סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' נובמבר 15, 2024 7:23 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1858 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 75  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הת'רד הפוליטי החדש
הודעהפורסם: ה' אפריל 07, 2022 9:01 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (0)
רק לציין שאותם "הסכמים הארורים מול החיזבאללה בלבנון", מה שהם לא יהיו, רק שיפרו את המצב הבטחוני של ישראל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 07, 2022 10:24 pm 
Sophomore

ציפה דריפה אלמדלסי כתב:
רק לציין שאותם "הסכמים הארורים מול החיזבאללה בלבנון", מה שהם לא יהיו, רק שיפרו את המצב הבטחוני של ישראל

תשמע, אני לא יודע איך אתה מגדיר "שיפרו את המצב הבטחוני".

מה שאני יודע הולך ככה :
א. חיזבאללה מפר את החלטה 1701 וכל העולם יודע ושותק. כוחו בדרום לבנון התעצם מאד.
ב. ישראל מורתעת מחיזבאללה ולא תוקפת באופן גלוי בלבנון, למרות שחיזבאללה מפר את ההחלטה (כנראה שפועלים באופנים סמויים).
ג. גם שהיה קזוס בלי מובהק - חפירת מנהרות חיזבאללה לעבר ישראל, ישראל לא עשתה שום דבר רציני מעבר לטיפול נקודתי במנהרות (זה דוגמה לכך שביבי הוא שמאל קיצוני).
ד. על פי מקורות מודיעין מדינת ישראל בסכנה רצינית, כאשר צבא חיזבאללה פיתח יכולות מפחידות, שככל הנראה כולנו נשלם עליה בעתיד.
ה. גם אחרי לבנון השנייה נורו, לא פעם ולא פעמיים, רקטות לעבר ישראל (גם אם לא על ידי חיזבאללה), כמו כן למיטב זכרוני גם נהרגו חיילים ישראלים.

אני ממליץ לך לחשוב על הדברים האלו ואז לשקול שוב האם המסקנות שלך על "מצב בטחוני משופר" הינן רציניות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 07, 2022 10:54 pm 
מנהל פורום

פחות אזרחים הרוגים, פחות חיילים הרוגים, פחות ירי לכיוון ישראל, אתה יודע, כל מה שהוא אמיתי ולא מדומיין כי "ערבים זה מפחיד אימאלה"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 07, 2022 11:16 pm 
Hall of Famer

"ישראל לא עשתה שום דבר רציני מעבר לטיפול נקודתי במנהרות, וזה מוכיח שביבי הוא שמאל קיצוני".

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 07, 2022 11:23 pm 
Senior

אני רק אציין שגם נסראללה וגם אדו לא אוכלים בייקון.

מ.ש.ל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 08, 2022 2:06 am 
Freshman

וגם לא נראו באותו חדר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 08, 2022 6:53 am 
Junior

זה כן אני כתב:
הפשיעה בחברה הערבית היא היא הבעיה הכי קשה שיש, אם זה לא היה ברור במה שכתבתי. על הדרך הראיתי שהם גם לא יצרניים במיוחד ומהווים נטל קשה על הקופה הציבורית. ועם כל זה שאני מטיל את האשמה רק על ממשלות ביבי בכך שלא עשה כלום נגד התופעה, אני מכיר בכך שאם יש מישהו שיכול להילחם בכך זו רק קואליציית ימין חזקה (עם ביבי או בלי), כזאת שלא תכאב לה הבטן לנוכח העלאת הצעות חוק כמעט פשיסטיות כדי להתמודד עם הבעיה המטורפת שנהייתה בדרום. כי קואליציית שמאל כשמעליה מתנוסס כל רגע דגל של "כבוד האדם וחירותו" לא תוכל להוביל כלום. נכון שלאור ניסיון העבר הסיכוי שזה יקרה לא גבוה, אבל בקואליציית שמאל הסיכוי הזה לא קיים.

אתה זוכר שבמשך שנים מי שצעק נגד הנשקים בחברה הערבית ונגד האלימות בחברה הערבית היו הערבים, כן? ביבי די התעלם מהם כי זה לא הפריע מדי ליהודים (למרות שהזהירו) ונתן לתופעה לגדול.
מהצד השני יש עלייה די דרמטית לפי מה שאני מבין בתפיסת נשקים לא חוקיים במגזר בחודשים האחרונים.
מה גורם לך לחשוב שביבי, שכפי שאתה ציינת, העצים והגדיל את התופעה יפתור משהו שהוא מעולם לא הראה יכולת לתור למרות שהיה בשלטון? איזה חוק פסישטי אתה יכול לחוקק נגד זה? אתה צריך אכיפה וחזקה מאוד, זה דבר שביבי מעולם לא דגל בו בשום סקטור.
ו"הסיכוי הזה לא קיים" הוא לא מבוסס בערך כמו כל הטענות שלך על מר"צ והעבודה שנובעות מחוסר חיבה אישי מוחלט. זו כמובן זכותך וחוסר חיבה אישי זו בכלל הסיבה שהממשלה המשונה הזו קמה. אבל הניסיונות שלך להציג את כאידיאולוגיה מאוד לא אמינות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 08, 2022 6:59 am 
Senior

ערבים וסמולנים : היי ממשלה משטרה צריך לטפל בנשק והפשיעה בחברה הערבית זה ייגמר באסון לכולם
ביבי וימנים : איך אמר בגין בהצלחה לשני הצדדים אהה אחי גדול חחחח אין על זמרי ופתחי יא אללה שלהם איזה קרועים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 08, 2022 10:18 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

זה כן אני כתב:
sir charles כתב:
אתם באמת ממשיכים להתדיין עם הגזען הפשיסט?

אתה יודע, אידיוט, כשאני מציג טיעונים בעניין המצב של הערבים בישראל, הם תמיד יותר עמוקים מ"בועלי כבשים וגמלים", ואני לא חושב שגם שמאלנים יוכלו לטעון שציינתי כאן דברים מנותקים מהמציאות. לעומת זאת, אתה לא שונא אותם כי הם פוגעים בך או גונבים ממך, אתה לא שונא אותם כי הם מעלימים מס או נוהגים בצורה מפחידה. אתה שונא אותם כי אתה באמת באמת סבור שהם נחותים ממך, כי הם בדמם בועלי כבשים וגמלים, כאמור. אתה ושכמותך, איך אומרים, יונקים מאותם יצרים אפלים שמהם ינק גבלס. אני לא אומר שאתה גרוע כמוהו, יש לך עוד הרבה לאן לשאוף, אבל הגזענות שלכם מגיעה בדיוק מאותו מקומות אפלים.
כאילו, עזוב שאתה גזען מחליא מהסוג הנחות ביותר, אתה גם אידיוט חסר מודעות לסביבה ולעצמו.

אתה בכלל מאמין למה שאתה כותב? מאיפה החלטת שאני חושב שהערבים נחותים ממני? בגלל בדיחה אחת על בועלי גמלים שיוחסה לאמירתיים? (בהקשר שאני מעדיף שלא לבקר בדובאי ולתרום לכלכלה שלהם)
אתה לעומת זאת פורש את משנתך פה לאורך שנים ויש די והותר דוגמאות לגזענות והפשיזם שלך.
ואם אתה תשווה אותי שוב פעם לגבלס או כל נאצי אחר אז תהיה לך בעיה איתי במציאות, לא בפורום. ראה הוזהרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 08, 2022 2:45 pm 
Junior

בטח שאני מאמין. מדובר ב"בדיחה" סופר גזענית שלדעתי פתחה חלון להצצה לתוך עולם הדימויים והמחשבות שלך על ערבים, ואני מודה לך על שהיית מספיק טיפש לפלוט אותה בנוכחותי. וברור שהדבר הטבעי ביותר מבחינתך הוא לנסות להסביר שמדובר בבדיחה, כמו שברור לי שלא היית חוזר על אותה בדיחה שוב מטעמי אי נוחות.
כשאני לעומת זאת מדבר על ערבים, אני מעביר ביקורת על מעשים, בדיוק כמו שאני מעביר ביקורת על חרדים ועל יהודים בכלל. וזאת, אגב, וניתן לבדוק זאת. הביקורת יכולה להיות לא כ"כ נעימה עבור האוזן של השמאלן הממוצע, אבל היא כזו שניתן להתווכח לגביה, וקצת יותר עמוקה מכך שהם "בועלי גמלים" (אוי, אני לא יכול להעלות בדעתי את היחס שהייתי מקבל אם הציטוט הזה היה שלי). פרט לכך, הביקורת שלי בשום צורה לא בוטה יותר מהביקורת שמוטחת כאן נגד חרדים ודתיים באופן עקבי.

ואף אחד לא השווה אותך לגבלס או לנאצי, ואם לא הבנת טוב אז שתה מים וקרא שוב (וזה גם צוין מפורשות). ואם זה עדיין לא יהיה ברור אני מוכן לכתוב לך באותיות גדולות שאתה לא נאצי/גבלס. אני כן חושב שהגזענות שלך היא "קלאסית", ומשכך היא מחליאה במיוחד. מעניין אם הצופה מהצד יחשוב שהטענות כמו שתרבות הנהיגה בחברה הערבית היא מסכנת חיים או שקיימת תופעה קשה של העלמת מס בכמויות אדירות במגזר הערבי או שהאלימות במגזר הערבי גדולה משמעותית ביחס לשאר, הן טענות גזעניות ופוגעניות יותר מבועלי כבשים וגמלים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 08, 2022 3:02 pm 
Junior

sheky כתב:
אתה זוכר שבמשך שנים מי שצעק נגד הנשקים בחברה הערבית ונגד האלימות בחברה הערבית היו הערבים, כן? ביבי די התעלם מהם כי זה לא הפריע מדי ליהודים (למרות שהזהירו) ונתן לתופעה לגדול.
מהצד השני יש עלייה די דרמטית לפי מה שאני מבין בתפיסת נשקים לא חוקיים במגזר בחודשים האחרונים.
מה גורם לך לחשוב שביבי, שכפי שאתה ציינת, העצים והגדיל את התופעה יפתור משהו שהוא מעולם לא הראה יכולת לתור למרות שהיה בשלטון? איזה חוק פסישטי אתה יכול לחוקק נגד זה? אתה צריך אכיפה וחזקה מאוד, זה דבר שביבי מעולם לא דגל בו בשום סקטור.
ו"הסיכוי הזה לא קיים" הוא לא מבוסס בערך כמו כל הטענות שלך על מר"צ והעבודה שנובעות מחוסר חיבה אישי מוחלט. זו כמובן זכותך וחוסר חיבה אישי זו בכלל הסיבה שהממשלה המשונה הזו קמה. אבל הניסיונות שלך להציג את כאידיאולוגיה מאוד לא אמינות.

חוקים שעליהם אני מדבר: למשל לקבוע בחוק שאדם שהגן על רכושו בנשק, יהיה פטור מאחריות פלילית במקרים מסוימים. כך שמקרים כמו אריה שיף לא יחזרו על עצמם. לא יעלה על הדעת שיתהפכו היוצרות ואדם שלא מקבל טיפת הגנה מהמדינה על חייו ורכושו, יעמוד לדין פלילי, בעוד הפושע עצמו יהפוך לקורבן ויורשיו אף יוכלו לתבוע את נזקיו בבית המשפט לאחר מכן.
חוקים נוספים הם עונשי מאסר קשים מאוד על מי שנמצא בחזקתו כלי נשק ללא רישיון, בלי מתן שיקול דעת רחב לבית המשפט. למשל לקבוע עונש מינימום של 5 שנים למי שנמצא בחזקתו נשק אפילו אם לא עשה בו שימוש. או חוקים שמתירים להעמיד לדין פלילי משמעותי (כלומר עונש מאסר בפועל ולא פחות מ-5 שנים, נניח) כל מי שמביע תמיכה בטרור ומאפשר לפטר לאלתר ממקום העבודה בצורה דרקונית, לקבוע בחוק שמי שהיה מעורב בפשיעה פלילית לא יוכל לתבוע בנזיקין בגין אותה מסכת עובדתית הקשורה לאותה פשיעה.
פרט לכך, להקים יחידות מיוחדות שיתייחסו לכנופיות חמושות בדרום כמו חוליות מחבלים. כלומר שהמטרה שלהן תהיה לחסל אותן.

למה אני טוען שממשלת שמאל לא תעשה זאת? קודם כל ברור שמדובר בדעתי. שנית, אתה רואה את מרצ תומכת בחוקים כ"כ דרקוניים תוך רמיסת זכויות האדם והאזרח שלהם? אני לא. בנוסף, ממשלת שמאל אפשרית רק בתמיכת הערבים. לאור ניסיון העבר, חברי הכנסת הערבים כמובן מזילים דמעות לנוכח הפשיעה אצלם, אבל ברגע שעולה מקרה כמו אריה שיף ושי דרומי, שני אנשים שעשו את הדבר הנכון, הם ממהרים להטיף מוסר על כך שדמם של הערבים הותר. אני לא רואה אותם חוברים לאף יוזמה אמיתית, כי כל יוזמה שתבוא תתפרש בעיניהם ככזו שמטרתה "לסמן את הערבים כבעיה".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 08, 2022 4:14 pm 
Junior

זה כן אני כתב:
חוקים שעליהם אני מדבר: למשל לקבוע בחוק שאדם שהגן על רכושו בנשק, יהיה פטור מאחריות פלילית במקרים מסוימים. כך שמקרים כמו אריה שיף לא יחזרו על עצמם. לא יעלה על הדעת שיתהפכו היוצרות ואדם שלא מקבל טיפת הגנה מהמדינה על חייו ורכושו, יעמוד לדין פלילי, בעוד הפושע עצמו יהפוך לקורבן ויורשיו אף יוכלו לתבוע את נזקיו בבית המשפט לאחר מכן.
חוקים נוספים הם עונשי מאסר קשים מאוד על מי שנמצא בחזקתו כלי נשק ללא רישיון, בלי מתן שיקול דעת רחב לבית המשפט. למשל לקבוע עונש מינימום של 5 שנים למי שנמצא בחזקתו נשק אפילו אם לא עשה בו שימוש. או חוקים שמתירים להעמיד לדין פלילי משמעותי (כלומר עונש מאסר בפועל ולא פחות מ-5 שנים, נניח) כל מי שמביע תמיכה בטרור ומאפשר לפטר לאלתר ממקום העבודה בצורה דרקונית, לקבוע בחוק שמי שהיה מעורב בפשיעה פלילית לא יוכל לתבוע בנזיקין בגין אותה מסכת עובדתית הקשורה לאותה פשיעה.
פרט לכך, להקים יחידות מיוחדות שיתייחסו לכנופיות חמושות בדרום כמו חוליות מחבלים. כלומר שהמטרה שלהן תהיה לחסל אותן.

למה אני טוען שממשלת שמאל לא תעשה זאת? קודם כל ברור שמדובר בדעתי. שנית, אתה רואה את מרצ תומכת בחוקים כ"כ דרקוניים תוך רמיסת זכויות האדם והאזרח שלהם? אני לא. בנוסף, ממשלת שמאל אפשרית רק בתמיכת הערבים. לאור ניסיון העבר, חברי הכנסת הערבים כמובן מזילים דמעות לנוכח הפשיעה אצלם, אבל ברגע שעולה מקרה כמו אריה שיף ושי דרומי, שני אנשים שעשו את הדבר הנכון, הם ממהרים להטיף מוסר על כך שדמם של הערבים הותר. אני לא רואה אותם חוברים לאף יוזמה אמיתית, כי כל יוזמה שתבוא תתפרש בעיניהם ככזו שמטרתה "לסמן את הערבים כבעיה".

אני בספק אם תוכל לנסח חקיקה שבה מקרה אריה שיף יהיה חוקי. אריה שיף ירה בפושעים כשברחו ממנו.
באופן כללי זה חוק שבלתי אפשרי לנסח לטעמי ומנחש שיעשה יותר בלאגן כשפלסטיני ירה בנער גבעות כשבא להרוס לא את השדה מאשר כשתושב הדרום ירה בבדואי (אני מנחש שיש פה יותר חשש מנקמה מאשר מהחוק).
באופן כללי אני לא חושב שהחקיקה שרשמת היא ימנית או פשיסטית בשום צורה ואני לא רואה שום חוק שהעבודה או מרץ יתנגדו אליו. יותר מזה, אני די בטוח שבמרבית החוקים שרשמת גם רעם יביעו תמיכה. אני באמת לא רואה פה איפה רמיסת זכויות האזרח כאן.
לגבי השורה האחרונה אני מסכים לגמרי, זו אכיפה וזה משהו שיהיה מאוד קשה לעשות רעם אבל גם כאן - ביבי לא עשה שום דבר שנראה דומה לזה בכל סקטור ובכל מצב. הוא נרתע מעימותים... זו אחת החולשות ואחת מנקודות החוזקה שלו בו זמנית.

בסוף הבעיה עם הפשיעה והאלימות במגזר צריכה להפתר באכיפה... כל החוקים כבר שם גם אם לא בצורתם הקשוחה ביותר. אין לי ספק שאם לא אוכפים את מה שיש היום לא יאכפו את מה שיהיה אז.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 08, 2022 4:47 pm 
Junior

שקי, זו אותה מרצ שמתנגדת להריסת בתים, סיכולים ממוקדים ומעצרים מנהליים. וזה כשמדובר בטרור. תרשה לי להניח שהם לא יתלהבו שפושעים עם תעודות זהות כחולות יזכו ליחס דומה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 08, 2022 8:56 pm 
Junior

זה כן אני כתב:
שקי, זו אותה מרצ שמתנגדת להריסת בתים, סיכולים ממוקדים ומעצרים מנהליים. וזה כשמדובר בטרור. תרשה לי להניח שהם לא יתלהבו שפושעים עם תעודות זהות כחולות יזכו ליחס דומה.

כמובן שאין שום קשר בין מה שאתה רשמת מקודם למה שאתה מציע עכשיו.
מעצרים מנהלים זה נוהל לא דמוקרטי ולא חוקי בעליל שמשתמשים בו ביד מאוד קלה... הימין המנתחלי גילה אותו על בשרו לאחרונה וגם מאוד לא אוהב אותו ומתנגד אליו. אתה מתכוון אני מניח שמר"צ נגד מעצרים מנהליים באופן כללי ולא רק כלפי ערבים כמו שאתם בימין רוצים.
מרצ נגד סיכולים ממוקדים? לא מכיר ואשמח לקבל הפניה...
והריסת בתים זה עונש כלפי מי שלא עשה את העבירה וזה כאמור נוהג לא חוקי שלא סתם נעשה בשטחים תחת שלטון צבאי ולא בתוך שטח מדינת ישראל.
אף אחד ממה שהצעת אלו לא חוקים אלא נהלים שנעשים מכיוון שאי אפשר לחוקק אותם בחוק ולהגדיר להם פיקוח.

אני משוכנע שהם יהיו מרוצים מאוד שפושעים יזכו לענישה לפי החוק.
אתה משפטן, אשמח להסבר איך הייתה מנסח את החוק של מעצרים מנהליים ושל הריסת בתים. (וזה בלי שיש לי מושג מה התוקף המשפטי של ההחלטות האלו עם פלסטינים שאינם אזרחי המדינה באיו"ש )

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 08, 2022 9:02 pm 
Junior

אתה טועה. כל דבר שישראל מבצעת הוא מכוח חוק, לרבות מעצרים מנהליים, הריסת בתים ועוד. אתה יכול לטעון שהחוק בעיניך לא חוקי (ואז אתה לחלוטין מחזק את טענתי שהקיבה שלך ושל מצביעי שמאל רגישה מידי לצעדים שאני מבקש לנקוט בהם), אבל זה עדיין לא יהיה נכון. החוק מאוד דרקוני וקיצוני, ומהווה תשובה לטרור הקיצוני. אני סבור שהמצב בדרום דורש התייחסות דומה לכל הפחות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 09, 2022 1:25 am 
Freshman

מקווה מאוד שמרץ תתנגד לרוב החוקים הללו ובצדק. כנופיה חמושה שיורה על מנת להרוג בדרום? זה מה שאנחנו צריכים? אלוהים תשמור. וזה מעו"ד בהכשרתו, להבנתי.
כן, יודע שרשמת "יחידה מיוחדת". אבל המונח המדויק יותר הוא כנופיה.

אגיד יותר מזה. אני מעדיף את המחיר שאנחנו משלמים היום על אחזקת הפלסטינים במצב הנוכחי ע"פ חוקים דרקוניים ואנטי דמוקרטיים כמו שהמשפטן מציע. האמון במוסדות המדינה שמופגן כאן מחמם את הלב, אין מה להגיד (כל עוד זה לא הפרקליטות).
אבל כמובן שזה לא אחד על חשבון השני. הצפי שענישה חמורה ירתיע מישהו (בטח מחבל שבא להתאבד) הוא...מעניין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 09, 2022 7:31 am 
Junior

לא נכנס איתך בכלל לדיון על עצם החוקים האלו. שאלתם למה אני רוצה קואליציית ימין נקייה משמאלנים - זו התשובה. לא רוצה לסמוך על מרצ או העבודה שירימו את היד בעד החוקים האלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 09, 2022 8:35 am 
Junior

זה כן אני כתב:
אתה טועה. כל דבר שישראל מבצעת הוא מכוח חוק, לרבות מעצרים מנהליים, הריסת בתים ועוד. אתה יכול לטעון שהחוק בעיניך לא חוקי (ואז אתה לחלוטין מחזק את טענתי שהקיבה שלך ושל מצביעי שמאל רגישה מידי לצעדים שאני מבקש לנקוט בהם), אבל זה עדיין לא יהיה נכון. החוק מאוד דרקוני וקיצוני, ומהווה תשובה לטרור הקיצוני. אני סבור שהמצב בדרום דורש התייחסות דומה לכל הפחות.

וואלה? את האמת לא ידעתי שאלו חוקים קיימים... את הרס הבתים של מחבלים זה הפך להיות רק החדר שלהם או משהו מוזר כזה, לא?
אפשר הפניה לחוקים? מענין אותי מאוד איך מגדירים טרוריסט ומה הסף למעצר מנהלי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 09, 2022 11:43 am 
Junior

חוק סמכויות שעת-חירום (מעצרים), תקנות ההגנה (שעת-חירום) למשל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 09, 2022 3:50 pm 
Junior

מדינה הכי יפת נפש בעולם.
סוגרים פה אירועי תרבות מאושרים בגלל "מידעים מודיעניים" שלא מוסרים לאף אחד
אבל לא מסוגלים לפרק מהאוויר בית שממנו יצא רוצח ואת אב המשפחה שהסית ושילהב המון מחוץ לביתו.
במקום לכרוז שעוד שעה מורידים את הבית מהאוויר כי יש מידע מודיעיני וכדאי לכל מי שנמצא ברחוב לזוז כי הוא עשויים להיות ריקושטים, מכניסים לשם חיילים שלנו ומסכנים אותם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 11, 2022 9:37 am 
Sophomore

sir charles כתב:
זה כן אני כתב:
sir charles כתב:
אתם באמת ממשיכים להתדיין עם הגזען הפשיסט?

אתה יודע, אידיוט, כשאני מציג טיעונים בעניין המצב של הערבים בישראל, הם תמיד יותר עמוקים מ"בועלי כבשים וגמלים", ואני לא חושב שגם שמאלנים יוכלו לטעון שציינתי כאן דברים מנותקים מהמציאות. לעומת זאת, אתה לא שונא אותם כי הם פוגעים בך או גונבים ממך, אתה לא שונא אותם כי הם מעלימים מס או נוהגים בצורה מפחידה. אתה שונא אותם כי אתה באמת באמת סבור שהם נחותים ממך, כי הם בדמם בועלי כבשים וגמלים, כאמור. אתה ושכמותך, איך אומרים, יונקים מאותם יצרים אפלים שמהם ינק גבלס. אני לא אומר שאתה גרוע כמוהו, יש לך עוד הרבה לאן לשאוף, אבל הגזענות שלכם מגיעה בדיוק מאותו מקומות אפלים.
כאילו, עזוב שאתה גזען מחליא מהסוג הנחות ביותר, אתה גם אידיוט חסר מודעות לסביבה ולעצמו.

אתה בכלל מאמין למה שאתה כותב? מאיפה החלטת שאני חושב שהערבים נחותים ממני? בגלל בדיחה אחת על בועלי גמלים שיוחסה לאמירתיים? (בהקשר שאני מעדיף שלא לבקר בדובאי ולתרום לכלכלה שלהם)
אתה לעומת זאת פורש את משנתך פה לאורך שנים ויש די והותר דוגמאות לגזענות והפשיזם שלך.
ואם אתה תשווה אותי שוב פעם לגבלס או כל נאצי אחר אז תהיה לך בעיה איתי במציאות, לא בפורום. ראה הוזהרת.

צ'ארלס, לדעתי אתה יהודי יקר, ואני מאמין שגם אדם טוב ורגיש. כמובן שאני לא משווה אותך בשום דרך לצורר הנאצי.

יחד עם זאת כאב לי לקרוא בפורום, לא מזמן, שאתה לא רואה בכלל בעיה בהתבטאות של יאיר גולן -"תתי אדם" כלפי מתיישבי חומש.
אפשר להשתמש במגוון ביטוים, אבל ביטוים כאלו הם בעייתיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 11, 2022 9:44 am 
Hall of Famer

אני כבר לא זוכר אם זה ריה"ל או רס"ג (בכל זאת עברו איזה 20 שנה), אבל אחד מהם לא טוען שכל הגויים הם גם תתי אדם או משהו כזה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 11, 2022 9:51 am 
Junior

זה כן אני כתב:

טוב לדעת! תודה על ההפניה
נו אז בעצם כל החוקים כבר שם, אנחנו רק מדברים על אכיפה, דבר שנראה שהממשלה הנוכחית עושה יותר מהקודמות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 11, 2022 10:05 am 
Sophomore

נורטון כתב:
אני כבר לא זוכר אם זה ריה"ל או רס"ג (בכל זאת עברו איזה 20 שנה), אבל אחד מהם לא טוען שכל הגויים הם גם תתי אדם או משהו כזה?

לעניות דעתי, היו על זה פה לא מעט דיונים בעבר.
אני מניח גם שבתור דתל"ש יצא לך לקרוא על הנושא -
כל הביטוים סטייל "אין קרויין אדם" מתייחסים בפועל לפער רוחני מסוים שקיים בפוטנציאל בין יהודי לגוי.
וממילא כל גוי יכול להחליט להיות חלק מזה, אם הוא מוצא לנכון.
זה הכי רחוק שיש ממה שהתכוון הצורר הנאצי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 11, 2022 11:49 am 
Junior

sheky כתב:
זה כן אני כתב:

טוב לדעת! תודה על ההפניה
נו אז בעצם כל החוקים כבר שם, אנחנו רק מדברים על אכיפה, דבר שנראה שהממשלה הנוכחית עושה יותר מהקודמות.

החוקים האלה בתכלס מוגבלים לטרור. הם לא באמת יעזרו לך במאבק בפשיעה בנגב, כי לא ניתן לעשות בהם שימוש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1858 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 75  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 11 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: