סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ד' מאי 21, 2025 6:59 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 716 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 29  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: מהומות בארה"ב
הודעהפורסם: ה' יוני 11, 2020 7:36 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
נו, עוד פעם?
שדר הרדיו אמר ליועצת המשפטית של CNN שהוא מסתמך ומתקדם בזכות יכולותיו והישגיו ולא בגלל צבעו, היא אמרה לו שלא, זה נובע מפריבילגיה לבנה, אם לא היה לבן לא היה מתקדם. הוא שאל אותה - איך בדיוק אני נהנה מפריבילגיה לבנה? היא ענתה, מעצם זה שאתה גבר לבן. רק אז הוא גילה לה שהוא בכלל שחור.
הדוגמנית הטרנסית פוטרה בזמנו מל'אוריאל אחרי שכתבה שכל הקיום וההצלחה של לבנים (באשר הם) באה על חשבון סבל של שחורים, וכל הווייתם טבועה בגזענות, ושהגזענות של לבנים לא נלמדת אלא עוברת בתורשה (כלומר, הם נולדים ככה). לבנים באשר הם צריכים להודות בזה "ואז נדבר". מעניין באמת מה אתה מבין מזה?
בזמנו כאמור זה היה מספיק בשביל ל'אוראל להפסיק לעבוד איתה (בצדק גמור אם תשאל אותי), היום זה מביא אותה למשרה בכירה בהנהלה של ל'אוראל בתוספת התנצלות.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 11, 2020 7:38 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
שתי האמירות מטומטמות, מופרכות ומגוחכות, אין לי ויכוח איתך על זה לרגע.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 11, 2020 7:41 pm 
Hall of Famer

נורטון כתב:
ואגיד גם זאת - טראמפ הוא דוגמה מובהקת לתשובה (או ניסיון של תשובה) לאימה הזאת.

יש לזה חלק בתופעת טראמפ. גם לגזענות של חלק ממצביעיו יש בזה חלק. אבל שניהם לא החלק העיקרי לדעתי, דיברתי על זה לא מעט בת'רד שבו קיבלתי איחולי מוות. אני חושב שהסיבות שטראמפ נבחר הן בעיקר הבעיות האמיתיות שהקהל שאליו הוא פנה סבל מהן, עליהן הוא הרבה לדבר והבטיח לטפל בהן (בחלק גם עשה, לא בהכל), בעוד יריביו בעיקר כינו אותם בשמות ובמינימום לא דיברו כלל על בעיותיהם, ובמקרה הרע הבטיחו עוד מאותם הדברים שמהם הם סבלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 11, 2020 8:46 pm 
Junior

שני הזלוטי שלי:

1. אדוארד סעיד *לא* אמר שלמערביים אסור לבקר את האסלאם או כל שטות אחרת שנאמרה כאן. הוא ביקר את הכתיבה המערבית על ה״מזרח״, באחד הטקסטים הכי מבריקים ומשפיעים שנכתבו במאה ה-20, הצביע על הכשלים הסדרתיים שמאפיינים את הכתיבה הזו וקבע (בצדק) שכדי לאזן את התמונה המעוותת של המזרח כמו שהוא מדומיין ומתואר על ידי מערביים, יש מקום להרבה יותר כתיבה מזרחית על המזרח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 11, 2020 9:18 pm 
Hall of Famer

לעניין הטיעון שאם לא היה PC לא היה הנשיא טראמפ, שזה כמובן טיעון אמורפי ותיאורטי לחלוטין, אני רק יכול לחשוב על מדינה מסוימת שתרבות הPC מעוקרת ממנה כמעט לחלוטין ועדיין שולט בה כבר שנים ארוכות גזען מושחת ושקרן שיש לו תמיכה עממית רחבה בקרב גזענים אחרים. ובכלל על הגל האמיתי שיש בפוליטיקה האמיתית של העולם ולא הוירטואלית, של שליטים סמכותניים מהצד הימני והמאד לא PC של המפה הפוליטית שעושים רבות לעיקור הדמוקרטיה ולהגבלת חופש הביטוי, ע"ע ה"ה בולסנרו, אורבן, ארדואן, מורבייצקי ושות'.

ובחזרה לPC באמריקה, בטקסט שחבר כתב בפייסוש:

תזכורת לכל הלוחמים האמיצים בצנזורה וגם ראנט בלתי נסבל בעקבותיו ינהמו עליי בתגובות שאני יפה נפש:
1. חלף עם הרוח לא הוסר מאף פלטפורמה, אלא עלה מחדש עם הסבר על אופיו הגזעני בטירוף
2. שירותי סטרימינג הם בתשלום ולא ספריית הקונגרס או ארכיון הסרטים הגלובלי
3. שירות הסטרימינג הספציפי אפילו לא זמין בישראל
4. חלף עם הרוח הוא לא מורשת היסטורית או עדות ראשונית לתחושות הדרום האמריקאי בתקופת מלחמת האזרחים ואחריה. זה ספר שנכתב 71 שנה אחרי תום מלחמת האזרחים (תודה על תשומת הלב רן) ל"דרום הישן והטוב" וכולל תיאורים מחרידים של גזענות על סוגיה, שלא לדבר על זה שהוא מהלל עבדות ונוגשי עבדים. דוגמה יפה היא סקרלט אוהרה שממש לא מבינה איך "אדם הגון" שבסך הכל "הרג שחור" (היא לא אומרת "שחור" בספר אבל פייסבוק חוסמים) נכנס לכלא על לא עוול בכפו. הסרט אמנם מחליף המון מהקטעים המחרידים בנשיקות אבל עדיין אשכרה בעד עבדות וגזעני בקטע מטמטם
5. אם שירות הסטרימינג הזה כזה "מוחק היסטוריה" או איזה בולשיט מטומטם אחר, הוא ישלם על כך בזה שכל לקוחותיו המשלמים יעזבו כדי לשלם לפלטפורמה שיש בה את חלף עם הרוח בלי הסבר

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 11, 2020 9:35 pm 
Hall of Famer

יש לך את זה ביותר קיצוני? אני די מסכים עם מה שראי אמר - ל pc יש חלק (בעיניי לא קטן, אבל לא בהכרח מכריע) בתופעת טראמפ. להגיד שבלי pc לא היה טראמפ... לא אמרתי וגם לא אומר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 11, 2020 9:39 pm 
Hall of Famer

ולגבי הטקסט של החבר שלך, ״חלף עם הרוח״ הוא ועוד איך מורשת היסטורית (גם אם כמובן לא עדות ראשונית) - משום שקולנועית הוא מורשת היסטורית, גם אם כל האמור בו מקשוקש לחלוטין. בדיוק כמו שמיין קאמפף הוא מורשת היסטורית גם אם כל האמור בו מקושקש לחלוטין.
מס׳ 5 סתם לא מובן.

אציין, שראיתי אלפי סרטים בחיים, ודווקא את ״חלף עם הרוח״ טרם. אז קשה לי להביע דעה על אספקטים אחרים כאן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 11, 2020 10:37 pm 
Senior

תומר, לא הצלחתי לעקוב אחרי כל ההודעות אבל לא הבנתי את השאלה שלך.

אתה חושב שזה שהפסיקו, לרוב, לקרוא לנשים בובה מותק מיידלע גם אם הם קולגות שלך, זה שיפר את חויית העבודה של נשים?
כי זה האמאמא של פי.סי.
האם זה שהפסיקו, לרוב, לקרוא לחברי הקהילה הגאה פאגוט, קוקסינלים או באופן כללי (בארצות הברית לפחות) להשתמש במילה ״גיי״ לתיאור עלבון, זה תרם לאיכות חייהם של צעירים מהקהילה? כי זה האמאמא של פי.סי.

זה כל כך מצחיק הויכוח הזה כי זה לא היסטוריה. אנחנו ליטרלי חיים בתקופות האלו. יש אשכרה אינסוף דוגמאות לשינויים שאנחנו עשינו כבר, בשם הפי.סי. והם לא הרסו את חיינו ורק שיפרו את של אחרים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 11, 2020 10:42 pm 
Senior

נורטון כתב:
Yuval כתב:
ראי שעל הקיר כתב:
אני יכול להתנגד לסמלים נאציים, למשל, או להפצה של מיין קאמפף או הפרוטוקולים של זקני ציון, ועדיין לחשוב שיש טרלול PC גובר והולך. עכשיו גם ביטוי פרוגרסיבי מקובל על כמעט כל דבר, "איסלמופוביה", הופך להיות פוגעני... כלומר, לא כלפי האיסלמופובים. רשימה הולכת ותופחת של מה מהווה מיקרו-אגרסיה, שזה בכלל בול גיים שונה שנראה שלא מעט אנשי PC מרגישים בו כמו אלה שכבשו את המערב, שטח עצום ולא ממופה ומלא בהזדמנויות. ועוד ועוד.
במדריכי השפה של הקולג'ים זה נראה שממש יש תחרות מי יתעלה על הקולג' האחר, כמו במערכון של ארבעת אנשי יורקשייר של מונטי פייתון. הדוגמה שאורן הביא מאוניברסיטת קולורדו - מתברר שבמהדורות קודמות שלו לקרוא לארצות הברית "אמריקה" נחשב לפוגעני. על זה כבר הייתה מיני שערוריה והם הורידו את זה במהדורות הבאות.
אז על זה אני מדבר כשאני קורא לו טרלול. אני יכול להתנגד לסמלים נאציים או של הקונפדרציה (וגם זה בלי להגיע לניטפוקים כמו זה שתומר דיבר עליו בסוף), ועדיין לחשוב שאנחנו במדרון חלקלק פה.

בפועל טרם ראיתי יותר מדי מקרים של דברים רעים שקרו בפועל מפוליטיקלי קורקט (לא מדרונות חלקלקים תיאורטיים).
בפועל ראיתי המון דברים טובים שקרו בפועל מפוליטיקלי קורקט (יחס למיעוטים, יחס ליהודים, יחס לקהילה הגאה).

לא יודע... טראמפ במידה רבה מאד הוא תוצאה של אנטי PC, וזה, בטח לשיטתך, דבר גרוע מאד

טראמפ הוא הוכחה למה שקורה כשאין פי.סי.
זה ליטרלי ההוכחה המוחלטת מושלמת ובלתי משתעמת לשתי פנים, איך נראה העולם כשלא אכפת לאף אחד מהזולת.

אז אם טראמפ לא מדגים באופן מושלם עבורך למה אתה טועה לחלוטין, באמת שיהיה לי קשה לשכנע אותך.

אבל זה גם לא מאוד משנה, כי כל הקרבות האלו הוכרעו כבר. אבא שלי עדיין לא מבין למה אסור לו להגיד פרענק. מה שחשוב זה שהוא לא אומר. הבן שלי כבר לא יידע מה המילה הזו אומרת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 11, 2020 10:55 pm 
Senior

ציטוט:
1. בקבוצת הפייסבוק של הביזנס סקול שלי, הופיע לפני שבוע שיימינג. הבחור בצד ה shamed היה בזמנו אחד הדושבגים הגדולים בבית הספר, נולד ברוסיה, יהודי, לבן מאד ועובד כיום ב vc. מה שנקרא - פריבילגי. הוא פרסם פוסט בפייסבוק (הכללי, לא של הכיתה) של וידאו קטן של בחור שחור צועק על כמה מפגינים כשהוא מצביע על כמה שוטרים ואומר שהשוטרים הספציפיים האלה לא עשו רע לאף אחד, אז למה המפגינים כועסים עליהם.
הצד של ה shaming היה בחור שחור גדול מימדים שצעק על היהודי הרוסי הלבן בפני 250 חברי הקבוצה, ש ״מה הוא מתערב, ושהוא unfriend אותו״ ואחריו עוד בחור שחור אחר כתב שגם הוא.
עכשיו, מבחינתי למרות שהלבן הוא דושבג לא קטן, הוא היה הצודק המוחלט בדיון הזה. הוא לא ביקש את השיימונג הזה, ובסך הכל הביא וידאו הוגן למדי של בחור שחור אומר דברים הוגנים למדי בפני קהל אחר. ההרגשה שלי היתה של התעללות של צמד השחורים בלבן בפני כיתה שלמה. מבחינתי? גועל נפש.
כתבתי לבחור הלבן בפרטי, שבעיניי הוא לפחות חצי צודק, אבל כרגע הלך הרוח הציבורי לא יודה בכך, ושבכל מקרה לענות על השיימינג הזה יהיה טעות מוחלטת מצידו וליבוי יצרים. הוא אמר לי שאני צודק ושחבל, והוא אמר לי משהו אחד יותר- שאני היחיד שכתב לו, גם אם בפרטי על כך.
אנשים מפחדים, אנשים מפחדים אפילו לכתוב בפרטי. היתה כאן התעללות ציבורית רבתי, ושיימינג מובהק, ואנשים מפחדים.

הנה דוגמא משובחת.

בא בחור, שבתור גמבלר אהמר שמעולם לא כתב דבר על הגזענות הממסדית והאלימות המשטרתית כנגד שחורים. הוא נעמד מול אלף איש, חלקם שחורים ומיעוטים אחרים והקרין סרטון, שבוודאות גבוהה מאוד הגיע גם ממקור ימני שמתנגד נחרצות למחאה וסיבותיה, שמבקר אך ורק את המפגינים בעבור סיבה מאוד מטופשת (מאוד ברור למה כועסים על השוטרים).

חלק מהקהל שהבחור הזה הקרין להם את הסרט מאוד כעסו ובצדק. הם הביעו את דעתם בנושא וביטלו את המנוי שלהם בשירותי התוכן שהבחור מפעיל ומספק.

ואתה אומר שאותם שחורים, שבמשך כל חייהם הסבירו להם למה המחאה הספציפית הזו שלהם לא בסדר, צריכים לשתוק כשאומרים להם זאת שוב. ומשום מה הפי.סי האינסופי שמופעל כבר 400 שנה על השחורים לא מפריע לך, אבל שתי הדקות שהם הביאו את המחאה שלהם על המשטור הזה, שם אתה מותח את הגבול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 11, 2020 11:16 pm 
Hall of Famer

כן, בהחלט. זה מה שאני אומר.
הפריבילגי הרוסי יהודי דווקא די פעיל בפייסבוק עם כל מיני אמרות שפר מעניינות יותר ופחות (בדרך כלל פחות), ואני לא מכיר אותו בתור מישהו שמתבייש יותר מדי. מה שכן, הוא לא מישהו שמקבל מאות תגובות על הדעות שלו. יותר בכיוון של 3-4 ובגדול, די חוסר עניין.
אין לי מושג מאיפה מקור הסרטון, וגם כך נחשפתי אליו רק דרך הבחור.

עד עכשיו - מה שקרה הוא שבחור שכותב המון בפייסבוק (לדעתי 3-4 פעמים בשבוע) כתב עוד משהו שנדמה לי שבמהותו הוא לא באמת שנוי במחלוקת (לא כל שוטר הוא איש רע) וזה היה יכול להיות בקלות עוד מקרה שבו הוא מקבל שתיים וחצי תגובות מ 3000 החברים שלו (או כמה שזה לא יהיה) וחוסר עניין כללי.
במקום זה, שני אנשים החליטו לקחת את הפוסט הזה, לפרסם אותו בפני קבוצה שבוודאות תקרא אותו (כי הוא פורסם בעמוד של הקבוצה ולא בעמוד הכללי). התוצאה המובהקת היא שהבחור עכשיו הושחר בעיניי 250 אנשים, רובם כאלה שמהווים לפחות חלק מהנטוורק הממשי של הבחור הזה. מה לא שיימינג בזה? האם לבחור לבן שמול הבית שלו בניו יורק, כנראה שהיה לפחות קצת אלימות שנה שעברה, אין זכות לשים מסר של שלום?
אותי זה עיצבן נורא. זאת דעתי.

למה אתה מתכוון אגב בפי.סי האינסופי שמופעל כלפי השחורים? האם שחורים סובלים? ברור שכן. האם זה רק נובע מתוך גזענות. ובכן, בעיניי, חלקית אבל לא רק. האם צריך לדבר על הדברים מהם שחורים סובלים? בהחלט, וגם בפייסבוק שלי (וגם אני מישהו שמקבל 2.5 תגובות במקרה הטוב, אני לא ראובן או קאלימי) עשיתי share לשני דברים שהיו בעיניי בעלי ערך - שני חבר׳ה שחורים שפתחו שני ת׳רדים על כל המקרים בהם שחורים עמדו בפני קנה אקדח. בעיניי זה מעניין כי הכמות שבה זה קרה הופכת את זה להרבה פחות אזוטרי ואנקדוטלי מאשר המקרה הספציפי של ג׳ורג׳ פלויד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 11, 2020 11:36 pm 
Senior

אני מתכוון שבכל מחאה שחורה בארצות הברית אי פעם נעמד המרכז הלבן (לא אלו עם הכובעים המחודדים) ומישטר את אופן המחאה של השחורים. אל תגידו ככה, תגידו ככה. אל תלבשו את זה, תלבשו את זה. למה ברחוב הזה ולא ברחוב ההוא. זה פוגע ברגשותיי.

זה מה שקורה בכל מחאה ותאמין להם שהם למדו לזהות את משרוקיות הכלבים הללו.

שחורים סובלים מדברים פי אלף יותר חמורים, אבל הפי.סי. שמופעל באופן סיסטמתי נגד שחורים על ידי לבנים הוא משמעותי בהרבה מכל דבר שאי פעם הופנה להיפך.

הרי רק עכשיו למדנו שכריעת ברך היא זלזול ועלבון אלימים בדגל ארה״ב ויש לגנות אותה מכל מקום.
אה, בעצם כריעת ברך היא כניעה והתרפסות בפני כוחות הפי.סי. וסמל לחולשה ויש לגנות אותה מכל מקום.

לגבי הבחור הלבן המודאג, האם הרשע השחור פרסם תמונות מזויפות שמראות את הבחור הלבן עם כובע של הקקק?
או שהוא ״השחיר״ אותו על ידי זה שהוא הראה מה הבחור פרסם בערוץ התוכן שלו לאלפי משתמשים, כולל הבחור השחור?
כי אם האופציה השניה היא המקרה, אני מצפה מהלבן המודאג להיות מאושר שהתוכן החשוב שלו מופץ לקהלים רחבים ככל האפשר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 12, 2020 12:12 am 
Hall of Famer

נו, ברור שזה המקרה השני. רק שהבחור השחור הוסיף נרטיב (״תתבייש לך, אני מאנפרנד אותך״ רק בהרבה הרבה יותר מילים) ובכך הפך אותו לשלילי. האם זה ישפיע על כל הקוראים מהביזנס סקול שלי? לא. האם זה ישפיע על חלקם... יש מצב. שיימינג הוא לא רק בהצגת מה מישהו עשה, אלא בהצגת מה מישהו עשה כשאתה מצייר את זה באופן נגטיבי.

לגבי הרישא שלך, אין לי מחלוקת. אין ספק ,שינוי צריך להיעשות. בעצם, אולי פרט לדבר אחד - סבבה שהשחורים (או כל אדם אחר באוכלוסיה, אני לא באמת מבדיל, ולא באמת אכפת לי) יעשו מה שבא להם, כל עוד זה לא אלים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 12, 2020 12:22 am 
Hall of Famer

ועכשיו שאני נזכר (הפוסט כבר ירד). הבחור השחור אפילו לא עשה share לבחור הלבן. אלא סתם כתב מגילה על מה הוא חושב על הבחור הלבן. בלי שום לינק שמאפשר לאנשים לשפוט בעצמם.
לא יודע, אבל נראה לי שיימינג אחו שילינג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 12, 2020 12:30 am 
Senior

אתיקת אינטרנט סבירה היא לעשות share או צילום מסך עם הלינק. אבל אני בספק שאם זה היה מתרחש בצורה הזו, היית מאשר את המחאה של הבחור השחור.

ואם זה המצב, אז אסור להציג משהו שאני חושב שהוא נגטיבי באופן נגטיבי?
מה שאסור לעשות זה לזייף במכוון דברים שנאמרו.

לא פרצתי הביתה לביתו של הלבן והקלטתי שיחה פרטית שלו עם המשפחה. הוא פרסם את זה בערוץ התוכן שלו לאלפי החברים שלו. חלק מהמנויים לערוץ התוכן הזה, כפי שהוא בוודאי ידע, היו שחורים וחלקם גם בביזנס סקול שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 12, 2020 12:35 am 
Hall of Famer

לא יודע איך הייתי מרגיש אם הבחור השחור היה עושה את זה, אבל זה היה בהחלט הוגן יותר. כפי שזה נעשה זאת היתה רק התזת רפש, בלי לינק, בלי קונטקסט ובלי כלום. למעשה, הוא אפילו לא אמר מה הבחור הלבן שם בפייסבוק. סתם אמר שלדעתו הוא גזען בלתי רגיש (ב 200 מילים).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 12, 2020 1:46 am 
Senior

נורטון כתב:
לא יודע איך הייתי מרגיש אם הבחור השחור היה עושה את זה, אבל זה היה בהחלט הוגן יותר. כפי שזה נעשה זאת היתה רק התזת רפש, בלי לינק, בלי קונטקסט ובלי כלום. למעשה, הוא אפילו לא אמר מה הבחור הלבן שם בפייסבוק. סתם אמר שלדעתו הוא גזען בלתי רגיש (ב 200 מילים).

זה מה שנקרא הזזת עמודי השער.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 12, 2020 1:56 am 
Senior

סטארבקס הודיעו שכל עובד שילבש אקססורי כלשהו שכולל תמיכה בבלאק לייף מטרס יפוטר, מאחר והם רוצים "to create a safe and welcoming" environment at Starbucks locations.

עד מתי הטרלול הפרוגרסיבי יימשך. מה השלב הבא, אסור שרשרת עם צלב כי זה יוצר אי נעימות בקרב לקוחות שאינם נוצרים? אני מעריך ומקווה שהימין ייעמד מאחורי העובדים ויעצור את הטרלול הזה!

(למען חוק פו, אין לי בעיה שכל חברה פרטית תחליט מה הנהלים שלה כל עוד הם לא עוברים על החוק. גם לצ'יק פילה מותר לתרום לטיפולי המרה להומואים אבל כרגיל לולול סנופלייקס)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 12, 2020 2:36 am 
Hall of Famer

Yuval כתב:
נורטון כתב:

זה מה שנקרא הזזת עמודי השער.

כן, סליחה. לקח לי קצת זמן להיזכר בפרטים
אבל כן.... זה pc

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 12, 2020 3:52 am 
Senior

זה היה PC גם אם הוא היה שם את הלינק ואת צילום המסך.

אתה באופן מוחלט ציינת שהבעיה היא שהוא כתב על כך בקבוצה של הביזנס שלכם. לכן אתה מזיז את עמודי השער לכך שהבעיה היא זה שהוא לא שם לינק.

הטיעון תמיד מגיע בסוף באמת ל"אני רוצה להגיד מה שאני רוצה אבל אסור לאף אחד אחר לכתוב מה הוא חושב על זה"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 12, 2020 3:57 am 
Hall of Famer

לא. הבעיה היא השיימינג בן 200 המילים. זה שהוא לא הוסיף לינק וכתב ללא קונטקסט בהחלט מעצים את הנושא, כי הוא לא נותן למותקף הזדמנות הוגנת
מה שאני אומר הוא דבר כזה, אל תספרו לי שאין בארה'ב אוירת השתקה. כי זאת בעיניי דוגמה מובהקת

עכשיו, ברור לי שגם לשחורים יש בעיות השתקה, אבל לצערי אינני שחור אז אינני יודע או חש. וכך או כך, זו נבילה וזו טריפה גם אם ברור שהשחור סובל יותר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 12, 2020 8:44 am 
Junior

פודקאסט מאמנים של סטיב קר ופיט קארול (מה-NFL) מארחים את גרג פופוביץ.
פופוביץ על ההתחלה מדבר על ההבדל בין אחריות לאשמה
מאוד מומלץ (מעבר לזה שהייתי מקשיב לפופ אפילו אם היה מדבר על פרשת השבוע)
https://podcasts.apple.com/us/podcast/g ... 0476606658

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 12, 2020 9:01 am 
Hall of Famer

Hacohen כתב:

זה כשלעצמו נחמד ומשמח, אבל הבעייה היא לא שהאמירות מופרכות או מטומטמות. הבעייה היא שהן גזעניות.
והבעייה היותר גדולה היא שבמקרה השני חברה בינלאומית גדולה מאמצת את האמירה הזו, מתגמלת בתגמול שמנמן את זו שמקדמת אותה, ומתנצלת שהיא אי פעם פקפקה בה. אני לא יודע אם היא עשתה מחקר שוק אמיתי על זה, אבל בכל מקרה זה מראה מה היא חושבת על האהדה לאמירה כזו במאסה של קהל השוק שלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 12, 2020 11:46 am 
Sophomore

רק כדי להוסיף שמן למדורה:
Fawlty Towers: The Germans episode removed from UKTV over 'racial slurs'

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 12, 2020 12:09 pm 
Hall of Famer

ראי שעל הקיר כתב:
Hacohen כתב:

זה כשלעצמו נחמד ומשמח, אבל הבעייה היא לא שהאמירות מופרכות או מטומטמות. הבעייה היא שהן גזעניות.
והבעייה היותר גדולה היא שבמקרה השני חברה בינלאומית גדולה מאמצת את האמירה הזו, מתגמלת בתגמול שמנמן את זו שמקדמת אותה, ומתנצלת שהיא אי פעם פקפקה בה. אני לא יודע אם היא עשתה מחקר שוק אמיתי על זה, אבל בכל מקרה זה מראה מה היא חושבת על האהדה לאמירה כזו במאסה של קהל השוק שלה.

נכון, הן גם גזעניות.

אבל עם כל הכבוד או האין כבוד לל'אוריאל, אני לא חושב שיש לחשוש כאן מגל גזענות בלתי נשלט כנגד לבנים.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 716 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 29  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 14 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: