סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ד' מאי 21, 2025 1:17 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1933 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 78  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ו' פברואר 01, 2019 9:39 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
אגב, שאלה 3, לדעתי, מניעה את השנאה הגדולה לביבי. השאר תירוצים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 01, 2019 2:53 pm 
Hall of Famer

אמצע פברואר 3 כתבי אישום
ב4000 שוחד על סך 700 מיליון שקל לבזק
ב2000 כנראה שוחד
ב1000 הפרת אמונים

בפרשת 4000 טוענים שהעונש יכול להגיע עד 5 שנות מאסר ופילבר וחפץ הפכו לידי מדינה כדי לא להיכנס מאחוריי סורג ובריח.....
אם יש לליכוד שכל שיתנו כבר עכשיו למנצח בפריממריז להנהיג אותם כנראה גדעון סער או כץ כדי לא להתרסק בבחירות .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 01, 2019 3:36 pm 
Hall of Famer

הפוך. אם ביבי מתפטר היום הליכוד גמור והכל מתפזר. אנשים מצביעים לליכוד כי רוצים את ביבי בתור ראש ממשלה. כץ או סער לא מעניינים אותם בתור מועמדים לראשות הממשלה.
עדיף להם לנצח את הבחירות על הגב של ביבי ואח"כ לחלק את השלל.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 01, 2019 4:03 pm 
מנהל פורום

RREEDDTT. כתב:
אמצע פברואר 3 כתבי אישום
ב2000 כנראה שוחד
ב1000 הפרת אמונים

בפרשת 4000 טוענים שהעונש יכול להגיע עד 5 שנות מאסר ופילבר וחפץ הפכו לידי מדינה כדי לא להיכנס מאחוריי סורג ובריח.....
אם יש לליכוד שכל שיתנו כבר עכשיו למנצח בפריממריז להנהיג אותם כנראה גדעון סער או כץ כדי לא להתרסק בבחירות .

שמעתי את הטענות של הליכוד לגבי תיק 4000, הטפשיות יש לומר, שאם אין כסף אין שוחד, וש2 וחצי כתבות מפרגנות בוואלה זה לא שוחד.
אני תוהה אם לא היה עדיף להם לדבר על זה שאלוביץ' לא הסכים (ועדיין לא מסכים) להיות עד מדינה, למרות שאם יורשע הוא כנראה ילך לכלא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 01, 2019 5:15 pm 
Hall of Famer

כתב אישום נראה לי כמו הדבר היחיד שיכול להציל את הקמפיין של הליכוד.
נכון לעכשיו הנושא של מערכת הבחירות הפך להיות גנץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 01, 2019 6:03 pm 
Hall of Famer

מה יעזור להם כתב אישום? "עוד 5 מנדטים לביבי!!!!!1!!!!" ?

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 01, 2019 6:15 pm 
Hall of Famer

blue כתב:
RREEDDTT. כתב:
אמצע פברואר 3 כתבי אישום
ב2000 כנראה שוחד
ב1000 הפרת אמונים

שמעתי את הטענות של הליכוד לגבי תיק 4000, הטפשיות יש לומר, שאם אין כסף אין שוחד, וש2 וחצי כתבות מפרגנות בוואלה זה לא שוחד.
אני תוהה אם לא היה עדיף להם לדבר על זה שאלוביץ' לא הסכים (ועדיין לא מסכים) להיות עד מדינה, למרות שאם יורשע הוא כנראה ילך לכלא.

ברור שאם אין כסף אין שוחד. אם אלוביץ' לא העביר ב-Paybox תשלום לנתניהו בשביל שיסדר את הרגולציה, איך זה יכול להיחשב שוחד?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' פברואר 02, 2019 11:55 am 
Sophomore

אתה רציני או שסתם נפלה עליך רוח הצחוק?

אין שובם חובת מתת בשוחד. כלומר, אלוביץ לא היה חייב בכלל לספק את המתת (סיקור אוהד) כדי שיהיה שוחד. מספיק שדיברו והסכימו על השוחד ונתניהו פעל רגולטורית וזה כבר שוחד מעל לכל ספק. זה החוק.

נורטון, שאלה לי אליך. איך זה שנתניהו זיהה את הלאומנות שאליה צועד העולם (כאילו שבאמת ידע שטראמפ יעלה לשלטון, הרשה לי להיות סקפטי) בדיוק משרת את מדינת ישראל?
אוקיי, יש גל לאומנות בעולם. למה אתה חושב שלהצטרף אליו זה דבר טוב. לא נלמדו כבר מספיק נזקי הלאומנות? מלחמות עולם ומלחמות אזרחים, זה מה שאתה שגאונות בשבילך?
להתחבר עם מדינות כמו רוסיה וצ'אד וברזיל? זאת השאיפה? זאת הדוגמה? בתור עם שעבר ניסיון השמדה מלפני פחות ממאה שנה, להצעיד אותו לכיוון האלים והפשיסטי זה הפתרון?
אני מצפה ממנהיג שיהיה אחר, שלא ילך לפתרון הזול והקל לטווח הקצר אבל ההרסני לטווח הארוך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' פברואר 02, 2019 11:59 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

red כתב:
rony כתב:
אגב, מישהו כבר שיתף את המשפט המדהים הבא?

ציטוט:
בנוסף על כך תתפקד המפלגה שלו על פי השיטה הדמוקרטית, כאשר היו"ר לבדו ייקבע את רשימת מועמדיה לכנסת ואת סדר שיבוצם ברשימה, כאשר הוא אמור להתייעץ על כך עם הנהלת המפלגה. בנוסף לכך זוכה היו"ר לבלעדיות בכל הנוגע להחלטה על הצטרפות לקואליציה או על קביעת הרכב הקואליציה במידה ומוטלת עליו מלאכת הרכבת הממשלה.

https://www.israelhayom.co.il/article/6 ... TYvNWCI4QA

ישראל היום, נו. מאיפה להם לדעת מה זו דמוקרטיה.

גנבת לי את המילים מהמקלדת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' פברואר 02, 2019 10:38 pm 
Hall of Famer

אבו שוקרי כתב:
אתה רציני או שסתם נפלה עליך רוח הצחוק?

אין שובם חובת מתת בשוחד. כלומר, אלוביץ לא היה חייב בכלל לספק את המתת (סיקור אוהד) כדי שיהיה שוחד. מספיק שדיברו והסכימו על השוחד ונתניהו פעל רגולטורית וזה כבר שוחד מעל לכל ספק. זה החוק.

נורטון, שאלה לי אליך. איך זה שנתניהו זיהה את הלאומנות שאליה צועד העולם (כאילו שבאמת ידע שטראמפ יעלה לשלטון, הרשה לי להיות סקפטי) בדיוק משרת את מדינת ישראל?
אוקיי, יש גל לאומנות בעולם. למה אתה חושב שלהצטרף אליו זה דבר טוב. לא נלמדו כבר מספיק נזקי הלאומנות? מלחמות עולם ומלחמות אזרחים, זה מה שאתה שגאונות בשבילך?
להתחבר עם מדינות כמו רוסיה וצ'אד וברזיל? זאת השאיפה? זאת הדוגמה? בתור עם שעבר ניסיון השמדה מלפני פחות ממאה שנה, להצעיד אותו לכיוון האלים והפשיסטי זה הפתרון?
אני מצפה ממנהיג שיהיה אחר, שלא ילך לפתרון הזול והקל לטווח הקצר אבל ההרסני לטווח הארוך.

חשבתי שהפייבוקס היה רמז מספיק ברור שאני מסתלבט, אבל כנראה שלא :(
https://he.wikipedia.org/wiki/%D7%97%D7 ... 7%A4%D7%95

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 03, 2019 4:41 pm 
Junior

ראי שעל הקיר כתב:
אבל הסכם אוסלו לא עצר באמצע בחלל ריק. הוא עצר כי בנסיבות שהוא הביא לא היה בר קיימא להמשיך אותו לשלבים הבאים. ודאי שאפשר לשפוט אותו.

מעניין מה סיכויי ההצלחה של פרויקט שרוצחים את מנהל הפרויקט שלו, ואז מתמנה מנהל פרויקט חדש שכל לרצונו הוא להפיל את הפרויקט שהוא ירש.

rony כתב:
הרסי הוקינס כתב:
אגב, ראיתי שאמרו פה שיש מצביעים של מרץ שעוברים לגנץ. באמת? מישהו שהצביע מרץ סתם ככה עובר להצביע למפלגה עם שמות כמו האוזר, הנדל ויעלון? עצוב.

לא יפתיע אותי במיוחד אם זה קורה בשוליים, אנשים נוטים לשפוט את המפלגות לפי מי שעומד בראשן, ובמיוחד כשמדובר במפלגות שהן רק פלטפורמה עבור איש ציבור פופולרי (סטייל לפיד, כחלון, ליברמן וכו') ולא מפלגות מבוססות עם היסטוריה שיש להם ערך מעבר לראש המפלגה הנוכחי. נראה לי שלפחות לפי איך שהוא נתפס בציבור, גנץ הוא בהחלט אלטרנטיבה למצביעי מרץ, במיוחד לכאלו שמבחינתם העדיפות הראשונה היא להוריד את ביבי ולהחזיר את השמאל-מרכז לשלטון יותר מאשר האידיאולוגיה הספציפית של מרץ.

מסתבר שזה ממש אמיתי. אבא שלי אמר לי שהוא כזה. וואו משבר זהות. סתם, דיי שכנעתי אותו שזה לא הגיוני.

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 03, 2019 4:46 pm 
Junior

התותח המפוברק כתב:
הפוך. אם ביבי מתפטר היום הליכוד גמור והכל מתפזר. אנשים מצביעים לליכוד כי רוצים את ביבי בתור ראש ממשלה. כץ או סער לא מעניינים אותם בתור מועמדים לראשות הממשלה.
עדיף להם לנצח את הבחירות על הגב של ביבי ואח"כ לחלק את השלל.

על פניו זה נשמע הגיוני, אבל מציאותית יש הוכחות נגד זה. ראה ערך בחירת אולמרט אחרי הסתלקות שרון.

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 03, 2019 5:45 pm 
Hall of Famer

"הסתלקות שרון" זה שם יפה לאירוע מוחי ותרדמת של 8 שנים. ממש אחד לאחד כמו התפטרות מהתפקיד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 03, 2019 5:52 pm 
Junior

גם נטרול מחבל זה שם יפה. אני מאוד אוהב אסטטיקה בשפה.

אמנם זה לא מוות, אבל התפטרות מאולצת שהיא תוצאה של כלא בשביל ביבי היא סוג אילוץ שיכול להמשיך לשכנע את המצביעים שלו להמשיך לתת קרדיט לליכוד ולהשאיר לו ממלכה מתוקנת לרשת כשהוא חוזר מהסיבוב.

וזו, ידידי, הסיבה שביבי לא יתפטר גם אם יוגש כתב אישום. ביבי ירד מהכיסא רק אם יגררו אותו משם או יכריחו אותו לבקש מקלט מדיני בברזיל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 03, 2019 6:10 pm 
Hall of Famer

עדיין מפתיע אותי שאנשים חושבים שאוסלו נכשל בגלל רצח רבין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 03, 2019 6:43 pm 
Hall of Famer

הרסי הוקינס כתב:
מעניין מה סיכויי ההצלחה של פרויקט שרוצחים את מנהל הפרויקט שלו, ואז מתמנה מנהל פרויקט חדש שכל לרצונו הוא להפיל את הפרויקט שהוא ירש.

רפרנס לפילדלפיה פוסט הינקי ?!

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 03, 2019 6:52 pm 
Sophomore

oren_80 כתב:

גם אותי.

אבל אנשים גם בטוחים שהקומוניזם נכשל כי לא נתנו לו הזדמנות אמיתית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 03, 2019 9:57 pm 
Junior

oren_80 כתב:

אתה לא חושב שהוא היה מתנהל אחרת?

מעניין לעניין, היו כתבות על כך ששרון יזם את ההתנתקות מתוך כוונה לבצע מהלכים נחושים לאחריה.
ושאם היה נשאר ראש ממשלה היה מנצל את הלגיטימציה שנוצרה בשביל מלחמת חורמה בטרור הפלסטיני

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 03, 2019 10:21 pm 
Hall of Famer

לא הוא לא היה מתנהל אחרת.

ראשית, טענת ה"מנהל פרויקט" היא לא נכונה לכאן. מנהל הפרויקט האמיתי לא היה רבין. המנהלים שלו היו פרס (הראשי) ואנשיו (ביילין, סביר פונדק והחבר'ה).
שנית, בשביל טנגו צריך שניים. ערפאת לא היה מאמא תרזה ורודף שלום בתקופת רבין וגם לא בתקופת פרס הקצרה לאחריה.
שלישית, אני טוען תמיד שנתניהו לא נבחר בגלל הרצח אלא למרות הרצח. המצב של העבודה מבחינת תמיכה ציבורית בסתיו 95' היה רעוע. אם תוסיף לזה שבסיכוי גבוה ישראל הייתה מבצעת את החיסול של עייש בינואר 96' (זה שאחריו הגיעו הפיגועים בקו 18 ובדיזנגוף סנטר) היית מקבל עוד ירידה בתמיכה הזו. אני סבור שרבין היה מבצע את זה בסיכוי גבוה מאחר והוא כאמור היה יותר "נץ" מפרס (וגם לא הייתה לו בעיה להורות על החיסול של פתחי שקאקי זמן קצר לפני הרצחו).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 03, 2019 11:08 pm 
Sophomore

ביל קלינטון סבור כך. משוכנע אפילו.
לגבי מה היה אילו בבחירות, קטונתי. אבל גם כך, עם פרס הלוזר הנצחי בראש, זה היה על חצי אחוז בערך, לא? נראה לי קצת לא אפשרי להעריך בסבירות בעלת ערך כלשהי את תוצאות המערכת הנ''ל אילו ואם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 04, 2019 1:23 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
אבל רבין היה מראש מתחיל מנקודה הרבה יותר נמוכה, לפרס היה את ההשפעה הרגשית של הרצח ורבין לא היה מתחיל מאותה נקודה. אני לא רואה סיכוי שהיה מתגבר על כל האירועים שבאו אחרי, שאורן הזכיר.
לגבי מה קורה לפרוייקט כזה כשרוצחים את מנהל הפרוייקט שלו - וגם זה בהנחה הדי בעייתית בלשון המעטה שרבין ניהל את "הפרוייקט" ביד רמה והכל נעשה בדברו - ובכן, אני מניח שסיכויי ההצלחה שלו יורדים מאפס בריבוע לאפס בשלישית.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 04, 2019 11:44 am 
Hall of Famer

לאוסלו הייתה בעיה אמיתית, שהצד השני לא באמת התחייב לתהליך.
אבל נאמרו פה כמה דברים שאני לא מסכים איתם.
1. מצב העבודה ב-95 החל להשתפר. ההפגנות האלימות נגד אוסלו והשיא בעקירת הסמל של הרכב של בנימין בן אליעזר גרמו להתעוררות אצל גוש השמאל, התעוררות שהגיעה לשיאה בארגון העצרת הארורה, שהייתה מפגן כוח מרשים מאד. גם הסקרים החלו להתרומם. אין לי יכולת לנבא מה היה קורה אילולא רצח רבין, כי במציאות הנוזלית שלנו, בטח בתקופה ההיא, המון היה יכול להתרחש והסקרים יכלו להתהפך על הראש 5 פעמים.

2. הקמפיין של פרס היה בזיוני. אם מישהו היה רואה את סרטוני התעמולה של העבודה, הוא היה בטוח שפרס נבחר כראש ממשלה בבחירות ומעולם לא היה ראש ממשלה אחר. רבין? אולי היה פעם רמטכ"ל כזה. רצח? מה זאת המילה הזאת. פרס בכלל כל היום מבלה עם ילדים. העבודה פחדו מאנטנגוניזם של הציבור מאזכור הרצח וככה הצליחו לתת לגיטימציה למועמד בנימין נתניהו. בעיקר כשהצד השני הוריד לחלוטין את הכפפות עם קמפיין "פרס יחלק את ירושלים".

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 04, 2019 11:46 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
אין לי מושג על מה הויכוח אבל מודולו פרטים זניחים אני חותם לגמרי על מה שעמוס כתב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 04, 2019 1:06 pm 
Junior

חוץ מהקלישאה לפיה הבעיה באוסלו היתה שהצד הפלסטיני לא היה מחוייב אליו. הפלסטינים ויתרו באוסלו על הכל תמורת תמיכה ישראלית-אמריקאית במאבק המסתמן בחמאס וזהו פחות או יותר. והראייה: התגובה של חמאס. אם הכל היה העמדת פנים אחת גדולה, מה היתה הבעיה של ערפאת לשכנע בכך את חמאס?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 04, 2019 1:15 pm 
Hall of Famer

א'. הפלסטינאים לא ויתרו באוסלו על הכול. זאת הייתה הבעיה הגדולה באוסלו. זה היה הסכם ביניים. בעיות הליבה הונחו בצד לפתרון להמשך. בעיית ירושלים, בעיית זכות השיבה, איך תיראה המדינה הפלסטינאית העתידית ועוד הרבה סוגיות.
ב'. לפי מה שאני יודע וזוכר מזמן אמת, מאבק בחמאס לא היה השיקול להסכם אוסלו. המצב המתפורר של אש"ף היה הטריגר, אבל לפי מה שאני זוכר זה היה קשור הרבה לבעיות כלכליות של אש"ף. לאו דווקא קשור לחמאס.
ג'. מה הייתה התגובה של החמאס? דווקא המצב שקרה לא היה בעייתי לעראפת. כל עוד ממשלת העבודה הייתה בשלטון ופרס היה בין המובילים, התהליך התקדם, במקביל לטרור המתמשך. לא הייתה עצירה וניסיון לאמת את ערפאת עם ההתחייבות שלו להפסיק את הטרור ולהילחם בחמאס ("בלי בג"ץ ובלי בצלם" הידוע לשמצה). עראפת מבחינתו עצם עיניים לטרור החמאסי וכשהיה צריך עשה איזה מהלכים של עצירת אנשי חמאס וכמובן אחרי זמן קצר שחרור אותם אנשים בחזרה, במדיניות הדלת המסתובבת המוכרת.
ד'. אני חושב שעראפת נגרר לתהליך. אני לא חושב שהייתה לו איזו תוכנית מסטרמיינד שלפיה הוא התנהל שלב שלב. אני חושב שהוא הגיב למה שקורה וניסה להשיג עוד ועוד הישגים, תוך מינ' מילוי התחייבויות.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1933 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 78  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: ראי שעל הקיר ו 7 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: