סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' ינואר 19, 2025 8:13 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 408 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ד' ינואר 01, 2025 2:14 am 
Freshman

בלוג: הצג בלוג (0)
התוכניות של המוסד ואמ״ן לפגיעה בחיזבאללה והטילים והרדואנים שלו ישבו וחיכו לאישור מהיום הראשון של המלחמה. לא האופוזיציה היא זאת שחיכתה בפחד שנה שלמה בזמן שכל הצפון מופגז מוקרב ומפוזר בשאר הארץ, לא השמאל, לא הפרשנים בטלוויזיה. זאת הייתה ממשלת הימין על מלא שלך שפחדה וחיכתה, עד ליום שבו ראש המוסד הודיע שהאוייב קרוב לגלות את המבצע וחייבים לצאת לדרך אחרת פספסנו. סביר להניח שהיינו עדיין באותו המצב בדיוק אם לא היו מגיעות אינדיקציות שהתחילו לחשוד בביפרים.
את כל מה שתיארת פה היה אפשר לעשות מזמן ולהציל בכך מאות חיילים ועשרות חטופים.

נכון, המחיר היה לתת לחמאס להישאר בשלטון, עד הפעם הבאה שיעשה טעות ויפר את ההסכמות ונוכל לצאת למלחמה. מחיר קטן לעומת חיים של מאות אנשים, מחיר סופר קטן לעומת הצלת נערות שנאנסות בכל יום.
אני מניח שאם לא הייתה פה שאלת הכסא של ביבי, ובנגביר-סמוטריץ לא היו רואים הזדמנות להתיישבות מחדש, גם בעיניהם זה היה מחיר קטן. הם הרי אלה שטבעו את סיסמת החמאס הוא נכס. הם יודעים כמו כל אחד אחר שמדובר בארגון קיקיוני. הם יודעים כמו כולנו ששביעי באוקטובר לא יכול לחזור במציאות בה אנחנו עירניים ולא משאירים על הגבול שלושים חיילים ישנים ועוד עשרים תצפיתניות בלי נשק.
הבעיה שלנו היא לא החמאס, הבעיה שלנו היא אנשים מתוכנו שמוכנים להקריב נערות להיאנס וחיילים להיהרג בשביל פוליטיקה והזיות משיחיות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 01, 2025 3:56 am 
Sophomore

עברתי על רבים מהראיונות של דוידיאן שמצאתי ברשת.
האיש גיבור וגם שקרן ומגזימן על מלא.
אין לי צל של ספק שמכונת הרעל השתילה את הדברים בפיו ואז אמרה לחסון שהם ישחקו מין משחק בו לא נעים לו לומר את זה אבל הוא יאמר.
גועל נפש מרוכז.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 01, 2025 8:21 am 
מנהל פורום

קרטמן כתב:
התוכניות של המוסד ואמ״ן לפגיעה בחיזבאללה והטילים והרדואנים שלו ישבו וחיכו לאישור מהיום הראשון של המלחמה. לא האופוזיציה היא זאת שחיכתה בפחד שנה שלמה בזמן שכל הצפון מופגז מוקרב ומפוזר בשאר הארץ, לא השמאל, לא הפרשנים בטלוויזיה. זאת הייתה ממשלת הימין על מלא שלך שפחדה וחיכתה, עד ליום שבו ראש המוסד הודיע שהאוייב קרוב לגלות את המבצע וחייבים לצאת לדרך אחרת פספסנו. סביר להניח שהיינו עדיין באותו המצב בדיוק אם לא היו מגיעות אינדיקציות שהתחילו לחשוד בביפרים.
את כל מה שתיארת פה היה אפשר לעשות מזמן ולהציל בכך מאות חיילים ועשרות חטופים.

נכון, המחיר היה לתת לחמאס להישאר בשלטון, עד הפעם הבאה שיעשה טעות ויפר את ההסכמות ונוכל לצאת למלחמה. מחיר קטן לעומת חיים של מאות אנשים, מחיר סופר קטן לעומת הצלת נערות שנאנסות בכל יום.
אני מניח שאם לא הייתה פה שאלת הכסא של ביבי, ובנגביר-סמוטריץ לא היו רואים הזדמנות להתיישבות מחדש, גם בעיניהם זה היה מחיר קטן. הם הרי אלה שטבעו את סיסמת החמאס הוא נכס. הם יודעים כמו כל אחד אחר שמדובר בארגון קיקיוני. הם יודעים כמו כולנו ששביעי באוקטובר לא יכול לחזור במציאות בה אנחנו עירניים ולא משאירים על הגבול שלושים חיילים ישנים ועוד עשרים תצפיתניות בלי נשק.
הבעיה שלנו היא לא החמאס, הבעיה שלנו היא אנשים מתוכנו שמוכנים להקריב נערות להיאנס וחיילים להיהרג בשביל פוליטיקה והזיות משיחיות.

וואו, כל מילה. הכי מדויק שקראתי פה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 01, 2025 9:44 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
לגבי החלק הראשון, הממשלה ישבה וחיכתה ופחדה, הכל נכון. אני הראשון שאומר שישראל פשוט פחדה והורתעה מחיזבאללה.
אבל לגבי מבצע הביפרים, אני לא בטוח שאפשר היה להפעיל אותו קודם, כי הביפרים הונפקו לאנשי חיזבאללה ממש לאחרונה. למעשה הוא כנראה הופעל מוקדם מהמתוכנן, בגלל אותו סיפור של חשד בחיזבאללה (שהיה לפי הפרסום דווקא על מכשירי הקשר שהתפוצצו יום אחרי). היו ידיעות שביפרים התפוצצו במחסנים או בתיבות דואר של אנשי חיזבאללה כי הם פשוט לא הספיקו לקבל אותם.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 01, 2025 10:50 am 
Freshman

ראי שעל הקיר כתב:
לגבי החלק הראשון, הממשלה ישבה וחיכתה ופחדה, הכל נכון. אני הראשון שאומר שישראל פשוט פחדה והורתעה מחיזבאללה.
אבל לגבי מבצע הביפרים, אני לא בטוח שאפשר היה להפעיל אותו קודם, כי הביפרים הונפקו לאנשי חיזבאללה ממש לאחרונה. למעשה הוא כנראה הופעל מוקדם מהמתוכנן, בגלל אותו סיפור של חשד בחיזבאללה (שהיה לפי הפרסום דווקא על מכשירי הקשר שהתפוצצו יום אחרי). היו ידיעות שביפרים התפוצצו במחסנים או בתיבות דואר של אנשי חיזבאללה כי הם פשוט לא הספיקו לקבל אותם.

לפי התחקירים שפורסמו, הביפרים הראשונים הגיעו לחיזבאללה בחודשים האחרונים של 2023, בערך שנה לפני שהופעלו. בתחילת 2024 רוב הארגון כבר היה מצוייד בביפרים האלה. מכשירי הקשר הרבה לפני.
התחקירים האלה גם הצביעו על כך שהייתה לנו חדירה מודיעינית עמוקה מאוד על החיזבאללה, עם סוכנים רבים שסיפקו מידע, והמודיעין הישראלי ידע את מיקומי המסתור של רוב הבכירים, והכיר את מקומות המסתור של רוב הטילים. המידע הזה שכב אצלנו הרבה מאוד זמן והיה משמעותי הרבה יותר מהביפרים בגריעת היכולות של החיזבאללה להוציא מתקפת נגד ברגע שאנחנו הפסקנו להשתבלל ולהכיל ולשמור על תיקו במאזן הפגיעות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 01, 2025 11:55 am 
Junior

FLASH כתב:
פספסת שבתקשורת ועל ידי זיו עצמו נאמר שהוא במצוקה כלכלית וגורמים מטעם ניצלו את זה. זיו טען שהוא הופעל על ידי אחרים. ציטטתי השערות שלו. פספסת שהועלתה כאן תיאוריה על ידי כותב נוסף שרמי שקרן שממציא סיפורים , שגם החליט שראוי להשמיץ ולהכפיש כי הסיפורים של האיש (שוב, גיבור ישראל שסיכן עבור עשרות /מאות את חייו) נשמעים לו הזויים.

ולמה כל הדברים שרשמת מתנגשים עם העובדה שהוא עשה המון מעשי גבורה ב7.10?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 01, 2025 12:00 pm 
Junior

שמעו, אני לא זוכר מישהו עושה לביבי מה שבן גביר עשה לו אתמול.
אשכרה גרר את ביסמוט מהשבעה של אמא שלו ואת ביבי מבית החולים כדי להעביר את החוק לפני סוף 2024.
מבחינתי כמובן שיריבו וכמה שיותר, אבל ברמת הבידור/ריאליטי יש פה קטע כוחני שבן גביר עשה לביבי שאני באמת לא זוכר אף פעם מישהו עושה לו מאז שהוא ראש ממשלה.
מה שמדהים כרגע שבניגוד למקרי עבר - ביבי לא יכול לצאת לבחירות בגלל סקרים מאוד רעים ולכן לא יכול לפטר את בן-גביר (למרות שטכנית ישארו 62 גם בלי השישה של בן גביר) אז עכשיו נשאר לראות אם ביבי יגיב לו איכשהו עכשיו (לא סביר) או יחכה למצב שבו הליכוד יתחזקו והוא ינקום בבן גביר איכשהו.

בנוסף, נראה שבערוץ 14 ובגזרת השופרות פותחים מאוד חזק על בן-גביר מה שגורם לגורמים "בן-גביריסטים" כמו הצל לפתוח חזק על ערוץ 14 ולהתחיל ריב בין הביביסטים לבין הכהניסטים.
איחלתי בהצלחה ל2 הצדדים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 01, 2025 12:13 pm 
Senior

לדעתי יצא מושלם לביבי. הוא נראה כמו גיבור קדוש עבור כל המצביעים שלו. ערוץ 14 פתח בשבילו (בהוראתו אני מניח) מלחמה חזיתית על בן גביר. התקציב עבר. בן גביר יצא קטן (תראה את התגובות לפוסטים של הצל, היית מצפה שיהיה איזה פייט אבל זה 99-1 לטובת ביבי).

אוריך ואיינהורן נותנים כיפים הבוקר לדעתי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 01, 2025 12:19 pm 
Junior

לא מסכים איתך לגמרי.
חלק מהקהל באמת מתייצב מאחוריו (מניח שחלק גדול בהוראותו) ומגן עליו בחירוף נפש.
אבל אני חושב שיש חלק לא קטן במחנה הביביסטי שמעריך כוחנות וראשונה מאז שביבי ראש הממשלה (לזכרוני) הוא נראה מאוד חלש ומושפל (מגיע חיוור עם הרופא שלו מבית החולים) ואני לא אתפלא אם יש אנשים במחנה שזה "מוריד" להם מביבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 01, 2025 3:25 pm 
מנהל פורום

sheky כתב:
שמעו, אני לא זוכר מישהו עושה לביבי מה שבן גביר עשה לו אתמול.
אשכרה גרר את ביסמוט מהשבעה של אמא שלו ואת ביבי מבית החולים כדי להעביר את החוק לפני סוף 2024.
מבחינתי כמובן שיריבו וכמה שיותר, אבל ברמת הבידור/ריאליטי יש פה קטע כוחני שבן גביר עשה לביבי שאני באמת לא זוכר אף פעם מישהו עושה לו מאז שהוא ראש ממשלה.
מה שמדהים כרגע שבניגוד למקרי עבר - ביבי לא יכול לצאת לבחירות בגלל סקרים מאוד רעים ולכן לא יכול לפטר את בן-גביר (למרות שטכנית ישארו 62 גם בלי השישה של בן גביר) אז עכשיו נשאר לראות אם ביבי יגיב לו איכשהו עכשיו (לא סביר) או יחכה למצב שבו הליכוד יתחזקו והוא ינקום בבן גביר איכשהו.

בנוסף, נראה שבערוץ 14 ובגזרת השופרות פותחים מאוד חזק על בן-גביר מה שגורם לגורמים "בן-גביריסטים" כמו הצל לפתוח חזק על ערוץ 14 ולהתחיל ריב בין הביביסטים לבין הכהניסטים.
איחלתי בהצלחה ל2 הצדדים.

להזכיר שגם גלנט לא היה במליאה אתמול והוא סוג של סורר, זה אומר שבלי עוצמה יהודית הקואליציה רק על 61. שזה במרחק חכ מתנדנד אחד מהפלת הממשלה.

אתמול ינון מגל צועק בטירוף על בן גביר בריאיון. הלוואי שהיה כל כך נסער מול הישראלים הכלואים, לא רק מול הרווחים הכלואים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 01, 2025 3:26 pm 
מנהל פורום

Yuval כתב:
לדעתי יצא מושלם לביבי. הוא נראה כמו גיבור קדוש עבור כל המצביעים שלו. ערוץ 14 פתח בשבילו (בהוראתו אני מניח) מלחמה חזיתית על בן גביר. התקציב עבר. בן גביר יצא קטן (תראה את התגובות לפוסטים של הצל, היית מצפה שיהיה איזה פייט אבל זה 99-1 לטובת ביבי).

התקציב לא עבר, עבר רק סעיף אחד (מרכזי) ממנו, שהוא על הרווחים הכלואים.
התקציב המלא אמור להיות מועבר באיזור פברואר, ויש המון מכשולים להסיר לפני שהוא באמת יוכל לעבור, והקואליציה לא נראית כרגע הכי יציבה.
לדעתי אבל זה מסך עשן.

בכל אופן, אותו סעיף על הרווחים הכלואים אמור להכניס כ9 מיליארד שח בשנה למרות שההערכות הכלכלנים מדברים על מספרים נמוכים בהרבה.
מאיפה תבוא הדלתא? עוד גזירות צפויות...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 01, 2025 9:06 pm 
Hall of Famer

גלנט כנראה יתפטר מהכנסת.
אמרתי לכם. ביבי פשוט נלחם מול גמדים. זה פשוט לא כוחות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 01, 2025 9:12 pm 
Senior

עכשיו כשיש לו גוף תקשורת חזק ומשמעותי שהוא ליטרלי נשק בפקודה שלו אני לא רואה איך מישהו בכלל מאיים עליו. ערוץ 14 זה גיים אובר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 01, 2025 10:58 pm 
Sophomore

FLASH כתב:
Bluey כתב:
FLASH כתב:
שאלת 10 שאלות מתוך הנחת מוצא שגויה

שמי שאינו רלביסט, הוא ביביסט
ויש 20+ מנדטים בסקרים שאומרים אחרת. הם נעים לבנט , שמעולם לא היה רלביסט, הם אנשי ימין רך ליברלים, לא ביביסטים ולא רלביסטים. מחפשים בית ממלכתי שאינו ליכוד או סמוטגביר. נעים בין גנץ ליברמן לפיד בנט וכו. הרעש סביב כן ביבי לא ביבי לא מעסיק אותם מדי, הם לא חושבים שעל זה תקום ותיפול המדינה, ולשאלתך יש להם המון ביקורת וסלידה מנתניהו וחלקם רוצים שילך, אבל לא ברמה שיעברו לממשלת שמאל-ערבים. לכן אם וינטר/יוסי כהן ירוצו, הבועה של בנט תתפוצץ.

לא הבנתי כלום בקשקשת המנדטים.

אני יכול לשים קוים ברורים שראש הממשלה שאתמוך בו יהיה חייב לעמוד בהם.
השאלה הבסיסית אם אתה יכול?
אתה יכול?

מה אתה לא מבין בטענה ש24 מנדטים זו בועה ריקה?

מאיפה השאלות שלך צצות? מבחינתך מי שרושם "רלב"===ביביסט שדוחה ביקורת על נתניהו ומבחינתו אין גבולות ברורים שראש ממשלה חייב לעמוד בהם? אתה מבין שזו מסקנה לוגית לא רלוונטית? כותבים נוספים, לא חשודים כביביסטים, השתמשו כאן במושג רלב.

הקפיץ אותך שכתבתי שבנט הוא בועת מנדטים שתתפוצץ, מכאן הסקת שמבחינתי סביר שיכהן מושחת כרה"מ? גם כאן, אתה מבין שלוגית, השאלות שלך לא רלוונטיות ואין צורך לענות על דבר כזה בכלל? זיהית שיש עוד כותבים רבים ממש כאן בדף הזה שאומרים שבנט בועת מנדטים ריקה שבמקרה הטוב יגיע ל10 ?

רבים ממצביעי בנט בסקרים הם אנשים ימניים , חלקם ימין רך חלקם קשה, שאינם ליכוד ובן גביר. ומבחינתם לא ימות העולם אם נתניהו יהיה ראש ממשלה. יכאב להם, יציק להם, עובר בגרון לעומת החלופות, כל עוד נתניהו לא הורשע (והנה תשובה לשאלה הלא רלוונטית שלך. החוק. עד הרשעה מוחלטת, כי אחרת, יצוצו כל כמה שנים כתבי אישום פוליטיים נגד ראש ממשלה מכהן, שאפילו מתנגדיו הגדולים כבר אמרו שחבל שלקחו את המדינה לכזה סחרור על פאקינג סיגרים ועלאק סיקור חיובי, יען כאילו יאיר לפיד הוא טווס תמים).

בנט כשיצא לדרך, ולמעשה לאורך כל הדרך עד הקורונה, לא היה ימין רך לעומת וינטר. שניהם ימין מאוד. לא רואה סיבה שמצביעי בנט לא יעברו , בנתח מכובד ליוסי כהן/וינטר.

למעשה וינטר לדעתי יחסל את סמוטריץ. הוא מועמד ראוי ומייצג להוביל את הציונות הדתית על גווניה, אולי 10 מנדטים

לא אין לי סנטימנט מיוחד לפוליטיקאים, אז לא מרגיז אותי אם תחשוב על מס המנדטים שלהם מחשבות.
יש אמירה שפוליטיקאים וחיתולים צריך להחליף לעיתים קרובות ומאותה סיבה (מיוחסת למרק טויין)

שאלתי שאלה פשוטה.
יש לך קווים אדומים שאם פוליטיקאי יחצה אותם אז הוא לא ראוי?
לא עניין אישי אלא עקרוני

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 02, 2025 8:24 am 
Hall of Famer

Yuval כתב:

לגמרי, חוץ מהאמירה שבן גביר יצא קטן. כולם בהצגה הזו יצאו גדולים.
הצגה יפה יש לציין. שלחו את אלמוג כהן להצביע בעד, וההצגה הצליחה באופן מושלם - ההצעה עברה, אבל כולם יצאו גיבורים בעיני הבייס שלהם - נתניהו, בן גביר, ואפילו אלמוג כהן עצמו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 02, 2025 8:27 am 
Hall of Famer

גלנט התפטר מהכנסת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 02, 2025 10:36 am 
מנהל פורום

אז גלנט אומר כמה הוא נגד חוק הגיוס וכו', ומתפטר מהכנסת ובעצם מכשיר את חוק הגיוס כדי להציל את התחת שלו על מנת שיוכל להתמודד בבחירות הבאות במפלגה אחרת ולא יוכרז כח"כ סורר.
אסטרטג נהדר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 02, 2025 10:46 am 
Junior

ראי שעל הקיר כתב:
Yuval כתב:

לגמרי, חוץ מהאמירה שבן גביר יצא קטן. כולם בהצגה הזו יצאו גדולים.
הצגה יפה יש לציין. שלחו את אלמוג כהן להצביע בעד, וההצגה הצליחה באופן מושלם - ההצעה עברה, אבל כולם יצאו גיבורים בעיני הבייס שלהם - נתניהו, בן גביר, ואפילו אלמוג כהן עצמו.

בן גביר יצא מזה איום ונורא. הוא היה זוועה בפטריוטים וראיתי גם כמה דיווחים שאומרים שהוא בפאניקה, מבין שעשה טעות גדולה ומנסה למזער נזקים. מניח שגם יהיה לזה ביטוי בסקרים הבאים.
אגב, בתור מישהו שחושב שמה שקורה עם ערוץ 14 זה פוטנציאלית אחד התהליכים הגדולים והחשובים של התקופה האחרונה, אני עוקב אחרי הרייטינג שלהם באופן יומי. בשבוע האחרון הרייטינג שלהם ירד באופן די חד ובפעם הראשונה שאני זוכר גם ההופעה של בן גביר באולפן שלהם לא ממש שיפרה את המצב. האיש כבר שנים פצצת רייטינג מהלכת, כמו שיודע כל עורך מתחיל בכל תכנית אקטואליה ברדיו או בטלוויזיה, ואם הוא ו/או הפטריוטים זה חומר שהציבור בישראל מתקרב לרוויה ממנו, אלה חדשות מאוד מאוד טובות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 02, 2025 10:55 am 
Junior

בלואי, אם לא שמת לב כבר עניתי לך: החוק. כשיוכח בהרשעה שהוא עבריין מושחת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 02, 2025 2:51 pm 
Hall of Famer

Shiver כתב:
אז גלנט אומר כמה הוא נגד חוק הגיוס וכו', ומתפטר מהכנסת ובעצם מכשיר את חוק הגיוס כדי להציל את התחת שלו על מנת שיוכל להתמודד בבחירות הבאות במפלגה אחרת ולא יוכרז כח"כ סורר.
אסטרטג נהדר.

ובמילים אחרות, הוא מקריב את עניין חוק ההשתמטות כדי לשמר את הקריירה הפוליטית שלו.
בדיוק כמו אלה שהוא יוצא נגדם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 02, 2025 4:16 pm 
Freshman

שני דברים די מדהימים לדעתי אם יתבררו כנכונים:
1. מתברר שהסרטון משדה תימן שהודלף לתקשורת צולם יומיים לפני שהמחבל שעליו נטען כי הדברים נעשו לו בכלל הגיע לכלא הזה.
2. הפצרית שהיא אחת החשודות בהדלפת הסרטון מינתה את הסגן שלה לחקור את עניין ההדלפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 02, 2025 4:24 pm 
Hall of Famer

מי טוען שהפצ״רית חשודה? טלי גוטליב ?

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 02, 2025 6:02 pm 
Freshman

לא במובן של חשודה באזהרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 02, 2025 6:55 pm 
Junior

בטן רכה וחביבה כתב:
מתברר שהסרטון משדה תימן שהודלף לתקשורת צולם יומיים לפני שהמחבל שעליו נטען כי הדברים נעשו לו בכלל הגיע לכלא הזה.

ראיתי שזה נטען על ידי העו"ד של אחד החשודים ועל ידי איילה חסון, זה הוכח כנכון? כי אם כן זה חתיכת דבר פסיכי... לא ברור למי יש אינטרס ולמה.
זו עובדה מה שכתבת או שזו טענה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' ינואר 02, 2025 7:15 pm 
Freshman

כתבתי "אם יתברר כנכון".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 408 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: