סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ג' נובמבר 19, 2024 1:29 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 2876 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85 ... 116  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ו' יולי 14, 2023 11:09 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
אבימאל כתב:
Att הפטרונות הזאת של "אני יודע מה טובת המדינה ואזרחיה והאספסוף הנבער צריך שאני אתקן את הבחירות שלו", זו בדיוק הסיבה שאסור לתת שום אוברולינג למיעוט על רוב.
מה שמתגלה (לדעתי) במשפטי נתניהו,רק מוכיח לי שתחת איצטלה של "לוחמה בשחיתות " אפשר לבצע ציד מכשפות פוליטי,ולכן,לא. אני לא סומך על אף אחד חוץ מאשר על הרוב.

אתה באמת חושב שנתניהו התנהג באופן שהולם ראש ממשלה? :roll:
היה להם שם קוד לשמפניות פור פאקס סייק

אני לא מדבר על ידיעה של טובת המדינה אלא על גבולות ברורים,
שבלעדיהם רוב האנשים (ובטח מי שנמצא כיום בשלטון) ינצלו את כוחם לרעה.

בכל מקרה, מה שאתה מתאר זו לא דמוקרטיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 14, 2023 11:51 am 
Hall of Famer

מה שאתה קורא "דמוקרטיה" זה שם נרדף לדיקטטורה שנשלטת בידי אליטות.

נערך לאחרונה על ידי אבימאל בתאריך ו' יולי 14, 2023 2:40 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 14, 2023 1:04 pm 
Sophomore

נו, כנראה שהעם הזה צריך לחיות קצת תחת דיקטטורה אמיתית בשביל להבין מה משמעות המילה. שיהיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 14, 2023 2:35 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

זה כן אני כתב:
סר צארלס אולי במקום לבלבל ת'מוח ולקרוא לכל המפגינים להתחיל לנהוג באלימות ולשלוח אנשים למיון, קח יוזמה ותתחיל לעשות זאת בעצמך?
קשקשן על.

בוא תחסום לי את הכניסה למזכרת בתיה. אני אשמח לעשות עליך את הספתח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 14, 2023 3:02 pm 
Junior

הריבית עושה את העבודה והאינפלציה לא עלתה, על אף חודש (יוני) שבו הרבה יבואניות ויצרניות מזון העלו מחירים (מחירי המזון עלו ב - 0.6%). מחירי הדירות ירדו גם כן ב- 0.3%. עם היחלשות הדולר של הימים האחרונים, יש קצת סיבה לאופטימיות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 14, 2023 4:10 pm 
Sophomore

אבימאל, מה קורה אם הרוב מחליט לאסור או להוציא להורג את מי שהם לא אוהבים? למשל מי שמקלל רבנים, או נכים, או ערבים, או יהודים, או שמאלנים. ראינו כבר משטרים כאלה בעבר (נאצים) או בהווה (פוטין) שהגיעו לשלטון בבחירות הוגנות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 14, 2023 4:25 pm 
Junior

אתם הולכים רחוק.
אופן הבחירה בישראל הוא כזה שבוחרים קודם כל לראש המפלגה. לא מן הנמנע שיש מי שמאוד אוהב את ביבי אבל סולד מחלקים אחרים בליכוד. כמו שיכול להיות בכל מקום אחר. לכן, נדרשת בקרה רצינית לפחות על מינויים כמו שאם סמוטריץ מביא מישהו עם כישורים לא מספיקים לניירות ערך או רגב מביאה אנשים לא מספיק מנוסים לתחבורה...זה לא עניין של רוב. זה עניין של תהליך הבחירות בישראל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 14, 2023 4:39 pm 
Hall of Famer

Ketchup כתב:
אבימאל, מה קורה אם הרוב מחליט לאסור או להוציא להורג את מי שהם לא אוהבים? למשל מי שמקלל רבנים, או נכים, או ערבים, או יהודים, או שמאלנים. ראינו כבר משטרים כאלה בעבר (נאצים) או בהווה (פוטין) שהגיעו לשלטון בבחירות הוגנות.

ומה יקרה אם המיעוט יחליט לעשות דבר כזה? כמו להגיש אישום מקושקש נגד מנהיג המחנה השני ובדרך להתעלל בכל המקורבים אליו,כולל מעקבים בלתי חוקיים ,מעצרים חקירות על סף העינויים ושימוש באמצעי תעמולה על בסיס יומי לסוב יודיצה תוך הדלפות שיטתיות מהחקירות שלו?
לא אומר שזה כבר קרה,רק אומר שזה יכול לקרות.

לאקיצ' כמו שאמרתי כבר,אם תצא מחאה נגד שיטת הבחירות ,ובעד יצירת שיטה טובה יותר - קאונט מי אין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 14, 2023 5:37 pm 
Hall of Famer

או להכניס אישה דתיה לניידת בשבת לעיני ילדיה בגלל שאמרה משפט מעליב לאחד מקיסרי האליטה.
שוב,לא אומר שזה בהכרח קרה. רק יכול לקרות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 14, 2023 5:41 pm 
Hall of Famer

מעניין מיהם אותם "קיסרי האליטה", ומי מינה אותם
האם הממנה הוא זה שבמקרה רוצה לזרוק אותם? יכול להיות שהוא כשל באורח פלא בכל המינויים? מה זה אומר עליו?

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 14, 2023 6:07 pm 
Junior

האליטה...נו
הרי אם יעמידו פה לבחירה אישית, אז מי שיבחר זה פריפריאלי כמו ביבי, דתי כמו לוין ואנשים כמו אהרון ברק.
האנשים האלה סולדים מאנשים שנראים כמוהם וכמותם. בזים להשכלה אבל מתרברבים בידיעת האנגלית של ביבי...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 14, 2023 6:29 pm 
Sophomore

אבימאל, במקום לענות לשאלה שלי ענית בשאלה,יהודי. :)
דמוקרטיה היא לא רק שלטון הרוב. אם רוב או חלק ניכר מהאוכלסיה מוכן לשבור את הכלים אז אין דמוקרטיה. החרדים והמתנחלים עשו זאת שוב ושוב. כל עוד הם היו מיעוט קטן המערכת תיפקדה. בעשרות השנים האחרונות חלקם באוכלסיה גדל. הם לא שינו את התנהגותם וכרגע המערכת קורסת. מה עצתך לשאר הציבור?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 15, 2023 6:56 am 
Junior

בחייייאט אבימאל, איך הרפורמה מונעת הגשת כתב אישום נגד שרים\ראשי ממשלה ואיך הרפורמה מונעת מעצר כמו בסיפור עם מנדלבליט?
אתה יכול להגיד שיש פה מסע נקמה, דודי אמסלם הזהיר מראש במושב הקודם שאתם הולכים לעשות את זה.

אבימאל כתב:
ומה יקרה אם המיעוט יחליט לעשות דבר כזה? כמו להגיש אישום מקושקש נגד מנהיג המחנה השני ובדרך להתעלל בכל המקורבים אליו,כולל מעקבים בלתי חוקיים ,מעצרים חקירות על סף העינויים ושימוש באמצעי תעמולה על בסיס יומי לסוב יודיצה תוך הדלפות שיטתיות מהחקירות שלו?

שואל ברצינות - אתה חשבת גם אצל אולמרט שזה היה ככה? במיוחד אחרי שזוכה מחלק גדול מכתבי האישום?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 15, 2023 7:08 am 
Junior

וגם מי אלו האליטות האלו ואיך תמנע מהם בדיוק להגיע לעמדות מפתח האלו?
אביחי מנדלבליט שהיה מזכיר הממשלה היה כבר אז אליטה או שהוא נהיה כזה רק כשהגיש כתב אישום? מאיזה שלב אלשייך נהיה אליטה בעצם? מה עם שי ניצן?
כל מי שמגיע לתפקידים האלו הוא אליטה בהגדרה? כל מי שיש לו השכלה גבוה?
מה באותם אנשים מכניס אותם למשבצת "האליטה" ואיך אתם תעשו מינויים שלא יהיו חלק מה"אליטה"? תמנו יועמ"ש עם תואר ראשון ממכללת מזכרת בתיה כי הוא לא אליטה? רק אנשים שהיו עובדי רס"ר בצבא? איך אתם מתכננים לא לשים "אליטות" בתפקידים האלו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 15, 2023 7:42 am 
Hall of Famer

אה, שקי, אתה לא כיפה סרוגה אז אתה לא מסוגל להתקרבן ככה.

אבימאל, ככל הידוע, הוא אשכנזי הייטקיסט. גם אין מגזר בישראל שהושקעו בו כלכך הרבה כספים ביחס לגודלו כמו המגזר המתנחלי הדתי-לאומי.

אבל כשאתה גדל בכיפות הסרוגות, אתה בעיני עצמך אנדרדוג תמידי בפני ה"אליטות" המדומיינות. תחשוב מכביסטים, כזה.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 15, 2023 9:53 am 
Junior

sir charles כתב:
זה כן אני כתב:
סר צארלס אולי במקום לבלבל ת'מוח ולקרוא לכל המפגינים להתחיל לנהוג באלימות ולשלוח אנשים למיון, קח יוזמה ותתחיל לעשות זאת בעצמך?
קשקשן על.

בוא תחסום לי את הכניסה למזכרת בתיה. אני אשמח לעשות עליך את הספתח.

בקיצור, עוד רמבו על הנייר ששולח מפגינים לפתוח במחאה אלימה, ובכלל זה להכניס אנשים למיון, בזמן שהתחת העצל שלו נותר בטוח (מחבלות ומכתבי אישום) מאחורי המקלדת (כי מי לעזאזל יבוא לחסום את הכניסה מזכרת בתיה).
תתבגר, ערס צעצוע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 15, 2023 11:31 am 
Junior

המדד מחירים עצמו אותת חיוביות, אבל בתוך הסעיפים עצמם ניתן לראות כי 2 ההוצאות החודשיות הגדולות של הישראלי הממוצע - מזון ו - שכירות (מחירי הדירות לא במדד), ראו עליה נוספת. המזון עלה בעוד 0.6% בחודש יוני בלבד (!) ומחירי השכירות למחדשי חוזה עלו ב - 3.9%.
אין לי מושג איך רוב האנשים שהם לא הייטקיסטים שורדים כאן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 15, 2023 10:12 pm 
Hall of Famer

שמוליקי אכן ביבי לא יודע למנות אנשים שיחפו עליו מול ההתקפות של האליטה. מה זה אומר - לא יודע.
קטשופ - מבחינתי המיעוט האליטיסטי ששולט בפרקליטות-תקשורת-משטרה-בתי משפט הוא זה ששבר את הכלים. תיקי נתניהו,להבנתי,הם סיפור רדיפה סטליניסטי,שאחריו אני לא מוכן לתת אמון באף אחד מלבד בבחירת העם בבחירות. לא שהעם יבחר מה שאני רוצה,אבל זה מגרש שאני מרגיש שיש לי בו השפעה. (נראה לי שעניתי גם לך שקי)
וכן. גם אולמרט היה סיפור רדיפה מגוחך. מה לעשות שאתה מתחיל להיות ער למחלה ,רק שמישהו במשפחה שלך לוקה בה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 15, 2023 11:03 pm 
Hall of Famer

כשאתה בור ("רדיפה סטליניסטית"), קורבן ("מישהו מהמשפחה שלך") ולא חכם (הכל).

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 16, 2023 8:18 am 
Junior

אבימאל כתב:
קטשופ - מבחינתי המיעוט האליטיסטי ששולט בפרקליטות-תקשורת-משטרה-בתי משפט הוא זה ששבר את הכלים. תיקי נתניהו,להבנתי,הם סיפור רדיפה סטליניסטי,שאחריו אני לא מוכן לתת אמון באף אחד מלבד בבחירת העם בבחירות. לא שהעם יבחר מה שאני רוצה,אבל זה מגרש שאני מרגיש שיש לי בו השפעה. (נראה לי שעניתי גם לך שקי)
וכן. גם אולמרט היה סיפור רדיפה מגוחך. מה לעשות שאתה מתחיל להיות ער למחלה ,רק שמישהו במשפחה שלך לוקה בה.

אפשר לשאול למה תיקי נתניהו מרגישים לך כמו סיפור רדיפה סטלניסטי?
ובאמת אולמרט היה סיפור רדיפה מגוחך? הבנאדם מושחת וישב בכלא בצדק...

ועדיין לא ענית לי על שאלת האליטה שמאוד מסקרנת אותי - מתי מישהו הופך לאליטה ולפי מה זה מוגדר... מתי מנדנבליט הפך לאליטה? הוא היה כזה תמיד או שרק כשהגיש כתב אישום נגד נתניהו? אותו שאלה לגבי אלשיך ...
ושאלה יותר מסקרנת עבורי - איך הרפורמה תמנע הגשת כתבי אישום? איך הרפורמה תמנע את הפארסה של "פרשת משפטים בושה"?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 16, 2023 9:27 am 
Hall of Famer

בנוגע לתיקי נתניהו:
מהות האישום (תקדימי, סיגרים ושמפניות, שיחה תיאורטית שהופכת לעברת הפרת אמונים) , הדרך אליו (סחיטה באיומים של עדי המדינה, התעללות באלוביץ ואשתו),התוכן הרשלני של האישום (סיקור אוהד שהופך להיענות חריגה והגשת 315 דוגמאות שמחציתם לא היו חריגות,ו40 אחוז מהן כלל לא נענו ...,'פגישת ההנחיה' שלא היתה,העלמת חומרים מההגנה ועוד ועוד ) וההשקעה האדירה בו (מאות מיליונים על פי הערכות) מצביעות,לדעתי ,על להיטות יתר ממוקדת מטרה.
תיקי אולמרט - גם כן הסתיימו באיזו נפיחה עלובה ,יותר מכל הרדיפה התגלתה לדעתי ב'תיק העטים' כשאולמרט נחקר על עטים שקיבל במתנה.wtf.
לגבי האליטה - אני מדבר על קבוצה קטנה של אנשים, המרכזת בידיה כוח מופרז,ולא תלויה באף אחד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 16, 2023 9:30 am 
Junior

אני לא חושב שהוא התכוון שהרפורמה תמנע הישנות של מקרים כמו פרשת משפטים בושה, אלא הצביע על כך שגם אלו המכונים שומרי הסף יכולים להיות אנשים רעים/מושחתים, ואין בהכרח סיבה לסמוך עליהם יותר מאשר נציגי הציבור הנבחרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 16, 2023 9:35 am 
מנהל פורום

אז ביבי עבר צנתור וכמובן שמשקרים לנו וממציאים סיפור על מכת שמש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 16, 2023 9:47 am 
Junior

אבימאל כתב:
בנוגע לתיקי נתניהו:
מהות האישום (תקדימי, סיגרים ושמפניות, שיחה תיאורטית שהופכת לעברת הפרת אמונים) , הדרך אליו (סחיטה באיומים של עדי המדינה, התעללות באלוביץ ואשתו),התוכן הרשלני של האישום (סיקור אוהד שהופך להיענות חריגה והגשת 315 דוגמאות שמחציתם לא היו חריגות,ו40 אחוז מהן כלל לא נענו ...,'פגישת ההנחיה' שלא היתה,העלמת חומרים מההגנה ועוד ועוד ) וההשקעה האדירה בו (מאות מיליונים על פי הערכות) מצביעות,לדעתי ,על להיטות יתר ממוקדת מטרה.
תיקי אולמרט - גם כן הסתיימו באיזו נפיחה עלובה ,יותר מכל הרדיפה התגלתה לדעתי ב'תיק העטים' כשאולמרט נחקר על עטים שקיבל במתנה.wtf.
לגבי האליטה - אני מדבר על קבוצה קטנה של אנשים, המרכזת בידיה כוח מופרז,ולא תלויה באף אחד.

על העטים הוא זוכה לטעמי, אבל הטענה שהוא קיבל מתנות בשווי מאות אלפי שקלים... לא רואה מה תמוהה בזה אם הוא לא קיבל כסף אלא שווי ערך של כסף.

אותו דבר על תקדימי הסיגריות והשמפניות - אם הוא קיבל מתנות לפי דרישה בשווי מאות אלפי שקלים זה פחות גרוע מלקבל 50 אלף שקל מזומן? אותו כנ"ל על הגישה לוואלה - אם הוא קיבל גישה מלאה לוואלה כפי שתואר תמורת קידום אינטרסים כלכליים של הבעלים זה לא שוחד בעיניך? (אני לא יודע אם זה נכון או לא, כן? רק מתאר את ההאשמות).
אני לא מבין במשפט (ולתחושתי 90% מאלו שפתאום "מבינים" גם ככה) ולא יודע כמה זה חריג שחלק מהסעיפים (זה נקרא סעיפים כל הדוגמאות?) נופלים, זכ"א אולי יוכל להרחיב קצת בנושא אם מתאים לו...
מה שכן בשום שלב לא הבנתי איך תיק 2000 קשור למשהו (למרות שלו יש את ההקלטה הכי ברורה) ואיך הולכים להוכיח שוחד בתיק 4000 (בעיני, הלא משפטיות, גם ב1000 וגם ב4000 ברור שיש פה יחסי תן וקח, גם אם לא ניתן להוכיח שוחד אלא רק ניגוד עניינים).

לגבי האליטה - מי אלו נציגי האליטה לדוגמא? הם תמיד היו אליטה או שרק מהרגע שנכנסו לתפקיד?
המפכ"ל לא ימשיך להיות אליטה לא משנה מי יהיה שם? היועמ"ש? נשיא/ת בית המשפט העליון?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 16, 2023 9:49 am 
Junior

זה כן אני כתב:
אני לא חושב שהוא התכוון שהרפורמה תמנע הישנות של מקרים כמו פרשת משפטים בושה, אלא הצביע על כך שגם אלו המכונים שומרי הסף יכולים להיות אנשים רעים/מושחתים, ואין בהכרח סיבה לסמוך עליהם יותר מאשר נציגי הציבור הנבחרים.

מסכים ולא חושב שיש המון אנשים שיתנגדו למהות של מה שכתבת... איזונים ובלמים צריכים להיות כלפי כולם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 2876 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 79, 80, 81, 82, 83, 84, 85 ... 116  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 6 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: