סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ג' נובמבר 26, 2024 7:36 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 5749 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121 ... 230  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ד' ינואר 31, 2024 11:07 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
Ketchup כתב:
לישראל היה מנדט לחיסול החמאס אבל היא ממסמת אותו בצירוף של חוסר הצלחה צבאית, פגיעה באזרחים, וסירוב למדינה פלסטינית. אם נתניהו היה מסכים להקמת מדינה פלסטינית ע"י הרשות אזי האמריקאים היו נותנים לישראל יותר זמן. אבל בבחירה בין מדינה פלסטינית לשימור החמאס נתניהו מעדיף שימור החמאס. בהחלט יתכן שזה יסתיים עם שתי האפשרויות.

אני מצטער אבל אין שום סיבה בעולם להיכנס דווקא עכשיו, אחרי שספגת מפלה נוראית, כשאתה במקום הכי נמוך שיש, למו"מ על הקמת מדינה פלסטינית.
מה היה הטבח ב-7.10 מבחינתך? מלחמת העצמאות שלהם?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 31, 2024 11:27 am 
Hall of Famer

Att כתב:
Ketchup כתב:
לישראל היה מנדט לחיסול החמאס אבל היא ממסמת אותו בצירוף של חוסר הצלחה צבאית, פגיעה באזרחים, וסירוב למדינה פלסטינית. אם נתניהו היה מסכים להקמת מדינה פלסטינית ע"י הרשות אזי האמריקאים היו נותנים לישראל יותר זמן. אבל בבחירה בין מדינה פלסטינית לשימור החמאס נתניהו מעדיף שימור החמאס. בהחלט יתכן שזה יסתיים עם שתי האפשרויות.

אני מצטער אבל אין שום סיבה בעולם להיכנס דווקא עכשיו, אחרי שספגת מפלה נוראית, כשאתה במקום הכי נמוך שיש, למו"מ על הקמת מדינה פלסטינית.

מו"מ מעכשיו לעכשיו? כנראה שלא, אבל יש הרבה הגיון בלהציג עמדה שאומרת שאין יותר הפסקות אש, הפוגות הומניטריות ושאר קישקושים, אם הפלסטינים רוצים שישראל תפסיק את הלחימה הם צריכים להסכים לכך שהולכים להסכם שלום קבוע והכרה בישראל (ביחד, מן הסתם, עם הקמת מדינה פלסטינית בעתיד), לא לשום דבר זמני אלא הסכם שלום קבוע, ושאין יותר שום ירי ושום פיגועים, כלום, אפס, נאדה. לא שאני חושב שהפלסטינים יסכימו לזה כ"כ מהר, אבל זו כן עמדה שיכולה להתקבל הרבה יותר טוב בעולם ובמידה והפלסטינים דוחים את ההצעה הישראלית, זו עדיין הצעה שאמורה להשאיר (יחסית) הרבה לגיטימציה להמשך הלחימה.

מצד שני, זה לא ממש אפשרי עם הממשלה הנוכחית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 31, 2024 11:31 am 
Hall of Famer

בצהל מאשרים שמאות מחבלים חזרו בימים האחרונים לשאטי וזייתון בצפון הרצועה עשרות מהם נהרגוהלילה בחילופי אש עם כוחות צה''ל.

נערך לאחרונה על ידי RREEDDTT. בתאריך ד' ינואר 31, 2024 11:33 am, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 31, 2024 11:33 am 
Hall of Famer

rony כתב:
Att כתב:
Ketchup כתב:

מו"מ מעכשיו לעכשיו? כנראה שלא, אבל יש הרבה הגיון בלהציג עמדה שאומרת שאין יותר הפסקות אש, הפוגות הומניטריות ושאר קישקושים, אם הפלסטינים רוצים שישראל תפסיק את הלחימה הם צריכים להסכים לכך שהולכים להסכם שלום קבוע והכרה בישראל (ביחד, מן הסתם, עם הקמת מדינה פלסטינית בעתיד), לא לשום דבר זמני אלא הסכם שלום קבוע, ושאין יותר שום ירי ושום פיגועים, כלום, אפס, נאדה. לא שאני חושב שהפלסטינים יסכימו לזה כ"כ מהר, אבל זו כן עמדה שיכולה להתקבל הרבה יותר טוב בעולם ובמידה והפלסטינים דוחים את ההצעה הישראלית, זו עדיין הצעה שאמורה להשאיר (יחסית) הרבה לגיטימציה להמשך הלחימה.

אני מצטער אבל נדמה לי שהדברים לא מחוברים למציאות כלשהי.
זה נשמע לי כמו אסון מדיני ללכת להסכם כרגע, כשאין לך שום לברג' ושום כלום.
יש חטופים בעזה, יש ממשלה בלי לגיטימציה לכלום, הכלכלה בבעיה. למה שמישהו ייתן לך משהו כרגע?

מה גם שמי שעומד בראש הצד השני נחוש להשמיד אותך.
אתה לא יכול לעשות איתו הסכם שלום.
זו במקרה הטוב תהיה הונאה זמנית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 31, 2024 11:40 am 
Hall of Famer

מסתבר שמה שעמית סגל פרסם על עסקת החטופים היה ההצעה של קטר ומצרים .עכשיו מתפרסמת ההצעה הישראלית שהיא צנועה בהרבה וכרגע בקהיר דנים עליה ראשי חמאס.ברור שהם ידחו את ההצעה הישראלית שבפרטים שלה שמתפרסמים בשעה האחרונה בלינק

https://www.makorrishon.co.il/news/728445/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 31, 2024 11:50 am 
Hall of Famer

Att כתב:
rony כתב:
Att כתב:
Ketchup כתב:

אני מצטער אבל נדמה לי שהדברים לא מחוברים למציאות כלשהי.
זה נשמע לי כמו אסון מדיני ללכת להסכם כרגע, כשאין לך שום לברג' ושום כלום.
יש חטופים בעזה, יש ממשלה בלי לגיטימציה לכלום, הכלכלה בבעיה. למה שמישהו ייתן לך משהו כרגע?

מה גם שמי שעומד בראש הצד השני נחוש להשמיד אותך.
אתה לא יכול לעשות איתו הסכם שלום.
זו במקרה הטוב תהיה הונאה זמנית.

לא אמרתי ללכת להסכם שלום כאן, עכשיו ומיד, אמרתי שההצגה של הדברים צריכה להיות שאנחנו לא מוכנים להפסקות אש זמניות שאחריהן חמאס יחדש את האש כשנוח לו, אלא שאם חמאס רוצה שהלחימה תיפסק (והוא בוודאי רוצה), זה חייב להיות במסגרת הפסקה קבועה של הלחימה-קרי הסכם שלום.

כמו שכתבתי, אני לא מצפה שהפלסטינים ילכו על זה, בטח שלא בטווח הקצר, אבל בהנחה שהפלסטינים דוחים את התנאי הישראלי, זו כן עמדה שאפשר להציג אותה מול העולם שהופכת את הפלסטינים לסרבנים ונותנת לישראל יותר לגיטימציה להמשך הלחימה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 31, 2024 1:09 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
אני שוב מזכיר שהראייה של הרשות הפלסטינית כמקבילה לחמאס היא שגויה. חמאס הוא תנועה, הרשות הפלסטינית היא רשות שלטונית שבה יש כמה וכמה תנועות. אחת מהן יכולה להיות חמאס, באותו שם או בשם אחר. אם יהיו בחירות ברשות הפלסטינית, חמאס גם תשלוט בה.
כך שכל מי שאומר "הרשות הפלסטינית היא האלטרנטיבה לחמאס" טועה.

המקבילה של חמאס אם כבר היא פת"ח, שאני מזכיר שמתחזקת גם היא כל מיני "פתח פלוס לייב" בדמות מליציות חמושות.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 31, 2024 3:03 pm 
Sophomore

אני לא יודע כמה אתם שמים לב אבל האמריקאים (וגם חלק מהאירופאים) מאותתים שישראל צריכה להפסיק את המבצע או שהתמיכה בה תיפסק כולל הורדת משלוחי נשק. אם זה המצב, אזי ישראל גם תאכל דגים מסריחים, גם תחטוף מלקות, וגם תגורש מן העיר. אולי אפשר עדיין להרוס את החמאס אבל לא בלי הסכמה למדינה פלסטינית. כרגע ניראה שאתם חושבים שאפשר להמשיך את המבצע לנצח. אני חושב שכדי לנסות לשלוט במה שאפשר.

לגבי לחכות להישגים, ראינו את זה שוב ושוב כשישראל במצב כוח אין נכונות להתפשר.לצערי רוב הישראלים מבינים רק כוח. ומבחינה מסוימת עדיף שפלסטינים יאמינו שהם כפו את ההסכם, יותר סיכוי שהם יאמצו אותו. האמת ששני הצדדים כרגע בהפסד ענק, אלפי הרוגים והרס בשני הצדדים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 31, 2024 4:26 pm 
Hall of Famer

Ketchup כתב:
האמת ששני הצדדים כרגע בהפסד ענק, אלפי הרוגים והרס בשני הצדדים.

ככה זה תמיד (או כמעט תמיד) במלחמה, לא?

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 31, 2024 5:41 pm 
Sophomore

shmueliki כתב:
Ketchup כתב:
האמת ששני הצדדים כרגע בהפסד ענק, אלפי הרוגים והרס בשני הצדדים.

ככה זה תמיד (או כמעט תמיד) במלחמה, לא?

כן, אבל לפעמים יש הישגים נוספים כמו מלחמת השיחרור או מלחמת ששת הימים. כרגע אני לא רואה סוף למלחמה וישראל לא הכריעה את החמאס. יתכן שישראל תעשה זאת אם ינתן לה מספיק זמן. כרגע זה לא נראה לי שיקרה אלא אם ישראל תסכים למדינה פלסטינית בסוף המלחמה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 31, 2024 6:05 pm 
Hall of Famer

אני אשאל שוב, הקטע הזה שאתה חושב שמדינה פלסטינית (חלקית) זה משהו שהם רוצים, זה מגיע מאיזשהו מקור?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 31, 2024 6:22 pm 
Sophomore

נורטון כתב:
אני אשאל שוב, הקטע הזה שאתה חושב שמדינה פלסטינית (חלקית) זה משהו שהם רוצים, זה מגיע מאיזשהו מקור?

מה הם רוצים זו שאלה למתקדמים, הייתי מתחיל במה אנחנו רוצים/צריכים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 31, 2024 7:27 pm 
Freshman

עזה צריכה ללכת לבניה מחדש דרך הדראפט. מה הטיימליין?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 31, 2024 7:50 pm 
Sophomore

כבר בכמה חודשים של טאנקינג (בדיחה גרועה)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 31, 2024 7:51 pm 
Hall of Famer

Bluey כתב:
נורטון כתב:

מה הם רוצים זו שאלה למתקדמים, הייתי מתחיל במה אנחנו רוצים/צריכים

אז מה שאנחנו צריכים זה לתת להם מדינה באופן חד צדדי, כי בפעמים הקודמות שניסינו זה עבד כל כך טוב?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 31, 2024 7:56 pm 
Sophomore

חד צדדי פסלנו, יש התקדמות, מה הלאה, ממשיכים לפסול, או שתגיד מה אתה רוצה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 31, 2024 7:59 pm 
Hall of Famer

בעיקר לא לעשות שטויות
מה שראי מציע בדרך כלל, זה לא שטויות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 31, 2024 8:09 pm 
Sophomore

אז אחזור לשאלתך אם מדינה זה משהו שהם רוצים,
לא קצת יומרני לשאול מה 2 מיליון איש רוצים כשאתה לא מצליח להחליט בעצמך מה אתה רוצה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 31, 2024 8:22 pm 
Sophomore

יש שלוש שאלות שצריך לשאול:

1. האם כדאי לישראל להצטייר כסרבנית שלום?
לדעתי זה רעיון רע מאד.

2. האם אפשר להגיע להסכם שלום?
אני חושב שכן. המערב מאד מעוניין ויהיה מוכן להציע כל מיני דברים מפתים למשל חברות בנאטו, הסכמי סחר, וכו'. מדינות ערב בגדול מעוניינות יהיו מוכנות מצד אחד ללחוץ על הפלסטינים ומצד שני לשחד אותם. ואני חושב שהפלסטינים למדו לקח מה סירובים הקודמים שלהם. אם הם יסרבו ישראל לא מפסידה דבר.

3. האם הסכם כזה יחזיק מעמד?
שוב אני חושב שכן עם גיבוי של נאטו, צה"ל חזק, וניסוח ברור שמטיל את האחריות על מעשי טרור על הפלסטינים ומאפשר לצה"ל לפעול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 31, 2024 8:30 pm 
Hall of Famer

אם הפלסטינים מסכימים זה כבר נושא אחר, ובתנאים מסוימים אין לי בעיה עם זה.
רק שההיסטוריה הוכיחה שהם לא בדיוק מעוניינים (לפחות ללא זכות השיבה)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 31, 2024 8:36 pm 
Sophomore

נורטון כתב:
אם הפלסטינים מסכימים זה כבר נושא אחר, ובתנאים מסוימים אין לי בעיה עם זה.
רק שההיסטוריה הוכיחה שהם לא בדיוק מעוניינים (לפחות ללא זכות השיבה)

אז לא הפסדת כלום!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 31, 2024 9:09 pm 
Hall of Famer

קבל עם ועדה
אם הפלסטינים מקבלים פחות או יותר את המתווה שברק הציע להם לפני 25 שנה, אז תפאדל. כמובן עם בטחונות וערבויות וכו׳ וכו׳
יותר מזה, יהיה כנראה מסוכן עבורנו, פחות מזה הם לא יסכימו. (למעשה גם יותר מזה, הם כנראה לא יסכימו, הם רוצים ה-ר-ב-ה יותר מזה).

מכיוון שאני חושב שהסיכוי שהם יסכימו הוא בערך אפס עגול, מה אתה מציע עכשיו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 01, 2024 1:39 am 
Hall of Famer

Ketchup כתב:

לדעתי זה רעיון רע מאד.

אני חושב שכן. המערב מאד מעוניין ויהיה מוכן להציע כל מיני דברים מפתים למשל חברות בנאטו, הסכמי סחר, וכו'. מדינות ערב בגדול מעוניינות יהיו מוכנות מצד אחד ללחוץ על הפלסטינים ומצד שני לשחד אותם. ואני חושב שהפלסטינים למדו לקח מה סירובים הקודמים שלהם. אם הם יסרבו ישראל לא מפסידה דבר.

שוב אני חושב שכן עם גיבוי של נאטו, צה"ל חזק, וניסוח ברור שמטיל את האחריות על מעשי טרור על הפלסטינים ומאפשר לצה"ל לפעול.

חברות בנאטו? חברות בנאטו אמרת? אתה באמת כתבת את זה?
יש לך מושג מה התהליך של קבלה לנאטו בכלל? במה זה כרוך? עקבת בשנה וחצי האחרונות מה קורה עם שבדיה ונאט"ו?
ו...בכלל שמעת הצעה כזו איפשהו? ממישהו כלשהו בנאט"ו או במערב? או שסתם המצאת את זה?
ומהצד של ישראל - ישראל בכלל רוצה להיות חברה בנאט"ו? שמעת מישהו בישראל מדבר על זה? אתה יודע במה זה כרוך מבחינת ישראל?

ומאיפה המחשבה שהפלסטינים למדו לקח מהסירובים הקודמים שלהם? לפי מה החלטת? אין לזה שום חיבור למציאות שאתה עצמך מציג. העניין הפלסטיני הרי כמעט נשכח בעולם, ומה שמחזיר אותו למרכז הבמה זה טבח בישראל ומלחמה. אז מה בדיוק הם למדים מזה?
ואחר כך אתה מתלונן כשאני קורא לחזון שלך "פרחים ופרפרים".

ונדמה לי שאחת הקונספציות שאמורה הייתה כבר להישבר ב-7/10 היא שלשחד פלסטינים בכסף קונה לך שקט ושלווה, שהם רק רוצים לדאוג לאזרחיהם שיחיו טוב. אבל אולי באנגליה היא לא נשברה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 01, 2024 2:37 am 
Sophomore

ראי שעל הקיר כתב:
Ketchup כתב:

לדעתי זה רעיון רע מאד.

חברות בנאטו? חברות בנאטו אמרת? אתה באמת כתבת את זה?
יש לך מושג מה התהליך של קבלה לנאטו בכלל? במה זה כרוך? עקבת בשנה וחצי האחרונות מה קורה עם שבדיה ונאט"ו?
ו...בכלל שמעת הצעה כזו איפשהו? ממישהו כלשהו בנאט"ו או במערב? או שסתם המצאת את זה?
ומהצד של ישראל - ישראל בכלל רוצה להיות חברה בנאט"ו? שמעת מישהו בישראל מדבר על זה? אתה יודע במה זה כרוך מבחינת ישראל?

ומאיפה המחשבה שהפלסטינים למדו לקח מהסירובים הקודמים שלהם? לפי מה החלטת? אין לזה שום חיבור למציאות שאתה עצמך מציג. העניין הפלסטיני הרי כמעט נשכח בעולם, ומה שמחזיר אותו למרכז הבמה זה טבח בישראל ומלחמה. אז מה בדיוק הם למדים מזה?
ואחר כך אתה מתלונן כשאני קורא לחזון שלך "פרחים ופרפרים".

ונדמה לי שאחת הקונספציות שאמורה הייתה כבר להישבר ב-7/10 היא שלשחד פלסטינים בכסף קונה לך שקט ושלווה, שהם רק רוצים לדאוג לאזרחיהם שיחיו טוב. אבל אולי באנגליה היא לא נשברה.

אני בהחלט מודע לזה שחברות בנאטו היא מסובכת, אבל ישראל תהיה במצב טוב כי המערב יהיה מוכן להקריב הרבה בשביל שלום. אבל גם אם לא יהיה אפשר להוציא הרבה מהסכמה למדינה פלסטינית.

הפלסטינים לומדים שישראל מבינה רק כוח. אתה רוצה לחכות לאירוע הבא או אתה רוצה לקחת שליטה על עיצוב העתיד?
אם הפלסטינים לא למדו מהעבר יסרבו, אז ישראל לא הפסידה כלום!

לחץ של מדינות ערב בהחלט עשוי להשפיע על הפלסטינים. החמאס המשיך לקבל כסף בלי להפסיק את הטרור, אז בטח שלא היה לו אינטרס להפסיק את הטרור. הרשות בסה"כ משתפת פעולה עם ישראל ומרסנת את הטרור יחסית. ההצהרות של הרשות בשנים האחרונות הן די מתונות ודי מחויבות לתהליך מדיני. כמובן שכל הסכם ידרוש ערבויות מאד חזקות וברורות. זה לא יהיה פשוט, אבל אם זה יעשה מרצון ישראל יהיה לה הרבה יותר כוח. אם הפלסטינים יסרבו, אז ראה מה כתבתי מקודם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 01, 2024 9:53 am 
Hall of Famer

אז אין לך מושג ולא עקבת אחרי סאגת שבדיה ונאטו, תודה רבה. אין לך באמת מושג במה מדובר.
ולא שמעת אף אחד בנאט"ו מציע את זה ולא שמעת אף בישראל מבקש את זה, סתם המצאת איזה משהו. מי אמר שרוצים את ישראל בנאט"ו ולהכניס את הברית לאזור הדפוק הזה? מי אמר שנאט"ו רוצה להתפשט מאירופה וצפון אמריקה? הרי אפילו בעלות הברית הקרובות של המערב באזור הפסיפי - אזור שמעניין אותו מאד - כמו יפן דרום קוריאה ואוסטרליה, לא נמצאו בנאט"ו ואין שום דיבור על צירופן לנאט"ו. אז ישראל?
ומי אמר שישראל מצידה רוצה להיות בנאט"ו? אתה בכלל מבין במה מדובר ובמה זה כרוך, ולמה זה מחייב את ישראל?

הסכמי סחר? שותף הסחר הגדול ביותר של ישראל הוא האיחוד האירופי, איתו יש כבר לישראל הסכם סחר חופשי מקיף מאד.

הפלסטינים למדו בעיקר שטרור, ואפילו טרור קיצוני כמו ה-7 באוקטובר, משתלם. הוא מביא אותם למרכז הבמה העולמי ומביא את העולם לתת להם מה שהם רוצים. אז למה להפסיק?
הם למדו כבר שהעולם מקבל טרור מצידם גם לצד מו"מ, כמו שהיה בתקופת אוסלו. כך שהעניין הוא לא אם הפלסטינים יסרבו, הדבר החכם מצידם לעשות הוא דווקא להסכים, ואז להמשיך מאיפה שהפסיקו. שנות אוסלו והאינתיפאדה השנייה הראו שהעולם מקבל את זה, וישראל תיאלץ לקבל את זה ולהמשיך מאיפה שהגיעה אליו.

חמאס המשיך לקבל כסף בזמן שהמשיך את הטרור - בדיוק. אז למה שיפסיק עכשיו? רוב כספו בא מאיראן וקטאר, יחד עם כל מיני "אגודות צדקה" שאוספות כסף מתורמים במערב, שיודעות בדיוק מה הוא עושה ומה מטרותיו. יש לו אני מניח גם מספיק כסף כדי להשקיע דרך חברות קש בעסקים במערב ולעשות עוד כסף. למה אתה חושב שזה יפסק עכשיו?
אתה לא תעצב שום עתיד. יעצבו אותו בשבילך.

הרשות הפלסטינית לא באמת מרסנת את הטרור ביו"ש, שכנראה החדשות לגביו לא מגיעות לאנגליה. למעשה התנועה העיקרית בה, הפת"ח, מתחזקת בעצמה ארגוני טרור שפועלים בשמות אחרים. מה שמרסן שם את הטרור הוא חופש הפעולה של צה"ל, שנכנס מדי יום לערים ולמחנות הפליטים, עוצר ומחסל התארגנויות טרור כשהן קטנות. למה צה"ל צריך לעשות את זה בשטחים שבהם הרשות אמורה להיות אחראית בטחונית? כי אם הוא לא יעשה את זה אף אחד לא יעשה את זה, גם לא הרשות.
אבל אני שמח שאתה רואה את הטרור ביו"ש כמרוסן. בהינתן שמי שמונע שם את הטרור זה צה"ל, ולא הפלסטינים, הרי שאתה מקבל את זה שחופש פעולה של צה"ל חיוני לריסון הטרור. זה מה שצריך להיות גם בעזה. לא הרשות ולא נעליים יחזיקו את עזה שקטה ושלווה בשבילך.

ואתה מתעקש, שוב, שהרשות היא קו מקביל לחמאס. כבר הסברתי - היא לא. היא רשות שלטונית ולא תנועה, ואחרי הבחירות הקרובות בהנחה שיהיו כאלה, חמאס או בן דמותו גם ישלוט בה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 5749 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121 ... 230  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 8 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: