סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' נובמבר 23, 2024 2:20 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 5749 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 230  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ד' אוקטובר 11, 2023 11:36 am 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
idansha כתב:
יש עדויות שגם רבין וגם שרון רצו לנצל את הלגיטימציה בשביל להיות אגרסיביים יותר לאחר מכן מול הפלסטינים

התפוצץ להם בפנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 11, 2023 11:43 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

Hacohen כתב:
ואיזה כיף זה המגביות האזרחיות הציבוריות לציוד ללוחמים. איפה הכסף של משרד הבטחון? או נציג שפאקינג ידאג לציוד? יש שני שרים במשרד הבטחון אם אתם זוכרים.

אחד מהם הוא גם שר האוצר בכבודו ובעצמו.
אתם בטח שואלים את עצמכם האם הוא מפנה תקציבים עבור תמיכה בלחימה ובעורף. תעשו את עצמכם מופתעים:
https://www.themarker.com/allnews/2023- ... 77a2240000

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 11, 2023 11:46 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

Yuval כתב:
תמונה

כשתגמר המערכה כל עם ישראל צריך להיות ברחובות עד שהוא יעמוד לדין על פשעים נגד האנושות. כן, הוא שעיר לעזאזל ויש לא פחות גרועים ממנו, אבל צריכים סמל והוא זה.

אין הרבה דברים שאני רוצה יותר מאשר למחוק לנבלה הזה את חיוך המונה ליזה שלו מהפרצוף באופן אישי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 11, 2023 11:54 am 
Hall of Famer

כמה ינון מגל אפס? הוא מעלה פוסטים על "חיילים חרדים שנהרגו" כשמדובר ביוצאים בשאלה, חיילים בודדים שנודו מהקהילות שלהם וטופלו בארגוני יוצאים בשאלה.

בחיי. אם לא הייתי מאמין בשלטון חוק, הייתי שמח לבצע בעצמי את האמור בעשיית דין בנאצים ובעוזריהם על היודונאצים והכלבים מוכי הכלבת

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 11, 2023 12:05 pm 
Hall of Famer

ערכתי את חתימתי

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 11, 2023 12:41 pm 
Hall of Famer

Hacohen כתב:
כמה ינון מגל אפס? הוא מעלה פוסטים על "חיילים חרדים שנהרגו" כשמדובר ביוצאים בשאלה, חיילים בודדים שנודו מהקהילות שלהם וטופלו בארגוני יוצאים בשאלה.

בלי קשר זה רק אנקדוטלי גם אם יש כמה נופלים ספורים חרדים (באמת)

אגב, שואל ברצינות
מה "הלך הרוח" במגזר החרדי בימים אלו?
עד כמה החיים משובשים? עד כמה גדולה ההתנדבות למען מטרות כאלו ואחרות? עד כמה עולים קולות שאולי חלק מנציגיהם בכנסת גם נושאים באשמה באי תפקוד הממשלה?
האם יש "צדיק בסדום" שמציע אולי לשקול לוותר על חלק מהכספים הקואליציוניים שהובטחו להם למען מטרות יותר רלוונטיות לענייני דיומא?

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 11, 2023 12:45 pm 
Junior

איך עקיבא נוביק אמר על ינון מגל וריקלין - חיים חיים של אייל גולן ומצייצים כמו הרב קנייבסקי.
הסיבה שהם כל-כך מצליחים כי מכונת הרעל היא מודל כלכלי. יש אנשים שמתעוררים כל בוקר, בשכר (!) בין אם זה תוכניות טלויזיה, רדיו, עיתונות וכו' בכדי להפיץ רעל ומסרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 11, 2023 12:46 pm 
Hall of Famer

תמונות מבארי, הבוקר (אין כאן תמונות זוועה, רק הרס רכוש)

https://www.facebook.com/hazinor/posts/ ... Kl?__cft__[0]=AZXS6tG3lf4l7g03L9URRHr6vDHp-QALRNnnSJV5IQpwppvqdPQQK5fN82xpjf0iqhH25xgVIL8-7TvYIpw1NIxtQ39JwUJE4Svbwp-cHUyxIy-fMVWHpJDQ6X4_XI5RSvJ39UmrmCBKjAIJfJjpICQQ&__tn__=%2CO%2CP-R

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 11, 2023 12:53 pm 
Hall of Famer

Lakic כתב:
איך עקיבא נוביק אמר על ינון מגל וריקלין - חיים חיים של אייל גולן ומצייצים כמו הרב קנייבסקי.
הסיבה שהם כל-כך מצליחים כי מכונת הרעל היא מודל כלכלי. יש אנשים שמתעוררים כל בוקר, בשכר (!) בין אם זה תוכניות טלויזיה, רדיו, עיתונות וכו' בכדי להפיץ רעל ומסרים.

לגמרי
הבעיה היא שהם גם משמשים מודל לחיקוי (כמו ששנניח ספורטאי צעיר לוקח השראה מספורטאי בכיר פעיל), כי אם אני צעיר שרוצה להצליח בתקשורת - אז הנה תקדימים של כמה שהצליחו בגדול (משכורות עתק אני מניח, מהמפורסמים במדינה בשנים האחרונות וכו').
זה נכון גם בכנסת אגב, כי אם רואים שהדרך להיכנס לליכוד בסבבי הבחירות האחרונים היא להיות טרול/שופר בוטה ואלים, אז למה שאנשים "יבחרו במסלול אחר" בכדי להגיע לשם.

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 11, 2023 1:02 pm 
Hall of Famer

עוד פעם, מבחינה מוסרית גורל האנשים האלה צריך להיות כגורלם של כלבים מוכי כלבת.

מבחינה משפטית אני מקווה (אם כי לא מאמין) שהם יועמדו לדין.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 11, 2023 1:04 pm 
Junior

אנחנו באמת חיים במדינה מטורפת אם אחרי אירוע כזה, בן גביר מתראיין כרגיל עם אותם המסרים ריקים מתוכן שרק מבעירים את השטח. כאילו כלום לא קרה ב- 7 באוקטובר. ביבי ביבי מתי תניח לנו כבר...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 11, 2023 1:06 pm 
Hall of Famer

אבימאל כתב:
טיעון שאני מקווה שמותר לטעון:
אולי אם היינו יום במצב של טרום אוסלו. שליטה מלאה בפלסטינים,חיילי צה''ל רודפים אחרי מיידי אבנים בג'בליה, ועשרות אלפי עזתים יוצאים מדי יום לעבודה בישראל,מצבנו היה טוב יותר?
אולי השיט הזה שקורה לנו בא מרוב שניסינו "לעשות משהו " ו"מה בכלל האלטרנטיבה " ויצא העגל הזה....

לטעון תמיד אפשר, גם אם זה טענות במקרה הטוב שאי אפשר להוכיח או במקרה ההגיוני מפגרות.
ההנחה שניתן להתעלם מהרצונות של הצד השני והכול יהיה בסדר רק לפני 4 ימים התפוצצה לנו בפרצוף ואתה מדבר על כך שהיה צריך להתעלם מהעם הפלסטינאי עוד בשנות התשעים. למה אתה חושב שהמציאות הייתה רדיפה אחרי מיידי אבנים בג'בליה? רק כדי להזכיר לך, אוסלו בא אחרי ועידת מדריד והסיבה היחידה שועידת מדריד הוקמה כי מדינת ישראל התעלמה שיש פלסטינאים בשטחים שלא כיף להם להיות חוטבי עצים ושואבי מים ותחת שליטה של ישראל ואז התפרצה האינתיפאדה הראשונה.
ורק כדי לעזור לך, אז לפני אוסלו זה ממש לא היה מיידי אבנים וזהו. האינתיפאדה החלה לעשות שיפט מאינתיפאדה של מחאות המונים וזריקות אבנים לאינתיפאדה של פיגועים בנשק חם. איך אני יודע? כי אני הייתי שם וחיפשתי בחממות מחבל שביצע פיגוע ירי ואני קיבלתי כלוחם את המידע שהאיום משתנה ועכשיו המאבק הפלסטינאי והטרור עוברים פאזה לנשק חם.
אז לי אין מושג מה היה קורה אם ממשלת רבין לא הייתה הולכת על מתווה אוסלו. יש אין ספור תרחישים. התרחיש היחידי שאני בטוח שלא היה קורה זה שהכול היה נשאר אותו דבר כמו ב-1993.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 11, 2023 1:16 pm 
Junior

בוקר טוב.
לראשונה מאז 2006; תקיפת רומח ממשגר 'מנתץ' לעבר אתר של חמאס.
דובר צה"ל: בתקיפה נעשה שימוש ברקטות ארוכות טווח, בעלות רמת דיוק גבוהה ביותר, מסוג רומח.
https://www.jdn.co.il/video/2052410/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 11, 2023 1:57 pm 
Hall of Famer

אני רק מוודא שכולם סגורים על כך שבהתנהלות הנוכחית של ישראל מול עזה (סירוב לדון במו"מ חילופי שבויים/אסירים, לכל הפחות נשים וילדים תמורת אסירות שאצלנו, במקביל למצור מוצר יסוד וחשמל) אנחנו הורגים במו ידינו שבויים שלנו.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 11, 2023 1:59 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
בוא, זה לא שחמאס מוכן לדון בזה עכשיו.
הניה כבר אמר שלא יהיה מו"מ על החטופים עד סיום הלחימה. אז להפסיק?

למרבה הצער אנחנו במציאות שהיא הרבה יותר גדולה עם השלכות שהן לא פחות מקיומיות ברמת המדינה. מי שלא הבין את זה כשהיה שבוי אחד בעזה, גורם לנו לשלם על זה עכשיו.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 11, 2023 2:13 pm 
Hall of Famer

Hacohen כתב:

אני שומע את ההתבטאות הזו חוזרת בכל מיני מקומות.
האם אפשר בכלל להעמיד לדין מנהיגים ש"טעו" בשיקול הדעת שלהם?

אין ספק שההתרחשויות במדינת ישראל בשנה האחרונה הן של ירייה בלתי פוסקת בנגמ"ש
זה מדהים שההפגנות היו כל כך מרוסנות בהתחשב בכל מה שמתחולל כאן

אני לא חושב שאת זה בדיוק צפו אבל הייתה תחושה של אסון מתקרב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 11, 2023 2:16 pm 
Hall of Famer

מישהו יודע מה קורה עם כיפת ברזל במלחמה/סבב הזה?
אנחנו סופגים הרבה מכות בעורף גם מהאוויר
יש לי תחושה שהתפקוד הוא נמוך יותר
האם לא כל הסוללות מתפקדות? האם העבירו חלק מהן לצפון או למיקומים אחרים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 11, 2023 2:24 pm 
Hall of Famer

ראי שעל הקיר כתב:

למרבה הצער אנחנו במציאות שהיא הרבה יותר גדולה עם השלכות שהן לא פחות מקיומיות ברמת המדינה. מי שלא הבין את זה כשהיה שבוי אחד בעזה, גורם לנו לשלם על זה עכשיו.

אפשר וצריך לייצר לחץ על הניה בהקשר הזה, מה שאני לא מבין זה באיזו זכות ישראל ממהרת להכריז שהיא לא דנה בנושא.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 11, 2023 2:29 pm 
Hall of Famer

Att כתב:
Hacohen כתב:

אני שומע את ההתבטאות הזו חוזרת בכל מיני מקומות.
האם אפשר בכלל להעמיד לדין מנהיגים ש"טעו" בשיקול הדעת שלהם?

אין ספק שההתרחשויות במדינת ישראל בשנה האחרונה הן של ירייה בלתי פוסקת בנגמ"ש
זה מדהים שההפגנות היו כל כך מרוסנות בהתחשב בכל מה שמתחולל כאן

אני לא חושב שאת זה בדיוק צפו אבל הייתה תחושה של אסון מתקרב.

נתניהו לא "טעה" בשיקול הדעת. הוא סירב לפגוש את ראשי מערכת הבטחון, סירב לכנס את הקבינט ושמר לעצמו ללא מעש התרעה חמה של שר המודיעין המצרי. אלה מעשים שלפי דעתי עולים כדי בגידה. וזה לפני ההפיכה המשטרית שהיא תכלית התכליות מבחינתו, והיא בוודאי בגידה.

האחרים הם רשלנים בדרגות הפרעות אישיות שונות, אבל כן כשהרשלנות שלך עולה בכלכך הרבה חיי אדם, לא תוכל לברוח ולהימלט. צריך למצוא דרך להעמיד אותך לדין.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 11, 2023 2:35 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
Hacohen כתב:
ראי שעל הקיר כתב:

אפשר וצריך לייצר לחץ על הניה בהקשר הזה, מה שאני לא מבין זה באיזו זכות ישראל ממהרת להכריז שהיא לא דנה בנושא.

לא מכיר דרך ללחוץ על הנייה, שלמיטב ידיעתי בכלל נמצא בקטאר עכשיו, מעבר למה שעושים עכשיו. אם זה לא מזיז לו אז כלום לא יזיז לו.
ושוב, כרגע יש לנו אירוע עם השלכות קיומיות. לא יהיה מו"מ בזמן הלחימה, ולהפסיק אותה זו לא אופציה כי זו בעצם פתיחת דלת למלחמה גדולה יותר שתהייה באמת סכנה קיומית למדינה כולה.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

נערך לאחרונה על ידי ראי שעל הקיר בתאריך ד' אוקטובר 11, 2023 2:37 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 11, 2023 2:37 pm 
Senior

נתניהו, סמוטריץ, בן גביר, צבי סוכות, ינון מגל וערוץ 14 הם אויבי ישראל בדיוק כמו נסראלה ומוחמד דף. לא פחות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 11, 2023 2:38 pm 
Senior

@talschneider
יאיר שרקי עכשיו ב 12: שני מקורות בסביבת ראש הממשלה מאשרים לי שגברת נתניהו מפעילה לחץ שלא להיכנס לממשלה עם בני גנץ.

לא חושב ששרה נתניהו פחות גרועה מאנשים שהמוסד חיסל בעבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 11, 2023 2:40 pm 
Hall of Famer

ראי שעל הקיר כתב:
Hacohen כתב:
ראי שעל הקיר כתב:

לא מכיר דרך ללחוץ על הנייה, שלמיטב ידיעתי בכלל נמצא בקטאר עכשיו, מעבר למה שעושים עכשיו. אם זה לא מזיז לו אז כלום לא יזיז לו.
ושוב, כרגע יש לנו אירוע עם השלכות קיומיות. לא יהיה מו"מ בזמן הלחימה, ולהפסיק אותה זו לא אופציה כי זו בעצם פתיחת דלת למלחמה גדולה יותר שתהייה באמת סכנה קיומית למדינה כולה.

אין דבר כזה בעולם שאין מו"מ בזמן לחימה, תמיד יש מו"מ בזמן לחימה. לא ישיר, אבל תמיד יש.

אין לישראל שום זכות שלא לנסות לדון בהחזרת שבויים, לכל הפחות הנשים והילדים.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 11, 2023 2:41 pm 
Junior

על פי ראש רשות האנרגיה ברצועה - תחנת הכוח תפסיק לפעול לחלוטין בשעה 14:00. (לא אמורה לעבוד כעת כבר)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 11, 2023 2:43 pm 
Senior

ובזמן שרוסיה ופוטין מעבירים תמיכה חד משמעית לחמאס, שווה לזכור שנתניהו וחייליו (ינון מגל ושות) הם פרו-פוטין שבמשך חודשים הפיצו רעל על לפיד בשל תמיכתו באוקראינה.

בוגדים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 5749 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 230  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו 104 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: