סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' נובמבר 15, 2024 8:38 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1858 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 75  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הת'רד הפוליטי החדש
הודעהפורסם: ב' אפריל 11, 2022 2:05 pm 
Senior

בלוג: הצג בלוג (0)
ehud כתב:
נורטון כתב:
אני כבר לא זוכר אם זה ריה"ל או רס"ג (בכל זאת עברו איזה 20 שנה), אבל אחד מהם לא טוען שכל הגויים הם גם תתי אדם או משהו כזה?

לעניות דעתי, היו על זה פה לא מעט דיונים בעבר.
אני מניח גם שבתור דתל"ש יצא לך לקרוא על הנושא -
כל הביטוים סטייל "אין קרויין אדם" מתייחסים בפועל לפער רוחני מסוים שקיים בפוטנציאל בין יהודי לגוי.
וממילא כל גוי יכול להחליט להיות חלק מזה, אם הוא מוצא לנכון.
זה הכי רחוק שיש ממה שהתכוון הצורר הנאצי.

אני בטוח שגם יאיר גולן התייחס לפער הרוחני בין נוער הגבעות לבין כל האנשים שהם לא.
ממילא נערי גבעות יכולים להיות חלק מלא להיות נערי גבעות, אם הם מוצאים לנכון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 11, 2022 5:31 pm 
Sophomore

stavs כתב:
ehud כתב:
נורטון כתב:
אני כבר לא זוכר אם זה ריה"ל או רס"ג (בכל זאת עברו איזה 20 שנה), אבל אחד מהם לא טוען שכל הגויים הם גם תתי אדם או משהו כזה?

לעניות דעתי, היו על זה פה לא מעט דיונים בעבר.
אני מניח גם שבתור דתל"ש יצא לך לקרוא על הנושא -
כל הביטוים סטייל "אין קרויין אדם" מתייחסים בפועל לפער רוחני מסוים שקיים בפוטנציאל בין יהודי לגוי.
וממילא כל גוי יכול להחליט להיות חלק מזה, אם הוא מוצא לנכון.
זה הכי רחוק שיש ממה שהתכוון הצורר הנאצי.

אני בטוח שגם יאיר גולן התייחס לפער הרוחני בין נוער הגבעות לבין כל האנשים שהם לא.
ממילא נערי גבעות יכולים להיות חלק מלא להיות נערי גבעות, אם הם מוצאים לנכון.

עם כל הציונות שלך -
שורה תחתונה היהדות רוצה להטיב עם הבריאה כולה (בטח שמעת על "ביאת המשיח" או "גאולה") ולקרב אותו לתכליתו (תכלית שהיא טובה לכולם, אובייקטיבית).
יאיר גולן לעומת זאת לא אוהב בכלל נערי גבעות מסיבות של איך שהוא רואה את המציאות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 11, 2022 6:57 pm 
Senior

לא, כל מי שהוא לא נער גבעות רוצה להטיב עם הבריאה כולה ונערי גבעות לא.
זו האמת האבסולוטית.
אתה לא אוהב גויים מסיבות של איך שאתה רואה את המציאות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 11, 2022 8:42 pm 
Sophomore

stavs כתב:
זו האמת האבסולוטית.

סתיו היקר,
אני מהמר שאתה לא באמת מאמין שיש אמת אבסולוטית, אלא עונה לי באופן ציני.
אני לעומת זאת לא סתם מדבר על "אמת אבסולוטית" מהפה ולחוץ,
זו לא אמת שהיא אמת רק *מבחינתי*.
זה לא אקסיומה שאני אני צריך להניח כדי להסביר כמה דברים.
זו פשוט האמת, וזו אמת שנכונה לכולם.

אני חושב שנכון שנפסיק את הדיון הזה. אם אתה רוצה לדון באופן רציני, אשמח אם תוכל לפנות אלי לפרטי (ואם אתה פונה אלי, תדע שאתה פונה לאדם דתי ומאמין ותפנה בצורה מכבדת).
בכל מקרה, אני חושב שזה מאד עצוב שאתה מגן פה על אמירת ה"תתי אדם" של יאיר גולן, אמירה בעייתית מאד.
ועוד מנסה להשוות את זה (באופן ציני או לא) לשכיית החמדה שנקראת הדת/אמונה היהודית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 11, 2022 9:02 pm 
Hall of Famer

אהוד, אם אתה באמת רוצה להיות רציני ובאמת רוצה שמישהו ייקח אותך ברצינות, אז הנה. תכתוב 1000 מילה שמוכיחים למה תורת משה היא תורת אמת.
תעמיד את התיאוריה שלך למבחן, בפני אנשי הפורום. תוכיח אותה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 11, 2022 10:10 pm 
Hall of Famer

תפנה אליו באופן פרטי, בצורה מכובדת.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 11, 2022 11:08 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
נורטון כתב:
אהוד, אם אתה באמת רוצה להיות רציני ובאמת רוצה שמישהו ייקח אותך ברצינות, אז הנה. תכתוב 1000 מילה שמוכיחים למה תורת משה היא תורת אמת.

יופי, ארגנת ארוחת 7 מנות לטרול, שבה הוא יחזור על מתכונים שכבר פרסם 8000 פעם.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 11, 2022 11:09 pm 
Senior

ehud כתב:
stavs כתב:
זו האמת האבסולוטית.

סתיו היקר,
אני מהמר שאתה לא באמת מאמין שיש אמת אבסולוטית, אלא עונה לי באופן ציני.
אני לעומת זאת לא סתם מדבר על "אמת אבסולוטית" מהפה ולחוץ,
זו לא אמת שהיא אמת רק *מבחינתי*.
זה לא אקסיומה שאני אני צריך להניח כדי להסביר כמה דברים.
זו פשוט האמת, וזו אמת שנכונה לכולם.

אני חושב שנכון שנפסיק את הדיון הזה. אם אתה רוצה לדון באופן רציני, אשמח אם תוכל לפנות אלי לפרטי (ואם אתה פונה אלי, תדע שאתה פונה לאדם דתי ומאמין ותפנה בצורה מכבדת).
בכל מקרה, אני חושב שזה מאד עצוב שאתה מגן פה על אמירת ה"תתי אדם" של יאיר גולן, אמירה בעייתית מאד.
ועוד מנסה להשוות את זה (באופן ציני או לא) לשכיית החמדה שנקראת הדת/אמונה היהודית.

אני לא באמת מגן על אמירת תתי האדם של יאיר גולן, פשוט המוסר הכפול שלך זעק כאן לשמיים מבחינתי, לכל אחד יש את האמת שלו ואני לא רואה סיבה ךהתייחס לאמת שהגיעה מספר יותר ברצינות מאשר אצל שגובשה לאורך חיים של בנאדם.
בעיקר לא כששתיהן שגויות וזו אמת שהיא פשוט האמת ונכונה לכולם.

בכל מקרה, מקווה שלא פגעתי בך ובאמונתך ואני מסכים עם ההחלטה שלך לעצור כאן את הדיון, אין לי שום כוונה להיכנס לפרטי עם זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 12, 2022 9:57 am 
Sophomore

נורטון כתב:

פתחתי פעם פוסט שעסק באמונה בהשם.
מצד חברי הפורום אולי היה קצת עניין, אבל מצד שני היו גם לא מעט פרצופים נזעפים.

אני מבין שלפעמים דיונים כאלו יכולים להתסיס אנשים, ועדיף דברים שפחות מתסיסים, ולכן אני לא אפתח פוסט ייעודי, אלא רק אגיב בנושאים קיימים.

יחד עם זאת, אני אשמח אם תפנה אלי בפרטי, אם תרצה, ונתכתב על ענייני אמונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 12, 2022 10:34 am 
Hall of Famer

אתמצת מראש את עמדת הטרול בדיון: "אמונתי היא אמת". ביי.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 12, 2022 11:03 am 
Hall of Famer

יעקב אריאל הוא רב העיר רמת גן, חתן פרס ישראל, והיה מועמד מספר פעמים לתפקיד הרב הראשי לישראל. הוא נשיא ארגון בשם "חותם", שאצטט מתוך אתר האינטרנט שלו את מהותו ומטרותיו (שמנוסחים קצת מכובס, אבל קל להבין):

"ארגון חותם בנשיאות הרב יעקב אריאל שליט“א, חתן פרס ישראל, הוא ארגון אקטיביסטי הפועל לשימור וטיפוח צביונה היהודי של מדינת ישראל. הארגון פועל בזירת ההסברה ובתחומי המשפט והחקיקה במטרה להשפיע על סדר היום הציבורי ועל הזהות היהודית של המדינה....המשימה: שמירה ופיתוח של הזהות היהודית הקולקטיבית
הפיתוח והשמירה של הזהות היהודית הקולקטיבית שלנו הם משימה המוטלת על החברה כולה ובראש ובראשונה על הציבור הדתי לאומי, הרואה במדינה 'אתחלתא דגאולה' והתגשמות חזון הנביאים. ואכן, לאורך שנים רבות נרתם הציבור הדתי לאומי להובלה ולעיסוק בנושאים אלו.

אולם, נדמה שבשנים האחרונות משהו השתנה; בזמן שהזהות הציבורית של מדינת ישראל מאותגרת על ידי ארגונים פרוגרסיביים שאינם רואים ערך בצביון היהודי של המדינה ומעוניינים להפוך אותה ל'מדינת כל אזרחיה', גם הציבור הדתי לאומי מאותגר מכיוונים רבים. החשיפה לתכנים ולתפיסות מערביות והרצון להיות חלק מקובל בחברה הישראלית פוגעים בערך המוסף שהוא מביא עימו ובשליחות הציבורית המשמעותית שלו לחיזוק זהותה של המדינה".

המנכ"ל של הארגון הוא אחד עמיטל בראלי. זה הגיב על הידיעה שהוריה של שירה בנקי ז"ל ישיאו משואה ביום העצמאות בציוץ של מילה אחת בטוויטר: "להטביסטן".

המשך אחדות ישראל באהבה גדולה לכולנו.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 12, 2022 12:23 pm 
Sophomore

Hacohen כתב:
יעקב אריאל הוא רב העיר רמת גן, חתן פרס ישראל, והיה מועמד מספר פעמים לתפקיד הרב הראשי לישראל. הוא נשיא ארגון בשם "חותם", שאצטט מתוך אתר האינטרנט שלו את מהותו ומטרותיו (שמנוסחים קצת מכובס, אבל קל להבין):

"ארגון חותם בנשיאות הרב יעקב אריאל שליט“א, חתן פרס ישראל, הוא ארגון אקטיביסטי הפועל לשימור וטיפוח צביונה היהודי של מדינת ישראל. הארגון פועל בזירת ההסברה ובתחומי המשפט והחקיקה במטרה להשפיע על סדר היום הציבורי ועל הזהות היהודית של המדינה....המשימה: שמירה ופיתוח של הזהות היהודית הקולקטיבית
הפיתוח והשמירה של הזהות היהודית הקולקטיבית שלנו הם משימה המוטלת על החברה כולה ובראש ובראשונה על הציבור הדתי לאומי, הרואה במדינה 'אתחלתא דגאולה' והתגשמות חזון הנביאים. ואכן, לאורך שנים רבות נרתם הציבור הדתי לאומי להובלה ולעיסוק בנושאים אלו.

אולם, נדמה שבשנים האחרונות משהו השתנה; בזמן שהזהות הציבורית של מדינת ישראל מאותגרת על ידי ארגונים פרוגרסיביים שאינם רואים ערך בצביון היהודי של המדינה ומעוניינים להפוך אותה ל'מדינת כל אזרחיה', גם הציבור הדתי לאומי מאותגר מכיוונים רבים. החשיפה לתכנים ולתפיסות מערביות והרצון להיות חלק מקובל בחברה הישראלית פוגעים בערך המוסף שהוא מביא עימו ובשליחות הציבורית המשמעותית שלו לחיזוק זהותה של המדינה".

המנכ"ל של הארגון הוא אחד עמיטל בראלי. זה הגיב על הידיעה שהוריה של שירה בנקי ז"ל ישיאו משואה ביום העצמאות בציוץ של מילה אחת בטוויטר: "להטביסטן".

הרב עמיטל בראלי הוא אדם קדוש, וגם לי זה היה נראה מוזר שהוא התבטא כך, כי הוריה של שירה בנקי אכן תורמים רבות לחברה (לפחות על פי מה שמתפרסם באתר האינטנט).
אז בדקתי, וכך הוא הגיב :
"הוא לא מקבל את הפרס בגלל העשייה שלו, אלא בהקשר הלהט"בי".

קיצר, מה שהוא התכוון זה שאם אכן הוא זכה בפרס לא בגלל הסיבות הנכונות, אז זה לא תקין.

מומלץ להציג את כל התמונה, כהן יקר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 12, 2022 12:33 pm 
Hall of Famer

טרול, לאף אדם עם אונות מתפקדות באופן תקין אין ספק מדוע הוריה של בנקי ז"ל מקבלים את הפרס. הם מקבלים אותו כהוריה של נערה שנרצחה במסגרת פשע שנאה, הפעם כלפי הקהילה הלהט"בית.

הקדוש הטיפש שלך בחר להגיב לזה ב"להטבסטן", ואתה עוד מנסה להסביר לנו למה הוא מתכוון.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 12, 2022 1:18 pm 
Hall of Famer

אגב, נחשפתי לציוץ הזה דרך פוסט בפייסבוק שכתב רב שאני מכיר ומאד אוהב ברמה האישית, הרב ד"ר עידו פכטר. איש חכם וחוקר מחשבת ישראל, רב אורתודוקס לגמרי אבל לא-שמרן שמוכן לשיח ולהכלה של דעות שונות. כמובן שהרב פכטר יצא נגד הציוץ. במסגרת הדיונים שהיו במסגרת הפוסט, מישהו ציין שמרים פרץ אשכרה הורצה לנשיאות על כך ששני בניה נהרגו בפעילות מבצעית. אבל משואה להורים של נפגעת פשע שנאה?! חרפה! המדינה מתרסקת!

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 12, 2022 5:13 pm 
Hall of Famer

ehud כתב:
Hacohen כתב:

הרב עמיטל בראלי הוא אדם קדוש, וגם לי זה היה נראה מוזר שהוא התבטא כך, כי הוריה של שירה בנקי אכן תורמים רבות לחברה (לפחות על פי מה שמתפרסם באתר האינטנט).
אז בדקתי, וכך הוא הגיב :
"הוא לא מקבל את הפרס בגלל העשייה שלו, אלא בהקשר הלהט"בי".

קיצר, מה שהוא התכוון זה שאם אכן הוא זכה בפרס לא בגלל הסיבות הנכונות, אז זה לא תקין.

מומלץ להציג את כל התמונה, כהן יקר.

מסוג התגובות שגורמות לי לתהות אם אתה באמת באמת לא מבין או רק עושה את עצמך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 12, 2022 9:23 pm 
Sophomore

Hacohen כתב:
טרול, לאף אדם עם אונות מתפקדות באופן תקין אין ספק מדוע הוריה של בנקי ז"ל מקבלים את הפרס. הם מקבלים אותו כהוריה של נערה שנרצחה במסגרת פשע שנאה, הפעם כלפי הקהילה הלהט"בית.

הקדוש הטיפש שלך בחר להגיב לזה ב"להטבסטן", ואתה עוד מנסה להסביר לנו למה הוא מתכוון.

נורטון כתב:
מסוג התגובות שגורמות לי לתהות אם אתה באמת באמת לא מבין או רק עושה את עצמך

אני מתכוון לענות לשניכם בפוסט אחד, כהן ונורטון יקרים.

"נורטון", יכול להיות שאני טרול, יכול להיות שסתם לא הבנתי משהו מובן מאליו, ויכול להיות שאולי היה פה משהו שאולי לא היה ברור לגמרי (סיבת הזכות האמיתית להדליק משואה).
אני טוען שבאמת משהו פה לא ברור לגמרי, ולכן הגבתי.
אם אתה רוצה לחשוב שאני טרול זו זכותך. אין ודאות בכלום.
עכשיו שים לב מה אני עונה לכהן.

"הכהן", אתה טוען שהם קיבלו את זה כקורבנות לפשע שנאה -

זה מה שכתוב לגבי הסיבות לזכייתם בהדלקת משואה :
"מתוך הכאב העצום שפקד אותם, בחרו מיקה ואורי לרתום את החברה הישראלית
לפעילות של עשייה ושינוי חינוכי-ערכי, במטרה לקדם סובלנות וקבלה של האחר במרחב הציבורי בישראל"

"מיקה ואורי בנקי הם סמל ליכולתו של היחיד לחולל שינוי,
ולאחריות המוטלת על כל אחד ואחת מאיתנו לפעול למען חברה ישראלית טובה יותר"

לפחות מתוך הציטוטים שהבאתי, זה רחוק מאד ממה שטענת, כי הם הקימו מפעל חסד אמיתי ורציני.

ומפה חוזרים לקדוש, הרב בראלי -
הרב סבר, בטעות, שהם מקבלים את זה כסוג של הכרה ופרסום לקהילה הלהט"בית, ולכן הגיב כפי שהגיב.
היה ראוי לפחות שתציג את תגובתו ואת ההסברים שלו לתגובה הבעייתית.
כמובן שגם אם הוא חשב שאכן הפרס הזה ניתן כדי לפרסם ולתגמל את הקהילה הגאה (שזה דבר מגונה גם לדעתי), היה ראוי להתבטא בצורה רגישה יותר כאשר
מדובר בהורים שכולים. וקל וחומר שהרב בראלי הוא אדם קדוש, צדיק, חכם, אוהב ישראל ורגיש כל כך.
אבל ידוע ש"אין צדיק בארץ אשר יעשה טוב ולא יחטא", וגם לעניות דעתי הרב בראלי טעה. על אחת כמה וכמה שהדלקת המשואה ניתנת להם (לפחות על פי מה שכתב) על מפעל החסד העצום שעשו.

אגב, גם במקרה של שירה איסקוב היא לא קיבלה את ההדלקה כי היא הקורבן, אלא כי היא (במעשיה ופעולותיה) הפכה לסמל למאבק באלימות כלפי נשים.

כהן יקר, אני מקווה שלפחות בדיונים של הפורום תשתפר קצת בעניין של להציג את התמונה המלאה, ולא רק ציטוטים חלקיים וחצאי דברים.
אוהבך הרבה, ומאחל לך באמת מכל הלב חג כשר ושמח, לך ולמשפחתך!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 12, 2022 9:27 pm 
Hall of Famer

טרול, אני מקווה שמה שישתפר זה תפקוד האונות שלך.

יש הרבה מאד אנשים שעושים פעולות של עשייה ושינוי חינוכי-ערכי, אבל לא לחינם המילים הראשונות הן "מתוך הכאב העצום שפקד אותם". בתם היתה קורבן של פשע שנאה, מטעמים דתיים של הדת שאתה אדוק בה, כשגדולי המתנגדים והשונאים של הקהילה שלה הם מהציבור שלך.

הם, לפחות, הוציאו מזה משהו חיובי. אנחנו כאן, למרבה הצער, נתקענו איתך.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 12, 2022 9:40 pm 
Sophomore

Hacohen כתב:

יש הרבה מאד אנשים שעושים פעולות של עשייה ושינוי חינוכי-ערכי, אבל לא לחינם המילים הראשונות הן "מתוך הכאב העצום שפקד אותם". בתם היתה קורבן של פשע שנאה, מטעמים דתיים של הדת שאתה אדוק בה, כשגדולי המתנגדים והשונאים של הקהילה שלה הם מהציבור שלך.

הם, לפחות, הוציאו מזה משהו חיובי. אנחנו כאן, למרבה הצער, נתקענו איתך.

זה מתחיל אולי בשבר או כאב, אבל מתוך זה מגיע עשייה על מנת לתרום (כמו במקרה שלהם או של שירה איסקוב)

אתה כתבת כאילו הם קיבלו את הדלקת המשואה רק על השבר והסבל. הינה מה שכתבת :
"הם מקבלים אותו כהוריה של נערה שנרצחה במסגרת פשע שנאה, הפעם כלפי הקהילה הלהט"בית."

וחוץ מזה נזכיר שלא הבאת את דבריו של הרב בראלי במלואם (ראוי שתעשה זאת), שעל כך בכלל התחיל הדיון המקורי.

בכל מקרה, יש לי כמה דברים נוספים לומר :
1. יפה לראות שאדם קוסמופוליט רואה בטקס לאומי דבר חיובי ומבורך, וזה עוד במדינה בה ערך הלאומיות הוא דומיננטי מאד. משמח אותי. אולי בסוף עוד נמצא אותך על איזה גבעה בשומרון :).
2. יש מצב שאנו הולכים לבלות פה יחד בשנים הקרובות. רוצה להשתדל להפוך את הפורום למקום שמעט יותר נעים לשהות בו?
אם כן, אשמח אם נתחיל בזה שתאחל לי חג כשר ושמח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 12, 2022 10:10 pm 
Hall of Famer

אתה מתכוון שהייתי אמור להביא את הציוץ של הדפקט הזה בראלי במלואו? כי הבאתי. הוא צייץ "להטבסטן". סוף ציטוט.

כאמור, נחשפתי לזה דרך רב אחר, שפוי, שהוקיע את הדפקט.

הדבר היחיד שאני מאחל לך עם בוא החג, זה שתיתקע איפשהו במסיבת להט"ב, ויעשו לך נעים לשהות שם. וברוח זו, כמובן שטקס המשואות וכל טקס לאומי אחר שנהוג כאן, יכול להכנס לי לתחת.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 12, 2022 10:14 pm 
Hall of Famer

ועוד מאהבת ישראל נוסח חרד"לי: סמוטריץ' אומר היום בראיון לרשת ב' שמי ששותף לממשלה, לא צריך להכניס אותו לבית הכנסת. אין על הציבור האוהב מכולם.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 13, 2022 2:43 am 
Hall of Famer

מה השלב הבא - כל מי שהצביע עבור מפלגה מהקואליציה גם כן כניסתו תיאסר?
יהיה להם קשיים להשלים מניין לעיתים...

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 13, 2022 7:49 am 
Hall of Famer

Hacohen כתב:
ועוד מאהבת ישראל נוסח חרד"לי: סמוטריץ' אומר היום בראיון לרשת ב' שמי ששותף לממשלה, לא צריך להכניס אותו לבית הכנסת. אין על הציבור האוהב מכולם.

איך אמר אב"ח? המתיקות של ישראל השנייה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 13, 2022 12:16 pm 
Hall of Famer

את אהבת המתנחלים הרגשתי במלוא עוזה כשהייתי בשטחים וכל שבת קיבלנו עוגות, ברכות, הצעות לעשות את השבת וכו', עד אותה שבת שממשלת ישראל (וממשלת ימין בראשות יצחק שמיר) שלחה אותנו לפנות מאחז בלתי חוקי ואז שוב הרגשנו את האהבה כשהפכנו לנאצים שפלים וכו' וכו'.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 13, 2022 2:57 pm 
Sophomore

עמוס לב כתב:
את אהבת המתנחלים הרגשתי במלוא עוזה כשהייתי בשטחים וכל שבת קיבלנו עוגות, ברכות, הצעות לעשות את השבת וכו', עד אותה שבת שממשלת ישראל (וממשלת ימין בראשות יצחק שמיר) שלחה אותנו לפנות מאחז בלתי חוקי ואז שוב הרגשנו את האהבה כשהפכנו לנאצים שפלים וכו' וכו'.

אני משתדל לא להשתמש בהשוואות לנאצים ובטח לא לקלל כך (בניגוד לחלק לא קטן מחברי הפורום) כמעט בשום סיטואציה.
לכן כואב לי לקרוא את מה שכתבת.
אבל מעניין איך אתה תגיב אם יפרקו לך את הבית כולו, כאשר מבחינתך מדובר בבנייה שהיא טהורה לחלוטין.
וכן, כל בנייה של בית של יהודי על אדמות ביו"ש היא בנייה חוקית לחלוטין*

*אם מדובר בשטח ריק שרשום על שם ערביי יו"ש זה גם תקין, כל עוד אין להם כרגע שום נזק מזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 13, 2022 3:08 pm 
Hall of Famer

לפי איזה חוק בנייה של כל בית ביו"ש היא חוקית?

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1858 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 75  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 50 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: