סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ד' מאי 14, 2025 3:23 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 420 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 17  הבא

לו הייתה לי זכות הצבעה
דונלד טראמפ 39%  39%  [ 15 ]
הילארי קלינטון 61%  61%  [ 23 ]
סך הכל הצבעות : 38
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ה' נובמבר 10, 2016 9:35 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (0)
אחד הכתבים ברשתות השידור האמריקאיות אמר משהו שאני די מתחבר אליו.
משהו בסגנון ש:
"מיליוני הורים הולכים לישון בדאגה. הם משכיבים את הילדים שלהם לישון כל יום, אומרים להם - אל תהיה בריון. תלמד ותהיה מוכן לאתגרים. תדבר יפה ותכבד את האחר.
הם יקומו לארוחת הבוקר ויצטרכו לתת הרבה הסברים לילדים שלהם".

בכל אופן, כמו שנאמר לפני, הדאגה והפאניקה מיותרים. המערכת גדולה מכל נשיא. וזה לא שהחלופה לא חפה מחסרונות, בואכה שחיתויות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 10, 2016 10:24 am 
Senior

אז אני אמור להאמין במערכת אחרי שמועמד לנשיאות נבחר למרות שכל המערכת, כולל המפלגה שלו, כולל כל כלי התקשורת, כולל מגישים ב-FOX, כולם ניסו למנוע ממנו להיבחר?

אני לא מצליח להבין את הגישה הזו. אולי זה יקרה, אני גם מקווה, אבל מאיפה הבטחון הזה? זה אותו בטחון שאמר שהמערכת לא תיתן לטראמפ להיבחר.
יועצת/יחצנית של טראמפ אמרה שלינדזי גרהאם, ג'ון קייסיק וריאן פול, שלושת מהרפובליקנים החשובים ביותר בוושינגטון, הם עכשיו ב'רשימת האויבים' של טראמפ והוא לא ישכח. אתם חושבים שהם יירצו לצאת נגד טראמפ שוב? כל אחד בוושינגטון צריך להיבחר לתפקיד מחדש.

בנוסף, צריך לזכור שהבסט קייס סנריו כרגע זה שהמפלגה הרפובליקנית, זו שטראמפ פירק לגורמים, כן תצליח לשלוט. היא כרגע שולטת בהאווס, סנאט ובבית הלבן לראשונה מאז 1928. אני בטוח שיש אנשים שזה אחלה בשבילם, אבל עבורי זה אלטנרטיבה מפחידה גם כן (מבלי שום קשר לפינה חסרת החשיבות שלנו, שכנראה "עדיף" לה נשיא רפובליקני).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 10, 2016 11:19 am 
מנהל פורום

מה לעשות שאת הנשיא בוחר העם ולא "המערכת". זה בדיוק הקטע של דמוקרטיה. ההצבעה למענו בדיוק היא הפאק יו הגדול שהעם שם מול הפנים של המערכת הישנה.
בסופו של יום, טראמפ יהיה מוקף באנשים פוליטיים מנוסים מהדרג הראשון. לא סתם בארצות הברית הכל עטוף באדמיניסטריישן, כי לכל דבר יש פרוטוקולים, סייגים, מאזני איזון ובעלי תפקידים.
איזה הפסד גדול לאנושות יהיה אם פול ראיין, קייסיק או גראהם לא יהיו במעגל קבלת ההחלטות?
אם כבר, הקמפיין הזה בו טראמפ גבר על 17 רפובליקנים אחרים רק חשף את מערומיו של עולם הפוליטיקה המסורתי. עולם שבו יש אנשים אפורים וחסרי כריזמה (היי ג'ב בוש), שמדקלמים סיסמאות שלא בטוח שאפילו הם מאמינים בהם. שעושים הכל כדי להתחנף, להגיד את המילה הנכונה ולא להסתכסך עם אף אחד. לעם נמאס מזה. הוא רוצה אמת, הוא רוצה להתקדם ולשפר את חייו.
ובנושא הפאניקה: אז נכון, בתיאוריה הוא יכול להחליט מחר ללחוץ על הכפתור האדום. אבל הסיכוי שזה יקרה הוא נמוך מאוד, ולך תדע, אולי הוא אפילו יפתיע לטובה.

מה בדיוק יקרה לך באופן אישי שהרפובליקנים שולטים בהאוס, סנאס ובבית הלבן שאתה כל כך חרד ומפחד ממנו? השמיים יפלו לך? הגג שישתנה, הוא שאם תכניס להיריון בחורה בטעות אולי לא יתאפשר לה להפיל...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 10, 2016 11:36 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

Shiver כתב:
מה לעשות שאת הנשיא בוחר העם ולא "המערכת". זה בדיוק הקטע של דמוקרטיה. ההצבעה למענו בדיוק היא הפאק יו הגדול שהעם שם מול הפנים של המערכת הישנה.
בסופו של יום, טראמפ יהיה מוקף באנשים פוליטיים מנוסים מהדרג הראשון. לא סתם בארצות הברית הכל עטוף באדמיניסטריישן, כי לכל דבר יש פרוטוקולים, סייגים, מאזני איזון ובעלי תפקידים.
איזה הפסד גדול לאנושות יהיה אם פול ראיין, קייסיק או גראהם לא יהיו במעגל קבלת ההחלטות?
אם כבר, הקמפיין הזה בו טראמפ גבר על 17 רפובליקנים אחרים רק חשף את מערומיו של עולם הפוליטיקה המסורתי. עולם שבו יש אנשים אפורים וחסרי כריזמה (היי ג'ב בוש), שמדקלמים סיסמאות שלא בטוח שאפילו הם מאמינים בהם. שעושים הכל כדי להתחנף, להגיד את המילה הנכונה ולא להסתכסך עם אף אחד. לעם נמאס מזה. הוא רוצה אמת, הוא רוצה להתקדם ולשפר את חייו.
ובנושא הפאניקה: אז נכון, בתיאוריה הוא יכול להחליט מחר ללחוץ על הכפתור האדום. אבל הסיכוי שזה יקרה הוא נמוך מאוד, ולך תדע, אולי הוא אפילו יפתיע לטובה.

מה בדיוק יקרה לך באופן אישי שהרפובליקנים שולטים בהאוס, סנאס ובבית הלבן שאתה כל כך חרד ומפחד ממנו? השמיים יפלו לך? הגג שישתנה, הוא שאם תכניס להיריון בחורה בטעות אולי לא יתאפשר לה להפיל...

רק שבמערכת הזו עם כל שיטת האלקטורים, הרוב בחר בהילארי אבל בגלל השיטה טראמפ נבחר לבסוף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 10, 2016 11:52 am 
מנהל פורום

השיטה הזו יכולה לשרת את שני הצדדים. לכל שיטה יש חסרונות ויתרונות זה ברור. אבל אי אפשר להגיד שהשיטה האמריקאית נועדה או משרתת את הרפובליקנים. הדמוקרטים נהנים ממנה באותה המידה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 10, 2016 12:06 pm 
Senior

כן כל עניין האלקטורים לא רלוונטי לשום דבר. זו השיטה וטראמפ ניצח. זה גם לא היה צמוד א-לה בוש/גור.

לגבי מה יפריע לעולמי, לא ממש בא לי להיכנס לויכוח הזה אם זו הגישה. אני גבר לבן סטרייט עם קצת כסף. סה"כ הכל סבבה.

אין שום דבר רע שריאן, קייסיק וגרהאם לא יהיו חלק מתהליך קבלת ההחלטות. אני לא מסכים עם הדיעה שלהם לגבי הכל בערך. השאלה היא מה מצופה מעכשיו מפוליטיקאי. האם זה יעורר אותם להיות יותר קשובים לקהל המצביעים, יותר שקופים, יותר מקצועיים. או, כמו שנניח אנחנו רואים כאן, זה יהפוך אותם לאורן חזן או הצל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 10, 2016 12:12 pm 
מנהל פורום

ונניח שישבו בסנאט כמה אורן חזנים. מה הביג דיל?
אצלינו הוא יותר קריקטורה מפוליטיקאי אמיתי.
אם הדבר הזה יניע את הנבחרים (שהם לרוב נמנים על האלפיון העליון בחברה האמריקאית) להיות יותר קשובים לבוחרים, אז מה טוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 10, 2016 3:15 pm 
Junior

Yuval כתב:
הרסי הוקינס כתב:
יובל, עובר לשארלוט?

לא, צ'אפל היל.

תבלה! יש לי חבר טוב שעובר לשארלוט גם כן בחודשים הקרובים.

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 11, 2016 5:57 am 
Senior

Donald J. Trump ✔ @realDonaldTrump
Just had a very open and successful presidential election. Now professional protesters, incited by the media, are protesting. Very unfair!

עידן הטראמפ, יום א'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 11, 2016 6:02 am 
Hall of Famer

לא הבנתי מה הבעיה, תמיד היה לו פה גדול, אפשר לחשוב מה הוא אמר.
נראה לי שאתה קצת בקטע של "נבואה שמגשימה את עצמה"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 11, 2016 6:07 am 
Senior

נו, שוין. הדבר הראשון שהוא אומר לאומה האמריקאית זה שהפגנות הם לא הוגנות ושהתקשורת אשמה.

א) אחלה
ב) בכלל לא מזכיר כלום

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 11, 2016 6:23 am 
Hall of Famer

גם ביבי אמר שבוע שעבר לאילנה דיין.
העובדה היא שהתקשורת יצאה נורא קטנה בבחירות האחרונות באמריקה, קטנה, קטנונית ומנותקת.
לא רואה למה ראש מדינה לא יכול להביע את הדעה שלו, כל עוד הוא לא מוציא משהו מחוץ לחוק. כאילו שהתקשורת של היום היא באמת שופר הדמוקרטיה ולא פייסבוק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 11, 2016 6:28 am 
Senior

הדעה שלו שלהפגין זה לא בסדר? אותו בנאדם שאמר שהוא יקבל את תוצאות הבחירות אך ורק אם ינצח?

דיי, אפשר לסובב את החרא הזה כמה שתרצה. זה עדיין המון המון חרא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 11, 2016 6:51 am 
Hall of Famer

אישית, אני מעדיף חרא על PC

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 11, 2016 11:24 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
"גם ביבי אמר שבוע שעבר לאילנה דיין" זה הוכחה למה?

עכשיו כל פעם שמישהו יגיד משהו מטומטם אז אפשר יהיה להגיד "גם בוז'י כתב פוסט מפגר"?

ובלי קשר, נגמרה תקופת הבחירות, הציוצים של הנשיא מעניינים אותי כמו השלג דאשתקד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 11, 2016 11:25 am 
Hall of Famer

הימור שלי: הנושא הזה ילווה אותנו לאורך הרבה זמן
:)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 11, 2016 12:31 pm 
Senior

ראובן, אני מכיר את גישת ה״למי אכפת מה ביבי אמר״ שלך, אבל אני לא בטוח שהיא נותנת מספיק משקל לכל אלו שכן אכפת להם מה ביבי כתב.
כשנשיא ארה״ב הנבחר מדבר נגד חופש ההתאגדות, חופש הביטוי ועיתונות חופשית, יש לזה השלכות. אפילו על דברים מינורים כמו חינוך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 11, 2016 1:50 pm 
Junior

https://twitter.com/i/moments/796417517157830656

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 11, 2016 1:54 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
יובל, במקרה הזה פחות דיברתי על האדם ויותר על הפלטפורמה. באמת שלא מעניין מה הנשיא מצייץ בטוויטר. אולי אני אולד פשנד אבל אני מעדיף לשמוע נאומים ותכניותולא איזה הגיג שקפץ לו לראש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 11, 2016 5:02 pm 
Sophomore

בכמה מילים, אני חושב שתוצאות הבחירות בארה"ב משמעותן עד כמה הציבור במרבית ארה"ב סולד ממדיניותו של אובאמה ולכן סלד ממי שנתפסה כל הבחירות כממשיכת דרכו.
בעיני - חוסר ההבנה הזו היא זו שעלתה להילרי בבחירות.

טראמפ מייצג הפוך בהכל, והסלידה היתה כ"כ גדולה שאפילו מועמד עם כ"כ הרבה פגמים הצליח לנצח (אגב, יש סטטיסטיקה שאני לא זוכר בע"פ שכמעט אף פעם לא נבחר נשיא מאותה מפלגה לכהונה רצופה אחרי נשיא אחר מאותה מפלגה).

אובאמה הוא "סופר קול" ובעיני איש מרשים מאד והייתי שמח לשבת איתו על בירה, אך המדיניות שהוביל בלא מעט תחומים לקתה באידיאליזם יתר של האדם ושל תיאוריות חברתיות:
1. מדיניות חוץ - התנהלות בעיראק ובסוריה, והתמיכה בנפילת רודנים במזה"ת ככלל - היתה כאן בחירה ברורה בצד אחד מתוך אידיאליזם של דמוקרטיה מבלי להבין שהמציאות אפעס היא מורכבת יותר.
2. מדיניות פנים - הקיטוב בין הדתיים בארה"ב לליברליים הוא עצום ואובאמה בחר לעמוד באופן ברור לצד ליברליים - נישואי גאים, הפלות, תמיכה וגיבוי לאיסלאם (חוסר הרצון שלו לקשור בין טרור לאיסאלם) - כל אלו גרמו ללא מעט אנשים בקוטב השני ללכת על מי שהבטיח הפוך.
3. אובמהקר - לכאורה איך ביטוח בריאות ממשלתי יכול להיות דבר שמתנגדים לו? מי לא רוצה שתהיה רפואה ציבורית טובה לכולם? אז כאידיאל זה כמובן נשגב, אך המציאות של עלות הבריאות האמיקאית בגלל מבנה מערכת הבריאות (צורת ה- BILLING, קופות חולים, בתי חולים פרטיים מול ציבוריים וכד') גרמה לעלות מפלצתית של בריאות על האדם הפשוט. גם כך, בניגוד לביטוח בריאות חובה שיש בארץ שעולה כמה אלפי שקלים בשנה, ביטוח בריאות בארה"ב עולה כ- 20-30 אלף דולר בשנה למבוטח ועמד להשית על כלל האוכלוסיה מס שהם לא מוכנים אליו. (ברור שבריאות זה חשוב מחר, אבל היום אני צריך כסף)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 11, 2016 5:19 pm 
Senior

אובמה היה זוכה בכהונה שלישית בהליכה. הפייבורבלז שלו בסוף הקדנציה לא רעים בכלל היסטורית (וטובים בהרבה משל ג'ורג' בוש נניח).

לאמריקאים לא אכפת ממדיניות החוץ. מדיניות הפנים היא מקור לסכסוך עמוק שמגדיר ימין ושמאל בארה"ב כרגע. האלטרנטיבה לאובמהקר תהיה יקרה בהרבה.

יש הרבה סיבות שהילארי הפסידה ואני חייב להודות שההתעסקות בהן לא נורא מעניינת אותי כרגע, אבל להגיד שזה בגלל ששונאים את אובמה זה לא נכון. כלומר, בוודאי ש46% מהמצביעים האמריקאים שונאים את אובמה. אבל הבחירות לא נקבעות על ה-46% האלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 11, 2016 5:23 pm 
Sophomore

Yuval כתב:
אובמה היה זוכה בכהונה שלישית בהליכה. .

בערך כמו שהילרי מנצחת בקלות.... עד שמתחילים להתמודד.

יכול להיות שאתה צודק, אבל גם הפופולריות של פרס כשהוא לא התמודד על משרה והיה מחוץ למשחק הרקיעה שחקים.
לא חוכמה לאהוב מישהו כשהוא לא רץ למשרה ציבורית, אבל האמן לי שאם הוא היה רץ היו נזרקים לכיוונו מספיק לכלוכים כדי שהוא לא יהיה כ"כ אהוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 11, 2016 5:29 pm 
Senior

נו שוין. אם כך אז טראמפ ניצח זה התשובה לכל דבר ואין משהו שאפשר לכתוב שלא נכון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 11, 2016 5:30 pm 
Sophomore

Yuval כתב:
נו שוין. אם כך אז טראמפ ניצח זה התשובה לכל דבר ואין משהו שאפשר לכתוב שלא נכון.

זו בד"כ הבעיה עם המציאות. שהיא לא מתאימה לפרדיגמות שאנחנו רוצים להאמין בהן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 11, 2016 5:34 pm 
Senior

מה המציאות? למה מה שכתבת זה נכון? מה ההוכחות לכך? טראמפ ניצח כי הילארי מתחיל באייץ וברק לא מתחיל באייץ. זה ידוע שמתמודדים שמתחילים באייץ לא מנצחים.

הפייבורבלז של הילארי היו נמוכים מהיום הראשון. היא הפסידה לאובמה למרות שהיה לה הרבה יותר כסף ממנו והייתה שם מוכר בהרבה. היא חטפה פייט מאוד קשוח ממתמודד סוציאליסט יהודי בן 800 בלי שקל. עד כדי כך היא לא אהובה.
הילארי היא מועמדת גרועה מאוד. היא הייתה גרועה מהיום הראשון. פשוט כולם הניחו שהיא תנצח כוכב ריאלטי.

מה שאתה כותב כרגע זה זהה למדע שקיו כותב. דברים שלא מבוססים על כלום עם המילה 'עובדה' בסוף או בהתחלה. זה לא ניתוח רציני. לא בדקת מספרים, לא בדקת עובדות. לא משנה מה אגיד, אתה יכול לומר "אבל זה מה שהסוקרים אמרו לפני שטראמפ ניצח" ובזה סיימנו את הדיון. אין משמעות יותר למה נכון ומה לא נכון בשום דיון פוליטי.

(ייתכן ואני מעט עצבני בימים אלו)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 420 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 17  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 16 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: