לא יכול להמשיך לכהן בתפקידו (והם עצמם בחרו להגיד ששמורה לביבי חזקת החפות) מעידה על כך שאין טוב יותר. מה שיש זה מה שיש וזה די גרוע ואין שום סיבה לתת לזה לגיטימציה.
ג. למי שלא ליכודניק - ודאי וודאי שאין מה לעשות בליכוד. מדהים שצריך להגיד את זה.

א. יהודה גליק הוא איש ארץ ישראל השלמה. גם רובי ריבלין. אני לא חושב שגליק מטיף לפגיעה בזכויות המיעוט.
ב. מה שיש עכשיו זה הרע במיעוטו, וזה חלק מתהליך. כרגע יש לך קבוצה של 7000 מתפקדים בעלי ותק. בפעם הבאה זה יכול להיות 12 אלף. תחשוב על זה ככה - מי שבפריימריז תמידיים רוצה שהלובי הגדול ביותר יהיה בעדו. כיום הלובי הגדול ביותר מושך מאוד חזק ימינה ונותן לך פרס על השמעת דעות ימניות וחקיקת חוק הלאום. מה יקרה אם הלובי הגדול ביותר יהיה מרכז ויתן לך פרס על חקיקת שוויון זכויות ללהט״בים? אותם אנשים, אפילו אם אף אחד מהם לא יזוז מכסאו, ישמיעו דעות אחרות.
ג. תגדיר ״לעשות״. אני לא חושב שמתפקדי הליכודניקים החדשים יושבים במצודת זאב. הם מתפקדים פעם אחת ומצביעים בקלפי למי שהם רוצים, אולי מרצ ואולי ליכוד. אם לשלם 64 שקל בשנה נקרא בעיניך לתמוך - וואלה, לא מסכים. בעיני זה מדהים שצריך להסביר לאנשים שמפלגת השלטון היא פה כדי להישאר ולכן כדאי לפעול מבפנים כדי להפוך אותה ליותר דמוקרטית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 04, 2019 5:07 pm 
Sophomore

ראובן כתב:
א. הליכודניקים החדשים ממליצים על מועמד "נוער גבעות" מובהק (יהודה גליק), וזה בזמן שנערי הגבעות המקוריים נטשו את הליכוד והקימו את זהות. אם כי מן הסתם יש שם עדיין לובי מתנחלי גדול.

או שאתה לא יודע כמעט שום דבר על יהודה גליק מלבד הכיפה והר הבית, או שנוער גבעות באמת הפך למונח שתופס לכל דבר שמימין לנתניהו.
אני נשאר עם התמיהה ביחס לסיפא של הסעיף - אתה לא תאמין כמה מעט נוער גבעות היו במנהיגות יהודית בזמנו: אפס. יש סתירה מוחלטת בין התפיסה של נוער הגבעות לבין התפיסה של "לכתחילה: מהלך אחד הופך אותך ממפגין למשפיע" של פייגלין.
כמה מהם היום בזהות אני לא יודע - אבל בתור אחד שבמפלגה מלפני שנוסדה אני יכול להבטיחך נאמנה שאני לא מכיר אפילו אחד כזה.

אגב, אנצל את ההזדמנות: לא כל נער/בחור עם כיפה גדולה והרבה פאות הוא נוער גבעות, וזה תקף גם אם הוא עצור בידי השב"כ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 05, 2019 9:45 am 
Junior

עופר האדום כתב:
יהודה גליק הוא ממש לא נער גבעות. הוא איש נעים הליכות שמטיף , לעומת כל שאר החברים בליכוד, על אחדות אמיתית בעם. הוא ליברל מוחלט שאפילו בעד הכותל הרפורמי.

הליכודניקים החדשים הצהירו מזמן שראש ממשלה שמוגש נגדו כתב אישום לא יכול לכהן בתפקידו.

ציטוט:
הצהיר הירשמן: "נתניהו יוביל את התנועה הזאת לבחירות. אנחנו נתמוך בו, אלא אם יוגש נגדו כתב אישום"

https://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-5443151,00.html

מה זה אומר "נתמוך"? האם כל המועמדים שהליכודניקים החדשים מקדמים ואמורים להיות חברי כנסת הצהירו שלא יתמכו בביבי אם יוגש כתב אישום? כי אחרת התמיכה הזו מסתכמת בדיוק במה שסטפג כתב: פחות 64 שח בשנה.

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 05, 2019 10:39 am 
Hall of Famer

המועמדים של הליכודינקים החדשים (כרגע רק הירשמן) הצהירו שהם לא יתמכו בביבי במידה ויוגש נגדו כתב אישום. מהאחרים לא מצפים להגיד את זה , וכרגע זה פחות רלבנטי.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 05, 2019 11:19 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
גם בעקבות הערות שקיבלתי בפרטי, אני רק מרגיש צורך לחדד שהמושג "מועמד נוער גבעות" נאמר כאן בהשאלה ותגובה למי שהשתמש בזה לפני. הכוונה שלי היתה באופן כללי למועמד שנבחר בקולות המתפקדים מימין (אלה שהתפקדו לליכוד אבל לא הצביעו לו בבחירות). אין לי ידע מדויק כמה כאלה יש וכמה היו ב2015 אבל אני חושב שאפשר להעריך אותם באלפים לא מעטים וכאחת הקבוצות החזקות מבין המתפקדים (ובדיוק אחת מאותן קבוצות שהליכודניקים החדשים לכאורה יצאו נגדן).

עופר - איפה שרן השכל אמרה שהיא לא תתמוך בנתניהו אם יוגש נגדו כתב אישום? כנ"ל לגבי שאר המומלצים ברשימה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 05, 2019 11:19 am 
מנהל פורום

ובודאי שהייתי מצפה מ*כל* מומלץ שלהם להגיד את זה כתנאי להמלצה. אחרת הם סתם שטיח שנותן לגיטימציה לשלטון ביבי תמורת הכנסה לכנסת של מישהו שמתנגד למאגר הביומטרי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 05, 2019 11:41 am 
Hall of Famer

ראובן כתב:
גם בעקבות הערות שקיבלתי בפרטי, אני רק מרגיש צורך לחדד שהמושג "מועמד נוער גבעות" נאמר כאן בהשאלה ותגובה למי שהשתמש בזה לפני. הכוונה שלי היתה באופן כללי למועמד שנבחר בקולות המתפקדים מימין (אלה שהתפקדו לליכוד אבל לא הצביעו לו בבחירות). אין לי ידע מדויק כמה כאלה יש וכמה היו ב2015 אבל אני חושב שאפשר להעריך אותם באלפים לא מעטים וכאחת הקבוצות החזקות מבין המתפקדים (ובדיוק אחת מאותן קבוצות שהליכודניקים החדשים לכאורה יצאו נגדן).

עופר - איפה שרן השכל אמרה שהיא לא תתמוך בנתניהו אם יוגש נגדו כתב אישום? כנ"ל לגבי שאר המומלצים ברשימה.

לא כתבתי שהיא אמרה. כתבתי שהמועמדים החדשים שבאים מתוך תנועת הליכודניקים החדשים (כרגע זה רק הירשמן , כי כל האחרים נפסלו או הודחו) הצהירו את זה.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 05, 2019 11:47 am 
מנהל פורום

סבבה. ואני מבטיח לך שהירשמן לא יעמוד במילה שלו גם אם נניח שיתמזל מזלכם והוא לא יהפוך ליואב קיש חדש. וזה כמובן בהנחה הקלושה שהוא ייבחר בכלל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 05, 2019 12:15 pm 
Hall of Famer

סביר שהירשמן לא ייכנס לכנסת בפרייריז הנוכחים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 05, 2019 3:18 pm 
Junior

איזו הצלחה מופלאה!

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 05, 2019 3:19 pm 
ראובן כתב:

יהודה גליק בכנסת הקודמת נבחר כמועמד מחוז ולא ברשימה הארצית (בה הוא מתמודד כיום), ונכנס לכנסתממקום שבמקור נחשב לא ריאלי, בגלל ההצלחה הלא צפויה של הליכוד באותן בחירות יחד עם התפטרות כמה ח"כים מראש הרשימה (סילבן דנון ואולי עוד כמה).
איזה מחוז? מחוז יו"ש למתעניינים....
אני מעריך שכל נבחר אחר מהמחוז הזה היה בעל דעות ימניות כמוהו לפחות ומסתבר גם בעל דעות שמרניות יותר ממנו.

חזור למעלה

הודעהפורסם: ג' פברואר 05, 2019 3:47 pm 
Hall of Famer

אני באמת שואל בתמימות כי איני בקיא בפרטים
לאחר כל הקמפיין והרוח והצלצולים (וזאת ייאמר לחיוב - עניין הליכודניקים החדשים בהחלט לא נתפס כזניח), מה שיצא מכך בפועל זה מועמד בודד שרץ בפריימריז (1 מבין 70) והוא אף אינו צפוי להיכנס למקום ריאלי?
לא נשמע לי משהו

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 05, 2019 3:50 pm 
Hall of Famer

המשמעות של הליכודניקים החדשים , זה שכרגע הם עומדים על 12-13 אלף מתפקדים , מה שעושה אותם קבוצת הכוח הכי גדולה בליכוד. אני מניח שבפריימריז הבאים (יכול להיות שיהיו בעוד שנה-שנתיים) הם יכניסו כמה מועמדים לכנסת. הליכודניקים החדשים זה ריצה לטווח ארוך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 05, 2019 4:15 pm 
Hall of Famer

מספרים מרשימים
מה ישתנה עוד שנה-שנתיים לעומת עכשיו ?

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 05, 2019 4:35 pm 
Sophomore

מניסיון של אחד שהיה בקבוצת הכח הגדולה בליכוד (דאז), בריצה לטווח ארוך וכו' -
קבוצות כח עובדות רק במידה שמצליחים לתרגם את הכוח לדילים.
וזה עובד רק אם חברי הקבוצה ממושמעים: נותנים להם רשימה, הם מצביעים. כמו עובדי התעשייה האווירית של חיים כץ.
אנחנו בזמנו לא הצלחנו למנף את כל גודלנו בגלל שכקבוצה של אנשים חושבים כל אחד עשה לעצמו את השיקול את מי להוריד מרשימת המומלצים ואת מי להוסיף.
בדיוק כמו שהציעו פה בת'רד.

אחרי היום אני מניח שנדע כמה הל"ח באמת התייצבו להצביע וכמה הם הצליחו להשפיע.
בפריימריז הראשונים שבהם מנהיגות יהודית השפיעה באופן משמעותי ממש הפכנו את דמות הרשימה לכנסת - ממרידור/בגין ללוין/חוטובלי. אחרי זה כל חברי הכנסת שברו ימינה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 05, 2019 4:46 pm 
Hall of Famer

shmueliki כתב:
מספרים מרשימים
מה ישתנה עוד שנה-שנתיים לעומת עכשיו ?

מה שישתנה הוא שמתוך ה12-13 אלף מתפקדים , לפריימריז היום יכולים להצביע באיזור ה7-8 אלף. בפריימריז הבאים יוכלו להצביע ה12-13 , וכמובן שהמטרה היא לגדול יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 05, 2019 5:11 pm 
Junior

בתמונת השער בדף הפייסבוק של הל״ח הם מראים כמה ח״כ שנבחרו עם פחות מ-6000 קולות.
כולם מהמחוזות?
8000 קולות ברשימה הארצית לא מספיק למקום ריאלי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 05, 2019 5:25 pm 
Sophomore

8000 בארצי לא מספיק. גם לא קרוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 05, 2019 6:47 pm 
מנהל פורום

idansha כתב:
בתמונת השער בדף הפייסבוק של הל״ח הם מראים כמה ח״כ שנבחרו עם פחות מ-6000 קולות.
כולם מהמחוזות?
8000 קולות ברשימה הארצית לא מספיק למקום ריאלי?

הח"כים הקודמים שהם ייחסו לעצמם השפעה משמעותית בבחירה שלהם היו יואב קיש (מחוז), שרן השכל (שיריון לאישה צעירה אאז"נ), נורית קורן (מחוזות) ואבי דיכטר שנכנס למה שנראה מקום על סף הריאלי ככה שהקולות שלהם השפיעו.

מה שכן, רוב המומלצים שלהם מן הסתם ייכנסו גם ככה אז הם יוכלו להשוויץ שזה בזכותם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 05, 2019 7:54 pm 
Hall of Famer

את הכח העכשווי האמיתי של הל"ח נראה מחר בבוקר לפי מספר הקולות שקיבל ניר הירשמן (אלא אם הסופרים לא יפסלו בטעות כמה טפסים עם השם שלו, או "יאבדו" אותם)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 05, 2019 8:43 pm 
Sophomore

לא ככה.
את הכוח האמיתי יראו גם בזה שטפסים "ייעלמו".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 06, 2019 12:30 am 
Junior

זה בסדר, בדקתי בלוח שנה - גם שנת 2023 צפויה להתקיים ואיתה פריימריז נוספים (בהנחה שלא יבואו קודם).
נניח לרגע שבאמת יש רק 6000 ל״ח (ליכודניקים חדשים) מאוכשרים ומתוכם שיעור ההצבעה לא היה כזה גבוה, רק 3000. ממילא המספר יתגלה מחר לפי כמות המצביעים לניר הירשמן. האם זה כשלון? בעיני זו תהיה אכזבה לסיבוב הזה. אבל הקבוצה קיבלה המון סיקור תקשורתי שבטח יגדיל אותה. וישנם עוד כמה אלפים שהתפקדו בסיבוב הזה ובפעם הבאה יוכלו להצביע ואז זו כבר קבוצה חזקה יותר.
הכוח של קבוצה חזקה הוא לא אך ורק במועמדים שלה, הוא בעיני הרבה יותר קשור לשאלה האם המועמדים מנסים למצוא חן בעיניה. אני אתן דוגמה אחרת שתבהיר את זה - כולם ללא יוצא מן הכלל יודעים שחברת החשמל מתנהלת בבזבזנות מטורפת מבחינת שכר. זה מתפרסם בדו״חות ציבוריים. כנ״ל רש״ת, כנ״ל עובדי הנמל. ואלה גם הועדים שמהווים את מקור העוצמה של ההסתדרות. האם שמעתם פעם מישהו במפלגת העבודה יוצא נגד הטירוף של המשכורות בחברות הממשלתיות? אני לא זוכר כזה. זה לא כי הם לא מקיאים בפה ממה שקורה שם, זה כי ההסתדרות היא הלובי הכי חזק במפלגה ואף אחד לא רוצה לצאת נגדו.
אני לא חושב שכל כך מהר הל״ח יהפכו להיות ההסתדרות של הליכוד. אבל קבוצה של 15-20 אלף איש שמתגמלת מועמדים על שבירה למרכז יכולה לשנות את התמונה. זה לא כזה מסובך, זה רק דורש עבודת נמלים ונוכחות דיגיטלית בלתי פוסקת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 06, 2019 1:23 am 
Hall of Famer

stpsg כתב:
נניח לרגע שבאמת יש רק 6000 ל״ח (ליכודניקים חדשים) מאוכשרים ומתוכם שיעור ההצבעה לא היה כזה גבוה, רק 3000.

הצפי לא אמור להיות שכמעט כל הל"ח שאושרו יצביעו ?
זו לא כל הפונאטה להתפקדותם ?!

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 06, 2019 5:58 am 
Hall of Famer

לפי קצב התוצאות בנתיים, להירשמן באמת יהיו סביב ה-6000 פלוס מינוס קולות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 06, 2019 7:30 am 
Hall of Famer

כרגע אדלשטיין מקום ראשון, ישראל כץ מקום שני. ללא הליכודניקים החדשים שניהם היו ממוקמים 6-7.

עוד הישג - הל"ח הכניסו כנראה את שרן השכל לכנסת על חשבונו של איוב קרא.

מבחינת אחוז הצבעה, אז לפי המספרים בנתיים הל"ח הם בערך 8.5 אחוז מאלה שמממשים את זכותם להצביע. בפריימריז הבאים זה כבר אמור להיות באיזור 13-15 אחוז, שזה משמעותי ביותר.

(כל זה לפי התוצאות עד כה)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 288 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Att ו 15 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: