סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' נובמבר 23, 2024 9:57 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 56 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: לו הייתם גנץ
הודעהפורסם: ג' דצמבר 25, 2018 4:25 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
בסדר , מקבל את זה שממש לאו דווקא כל רמטכל יצליח בפוליטיקה הישראלית. ובכל זאת אני לוקח את ה"סיכון" הזה כדי להצביע לאיש שלדעתי יותר טוב מכל האחרים שרצים כיום לכנסת..... Shoot me.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 25, 2018 6:26 pm 
Senior

לא shoot me ולא שיפוטי לגבי גנץ
הבעיה איתו היא שחוץ מלהיות א) רמטכ"ל ב) גבוה ונאה, אין שום דרך לדעת מה הוא שווה או מה הוא חושב.
מה שאני מתקשה להבין זה למה לדעתך הוא יוצתר טוב מהאחרים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 25, 2018 6:40 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
כי הוא שותק.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 25, 2018 6:58 pm 
Sophomore

עופר, האם לדעתך גנץ "יותר טוב" מהאחרים (מי אלה האחרים? לפיד? גבאי? כחלון?) או פשוט "עדיין לא הוכיח שהוא גרוע"?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 25, 2018 8:09 pm 
Freshman

רק אני כבר לא יכול לסבול את הרעיון הזה שכל גנרל באשר הוא הופך להיות מועמד אוטומטי להנהיג את המדינה הזאת בעיניי התקשורת?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 25, 2018 10:47 pm 
Junior

כל כך הרבה מועמדים שאינם ביבי, כל כך מעט סיכוי לכל אחד מהם.
לשאלת הת׳רד, לו הייתי גנץ - הייתי מתרחק מהמותג החבוט שנקרא מפלגת העבודה (נראה שזה כבר לא אופציה) אבל כן מנסה לגנוב משם את הפופולריים יותר. חבירה עם לפיד זו אופציה טובה, באמת שלא רואה סיבה שהם לא יילכו על זה. לא חושב שגנץ צריך להיות גרידי - הם צריכים להציג את עצמם כמר (הכנס ערך רנדומלי של לפיד) ומר בטחון, לרוץ על טיקט של הישראלי היפה (שלא לומר אשכנזי) ובעיקר להדגיש את ההבדל בינם לבין הליכוד והחקיקה הקיצונית והאנטי דמוקרטית שהיתה פה. אין סיבה שהם לא ימחקו את כחלון וינגסו בליברמן ובעבודה. נראה לי שגם המדינה תרוויח מקואליציה שתכלול את שני הלמל״מים האלה על פני קואליציה דתית קיצונית שנראית כמו הפרצוף של דודי אמסלם (לא חוכמה - כל דבר עדיף על הזוועתון הנוכחי). מקום שני זו לא בושה לקדנציה ראשונה, אחר כך אם יש הישגים הכל כבר על השולחן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 25, 2018 11:02 pm 
Hall of Famer

מקום שני במפלגה של יאיר לפיד הוא מקום שני לעד. זה לא כמו להיכנס למפלגת העבודה בתקופת רבין כפי שעשה אהוד ברק שהיה אופק למנהיגות עתידית.
ההחלטה ביש עתיד מי יתקדם ומי לא היא של המנהיג הגדול בלבד (ואולי עופר שלח מחליט בשבילו, לא יודע). זאת לא הפלטפורמה שבה מישהו שרואה את עצמו מנהיג אמיתי יכול ללכת אליה. אני לא יודע מה הדיעות של גנץ, אבל אילו הוא היה איש שמאל-מרכז אמיתי ואם אורך נשימה הוא דווקא כן היה הולך למפלגת העבודה כמספר 2 של גבאי. נותן לו להיכשל בבחירות, אולי עוזר בהעלאת מספר המנדטים מחד ספרתי לדו ספרתי ובהחלט יכול לנפנף בכך ובבחירות הבאות כבר ממצב את עצמו כמנהיג השמאל-מרכז מתוך מפלגת העבודה. כמובן גם זה לא יקרה.

אני צופה לקריירה של ליפקין שחק. השתיקה הזאת כבר הפכה לפארודיה. לא משנה מה הוא יאמר, זה יראה פאתטי.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 26, 2018 9:35 am 
Junior

תומר כתב:
עופר האדום כתב:
1. רמטכ"ל הוא מהגדרתו בטחוניסט ותותח...

רשימה חלקית של תותחים בפוליטיקה הישראלית: מופז, חלוץ, ליפקין שחק, דן שומרון, רפול.

(מוגש כשירות לציבור)

כנראה שבוגי יעלון גוץ ולא יפה מספיק כדי להיזכר באף רשימה אבל הנה הוא מקים מפלגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 26, 2018 9:40 am 
מנהל פורום

עמוס לב כתב:
מקום שני במפלגה של יאיר לפיד הוא מקום שני לעד. זה לא כמו להיכנס למפלגת העבודה בתקופת רבין כפי שעשה אהוד ברק שהיה אופק למנהיגות עתידית.
ההחלטה ביש עתיד מי יתקדם ומי לא היא של המנהיג הגדול בלבד (ואולי עופר שלח מחליט בשבילו, לא יודע). זאת לא הפלטפורמה שבה מישהו שרואה את עצמו מנהיג אמיתי יכול ללכת אליה. אני לא יודע מה הדיעות של גנץ, אבל אילו הוא היה איש שמאל-מרכז אמיתי ואם אורך נשימה הוא דווקא כן היה הולך למפלגת העבודה כמספר 2 של גבאי. נותן לו להיכשל בבחירות, אולי עוזר בהעלאת מספר המנדטים מחד ספרתי לדו ספרתי ובהחלט יכול לנפנף בכך ובבחירות הבאות כבר ממצב את עצמו כמנהיג השמאל-מרכז מתוך מפלגת העבודה. כמובן גם זה לא יקרה.

אני צופה לקריירה של ליפקין שחק. השתיקה הזאת כבר הפכה לפארודיה. לא משנה מה הוא יאמר, זה יראה פאתטי.

אז מסתבר שגבאי הציע לגנץ את מקום יו"ר העבודה והוא סירב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 26, 2018 10:44 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

הרסי הוקינס כתב:
שכחת גבוה, יפה עם עיניים כחולות.

(אני באמת חושב שזו סיבה משמעותית שהוא כל כך פופולארי).

אבל יש לו עור לא משהו בכלל, יצטרך המון פודרה לפני הופעות טלויזיוניות.
ראי שעל הקיר כתב:
כי הוא שותק.

יכול להיות אחלה פרק של הסימפסונס אם גנץ ייבחר לראשות הממשלה מבלי להוציא מילה עד לסיום הקמפיין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 26, 2018 11:41 am 
Hall of Famer

למה לחבור?
יש לו מספר דו ספרתי של מנדטים פרטיים משלו,הוא יכול לעשות איתם מה שהוא רוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 26, 2018 12:38 pm 
Junior

לבחור בבני גנץ זה כמו להתפלל מול טוטם או להעלות קורבנות לשמש ולירח.

change me mind

החתול על קרפלס: "שישלחו אותו בטרייד לנ"צ... יתאחד עם אחיו חסרי הצוואר האחרים טל דן ואלישי כדיר "

בגאצקיס מפסיד למעיין, די ג'יי ולאומי: “התכוננו לכארם משעור. השחקנים שלי הם לא איירון מן".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 27, 2018 8:07 am 
Hall of Famer

אני יכול להבין כל טיעון נגד בחירה בבני גנץ, לא אבחר בו ופולטיקאים שותקים זה ראוי לכל גנאי.

אבל. לבחור בבני גנץ זה הרבה פחות מופרך מלבחור ביאיר לפיד, למשל. זה כן לסמוך על אדם שהוביל מערכת מסובכת ומורכבת שנוגעת לחיים של כולנו, שעשה את זה בשקט, בצנעה וכנראה שעשה את זה טוב. זה כן לומר שאתה סומך על יושרה של אדם שעוד לא הספיק לקבל "מתנות" ממיליארדרים, עוד לא עשה קומבינות מלוכלכות עם כלי תקשורת ועוד לא קיבל כספים דרך הנהג שלו ודרך הבת שלו. זה להגיד שמול החבורה שאנחנו יודעים שהיא מושחתת, ביבי-ליברמן-דרעי, מותר וצריך להעמיד אדם שאתה אולי לא יודע מה הוא חושב, אבל אתה גם יודע שלא היית מתנגד שיקבל עבורך כמה החלטות.

בקיצור, במציאות הפוליטית הישראלית, גם בני גנץ שותק כמשיח ייחשב.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 27, 2018 9:11 am 
Hall of Famer

רק שוה לציין שכל עוד הוא לא הקים מפלגה או הצטרף לאחת, זה לגיטימי לגמרי שישתוק. אם כל הטיזינג הזה יגמר בכך שהוא יחליט שלא לרוץ בבחירות האלו, לפחות הוא לא יעשה לעצמו פדיחות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 27, 2018 9:40 am 
מנהל פורום

בינתיים מסתמן איחדו רמטכלים, כאשר יעלון יצטרף כמספר 2 לגנץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 27, 2018 9:42 am 
מנהל פורום

Hacohen כתב:
אני יכול להבין כל טיעון נגד בחירה בבני גנץ, לא אבחר בו ופולטיקאים שותקים זה ראוי לכל גנאי.

אבל. לבחור בבני גנץ זה הרבה פחות מופרך מלבחור ביאיר לפיד, למשל. זה כן לסמוך על אדם שהוביל מערכת מסובכת ומורכבת שנוגעת לחיים של כולנו, שעשה את זה בשקט, בצנעה וכנראה שעשה את זה טוב. זה כן לומר שאתה סומך על יושרה של אדם שעוד לא הספיק לקבל "מתנות" ממיליארדרים, עוד לא עשה קומבינות מלוכלכות עם כלי תקשורת ועוד לא קיבל כספים דרך הנהג שלו ודרך הבת שלו. זה להגיד שמול החבורה שאנחנו יודעים שהיא מושחתת, ביבי-ליברמן-דרעי, מותר וצריך להעמיד אדם שאתה אולי לא יודע מה הוא חושב, אבל אתה גם יודע שלא היית מתנגד שיקבל עבורך כמה החלטות.

התחלת ביאיר לפיד וקשרת אותו לשחיתות והקומבינות של החרדים/ביבי/ליברמן?
הוא כבר מזמן לא עיתונאי עם כישרון כתיבה. הוא כבר מעל 5 שנים בכנסת, היה שר אוצר, הוביל אופרציות לא קטנות בכלל, רקורד של עשייה (כמובן אפשר לא להסכים).
נכון שהוא לא עמד בראש מערכת גדולה כמו הצבא, אבל ממתי זה אמור להיות דרישת קדם לתפקיד? גם נתניהו לא אוגדונר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 27, 2018 10:00 am 
Hall of Famer

למעט התקופה של לפיד במשרד האוצר אני לא חושב שאפשר לקשור לו רקורד של עשיה. לגבי הרקורד של העשיה שלו במשרד האוצר....
הבעיה עם גנץ זאת לא רק השתיקה שלו. אתה יכול לשתוק, אבל הציבור יודע פחות או יותר איפה אתה. מבחינתי בני גנץ יושב במנעד שבין ליכוד/ליברמן עד המחנה הציוני וזה חתיכת מנעד, ועוד יש שמועות שהוא גם דיבר עם כל אחד בערך במערכת הפוליטית. כלומר זה נראה שלמעט השתיקה גם אין לו שום חוט שדרה אידיאולוגי אמיתי. למשל כשברק, שאני ממש לא מאוהדיו, פרש היה ברור שהוא הולך למפלגת העבודה. כשליפקין שחק פרש זה היה ברור שהוא בגוש המרכז שמאל, כשמופז פרש היה ברור שהוא חלק מהימין. מה הדיעות של גנץ? כלשהן? לאן הוא נוטה? נאדה וזאת הבעיה איתו לטעמי.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 27, 2018 10:10 am 
Hall of Famer

תגידו , אתם באמת חושבים שבני גנץ "ישתוק" עד לבחירות......? קצת סבלנות.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 27, 2018 10:41 am 
Senior

ומפה לשם גם גל הירש מצטרף כנראה לליכוד במקום משוריין.
בניגוד לגנץ, גל הירש דווקא מדבר רק שאי אפשר באמת להבין על מה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 27, 2018 11:26 am 
Hall of Famer

Shiver כתב:
Hacohen כתב:

התחלת ביאיר לפיד וקשרת אותו לשחיתות והקומבינות של החרדים/ביבי/ליברמן?
הוא כבר מזמן לא עיתונאי עם כישרון כתיבה. הוא כבר מעל 5 שנים בכנסת, היה שר אוצר, הוביל אופרציות לא קטנות בכלל, רקורד של עשייה (כמובן אפשר לא להסכים).
נכון שהוא לא עמד בראש מערכת גדולה כמו הצבא, אבל ממתי זה אמור להיות דרישת קדם לתפקיד? גם נתניהו לא אוגדונר.

התחלתי ביאיר לפיד ועברתי לשחיתות, לא קשרתי אותו לזה. אבל אם כבר אתה פותח את העניין, נכון שלפיד מנסה להיות "מיסטר קלין" כשהוא בתוך הפוליטיקה, ואני לא טוען חלילה שהוא חשוד במשהו, אבל קשרי ההון-שלטון שלו חזקים מאד לרבות חיבור לעטינים של נוני, בנק הפועלים וגם מילצ'ן.

גם לא אמרתי שלעמוד בראש מערכת גדולה זו "דרישת קדם", אבל מי שיש לו נסיון בלנהל את הצבא ולקבל החלטות ברמת רמטכ"ל, בכל זאת אפשר להתרשם מזה גם בלי ציניות.

יאיר לפיד לכשעצמו, עם ה"רקורד" שלו (מהו?), הוא לא יותר מנפיחה עצובה. הוא נותר בור יהיר עם 0 אידאולוגיה, וחוץ מזה שהוא מחזיק את המפלגה שלו בשלטון יחיד סטייל ליברמן, לא ראיתי ממנו שום דבר מרשים. אה, וגם לא ממש היה לו כשרון כתיבה.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 27, 2018 12:16 pm 
Hall of Famer

אני מניח שגל הירש משתריין במקום נושך ולא במקום משתבלל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 27, 2018 7:47 pm 
Junior

עמוס לב כתב:

בתאוריה הדמיונית שלי הוא חובר ללפיד לגוש מאוחד (יש חוסן? עתיד לישראל?) שבו לפיד אינו דיקטטור. לא יקרה, אבל לדעתי שניהם היו יכולים להרוויח מזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 27, 2018 9:30 pm 
Hall of Famer

עופר האדום כתב:
תגידו , אתם באמת חושבים שבני גנץ "ישתוק" עד לבחירות......? קצת סבלנות.

ככל שישתוק יותר כך גוברים סיכוייו להצליח... לכן אני מניח שישתוק כל זמן שהוא יכול. כמובן שהוא תמיד יכול לדבר בלי להגיד כלום, שזו האופציה השנייה הכי טובה (אורלי לוי אבקסיס עושה את זה מעולה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 27, 2018 10:42 pm 
Hall of Famer

אורלי לוי? יאיר לפיד מדבר וכותב כל החיים שלו, מתוכם כבר כמה שנים בעמדה בכירה בפוליטיקה הישראלית, ואני עד היום לא יודע מה העמדה שלו לגבי נושא כלשהו.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 28, 2018 10:16 am 
Hall of Famer

המהלכים האחרונים של גנץ (לא לציפי לבני "שמאלנית מדי",מגעים עם בוגי הנץ והצטרפות של הוד בצר אל"מ חובש כיפה מהתנחלות) מראים שני דברים:
1. הוא הולך בגדול. על ניצחון. אם היה רוצה להיות במפלגה השניה או הראשונה בגודלה היה יכול להתחרע על הקולות של השמאל בקלות.
2. הוא חושב שהשמאל מספיק נואש להפיל את ביבי שכל ה15 מנדטים האלה נמצאים לו בכיס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 56 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Shiver ו 25 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה