סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' נובמבר 22, 2024 9:59 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 5749 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 230  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ב' אוקטובר 09, 2023 10:27 pm 
Sophomore

בלוג: הצג בלוג (0)
Yuval כתב:
טלי גוטליב
@TallyGotliv
טיל יריחו! טיל יריחו! התרעה אסטרטגית. לפני ששוקלים הכנסת כוחות.
נשק יום הדין! זו דעתי.
ה׳ ישמור את כוחותינו כולם

מי היה מאמין שממשלה כזו תביא עלינו את האסון הגדול בתולדותינו

חבל שאי אפשר להחתים כאן ראשי ממשלה ופוליטקאים מחו"ל כמו בכדורסל ובכדורגל. הייתי זורק מכאן את כל 120 חברי הכנסת הקיימים ובונה הכל מחדש - מחו"ל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 09, 2023 10:58 pm 
Junior

כשאתה רואה את גלית דיסטל עושה סרטון שמציג יוזמה של אזרחים בתרומות לחיילים במזון וציוד,
כשאתה רואה את בן גביר, השר אולי בתפקיד הכי חשוב, בטח כרגע, מתגאה בתוכנית שתעזור לכל אזרח להחזיק נשק אחרי שהמשטרה תחתיו חוותה את אחד האסונות הגדולים שלה (פריצה לתחנת משטרה ורצח של שוטרים) ויש ציבור שלם שאומר - הופקרנו,
כשאתה רואה את טלי גוטליב מצייצת ככה בטוויטר,
אני כבר לא חושב שהם מרושעים כפי שחשבתי. אני פשוט מרחם עליהם. יכולות קוגנטיביות נמוכות מאוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 09, 2023 11:16 pm 
Senior

גוטליב תמיד הייתה ראויה לרחמים. דיסטל גם אבל גם קצת מסוכנת בגלל ההסתה. בן גביר הוא טרוריסט שמקומו בכלא יחד עם כל אחד מחברי מפלגתו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 09, 2023 11:33 pm 
Hall of Famer

יצאתי לא מזמן משדרות, עברנו בעירייה שם אזרחים אורזים תרומות אוכל מכל הארץ, אנחנו (צוות מתנדבים דרך האנרכיסטים "אחים לנשק") פינינו חוסים דוברי רוסית מהוסטל מנותק חשמל. כמו שכולכם מבינים עד כאן, האזרחים מדהימים, והממשלה לא קיימת. אין פאקינג נציג ממשלה אחד באירוע. אחד. לא משרד הרווחה, לא הבריאות. הייתם מצפים שאחרי שתחנת המשטרה שם הושמדה, השר או מישהו קרוב אליו יעביר לשם את המפקדה או משהו. זרזירים. הבחורה שמנהלת את האגודה למען החייל אומרת שגם פיקוד העורף לא קיים.

מדינת אזרחיה.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 09, 2023 11:44 pm 
Junior

עוד קצת על הניהול פה אפשר לראות מההודעה של פיקוד העורף להצטייד במזון ומים (ומזומן) לשהייה אפשרית של 72 שעות במרחבים מוגנים. עוד לפני שקלטו עד כמה זה בעייתי לומר דבר כזה והוציאו הבהרה, כבר נרשמו תורי ענק בסופרים והרבה סחורה שנגמרה.

נערך לאחרונה על ידי Lakic בתאריך ג' אוקטובר 10, 2023 12:20 am, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 10, 2023 12:02 am 
Junior

יוסי שלי, זה מנכל משרד ראש הממשלה
ראיון בלהות שלו. ביבי הפחדן שלח אותו כי אין לו אומץ לבוא לענות לשאלות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 10, 2023 5:07 am 
Senior

“ The vengeance that was not wreaked in Babi Yar, has to be in Be'eri. There is no other way.”

אתה כתבת, נורטון? זה צריך להיות המוטו של המבצע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 10, 2023 5:30 am 
Hall of Famer

כן, בארי הזכירה לי מאד את באבי יאר מבחינה לשונית, וזה פשוט הסתדר.

זה ארבעה ימים אחרי, אני לא באמת מכיר אף אחד (אחיין של חבר כיתה, זה המקסימום) ואני לא מפסיק להיות בשוק. אני כן חייב להגיד שכל אמריקאי שדיברתי איתו (וגם חברים פולנים, ברזילאים, פורטוגזים, שוויצרים וכו׳) הביעו את תנחומיהם, זה יפה ומרגש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 10, 2023 9:21 am 
Hall of Famer

להערכתי, המלחמה נגמרה.
כל הפירוטכניקה מסביב, גיוס המילואים, הפצצות הבניינים מעבר לגבול, זה רעש.
מספר ההרוגים המפלצתי, ההולך ועולה, בא בעקבות הגופות שמתגלות.רוב מוחלט של ההרוגים הינם מהשעות הראשונות למלחמה.
הפסקת אש בתוך זמן לא ארוך,המילואימניקים ישובו הביתה בפחי נפש, יתחיל מו"מ מתיש לשחרור החטופים שיסתיים תוך כמה חודשים.
שרי הממשלה יתחילו להתפטר אחד אחד, בחירות בתוך שנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 10, 2023 9:33 am 
Sophomore

אבימאל כתב:
להערכתי, המלחמה נגמרה.
מספר ההרוגים המפלצתי, ההולך ועולה, בא בעקבות הגופות שמתגלות.רוב מוחלט של ההרוגים הינם מהשעות הראשונות למלחמה.
הפסקת אש בתוך זמן לא ארוך,המילואימניקים ישובו הביתה בפחי נפש, יתחיל מו"מ מתיש לשחרור החטופים שיסתיים תוך כמה חודשים.

מאוד מסכים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 10, 2023 9:34 am 
Hall of Famer

המלחמה עוד לא התחילה. אף אדם או מנהיג לא יסיים את המלחמה עכשיו.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 10, 2023 9:46 am 
Hall of Famer

אבימאל כתב:
להערכתי, המלחמה נגמרה.

אם זה יקרה, אפשר לסגור את המדינה.
חס וחלילה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 10, 2023 10:05 am 
Junior

חדשות N12
צה"ל: מציעים לכל תושבי עזה - מי שיכול שיברח למצרים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 10, 2023 11:29 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
אגב, עוד משהו.
דיברתי על מה אני חושב כבר שנים על מה צריך לעשות עם עזה ומה צריך לעשות עם האסירים הבטחוניים.
עוד נקודה ששווה התייחסות היא המדיניות של ישראל וצה"ל בנוגע לטיפול בגניבות נשק וגנבי נשק. ההפקרות בנושא בשנים האחרונות זועקת לשמיים.
זו גם אחת הסיבות להחלטה האווילית לשלול מכיתות הכוננות בעוטף עזה נשקים ארוכים - כי אפשר לגנוב אותם ואין שום התייחסות מחמירה לגנבי נשק.
צריך להיות כלל ברור שמי שמנסה לפרוץ לנשקיה, מי שמנסה לפרוץ לבסיס צבאי, מי שבורח עם נשק ורודפים אחריו - הוא בר יריה. גם כדי להרוג.

עכשיו אין ספק שהולכים לחלק נשק ארוך בכמויות לכיתות כוננות בצפון, בדרום, ביו"ש ואולי גם במרכז על קו התפר. הנשקים האלה הם מתנה חינם לגנבים אם לא יבוא שינוי בנהלים בקטע הזה.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 10, 2023 11:56 am 
Hall of Famer

אולי צריך להעביר את כל הענישה בנושא למערכת הצבאית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 10, 2023 12:15 pm 
Hall of Famer

מבקר הפנים של ארגון הפשע השולט במדינה, אחד עו"ד שי גלילי, בראיון לערוץ התקשורת של הארגון: "הסרטן השמאלני אשם במלחמה". ענישה צבאית זה לא כזה רעיון רע בהקשר הזה.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 10, 2023 12:23 pm 
Sophomore

ראי שעל הקיר כתב:
אגב, עוד משהו.
דיברתי על מה אני חושב כבר שנים על מה צריך לעשות עם עזה ומה צריך לעשות עם האסירים הבטחוניים.
עוד נקודה ששווה התייחסות היא המדיניות של ישראל וצה"ל בנוגע לטיפול בגניבות נשק וגנבי נשק. ההפקרות בנושא בשנים האחרונות זועקת לשמיים.
זו גם אחת הסיבות להחלטה האווילית לשלול מכיתות הכוננות בעוטף עזה נשקים ארוכים - כי אפשר לגנוב אותם ואין שום התייחסות מחמירה לגנבי נשק.
צריך להיות כלל ברור שמי שמנסה לפרוץ לנשקיה, מי שמנסה לפרוץ לבסיס צבאי, מי שבורח עם נשק ורודפים אחריו - הוא בר יריה. גם כדי להרוג.

עכשיו אין ספק שהולכים לחלק נשק ארוך בכמויות לכיתות כוננות בצפון, בדרום, ביו"ש ואולי גם במרכז על קו התפר. הנשקים האלה הם מתנה חינם לגנבים אם לא יבוא שינוי בנהלים בקטע הזה.

אני לא מבין איך בכלל אפשר לגנוב נשקים מבסיסים צה"לים. אני שירתתי בחיל האוויר ולא בקרבי, ואין סיכוי שמישהו היה יכול להגיע לנשקיה ולגנוב נשק, אפוד, קדסה או כל חפץ אחר שהיה מאוכסן שם. חבר שהיה בנשקיה שם סיפר לי שפעם הייתה חסרה קסדה לאחר ספירת הבוקר שהם עשו וכל המחלקה עקב זה הייתה על הרגליים עד שהיא נמצאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 10, 2023 12:35 pm 
Junior

מתוך Ynet: בין הנרצחים, החטופים והנעדרים יש המוני אזרחים זרים.
ארה"ב- לפחות 11 מאזרחיה נרצחו במתקפת הטרור.
בריטניה- חשש הוא שיותר מ-10 בריטים נרצחו במתקפה או נעדרים.
צרפת- לפחות שמונה אזרחים צרפתים נרצחו, נחטפו או מוגדרים "נעדרים".
גרמניה-אזרחית גרמנייה נחטפה מהמסיבה ברעים.
אוסטריה- שלושה בעלי אזרחות הוגדרו נעדרים.
רוסיה- אחד לפחות נרצח ועוד תשעה נעדרים.
תאילנד- 18 מאזרחיה נרצחו ולפי הערכות עוד 11 נחטפו לעזה.
נפאל- 10 אזרחים נפאלים בין הנרצחים (סטודנטים שנסעו לישראל להכשרה בחקלאות).
קמבודיה- סטודנט אחד נרצח.
טנזניה- 2 סטודנטים נעדרים.
סין- דיווחים שגם אזרחים סינים נרצחו במתקפה. משרד החוץ בבייג'ינג פועל לאמת את המידע.
ברזיל- שלושה מאזרחיה, בעלי אזרחות כפולה נעדרים.
ארגנטינה- ארבעה מאזרחיה נרצחו וארבעה נעדרים.
פרגוואי- 2 נעדרים.
קולומביה- 2 נעדרים.
פרו- 2 נעדרים.
צ'ילה- 2 נעדרים.
מקסיקו- 2 חטופים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 10, 2023 1:37 pm 
Sophomore

פוציץ' כתב:
ראי שעל הקיר כתב:
אגב, עוד משהו.

אני לא מבין איך בכלל אפשר לגנוב נשקים מבסיסים צה"לים. אני שירתתי בחיל האוויר ולא בקרבי, ואין סיכוי שמישהו היה יכול להגיע לנשקיה ולגנוב נשק, אפוד, קדסה או כל חפץ אחר שהיה מאוכסן שם. חבר שהיה בנשקיה שם סיפר לי שפעם הייתה חסרה קסדה לאחר ספירת הבוקר שהם עשו וכל המחלקה עקב זה הייתה על הרגליים עד שהיא נמצאה.

לא יודע מתי שירתת ואיפה. כשאני הייתי בסדיר (לפני 15 שנה) יצא לי להגיע מדי פעם לאוגדה 162, שנמצאת בסמוך לכפרים פלסטינים בעומק הגדה. הנשקייה, דלקייה וחניית כלים כבדים היו כולן בסמוך לשער האחורי של הבסיס, ונאמר בעדינות שלא היה שם שומר בכל שעות היממה, וגם לא בכל השעות ''אחרי פעילות'' של המחסנים הרגישים הנ''ל. בתקופת השירות שלי אכן הייתה לשם פריצה וגניבת ציוד, והמסקנה של מפקד האוגדה הייתה החלפה של מאבטחי המתקנים בלוחמים מהגדודים שהגיעו בסבבי תורנות לבצע שמירות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 10, 2023 2:07 pm 
Hall of Famer

שאלה רצינית:

ככל שאכן נכונות הידיעות על כך שנתניהו סירב לפגוש את הרמטכ"ל וראש אמ"ן להתעדכנות, וקיבל התרעה אישית משר המודיעין המצרי אך לא עדכן את הגורמים הרלוונטיים ולא עשה דבר תוך שהוא מוסיף לממן ולחזק את חמאס (וברור שהן נכונות)-איך ייתכן שהדבר אינו עולה כדי בגידה? אם זו לא בגידה, בגידה מהי?

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 10, 2023 2:07 pm 
Senior

Hacohen כתב:
מבקר הפנים של ארגון הפשע השולט במדינה, אחד עו"ד שי גלילי, בראיון לערוץ התקשורת של הארגון: "הסרטן השמאלני אשם במלחמה". ענישה צבאית זה לא כזה רעיון רע בהקשר הזה.

רק עונשי מאסר ארוכים ואולי עונש מוות לבוגדים כמו שי גלילי. אין פתרון אחר להציל את המדינה. צריך להתייחס לאנשים האלו כמו ״עוזריהם״.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 10, 2023 2:23 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
דיווח של ניר דבורי - ישראל איימה על מצרים שאם היא תנסה להכניס אספקה לעזה, המשאיות יופצצו.
וואו.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 10, 2023 2:23 pm 
Hall of Famer

אבימאל כתב:
להערכתי, המלחמה נגמרה.

מכל ההיגדים כאן, הכי פחות סביר (by far לטעמי) הוא התפטרות שרי הממשלה...
למה להם? הרי מי שקיבל תפקיד חסר משמעות - ממלא אותו בהצלחה ללא משמעות
מי יוותר ככה סתם על הכבוד והשררה?
לכל היותר בודדים

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 10, 2023 2:25 pm 
Junior

אבימאל כתב:
להערכתי, המלחמה נגמרה.

נראה לך הגיוני שארה"ב שולחת נושאת מטוסים רק בשביל ההצגה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 10, 2023 2:32 pm 
Junior

מן הסתם המבצע לא הסתיים עכשיו, אבל מי שחושב שצה"ל והממשלה ילכו להכרעה של חמאס - שיחזיר את הסרט שהוא חי בו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 5749 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 230  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 10 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: