תומר כתב:
אני הייתי די נייטרלי
לא חושב שהיה משחק גרוע, הייתה הגנה אחת שהצליחה איפה שאף אחד לא הצליח וזה לעצור את מהומס. היה קו התקפה אחד שנכשל (להגנתו ייאמר שהוא חסר שני תאקלים פותחים) והיה בריידי אחד
ולמרות כל זאת, האובר-שיפוט לדעתי הרג את המשחק. אני לא חושב שקנזס היו מצליחים לנצח גם בלי כל הפנלטיז אבל מה שהשופטים עשו להם במחצית הראשונה אמור לשלח אותם ישר לבית הדין לפשעי מלחמה בהאג
זה די מסכם את התחושה שלי גם.
דווקא נהניתי לראות את מהומס נאבק כל-כך כדי לשחרר מסירה בכל פעם - אני אוהב כשQB גדולים שעושים שמות בכל הגנה שהם פוגשים פתאום מוצאים קצת חסרי אונים, זה הרבה יותר כיף ממשחקים שבהם האופנסיב ליין עושה עבודה מצוינת וזה אימון מסירות וזה קצת מוריד את הוייב של בני-המלוכה שתמיד יש להם.
ומצד שני, זה היה די מבאס לראות דגל צהוב בכל פעם בדיוק ברגע הנכון כדי להחזיר את הבאקס חזרה לסוס, זה היה הרבה באשמת הצ'יפס עצמם, אבל ב2 שריקות כמו שציינו כאן השריקה הייתה די תמוהה.
אבל סך הכל היה כיף, למרות הno-show היחסי של הצ'יפס (וגם יכולתי לחזור לישון כמה דקות לסוף במקום להיות במתח עד השנייה האחרונה).
לגבי בריידי אני אמביוולנטי, כי מאוד לא רציתי שהוא ייקח שוב, ומצד שני קצת מצאתי את עצמי בעד טמפה ביי מתוקף היותם האנדרדוג ובאיזשהו מקום יש משהו נחמד בלראות תופעות היסטוריות כל-כך נדירות כמו מה שקורה איתו בגיל 43. אז מפה לשם לא כל-כך ידעתי בעד מי אני.