Chauncey כתב:
גם שביט סיפר שהוא חטא לאמת.
ציטוט:
אורי שביט הגיבה: "המפגש בין סג"ל ליורופסקי התקיים בסוף יום צילומים ארוך, במהלכו התראיינתי ושוחחתי עם אראל סג"ל על נושאים שונים סביב הטבעונות, עבור כתבה המיועדת לשידור בערוץ 2. המפגש תוכנן על ידי ההפקה מאחורי גבם של השניים, שהופתעו מהסיטואציה שהונחתה עליהם. למרבה הצער, השיחה הקצרצרה ביניהם הידרדרה במהירות לחילופי דברים קשים, שכללו גם אמירות בוטות מצידו של גארי יורופסקי, והסתכמה בדחיפתו של יורופסקי את סג"ל והפלתו מכיסאו. לא הייתי מעורבת בשיחה עצמה ולא שמעתי את כל הדברים שנאמרו בה, אבל חשוב לי להדגיש שעל אף תנאי הפתיחה הבעייתיים של המפגש – לא היתה לטעמי הצדקה כלשהי להתנהלות של יורופסקי במהלך המפגש ואני מגנה אותה מכל וכל. דרך החיים הטבעונית הינה דרך חיים של בחירה בחמלה כלפי כל יצור חי והתנגדות לאלימות כלשהי. גארי יורופסקי הינו דובר מוכשר שמעביר במשך שנים את המסרים האלה, וצר לי מאד שכך התנהג – אך הוא אינו דובר הטבעונות, לא גורו ולא מייצג את התנועה הטבעונית. למקרה עצמו אין קשר למהות הטבעונות – שמטרתה עשיית טוב עם האדם, הסביבה ובעלי החיים".
כן, מה אמרת? שדבריך לא נסתרו?
בקיצור, הנה אחת שדי סותרת אותך, למעשה היא עושה צחוק ממשפט מפורש שלך. היא פחות או יותר חוזרת על דבריו של סג"ל. לא ראיתי שהיא מציינת משהו נוסף שהיה שם.
Chauncey כתב:
זה מה שטען סג"ל, אני רק המשכתי את הקו שלו. הוא טען שהקירח ניסה להביא אותו למאבק פיזי באמצעות מילים קשות. הבנת את זה, אבל אתה אוהב למצוא מילה לא בהקשרה ולהפוך אותה למשהו שראוי לדיון נרחב, כי אתה חושב שכך אתה מתעלה על הצד השני. לא חדש, ראיתי אותך עושה זאת מאות פעמים כבר.
דבריי, ובכן, לא נסתרו גם על ידי אחרים שהיו נוכחים, אז אתה מוזמן לא לקבל את דבריי (שגם לדבריך, לא אמרו הרבה מעבר לכך שסג"ל מחסיר בכוונה חלק נרחב מהשתלשלות האירועים), זה אומר עליך יותר משאומר על אחרים.
לא, לא הבנתי את זה. הנה מה שכן הבנתי - אתה, באמצעות פלפולי מלים, ניסית לומר שיש מחלוקת בנוגע למי התחיל עם המגע הפיזי, שלא לדבר על "הביא בדבריו" למגע הפיזי, איזה משפט מזעזע ומתנשא וחצוף. וכמובן, צד שני אתה לא מביא. לא מפליא, כי לפי אורי שביט - שהזכרת את שמה, שוב ברוב חוצפה בלי שמץ של אמת, כמי שתומכת במה שאתה טוען - אין צד שני.
אז אני לא צריך להתאמץ יותר מדי כדי להתעלות על צד שני שלא אומר כלום, שלא לומר - מפלפל במלים כדי לעוות את האמת בלי להיתפס בשקר פר סה. בוא תביא שוב את אורי שביט שתתמוך בך.
You're busted, אם אתה כבר מדבר על דברים שאומרים משהו על מישהו.