אז הנה אענה לך, מאדים:
מאדים כתב:
צוד, אני מנסה להבין את הלוגיקה שלך: נניח שר החינוך מבקר בתיכון ומוצאת חן בעיניו אחת מהטלוויזיות שתלו בכיתות חכמות, הוא יכול לתת אותה מתנה למי שיחפוץ?
תלוי מי זה אותו מי שיחפוץ, למה הוא נותן לו את זה, ומכיסו של מי יוצאת המתנה בסופו של דבר.
מאדים כתב:
ומה לגבי המורות הצעירות והנאות שבכיתות?
למה שעשית פה קוראים החפצה. בנות והליקופטר זה לא אותו דבר.
מאדים כתב:
ונניח שר הביטחון מבקר במרכז פיתוח אמצעי לחימה של צה"ל ומוצא חן בעיניו המיגון לכלי רכב שפותח שם, האם הוא יכול להורות על התקנתו ברכבו של מי שהוא רוצה, נניח אחותו שהסתכסכה עם זלמן, בעל המכולת השכונתית?
לא. כי אחותו המדוברת לא מקדמת בשום דבר את בטחון המדינה.
אלא אם כן האחות עומדת לקנות מישראל טכנולוגיות בטחוניות בשווי של 11 מיליארד ש"ח לפחות, והשר חושב שזה יכול לזרז את העיסקה. זה כבר סיפור שונה.
מאדים כתב:
ושים לב, ע"פ הדיווחים אף אחד לא קשר בין ה"מתנה" לבין סגירת העסקה. העסקה הייתה נסגרת בלי קשר. מדובר היה בגחמה של השר אריאל. והטענות כלפי גחמה כזו היו צריכות להיות זהות בלי קשר לזהותו הפוליטית.
מה זאת אומרת אף אחד לא טען? אורי אריאל טען.
מה היה קורה בלי זה? לא יודע. מניח שהעסקה הייתה נחתמת אבל זה לא משנה, כי אנחנו לא מדברים פה על משהו בינארי, הוא עשה את זה כחלק ממכלול הדברים שעושים כדי לסגור את העסקה. הוא שם כדי לנהל את המו"מ הזה. חושב שאתה תעשה את זה טוב יותר? אהלן וסהלן. תכיר את חבר שלי קלפי, הוא זה שמחליט מי ינהל איזה מו"מ.
ושוב, הקשר לזהותו הפוליטית לא קיים.
נגיד אני חושב שרעיון החתולים שלו היה דבילי. למרות שגם אז אורי אריאל ואני היינו שנינו ימניים.
צוד הוא עדיין העשב השוטה הרשמי של הפורום. נא לכבד את זה.