Mook כתב:
אני אוסיף קומדיה קלאסית של בילי וויילדר שיצא לי לראות לא מזמן ועדיין עומדת יופי במבחן הזמן- "נשקני טיפשון".
קודם כל, גילוי נאות- אני מת על דין מרטין ושותה את הסרטים שלו כאילו אין מחר. וכשבילי וויילדר בסביבה זה בכלל הופך סרט חובה עבורי. גם קים נובאק עושה תפקיד יפה כאן אבל נראית פחות טוב מבדר"כ, התבגרה קצת...
הסרט הוא אחד הסרטים הכי מתקדמים ופורצי דרך של התקופה (עדיין שחור לבן) קודם כל דין מרטין צוחק על עצמו בסרט, זו מעיין פארודיה על עצמו שבה הוא מופיע כזמר מנופח מחשיבות עצמית בעל שם הבמה "דינו" והוא חלק מהראט פאק.
צוחק על עצמו כרודף שמלות אלכוהוליסט ואפילו יש שם סצנה שמשהי מציינת בפניו כמה זמרים אחרים טובים וצעירים ממנו.
יש שם גם סצנה מאוד פרובקטיבית שהוא מוריד את נעליה של היצאנית המתחזה לאשתו של המארח ושותה יין מהנעל שלה.
גם הניואנסים המיניים שם מאוד בוטים לתקופה. כשבעל הבית אומר ליצאנית משהו כמו "יש לי עבה וגדול" על כלי נגינה או משהו והיא עונה לו על מה שאתם חושבים... אין הרבה סרטים מהתקופה שהיו מרשים לעצמם דיאלוגים שכאלו.
מכל מקום, הסרט עומד לחלוטין במבחן הזמן. מצחיק, שנון ומקסים. מומלץ בחום.
חכה שתראה אותה היום
אפרופו קומדיות, ראיתי אתמול את THIS IS THE END, שזה מוזר כי אף פעם לא שמעתי עליו עד אתמול.
וזה בעיקר מוזר שלא שמעתי עליו, כי משחקים שם בערך כל החבורה הקומית של אפאטו. כלומר, סת' רוגן וג'ונה היל (שלאט לאט מתחבב עליי, וכבר לא שנוא עליי כמו גליפנאקיס ימ"ש) וג'יימס פרנקו ומקברייד, וגם המון הופעות אורח, צ'אנינג טאטום (בתפקיד משעשע), מייקל סרה (בתפקיד משעשע, ואנטי סטריאוטיפי במוכוון), אמה ווטסון המלכה, ריהאנה, וגם ג'יי בארושל (בתפקיד מרכזי), ופול ראד וכו' וכו'.
וכולם משחקים את עצמם. (בערך, הם משחקים דמויות שאני מניח שהם לא בדיוק עצמם, אבל נקראים בשם של עצמם. סת' רוגן הוא סת' רוגן. פרנקו הוא פרנקו וכו'). והסיפור הוא מסיבה בבית של פרנקו שכולם מוזמנים אליה, בדיוק ברגע שבו אלוהים מחליט להביא את האפוקוליפסה על כדור הארץ.
הסרט משעשע בדיוק כמו שסרט של החבר'ה האלה אמור לשעשע, וגס בדיוק כמו שהוא אמור להיות גס. בעיניי, לא מבריק כמו "פיינאפל אקספרס" למשל, ועדיין אחלה דרך להעביר שעתיים. בסך הכל.