סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' נובמבר 23, 2024 1:28 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 211 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5 ... 9  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ג' מרץ 16, 2021 10:14 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
6:0 של וושינגטון אתמול על באפלו המסכנה, שמפסידה לא פחות מפעם 11 ברציפות! הקפיטלס על נצחון שישי רצוף. למה דווקא המשחק הזה? כי אלכס אובצ'קין עם גול 717 בקריירת ה-NHL שלו, משתווה למקום השישי בכל הזמנים עם פיל אספוזיטו, מהכוכבים הגדולים של שנות ה-70.

אפשר כבר לסכם את מחצית העונה, עד כמה שניתן כיוון שבגלל הקורונה כמות המשחקים יכולה להיות שונה מאד בין קבוצה לקבוצה.
בבית המרכזי ראש חץ ברור של שלוש קבוצות - פלורידה המפתיעה, קרוליינה שנתנה בעונה שעברה פלייאוף מצוין, והאלופה, טמפה ביי. שיקגו ביתרון של 4 נקודות במקום הרביעי שמוביל לפלייאוף על פני קולומבוס, כשגם דאלאס שהושבתה בתחילת העונה בגלל הקורונה תוכל להצטרף למאבק אם תנצח במשחקי ההשלמה שלה.
גם בבית המזרחי ראש חץ של שלוש קבוצות - ניו יורק איילנדרס, וושינגטון ופיטסבורג. אם העניינים יישארו כך, נקבל עוד סדרת פלייאוף בין אובצ'קין לקרוסבי ומלקין... על המקום הרביעי נאבקות כרגע בוסטון ופילדלפיה. האכזבה הגדולה היא כמובן ניו יורק ריינג'רס, עם ארטמי פנארין שחזר לשחק ועם כוכבי הדראפטים האחרונים קאפו קאקו ובעיקר אלכסי לפרנייר שלא מוצאים את עצמם.
הבית הצפוני, הלוא הוא הבית של הקבוצות מקנדה. לא להאמין - טורונטו מייפל ליפס בורחת בפסגה לכל השאר... נראה אם יש להם מה שצריך כדי לסיים 53 שנות בצורת ולא להשוות את השיא המפוקפק של ניו יורק ריינג'רס. מאחורי הליפס - מאבק גדול של שלושת הכרטיסים האחרים בין 5 קבוצות קרובות אלה לאלה - ויניפג ואדמונטון (שנהנית מעוד עונה מופלאה של הכוכבים קונור מקדייויד ולאון דרייסייטל הגרמני) ואחריהן רודפות מונטריאול, קלגרי, ונקובר. למונטריאול וקלגרי יש משחקי השלמה בגלל הקורונה ודברים עוד יכולים להשתנות.
בבית המערבי - הסיפור המופלא של וגאס גולדן נייטס נמשך בינתיים גם השנה. קבוצת האקספנשן שהפכה מיד לקבוצת צמרת בליגה והגיעה עד גמר הסטנלי בעונה הראשונה שלה נראית בדרך הבטוחה לפלייאוף רביעי בארבע עונות. אחריה מינסוטה, קולורדו ואלופת 2019 סנט לואיס, כנראה נראה שסוגרות את הרביעיה עם פער מהאחרות.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 17, 2021 6:21 pm 
Hall of Famer

עוד נצחון של וושינגטון ועוד גול של אובצ'קין, והוא כבר לבד במקום השישי בכל הזמנים עם 718.
היעד הבא - המקום החמישי, 731 גולים, ששייך למרסל דיון. וזה הזמן לדבר קצת על מרסל דיון.
דיון כיכב בשנות ה-70 וה-80, כשאת עיקר הקריירה שלו עשה בלוס אנג'לס קינגס. הוא בעצם היה הסופרסטאר הראשון של הקינגס, שהיו אז קבוצה יחידה של ה-NHL בדרום ארצות הברית, עמדה קדומנית בענף שלא עניין הרבה אנשים בעיר חמה שהיא גם שוק ספורט צפוף ותחרותי מאד, אז עוד יותר מהיום.
12 עונות כיכב דיון בקינגס, הביא תפוקה אישית עצומה, אבל לא הצליח להוביל את הקבוצה הדפוקה והזרוקה להצלחות. הוא עזב את הקינגס לקראת סוף הקריירה ב-1987 ועבר לניו יורק ריינג'רס לעוד שנתיים לפני הפרישה. מה שאומר שהוא פספס בשנה אחת את הטרייד שעשו הקינגס ב-1988, הטרייד הכי גדול בתולדות ההוקי, שהביא אליהם את וויין גרצקי - הטרייד ששינה מהקצה אל הקצה את הקינגס, את שוק הספורט בלוס אנג'לס, את ה-NHL, ואת כל ענף ההוקי. דיון לא זכה להנות מכל זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 18, 2021 12:34 am 
Hall of Famer

ב-21 ביולי יתקיים האקספנשן דראפט שיאייש את הסגל של הקבוצה החדשה, סיאטל קראקן. עד ה-17 ביולי נדע מי השחקנים שייחשפו לדראפט.
חוקי הדראפט זהים לאלה של האקספנשן דראפט האחרון, של וגאס גולדן נייטס לפני 4 שנים. בלי להיכנס ליותר מדי פרטים אומר רק שהתנאים מצויינים עבור הקבוצה החדשה ומאפשרים לה לאייש סגל די טוב כבר על ההתחלה, בוודאי בעמדת השוער כמו עשו הגולדן נייטס בזמנו (אם כי להצלחה כמו של הגולדן נייטס, שהפכו מיידית לקבוצת צמרת קבועה בליגה, אף אחד לא ציפה). הגולדן נייטס עצמם פטורים מהדראפט הזה ולא יצטרכו לחשוף שחקנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 18, 2021 4:59 pm 
Hall of Famer

ניו יורק ריינג'רס, אחת הקבוצות המאכזבות של העונה, התייצבה אתמול למשחק נגד פילדלפיה בלי כל צוות האימון שלה שנשאר בבית בגלל ענייני קורונה.
איך זה נגמר? הריינג'רס ניצחו 9:0.
7 גולים רק בשליש השני.
מי צריך מאמנים. רק מפריעים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 25, 2021 11:26 am 
Hall of Famer

באפלו סייברס, הקבוצה הכי גרועה ב-NHL, הפסידה אתמול 5:2 לפיטסבורג וקבעה שיא NHL מאז שהתחיל עידן השוטאאוט (כלומר, מאז שמשחקי עונה רגילה שלא מוכרעים אחרי הארכה מוכרעים ב"דו קרב פנדלים" של ההוקי): הפסד 15 ברציפות! מתוכם 13 הפסדים היו בזמן החוקי ושניים היו אחרי הארכה או שוטאאוט, שלפחות נותנים נקודה בטבלה.
השיא של משחקים ללא נצחון מהעידן הקודם, שבו עוד התאפשר תיקו אחרי הארכה ולא הייתה הכרעה בשוטאאוט, הוא לא פחות מ-30 משחקים - של ויניפג ג'טס "הישנה", זו שהיא היום אריזונה קויוטיס, שבעונת 80/81 עשתה לא פחות מ-30 משחקים ללא נצחון (23 הפסדים ו-7 תיקו). יאללה באפלו, יש עוד אתגרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 31, 2021 12:31 pm 
Hall of Famer

עדכון דוד לוין - כנגד כל הסיכויים, הקבוצה שלו שהיתה שקועה עמוק במקום האחרון בליגה השבדית השנייה, בהפרש גדול מהלפני אחרונה, מצליחה לשרוד עוד עונה בליגה השנייה אחרי נצחון מול הלפני אחרונה בפלייאוף ההישרדות. נצחון דרמטי משער זהב בהארכה השנייה של המשחק החמישי והמכריע.
לוין עם גול אחד ושני אסיסטים בסדרה - לעומת לא פחות מ-22 דקות עונש על עבירות... גם כאן הוא לא באמת מטביע חותם. גם במשחקים בעונה הרגילה לא מאד בלט - 5 גולים ו-5 אסיסטים ב-15 משחקים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 31, 2021 7:07 pm 
Hall of Famer

בדרך כלל אני לא כותב על הוקי מכללות, אבל השבוע היה אירוע יוצא דופן.
אלופת השנתיים האחרונות היא אוניברסיטת מינסוטה-דולות', והיא שיחקה ברבע גמר טורניר ה-NCAA מול אוניברסיטת צפון דקוטה. מינסוטה דולות' הובילה 2:0 בכניסה ל-2 הדקות האחרונות. צפון דקוטה, כמו שנהוג לעשות, הוציאה את השוער והכניסה עוד מחליק - כי מה יש להפסיד. די מהר היא כבשה שער מצמק, ו-55 שניות לסיום כשהשוער שלה עדיין בחוץ גם כבשה את השוויון וכפתה הארכה. זה לא מאד נפוץ שמהלך כזה מצליח, וכשזה מצליח להחזיר מפיגור של שני שערים - זה אפילו די נדיר.
בכל אופן, המשחק הלך להארכת מוות פתאומי. ועוד אחת. ועוד אחת. וכך הגענו עד ההארכה החמישית.
ממש בתחילת ההארכה החמישית התקפה של צפון דקוטה, מכה לשער - והפאק פוגע בקורה! עוד לא הספיקה צפון דקוטה להתאושש מהנצחון שממש ברח להם מהיד - והם איבדו את הפאק בהתקפה. מתפרצת של מינסוטה דולות', ושער נצחון 2:13 בתוך ההארכה החמישית - המשחק הכי ארוך בהיסטוריה של טורניר ה-NCAA. מינסוטה דולות' ממשיכה ל"פרוזן פור", הפיינל פור של הוקי המכללות, כדי לנסות להגן על התואר שלה ולשכות באליפות שלישית רצופה. איזה סיפור, לא יאומן.
חשבון פשוט מראה שהמשחק ארך 142 דקות ו-13 שניות נטו - שובר את השיא הקודם, משנת 2000, בערך ב-19 דקות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 31, 2021 7:43 pm 
Sophomore

בלוג: הצג בלוג (0)
בהוקי המכללות מקבילות לג'וניור ליגס בעצם (מה שלוין היה בו)?
איך הרמה באופן יחסי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 31, 2021 8:05 pm 
Hall of Famer

המייג'ור ג'וניור בקנדה, שזה בעצם ארגון גג של שלוש ליגות, הוא עדיין המסגרת המובילה בעולם לשחקנים צעירים. רוב דראפט ה-NHL מגיע משם. אבל ה-NCAA, וגם עוד מסגרת אלטרנטיבית לצעירים בארה"ב שנקראת USHL, הן בהחלט מסגרות מכובדות שמביאות שחקנים לדראפט. המוק דראפטים של השנה, למשל, שמים שני שחקני NCAA (שניהם מאוניברסיטת מישיגן) ב-4 המקומות הראשונים לפחות. יש כאלה ששמים אותם 1 ו-2 אפילו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 01, 2021 6:18 pm 
Hall of Famer

מזל טוב לבאפלו סייברס, שעוצרת את השיא השלילי שלה על 18 הפסדים רצופים אחרי נצחון 6:1 על פילדלפיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 01, 2021 10:12 pm 
Hall of Famer

דיברתי מספר פעמים על השקיעה של ההוקי הסלובקי, מי שהייתה פעם "המעצמה השביעית" של ההוקי. הכוכבים הוותיקים פרשו ולא היה מי שייכנס לנעליהם, והייצוג הסלובקי ב-NHL הולך ונעלם. יש היום יותר שווייצרים מסלובקים ב-NHL - משהו שלא עלה על הדעת לפני מספר שנים.
למה אני שוב כותב את זה? כי באפריל תתקיים אליפות העולם לנוער (עד גיל 18 - להבדיל מהאליפות החשובה והיוקרתית יותר לצעירים עד גיל 20). 10 נבחרות. ומי לא תהייה? סלובקיה.
כי בפעם האחרונה שהייתה אליפות עולם לנוער, לפני שנתיים, קרה הבלתי יאומן - סלובקיה ירדה לדרג השני, דרג 1A.
מאחר שאין אליפויות עולם בדרגים הנמוכים בגלל הקורונה, העליות והירידות בין הדרגים הוקפאו. נבחרת הנוער של סלובקיה לא תשחק השנה באליפות עולם, שנה שנייה ברציפות, ותשחק באליפות העולם דרג 1A (שהיא כנראה תארח) רק בשנה הבאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 05, 2021 6:29 pm 
Hall of Famer

שוב מכת קורונה ב-NHL- לא פחות מ-16 שחקנים של ונקובר קנאקס חולים או מבודדים. 4 משחקים שלהם נדחו בשלב זה, ייתכן שיהיו יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 12, 2021 12:26 am 
Hall of Famer

מדי פעם אשים כאן סרטוני וידאו שמעלים ליוטיוב אנשי ה-Israel National Hockey Society, ארגון ללא כוונת רווח שתומך בהוקי הישראלי ועושה עבודה מדהימה.
והפעם - וידאו נדיר מהליגה הסובייטית ב-1989, היילייטס של יבגני גוסין שהיה אחד השוערים הטובים בליגה, חבר בסגל הרחב של נבחרת ברית המועצות. גוסין עלה מאוחר יותר לארץ והפך לשוער נבחרת ישראל כ-20 שנה, שותף מרכזי בעליית הנבחרת מצעדי תינוק עד לדור הזהב של ההוקי הישראלי בתחילת המאה ה-21 כולל ההישג הייחודי ב-2005 - עליה לדרג 1 שהיה אז הדרג השני בעולם (לשנה אחת; בכל זאת גדול עלינו בכמה מספרים). מאוחר יותר עבר לניהול, ובין 2013 ל-2018 היה נשיא התאחדות ההוקי קרח הישראלית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 12, 2021 12:47 am 
Hall of Famer

והנה עוד פנינה מהפודקאסט של ה-society. זה מלפני חודשיים.
מארק ברוננגראבר, המראיין, הוא עורך דין יהודי ניו יורקי ואחד הפעילים המרכזיים ב-society. לתקופה קצרה הוא גם שיחק בנבחרת ישראל.
והמרואיין - מקס בירבראייר. אפשר להגדיר אותו כאגדת הוקי ישראלית, בסדר הגודל של ההוקי הישראלי.
בירבראייר הוא הישראלי היחיד שנבחר בדראפט ה-NHL (דראפט 2000, סיבוב שלישי מקום 67, ניו ג'רזי דווילס - שהייתה אז האלופה) למרות ששיחק בקנדה בליגת "ג'וניור A" - כלומר דרגה משנית של ליגה לצעירים, לא מייג'ור ג'וניור. הוא בסך הכל השחקן השני בהיסטוריה שנבחר בדראפט ה-NHL מהליגה הזו.
הוא היחיד או אחד משני היחידים (אני עוד בודק את זה) שכבש שער במשחק טרום עונה ב-NHL (בעונה הסדירה למרבה הצער לא שיחק), עבר 3 שנים ב-AHL - המיינור ליג הבכירה בצפון אמריקה, עוד כמה במיינור ליגס יותר קטנות, לפני שעבר לליגות שונות באירופה כשאת עיקר הקריירה שלו עשה בבריטניה, עד שפרש ממשחק פעיל ב-2019. אפשר לשמוע בפודקאסט שהוא קיבל שם קצת מבטא...
בירבראייר נולד בברית המועצות (בקזחסטן של היום) ועלה לישראל בגיל 15. היום הוא בן 40, כאמור אחרי קריירה מקצוענית נחמדה וחביבה.
זה ראיון ארוך ואני מניח שלא לכולם תהייה סבלנות, אבל הוא מלא סיפורים מרתקים על החיים והקריירה של השחקן המקצועני הכי גדול שהיה עד היום לישראל להציע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 16, 2021 3:47 pm 
Hall of Famer

ובעוד ה-NHL עדיין נמצאת כ-15 משחקים לסוף העונה הרגילה המקוצרת, בליגה השנייה בטיבה בעולם - ה-KHL הרוסית בעיקרה - הגענו כבר לסדרת הגמר, אליה עלו האלופה המכהנת (מ-2019 - העונה הקודמת לא הגיעה לסיומה) צסק"א מוסקבה, שגם שלטה בעונה הרגילה ונראית כמו הפייבוריטית לזכייה; וסגניתה מ-2019, אהובת נעוריו של נדב, אוונגארד אומסק, שעלתה אחרי נצחון דרמטי בהארכה במשחק השביעי של גמר המזרח על א.ק. בארס קזאן.
אם צסק"א תזכה זו כמובן תהייה זכייה שנייה רצופה, וגם זכייה שנייה ב-KHL בכלל - מי שהייתה האימפריה של ההוקי הסובייטי ואולי לפרקים גם הקבוצה הטובה בעולם (כולל קבוצות NHL) לא לקחה אליפות, בליגה הרוסית הישנה או ב-KHL, מאז התמוטטות ברית המועצות ועד האליפות ההיסטורית מלפני שנתיים.
אוונגארד היא כאמור הסגנית של צסק"א מ-2019. צסק"א טיאטאה אותה אז בסדרת הגמר ב-4 משחקים - מן הסתם גם בגלל שאוונגארד לא מארחת באומסק כבר מספר שנים, בגלל בעיית אולם קשה. שני גמרים רצופים הם הישג מרשים בהתחשב בזה - למעשה כבר כמה שנים אוונגארד מארחת בבלאשיחה (פרבר של מוסקבה). כלומר כמו ב-2019 בעצם כל הסדרה תהייה ביתית לצסק"א.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 16, 2021 4:25 pm 
Hall of Famer

תיאורטית היא תהיה כולה ביתית גם לאוונגארד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 16, 2021 4:35 pm 
Hall of Famer

לא ממש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 16, 2021 10:40 pm 
Hall of Famer

אז סדרת הגמר תתחיל ביום ראשון כשצסק"א תארח את המשחק הראשון.
כמה צסק"א פייבוריטית? המקבילה הרוסית של הווינר נותנת יחסים של 1.85 לצסק"א (בזמן החוקי), 3.8 לשוויון בזמן החוקי (כלומר הכרעה בהארכה), 4 לאוונגארד בזמן החוקי. זה כמה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 16, 2021 10:59 pm 
Hall of Famer

לא בכל יום אנחנו ניצבים על סף שבירת שיא מרכזי של אחד הגדולים בהיסטוריה. אבל עכשיו אנחנו שם.
מי שעקב אחרי הת'רדים של ההוקי לאורך השנים שמע לא פעם את השם גורדי האו. אחד השחקנים הגדולים בהיסטוריה - יש אומרים שהוא השני אחרי גרצקי, אחרים אומרים השלישי אחרי גרצקי ועוד מישהו. ויש גם כאלה שאומרים שהיה הגדול מכולם, אחד מאלה הוא גרצקי עצמו.
האו היה אחד השחקנים החזקים פיזית בהיסטוריה, ועם הקריירה הארוכה ביותר. הוא שיחק 26 עונות ב-NHL, ועוד 6 עונות ב-WHA שהייתה מייג'ור ליג שהתחרתה ב-NHL בשנות ה-70. תחשבו על זה - 32 שנות מקצוענות במייג'ור ליג בענף שלך. הוא שיחק 1767 משחקי עונה רגילה, שיא שבו הוא מחזיק עד היום. מן הסתם, אם לא היה עוזב ל-WHA (וגם פורש לשנתיים לפני זה) השיא הזה היה עולה בעוד כמה מאות משחקים.
אז שיא המשחקים בעונה הרגילה ב-NHL שייך כאמור להאו עד היום - אבל לא לעוד הרבה זמן.
תכירו את פטריק מרלו. לא כוכב ענק, אבל שחקן בליגה כבר 22 עונות. ויש לו 1765 משחקי עונה רגילה ברקורד. כלומר, עוד שני משחקים הוא משתווה לגורדי האו, עוד שלושה משחקים הוא עובר אותו.
כמעט את כל הקריירה שלו מאז שנבחר בדראפט 1997 שיחק מרלו בסן חוזה שארקס. הוא הגיע איתה פעם אחת לגמר הסטנלי, ב-2016, שם הפסידו לפיטסבורג פנגווינס. פרט לשתי עונות בטורונטו ועוד מספר משחקים בשלהי העונה האחרונה בפיטסבורג, כל הקריירה עברה על מרלו בקבוצה של עמק הסיליקון.
מרלו בן 41 וכנראה לא ישחק עוד הרבה זמן, אבל אף אחד לא ייקח לו את ההישג הזה - שבירת שיא לונג'ביטי של אחד השחקנים הגדולים אי פעם שהיה גם השחקן עם הכי הרבה לונג'ביטי בהיסטוריה.
הלילה ומחר השארקס משחקים דאבל הדר במינסוטה, כך שכבר מחר בלילה אם לא יקרה משהו מאד לא צפוי מרלו ישווה את שיאו של האו; ביום שני השארקס נוסעים לווגאס לשחק אצל הגולדן נייטס, ואין מקום מתאים מווגאס לחגוג היסטוריה ושיא חדש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 18, 2021 8:41 am 
Hall of Famer

אז השארקס הפסידו פעמיים במינסוטה, אבל פטריק מרלו הרוויח. להשוות את אחד השיאים הגדולים של הליגה, שמוחזק בידי אחד הגדולים בהיסטוריה של הליגה - לא משהו שקורה באופן תדיר.
ומחר בלילה הוא גם ישבור את השיא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 19, 2021 2:03 am 
Hall of Famer

הפתעה גדולה בתחילת סדרת הגמר ב-KHL - נדב שים לב!
אוונגארד אומסק מנצחת במוסקבה 4:1 במשחק הראשון, לא פחות. היא לוקחת מצסק"א את יתרון הביתיות (ביתיות עאלק...) בסדרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 20, 2021 10:01 am 
Hall of Famer

אז סן חוזה מפסידה גם בווגאס, אבל למי איכפת? פטריק מרלו עושה את ההיסטוריה ושובר את שיא המשחקים בעונה הרגילה של גורדי האו. כבוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 20, 2021 11:07 am 
Hall of Famer

דיברתי בעבר על משפחות הוקי - משפחות של 3-4-5 ואפילו 6 אחים ששיחקו/משחקים ב-NHL.
אבל משפחת הוקי יהודית? על זה עוד לא שמעתי.
תכירו את משפחת יוז, שלושה אחים שנולדו באורלנדו פלורידה כשאבא אימן שם הוקי.
האח הגדול קווין יוז, גדול זה מונח יחסי - הוא בן 21. מגן שנבחר מס' 7 בדראפט ה-NHL ב-2018 על ונקובר, שם הוא משחק גם היום, גם זכה עם נבחרת ארה"ב בארד באליפות העולם 2018.
אחריו מגיע ג'ק יוז, בן 19, שחקן התקפה שנבחר מס' 1 בדראפט 2019 על ידי ניו ג'רזי, והפך ליהודי הראשון שנבחר ראשון בדראפט ה-NHL.
ועכשיו מגיע האח הצעיר לוק יוז, בן 17, שהולך לגשת לדראפט כבר השנה. המוקים מנבאים לו בין מקום 5 ל-7. הוא מן הסתם לא יתחיל ב-NHL, למעשה הוא כבר מחויב לאוניברסיטת מישיגן לפחות לשנה הקרובה.
לא פלא שזו משפחת הוקי. האבא, ג'ים יוז, היה בין השאר עוזר מאמן בבוסטון ברואינס ועוזר ל-GM של טורונטו מייפל ליפס. האמא, אלן ויינברג-יוז, הייתה שחקנית הוקי בעצמה וזכתה עם נבחרת ארה"ב במדליית כסף באולימפיאדת אלברוויל 92'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 21, 2021 12:00 am 
Hall of Famer

עוד קצת על השיא של פטריק מרלו.
הוא עשה את השיא הזה בין השאר כי האיש הוא איש ברזל שכמעט לא נפצע. יש לו כרגע רצף של 894 משחקי NHL בלי להחמיץ משחק (אנד קאונטינג) - הרצף הרביעי הכי ארוך בהיסטוריה של הליגה. הפעם האחרונה שהוא החמיץ משחק הייתה באפריל 2009!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 21, 2021 12:18 am 
Hall of Famer

שיא, שיא אבל בוא נגיד שאיי.סי. גרין הוא לא הרבה יותר מפרט טריוויה חסר חשיבות היום

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 211 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5 ... 9  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 23 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: