סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' נובמבר 23, 2024 1:32 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 47 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ו' אוגוסט 28, 2020 2:08 am 
Sophomore

בלוג: הצג בלוג (0)
Yuval כתב:
אוקי, תגובה נעימה ולגמרי לגיטימית לדיון שאני היחיד שמנסה לנהל על ספורט שאתה מחבב גם.

האמת שקצת הפתעת עם התגובה הזאת. מזכיר לי קצת ישראלים שאין להם מושג בבייסבול ואומרים שזה ספורט משעמם כי אין להם מושג מה הולך שם בכלל.
הגזמתי קצת, מחילה (ליגיטימית היא ליגיטימית, גם אם מוגזמת, לכתוב על בייסבול שאין היילייטים זה לגמרי לא לעניין)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 28, 2020 2:10 am 
Sophomore

Shiver כתב:
המשחקים בלי מגע בכלל.
זו אמורה להיות הקלה משמעותית בנהלים יחסית לענפי ספורט אחרים.

בבייסבול יש מגע (בניגוד לכדורגל למשל שלפי החוק אסור לך באמת לגעת בשחקן אחר) ובכל מקרה רוב המשחק אנשים "שוהים" במרחק של פחות משני מטר (בניגוד לכדורגל ששם זה רק לשניה)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 28, 2020 2:11 am 
Senior

יש 162 משחקי בייסבול לכל קבוצה בעונה. ביום נתון של משחקים הטופ 10 מהלכים של היום לא יהיה מאוד מעניין. זה היה מהלך מאוד מרשים של דאבל פליי 8-3 שזה אירוע מאוד מאוד נדיר שהתרחש יום קודם ולכן הבאתי אותו. אתה הבאת לי "היילייטים של העשור". וואו. כל הכבוד. אין ספק שאתה מבין בענף.

התגובה שלך מזכירה לי ישראלים שאין להם מושג על מה הם מדברים אבל ישר באים להעביר ביקורת.

אני רואה יותר משחקי בייסבול בשבוע ממה שתראה כל החיים שלך ואני מתקשה להבין באיזה עולם התגובה שלך לגיטימית לת'רד שאני מנסה לתחזק בלי שום תגובות מאף אחד. דוחה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 28, 2020 2:14 am 
Sophomore

Yuval כתב:
Yuval כתב:
אני לא אכנס פה לסיפור של יוסטון אסטרוס והרמאויות, אבל היום התקיים המפגש הראשון בין שתי הפיינלסטיות של העונה שעברה. הפיצ׳ר של הדודגרס מקניט קצת את קרלוס קוריאה מיוסטון והנה הלך הסושיאל דיסטנסינג.

https://m.youtube.com/watch?v=EgzNFDipQOc

רק אתקן שזה כמובן לא שתי הפיינלסטיות. קפצו לי כמה שנים קדימה. הגמר ביניהם היה ב-2017. ב-2018 הדודג'רס הפסידו בגמר וב-2019 יוסטון הפסידו בגמר.

יוסטון ניצחו את הדודג'רס בגמר של 2017 בשבעה משחקים, וכבר אז היו דיבורים שהם ידעו איזה זריקות הפיצ'ר הפותח של הדודג'רס והאייס שהם קנו באמצע העונה, יו דרוויש, שהפסיד 2 משחקים בסדרה עם התצוגה הכי מזעזעת אי-פעם בוורלד סירייס.

ב-2018 הדודג'רס הפסידו לבוסטון וב-2019 יוסטון הפסידו לנשיונלס (שניצחו את הדוג'רס בסיבוב השני של הפלייאוף)

נערך לאחרונה על ידי chaiel49 בתאריך ו' אוגוסט 28, 2020 2:16 am, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 28, 2020 2:15 am 
Sophomore

Yuval כתב:
יש 162 משחקי בייסבול לכל קבוצה בעונה. ביום נתון של משחקים הטופ 10 מהלכים של היום לא יהיה מאוד מעניין. זה היה מהלך מאוד מרשים של דאבל פליי 8-3 שזה אירוע מאוד מאוד נדיר שהתרחש יום קודם ולכן הבאתי אותו. אתה הבאת לי "היילייטים של העשור". וואו. כל הכבוד. אין ספק שאתה מבין בענף.

התגובה שלך מזכירה לי ישראלים שאין להם מושג על מה הם מדברים אבל ישר באים להעביר ביקורת.

אני רואה יותר משחקי בייסבול בשבוע ממה שתראה כל החיים שלך ואני מתקשה להבין באיזה עולם התגובה שלך לגיטימית לת'רד שאני מנסה לתחזק בלי שום תגובות מאף אחד. דוחה.

לא כזהמרשים (לדעתי לפחות), ויש המון כמוהו.
זה שאתה חושב שהטופ 10 של כל יום לא מעניין אומר הרבה על דעתך על בייסבול.
ואני אוהד בייסבול לפני שאתה ידעת מזה בייסבול, אז ברשותך - פחחחחחחחחחח

אבל הבנו, בייסבול זה ספורט בלי היילייטים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 28, 2020 2:19 am 
Senior

יש המון 8-3 דאבל פליי?
יש המון זריקות מעל 300 פיט?

אני לא אמרתי שבייסבול זה ספורט בלי הייליטים. אלא שמהלכים חריגים שהם גם אסתטיים הם יותר נדירים מבענפי ספורט אחרים. אני יכול לשים פה מאות פיצ'ים שיהיו מדהימים בעיני, אבל לא יעשו הרבה לאנשים שלא רואים בייסבול.

וזה שאתה אוהד בייסבול לפני שאני ידעתי מה זה בייסבול לא אומר הרבה. פשוט רצית להיות אסהול ואין לך שום סיכוי עלי בידע אז אתה אסהול בלי כיסוי. ועוד יותר לא ברור לי למה להיות אסהול. כמו שכתבת, 'מזכיר לי ישראלים'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 28, 2020 2:22 am 
Sophomore

Yuval כתב:
יש המון 8-3 דאבל פליי?
יש המון זריקות מעל 300 פיט?

אני לא אמרתי שבייסבול זה ספורט בלי הייליטים. אלא שמהלכים חריגים שהם גם אסתטיים הם יותר נדירים מבענפי ספורט אחרים. אני יכול לשים פה מאות פיצ'ים שיהיו מדהימים בעיני, אבל לא יעשו הרבה לאנשים שלא רואים בייסבול.

וזה שאתה אוהד בייסבול לפני שאני ידעתי מה זה בייסבול לא אומר הרבה. פשוט רצית להיות אסהול ואין לך שום סיכוי עלי בידע אז אתה אסהול בלי כיסוי. ועוד יותר לא ברור לי למה להיות אסהול. כמו שכתבת, 'מזכיר לי ישראלים'.

"קשה למצוא היילייטים של בייסבול מאחר ורוב הדברים נראים דיי אותו דבר"
אתה כתבת אתזה חבוב.
ולגבי השאר - לא.
אבל היי, אם יעשה לך טוב אז אתה יותר חכם ממני, יותר מבין בבייסבול ממני ויש לך גם יותר גדול - מבסוט?

אגב, לא הבנתי בכלל מאיפה הגיע הקטע שאתה מתחיל להתלהב שאתה רואה יותר משחקי בייסבול בשבוע ממה שאני רואה כל החיים (מאיפה לך כמה משחקי בייסבול אני רואה?) אבל לפי מה שאתה כותב פה אתה בטח לא מבין בבייסבול יותר ממני...אבל שוב - אם עושה לך טוב אז אתה הכי מבין בבייסבול בעולם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 28, 2020 2:26 am 
Senior

אתה באת לת'רד שאני מנסה לתחזק בלי תגובות, כתבת שאני הזוי ולא מבין כלום כי שמתי לינק למהלך יפה שחשבתי שאנשים יהנו לראות ובסוף אתה מתקרבן?

איך אומרים, 'מזכיר לי ישראלים'.

וכן, למי שלא רואה בייסבול, ה-2 סימר של דסטין מאי יראה בדיוק אותו דבר כמו כל פיץ אחר ולך תסביר להם שזה שיש תזוזה של הכדור ב-2 סימר של 94 מייל זה מטורף.
וכן, למי שלא רואה בייסבול, חלק גדול מההייליטים שנראים מרהיבים לא ירשימו.

בעיני (ובעיני עולם הבייסבול) התפיסה של רובלס + הזריקה לפרסט והדאבל פליי היו מאוד אסתטיים. זה קרה באותו יום גם, לא נברתי על הייליטים מכל השנים ולא טענתי שזה המהלך הכי יפה אי פעם.

פשוט ניסית להיות אסהול בלי שום סיבה. הצלחת, עכשיו לא בא לי לכתוב פה על בייסבול יותר. מבסוט?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 28, 2020 2:27 am 
Senior

לא כתבתי פה יותר מדי על בייסבול חוץ ממשפט אחד שלא הבנת את הכוונה שלי נכון וגם ככה כל מה שכתבתי מכוון לאנשים שלא רואים בייסבול.

אתה רוצה שנהמר על זה? אני מוכן להמר כל סכום שיש לך בעולם על פנטזי בייסבול לעונה הבאה. אם אתה רוצה להיות אסהול, תהיה אסהול עם כיסוי. כל סכום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 28, 2020 2:28 am 
Senior

תבחר מספר, דושבג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 28, 2020 2:31 am 
Sophomore

וואו אז כתבו על משו הזוי שכתבת הזוי, לך תבכה לאמא.
ולא, לא משעמם לי בחיים ואין לי שום רצון או אינסנטיב להוכיח שאני מבין בייסבול יותר ממך.
אגב, לכתוב הזוי זה עדיין לא קללה, אסהול ודושבג זה כן.
סלמתאק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 28, 2020 2:33 am 
Senior

תודה שקפצת לביקור קראת לי הזוי כתבת שאני ישראלי שלא מבין כלום בבייסבול והכל בגלל שלא הבנת משפט אחד שכתבתי ושמתי לינק שאנשים אולי יהנו ממנו ואולי לא.
ועדיין הצלחת להרגיש שאתה בסדר.
אנשים זה דבר מרהיב.

אגב אני מת על 'אין לי אינסנטיב'. וואלה אני מציע לך כל סכום כסף בעולם על זה. זה לא אינסנטיב?
כמות השקרים שאנשים מסוגלים להוציא מהפה שלהם ולהרגיש אחלה עם עצמם לעולם לא יפסיק להדהים אותי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 28, 2020 2:38 am 
Sophomore

זה שתכתוב עוד פעם שאמרתי שאתה לא מבין כלום בבייסבול לא יהפוך אתזה לנכון, להיפך, אני יודע שאתה מבין המון בייסבול, פשוט מה שכתבת די הזוי.
אני לא באתי לריב, אבל אני רואה שאתה כבר רגיל לזה מכל התרדים האחרים, אז שיהיה בהצלחה אני בחוץ.
ג'יזס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 28, 2020 2:44 am 
Senior

מה שכתבתי נכון עובדתית. בייסבול הוא משחק שמרבית המהלכים בו הם routine. זו מילה שמשתמשים בה בשביל לתאר מהלכי בייסבול מסיבה מסוימת. אי אפשר לשים היילייט של מהלך התקפי כמעט בכלל, כי סווינג של בייסבול זה סווינג של בייסבול. כן, של גריפי ג'וניור יהיה יפה יותר משל קצ'ר רנדומלי בליגה, אבל זה לא מאוד שונה למישהו שלא חי על בייסבול כל החיים.

ג'ון ברטי גנב אתמול 2נד, 3רד והום במהלך אחד וזה אחלה היילייט שבעולם, אבל יותר בקטע מצחיק ופאשלות של קצ'ר וזה בטח לא מעניין למישהו שאתה מנסה להראות לו את המשחק.

אם אתה רוצה לשים מיקסטייפ של שחקן נבא מול שחקן בייסבול, יהיה לך קשה מאוד. וזה לא כי זה לא מעניין. אותי מאוד מעניין כל חבטה במשחק. אחת לכמה עשרות משחקים יש תפיסה מאוד חריגה או איזה דאבל פליי מגניב, אבל רוב ההיילטים בבייסבול מבוססים על נדירות מהלך ולא בהכרח על אסתטיות.

הנה למשל עשרת הפיצ'ים הכי 'נאסטיים' בליגה מהערוץ הרשמי - https://www.youtube.com/watch?v=n0VnF_g2JVI
כמה אנשים אתה חושב שלא גדלו על ביייסבול יתרשמו במיוחד מהפיצ'ים האלו לעומת פיצ'ים אחרים?

אז לא יודע מה באת לעשות, אבל כתבת הודעה מגעילה בלי שום סיבה שגם לא נכונה. איי קולד יו אווט און דט ואז גם התבכיינת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 28, 2020 2:49 am 
Sophomore

אם אתה אומר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 28, 2020 2:52 am 
Senior

לגמרי תשובה אינטיליגנטית של מישהו שיש לו מה לענות ולא סתם אסהול שבא להתנשא עלי בלי שום יכולת ועכשיו לא יודע איך לרדת מהעץ.

מניח שהשלב הבא זה 'הכל עובר עליך וקקה בידיך נגעתי בלבן כדור הארץ ברשותי".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 28, 2020 2:53 am 
Senior

ומזכיר שוב, שאם אני ישראלי שאין לו מושג אתה יכול להרוויח פה סכום כסף שיסדר אותך לכל החיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 28, 2020 2:55 am 
Sophomore

לא, פשוט 3 בלילה.
ושוב, בפעם האחרונה, לא כתבתי שאתה ישראלי שאין לו מושג ובטח לא בבייסבול ושוב, אני לא חושב שאין לך מושג בבייסבול.
ושוב, מי שהתחיל פה עם קללות זה אתה ולא אני
לי, בניגוד אליך, אין שום אינטרס להוכיח שאני מבין יותר, ושוב, אתה זה שהעלית את הנושא בכלל של מי מבין יותר בבייסבול (ובצורה די מתנשאת האמת)

אסל היי, ניצחת. אני הולך לישון ולא מגיב פה יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 28, 2020 3:02 am 
Senior

אני לא נפגע שאומרים לי מתנשא, זה הפך להיות קללה ברמת 'יפה נפש'.

וכתבת שאני "מזכיר לך ישראלים שאין להם מושג בבייסבול". אפילו בבית משפט האבחנה הזו לא תחזיק, אבל אתה צודק, אני מתנצל. אתה לא אסהול, אתה מזכיר לי אסהולים. אתה לא באת לת'רד וכתבת הודעה דוחה בלי שום סיבה טובה, אתה מזכיר אנשים שבאים לת'רד וכותבים הודעה דוחה בלי שום סיבה טובה.

אה, ואתה לא טעית לגמרי בכל מה שכתבת + לא הבנת מה שכתבתי אולי כי לא ניסית אולי כי אתה לא מסוגל. אתה מזכיר אנשים שטעו לגמרי בכל מה שהם כתבו ולא הבינו מה שאני כתבתי אולי כי הם לא ניסו ואולי כי הם לא מסוגלים.

לי, בניגוד אליך, אין שום אינטרס לבוא לת'רד על נושא שמעניין אותי ולנסות לחרבן על האדם היחיד שכותב בו.

אבל היי, ניצחת, אני לא אכתוב פה בנושא שגם ככה אף אחד לא מתעניין בו ואז היחיד שכותב תגובה מנסה להיות חרא. סליחה, מזכיר אנשים שמנסים להיות חרא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 29, 2020 8:16 am 
Freshman

איבדתי אותכם באמצע הוויכוח...
אבל הבחור שהגיב ליובל על הסרטון, תלמד לכבד ולנהל שיח, גם אם לא אהבת את הסרטון וגם אם אתה חושב שאתה מבין יותר מיובל או שהוא לא מבין כלום. קשה בימנו למצוא מקום עם שיח נעים ברשת, אז בבקשה לא להכניס את זה לפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 29, 2020 8:26 am 
Freshman

Yuval כתב:
הנה למשל עשרת הפיצ'ים הכי 'נאסטיים' בליגה מהערוץ הרשמי - https://www.youtube.com/watch?v=n0VnF_g2JVI
כמה אנשים אתה חושב שלא גדלו על ביייסבול יתרשמו במיוחד מהפיצ'ים האלו לעומת פיצ'ים אחרים?
.

רשמתי פעם שמה שמשך אותי לבייסבול היה מריאנו ריברה וההייפ סביבו, אין ספק שהקאטר שלו היה ברשימה הזאת אם היה משחק היום

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 25, 2020 10:52 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
אני לא כזה חובב בייסבול, אבל מה שהיה הלילה במשחק 4 של הוורלד סיריז זה משהו שלא ראיתי.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 47 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 31 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה