סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ד' נובמבר 13, 2024 10:04 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 521 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 21  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ו' ספטמבר 27, 2024 4:12 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
מצחיק.

אני מזהה בין השורות שהיא ו/או יועציה היו מאד רוצים להגביל משמעותית אספקת נשק התקפי לישראל בלי קשר לטבח לא טבח. יקפידו על מה שישראל צריכה להגנה בלבד, אבל חלילה שלא ניזום משהו.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 27, 2024 4:54 pm 
Senior

בלוג: הצג בלוג (0)
לא יודע למה אתה חושבים שקמאלה ובעלה המאוד יהודי הם יותר בעיה לישראל מאשר הכוחות החזקים שמריצים את טראמפ ו"america first" שהם מתנגדים הרבה יותר חריפים לישראל.

קנדס אוונס, טאקר קרלסון וחברנו היקר אלון מאסק הם הרבה יותר מסוכנים לעתיד התקצוב של ישראל מאשר המפלגה הדמוקרטית שעדיין חזק בשליטת ה AIPAC.

המפלגה הרפובליקנית עצמה אולי עדיין פרו ישראלית אבל היא חסרת משמעות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ספטמבר 27, 2024 5:07 pm 
Hall of Famer

אוונס וקרלסון הם אנטי ישראלים, ואנטישמים (לפחות אוונס זה בטוח) אין בזה ספק, אבל הם לא אנשי ביצוע. הם משפיענים, עם הרבה קהל, אבל כאלה - משפיענים אנטי ישראלים ואפילו אנטישמים עם הרבה קהל - אפשר למצוא על כל הקשת הפוליטית בארה"ב.
את המדיניות בסוף מבצעים אנשי ביצוע.
אשר לאילון מאסק, חייב לומר שלא ממש שמעתי אותו מתבטא בענייני ישראל. הוא כן חובב פוטין, כמו האיידול שלו, זה מסוכן כשלעצמו לעתיד העולם, אבל בחצר הקטנה שלנו יש לנו בעיות יותר דחופות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 30, 2024 7:46 am 
Hall of Famer

הקטע של ביידן עם ה-Strikes in Yemen זה אחד מפוערי הפה, אפילו בסטנדרטים שלו.
למי שלא ראה, הוא נשאל על תגובתו לתקיפות בתימן (Strikes in Yemen). הוא משום מה חשב שמדובר ב-strikes במשמעות של שביתות, ואמר שהוא דיבר עם שני הצדדים, חשוב להגיע להסכם קיבוצי הוגן, והוא חושב שהם יפסיקו את השביתות. או משהו כזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 30, 2024 9:23 am 
מנהל פורום

ראי שעל הקיר כתב:
הקטע של ביידן עם ה-Strikes in Yemen זה אחד מפוערי הפה, אפילו בסטנדרטים שלו.
למי שלא ראה, הוא נשאל על תגובתו לתקיפות בתימן (Strikes in Yemen). הוא משום מה חשב שמדובר ב-strikes במשמעות של שביתות, ואמר שהוא דיבר עם שני הצדדים, חשוב להגיע להסכם קיבוצי הוגן, והוא חושב שהם יפסיקו את השביתות. או משהו כזה.

אוי ואבוי... זה בעיני יכל להיות הרבה יותר משמעותי מהפאדיחות בעימות ההוא מול טראמפ. למרות שגם זה משהו שכולם היו שוכחים אחרי שבוע. מזל שהוא פרש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 30, 2024 3:58 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

Dovi כתב:
עופר האדום כתב:
יש פה חצי עם שבחר אחרת, וזכותו להיות בעד טראמפ. אני מעדיף את הדמוקרטים.

אף ראש ממשלה מהמחנה שלי לא הכניס מחבלים לממשלה. אם אתה מתכוון למנסור עבאס אז א׳ הוא לא היה בממשלה, ו-ב׳ הוא לא מחבל בשום צורה (אלא אם מבחינתך כל ערבי הוא אוטומטית מחבל, לא מפתיע האמת).

בן גביר הוא מחבל מורשע שהיה חבר בארגון טרור מוכר במדינת ישראל.

כמובן תייגת אותי אוטומטית בלי שאתה יודע על מי דיברתי, את דעותיי או למי הצבעתי.
אין מה להמשיך עם הדיון. אתה קיצוני בדיוק כמו בן גביר, רק לצד השני. תהנה.

והאוסקר על תצוגת ההתקרבנות המרשימה ביותר הולך ל....
בוא, זה ברור על מי דיברת (אנשי רע"מ), מי שקרא את כל הת'רד ות׳רדים פוליטיים קודמים מכיר חלק מדעותיך והניחוש שלי הוא שהצבעת לאחת ממפלגות הקואליציה (כנראה ליכוד).
אני טועה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 30, 2024 5:25 pm 
Junior

sir charles כתב:
Dovi כתב:
עופר האדום כתב:
יש פה חצי עם שבחר אחרת, וזכותו להיות בעד טראמפ. אני מעדיף את הדמוקרטים.

אף ראש ממשלה מהמחנה שלי לא הכניס מחבלים לממשלה. אם אתה מתכוון למנסור עבאס אז א׳ הוא לא היה בממשלה, ו-ב׳ הוא לא מחבל בשום צורה (אלא אם מבחינתך כל ערבי הוא אוטומטית מחבל, לא מפתיע האמת).

בן גביר הוא מחבל מורשע שהיה חבר בארגון טרור מוכר במדינת ישראל.

כמובן תייגת אותי אוטומטית בלי שאתה יודע על מי דיברתי, את דעותיי או למי הצבעתי.
אין מה להמשיך עם הדיון. אתה קיצוני בדיוק כמו בן גביר, רק לצד השני. תהנה.

והאוסקר על תצוגת ההתקרבנות המרשימה ביותר הולך ל....
בוא, זה ברור על מי דיברת (אנשי רע"מ), מי שקרא את כל הת'רד ות׳רדים פוליטיים קודמים מכיר חלק מדעותיך והניחוש שלי הוא שהצבעת לאחת ממפלגות הקואליציה (כנראה ליכוד).
אני טועה?

טועה ובגדול.
מעולם לא הצבעתי ליכוד ובסדרת הבחירות האחרונות גם לא למלפגות ששייכות לגוש הימין.

ואני נמנע כמעט לחלוטין להגיב בתרדים פוליטיים ככה שאני לא יודע מאיפה הבאת את 'דעותיי'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 01, 2024 10:07 am 
Hall of Famer

אבל אתה הרי כתבת :

ציטוט:
אגב, מעניין מה היתה דעתך שראשי ממשלה מהצד שלך הכניסו מחבלים ערבים לממשלה שלהם.

אז למי התכוונת בדיוק ?

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 06, 2024 3:33 pm 
Senior

מעבר לכניסה המביכה ביותר בהיסטוריה
https://x.com/MonicaPaigeTV/status/1842699976545124735

הנאום של אילון מאסק אתמול היה אחד הדברים המחרידים שראיתי לאדם במעמדו. כמו אחרון הבוטים הרוסים בטוויטר. בהתחשב שמדובר באדם שמאוד מעורב בניהול החברות שלו, אני לא בטוח שעתיד טסלה/ספייסX זה משהו שהייתי מהמר עליו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 07, 2024 8:52 am 
מנהל פורום

הוא ממש לא אפוי מנטלית. גאון טכנולוגי אבל לא אלה האנשים שהיית רוצה שיובילו את האנושות מבחינה ערכית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 07, 2024 12:35 pm 
Hall of Famer

אני מסכים לקביעה הזו. בוא נגיד ככה, זה שהוא לא אפוי עד בץהסוף ועם ערכים מפוקפקים הסכמנו כבר קודם. שמח שאנחנו מסכימים גם שמדובר בגאון טכנולוגי...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 07, 2024 2:10 pm 
Hall of Famer

מה שכן מדאיג זה שטראמפ עבר להובלה באתרי ההימורים, בפולימרקט הוא בפלוס סביב 3 אחוזים.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 07, 2024 2:32 pm 
Junior

נביא בעירו כתב:
איך שלא תהפוך את זה - זה פיפטי פיפטי, על חוט השערה. כל 7 המדינות הרלוונטיות בשיוויון בסקרים בהפרשים שהם למטה מהטעות הסטטיסטית. היה להאריס סוג של מומנטום קטנטן בשבועיים האחרונים וגם אותו טראמפ בלם ביומיים שלושה האחרונים עם כמה סקרים טובים מבחינתו. זה כיף ואפילו ממכר לעקוב אחרי התנודות הזעירות האלה מסקר לסקר, אבל תכלס אין לזה באמת משמעות. זה תיקו והכל יוכרע ביום הבחירות עצמו, או בתרחיש מאוד סביר - הרבה אחריו עם שורה אינסופית של ערעורים ובקשות לספירה חוזרת.

משל למה היה הדבר דומה? לאוהד כדורסל שבא לראות את גמר הגביע בין הקבוצה שלו ליריבה המושבעת, כששתי הקבוצות בכושר טוב ושוות לגמרי בתקציב, ברמה ובראש בראש ביניהן. מרוב מתח האוהד אוכל סרטים על הקבוצה שלו ששחקן שלה החטיא דאנק בחימום לעומת היריבה שקלעה שתי שלשות רצוף ובטוח שזהו, הוא אבוד. זה תיקו. מוחלט. פיפטי פיפטי על המילימטר. עד שמישהו לא יפתח איזה פער של 15 נק' ביחסי ההימורים או בתחזיות (פער שגם הוא לא מבטיח כלום כמנו שהילארי קלינטון בטח זוכרת, אבל לפחות מלמד על משהו), אין שום משמעות לשברירי המומנטומים האלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 07, 2024 5:41 pm 
Hall of Famer

כשאני רואה שיש סחף בהימורים בהרבה כסף לטובת טראמפ (כרגע כבר פלוס 8 אחוז בערך ורק עולה), אני מניח שיש איזושהי סיבה אמיתית. חוץ מזה שעד הבחירות לא אמור להיות איזשהו גורם מיוחד שאמור לסחוף מצביעים לכיוון כזה או אחר. אני מוטרד מאוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 07, 2024 7:01 pm 
Hall of Famer

דווקא אותי זה די משמח. אני עדיין לא אצביע כי אני בקליפורניה וזה פוינטלס (וכי טראמפ, הוא בסופו של דבר, חרא קטן אז זה טוב לי למצפון), אבל לו הייתי במדינה מתנדנדת, מאד מאד סביר להניח שכן הייתי מצביע לאיש עם הבלורית, וכך או כך, אשמח אם ינצח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 07, 2024 7:50 pm 
Junior

אחד דואג. אחד שמח. רק סחף לכיוון של טראמפ - אין. יש מיקרו תנודות. פעם לצד הזה ופעם לצד השני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 07, 2024 8:11 pm 
Hall of Famer

באתר ההימורים הכי גדול פלוס 8 אחוז בכללי ופלוס 13 אחוז בפנסילבניה זה לגמרי סחף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 07, 2024 8:56 pm 
Junior

אני לא מכיר איזשהו דירוג שבו פולימרקט הוא האתר הכי גדול, אשמח אם תאיר את עיניי. אני כן רואה שהוא חד משמעית האתר עם התחזית הכי טובה לטראמפ ובפער ניכר מכל השאר. תסתכל על ממוצע אתרי ההימורים של rcp. תראה את המודל של 538. תראה את הממוצעים בסקרים בכל מדינות המפתח. תיקו מוחלט. כל השאר, בינתיים, דמיונות. אני מניח שעדיף להגיע ליום הבחירות כשאתה זה שעולה באיזה 4% ביחסי ההימורים ולא זה שיורד, אבל לאור זה שגם פער נאה של 65-35 לא באמת מבטיח כלום, והעובדה הנוספת שגם אצל פולימרקט, מאז המומנטום הראשון של האריס באוגוסט, זו כבר הפעם השלישית שיש גל חיובי לטראמפ, שעובר בדיוק כמו שעוברים הגלים של האריס, אני חושב, כאמור, שאתה מתרגש משום דבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 08, 2024 2:42 am 
Senior

טראמפ בעוד ראיון לפנתאון עם יו יואיט. היה קורע לראות יואיט מנסה בכל דרך אפשרית להחזיר את טראמפ לטקסטים שפויים.

בין יתר הליהוגים שם טראמפ טען שלמהגרים ממוצא מסוים יש גן שגורם להם לרצוח. והם מביאים את ה״גנים הרעים״ האלו לארצות הברית. אשכרה תיאוריות נאציות אחת לאחת רק בטיפש יותר.

אחר כך הוא ניסה להגיד שיהודים אמריקאים צריכים להתפכח ולתמוך בו אבל הוא התבלבל ואמר ישראלים. כי מבחינתו כל האמריקאים היהודים הם נאמנים קודם כל לישראל. בדיוק כמו שטוענים ניאו נאצים אמריקאים.

ואז הוא הוסיף שקמאלה האריס היא אדם טיפש עם אייקיו נמוך. כמובן שהוא עשה את זה תוך שימוש באוצר מילים קטן יותר מילד מצוצע בן 4.
וכל זה קורה בזמן שעוד הוריקן בהתהוות בדרך לפלורידה (שם המושל הנערץ לדקה וחצי רון דה סנטיס מסרב לקבל עזרה מהנשיא). כמובן שמי שמתאים לטפל בזה הוא נשיא שמכחיש התחממות גלובלית.

בלי להעליב אישית אף אחד בשרשור אבל לדעתי אתה צריך להיות רפה שכל באופן שמצריך אשפוז כדי לתמוך בדונלד טראמפ. כלומר אינך כשיר להיות בחברה מודרנית באופן עצמוני.

https://www.newsweek.com/donald-trump-m ... es-1965004
https://www.timesofisrael.com/liveblog_ ... t-back-me/
https://twitter.com/atrupar/status/1843310816600428898

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 08, 2024 3:23 am 
Senior

אגב פולימארקט פנסילבניה וטראמפ, הנה ציוץ מעניין על מי שמזיז את המחיר שם.

https://x.com/Domahhhh/status/1843320398735106155

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 08, 2024 4:33 am 
Hall of Famer

קודם כל, יובל, כאמור אני לא מצביע לטראמפ. אני רוצה שהוא ינצח את קמאלה, אבל אני לא מצביע עבורו, בדיוק בגלל הדברים האלה.

אבל בסופו של דבר, מה שהוא אומר, ומה שהוא אמר בעבר, פשוט לא משנה לי. עובדתית (מבחינתי לפחות, כמו רבים אחרים), ארה״ב תחת טראמפ היתה במצב טוב יותר מאשר ארה״ב של ביידן וקמאלה. וזהו. מה שהוא אומר, ומה שהיא אומרת הרבה פחות חשובים מבחינתי מהתוצאות. ארה״ב של השנתיים האחרונות היא ארה״ב הכי גרועה, מאז שאני נמצא בה בסיבוב הראשון (כלומר, מאז 2010). וזאת לגמרי לגמרי סיבה לא להצביע לה. ולגמרי לגמרי סיבה כן להצביע לו, גם אם יש לו את הפה הכי מלוכלך בהיסטוריה ואת הדעות הכי מפגרות.

אבל אם אתה מבסוט מזה שבעל זכות ההצבעה בת׳רד הזה הוא רפה שכל שמצריך אשפוז, אז סבבה, תפאדל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 08, 2024 4:54 am 
Senior

מבסוט אני בטח לא. זה עצוב מאוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 08, 2024 5:05 am 
Hall of Famer

נו, ולי עצוב שאנשים בוחרים לפי דיבורים ולא לפי תוצאות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 08, 2024 5:06 am 
Hall of Famer

אה, ומי שחושב שצריך להצביע לפי דיבורים ולא לפי תוצאות בשטח, הוא... איך אמרת - רפה שכל שמצריך אשפוז.
אז כזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 08, 2024 5:12 am 
Hall of Famer

מה ששכחתי אגב, זה שאם במקרה משתמע ממני שאובמה היה נשיא לא רע בכלל, פנימית. אז וואלה - נכון. כמו אצל טראמפ, ברור שאובמה התחיל את הצמיחה הכלכלית אחרי המשבר של 2008.
עם בעיה אחת - אובמה קר, כמובן שהפך משהו מחורבן לגמרי (ביטוחי בריאות באמריקה) למשהו עוד יותר מחורבן

ביידן והאריס לעומתם (הן לעומת אובמה והן לעומת טראמפ), היו ועודם חרא בלבן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 521 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 21  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 26 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: