סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' נובמבר 24, 2024 2:52 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 413 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ב' דצמבר 09, 2013 12:13 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
Chauncey כתב:
ראי שעל הקיר כתב:
נו, אז בוא ספר את הסיפור במלואו. מה אתה מדבר בחידות? לא מוסיף לך נקודות, אתה יודע.
אתה מוזמן גם לפרש את המשפט הזה:
ציטוט:
מי בפועל הביא את הדברים לעימות פיזי, באמצעות פעולה פיזית או באמצעות דבריו, עדיין חלוק

כשמיד אחרי זה אתה מקבל את זה שיורופסקי היה זה שהפעיל כוח פיזי.
אז לא הבנתי, סג"ל הביא אותו להפעיל כוח? איך בדיוק? באמצעות דבריו, אמרת? מה, הוא איחל ליורופסקי שיאנסו את הילדים שלו או משהו? ובכלל, איך אתה מביא אדם להפעיל כוח פיזי באמצעות דבריך אם האדם הוא לא בריון קשקשים בתחפושת של נאור?

אני לא צריך לספר את הסיפור במלואו ולא עוסק באיסוף נקודות, מי שצריך היה לספר את הסיפור במלואו היה סג"ל. הוא חטא לאמת, אז כתבתי שאני יודע שהוא חוטא לאמת. גם שביט סיפר שהוא חטא לאמת.
אתה יכול להסתפק בכך, או שלא, לבחירתך האישית.

לא "מקבל" ולא לא מקבל, לא מתעסק בזה, פשוט מוכן לקבל את זה שהידיים הראשונות שהורמו היו של הטבעוני. כאמור, זה לא מעניין אותי, אך התרשמתי עמוקות מהניסוח המפולפל שלך והשאלות העמוקות, והוספתי לך 7 נקודות זכות בטבלה. האח.

יופי של טיעונים, כמובן שאתה לא צריך. אשעה לעצתך ולא אקבל את דבריך, כי אין בהם כלום זולת פלפולים ומשחקי מלים, זריקת חול בלי שום צד שני. דרך משונה לשכנע.
"מי בפועל הביא את הדברים לעימות פיזי, באמצעות פעולה פיזית או באמצעות דבריו, עדיין חלוק", זה משפט שמתאים למכתב של מכבי אחרי מלחה. מקווה שב"הארץ" יצמידו לך ניתוח ספרותי מתאים, מעבר לזה שאתה בכלל מעלה על דעתך שיש אפשרות שמישהו הביא לאלימות פיזית באמצעות דבריו.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 09, 2013 12:36 am 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
זה מה שטען סג"ל, אני רק המשכתי את הקו שלו. הוא טען שהקירח ניסה להביא אותו למאבק פיזי באמצעות מילים קשות. הבנת את זה, אבל אתה אוהב למצוא מילה לא בהקשרה ולהפוך אותה למשהו שראוי לדיון נרחב, כי אתה חושב שכך אתה מתעלה על הצד השני. לא חדש, ראיתי אותך עושה זאת מאות פעמים כבר.

דבריי, ובכן, לא נסתרו גם על ידי אחרים שהיו נוכחים, אז אתה מוזמן לא לקבל את דבריי (שגם לדבריך, לא אמרו הרבה מעבר לכך שסג"ל מחסיר בכוונה חלק נרחב מהשתלשלות האירועים), זה אומר עליך יותר משאומר על אחרים.

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 09, 2013 12:37 am 
Hall of Famer

Chauncey כתב:
גם שביט סיפר שהוא חטא לאמת.

ציטוט:
אורי שביט הגיבה: "המפגש בין סג"ל ליורופסקי התקיים בסוף יום צילומים ארוך, במהלכו התראיינתי ושוחחתי עם אראל סג"ל על נושאים שונים סביב הטבעונות, עבור כתבה המיועדת לשידור בערוץ 2. המפגש תוכנן על ידי ההפקה מאחורי גבם של השניים, שהופתעו מהסיטואציה שהונחתה עליהם. למרבה הצער, השיחה הקצרצרה ביניהם הידרדרה במהירות לחילופי דברים קשים, שכללו גם אמירות בוטות מצידו של גארי יורופסקי, והסתכמה בדחיפתו של יורופסקי את סג"ל והפלתו מכיסאו. לא הייתי מעורבת בשיחה עצמה ולא שמעתי את כל הדברים שנאמרו בה, אבל חשוב לי להדגיש שעל אף תנאי הפתיחה הבעייתיים של המפגש – לא היתה לטעמי הצדקה כלשהי להתנהלות של יורופסקי במהלך המפגש ואני מגנה אותה מכל וכל. דרך החיים הטבעונית הינה דרך חיים של בחירה בחמלה כלפי כל יצור חי והתנגדות לאלימות כלשהי. גארי יורופסקי הינו דובר מוכשר שמעביר במשך שנים את המסרים האלה, וצר לי מאד שכך התנהג – אך הוא אינו דובר הטבעונות, לא גורו ולא מייצג את התנועה הטבעונית. למקרה עצמו אין קשר למהות הטבעונות – שמטרתה עשיית טוב עם האדם, הסביבה ובעלי החיים".

כן, מה אמרת? שדבריך לא נסתרו?
בקיצור, הנה אחת שדי סותרת אותך, למעשה היא עושה צחוק ממשפט מפורש שלך. היא פחות או יותר חוזרת על דבריו של סג"ל. לא ראיתי שהיא מציינת משהו נוסף שהיה שם.

Chauncey כתב:
זה מה שטען סג"ל, אני רק המשכתי את הקו שלו. הוא טען שהקירח ניסה להביא אותו למאבק פיזי באמצעות מילים קשות. הבנת את זה, אבל אתה אוהב למצוא מילה לא בהקשרה ולהפוך אותה למשהו שראוי לדיון נרחב, כי אתה חושב שכך אתה מתעלה על הצד השני. לא חדש, ראיתי אותך עושה זאת מאות פעמים כבר.

דבריי, ובכן, לא נסתרו גם על ידי אחרים שהיו נוכחים, אז אתה מוזמן לא לקבל את דבריי (שגם לדבריך, לא אמרו הרבה מעבר לכך שסג"ל מחסיר בכוונה חלק נרחב מהשתלשלות האירועים), זה אומר עליך יותר משאומר על אחרים.

לא, לא הבנתי את זה. הנה מה שכן הבנתי - אתה, באמצעות פלפולי מלים, ניסית לומר שיש מחלוקת בנוגע למי התחיל עם המגע הפיזי, שלא לדבר על "הביא בדבריו" למגע הפיזי, איזה משפט מזעזע ומתנשא וחצוף. וכמובן, צד שני אתה לא מביא. לא מפליא, כי לפי אורי שביט - שהזכרת את שמה, שוב ברוב חוצפה בלי שמץ של אמת, כמי שתומכת במה שאתה טוען - אין צד שני.
אז אני לא צריך להתאמץ יותר מדי כדי להתעלות על צד שני שלא אומר כלום, שלא לומר - מפלפל במלים כדי לעוות את האמת בלי להיתפס בשקר פר סה. בוא תביא שוב את אורי שביט שתתמוך בך.
You're busted, אם אתה כבר מדבר על דברים שאומרים משהו על מישהו.

נערך לאחרונה על ידי ראי שעל הקיר בתאריך ב' דצמבר 09, 2013 12:45 am, נערך 3 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 09, 2013 12:39 am 
Hall of Famer

ועדיין, לא קיבלנו גרסה אחרת. קיבלנו את הגרסה של סג"ל שדומה למדי לגרסה של שביט.
אני חושב שמה שראי (וגם אני, ואם לא ראי, אז לפחות אני) מנסים להבין. זה מהי בדיוק הגרסה האחרת? כל מה שאנחנו יודעים מסג"ל ושביט זה (א) היתה כאן פרובוקציה של המארגנים (ב) היו חילופי דברים, שבהם סביר להניח גם סג"ל לא היה צדיק תמים, מצד שני אני די בטוח שהרוב המוחלט של המין האנושי היה נגרר קצת לצעקות (ג) למרות שסג"ל לא היה תמים, היחיד שדיבר על אונס ילדים הוא יורופסקי (ד) הוא גם היחיד שהרביץ.

יש גרסה אחרת?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 09, 2013 12:48 am 
Junior

הגרסא האחרת לזו של סג"ל היא שאכן היה אמבוש של ההפקה, אכן הקירח הובא כדי להתווכח בלהיטות וזה מה שצופה ממנו, אכן הוא דיבר בצורה דוחה ומגעילה, אכן הוא זה שכנראה תקף פיזית בסופם של חילופי הדברים בין הצדדים, רק שבאמצע, סג"ל היה רחוק מלהיות שה תמים כפי שהוא מנסה להציג את עצמו, רחוק מכך. כמו כן, הטענות שלי היו על כך שהוא לא הציג שום גילוי נאות והחסיר בכוונה את כל הצד הלא יפה שלו בסיפור הזה.
זה מה שכתבתי מההתחלה, זה מה שאני כותב עכשיו. אם מישהו הבין שהתכוונתי לדברים אחרים, טעות של אחד מהצדדים.

5 או 10 זה פשוט מדי. אני בעד שרוני יעשה חישוב של ממוצע כלשהו פר עמדה ונמצא מספר מעניין להכפיל אותו בוא נגיד pi או e. אח"כ כדי להוסיף אלמנט אקראי נבקש ממוק לחשוב על מספר נגיד 36D או 350CC ונראה כבר מה יצא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 09, 2013 12:52 am 
Hall of Famer

אז הוא דיבר לא יפה אל מישהו שאיחל לו ולילדיו להיאנס באונס קבוצתי? פויה. אפילו קילל אותו אולי, וצעק עליו? פויה כפול ומכופל.
זה באמת מה שמטריד אותך בכל המקרה הזה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 09, 2013 12:55 am 
Hall of Famer

תכל'ס.

אראל סג"ל וזה נראה לי די ברור, יצא מלך לגמרי מהסיפור הזה.
הוא לא מלך תמיד, ומה שהוא כאמור כתב בסוף השבוע הקודם בנושא האחר מאד חרה לי. אבל קשה לי לראות, איך שלא מסובבים את זה, כיצד אראל סג"ל יצא משהו פרט למלך מכל הסיפור הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 09, 2013 12:57 am 
Junior

ראי שעל הקיר כתב:
אז הוא דיבר לא יפה אל מישהו שאיחל לו ולילדיו להיאנס באונס קבוצתי? פויה. אפילו קילל אותו אולי, וצעק עליו? פויה כפול ומכופל.
זה באמת מה שמטריד אותך בכל המקרה הזה?

לא.
מה שהפריע לי זה שסג"ל ניגש לכתוב בגוף תקשורת גדול ולספר את הסיפור, "לחשוף" את עורו של יריבו האידיאולוגי (כך לפחות מתייחס לזה סג"ל, זה לא פעם ראשונה שהוא נדרש לנושא ולא סתם ההפקה בחרה לעמת את השניים),
וחצי משקר, חצי מסתיר את האמת, לא מספק לקוראים את הרקע הדרוש, ומציג את הדברים כפי שהיה מגיש עדות למשטרה בתלונה שהוא מגיש, ולא כאיש תקשורת הכותב לגוף רציני, כאמור, תוך החסרת פרטים רבים בכוונה תחילה.

נורטון - הוא "יוצא מלך", כי הוא מציג את הסיפור כך שהוא "יצא מלך".
כאמור, שני אנשים שהיו עדים לאירוע אמרו לי שלדעתם אף אחד מהצדדים לא "יצא מלך", אתה יכול לקבל את זה או לבחור לעצמך למה אתה מאמין ומי אתה חושב שמשקר מבין הדברים שקראת באינטרנט. אם לא תבוא מנקודת הנחה כ"כ חשדנית, תבין שהסיפור לא מעורער על ידי אף אחד, רק שמי שהאינטרס שלו הוא לא להציג את אחד מהצדדים כשלילי ואת השני "מלך", מספר ששני הצדדים יצאו די אפסים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 09, 2013 1:05 am 
Hall of Famer

אבל זהו, שהגרסה שהצגת (או שלא, בעיניי היא עדיין מעורפלת, אולי ראי הבין) גם היא מוציאה את אראל סג"ל ממש טוב.

זה נראה לי כאילו אתה בכוח רוצה לכתוב נרטיב שלא יוצא מתוך העובדות, גם לא העובדות שאתה הצגת כאן (או אורי שביט, או סגל בעצמו, או אף אחד אחר פור דאט מאטר). אילו הייתי יודע מה בדיוק שני האנשים האלה אמרו, אולי הייתי משנה את דעתי. אבל אני לא יודע. כל מה שאני יודע, הוא דבר שהנחתי גם מהתחלה - סג"ל לא שתק. (בדיוק כפי שאף אחד אחר לא היה שותק). אבל הוא לא ירד לקריאה לאונס ולא ירד למכות. אלה העובדות ואין חולק עליהן. וגם אתה (והחברים שלך, למיטב הבנתי) לא.

בקיצור, או שאני לא מבין בכלל או שאתה לא מספר את הסיפור כולו, או שאני צודק. אחד מהשלושה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 09, 2013 1:10 am 
Hall of Famer

אז מה שמטריד אותך זה שסגל לא סיפר את כל האמת. לא הייתי צריך שהוא יאמר לי שגם הוא לא שתק. אבל רק צד אחד שיקר, אבל ממש שיקר, בנוגע למה שקרה. וזה, משום מה, לא העיקר אצלך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 09, 2013 1:24 am 
Junior

הצד השני לא שיקר במצח נחושה מבחינתי, הוא התגונן מול שאלת כתב. במצב כזה אני בהחלט מבין אדם שלא מספר את כל האמת.
העיקר, מבחינתי, ואני לא צריך שזה יהיה העיקר מבחינתך, זה מי שניגש מרצונו וביוזמתו לספר את שאירע, ככתב תקשורת שאני מצפה מהם לשקיפות ואמינות מירבית, ושיקר/סילף והסתיר דברים במכוון, והציג את עצמו כשה תמים כדי לזכות בסימפטיה, והבעיה שלי היא שזה נוהג קבוע של אותו כתב.

את הקירח כולם קוטלים, זה נוח, ואני יכול גם להצטרף לחגיגה, אין לי בעיה. זה פשוט ישעמם אותי, כי שמעתי והסכמתי כבר מספיק פעמים, ואני לא צריך את סג"ל שיחשוף את הפנים האמיתיות שלו, הן מוכרות.
אלה של סג"ל לא כל כך, ולכן העיקר אצלי הוא לדבר עליו כרגע.
אז אתה בהודעות שלך תדבר על העיקר שלך, ואני על העיקר שלי. נראה לי כמו דרך ראויה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 09, 2013 1:26 am 
Hall of Famer

Chauncey כתב:
הצד השני לא שיקר במצח נחושה מבחינתי, הוא התגונן מול שאלת כתב. במצב כזה אני בהחלט מבין אדם שלא מספר את כל האמת.

תגיד לי, אתה שומע את עצמך? קורא בעצמך את מה שאתה כותב?
כשהצד השני אומר "כל מה שהיה שם זה שני אנשים שצעקו אחד על השני", הוא משקר במצח נחושה. הוא אולי מתגונן, כי יש לו ממה, אבל הוא עושה את זה על ידי שקר במצח נחושה. לא "לא כל האמת", שקר במצח נחושה.
את הקירח קוטלים כי הוא שקרן במצח נחושה, ומטיף סדרתי לאלימות קשה כולל רצח בני אדם. וגם אלים פיזית בפועל.

נערך לאחרונה על ידי ראי שעל הקיר בתאריך ב' דצמבר 09, 2013 1:29 am, נערך 2 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 09, 2013 1:28 am 
Hall of Famer

אגב, הפנים של סג"ל, לישראלי הממוצע, להערכתי מוכרות פי כמה וכמה מאשר אלו של יורופסקי. ואני מדבר לא רק על פניו כמובן, אלא גם על דעותיו. אני לפחות מכיר (ולמען האמת, בדרך כלל מעריך) את סג"ל 15 שנה ויותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 09, 2013 1:40 pm 
Hall of Famer

http://e.walla.co.il/?w=/6/2701668

"אראל סג"ל לא עשה שום דבר לא בסדר, שיהיה ברור במיליארד אחוז. אראל סג"ל נהג במאה אחוז כשורה ויורופסקי נהג כמו אידיוט ובריון", אמר היום מנהל מחלקת האקטואליה של רשת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 09, 2013 1:45 pm 
Hall of Famer

הסופר אייל מגד מציע לחוקק חוקים בעניין

ציטוט:
ישאל הקורא, מה עוד מציע אתה לעשות? התשובה היא חד משמעית: להפסיק לאכול בעלי חיים. להפסיק להרוג בעלי חיים, גם לא באופן "הומני". המתת חסד יאה למי שאינו רוצה לחיות, לא למי שחפץ בחיים. כל אלה אשר מדמיינים העלאת שה או עגל תמימים לעולה, תוך כדי ליטופים ודברי חיבוב - חיים בסרט, כמו שאומרים. המאכלת היא אותה מאכלת. ואם רוב בני האדם אינם מסוגלים להתגבר על היצר, על תאוות הבשר, יש לחוקק חוקים שיסייעו להם להתגבר. כמו שחוקקו חוקים נגד כל הפשעים האחרים הנוגדים את המוסר. כמו שאוכפים שלל דברים שהדעת אינה סובלת. כמו שהגבילו סיגריות ואסרו סמים. כי הרי בסופו של דבר, אחרי כל הבלה־בלה־בלה על ציות לחוקי הטבע כביכול (שלא לדבר על חוקי התורה לכאורה), מדובר בהתמכרות. התמכרות בחסות החוק.

אוכלי הבשר בקרבנו מודעים לעובדה שיש מגוון עצום של תחליפי בשר, אך הם מודים שהם מכורים לדבר האמיתי. ברור שרק חוקים יגמלו אותם. חוק אחד, בעצם, שבבסיסו האיסור הראשון במעלה: לא תרצח. וזה מביא את העניין אל הזירה הפוליטית, למפלגה שתחרוט על דגלה את הדיבר הזה במקום הראשון, כמו בלוחות הברית. לא סעיף במצע כדי לצאת ידי חובה, לא מס שפתיים אופנתי, אלא תנועה שלא תשקוט ולא תנוח, עד שאכילת בשר תיהפך לפעולה מאוסה. היינו ממלאים שחוק פינו, אם היו מספרים לנו לפני 20 שנה שזה יהיה דינו של העישון.

http://www.haaretz.co.il/opinions/.prem ... m=facebook

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 09, 2013 2:52 pm 
Hall of Famer

אין לי אלא להגיע שוב להקבלה שעשיתי בזמנו. יש כאלה, שמגד כנראה לא ביניהם, שבעיניהם הפלה היא רצח עוברי אדם המוני. בטח לא משהו שמצדיק דבר קטן וזניח לעומתו, בעיניהם, כמו רווחה ונוחות של האשה ו/או בן זוגה. האם מגד בעד חוקים נגדה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 09, 2013 8:51 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
היה כבר חוק מהכנסת הנוכחית שהציע שנת מאסר לבעל קפיטריה שלא יגיש מנה טבעונית כחלק מהתפריט שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 09, 2013 9:17 pm 
Junior

ככל שהטרנד טבעוני צובר תאוצה אני נחרד שאוטוטו הוא יגובה בחוקים, מה שגורם לי לנסות ליהנות מהזמן שנותר, וככה אני אוכל הרבה יותר פרות.
יכול להיות ששכרם יוצא בהפסדם.

ראובן כתב:
צוד הוא עדיין העשב השוטה הרשמי של הפורום. נא לכבד את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 09, 2013 11:02 pm 
Hall of Famer

אמרתי לסובבים ולחברים מזמן, שאין לי כמעט ספק שעוד בימי חיינו לא נוכל חוקית לאכול בשר. אני נתתי לזה משהו כמו 15 שנה, והרעיון מבחינתי הוא להספיק כמה שיותר בינתיים. היום למשל, מדובר בבריסקט של קילו וחצי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 09, 2013 11:37 pm 
Hall of Famer

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4463325,00.html

גארי מתעצבן בתום ראיון של YNET

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 09, 2013 11:41 pm 
Hall of Famer

מה שאני לא מבין, הוא למה הטבעונים בכלל מאפשרים לו במה. לא היה עדיף לו היה נעלם מהשטח לפני שנים, עם תחילת השטויות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 09, 2013 11:48 pm 
Hall of Famer

אני כבר רואה בדמיוני אותו מסתובב בת"א, מתפרץ למסעדות בשר ומשתולל שם

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 09, 2013 11:59 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
נורטון, לאכול קילו וחצי בשר ביום נראית לי כמו יופי של אסטרטגיה כדי להינצל מהחזון הדיסטופי של מה יהיה עוד 15 שנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 10, 2013 12:09 am 
Hall of Famer

אני לא מתכוון לאכול הכל היום, אבל כן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 10, 2013 12:16 am 
Junior

נורטון כתב:
מה שאני לא מבין, הוא למה הטבעונים בכלל מאפשרים לו במה. לא היה עדיף לו היה נעלם מהשטח לפני שנים, עם תחילת השטויות?

הטבעונים לא ממש נותנים לו במה, או יותר נכון, אין ממש קבוצת טבעונים שכזאת שמחליטה למי לתת במה ולמי לא.
יש אדם אחד, כריזמטי מאוד, שהחליט לפעול. בשל הכריזמטיות שלו, נותנים לו מקרופון ובמות. הוא לא מגיע לשם בתור שליח הטבעונים, הוא מגיע בתור נציגם, כך הוא חושב וכך חושב הגוף המזמין אותו, אך אף אחד לא שאל את הטבעונים (כאילו הם איזו קבוצה סדורה) אם לתת לו במה או לא.

אם אתה שואל אותי, ומספר מחבריי הצמחונים/טבעונים, בהחלט היה עדיף אם הוא היה נעלם מהשטח. הוא עושה בעיקר שירות דב לכל הסוגיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 413 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 71 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: