סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' נובמבר 23, 2024 12:16 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 294 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 8, 9, 10, 11, 12  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: א' דצמבר 15, 2019 3:23 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
צריך להגיד שלקירגיזסטן רומניה נתנה 18:2...
בכל אופן הדבר היותר מדהים אפילו מהתוצאה היה יחס המכות לשער. אני לא זוכר משחק שבו נבחרת אחת מכה כמעט 100 מכות לשער, והשנייה מכה כמות חד ספרתית.

אלה הפרשי האיכות. הפרשי הרמות בין הדרגים השונים הם עצומים. רומניה עלתה שני דרגים בשנתיים, הישג נדיר (גם בריטניה עשתה את זה לא מזמן כשעלתה לדרג העליון) והסיבה היחידה שהיא בכלל משחקת בשלב הזה ולא קיבלה מעבר חופשי לשלבים המאוחרים יותר היא בדיוק זו - בגלל העלייה המהירה שלהם, הדירוג שלהם עוד מכיל שנים קודמות בדרגים נמוכים.
בכל אופן בשלבים הבאים (יש עוד שניים עד האולימפיאדה) הם כבר יפגשו נבחרות בכירות יחסית, שולי הדרג העליון וצמרת 1A. הם לא יעלו לאולימפיאדה.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 15, 2019 6:56 pm 
Hall of Famer

במשחק האחרון מול קירגיזסטן ישראל חוזרת מפיגור 4:2 עם שני גולים ב-4 הדקות האחרונות, ומנצחת בשער בהארכה.
ממה שהבנתי, בגלל שהתחרות הזו לא משפיעה על הדירוג וממילא לא היה סיכוי לעלות מול נבחרת כמו רומניה, ישראל שלחה במכוון מן נבחרת נוער מחוזקת כדי לתת נסיון לצעירים. לא יכול להגיד שזה הצליח או לא, לאור רמת ההוקי שראיתי בסטרימינג של ה-IIHF.
הבנתי שזה קשור גם למאבקים פנימיים באיגוד לאור פרשת השחיתות שהתגלתה בו, שממה שהבנתי יש בפרשה כבר כתבי אישום. לא מתמצא בפרטים של מי נגד מי שם ואיךזה בדיוק קשור לנבחרת שישראל שלחה למשחקים האלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 16, 2019 3:20 am 
Hall of Famer

ובינתיים מקרה מוזר בטורניר מקביל בסיבוב הזה (יש שלושה טורנירים מקבילים בכל סיבוב). הטורניר נערך בברצלונה, והמארחת ספרד פגשה למשחק מכריע את הולנד. שתיהן ניצחו את שתי האחרות בטורניר הזה, כך שהמשחק ביניהן אמור להכריע מי תמשיך לסיבוב הבא.
אחרי שליש ראשון בלי שערים, עלה הזמבוני כדי ליישר את הקרח, מעשה שבשגרה בהפסקה בין שלישים. לא ברור מה קרה, אבל הזמבוני יצר חור גדול בקרח באזור עיגול האמצע.
אני לא כזה מתמצא בתיקונים בזירת הקרח ולמה זה היה מסובך, אבל לא הצליחו לתקן את התקלה, ואחרי שעתיים וחצי של המתנה השופטים הודיעו שהמשחק לא יחודש, והנושא מופנה למוסדות ה-IIHF שיחליטו איך להכריע את המשחק ואת הטוריר, ומי ממשיכה הלאה לשלב הבא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 17, 2019 1:17 pm 
Hall of Famer

ההוקי בבלארוס מציין היום את מותו של אחד הכוכבים הגדולים בתולדותיו. ולדימיר ציפלאקוב מת אתמול בגיל 50 בלבד, לא פורסמה סיבת המוות.
ציפלאקוב היה בין הבלארוסים הראשונים ששיחקו ב-NHL אחרי התפרקות ברית המועצות, באמצע שנות ה-90 עבר בלוס אנג'לס ובבאפלו. אבל ההישגים הגדולים שלו היו עם נבחרת בלארוס.
באולימפיאדת נגאנו ב-98', האולימפיאדה הראשונה ששיחקו בה שחקני NHL, הוא הוביל את בלארוס חסרת הכוכבים למקום השביעי המכובד, כשרק שש המעצמות, עם סגלים על טהרת ה-NHL, הקדימו אותם.
אחר כך בא הנצחון ההיסטורי על רוסיה באליפות העולם 2000, ברוסיה עצמה. 1:0 קטן, משער של ציפלאקוב. עד היום זה הנצחון היחיד של בלארוס על רוסיה.
ורגע השיא היה ללא ספק באולימפיאדת סולט לייק סיטי 2002, הנצחון המדהים 4:3 על שבדיה ברבע הגמר, שנקרא בשפת ההוקי Minsk Miracle ונחשב שני רק ל"נס על קרח" של נבחרת ארה"ב על בריה"מ ב-1980. בלארוס אמנם הפסידה בחצי הגמר וגם במשחק על הארד ולא זכתה במדלייה, אבל פאקינג חצי גמר אולימפי ונצחון עצום על אחת האימפריות.

הנה דקות הסיום של המשחק ההוא, כולל שער הנצחון (מטעות קשה אל טומי סאלו, השוער השבדי שהיה שוער NHL לגיטימי). תקשיבו להלם של השדרים האמריקאים ותראו את השמחה של הבלארוסים והלם על הפרצופים של השבדים - רק רגעים מיוחדים בספורט יכולים להביא דברים כאלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 18, 2019 8:52 pm 
Hall of Famer

איליה קובלצ'וק נזרק מלוס אנג'לס קינגס.
בקיץ 2018 הכוכב הרוסי הענק, שהדהים את ה-NHL כשויתצר על חוזה עצום בקבוצה בה כיכב, ניו ג'רזי דווילס, וחזר לרוסיה לשחק ב-KHL, חזר ל-NHL ברעש גדול וחתם בלוס אנג'לס קינגס. מיותר לציין שהוא אחד המשתכרים הגבוהים בה.
התוצאה - מקום אחרון בליגה בעונה שעברה, מקום אחרון גם העונה בינתיים. קובלצ'וק עצמו לא תרם כמעט כלום, נזרק מהסגל למעשה כבר בתחילת נובמבר ולא שיחק מאז.
הקינגס שמו אותו ב-waivers ואף אחד לא לקח, והכוכב שחזר ל-NHL בהרבה רעש הוא עכשיו הוא פרי אייג'נט שאף אחד לא נוגע בו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 27, 2019 1:31 am 
Hall of Famer

אליפות העולם עד גיל 20 נפתחה היום - ופתיחה יותר טוב מארה"ב מול קנדה אי אפשר לבקש.
והמשחק הבטיח וגם קיים. האמריקאים הובילו 2:0, קנדה הפכה ל-4:2, כששער אמריקאי בסוף השליש השני במצב של 3:2 נפסל אחרי צפייה בוידאו כי עבר את קו השער כמה עשיריות שניה אחרי הבאזר. האמריקאים השוו בשני שערים מהירים לקראת הסיום - 4:4 פחות מ-4 דקות לסיום. נגמר? ממש לא. לקח רק 7 שניות לאלכסי לפרנייר, שכבר כתבתי עליו - הקונצנזוס למספר 1 בדראפט, להעלות את קנדה ל-5:4, עם 3:11 לסוף. הקנדים הוסיפו עוד שער לרשת ריקה אחרי שהאמריקאים הוציאו את השוער, 6:4 בסיום.
לפרנייר חוץ מהשער נתן גם שלושה אסיסטים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 29, 2019 12:47 am 
Hall of Famer

הפתעות מדהימות היום באליפות העולם עד גיל 20.
נתחיל עם ה-6:0 המדהים שחוטפת המועמדת לזכייה, קנדה, מהנבחרת הצעירה של רוסיה. ההפסד הכי גדול בהיסטוריה של קנדה במפעל הזה. ואולי עוד יותר חשוב מהתוצאה היא הפציעה של אלכסי לפרנייר, שנפצע ברגלו בשליש השני והיה צריך לרדת מהקרח בתמיכת חבריו. כרגע מצבו של המועד לבחירה מס' 1 בדראפט לא ידוע.
הרוסים הפסידו את המשחק הראשון שלהם למארחים מצ'כיה, אבל היום גם צ'כיה כבר עם הפסד - דווקא מול גרמניה, 4:3.
וזה אומר שבבית הזה כל חמש הנבחרות עם נצחון והפסד בזמן החוקי - 3 נקודות לכל נבחרת, והבית לגמרי פתוח.
ומחר - ארה"ב מול רוסיה.

בבית השני האלופה פינלנד טוחנת 8:1 את סלובקיה, ויש לה 4 נקודות - עוד נקודה בגלל ההפסד בהארכה לשכנים משבדיה במשחק הראשון. השבדים מצידם מביסים את שווייץ 5:2 ועולים למקום הראשון בבית עם 5 נקודות. סלובקיה ושוייץ אחריהן עם 3 נקודות בזכות נצחונות על קזחסטן החלשה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 30, 2019 12:15 am 
Hall of Famer

אחרי הנצחון הגדול על קנדה, רוסיה חוזרת לקרקע עם הפסד לאמריקאים 3:1. ארתור קאלייב, חלוץ בן 18 שנבחר בדראפט האחרון רק בסיבוב השני (33, לוס אנג'לס קינגס) כיכב עם שני שערים. משחק בקבוצת מייג'ור ג'וניור מה-OHL, אותה ליגה שהקבוצה של דוד לוין משחקת בה, מהעיר המילטון באונטריו, יליד אוזבקיסטן שעבר לארה"ב כתינוק עם משפחתו. עוד נשמע עליו בעתיד.

אגב דוד לוין. כמו שכתבתי, איתו בקבוצה משחק בחור מוכשר מאד בשם קווינטון בייפילד, קונצנזוס למס' 2 בדראפט אחרי לפרנייר שהוזכר פה בהודעות האחרונות. גם בייפילד משחק עם קנדה באליפות עד גיל 20, בינתיים בלי אימפקט של ממש. אבל לקבוצה הוא כנראה מאד חסר - מא שעזב למחנה האימונים של הנבחרת וארח כך לאליפות, הקבוצה עם 5 הפסדים רצופים.

אגב לפרנייר. הפציעה ברגל מהתבוסה מול הרוסים תמנע ממנו את המשחק הבא של קנדה, מחר מול גרמניה, והוא בספק להמשך הטורניר. חבל מאד, רציתי לראות אותו משחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 01, 2020 6:00 pm 
Hall of Famer

ה"וינטר קלאסיק" של ה-NHL, שכבר הפך למסורת - משחק עונה רגילה תחת כיפת השמיים באצטדיון פוטבול או בייסבול ב-1 בינואר - יתקיים הלילה, דאלאס סטארס תארח את נאשוויל פרדטורס ב"קוטון בול". ב"קוטון בול" יש יותר מ-90 אלף מקומות.
הבעייה היא כמובן שמדובר בדאלאס, מקום די חמים; הטמפרטורה בזמן המשחק צפויה להיות כ-15 מעלות צלזיוס, מה שיגרום להמסה חלקית של הקרח - קרח רך יותר עם שלוליות מים.

באליפות העולם עד גיל 20 נקבעו רבעי הגמר, שיתקיימו מחר: רוסיה - שווייץ, קנדה - סלובקיה, ארה"ב - פינלנד, שבדיה - צ'כיה. במקביל לשלבי הגמר, גרמניה וקזחסטן ישחקו סדרה של הטוב מ-3 על הישרדות בדרג העליון, גם הסדרה הזו תתחיל מחר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 03, 2020 12:10 am 
Hall of Famer

קנדה מקבלת בחזרה אל אלכסי לפרנייר ומביסה את סלובקיה 6:1 במשחק מרובה קטטות באופן מיוחד (לפחות יחסית להוקי הבינלאומי, ב-NHL זה קטן עליהם...)
היא תשחק בחצי הגמר מול רוסיה בניצחה את שווייץ 3:1.
כרגע מתקיים המשחק בין שבדיה וצ'כיה המארחת, שבדיה מובילה 3:0 והיא מן הסתם תעלה לחצי אם לא יקרה משהו לא צפוי. היא מקבלת דרבי מול האלופה פינלנד, ששברה שוב את הלב לאמריקאים כמו בגמר בשנה שעברה. 1:0 קטן מגול פאוור פליי בתחילת השליש השלישי.

עריכה: הבראקט מתערבב בחצי הגמר לפי ההישגים בבית המוקדם. לכן חצאי הגמר יהיו רוסיה מול שבדיה, קנדה מול פינלנד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 05, 2020 3:48 am 
Hall of Famer

שני משחקים שונים היו היום בחצאי הגמר של אליפות העולם עד גיל 20.
רוסיה ושבדיה עם משחק הפכפך ומרתק, הובלה שהחליפה ידיים, 4:4 בסיום הזמן החוקי, והרוסים היו אלה שצחקו אחרונים. שער בהארכה מביא להם 5:4 וכרטיס לגמר.
לעומת זאת המשחק השני היה במעמד צד אחד. קנדה הבהירה מהר מאד לאלופה מפינלנד מי הבוס, תוך פחות מ-4 דקות היה כבר 3:0. עד הסיום הקנדים הוסיפו עוד שניים, תוך שהם נהנים משני שערים של הכוכב הגדול אלכסי לפרנייר, שמצדיק בתרומה שלו את המקום הראשון במוק דראפט. מה שאי אפשר להגיד על החבר של דוד לוין, קווינטון בייפילד, מספר 2 במוק דראפט, שהואיל בטובו להופיע לאליפות עם אסיסט אחד קטן ונחמד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 06, 2020 1:33 am 
Hall of Famer

איזה גמר. קנדה חזרה מפיגור 3:1 באמצע השליש השלישי, עם שני שערים תוך שתי דקות, ושער נצחון 3:58 לסיום.
אלכסי לפרנייר הסתפק הפעם בשני אסיסטים, ונבחר כמובן ל-MVP של הטורניר. לשנה הבאה בדטרויט הבנויה (טוב, בנויה חלקית), כמו שהרד וינגס נראים בשנים האחרונות הם מאד צריכים אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 08, 2020 5:00 pm 
Hall of Famer

ראי שעל הקיר כתב:
ובינתיים מקרה מוזר בטורניר מקביל בסיבוב הזה (יש שלושה טורנירים מקבילים בכל סיבוב). הטורניר נערך בברצלונה, והמארחת ספרד פגשה למשחק מכריע את הולנד. שתיהן ניצחו את שתי האחרות בטורניר הזה, כך שהמשחק ביניהן אמור להכריע מי תמשיך לסיבוב הבא.
אחרי שליש ראשון בלי שערים, עלה הזמבוני כדי ליישר את הקרח, מעשה שבשגרה בהפסקה בין שלישים. לא ברור מה קרה, אבל הזמבוני יצר חור גדול בקרח באזור עיגול האמצע.
אני לא כזה מתמצא בתיקונים בזירת הקרח ולמה זה היה מסובך, אבל לא הצליחו לתקן את התקלה, ואחרי שעתיים וחצי של המתנה השופטים הודיעו שהמשחק לא יחודש, והנושא מופנה למוסדות ה-IIHF שיחליטו איך להכריע את המשחק ואת הטוריר, ומי ממשיכה הלאה לשלב הבא.

היום נערך סוף סוף המשחק החוזר, הולנד ניצחה את ספרד 5:3 ועלתה לשלב הבא - הלפני אחרון לפני האולימפיאדה.

עכשיו זה כבר מתחיל להיות מעניין - נבחרות של דרג 1A ואפילו נציגה אחת משולי הדרג העליון (בריטניה, אחת מהפתעות ההוקי הבינלאומי בשנים האחרונות).
השלב הבא יתקיים גם הוא במתכונת של שלושה טורנירים מקבילים, שמכל אחד תעלה נבחרת אחת לשלב המוקדמות האחרון. הטורנירים יתקיימו בין 6 ל-9 לפברואר.
סלובניה תארח טורניר אחד (יסניצה), נגדה ישחקו יפן, ליטא וקרואטיה.
קזחסטן תארח את הטורניר השלישי (נור-סולטן, אסטנה לשעבר) נגדה ישחקו פולין, אוקראינה והולנד.
בריטניה תארח את הטורניר השלישי (נוטינגהם) נגדה ישחקו הונגריה, אסטוניה ורומניה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' ינואר 10, 2020 4:12 pm 
Hall of Famer

די נדיר ששוער מבקיע שער, אתמול זה קרה. לקראת סיום המשחק בין נאשוויל לשיקגו ב-NHL, נאשוויל הובילה 4:2. במצב כזה בדרך כלל הקקבוצה שבפיגור מוציאה את השוער ומכניסה מחליק נוסף, מהלך נואש כדי לנסות להבקיע בכל מחיר. אז השוער של נאשוויל, הפיני פקה רינה, עצר את הפאק מאחורי השער שלו, הסתכל טוב, והטיס את הפאק מעל כל השחקנים אל השער הריק בצד השני.
https://www.nhl.com/video/rinne-scores- ... /c-5069293

מנהג נפוץ ב-NHL - האוהדים זורקים כובעים אל הקרח כששחקן מבקיע שלושער, כלומר hat trick. אתמול עשה את זה דויד פסטרנק, החלוץ הצ'כי של בוסטון ברואינס, מול וויניפג. פסטרנק מוביל העונה את הליגה בשערים.
https://www.nhl.com/video/pastrnaks-sev ... /c-5068865

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 15, 2020 11:37 pm 
Hall of Famer

טוב, זה אחד המהלכים ההזויים של השנה.
וגאס גולדן נייטס פיטרה את המאמן שלה ג'רארד גלנט. המאמן שלקח קבוצת אקספנשן שאף אחד לא נתן לה סיכוי, עם שחקנים שרובם דפוקים וזרוקים מהאקספנשן דראפט, שבר איתה את כל השיאים לקבוצת אקספנשן והביא אותה לגמר סטנלי כבר בעונה הראשונה שלה; עלה איתה לפלייאוף גם בעונה השנייה; ונאבק על הפלייאוף גם עכשיו בעונה השלישית.
והם זורקים אותו. איזה לכלוך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' ינואר 19, 2020 12:30 am 
Hall of Famer

שלושער שני ברציפות אתמול לאלכסנדר אובצ'קין בנצחון של וושינגטון על ניו יורק איילנדרס, והוא מנשל מהעשיריה הראשונה של מבקיעי השערים בכל הזמנים את מריו למיה הגדול. הוא גם משתווה לסטיב אייזרמן, הקפטן המיתולוגי של דטרויט רד וינגס (וכיום ה-GM שלה) במקום התשיעי, עם 692 שערים. במקום השמיני, עם שני שערים יותר, עוד אגדת הוקי - מרק מסייה. אלה שלפניהם כבר הבקיעו מעל 700 שערים.
לאובצ'קין יש כבר 34 שערים העונה, כולל עשרה בששת המשחקים האחרונים. מכונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 22, 2020 10:49 am 
Hall of Famer

קבוצת ה-NHL החדשה של סיאטל מתחילה בעבודות הבינוי של האולם שיארח אותה מעונת 2021/22, במקום קי ארינה הישן של הסופרסוניקס.
מה שמעניין בנושא הוא איך שהם בונים אותו.
למי שזוכר את קי ארינה, היה לו גג עם צורה מיוחדת והיה סימן ההיכר שלו. בקבוצת ה-NHL החדשה החליטו לשמר את הגג, מה שהפך את הריסת קי ארינה ובניית האולם החדש לאתגר הנדסי לא פשוט. הגג הישן נשאר מונח על כלונסאות, עם סמל המפתח של קי ארינה עליו, כפי שאפשר לראות במאמר המצורף. כשמדובר בגג ענק של אולם ספורט, שגם שוקל לא מעט, זה לא דבר פשוט.
כל מה שהיה תחתיו נהרס, האולם החדש נבנה תחתיו כולל יסודות חדשים, והגג הישן והמיוחד יונח על מבנה האולם החדש כשהוא ייגמר.
https://www.nhl.com/news/nhl-seattle-ar ... =281011650

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 23, 2020 12:16 pm 
Hall of Famer

משהו מוזר קורה סביב האולסטאר של ה-NHL שאמור להיערך בסוף השבוע בסנט לואיס. המון שחקנים מהשורה הראשונה פורשים ממנו, חלק פצועים, חלק "פצועים", ויש אפילו כאלה כמו אלכסנדר אובצ'קין שאומרים במפגיע שהם לא באים כי הם רוצים מנוחה.
אני לא יודע מה הסנקציות של הליגה נגד פורשים מסיבות שאינן רפואיות מוכחות, אם יש כאלה, אבל אין ספק שהמעמד של האולסטאר נפגע באופן רציני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 23, 2020 12:21 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
-

נערך לאחרונה על ידי אדום88 בתאריך ה' ינואר 23, 2020 12:23 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 23, 2020 12:22 pm 
Hall of Famer

אמנם פוטין משחק לפעמים הוקי קרח, אבל בכל זאת נראה קצת לא שייך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' פברואר 01, 2020 12:11 am 
Freshman

בלוג: הצג בלוג (0)
לפי דיווחים לא מאומתים, הקבוצה החדשה מסיאטל תיקרא קראקן (Kraken).
קווין סמית כבר צייץ שהוא יהיה Krak-head :P

RELEASE THE KRAKEN!!!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' פברואר 01, 2020 3:38 am 
Hall of Famer

הבעלים מכחישים שכבר בחרו שם, אבל השם הזה היה אחד הניחושים שנתנו להם את הסיכוי הגבוה ביותר גם קודם..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 05, 2020 5:24 pm 
Hall of Famer

עוד שלושער אתמול לאלכס אובצ'קין, מגיע ל-40 שערים בעונה בפעם ה-11, 698 שערים בקריירה (מקום שמיני בכל הזמנים).
עוד שני שערים הוא יהיה השחקן השמיני שמגיע ל-700 שערים בקריירה (לא מתמטיקה מסובכת), עוד 10 הוא ישתווה למייק גארטנר במקום השביעי. יש לציין שהוא שיחק כ-300 משחקים פחות מגארטנר.
מבחינת ממוצע שערים למשחק אובצ'קין שני בכל הזמנים, מקדים אותו רק מריו למיה ששיחק יחסית מעט משחקים בגלל הסרטן שחלה בו בסוף שנות ה-90 שהשבית אותו ל-3 עונות בערך. זה אומר שאובצ'קין מקדים בקטגוריה הזו אפילו את ויין גרצקי, שאמנם כבש כמעט 200 שערים יותר ממנו אבל ב-350 משחקים יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 10, 2020 4:11 pm 
Hall of Famer

אז עברנו עוד שלב בטורניר הקדם אולימפי ויש לנו עולות לסיבוב האחרון לקראת בייג'ינג 2022.
כרגיל שלושה טורנירים מקבילים, כל אחד נותן כרטיס לשלב הבא. ובכל אחד - דרמה גדולה.
בטורניר בסלובניה, המקומיים חזרו מפיגור מול יפן במשחק המכריע וניצחו כדי לעלות לשלב הבא. ליטא וקרואטיה נשארו גם הן מאחור.
בקזחסטן, שער נצחון של פולין בתחילת השליש השלישי נתן להם את הכרטיס עם 3:2 על המארחת. אוקראינה והולנד נשארו מאחור.
והטורניר המעניין מכולם היה בבריטניה, שם בריטניה והונגריה נפגשו שוב, שנתיים אחרי אליפות העולם דרג 1A שבו הבריטים, על הקרח ההונגרי, הצליחו לפלח להונגרים את הכרטיס לדרג העליון עם שער דרמטי 16 שניות לסיום. הפעם על הקרח הבריטי ההונגרים נקמו, ניצחו 4:1 ולקחו את הכרטיס לשלב הבא בקדם-אולימפי.

השלב הבא - שלב המוקדמות האחרון על שלושה כרטיסים לאולימפיאדה. כל טורניר נותן כרטיס אחד, ושלוש העולות יצטרפו לתשע העולות האוטומטיות. הטורנירים יתקיימו בקיץ הקרוב, מה שפותח אפשרות שהנבחרות החזקות יותר, שיש להן שחקני NHL, יוכלו להביא אותם.
סלובקיה תארח טורניר אחד, עם בלארוס, אוסטריה ופולין.
לטביה תארח טורניר עם צרפת, איטליה והונגריה.
את הטורניר השלישי תארח נורבגיה, עם דנמרק, דרום קוריאה וסלובניה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 12, 2020 3:32 pm 
Hall of Famer

אירוע מפחיד אתמול ב-NHL. המגן הוותיק של האלופה סנט לואיס בלוז, ג'יי בומיסטר, התמוטט עקב אירוע לב תוך כדי השליש הראשון של המשחק בחוץ מול אנהיים דאקס. המשחק הופסק ולא חודש, הרופאים של שתי הקבוצות כמובן רצו אליו וטיפלו בו במהירות, ובומיסטר הוצא מהאולם על אלונקה (כשהוא בהכרה מלאה ומזיז את הגפיים, יש לומר). הוא לא היה על הקרח באותו זמן, אלא על הספסל (בהוקי שחקנים מתחלפים על הקרח כל הזמן).
בומיסטר כאמור וותיק בליגה, כבר בן 36. הוא היה הנבחר מס' 3 בדראפט 2002 ועבר הרבה תהפוכות בקריירה, אבל הסטנלי עם סנט לואיס בלוז הכניס אותו לרשימה המצומצמת והמכובדת של "מועדון הזהב המשולש" - שחקנים שזכו באליפות העולם (הוא זכה פעמיים), במדליית זהב אולימפית (זכה בסוצ'י 2014), ובסטנלי. למעשה הוא חבר במועדון עוד יותר מצומצם, "מועדון הזהב המרובע" - הוא זכה עם נבחרת קנדה פעמיים גם בגביע העולם, מפעל הנבחרות של ה-NHL.
לא פורט על מצבו מעבר למה שתואר בידיעה הראשונית.
לבלוז אמור להיות משחק גם הלילה, בווגאס נגד הגולדן נייטס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 294 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 8, 9, 10, 11, 12  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 67 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: