סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' נובמבר 29, 2024 1:55 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 96 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: א' ינואר 16, 2022 11:53 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
אם הייתי בטוח שתהיה עסקה,עכשיו אני כבר לא כל כך בטוח.
נראה לי שמנדלבליט קיבל רגליים קרות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 17, 2022 1:31 pm 
Sophomore

שניים וחצי מיליון בינתיים.

האמת שזה לא מרשים במיוחד.
האבא העבריין של הצל קיבל חצי מזה כדי שיקנו לו בית, והצל הוא לא ביבי המלך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 17, 2022 2:34 pm 
מנהל פורום

materna כתב:
שניים וחצי מיליון בינתיים.

האמת שזה לא מרשים במיוחד.
האבא העבריין של הצל קיבל חצי מזה כדי שיקנו לו בית, והצל הוא לא ביבי המלך.

היו כמה אנשים כבר שעשו תחקיר על האתר והעמותה שעומדת מאחריו והוא דיי מפוקפק. זה לא אחד מהאתרים הרגילים שעושים בהם גיוס המונים. יש מצב טוב שנתונים מפוברקים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 19, 2022 2:58 pm 
Junior

לא צריך להגזים עם הפסימיות, נתניהו לא על אנושי. לפני שנה לא האמנו שהוא יכול לעוף, והנה אוסף של פוליטיקאים בינוניים הדיח אותו.
אף אחד בפרקליטות או בלשכת היועץ לא יוותר על הקלון, הכי הרבה שילכו לקראתו זה שיוותרו לו על מאסר בפועל. אם הוא הולך למשפט עד הסוף הוא יקבל גם את הקלון, גם את העבודות שירות (לפחות, אם לא כלא), והכי חשוב - שכר הטרחה של העורכי דין הולך להתנפח פי 5 כי זה משפט של שנים ואז ערעור. תהיו בטוחים שביבי שוקל את העלות הכספית כשיקול מרכזי.
מה שעוד בטוח זה שאם הוא יקבל 7 שנים של קלון, כל המערכת תסדר את זה ככה שיהיו בחירות רגע לפני שהשנים האלה נגמרות, והבחירות הבאות בהן יוכל להתמודד יהיו בערך 11 שנים אחרי המשפט כשהוא כבר בן 83 וגמור. זה אינטרס של כל אחד בליכוד כמעט (ובטח של מי שיעמוד בראש וסביבתו) ובוודאי של כל המחנה השני. תבדקו אותי אי שם בסוף העשור אם הוא ואני עדיין נחיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 19, 2022 3:23 pm 
Hall of Famer

הדבר שהכי מטריד אותי בקשר לקלון זה שבוז'י המגוחך יכול עוד לתת לו חנינה על זה אחרי איזה שנה.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 19, 2022 3:36 pm 
Junior

אבל למה שזה יקרה? בוז׳י יודע כמונו שנתניהו יכול להוביל רק קואליציה ימנית קיצונית, אף אחד מהמרכז לא רוצה להיות שותף שלו. נראה לך שבוז׳י ייתן יד לזה כשברור שזה לא בקונצנזוס?
אני מסכים שהנשיא הנוכחי הוא סמרטוט, פשוט נראה לי שהוא שפוט של הקונצנזוס וזה לא יהיה המקרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 20, 2022 1:11 am 
Hall of Famer

stpsg כתב:
אבל למה שזה יקרה? בוז׳י יודע כמונו שנתניהו יכול להוביל רק קואליציה ימנית קיצונית, אף אחד מהמרכז לא רוצה להיות שותף שלו. נראה לך שבוז׳י ייתן יד לזה כשברור שזה לא בקונצנזוס?
אני מסכים שהנשיא הנוכחי הוא סמרטוט, פשוט נראה לי שהוא שפוט של הקונצנזוס וזה לא יהיה המקרה.

אני נדהם כשאני קורא הודעות כאלה.

לסמוך על בוז'י משיקולי אידאולוגיה או קונצנזוס מדומיין, בטח בעניין נתניהו, זו הזיה. מישהו חשב שפאקינג אהרון "הכל שפיט" ברק ילך להשתדל לעסקת טיעון עלובה בלי מאסר בשביל "איחוי העם"? אז מישהו גם יתפלא אם הפוליטיקאי הקטן הזה שיושב בבית הנשיא יעשה אותו דבר? חנינה או הקלה בשביל "העם"? נכון להיום יש שלושה אנשים עם ביצים שמצילים את ישראל מהביביזם: לפיד, סער וליברמן. ואף אחד מהם לא גדל ב"עבודה".

לענייננו, לגמור את תיקי נתניהו בעסקת טיעון ועבודות שירות זו בדיחה מאד לא מצחיקה. נתניהו צריך לעמוד למשפט, להיות מואשם בשוחד, ושכל החרא יצוף. זה לפני שאני מדבר על עבירות כמו המרדה שמחליקים לו ולחיילי ארגון הפשע שלו המתקראים "אנשי ציבור", ככה באהלן אהלן.

ולמי שחושב שאני מגזים, אצטט הגדרת "המרדה" מהחוק:

(1) להביא לידי שנאה, בוז או אי נאמנות למדינה או לרשויות השלטון או המשפט שלה שהוקמו כדין;

(2) להסית או לגרות את יושבי הארץ שינסו להשיג, בדרכים לא כשרות, שינויו של דבר שיסודו בדין;

(3) לעורר אי רצון או מורת רוח בקרב יושבי הארץ;

(4) לעורר מדנים ואיבה בין חלקים שונים של האוכלוסין.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 20, 2022 4:43 am 
Hall of Famer

3 ו 4 נשמעים בדיוק כמוך, כשחושבים על זה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 20, 2022 8:04 am 
Hall of Famer

סעיף 3 ממש מצחיק.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 23, 2022 3:53 pm 
Junior

Hacohen כתב:
stpsg כתב:

אני נדהם כשאני קורא הודעות כאלה.

לסמוך על בוז'י משיקולי אידאולוגיה או קונצנזוס מדומיין, בטח בעניין נתניהו, זו הזיה. מישהו חשב שפאקינג אהרון "הכל שפיט" ברק ילך להשתדל לעסקת טיעון עלובה בלי מאסר בשביל "איחוי העם"? אז מישהו גם יתפלא אם הפוליטיקאי הקטן הזה שיושב בבית הנשיא יעשה אותו דבר? חנינה או הקלה בשביל "העם"? נכון להיום יש שלושה אנשים עם ביצים שמצילים את ישראל מהביביזם: לפיד, סער וליברמן. ואף אחד מהם לא גדל ב"עבודה".

לענייננו, לגמור את תיקי נתניהו בעסקת טיעון ועבודות שירות זו בדיחה מאד לא מצחיקה. נתניהו צריך לעמוד למשפט, להיות מואשם בשוחד, ושכל החרא יצוף. זה לפני שאני מדבר על עבירות כמו המרדה שמחליקים לו ולחיילי ארגון הפשע שלו המתקראים "אנשי ציבור", ככה באהלן אהלן.

ולמי שחושב שאני מגזים, אצטט הגדרת "המרדה" מהחוק:

(1) להביא לידי שנאה, בוז או אי נאמנות למדינה או לרשויות השלטון או המשפט שלה שהוקמו כדין;

(2) להסית או לגרות את יושבי הארץ שינסו להשיג, בדרכים לא כשרות, שינויו של דבר שיסודו בדין;

(3) לעורר אי רצון או מורת רוח בקרב יושבי הארץ;

(4) לעורר מדנים ואיבה בין חלקים שונים של האוכלוסין.

נשמע שכל החוק הזה צריך לעבור מהעולם, הכל פה בדיחה. כל פעם שאני קורא על אלימות מתנחלים זה מביא אותי לשנאה למדינה, אז זה אומר שמי שמדווח הוא ממריד? סעיף 4 נשמע כמו יום עבודה רגיל בכל מערכת חדשות. בקיצור, אני מניח שבית המשפט מסתכל על המרדה אמיתית בתור עידוד לאלימות או לאי ציות קיצוני של קבוצה גדולה, ולא בתור כל שטות שמעוררת אי נוחות (מחירי המגנום במרכז גבוהים פי 2 מאשר בפריפריה!).

ולגבי בוז׳י, אחרי ששתית מים, תן לי סיבה אחת טובה למה אתה חושב שהוא יהיה בצד של ביבי ולא של המרכז. ביבי לא מחזיק אותו בביצים עד כמה שידוע לנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 23, 2022 4:14 pm 
Hall of Famer

עבירת המרדה זה נטו מה שהח"כים של הליכוד עושים בשליחות נתניהו כל הזמן. ברור שזה לא מכוון לאזרח פרטי כמוך שאומר בשיחת סלון שהמדינה פושעת, או לויכוח עם נורטון בפורום. זה מכוון לח"כ כמו שלמה קרעי שאומר שצריך להקים פרלמנט חלופי כי לממשלה המכהנת אין תוקף, או לכל ח"כ של הליכוד שמסית נגד מערכת משפט שפועלת לפי כללי החוק.

הסיבה שאני חושב שבוז'י יתן לביבי מה שהוא רוצה, זו הסיבה שאהרן ברק זחל אליו והסיבה שמנדלבליט שקל לתת לו עסקת טיעון מלטפת אחרי כל החרא שאכלנו פה כל השנים. בסוף הקליקה השלטונית משמרת את עצמה. זה "שמור לי ואשמור לך" ברמה אחרת, מאד מפחיד אדם כמו בוז'י שפעולות מסוימות על הקו תקשורת-ממשל נחשבות לפליליות, הוא יעדיף בהרבה למען "האחדות בעם" שהכל יהיה רך, עגול ומלטף. אל תשכח גם שבוז'י יושב במשכן לא מעט בתמיכת נתניהו. בכלל ענן ורוד יפה של אחדות.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 25, 2022 12:17 pm 
Sophomore

נראה שנתניהו מעדיף סיכון לכלא על קלון.
נקווה שיזכה לכלא וגם לקלון.

בינתיים הוא ממשיך לזרוע שנאה חסרת בושה, ישירות ובעזרת מלחכי הפינכה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 25, 2022 2:00 pm 
Hall of Famer

לא חושב שהיתה כאן בחירה של ממש. שני הצדדים,גם אם רצו את ללכת לעסקה לפני שבועיים קרסו אל מול הלחץ הציבורי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 28, 2022 12:41 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
ואני חושב שנתניהו עדיין בונה על עיסקת טיעון ללא קלון, ולאור מה שאנחנו רואים ממנדלבליט בשבועות האחרונים - לא בטוח שזו תקווה לא מבוססת.
בכל מקרה אני בטוח שלא תהייה עיסקת טיעון עם קלון.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 28, 2022 12:47 am 
Hall of Famer

מנדלבליט מסיים עוד כמה ימים... עסקת טיעון שלו עם ביבי לא תהיה כבר. ואם תהיה עסקת טיעון בסוף, לא רואה אפשרות הגיונית שהיא תהיה בלי קלון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 28, 2022 1:02 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
ואני לא רואה את ביבי לוקח שום עסקת טיעון עם קלון, שפרושו סיום מעשי לש הקריירה הפוליטית שלו, ומה שאפילו יותר חשוב לו ולמשפחתו - מפסיק את ההטבות שהם מקבלים.
או שתהייה עסקה בלי קלון או שיהיה משפט, כשבזמן הזה יש סיכוי לא רע שנתניהו עוד יחזור להיות ראש ממשלה וימצא את הדרך להפסיק את המשפט הזה בדרכים אחרות.

אשר למנדלבליט, איט איינ'ט אובר טיל איט'ס אובר. כמו שהוא מתנהג עם דרעי וליצמן, נראה שהוא באמת חושב שזה פראקטיס מצוין בשבילו להשאיר שולחן נקי ולא משנה איך. לא מבין את ההגיון ולמה "שולחן נקי" זה ערך, אבל כנראה ככה הוא חושב.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 28, 2022 4:56 am 
Hall of Famer

עסקת הטיעון עם ליצמן מביכה ממש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 03, 2022 9:58 pm 
Hall of Famer

תנועת המטוטלת של "קלון לכל החיים" רק מבטיחה את זה שהקלון יבוטל כליל כשהשלטון ישוב לצד השני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' פברואר 04, 2022 2:55 am 
Sophomore

רומזים שעכשיו אחרי שכנראה מסתבר שהמשטרע שתתה את המידע מהנייד של שלמה פילבר (לפחות),
יצטרכו להתגמש עוד יותר בפשרה עם ביבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 06, 2022 7:37 am 
Hall of Famer

ehud כתב:
רומזים שעכשיו אחרי שכנראה מסתבר שהמשטרע שתתה את המידע מהנייד של שלמה פילבר (לפחות),

ומצד שני, נתניהו (ואוחנה ו/או ארדן) עלולים להסתבך בפרשה חדשה בגלל כל סיפור NSO. כל השימוש של המשטרה בתוכנה הזו, כולל נגד אזרחים ישראלים וכולל מכירה שלה למדינות זרות, מאוד מפוקפק מבחינה חוקית, וכל הסיפור הזה קרה במשמרת שלהם, אני בספק גדול אם הם יוכלו להתחמק מזה בטענה שהם פשוט לא ידעו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 06, 2022 10:22 am 
Junior

rony כתב:
ehud כתב:

ומצד שני, נתניהו (ואוחנה ו/או ארדן) עלולים להסתבך בפרשה חדשה בגלל כל סיפור NSO. כל השימוש של המשטרה בתוכנה הזו, כולל נגד אזרחים ישראלים וכולל מכירה שלה למדינות זרות, מאוד מפוקפק מבחינה חוקית, וכל הסיפור הזה קרה במשמרת שלהם, אני בספק גדול אם הם יוכלו להתחמק מזה בטענה שהם פשוט לא ידעו.

זה לא הם, זה אלשיך שעבר שטיפה על ידי השמאל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 06, 2022 11:40 am 
Hall of Famer

זה פשוט מדהים איך שנים של חיים בהתנחלות ולימודים בישיבה גבוהה שמזוהה עם הימין העמוק (שלא לומר-קיצוני) לא משפיעים כהוא זה על השקפתך הפוליטית, אבל 5 דקות כמפכ"ל משטרה וישר אתה הופך להיות שמאלן קיצוני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 06, 2022 12:13 pm 
מנהל פורום

rony כתב:
ehud כתב:

כרגע אין אינדיקציות שנתניהו היה קשור לזה, בטח לא לפריצות שישמשו בחקירות נגדו.
לכן אני גם בספק אם אוחנה היה מעורב.
לפי הדברים שכרגע פורסמו, מדובר במשהו פנים משטרתי. מה הפרקליטות והיועמ"ש בדיוק ידעו על הטכנולוגיה הזאת? לא ברור.

בהקשר הזה, הגיע הזמן לשבור את עניין השופטים המנותקים והלא בקיאים בטכנולוגיה.
זה היה אולי נכון לסוף שנות ה80 ותחילת ה-90, שם באמת הייתה מהפכה טכנולוגית ענקית שהפרידה בין שני דורות - אלו שמאמצים את הטכנולוגיה ובקיאים בה, והיותר מבוגרים שנשארו קצת מאחור. השופטים שכבר היו עמוק בכסא בשנים האלה בוקרו לא אחת על חוסר הידע הטכנולוגי שלהם, קצת לא באשמתם.
אבל אנחנו ב2022. זו מציאות שלכל שופט אמורה להיות אוריינות טכנולוגית בסיסית פלוס. זה עלול להיות חשוב בהכרעות דין לא פחות מאשר ידע משפטי גרידא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 06, 2022 12:38 pm 
Junior

מכל הבלאגן שיש עם NSO, מישהו יכול לתת לי תקציר קטן של העובדות בהקשר של פרשת נתניהו?

זו עובדה שלקחו מידע מהטלפון של פילבר בהקשר של חקירות נתניהו? זה משהו ברור שהייתה פה השגת ראיה בצורה לא חוקית?

מעבר לזה, פרט לזה שצריכים להעיף ראשים על ימין ועל שמאל על השימוש העברייני בכלי הזה (בלי קשר ישיר לביבי) - בהניתן שאין בארץ את "פירות העץ המורעל" אז הראיה עדיין שמישה, לא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 06, 2022 1:28 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

שאלת תם - למה צריך להיות אכפת איך הראיה הושגה אם אכן בוצע פשע?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 96 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 5 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה