ואחרי זה הוא כתב פה הודעה ארוכה על כך שעיקר הטענה היתה על "אין אדומים אין מחבלים" וזה לא הופיע בכתבה:
Red Sumo1 כתב:
1. לפני חודש וקצת קבלתי השעיה מהפורום כי עברתי על תקנון הפורום (הורשה לי להמשיך להמר על תוצאות המשחקים). החודש הזה תם לפני 4 ימים. משום מה ולמרות נסיונות שלי להתחבר, לא הצלחתי. מנהלי הפורום הצליחו היום לפתור את הביות הטכניות. תודה שוב.
2. לגבי מה שגואטה "הנחמד" כתב: אני לא אחראי לפרסום בידיעות. בעקבות מה שכתבתי בשדים (תחת שמי כמובן) רואיינתי. אין קשר בין מה שאמרתי למה שנכתב. לא אמרתי שאני מופתע (כי לא הייתי מופתע). את השיר המורי הזקן בזכרתי אבל עיקר טענותי היו על "אין אדומים אין פיגועים, שער 5 הם מחבלים". נראה לי לא יאה (בלשון המעטה שהתובעת הראשית בפרקליטות מחוז ת"א תשיר כך ואף תעודד אחרים לשיר.
ביום שני ה-3 לחודש זה בשעעה 09:03, יום אחרי הדרבי כתבתי בשדים (ואני מצטט מהאשכול שנקרא פניני לשולדברנד): "במשך שבוע ערוץ מכבי5 הפכו לשומרי המוסר. אתמול ששודר הקטע בחדשות הספורט, אלי אידיס אמר בשידור אחסוך לצופים את מה שאומר פניני".
גם הפרקליטה הבכירה בפרקליטת מחוז ת"א, דסי פורר, נראתה בברור שרה "אין אדומים אין פיגועים, שער 5 הם מחבלים". היות שהיו עוד כמה וכמה (אלפים) ששרו זאת, מה תעשה המנהלת? מה יעשה האיגוד? קופל שמע זאת, יש 4 כסאות ממני. הציל ילד בן 17 אחרי שהוא קרא לי נאצי. גם את זה קופל שמע".
3. באשכול שבו לקח מר גואטה את הלינק כתבתי בשעה 20:03:
גם את השיר "אין אדומים אין פיגועים, שער 5 הם מחבלים" היא שרה.
אני חושב שמה שמותר לדסי מותר לאחרים...
4. למחרת באותו אשכול כתבתי:
הטענות שלי נגד עו"ד פורר הרבה יותר חמורות. הגב' פורר ישבה 2 שורות מעל ספסל הקבוצה. מטר ממנה נזרקו דברים על הקבוצה. אנשים ירקו על השחקנים. עו" פורר, ראש התביעה בפרקליטות מחוז ת"א, לא עשתה כלום למניעת הפשע. יתרה מכך. שהגיעו שוטרים, כולל מפקד משטרת יפתח למקום, היא לא הצביעה על הפושעים ולא עזרה במאום למניעת הפשע. אני לא עו"ד אבל אילו עבירות של אי מניעת פשע ושיבוש הליכי משפט. דסי טוענת שהיא לא שרה "טועמה מחבל" ואני אומר (בסוד) קלינטו לקח לראיות.
2. אני לא חושב שדסי צריכה להענש על השיר אם זה לא חוקי לשיר אותו.
3. אני מוכן שדסי תעמוד בראש וועדה שתחליט מה מותר ומה אסור לשיר במגרשים. ארי שמאי יהיה נציג הפועל.
4. לכל העיתונאים שקוראים פה, תעשו אתם את העבודה.
5. ביום א' כולנו עם שלטים, דסי פורר נייר הלקמוס של שירי שטנה....
5. משום מה מר גואטה, שהפך אובססיבי כלפי ומרבה לבדוק מה אני כותב והאם אני מפר את כללי הציטוט (סעיף 8.1.3 בתקנון סלניוז) לא ציטט אותי כאן. בטח כי זה לא נכנס באג'נדה שלו "מבזים את רד סומו בכל מקום".
6. נאמר לי מידיעות שהסיבה שהם התמקדו בשיר "המורי הזקן" הוא בגלל שדסי מוקלטת ע"י העיתון אומרת שהיא שרה את השיר ללא השורה על טועמה ואוהבת לשיר אותו. (וקלינטון לא לקח לריאות)
7. מי שבזיין שלו, שיראה את המשחק בעיקר את הרבע האחרון אחרי הדאנק של אליהו. יקשיב למה ששרים וישים לב להתנהגות של ראש התביעה בפרקליטות מחוז ת"א.
8. יתכן, ואם דסי תמשיך להכחיש שהיא שרה את השיר, יצוץ לו ביוטיוב סרט מסויים.
9. ישבתי (לפי האפליקציה שיש לי בטלפון) 27.3 מטר ממנה בהיכל. אני חובש משקפיים אבל עדיין אפשר לראות מה היא שרה ומה לא. והאם היא עומדת ובתנועות ידים מעודדת אחרים לשיר.
10. גם אבנר קופל (יו"ר האיגוד) ראה מה דסי פורר שרה. ישב 4 כסאות לימיני.
אני מאחל לכולם שבת שלום.