סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' נובמבר 22, 2024 10:03 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 5749 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 230  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ג' אוקטובר 10, 2023 2:44 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
שמוליקי- השרים חסרי המשמעות יהיו האחרונים להתפטר.
דובי - ארה'ב שולחת נושאת מטוסים כדי למנוע התדרדרות ולאפשר לסיפור להסתיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 10, 2023 3:04 pm 
Senior

כשמדברים על האויבים מימין צריך לזכור גם שעבור צבי סוכות ובן גביר סביר להניח שזה שבוע מאושר. נרצחו המון סמולנים, אף התנחלות לא נפגעה, כמה חומים חסרי משמעות (אלו ששמחה רוטמן אמר שאסור למגן כי הכסף צריך ללכת להתנחלויות) בשדרות ואופקים שבמילא יצביעו ביבי לדעתם. אה והכי חשוב אולי אפשר יהיה להקים עוד התנחלויות בדרך.

לא יפתיע אותי בשלב הזה אם צבי סוכות וחבריו קיוו שתהיה תקיפה בקיבוצי העוטף. אולי הופתעו מהגודל, אבל רעיונית הם בעד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 10, 2023 3:11 pm 
Junior

Yuval כתב:
כשמדברים על האויבים מימין צריך לזכור גם שעבור צבי סוכות ובן גביר סביר להניח שזה שבוע מאושר. נרצחו המון סמולנים, אף התנחלות לא נפגעה, כמה חומים חסרי משמעות (אלו ששמחה רוטמן אמר שאסור למגן כי הכסף צריך ללכת להתנחלויות) בשדרות ואופקים שבמילא יצביעו ביבי לדעתם. אה והכי חשוב אולי אפשר יהיה להקים עוד התנחלויות בדרך.

לא יפתיע אותי בשלב הזה אם צבי סוכות וחבריו קיוו שתהיה תקיפה בקיבוצי העוטף. אולי הופתעו מהגודל, אבל רעיונית הם בעד.

תשמע, אני חושב שבן גביר, סוכות ודומיהם עשו ב-10 חודשים נזק עצום שהתאפשר הרבה בגלל ביבי.
אבל זו תגובה לא לעניין. לא מתאים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 10, 2023 3:14 pm 
Senior

לא מתאים נגמר כשהוציאו להורג מאות קיבוצניקים כי אוגדת עזה שמרה על חווארה. לא אשתוק עד שהם לא יהיו על הכסא החשמלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 10, 2023 3:14 pm 
Hall of Famer

התגובה של יובל לא לעניין? האנשים האלה אחראים ישירות לשואת עוטף עזה. שמעת אותם מצטערים על משהו? הולכים להלוויה? מבקרים פצוע? מנחמים משפחה? עושים משהו מועיל או שיש בו אמפתיה?

בתור מי שראה ילדים רוקדים אחרי רצח רבין, תאמין לי שזה לא מופרך מה שיובל כותב.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 10, 2023 3:16 pm 
Hall of Famer

לא יודע אגב לאיזה חומים יובל התכוון, אבל מה שרוטמן הבוגד אמר זה שילדים תחת הפגזות זה לא פופולרי וכו'. פאקינג ילדים.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 10, 2023 3:16 pm 
Senior

אבא שלי היה בגרעין כפר עזה. לראות אותו שבור בדמעות אתמול בשיחות עם אלו שנותרו מחבריו (וגם אלו שנותרו בחיים, ילדיהם חטופים בעזה כמו בנו של שי חרמש למשל). צריך להשמיד את החמאס ולהשמיד את עוזריו בממשלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 10, 2023 3:30 pm 
Hall of Famer

כותב את הפוסט הזה מאילת. הסעתי לכאן ברכבי הפרטי ועל חשבוני אשה בת 74 מניר עוז (זכר ישוב לברכה), שכל מה שנשאר לה בחיים זה מסמכי זיהוי והבגדים שלבשה כשיצאה למזלה לעשות חג אצל הבת שלה בישוב ליד גדרה. ממתין לאסוף בחזרה בנות צוות רפואי מהעוטף שבאו להיות עם קבוצה מהמפונים. כל מה שעובד כרגע במדינה זה חיילים, אנשי צוות רפואי, ארגונים אזרחיים ורשויות מקומיות. מערכות הממשלה לא קיימות. זו לא רשלנות, זה לא תפקוד גרוע, זה הכי קרוב שיש להגדרה המילונית של בגידה. הם בזזו מיליארדים להסכמים קואליציוניים ולכיבודים, והם לא מסוגלים לספק שירות ממשלתי מינימלי. וזה מעבר לבגידה האמיתית של נתניהו, ולרעיו היודונאצים ומשתפ"יהם.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 10, 2023 3:48 pm 
Sophomore

אני מסתכל כבר כמה שעות ברצף בשידור חי על רצועת עזה במסך השני שלי ורואה בניינים עומדים כרגיל, מכוניות נוסעות, אנשים ברחובות. ההפצצות? נראה שהן קורות רק בשטחים ריקים ואיפה שיש חולות(למעט מקרים בודדים שמפציצים בניין ולפניו יש הקש בגג). עיר רפאים? אפילו לא קרוב.
נראה שלמרות השואה שעשו לנו בשבת האחרונה, הממשלה והצבא עובדים עלינו שוב.

לייב מעזה:
https://www.youtube.com/watch?v=aNunir1nq1w

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 10, 2023 3:52 pm 
Hall of Famer

שים לב שנתניהו, אפילו בהינתן שקרנותו הכפייתית, אפילו לא רמז על הפלת שלטון החמאס. הוא נתן איומי אבו-עלי על "יזכרו לדורות את תגובתינו", והמעט ששלוחיו-שופרותיו מצייצים זה על "חיסול יכולות החמאס", משהו אמורפי ומטופש שיהיה תקף בדיוק כמו היותו של החמאס מורתע.

האיש בוגד, בלתי כשיר לתפקידו, וכל רגע שלו כראש ממשלה מהווה סכנה ברורה ומיידית.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 10, 2023 3:54 pm 
Hall of Famer

ואיזה כיף זה המגביות האזרחיות הציבוריות לציוד ללוחמים. איפה הכסף של משרד הבטחון? או נציג שפאקינג ידאג לציוד? יש שני שרים במשרד הבטחון אם אתם זוכרים.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 10, 2023 4:15 pm 
Hall of Famer

אצל עופר כסיף הכל כרגיל

https://twitter.com/IshayFridman/status ... 1246080068

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 10, 2023 4:38 pm 
Sophomore

אורן, עם הממשלה הנוכחית אני בהחלט מאמין שהם רצו שהחמאס יפעל. זה נותן להם תירוץ לפעול בעזה, מצדיק את ההתנחלויות, ומסיח את הדעת מהשחיתות שלהם. כמה הם נתנו לרצונות שלהם להכתיב את המדיניות שלהם קשה לקבוע, אבל אני מאמין למצרים הרבה יותר מלממשלת ישראל והעומד בראשה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 10, 2023 4:44 pm 
Senior

תמונה

כשתגמר המערכה כל עם ישראל צריך להיות ברחובות עד שהוא יעמוד לדין על פשעים נגד האנושות. כן, הוא שעיר לעזאזל ויש לא פחות גרועים ממנו, אבל צריכים סמל והוא זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 10, 2023 4:58 pm 
Hall of Famer

Ketchup כתב:
אורן, עם הממשלה הנוכחית אני בהחלט מאמין שהם רצו שהחמאס יפעל. זה נותן להם תירוץ לפעול בעזה, מצדיק את ההתנחלויות, ומסיח את הדעת מהשחיתות שלהם. כמה הם נתנו לרצונות שלהם להכתיב את המדיניות שלהם קשה לקבוע, אבל אני מאמין למצרים הרבה יותר מלממשלת ישראל והעומד בראשה.

לא לשכוח שהממשלה גם סידרה לעצמה את תקנות החירום, מה שאומר שאמנם הם לא טורחים שיהיו שירותים ממשלתיים מתפקדים, אבל אפשר לעצור את ההליכים נגד הדיקטטור.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 10, 2023 5:07 pm 
Hall of Famer

אבימאל כתב:
שמוליקי- השרים חסרי המשמעות יהיו האחרונים להתפטר.

מי בדיוק יתפטר
תן לי 5 שמות שתהיה סבירות בינונית להתפטרותם
חרדים? לא
ציונות דתית? ודאי שלא
מי כבר נשאר

הרטוריקה רק מחריפה בימים אלו
השבר רק מחמיר בין הממשלה ל"ציבור"
בעיני הממשלה עצמה (ותומכיה, שאולי מתמעטים, אבל עדיין רבים מאוד) - הלגיטימציה שלהם רק מתגברת

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 10, 2023 5:21 pm 
Junior

גלית דיסטל התאוששה מראיון הבלהות שלה בחדשות שבו הסתבר, מה שידענו כולנו, שהיא לא עושה כלום.
הלכה קיבלה ריענון אצל מכונת הרעל שגם בימים כאלה עובדת ומתעסקת במה שחשוב ומצאה אשם. דני קושמרו.
https://twitter.com/dblech/status/1711741720143016092

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 10, 2023 5:41 pm 
Senior

Lakic כתב:
גלית דיסטל התאוששה מראיון הבלהות שלה בחדשות שבו הסתבר, מה שידענו כולנו, שהיא לא עושה כלום.
הלכה קיבלה ריענון אצל מכונת הרעל שגם בימים כאלה עובדת ומתעסקת במה שחשוב ומצאה אשם. דני קושמרו.
https://twitter.com/dblech/status/1711741720143016092

לכלא. המחאה לא צריכה להיות יותר 'להפיל' את הממשלה, היא צריכה לרדוף את האנשים האלו כמו שרדפנו בארגנטינה בצ'ילה ובכל חור בעולם. אויבי ישראל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 10, 2023 6:14 pm 
Sophomore

גלית דיסטל חייבת לעבור זובור.
לתפוס אותה ולדחוף לה צואה לפה ולאוזניים ולאף.
ואחר כך משפט על ערעור והחלשת מדינת ישראל.
היא תיראה יפה בכתום.

בנוגע לעזה, אם ניתקו את החשמל זה כנראה אומר שהבטריות לכל המצלמות וידאו והניידים יתרוקנו עוד כשבוע ימים.
עלתה בה מחשבה משעשעת על מין רמברנדט עזתי שמצייר סצנת זוועה של בית מופצץ על חתיכת בד ענקית :-)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 10, 2023 6:16 pm 
Senior

כל ההפצצות בעזה לא יעזרו להרתעה. לחמאס לא אכפת מבניינים. לנסראלה לא אכפת. לאיראן לא אכפת. הם מפחדים רק על עצמם. צריך פה פעולות כמו נקמת מינכן. כל ראשי החמאס בקטאר, בטורקיה. צריך להגיע לכולם בכל מחיר. לא להפציץ מהאוויר ולעלות לטוויטר כאילו עשינו משהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 10, 2023 7:16 pm 
Hall of Famer

מובן מאליו שצריך להוריד את ראשי החמאס. את זה אני אומר בתור הפתרון האפקטיבי ביותר לפחות עשור, ומנסה להסביר לספר הכהניסט שלי בנתניה ודומיו שהעובדה שמדי פעם מפציצים בניינים אבל ראשי החמאס חיים בגן עדן וגם נהנים מקשר ישיר עם ראש הממשלה, היא עדות לכמה שעובדים על כולם בעיניים.

אבל מי אמר שנתניהו מעוניין בפתרון האפקטיבי? כאמור:

Hacohen כתב:
שים לב שנתניהו, אפילו בהינתן שקרנותו הכפייתית, אפילו לא רמז על הפלת שלטון החמאס. הוא נתן איומי אבו-עלי על "יזכרו לדורות את תגובתינו", והמעט ששלוחיו-שופרותיו מצייצים זה על "חיסול יכולות החמאס", משהו אמורפי ומטופש שיהיה תקף בדיוק כמו היותו של החמאס מורתע.

האיש בוגד, בלתי כשיר לתפקידו, וכל רגע שלו כראש ממשלה מהווה סכנה ברורה ומיידית.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 10, 2023 7:17 pm 
Junior

יש בעוטף מושבים דתיים (נווה בני נצרים כפר מימון וכו'), אופקים שהיא דתית-מסורתית, וכמובן שדרות שיש בה מעל 800 תלמידים בשתי ישיבות הסדר שחגגו שמחת תורה. סך משפחות דתיות בוגרי הישיבה והגרעין. בטוח שסוכות וחבריו לא קיוו לתקיפה בעוטף. חיילים רבים שנטבחו הם חרדלים (אל"מ שטיינברג, ויצן, ונינו, נאמן ועוד ועוד). לא שיש ספק שהוא וחבריו היו מתאבלים באותו אופן גם אם לא היה חרדלי אחד באזור.

מה שרואים עכשיו בכל הארץ, ש90% מהעם הבין שזה עם ישראל. אנחנו באותה סירה מהסיבה הפשוטה שחמאס לא מבדיל, ערף ראשי תינוקות של כולנו. מה שהיה פה שנה זה ירי הדדי בנגמש בקרקעית הסירה ומה לא. עכשיו גויסו למילואים מעל 300 אלף!! ביומיים ועוד 360 אלף בדרך. חצי עם מגויס ועובד ללא מדים בשביל החיילים. הממשלה לא טובה אבל העם מתפקד מגיל 15 עד 80. פועלים יחד לאותה מטרה ומשתדלים מאוד מאוד לא לומר מילה רעה על אף צד. 10% מהימין ומהשמאל ממשיכים כמו בשנה האחרונה. ה90% המאוחדים ינצחו את המלחמה.

נערך לאחרונה על ידי FLASH בתאריך ג' אוקטובר 10, 2023 7:28 pm, נערך 2 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 10, 2023 7:18 pm 
Sophomore

לא ראיתי את זה באתרים גדולים אבל אמרו שבכפר עזה רצחו 40 תינוקות ופעוטות וחתכו לרבים מהם את הראש?

אמר גם שרצחו אותם מול עיני ההורים, שתכלס נשמע לי משהו שדי אפשר לוודא בלי סרטון.

אני מקווה שמישהו מתעד את הדברים הללו ומצלם כל מה שצריך, כמו ביד ושם. הערבים כבר מכחישים ומשקרים כהרגלם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 10, 2023 7:27 pm 
Hall of Famer

אה הממשלה לא טובה. צריך להודיע לשירות הלקוחות של עלי אקספרס שעוד חולצה הגיעה במידה הלא נכונה.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 10, 2023 7:31 pm 
Hall of Famer

materna כתב:
לא ראיתי את זה באתרים גדולים אבל אמרו שבכפר עזה רצחו 40 תינוקות ופעוטות וחתכו לרבים מהם את הראש?

אמר גם שרצחו אותם מול עיני ההורים, שתכלס נשמע לי משהו שדי אפשר לוודא בלי סרטון.

אני מקווה שמישהו מתעד את הדברים הללו ומצלם כל מה שצריך, כמו ביד ושם. הערבים כבר מכחישים ומשקרים כהרגלם.

אני מסתכל בפוקס וזאת לגמרי הכותרת
אגב, הן יורדים על ביידן לא פחות משאנשים כאן יורדים על ביבי
שניהם בצדק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 5749 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 230  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 6 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: