סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' נובמבר 23, 2024 2:45 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 341 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: בחירות 2021
הודעהפורסם: ג' פברואר 02, 2021 10:28 pm 
Sophomore

בלוג: הצג בלוג (0)
מעניין למה אתה מתכוון כשאתה כותב הרצח של ברוך גולדשטיין?
ואתה לא מבין כמה בן גביר הזדעדע, עד כדי כך שהוא החליט לתלות תמונה של המחבל בבית שלו! שיוכל לגנות כל יום מחדש!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 02, 2021 10:29 pm 
Sophomore

נורטון כתב:
אהוד, אתה משקר או לא יודע.
למדתי בישיבת מצפה יריחו באותה תקופה. לא שלא דיברו נגד זה, ולא שהשמחה היתה פורצת גבולות, אבל קשה להגיד שהיא לא היתה קיימת ומהולה. והדעה הרווחת היתה ״מגיע להם״
99.99 אחוז my ass

אני באמת לא יודע מה היה אז, היתי ילד ממש קטן.
מהכרותי עם אנשי "עוצמה יהודי" בימנו, 99.99% מגנים את המעשה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 02, 2021 10:29 pm 
Hall of Famer

סליחה, אבל עדיין יש לי חברים משם.
יאללה, יאללה. קשקוש מקושקש ופשוט לא נכון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 02, 2021 10:31 pm 
Sophomore

נורטון אתה לא יודע שיש בארץ רק 20 אנשים שלא מגנים את המעשה? יש סיכוי שאתה פשוט מכיר כמעט את כולם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 02, 2021 10:32 pm 
Hall of Famer

ehud כתב:
נורטון כתב:
למדתי בישיבת מצפה יריחו באותה תקופה. לא שלא דיברו נגד זה, ולא שהשמחה היתה פורצת גבולות, אבל קשה להגיד שהיא לא היתה קיימת ומהולה. והדעה הרווחת היתה ״מגיע להם״
99.99 אחוז my ass

מעניין..... כנראה שב99.99 אחוז מעוצמה יהודית לא כוללת את שלישיית הצמרת שלה (בן גביר, מרזל, גופשטיין) , ועוד כמה חברי מועצות בהתנחלויות....

https://www.haaretz.co.il/news/politics/1.1191059

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 02, 2021 10:35 pm 
Sophomore

3&D כתב:
ואתה לא מבין כמה בן גביר הזדעדע, עד כדי כך שהוא החליט לתלות תמונה של המחבל בבית שלו! שיוכל לגנות כל יום מחדש!

אני חושב שאתה יודע למה אני מתכוון.

אני לא דוברו של בן גביר, אבל למיטב זכרוני הוא אמר פעם שהוא שם את התמונה בביתו בלי קשר למעשה עצמו,
אלא כי הוא העריך את גולדשטיין כרופא (היה רופא שטיפל בכל אדם שחיפש מזור, ואף הציל פעם ערבי שנפגע מיהודי).

אני לא אומר שאני מסכים עם המעשה של בן גביר, ואני גם לא אומר שדבריו לא היו הצטדקות,
אבל כן צריך להציג את הדברים כמו שהוא טוען אותם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 02, 2021 10:38 pm 
Sophomore

הייתי רוצה לחשוב שאתה מתייחס לאירוע ואל המחבל כרוצח, אבל אני חושש שהמשמעות שאתה מכוון אליה היא דווקא של נרצח
הייתי שמח אם תבהיר שלא כך הדבר, והתכוונת לפסיקה שהתקבלה אחרי פיגוע הטרור של המחבל היהודי ברוך גולשטיין, שרצח עשרות אנשים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 02, 2021 10:39 pm 
Junior

במקום להתעסק בטענות המביכות של אהוד, אפשר וצריך לציין, ככה בקטנה, שאם כבר מדברים על מפלגות מחבלים, מן הראוי להודות שהיו גם כמה מחבלים במפלגות אחרות לאורך השנים. דני יתום, שמיר ובגין הם הדוגמאות הראשונות שקופצות לראש, אבל יש עוד מועמדים רבים וטובים גם במפלגות אחרות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 02, 2021 10:41 pm 
Junior

וואו הציל ערבי שיהודי תקף אותו... ריגשת! בתכלס מה זה לרצוח 29 ערבים אל מול לטפל באחד?!
ואוהבי אדם my ass. אוהבי סוג מסוים של יהודים במקרה הכי טוב.

חבורת גזענים דוחה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 02, 2021 10:42 pm 
Sophomore

3&D כתב:
הייתי רוצה לחשוב שאתה מתייחס לאירוע ואל המחבל כרוצח, אבל אני חושש שהמשמעות שאתה מכוון אליה היא דווקא של נרצח
הייתי שמח אם תבהיר שלא כך הדבר, והתכוונת לפסיקה שהתקבלה אחרי פיגוע הטרור של המחבל היהודי ברוך גולשטיין, שרצח עשרות אנשים

ברור שהתכוונתי שמדובר ברצח שגולדשטיין ביצע בערבים.
לך יש נטייה לדעה קדומה לחשוב שכל תומכי עוצמה יהודית וסמוטריץ' הם אוטומטית מצדיקי פגיעה בערבים חפים מפשע.
חבל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 02, 2021 10:44 pm 
Senior

נביא בעירו כתב:
במקום להתעסק בטענות המביכות של אהוד, אפשר וצריך לציין, ככה בקטנה, שאם כבר מדברים על מפלגות מחבלים, מן הראוי להודות שהיו גם כמה מחבלים במפלגות אחרות לאורך השנים. דני יתום, שמיר ובגין הם הדוגמאות הראשונות שקופצות לראש, אבל יש עוד מועמדים רבים וטובים גם במפלגות אחרות.

דני יתום?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

Sophomore

sheky כתב:
וואו הציל ערבי שיהודי תקף אותו... ריגשת! בתכלס מה זה לרצוח 29 ערבים אל מול לטפל באחד?!
ואוהבי אדם my ass. אוהבי סוג מסוים של יהודים במקרה הכי טוב.

חבורת גזענים דוחה.

הוא היה רופא בחברון.
הימור שלי - הוא טיפל לא אחת בערבים, ונהג בהם במסירות רבה.
המקרה שבו הוא טיפל בערבי שנפגע מיהודי פשוט זכה להוקרה רבה, והוא אפילו קיבל על זה תעודה (כך כתוב בויקיפדיה).

עוצמה יהודית אוהבי כל אדם.
זה שהם קודם כל אוהבים את בני עמם ורק אחר כך אנשים אחרים, זה נראה לי נורמלי לגמרי.
אני חושב שרוב בני האדם אוהבים קודם כל את בני עמם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

Hall of Famer

ehud כתב:
3&D כתב:

אני לא דוברו של בן גביר, אבל למיטב זכרוני הוא אמר פעם שהוא שם את התמונה בביתו בלי קשר למעשה עצמו,
אלא כי הוא העריך את גולדשטיין כרופא (היה רופא שטיפל בכל אדם שחיפש מזור, ואף הציל פעם ערבי שנפגע מיהודי).

אני לא אומר שאני מסכים עם המעשה של בן גביר, ואני גם לא אומר שדבריו לא היו הצטדקות,

יש לו עוד רופאים תלויים שם בבית?
אלוהים, כמה תמימות (מעושה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 02, 2021 10:46 pm 
Junior

נביא בעירו כתב:
בגדול, להגיד על משהו או מישהו ״קיצוני״, זה די מעפן, כי זה כאילו לפסול אותו קטגורית בלי לדון בטענה ספציפית שלו לגבי המציאות. במקרה הספציפי, פמיניזם רדיקאלי זה שם של זרם אקדמי/אקטיביסטי מאוד מסויים שמירב מיכאלי היא לגמרי חלק ממנו. הפמיניזם הרדיקאלי טוען שאסור להסתפק רק במאבק על זכויות אלא שיש לחתור לשינוי מבני ותודעתי עמוק של החברה שבנויה כולה על תודעה פטריארכלית והקטע עם הדיבור בלשון נקבה זה ביטוי מובהק של סוג המחשבה הזה. בנוסף, היא התגאתה לא מעט פעמים בקשר הקרוב שיש לה עם קתרין מקינון, שהיא בין הדמויות שהכי מזוהות עם הפמיניזם הרדיקאלי בעולם כרגע. אני באופן אישי לא חושב שיש איזשהי בעיה עם להיות ״פמיניסטית רדיקאלית״, אבל אם זו הטענה לגבי מירב מיכאלי, צריך להודות שזו האמת...

קיצוני נגזר כמרחקו מהנורמה... עופר כסיף הוא קיצוני כי הוא רחוק מהנורמה של היהודים בארץ. דווקא אני חושב שזה בסדר להגדיר מישהו כקיצוני וזה כמובן לא מבטל את תקפות טענותיו.

וסתם, בינינו, אתה לא חושב שהחברה ברוב מוחלט של העולם היא פטריאכלית עם תודעה פטריאכלית?
אז אם נסכם, היא קיצונית כי היא מדברת בלשון נקבה לקבוצות שנכללות בהן נשים וכי יש לי חברה שמזוהה עם הפמניזם הרדיקאלי?
( אני לא תוקף אותך אישית כמובן, ברור לי שאתה מציג את המאפיינים ה"רדיקלים" שלה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 02, 2021 10:50 pm 
Sophomore

עופר האדום כתב:
ehud כתב:
נורטון כתב:
99.99 אחוז my ass

מעניין..... כנראה שב99.99 אחוז מעוצמה יהודית לא כוללת את שלישיית הצמרת שלה (בן גביר, מרזל, גופשטיין) , ועוד כמה חברי מועצות בהתנחלויות....

אני מעולם לא שמעתי או ראיתי את בנצי מתבטא בעד הרצח.
זה שאתה מביא כתבות שאומרות שהוא עשה את זה, זה נחמד.
אבל שוב, אני לא שמעתי או ראיתי אותו מתבטא בעד המעשה הנפשע.

אני כן אסייג מעט את מה שאני טוען, ואני אגיד שבקרב אנשי ימין מסוימים יש תאוריית
קונספירציה שגולדשטיין מנע פעולה גדולה נגד יהודים שתוכננה בחברון, ובכך בעצם הם מצדיקים את המעשה שלו.

אבל שוב, מי שסובר כך, אין לו באמת על מה להסתמך (מעבר לזה שהמצב בחברון היה מאד מתוח באותה תקופה, אבל זו לא סיבה).

בכל מקרה, עצם זה שתומכי הקונספירציה הזו מאמינים בזה, זה גם משהו שיכול ללמד עליהם זכות,
משום שזה אומר שהם מתנגדים לפגיעה בחפים מפשע (הם סוברים שגולדשטיין עשה את מה שעשה כדי למנוע פיגוע ולא סתם לרצוח חפים מפשע).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 02, 2021 10:51 pm 
Sophomore

נורטון כתב:
ehud כתב:
3&D כתב:

יש לו עוד רופאים תלויים שם בבית?
אלוהים, כמה תמימות (מעושה).

אז כמו שכתבתי, אני לא אומר שאין פה הצטדקות.
אבל אני כן חושב שצריך להביא את דבריו של בן גביר זה מינימום של הגינות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 02, 2021 10:52 pm 
Hall of Famer

גם אלו שמאמינים בקונספירציה שהיהודים הם מאחורי ניין אילבן הם בסדר גמור, הם בעיקרון בעד יהודים אבל במקרה הזה הם פוצצו שני בניינים. זה הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 02, 2021 10:55 pm 
Junior

ehud כתב:

נתעלם משאר השטויות שכתבת ונתמקד בזה... כמה ציטוטים בשביל הכיף

בנצי גופשטין בחתונה ביתו : "אם היה פה מלצר ערבי הוא לא היה מגיש אוכל אלא מחפש את בית החולים הקרוב"
בנצי גופשטין על מצעד הגאווה : "תחתית החבית של המין האנושי, שכל מטרתם להפיץ את הזוהמה שלהם"
סתם מרזל אקראי : "כל ערבי הוא חפץ חשוד"
מיכאל בן ארי : "הערבים בחיפה הם אויבים", "בעזה אין חפים מפשע... אנחנו רוצים 15 גיחות עם אלפיים הרוגים", ועוד

ממש דובני איכפת לי עם כיפה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 02, 2021 10:55 pm 
Sophomore

ורגע של רצינות, זה באמת עצוב שה"מחנה הלאומי" תלוי מאוד (ושראש הממשלה חותר לכך בכל כוחו) בכך שתהיה מפלגת של אנשים עם דעותיו של אהוד ע"מ להקים ממשלה
והם מצידם מעזים לדבר על השמאל הנורא שעלול להקים ממשלה עם הערבים תומכי הטרור

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 02, 2021 11:11 pm 
Hall of Famer

ehud כתב:
עופר האדום כתב:
ehud כתב:
נורטון כתב:
99.99 אחוז my ass

יש ציטוט שם

ציטוט:
חבר מועצה נוסף, בנצי גופשטיין, אמר כי גולדשטיין קיים את מצוות היום: "לא רק לאכול אוזני המן אלא גם לעשות את דבר מרדכי ואסתר, שנקמו באויבי היהודים. אנחנו כאן כדי לכבד את מורשתו".

יש עוד :

https://news.walla.co.il/item/3325972

ציטוט:
לפי כתב האישום, במהלך החתונה שר גופשטיין במיקרופון את הפזמון "ברוך הגבר, נכנס למערה, דרך הנשק וירה", תוך שהוא מתייחס בכך למעשה הטרור שביצע ברוך גולדשטיין.

https://www.hakolhayehudi.co.il/item/La ... 7%95%D7%9F

ציטוט:
שמו של ברוך גולדשטיין הי"ד לא הוזכר בטקס יום הזיכרון

בנצי גופשטיין, תושב קרית ארבע מסר לקול היהודי כי הוא דורש מהאחראים להתנצל בפני המשפחה השכולה.

"חמור מאוד שלראשונה לא הוזכר שמו של ברוך גולדשטיין הי"ד הרופא של קרית ארבע, מי שהציל אלפי יהודים. ברוך נרצח במערת המכפלה. אני דורש ממי שאחראי למחדל להתנצל בפני המשפחה ותושבי הקריה ולמצוא דרך להנציח את שמו בקרית ארבע".

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 02, 2021 11:13 pm 
Sophomore

sheky כתב:
ehud כתב:

נתעלם משאר השטויות שכתבת ונתמקד בזה... כמה ציטוטים בשביל הכיף

בנצי גופשטין בחתונה ביתו : "אם היה פה מלצר ערבי הוא לא היה מגיש אוכל אלא מחפש את בית החולים הקרוב"
בנצי גופשטין על מצעד הגאווה : "תחתית החבית של המין האנושי, שכל מטרתם להפיץ את הזוהמה שלהם"
סתם מרזל אקראי : "כל ערבי הוא חפץ חשוד"
מיכאל בן ארי : "הערבים בחיפה הם אויבים", "בעזה אין חפים מפשע... אנחנו רוצים 15 גיחות עם אלפיים הרוגים", ועוד

ממש דובני איכפת לי עם כיפה

ציטוטים מגמתיים.

לגבי הציטוט הראשון - אני אלמד עליו זכות ואטען שהוא דיבר על אויב.
לבנצי יש המון אינטראקציות עם ערבים, ואף אחד לא הגיע לבית חולים במפגש איתו, למיטב ידיעתי.

ציטוט שני - המצעד הוא באמת דבר מכוער ומבאיש. והוא מתנגד למעשים עצמם, ולא לאנשים.
לא חסרים גם חילונים ואפילו הומוסקסואלים שמתנגדים למצעד.
אתה מוזמן לחפש ראיון שלו עם אסי עזר (הומוסקסואל מוצהר) בו רואים הידברות יפה והבנה בין השניים.

ציטוט3 - הוא התכוון לערבי מסוכן. למרזל אין בעיה עם סתם ערבים.
https://www.makorrishon.co.il/nrg/onlin ... 5/917.html
שים לב - מרזל ימסור את נפשו עבור ערבים שהם בעד עם ישראל.

ציטוט4 - הוא דיבר על הערבים בחיפה שעשו דברים נגד יהודים.
לגבי הערבים בעזה, הוא התכוון למצב מלחמה שיורים עלינו עשרות טילים ביום, במצב הזה, לדעתו של מיכאל בן ארי (שהינו אדם רם מעלה באופן מיוחד ונדיר) יש לראות בעזה כנטולת חפים מפשע.
אגב, גם צה"ל הולך לנהוג ככה בערבים שבלבנון במלחמה הבאה (אם תגיע) - לא יהיו בלבנון חפים מפשע שירו משם טילים עלינו.
אני יכול להראות לך ציטוטים כאלו.
אז אתה גם לא מסכים עם התפיסה של צה"ל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 02, 2021 11:18 pm 
Sophomore

עופר האדום כתב:
ehud כתב:
עופר האדום כתב:
ehud כתב:
נורטון כתב:
99.99 אחוז my ass

יש ציטוט שם

ציטוט:
חבר מועצה נוסף, בנצי גופשטיין, אמר כי גולדשטיין קיים את מצוות היום: "לא רק לאכול אוזני המן אלא גם לעשות את דבר מרדכי ואסתר, שנקמו באויבי היהודים. אנחנו כאן כדי לכבד את מורשתו".

יש עוד :

ציטוט:
לפי כתב האישום, במהלך החתונה שר גופשטיין במיקרופון את הפזמון "ברוך הגבר, נכנס למערה, דרך הנשק וירה", תוך שהוא מתייחס בכך למעשה הטרור שביצע ברוך גולדשטיין.

ציטוט:

בנצי גופשטיין, תושב קרית ארבע מסר לקול היהודי כי הוא דורש מהאחראים להתנצל בפני המשפחה השכולה.

"חמור מאוד שלראשונה לא הוזכר שמו של ברוך גולדשטיין הי"ד הרופא של קרית ארבע, מי שהציל אלפי יהודים. ברוך נרצח במערת המכפלה. אני דורש ממי שאחראי למחדל להתנצל בפני המשפחה ותושבי הקריה ולמצוא דרך להנציח את שמו בקרית ארבע".

אני לא מסכים עם גופשטיין, אבל מהציטוטים שהבאת נראה כי הוא מהטועים וחושבים שגולדשטיין מנע פיגוע נגד יהודים במעשיו.
אם היו מראים לבנצי גופשטיין בוודאות, שלא נמנע שום פיגוע, אין בליבי ספק שהוא היה מגנה את רצח החפים מפשע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 02, 2021 11:23 pm 
Sophomore

נורטון כתב:
גם אלו שמאמינים בקונספירציה שהיהודים הם מאחורי ניין אילבן הם בסדר גמור, הם בעיקרון בעד יהודים אבל במקרה הזה הם פוצצו שני בניינים. זה הכל.

אני לא מתייחס לאנלוגיה שלך.
טענתי היא כזו :
כל אדם שבאמת סובר שברוך גולדשטיין מנע פיגוע, אפילו אם הוא אדם הכי טמבל/תמים/טועה שבעולם, הוא מוסרי הרבה יותר מאדם
שמצדיק פגיעה בחפים מפשע. וזו בהנחה שהוא לא עושה שקר בנפשו כדי להצדיק את המעשה.

אדגיש שוב - לא ברור לי איך בכלל אפשר להגיע למסקנה שנמנע שם פיגוע. אין שום אינדיקציה לזה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 02, 2021 11:26 pm 
Hall of Famer

זה בסדר, אני בטוח שיש כאלה שבאמת ובתמים מאמינים שיהודים הם מאחורי ניין אילבן, ממש ממש מאמינים בזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 02, 2021 11:42 pm 
Hall of Famer

ehud כתב:
עופר האדום כתב:
ehud כתב:
[quote="עופר]
מהכרותי עם אנשי "עוצמה יהודי" בימנו, 99.99% מגנים את המעשה.[/quote]

[/quote]

יש ציטוט שם

[quote]חבר מועצה נוסף, בנצי גופשטיין, אמר כי גולדשטיין קיים את מצוות היום: "לא רק לאכול אוזני המן אלא גם לעשות את דבר מרדכי ואסתר, שנקמו באויבי היהודים. אנחנו כאן כדי לכבד את מורשתו".[/quote]

יש עוד :

[quote]לפי כתב האישום, במהלך החתונה שר גופשטיין במיקרופון את הפזמון "ברוך הגבר, נכנס למערה, דרך הנשק וירה", תוך שהוא מתייחס בכך למעשה הטרור שביצע ברוך גולדשטיין.
[/quote]

[quote]

"חמור מאוד שלראשונה לא הוזכר שמו של ברוך גולדשטיין הי"ד הרופא של קרית ארבע, מי שהציל אלפי יהודים. ברוך נרצח במערת המכפלה. אני דורש ממי שאחראי למחדל להתנצל בפני המשפחה ותושבי הקריה ולמצוא דרך להנציח את שמו בקרית ארבע".[/quote][/quote]

אני לא מסכים עם גופשטיין, אבל מהציטוטים שהבאת נראה כי הוא מהטועים וחושבים שגולדשטיין מנע פיגוע נגד יהודים במעשיו.
אם היו מראים לבנצי גופשטיין בוודאות, שלא נמנע שום פיגוע, אין בליבי ספק שהוא היה מגנה את רצח החפים מפשע.[/quote][/quote][/quote][/quote]

רק לשקרנים או טיפשים זה נראה ככה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 341 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 53 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: