סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ה' נובמבר 28, 2024 2:17 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 824 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5 ... 33  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: כדור־רגל בעולם
הודעהפורסם: א' ספטמבר 29, 2013 1:01 am 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
ברצלונה מנצחת במשחק פושר על גבול החלש 2-0 באלמריה, מסי שכבש נפצע ומחר תתברר חומרת הפציעה.

לאומת זאת, ריאל, בדרבי בברנבאו מפסידה 0-1 לאתלטיקו ונראית זוועה כולל רונאלדו ובייל ששיחק מחצית (לזכותו יאמר שהוא מין הסתם לא היה כשיר ב100%)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 29, 2013 1:07 am 
Junior

נגמרה העונה של ריאל בלה ליגה. אנצ׳לוטי כל כך מחורבן, מעלה הרכבים הגנתיים בבית מה שלא קרה יובלות ומרוב שהוא בונקריסטי כל קבוצה מגיעה נגד ריאל ל-5-6 מצבים של גולים בטוחים, גם אלצ׳ה ובטח אתלטיקו. זה היה מסוג המשחקים שמזוט אוזיל היה מנצח עם איזו מסירת עומק חכמה אבל אין מזוט, יש את איש ה-100 מיליון ששווה אולי 20. בנוסף דיברו בשנה שעברה על בעיית האנמיות של החלוצים אז מה עשו? שחררו את היגוואין ולא הביאו כלום במקומו. הכי חשוב, ארבלואה האפס שכל משחק ריאל חוטפת בגללו גול נשאר באנקר אצל אנצ׳לוטי.

לדעתי אנצ׳לוטי צריך לעוף הביתה על טיל, העונה הזו אבודה בליגה, צריך לתת לזיזו את המושכות, רק לא לבונקריסט האדיש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 29, 2013 2:12 am 
Sophomore

ספטמבר זה בכל זאת קצת מוקדם בשביל להכריז שהעונה נגמרה, אפילו בליגה הסקוט… סליחה, הספרדית.
כמו־כן, אוזיל כנראה שחקן עדיף על בייל בסך הכול (עד כמה שאפשר להשוות בין שחקנים שונים כל־כך), אבל הכרעת משחקים צמודים היא לאו דווקא הדוגמה הטובה ביותר לכך. בייל הפגין בשתי העונות האחרונות יכולת מרשימה לקחת את המשחק על הגב כשטוטנהם הייתה תקועה, ואסף עבורה לא מעט נקודות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 29, 2013 2:54 am 
Sophomore

לאומית, אני מסכים איתך בהכל חוץ מהקטע של בייל. לטעמי, מדובר בשחקן ענק שעוד ייתן רבות לריאל, רק שהוא כרגע משחק לא ב100 אחוז כשירות ובקבוצה שאין בה שום שיטת משחק והכל מקרי. במצב כזה, כל שחקן היה נראה רע ולא מחובר.
ולצערי, באמת הליגה גמורה מכיוון ש5 נק' בספרד זה כמו 10 נק' באנגליה, רק שפה אין לך קבוצות כמו סטוק, ווסט ברומיץ', אסטון וילה שלהוציא במגרש שלהם ניצחון זה יבוא רק אחרי יריקת כמויות אדירות של דם. מה שכן יש לך, זה קבוצה כמו בארסה שבדקה ה30 כבר מובילה 3-0 כמעט בכל משחק. אגב, גם במשחקים, הכביכול, קלים של ריאל היא מתקשה ומנצחת ניצחונות דחוקים ולא משכנעים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 29, 2013 8:53 am 
Freshman

דווקא בריאל יש שיטת משחק מאוד ברורה - הנעת כדור שבלונית שקל להתגונן מולה. אנצ'לוטי לא חכם במיוחד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 29, 2013 10:02 am 
Hall of Famer

אני שנה אחרי שנה מתקשה להבין את הרכש של חלק מהקבוצות הבכירות בעולם ( העונה זה בולט מאוד אצל ברצלונה וריאל מדריד ) , שמביאות עוד כוכבים מוכשרים ונוצצים לקישור ההתקפי , כאשר יש שם עמדות שכל כך זועקות לחיזוק ( חלוץ ומגן ימני אצל ריאל , כל חוליית ההגנה אצל ברצלונה ) .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 29, 2013 10:09 am 
Junior

היי, זה לא שברצלונה לא ניסתה להביא בלם.

אבל בהחלט היא נהגה בטיפשות עם ההתעקשות על יעדים בלתי אפשרים כמו תיאגו סילבה (שהוא אמנם בלם מהטובים בעולם, אבל מבוגר ונוטה להיפצע) או דויד לואיז.

ליברפול החתימה את סאקו ולבנתיים הוא נראה לא רע.

חוץ מזה, אני מאוד אוהב את בארטרה מאז ומעולם (אם היה תרד המאמי בעוף כמו בפורום הרגיל, ללא ספק שהוא היה הבחירה שלי) וחושב שאם יתנו לו לשחק יותר יצמח בלם מעולה והנה אתמול הוא נתן משחק חף מטעויות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 29, 2013 3:18 pm 
Junior

ויכוח שלי עם ד"ר נוה.
הקבוצה שלך מובילה 1:0, 5 דקות לסיום. משפט בסגנון: "עכשיו השופט ייתן להם שני פנדלים", הוא נאחס או נאחס הפוך?

ראובן כתב:
צוד הוא עדיין העשב השוטה הרשמי של הפורום. נא לכבד את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 29, 2013 3:24 pm 
Freshman

צוד כתב:
ויכוח שלי עם ד"ר נוה.
הקבוצה שלך מובילה 1:0, 5 דקות לסיום. משפט בסגנון: "עכשיו השופט ייתן להם שני פנדלים", הוא נאחס או נאחס הפוך?

בוודאי שנאחס הפוך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 29, 2013 3:25 pm 
Hall of Famer

Dovi כתב:
היי, זה לא שברצלונה לא ניסתה להביא בלם.

אבל בהחלט היא נהגה בטיפשות עם ההתעקשות על יעדים בלתי אפשרים כמו תיאגו סילבה (שהוא אמנם בלם מהטובים בעולם, אבל מבוגר ונוטה להיפצע) או דויד לואיז.

ליברפול החתימה את סאקו ולבנתיים הוא נראה לא רע.

חוץ מזה, אני מאוד אוהב את בארטרה מאז ומעולם (אם היה תרד המאמי בעוף כמו בפורום הרגיל, ללא ספק שהוא היה הבחירה שלי) וחושב שאם יתנו לו לשחק יותר יצמח בלם מעולה והנה אתמול הוא נתן משחק חף מטעויות.

בסכום שהם שמו על ניימאר , היית יכול לחזק את חוליית ההגנה בשני שחקנים מעולים ( אני לא סגור מה מצב המגינים שם , זכור לי בעבר כל מיני אילתורים כאשר המגינים הפותחים לא היו זמינים ) . בל נשכח שהם לא צריכים לקנות שחקני הגנה שיהיו ישר שחקני הרכב , אלא יותר שחקני רוטציה שישחקו מדי פעם , וזה לא אמור להיות קשה מדי להשיג עם משאבים ומוניטין שכאלו .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 29, 2013 3:34 pm 
Hall of Famer

וכמה חולצות של שני שחקני ההגנה האלה, הם ימכרו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 29, 2013 3:56 pm 
Sophomore

נורטון נגע בעניין. כמו שפלורנטינו פרז אמר, שחקני העל עם הפרופיל הגבוה שעולים המון כסף הם בעצם זולים כי הם מכסים את העלות מהר מאוד בעזרת מרנצ'נדייזינג. בלמים אפורים שעולים רק 30 מיליון יורו הם רכישות הרבה יותר יקרות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 29, 2013 6:02 pm 
Sophomore

בלמים שעולים 30 מיליון אירו רחוקים מלהיות "אפורים", אלא אם בהגדרה כל בלם הוא אפור. לשם השוואה, 30 מיליון אירו זה יותר מכפליים מה ששילמה טוטנהם על ורטונגן, יותר מפי אחת וחצי ממה שבאיירן מינכן שילמה על דנטה ובואטנג ביחד, ויותר מפי שלושה ממה שצ׳לסי שילמה על קייהיל. מה גם שבתמורה לכסף אתה מקבל שחקנים יציבים יחסית שנוטים להישאר במועדון שנים ארוכות.
עניין המרצ׳נדייז הוא קצת אובר־רייטד. כן, יש אוהדים שרצים לקנות חולצה עם שמו של כל שחקן רכש חדש ונוצץ. אבל בדרך כלל החולצות האלה פשוט נמכרות במקום חולצות של שחקנים אחרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 29, 2013 6:09 pm 
Hall of Famer

הכל טוב ויפה מבחינה כלכלית , אבל גם הצלחה של קבוצה שווה עלייה בהכנסות בטווח המיידי והארוך .
אם למשל ריאל מדריד תסיים השנה שנייה/שלישית בליגה במרחק דו ספרתי של נקודות מברצלונה , ותודח ברבע גמר ליגת האלופות ( תסריט שלילי עבורם , אך לא דמיוני ) , אני בספק אם הכסף שנכנס עקב רכישת בייל - מחפה על כך .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ספטמבר 29, 2013 6:40 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
galsh כתב:
צוד כתב:
ויכוח שלי עם ד"ר נוה.

בוודאי שנאחס הפוך.

מה שצוד השמיט זה את האיזכור המפורש של "עוד שש דקות לסיום" בהודעה.

נאיימר בברצלונה הוא לא רק אחלה שחקן ואחלה שאי אפשר לוותר עליה, אלא גם צורך מקצועי גדול מאוד. ברצלונה של השנה שעברה לא רק השתינה במכנסיים כל פעם שהיריבה שלה עברה את החצי או הגביהה קרן, אלא גם היתה חסרת מחץ לחלוטין כל פעם שמסי ירד מהמגרש או סתם לא היה טוב. בינתיים נראה שנאיימר זו פגיעה בול מהבחינה הזו.

אני מהמר שיגיע בלם כלשהו בינואר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ספטמבר 30, 2013 11:52 am 
Sophomore

בהמשך לעניין ההחלטות של קבוצות בעניין רכש:
http://www.soccerissue.com/2013/09/10/t ... be-effect/

Jacob made me do it

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 02, 2013 1:19 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
זה די מדהים. כולם דיברו על הפנדל מתנה שריאל קיבלה, אז היית מצפה שלא יקרה שוב אותו דבר אחרי שבוע - הפנדל שמילאן קיבלו מול איאקס שערורייתי כמעט באותה מידה. לפני שזה הופך למגיפה צריך להתחיל להרחיק שחקני התקפה שמפילים ככה את המגן כדי לקבל פנדל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 02, 2013 10:57 am 
Junior

ובינתיים פאקינג ארסנל מקום ראשון באנגליה ועם 6 נקודות בצ'מפיונס. ומי הכוכב ?
כמובן מזוט אוזיל ששדרג את הקבוצה הזו בן רגע. ותודה לקרלו אנצ'לוטי הדביל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 02, 2013 10:58 am 
Junior

בלי לזלזל באוזיל (שאני מת עליו), הכוכב הגדול הוא רמזי עד עכשיו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 02, 2013 11:10 am 
Freshman

matan 2.0 כתב:
בלי לזלזל באוזיל (שאני מת עליו), הכוכב הגדול הוא רמזי עד עכשיו.

ראית את המשחק אתמול? אוזיל פשוט שידרג את ארסנל ברמות מטורפות, בלעדיו הם קבוצה אפורה לגמרי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 02, 2013 12:08 pm 
Junior

מה שקרה לארסנל זה לא פחות ממדהים. הייתה תחושה כאילו עוד עונה הולכת לפח והפרידה מונגר רק מתקרבת.
תחושת המיאוס שהקהל חש כלפיו הייתה עצומה ופתאום, הגיע רכש אחד, אוזיל ב-50 מיליון והקבוצה הזו כאילו מילאו בה אוויר מחדש.
ועכשיו אני אהיה רציונאלי ואומר שכושר ההבקעה של רמזי לא יימשך עוד הרבה וז'ירו הוא לא חלוץ מספיק טוב לרוץ בשתי מסגרות כמו ליגת האלופות והליגה האנגלית. והאמת שז'ירו זו אחת הבעיות האחרונות של הקבוצה הזו, היא פשוט לא מספיק מוכשרת.
בכל עונה ארסנל מגיעה לשיא בשלב הכי מוקדם של העונה וזה מפיח תקוות כאילו הפעם זה יהיה שונה, בליגה האנגלית כל עוד יש את צ'לסי וסיטי של פלגריני אין להם קייס לטופ 2.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 02, 2013 12:32 pm 
Junior

Janiv כתב:
בלמים שעולים 30 מיליון אירו רחוקים מלהיות "אפורים", אלא אם בהגדרה כל בלם הוא אפור. לשם השוואה, 30 מיליון אירו זה יותר מכפליים מה ששילמה טוטנהם על ורטונגן, יותר מפי אחת וחצי ממה שבאיירן מינכן שילמה על דנטה ובואטנג ביחד, ויותר מפי שלושה ממה שצ׳לסי שילמה על קייהיל. מה גם שבתמורה לכסף אתה מקבל שחקנים יציבים יחסית שנוטים להישאר במועדון שנים ארוכות.
עניין המרצ׳נדייז הוא קצת אובר־רייטד. כן, יש אוהדים שרצים לקנות חולצה עם שמו של כל שחקן רכש חדש ונוצץ. אבל בדרך כלל החולצות האלה פשוט נמכרות במקום חולצות של שחקנים אחרים.

כן, כל בלם הוא אפור.
לאורך ההיסטוריה, בלמים שלא נחשבו אפורים הם בלמים שידעו להבקיע שערים או לצאת להתקפה ולבשל- להלן הליברו.
פרנץ בקנבאוור, לותר מתיאוס, מתיאס זאמר, דניאל פאסרלה, סינסה מיכאלוביץ'- כולם בלמים טכניים ששיחקו את הליברו והיו מסוגלים לצאת קדימה, לנהל את המשחק, לבשל ולהבקיע (מיכאלוביץ' הוא היוצא דופן משום שהיה מגן שהפך בלם, אבל בזכות הבעיטה האדירה היה מבקיע המון)
אלו בלמים שיכולים למכור המון חולצות. כיום כשכבר מעט מאוד קבוצות משחקות עם ליברו ולכן גם כמעט שלא גדלים כאלו, הבלמים נחשבים אפורים. לא משנה כמה בלם יהיה טוב, אם הוא לא מבקיע שערים או תוקף, הוא לעולם לא יהיה סופרסטאר.

קח את זה עוד מדרגה קדימה, גם מגן. לא משנה כמה טוב הוא יהיה בהגנה, אם הוא לא יתקוף, יבשל ויבקיע- הוא גם ישאר אפור. תחשוב על המגינים שנחשבו לכוכבי על- רוברטו קארלוס, דני אלבס, פיליפ לאם- אלו מגינים של מספרים שתוקפים המון.

לצערי עניין המרצ'נדייזינג רחוק מלהיות אוברייטד. שים בצד רגע את כל התעשייה שאינה חולצות (וזה המון כסף) אם פעם כל קבוצה הייתה מציגה את החולצה החדשה לקראת העונה בכדי לעשות קופה, הרי שהיום כל קבוצה מוציאה כמה וכמה ליינים, דווקא בפורום עם זיקה ל NBA זה אמור להיות הכי ברור ששם השיווק הוא כבר חלק מהמשחק.
בארץ זה פחות מובן ומוכר אבל בחו"ל, בשנייה שהמועדון רכש כוכב חדש- ישנה התנפלות על החולצה שלו. זו מסורת אחרת לגמרי. בליגות רציניות אוהדים הולכים עם חולצות של הקבוצה שלהם לכל משחק. וזול זה לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 02, 2013 1:20 pm 
Hall of Famer

את האמת, מכל הרשימה של בלמים שנתת, היוצא דופן הוא פסארלה, כי הוא היחידי שהחל את הקריירה שלו כבלם. מתיאוס וזאמר רכשו את התהילה שלהם כקשרים ורק בשנים מאוחרות יותר של הקריירה, כשהמהירות נעלמה הם הוסבו לבלמים. בקנבאוור אמנם רכש את התהילה שלו כליברו, אבל הוא גם החל את דרכו כקשר.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 02, 2013 3:25 pm 
Sophomore

מוק, הנקודה לא הייתה שבלמים הם סופרסטארים, אלא שהסכום שחגי נקב בו הוא מוגזם – כלומר, אפשר למצוא בלמים מצוינים בהרבה פחות משלושים מיליון אירו, ואם איזושהי קבוצה כבר מוציאה סכום כזה על בלם, ספק רב אם הוא "אפור".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 02, 2013 5:52 pm 
Hall of Famer

אני חושב שהיתה תקופה לא קצרה, החל במלדיני וחבריו ועד נסטה וחבריו, שההגנה האיטלקית כולה משום מה נחשבה לסקסית. לא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 824 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5 ... 33  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 20 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: