סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ד' מאי 21, 2025 11:47 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1070 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 43  הבא

לו הייתי אמריקאי
דונלד טראמפ 31%  31%  [ 10 ]
ג'ו ביידן 69%  69%  [ 22 ]
סך הכל הצבעות : 32
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ו' אוקטובר 30, 2020 7:53 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
4 ימים לפני, סקר של PublicPolicyPolling (ציון B אצל סילבר) נותן לביידן פלוס 7 גם בפנסילבניה וגם בפלורידה, שזה חריג יחסית לסקרים אחרים שם.

רסמוסן נותן לביידן פלוס 3 בארצי, שזה כמובן מספר טוב מאוד לביידן אצלם.

Ibd/tipp נותנים לביידן פלוס 6 (פלוס 7 ראש בראש) בארצי, שזה גם עלייה יחסית לסקרים הקודמים שלהם.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 30, 2020 8:35 pm 
Hall of Famer

סקר דרמטי של מאריסט (A+) נותן יתרון של פלוס 6 לביידן בצפון קרוליינה.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 30, 2020 8:38 pm 
Junior

וגם מאריסט (A+) באופטימיים מאוד, עם 6+ לביידן ו10+ לסנטור הדמוקרטי קניגהאם בצפון קרולינה. אם ביידן לוקח את צפון קרוליינה + מישיגן וויסקונסין שם הפער לטובתו בסקרים יציב - הוא לא זקוק גם לפנסילבניה.

עוֹד נַפְשִׁי דְּרוֹר שׁוֹאֶפֶת, לֹא מְכַרְתִּיהָ לְעֵגֶל-פָּז, כִּי עוֹד אַאֲמִין גַּם בָּאָדָם, גַּם בְּרוּחוֹ, רוּחַ עָז... יָשׁוּב יִפְרַח אָז גַּם עַמִּי, וּבָאָרֶץ יָקוּם דּוֹר, בַּרְזֶל-כְּבָלָיו יוּסַר מֶנּוּ, עַיִן-בְּעַיִן יִרְאֶה אוֹר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 31, 2020 11:40 pm 
Hall of Famer

שלושה ימים לפני הבחירות, זה מצב ממוצע הסקרים יחסית לבחירות הקודמות באותו שלב זמן (ממוצע ארצי):

2000: Bush +2
2004: Bush +2.3
2008: Obama +6.4
2012: Obama +0.5
2016: Clinton +2.9
2020: Biden: +8.7

אז כן, אפשר להפסיד בממוצע הארצי אפילו די בגדול ולקחת את הבחירות, אבל אם טראמפ לוקח את זה, סביר שמכוני הסקרים שם יצטרכו לעשות מהפיכה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 01, 2020 12:11 am 
Hall of Famer

CNN בסקר אחרון לפני הבחירות נותנים לביידן פלוס 4 באריזונה, פלוס 6 בצפון קרוליינה(!) , פלוס 8 בויסקונסין, ופלוס 12 במישיגן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 01, 2020 7:45 am 
Senior

עבר הרבה זמן מאז שהיה סקר משמעותי גרוע לביידן והיום זה הגיע.

סלצר, אולי המכון הכי מוערך (A+ כמובן אצל נייט), נותן +7 לטראמפ באיווה ו+4 לארנסט הסאנטורית. זה תזוזה של 7 נק' מהסקר הקודם.

המשמעויות האפשריות לא מעטות פה. קודם כל סלצר נתנו +7 לטראמפ גם בבחירות הקודמות ובמובן מסוים חזו את הקריסה של הילארי במידווסט. בניגוד לכל מיני טרפלגרים למיניהם, המתודולוגיה של סלצר גלויה ומאוד נחשבת.

השאלה הגדולה כרגע האם התזוזה הגדולה הזו תופיע גם במישיגן ובעיקר ויסקונסין, שהן בעלות פרופיל דומה.

בעוד 6 שעות יהיו סקרים של הניו יורק טיימס לגבי ויסקונסין, אריזונה, פנסילבניה ופלורידה.
לפני 45 דקות ABC והפוסט יצאו עם +2 לטראמפ בפלורידה ו+7 לביידן בפנסילבניה.

בדרך היו כמה סקרים בינוניים באיכותם עם תוצאות טובות לטראמפ, אחרי שבועות שלא היו לו סקרים משמעותיים מחוץ למכונים הפרטיזנים.

בקיצור, לא יהיה רגוע כנראה. זו העדות הראשונה לכך שאולי יש באמת צמצום פערים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 01, 2020 7:46 am 
Senior

ואיווה היה אחד הכסאות שנראו אפשריים להפוך בסנאט. אם ארנסט וטראמפ בכזה יתרון אפשר לשכוח ממנו וזה מקטין עוד יותר את המסלול של הדמוקרטים לשליטה בסנאט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 01, 2020 9:11 am 
Junior

בינתיים באתרי ההימורים עדיין יציב, סביב ה65-66 אחוז לכיוון ביידן. ב2016 אאל״ט המהמרים הלכו עם טראמפ, לא?

עוֹד נַפְשִׁי דְּרוֹר שׁוֹאֶפֶת, לֹא מְכַרְתִּיהָ לְעֵגֶל-פָּז, כִּי עוֹד אַאֲמִין גַּם בָּאָדָם, גַּם בְּרוּחוֹ, רוּחַ עָז... יָשׁוּב יִפְרַח אָז גַּם עַמִּי, וּבָאָרֶץ יָקוּם דּוֹר, בַּרְזֶל-כְּבָלָיו יוּסַר מֶנּוּ, עַיִן-בְּעַיִן יִרְאֶה אוֹר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 01, 2020 9:37 am 
Senior

red כתב:
בינתיים באתרי ההימורים עדיין יציב, סביב ה65-66 אחוז לכיוון ביידן. ב2016 אאל״ט המהמרים הלכו עם טראמפ, לא?

לא. הסיכויים של טראמפ ב'וגאס' טובים יותר עכשיו מ-2016.

אני לא חושב שמדובר במשהו מרעיש. העניין הוא שעד הסקר הזה לא ראיתי שום גוף רציני שפתח איזשהו מסלול סביר לטראמפ לעבור דרכו. זו הפעם הראשונה אם אנחנו מאמינים שיש סיכוי שהסקר הזה, שכאמור מגיע ממכון מאוד מאוד נחשב, הוא סממן למשהו שקורה במידווסט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 01, 2020 10:03 am 
Junior

וצריך להגיד גם את זה: ביידן יכול לנצח בסופו של דבר ואפילו בפערים לא רעים במידווסט (נניח, 2% בממוצע בוויסקונסין-מישיגן—פנסילבניה) ועדיין ליל הבחירות יהיה חתיכת תמונת נצחון של טראמפ, שלא לומר תבוסה לביידן. אם טראמפ לוקח את אריזונה-צפון קרוליינה-פלורידה-ג׳ורג׳יה בליל הבחירות והתוצאות במידווסט לא יהיו ברורות, הדמוקרטיה האמריקאית תעמוד במבחן אמיתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 01, 2020 10:10 am 
Hall of Famer

פנסילבניה זה הרבה דברים ואף אחד מהם הוא לא מידווסט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 01, 2020 11:22 am 
Junior

צודק. אבל גם מתקשה קצת בלהפריד עיקר וטפל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 01, 2020 11:56 am 
Junior

נביא בעירו כתב:
וצריך להגיד גם את זה: ביידן יכול לנצח בסופו של דבר ואפילו בפערים לא רעים במידווסט (נניח, 2% בממוצע בוויסקונסין-מישיגן—פנסילבניה) ועדיין ליל הבחירות יהיה חתיכת תמונת נצחון של טראמפ, שלא לומר תבוסה לביידן. אם טראמפ לוקח את אריזונה-צפון קרוליינה-פלורידה-ג׳ורג׳יה בליל הבחירות והתוצאות במידווסט לא יהיו ברורות, הדמוקרטיה האמריקאית תעמוד במבחן אמיתי.

אז היום אתה אופטימי או פסימי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 01, 2020 12:16 pm 
Hall of Famer

על פי הסקרים , צריכים להיות אופטימיים. על פי הטבע האנושי והבחירות ב-2016 , פסימיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 01, 2020 12:27 pm 
Sophomore

עם הסקרים הנוכחיים גם טעות כמו ב2016 (בכל מדינה) טראמפ עדיין לא מנצח.
אבל אם אכן הסקר באיווה מראה על טעות בסקירה עד עכשיו באיזור, זה בהחלט יכול להצביע על אחת כזו במדינות השכנות, ואם טראמפ מנצח בויסקונסין הוא במצב מדהים,
אותי מעניין אם התפרצות הקורונה שם תפחיד מצביעים ביום הבחירות מלצאת להצביע (ואז די יבטיח את הניצחון של ביידן שם).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 01, 2020 12:29 pm 
Hall of Famer

לא רואה איך לפי הסקרים (והקורונה) טראמפ אפילו קרוב לנצח בוויסקונסין. נראה לי שפנסילבניה יותר ריאלית מבחינתו אם כבר. אבל שוב , ב-2016 הסוקרים נפלו בענק בוויסקונסין , מקווה שזה לא שידור חוזר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 01, 2020 12:31 pm 
Sophomore

גם אני לא, אבל טעות בסקירה באיווה יכולה להצביע על טעות סקירה בוויסקונסין\מינסוטה יותר ממה שהיא יכולה להצביע על טעות סקירה בפנסילבניה\פלורידה\אריוזנה נניח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 01, 2020 12:48 pm 
Junior

יחד עם הדקוטות - שם שיעור התחלואה הוא הגבוה בעולם כולו - ויסקונסין ואייווה מהמובילות בתחלואה ועכשיו גם בתמותה למיליון בארצות הברית. מישיגן לא רחוק מהן. זה יהיה הזוי אך אמריקאי מאוד אם לא תהיה לזה השפעה על ההצבעה והתוצאות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 01, 2020 1:09 pm 
Senior

וארבעת הסקרים של הניו יורק טיימס מרגיעים קצת את הלחץ שלי.

Arizona: BIDEN- 49, TRUMP- 43
Florida: BIDEN- 47, TRUMP- 44
Pennsylvania: BIDEN- 49, TRUMP- 43
Wisconsin: BIDEN- 52, TRUMP- 41

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 01, 2020 1:11 pm 
Hall of Famer

למה הם לא סוקרים את צפון קרוליינה ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 01, 2020 1:12 pm 
Junior

red כתב:
נביא בעירו כתב:

אז היום אתה אופטימי או פסימי?

הלוואי שזה היה מחולק לימים. חמש דקות ככה, חמש דקות ככה...

אגב, התחושות החזקות שהסיפור הזה גורם אצלי, לגמרי לא קשורות לאמון שלי בפוליטיקה האמריקאית, או בפוליטיקה בכלל. אני מאוד רוצה שביידן ינצח, אבל אני רוצה את זה כמו שאני רוצה שהפועל ירושלים תנצח את מכבי. זה איזשהו סמל מבחינתי לנצחון של הטוב על הרע, אבל אני לא חושב שיש איזשהי וודאות או אפילו משהו שקרוב לזה שאמריקה תחת ביידן תהיה מקום יותר טוב מאשר זו של טראמפ, או שהאזור שלנו ירוויח מזה, או איזשהו אזור אחר בעולם, לצורך העניין...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 01, 2020 1:18 pm 
Sophomore

לא רואה איך טראמפ מנצח בלי פנסילבניה ואריזונה, ו -6 בשתיהן יהיה קשה להפוך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 01, 2020 1:49 pm 
Hall of Famer

3&D כתב:
גם אני לא, אבל טעות בסקירה באיווה יכולה להצביע על טעות סקירה בוויסקונסין\מינסוטה יותר ממה שהיא יכולה להצביע על טעות סקירה בפנסילבניה\פלורידה\אריוזנה נניח.

וויסקונסין 11+ מרגיע אותך ? :)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 01, 2020 1:54 pm 
Sophomore

אני יותר מהסקרנים ופחות מהנלחצים
וקשה לי לראות איך מהפרש של בערך 8 אחוז בין איווה לויסקונסין ב 2016 יהפוך הפעם ל 18 (-7 באיווה ו +11 בוויסקונסין)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' נובמבר 01, 2020 3:09 pm 
Hall of Famer

ואם לחזור לנושא המקורי של הסקר ובגלל שאני בערך היחיד פה אשכרה יצביע
א. הפתק שלי יילך לליברטריאן אבל חשוב לי יותר הפרופוזישונים ובעיקר מס' 22 בקליפורניה
ב. אני אשמח אם טראמפ ינצח. אני לא אצביע בעצמי לגזען אבל מעדיף אותו על ביידן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 1070 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 43  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: