סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ד' נובמבר 13, 2024 9:28 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 869 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 35  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ד' ספטמבר 30, 2015 1:24 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
הרסי הוקינס כתב:
לא צריך להיות חכמים גדולים בשביל לראות שבאירופה משחקים כדורגל בריצה בעוד שבישראל משחקים אותו בהליכה.

כן, אבל זה היה נכון גם לפני 10 ו-20 שנה, לא משהו חדש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 30, 2015 1:34 pm 
Hall of Famer

אגב, היה כי אתמול לראות משחק שבו לא עוצרים כל שניה, השחקנים לא מתגלגלים שעה על הדשא, השופט לא עושה איתם שיחות אזהרה במקום לדפוק להם צהוב ישר שצריך וכו'.
פשוט עולם אחר מהקצב המעפן בליגה שלנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 30, 2015 2:36 pm 
Hall of Famer

אני מסכים עם פאפאלוקאס בהיבט שחלק מהפערים לפחות הם פערים שניתנים לגישור ודי מתסכל שאנחנו די רחוקים משם. גם הגולים מול צ'לסי וגם הגולים אתמול הזכירו לי שערים שהכדורגל הישראלי נהג לקבל בשנות ה-90'. שערים של נאיביות מצד אחד ופערי איכות מצד שני.
מה שבלתי ניתן לגישור זה רמת האימון בארץ, שלדעתי זה הפער הכי גדול. זה כבר לא קשור לסלבישה יוקאנוביץ'. זה קשור למאמני נוער. זה קשור למאמני ילדים. שם הכישלון האמיתי. החינוך של שחקני כדורגל ליסודות משחק נכונים מתחיל שם.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 30, 2015 3:37 pm 
Sophomore

תראו איך קבוצה כמו באטה בוריסוב נותנת שלישייה לקבוצה מעולה כמו רומא (עולה בהרבה על קייב) ואשכרה משחקת כדורגל. ניקוסיה שמגיעה מליגה שלפניי כמה שנים בכלל לא ירקנו לכיוון שלה, הגיעה לרבע גמר אלופות (!). וזאת בזמן שאני מאוד אופתע אם מכבי תוציא נקודה אחת שחוקה מהבית הזה.
אני זוכר שבעבר קבוצות ישראליות היו אשכרה מצליחות לשחק גם נגד קבוצות מעולות, אבל השנה זה הפערים מזכירים את אלה שקיימים במפגשים הקיציים שבין קבוצות הNBA למכבי חיפה. קבוצה אחת משחקת כדורגל והשנייה ממש לא. באמת מעניין מה חסר לכדורגל הישראלי כדי להיות קצת יותר ראוי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 30, 2015 9:20 pm 
Sophomore

לדעתי לא נכון להסתכל על פערי התקציב בין צ'לסי למכבי, לדוגמא. הבעיה בכדורגל הישראלי, שבעבר היה ניתן להביא זרים כוכבים (אובארוב, צ'אנוב, רוסו וכו') שהיו כוכבים די גדולים, מאחר ובמזרח אירופה לא היה כסף.
היום הרבה קבוצות באוקראינה, קרואטיה, סרביה, מולדובה, בילארוס וכו' משלמות סכומים שלא נופלים מהכדורגל הישראלי ואף עולים עליו, באופן שכוכבים מהמדינות האלה כבר לא נמשכים לכדורגל הישראלי, בניגוד לבעבר.
תראו איזה זרים מגיעים ממזרח אירופה (צעירים חסרי ניסיון ולא מוכחים שמגיעים בתור הימור) לעומת איזה זרים היו מגיעים פעם. פה קבור הכלב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ספטמבר 30, 2015 9:24 pm 
Junior

יהיה פייר להשוות את מכבי ת"א לקבוצות כמו דינמו זאגרב ובאטה בוריסוב ברגע שתגיע לליגת האלופות מספר פעמים. אני לא יודע כמה מכם זוכרים, הפעם הראשונה של זאגרב, או השנייה, הייתה מביכה למדי. מאוד מביכה. ברגע שמכבי ת"א תגיע מספר פעמים למפעל הזה במרחק של כמה שנים קרובות, יהיה ניתן להשוות. קשה לי להשוות את מכבי ת"א לאפועל ניקוסיה שהעפילה לליגת האלופות ועשתה את הקמפיין המדהים שלה עם עשרה זרים בהרכב. אין לנו פריוילגיה כזאת(אני ספציפית גם לא הייתי רוצה שתהיה כזאת).

אני חושב שבתקשורת נכנסו קצת למרה שחורה שסוחפת אחריה בערך את כולם. מכבי ת"א עשתה קמפיין מוקדמות מדהים. כשאתה עובר ממתכונת של משחקי נוק-אאוט מול פייבורטיות לחוצות, למתכונת של בתים לפערי הרמות קל יותר לבוא לידי ביטוי. שיחקנו מול קבוצה טובה מאיתנו בכל אספקט, ממש לא דומה לקייב שהייתה פה לפני כמה שנים. הטעויות בהגנה והשערים הנאיביים שאנחנו מקבלים כבר בדקות הפתיחה רק גורמות לעסק להיראות יותר רע ממה שהוא. מכבי ת"א שיחקה כדורגל אתמול. שמרה על הכדור, הניעה אותו. ממש לא אותו סיפור כמו במשחק הראשון בו איבדה אותו לאחר שתי שניות. אני לא מקבל את זה שקייב טיילו על המגרש. הם שיחקו טוב יותר, השער המוקדם פתח להם את המשחק ונסך בהם ביטחון, אבל בשריקת הסיום, בתמונה שאני לא זוכר הרבה, כמעט וכל שחקני קייב נשכבו על הדשא. אני מניח שאם ישאלו את השחקנים עצמם, הם גם יגידו שלא היה משחק פשוט(ולא מצרכי נימוס) כפי שהתקשורת מציגה.
מהצד של מכבי אני יכול להגיד שיש אכזבה. אפשר היה לעשות יותר אתמול מול הקבוצה שלפחות על הנייר היא הפחות טובה בבית ועוד כשהיא מתארחת אצלך. ההגנה ממשיכה לחלק מתנות וכשבהתקפה שלך יש בערך שחקן אחד שמסוגל להבקיע שערים באופן עקבי אתה בבעיה. בעיה לא רק בזירה האירופאית, אלא גם במקומית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 01, 2015 8:18 am 
Hall of Famer

טב"ח 2 : "אני מאמין שדינמו קייב לא תוכל לסיים לפני פורטו וצ'לסי, כך שדינמו קייב ואנחנו ניאבק על המקום השלישי בבית בהמשך המשחקים".
:shock:

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 01, 2015 9:15 am 
Hall of Famer

יפה. חלומות זה טוב

Sent from my GT-I9500 using Forum Runner

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 01, 2015 11:40 am 
Sophomore

שמישהו יסביר לטמבל הזה שדינמו עם 4 נקודות ובשביל לעבור אותה מכבי תצטרך לנצח 2 משחקים.
כמות האייקיו של השחקנים בארץ מהנמוכות שיש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 01, 2015 2:48 pm 
Junior

נצחון ושני תיקו יספיקו לה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 02, 2015 12:34 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
"שמרה על הכדור, הניעה אותו"... בחיאת יואב, אתה משלה את עצמך. מכבי לא סיכנה אפילו פעם אחת את שובקובסקי. היו כל מיני חצאי מצבים שהגיעה למסירה אחרונה לא מדוייקת או מישהו שפספס תא הכדור, אבל שובקובסקי לא היה צריך לעשות כלום. מכבי הנעה את הכדור כשקייב נתנה לה, כשקייב רצתה מכבי לא הניעה ולא נעליים.
וההבדלים... לראות את דסה נתלה עם ארבע גפיים על השחקן שבישל את השער השני, והוא מנער אותו כמו יבחוש.
בינתיים, לפחות, עוד לא היה קמפיין ליגת אלופות (בבתים, אני מתכוון. את דעתי על המוקדמות כתבתי) שבו הקבוצה הישראלית נראתה כל כך מאחורי היריבות שלה. זה עוד לא מבשר דאבל אפס, להזכיר לכולם שכל הקמפיינים של ישראליות בליגת האלופות חוץ מהראשון של חיפה התחילו בסיבוב ראשון שלם של דאבל אפס (את העובדה המדהימה הזו משום מה אף פעם לא מזכירים). אבל הפער העצום ביכולות הפיזיות, במשחק תחת לחץ, בתנועה לעומק - לא מבשרים טובות. מכבי אולי תגנוב גול פה גול שם, אבל כרגע זה נראה קמפיין של אפס נקודות וכל דבר יותר מזה יהיה הפתעה.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 03, 2015 8:01 am 
Sophomore

יכול להיות שהסיבה שלא מזכירים את העובדה המדהימה הזאת קשורה לכך שהיא לא נכונה... הפועל הפסידה 3:1 גם במחזור השני וגם בשלישי.

הפועל "בנק יהב" ירושלים רואה ערך רב בקביעת הישגים ספורטיביים כקריטריון המרכזי להשתתפות במפעלים האירופאים ומכיוון שליגת האלופות מעניקה הזדמנות שווה לכל קבוצה באירופה להגיע למפעל, החליטה הקבוצה להירשם אליו בפעם הראשונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 04, 2015 10:12 am 
Hall of Famer

כן, טעות שלי. משום מה הייתי משוכנע שהם הכניסו את הגול הראשון במשחק הרביעי.

לגבי תקיפת אוהד הפועל.
מה יהיה? מתי יאשימו אוהדים כאלה בנסיון לרצח, שזה מה שזה היה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 04, 2015 11:55 am 
Hall of Famer

אתה לא מבין. אוהד הפועל נגח בראשו בפטיש של אנשי "לה פמיליה".

מכבי 5-0 קליל על עכו בדרך למקום הראשון רק משקף את הפערים בינינו לאירופה והפערים בין אירופה שלנו (מכבי) לשאר הליגה.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 04, 2015 12:00 pm 
Junior

ידוע בברור שזה אוהדי ביתר בכלל ולה פמיליה בפרט או שגם אתם נפלתם למלכודת ה׳חשד שמדובר בלה פמיליה׳?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 04, 2015 12:05 pm 
Junior

מכבי מנצחת 0:5 את עכו כשהיא משחקת בהליכה. באמת בהליכה. הרבה דקות זה היה על סף העמידה.
ואז אתה מגיע לאירופה ואומר לעצמך איך הפערים כל-כך גדולים. אתה מגיע למשחק מול דינמו קייב שמשחקת בריצה קלה ומתגלים פערי רמות אדירים.

אגב, האוהד שנפצע אמש בקטטה האלימה היה אחראי או השתייך בין היתר לאלו שירו רקטה על אוהדי מכבי באיצטדיון ר"ג. הרקטה פגעה בסופו של דבר בשבטה, אוהד הפועל ת"א והשאירה אותו נכה לכל החיים(ככה אומרים, בזה אני לא בטוח). הואשם בניסיון ירי רקטה מהגגות של המוסכים בבלומפילד - הירי לא צלח עקב תקלה. הואשם בירי זיקוק או דבר דומה לעבר שער 11, בעקבות הירי נפגעה אוהדת צהובה באופן ישיר וכתוצאה מכך שברה את היד.
אני נע מעט במבוכה על הכיסא כשבחור עם "רפרטואר כה עשיר" מסתובב לו חופשי.
אגב2, כמה אוהדים מספרים שנתקלו בבחור ובו נגיד שהיד שהוא הרים זה לא היה בשביל לנופף לשלום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 04, 2015 2:02 pm 
Hall of Famer

עד אמש כל המארחות השנה בסמי עופר לא הצליחו לכבוש כלל באותם המשחקים : מכבי חיפה ( 3 משחקים ) , מכבי ת"א ( מול דינאמו קייב ) והפועל חיפה ( כבשה לראשונה אמש מול ק"ש ) .
יחס השערים של הקבוצות הביתיות במשחקים הנ"ל - 15:1 :shock:

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 04, 2015 3:31 pm 
Hall of Famer

הבנתי שאלירן עטר דפק אתמול מכה לשחקן רעננה בלי כדור על תחילת המשחק. האם תובע ההתאחדות יעמידו לדין ע"ס מצלמות הטלויזיה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 05, 2015 10:01 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (14)
יואב כתב:
אגב, האוהד שנפצע אמש בקטטה האלימה היה אחראי או השתייך בין היתר לאלו שירו רקטה על אוהדי מכבי באיצטדיון ר"ג. הרקטה פגעה בסופו של דבר בשבטה, אוהד הפועל ת"א והשאירה אותו נכה לכל החיים(ככה אומרים, בזה אני לא בטוח). הואשם בניסיון ירי רקטה מהגגות של המוסכים בבלומפילד - הירי לא צלח עקב תקלה. הואשם בירי זיקוק או דבר דומה לעבר שער 11, בעקבות הירי נפגעה אוהדת צהובה באופן ישיר וכתוצאה מכך שברה את היד.

יש לך תימוכין לדברים האלה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 05, 2015 3:27 pm 
Hall of Famer

מדוע לא מפרסמים את שמו, אגב? עוד לא הודיעו למשפחתו, או מה?
(האם זה החבר י.ס. כמו שמפורסם בכמה מקומות? אם זה כך, כנראה שיש ליואב תימוכין לפחות לחלק גדול מדבריו. ברור שזה לא אומר שצריך לרצוח אותו עם גרזן.)

ומדוע לא מפרסמים את שמו של החשוד השלישי שנעצר, אם לא הייתה בעייה לפרסם את שמותיהם של שני הראשונים?

נערך לאחרונה על ידי ראי שעל הקיר בתאריך ב' אוקטובר 05, 2015 4:26 pm, נערך 2 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 05, 2015 4:04 pm 
Hall of Famer

אפרופו מודעות עצמית - החשוד השלישי הסגיר את עצמו למשטרה והסביר שהם בכלל הותקפו כך שסתם מנפחים את המקרה (אם להאמין לוויינט כמובן).

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 05, 2015 4:26 pm 
Hall of Famer

ועכשיו נשאלת השאלה את מי ארי שמאי ייצג במקרה הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 05, 2015 4:58 pm 
Junior

ראי שעל הקיר כתב:
מדוע לא מפרסמים את שמו, אגב? עוד לא הודיעו למשפחתו, או מה?
(האם זה החבר י.ס. כמו שמפורסם בכמה מקומות? אם זה כך, כנראה שיש ליואב תימוכין לפחות לחלק גדול מדבריו. ברור שזה לא אומר שצריך לרצוח אותו עם גרזן.)

ומדוע לא מפרסמים את שמו של החשוד השלישי שנעצר, אם לא הייתה בעייה לפרסם את שמותיהם של שני הראשונים?

אכן יורי סלדצקי. מכנים אותו יורי טאליבן. בכלל לא הבנתי מה הקטע של הגרעין הזה של הפועל עם הכינויים - "פואד" וכו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 05, 2015 11:55 pm 
Hall of Famer

הניצחון הערב של בית"ר על סכנין קוטע :
* רצף של 12 משחקים בהם בית"ר לא ניצחה את סכנין .
* רצף של 10 משחקים בדוחא שבהם בית"ר לא ניצחה .

נתונים די מדהימים בהתחשב בכך שמדובר על קבוצות שוות פחות או יותר ( בהשוואה רב-שנתית ) .

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 06, 2015 10:38 am 
Sophomore

מעניין איך תובע ההתאחדות יגיב להתנהגות הבזויה של אוהדי סכנין. קהל מטונף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 869 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 35  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Majestic-12 [Bot] ו 14 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: